FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2021 klo 19:54:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: Pohjois-Suomen Kolmonen 2021  (Luettu 19084 kertaa)
2 jäsentä ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
2.0

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 05.02.2021 klo 19:25:37

Eiköhän sieltä joku / jotkut saada taas ohituskaistalle. Täydennysfarssisaagasi oli muuten täydellinen mutta sieltä puuttuu eräs yksityiskohta mm. Oulun 4A ja 4B joilla saatiin vuodessa OLS (jälleen kerran) kellarista Kolmoseen. Sen jälkeenhän piiri unohti urheilun ja antaa villejä kortteja kabineteissä.
Ai saatana kun tulee nostalginen fiilis tästä. Taidettiin kotipelissä bussittaa lähes voitolta tuntunut 1-2 tyyppinen tappio OLSia vastaan, vieraissa sitten vähän rumemmin nokkiin ja nimimerkki Littiä jopa kirjaimellisesti. Älkääkä tulko sitten pilaamaan tätä muistoa millään faktoilla.

Olispa edes kakskymmentä vuotta nuorempi ja vastassa taas pypsit, papsit, netsit ja vanha kunnon IVFC Ylos
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #51 : 07.02.2021 klo 15:03:33

TP-47 ja Jerry Erkinmikko SOPIMUKSEEN

Jerry on 17-vuotias hyökkäävä keskikenttä/laituri. Kemin Palloseurassa ensi kosketuksen lajin pariin saanut Jerry siirtyi Tornion Palloon jo 12-vuotiaana. Tornioon Jerry muutti 14-vuotiaana. Vaikea selkävamma hidasti kehitystä toissa kaudella, mutta se on jo onneksi selätetty ja Jerry on päässyt valmistautumaan kauteen täysillä. Tornion Pallo tiedostaa Jerryn potentiaalin ja odottaa häneltä murtautumista pelaavaan joukkueeseen.

Valmentaja Jussi Vatanen: "Jerry on mielenkiintoinen pelaaja jonka tietyt ominaisuudet kiinnittivät huomiota jo ensimmäisissä harjoituksissa.
Jerry näkee kentän sekä kanssapelaajat hyvin ja vahvuudet ovat muutenkin pallollisessa pelissä.
Vahvuuksien kautta luontainen rooli löytynee hieman hyökkäävästä roolista kymppipaikalta tai laiturina.
Jos Jerryn kanssa saadaan puolustuspelaamiseen liittyviä toimintoja kehitettyä, niin on mielenkiintoista nähdä saadaanko miesten peleihin yksi läpimurron tekevä pelaaja."

Lisää sopimusuutisia lähiaikoina!
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #52 : 10.02.2021 klo 20:08:50

Eemil Saloniemi SOPIMUKSEEN

17-vuotias seuran oma kasvatti Eemil Saloniemi solmi sopimuksen. Eemil on kulkenut seuran pelaajapolun jalkapallokoulusta asti pelaten viime kaudella isoja minuutteja B-junnujen 1-divisioonassa isossa roolissa. Nyt on tullut oikea aika näyttää osaamistaan edustusjoukkueessa. Eemil on taitava ja väkkärämäisen liukas hyökkäyspään pelaaja, joka varmasti tulee aiheuttamaan vaikeuksia vastustajan puolustukselle. Seura uskoo ja odottaa Eemilin olevan valmis ottamaan ”stepin” miesten peleihin ensi kaudella.

Valmentaja Jussi Vatanen:
”Eemil on pelannut enimmäkseen keskikentän keskellä hyökkäävässä roolissa.
Eemil on pienikokoinen pelaaja - on aina ollut - joten sen takia hän on joutunut etsimään fyysisyyden tilalle muita keinoja nousta esille.
Eemil onkin pallon kanssa taitava, mutta etenkin liikkuminen pallottomana on tarkoituksen mukaista ja järkevää.
Taito pallon kanssa ja juonikas liikkuminen vastustajan linjojen välissä sekä selustaan on sellaisia ominaisuuksia mitkä istuvat hyvin omaan jalkapallo filosofiaan.
Eemil on myös erittäin mielenkiintoisia omia kasvatteja, jotka kamppailee pelipaikasta tosissaan tulevalla kaudella.”

Lisää sopimuksia julkaistaan lähipäivinä.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #53 : 12.02.2021 klo 11:40:45

Atte Huhtala SOPIMUKSEEN

17-vuotias puolustuspään pelaaja Atte Huhtala ja Tornion Pallo sopimukseen. Atte on seuran omia kasvatteja, joka on kulkenut pitkän pelaajapolun jalkapallokoulusta alkaen. Atte pelasi nuorempana monta vuotta maalivahtina, mutta omin pelipaikka löytyi sittemmin topparin tontilta tai laitapuolustajasta. Atesta joukkue tulee saamaan räväkän ja kovan taistelijan takalinjoilleen. Atte debytoi jo viime kaudella nuoresta iästään huolimatta edustusjoukkueessa miehisin ottein. Tornion Pallo uskoo Aten vakiinnuttavan paikan pelaavasta joukkkueesta ensi kaudella.

Valmentaja Jussi Vatanen: "Atte on on kovalla asenteella pelaava joukkuepelaaja joka tekee tarvittaessa likaisen työn  kaverinkin puolesta ja menee tilanteisiin itseään säästelemättä.
Aten kaltaisia pelaajia jokainen joukkue tarvitsee, varsinkin kun hän pystyy pelaamaan myös pallollisen vaiheen varsin hyvin.
Atte on mukana taistelussa kun puolustuspään pelipaikkoja jaetaan."

Lisää sopimusuutisia tulossa...
haikaran uhri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: pakkomieli


Vastaus #54 : 12.02.2021 klo 14:21:24

Otteluohjelma valmis:
https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/pohjoinen/2021-jalkapallo-pohjoinen?X&pohjp21&M3

Samalla sivulla tiedotetaan täydennyksistä ja sarjapaikkasiirroista Ylos
OuTa ja Tervarit-j nimenomaan vaihtaneet sarjapaikkoja eikä Tervarit täydennetty. Se selittää tuon OuTan hyppyminen ilmoittautumislistalla.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #55 : 15.02.2021 klo 20:17:43

Eemil Kurttio  SOPIMUKSEEN

17-vuotias puolustuspään pelaaja Eemil Kurttio sopimukseen. Eemil on myös näitä oman pelaajapolun läpikäyneitä jalkapallokoulusta aloittaen. Eemil pelasi viime kaudella B-ykköstä kellottaen isoja minuutteja oikeana laitapakkina. Eemilistä edustusjoukkue saa nöyrän joukkuepelaajan, joka varmasti pistää itsensä likoon mitään säästelemättä. Seura uskoo Eemilin jatkavan kehittymistään ja kilvoittelevan peliminuuteista joukkueen puolustuslinjassa.

Valmentaja Jussi Vatanen: "Eemil on hyvä asenteinen ja nöyrä pelaaja, joka hoitaa luotettavasti aina oman ruutunsa.
”Kurtsa” on mentaliteetiltään enemmän puolustusorientoitunut pelaaja, joka ei ehkä erotu kentällä mitenkään erityisen näyttävillä suorituksilla, mutta hoitaa puolustustehtävät hyvin ja juuri tätä odotan ensisijaisesti kaikilta puolustajilta.
Eemil tietää omat vahvuudet ja pelaa kentällä vahvuuksien kautta.
Toisaalta Eemil on ominaisuuksiltaan todella tasapainoinen pelaaja eli puolustusvastuiden lisäksi myös pallollinen peruspelaaminen on varsin tasaista ja luotettavaa.
Eemil taistelee ensisijaisesti oikean laitapuolustajan pelipaikasta."

Lisää sopimusuutisia tulossa.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #56 : 18.02.2021 klo 18:20:59

Eemil-Oskari Hägg  SOPIMUKSEEN

Tornion Kaakamosta kotoisin oleva vasta 15-vuotias talentti keskikenttä pelaaja  Eemil-Oskari Hägg solmi Pallon kanssa sopimuksen. ”Eeppa” on Kemin Palloseuran kasvatti  ja vakuutti valmennuksen noustuaan nopeasti B-junnuista edustusjoukkueen treeniryhmään. ”Eeppa” pystyi näyttämään heti nuoresta iästään huolimatta vahvoja otteita treeneissä ja olemaan valmis myös miesten peleihin. ”Eeppa” on alueen todellisia timantteja, mistä kertoo myös hänen valintansa Kemin lahjakkaimmaksi nuoreksi pelaajaksi. Tornion Pallo on tyytytyväinen ”Eepan” haluun tulla pelaajaa kehittävään  valmennukseen ja uskoo hänen ottavan isoja askelia pelaajana.

Valmentaja Jussi Vatanen: "Eeppa on 2005 syntyneenä joukkueen nuorin sopimuspelaaja, mutta iästä huolimatta esiintyy kentällä todella kypsästi.
Eeppa on yksi koko alueen potentiaalisimmista nuorista pelaajista ja olen todella tyytyväinen, että saatiin hänet nyt kiinnitettyä meidän edustusjoukkueeseen.
Eemil nousi joukkueeseen b-junioreista ja jo ensimmäisissä harjoituksissa nuoren pojan suunnaton intohimo lajia kohtaan pisti silmään. 
Eeppa viihtyy parhaiten keskikentällä ja ominaisuuksista täytyy nostaa esille todella hyvä kyky käsitellä palloa ja selviytyä ulos ahtaissa tiloissa vastustajan puristuksessa.

Toivottavasti Eeppa ottaa minuutteja reilusti jo tällä kaudella, mutta tärkeintä hänen kohdalla - kuten kaikkien muidenkin - on päivittäinen laadukas harjoittelu kehittävässä ympäristössä."

Lisää uutisia tulossa.
Arttu Karppinen SOPIMUKSEEN

18-vuotias puolustuspään pelaaja Arttu Karppinen sopimukseen. Arttu on Kemin Palloseuran kasvatti, joka pelasi vahvan viime kauden Tornion Tarmossa onnistuen saamaan Pallon edustajien kiinnostumaan itsestään. Lopullisen niitin Artun kiinnittämiselle seuraan saatiin hänen tinkimättömästä asenteesta harjoitella ja haluun kehitttyä jalkapalloilijana. Seura odottaa Artun ottavan vielä isoja ”steppejä”, kun pääsee viimeinkin laadukkaaseen valmennukseen.

Valmentaja Jussi Vatanen: "Arttu on erittäin urheilullinen ja kovakuntoinen pelaaja, joka on vastustajan kannalta ikävän aggressiivinen pelaaja.
Arttu pelaa kovalla asenteella ja on myös pelityyliltään puolustusorientoitunut pelaaja.
Vasen jalkaisuus on hyvä lisä ja näillä ominaisuuksilla Artun löytääkin todennäköisimmin vasemman topparin tai laitapuolustajan paikalta.
Arttu omaa myös hyvät taidot pallon kanssa, ja jotenkin näen hänessä vielä rutkasti käyttämätöntä potentiaalia. On mielenkiintoista nähdä saadaanko se potentiaali kaivettua tänä vuonna kokonaan esiin... jos saadaan, niin kyseessä voi olla yksi kauden yllättäjistä."

Lisää sopimusuutisia tulossa..
Ponpa_ultrat

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 19.02.2021 klo 21:55:17

Tänään pelattiin ospa - ponpa 60min peli. 0-4 Ponpalle. Ilmotin vain
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #58 : 20.02.2021 klo 20:30:26

Niklas Kerkelä SOPIMUKSEEN

Jo viime kaudella edustuksen ehdottomiin avainpelaajiin lukeutunut 18-vuotias Niklas Kerkelä solmi jatkon. ”Nikke” on pelannut viime kaudella keskialueen keskellä pelintekijän roolissa, mutta hyökkäävämpi roolikin on hänelle tuttua. Hänen vahvuuksia ovat ehdottomasti taito, terävä liike, pelikäsitys, loistava oikea jalka sekä iloisuus ja sosiaalisuus treeneissä, peleissä sekä kopissa. Tornion Pallo on erittäin  tyytyväinen ”Niken” päättäessä jatkaa uraansa kasvattiseurassaan kolmen ylemmällä sarjatasolla olevan joukkueen kosiskelusta huolimatta.

Niklas Kerkelän kommentit” Halusin vielä jäädä kotiseuraan, koska koen että kehityn vieläkin isoin askelin kotokonnuillakin. Kiitos siitä kuuluu tieysti seuralle, joka on hommannut päteviä valmentajia kehittämään nuoria pelaajia. Suurimmat kiitokset näistä aikaisemmista vuosista erityisesti isälleni, Juha Pietsalolle, Tarmo Koivurannalle ja Kimmo Halmkronalle, jotka ovat minua eniten vuosien varrella valmentaneet. Jussin  tulon myötä uskon että pystyn vielä kehittymään lisää, koska tiedän hänen kykynsä ja palonsa valmentajana ja olen todennut arkiharjoittelun laadun ja määrän olevan riittävää kehittymisen kannalta. Toisekseen viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon kun nousu jäi haaveeksi. Mikäpä ois sen hienompaa kuin nousta kakkoseen kasvattiseuran ja tuttujen pelikavereiden kanssa. Seura on mahdollistanut intohimoni jalkapalloon ja jos vain voin sitä auttaa nousemaan seuraavalle sarjatasolle niin sen teen ilomielin ja ylpeänä Tornion Pallon pelaajana”

Valmentaja Jussi Vatanen: "Olen Niklaksen tuntenut jo pitkään ja meillä löytyy yhteistä historiaakin kun Nikke kävi valmentamani RoPSin -02 poikien mukana pelaamassa mm. Riika Cupissa, Helsinki Cupissa ja Puolen Suomen liigan otteluissa. Niistä päivistä asti osaaminen on ollut tiedossa ja onkin mukava päästä nyt kiinni päivittäiseen pelaajakehitystyöhön hänen kanssaan.

Nikke on tähän sarjaan jo melkein liian hyvä pelaaja ja nuoresta iästä huolimatta puhutaan jo kohtuullisesta kokemuksesta tälle tasolle.
Niklaksen potentiaalista ja jo suorasta osaamisesta kertoo sekin, että hänen perässä oli sopimustarjouksineen useampikin ylemmän sarjatason seura.
Näistä lähtökohdista olen enemmän kuin tyytyväinen, että Niklaksen kaltainen pelaaja saatiin sitoutumaan tänne ja tavoitteeseen nostaa kasvattajaseura sarjatasoa ylemmäs.

Pelaajatyypiltään Nikke on erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Niklaksella on hyvä pelikäsitys, mutta etenkin nykyfutiksessa oleellista on hänen nopeat jalat. Niklas on ehkäpä joukkueen nopein pelaaja ja hänellä on erittäin hyvä askeltiheys ja kyky muuttaa suuntaa. Tähän kun yhdistää sen, että pallo pysyy koukussa hyvin niin kyseessä on poikkeuksellisen hyvä pelaaja etenemään sekä kuljettamaan palloa. Nikke pystyy pääsemään erittäin hyvällä prosentilla vastustajasta kuljettamalla eroon vaikka olisi lähtötilanteessa negatiivisessa peliasennossa.

Näen Niklaksen monipuolisuudesta huolimatta mielelläni kentällä hieman ylempänä eli lähtökohtaisesti vastustajan linjojen välissä, taskussa tai 10 alueella. Näillä alueilla kyky kuljettaa, syöttää vapauttavia syöttöjä ja hyvä liike aiheuttaa varmasti vastustajille ongelmia.
Niklas pystyy myös hyvin katkomaan ja puolustamaan ja onkin pelannut aiemmin myös pohjapelaajana.
Tällä hetkellä rooli näyttäisi olevan keskikentän  keskellä hyökkäävässä tai box to box roolissa."
Sinettäj kaakkoissyvänne

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Keihäänheitto, pesäpallo, vammaisurheilu


Vastaus #59 : 22.02.2021 klo 11:23:21

Tuota... pitäisiköhän Tornion pallon perustaa oma otsikko, jos uutissähkeitä näyttää tulevan tasaiseen tahtiin? Sehän on sinänsä hyvä, että uutisoitavaa - ainakin omasta mielestään - riittää ja on intoa myös alasarjojen puolella väsäillä tiedotteita/sähkeitä. Ja ahkera mediatoiminta on suomifutiksessa aina periaatteellista plussaa. Kuitenkin osa porukasta on kai aina ollut sitä mieltä, että kausiotsikoiden yksipuolistuminen on myös huono asia.

Harkinnan arvoinen juttu ainakin, jos sähkeitä on tarkoitus laatia säännöllisesti myös pelikauden aikana.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #60 : 22.02.2021 klo 16:54:54

Tuota... pitäisiköhän Tornion pallon perustaa oma otsikko, jos uutissähkeitä näyttää tulevan tasaiseen tahtiin? Sehän on sinänsä hyvä, että uutisoitavaa - ainakin omasta mielestään - riittää ja on intoa myös alasarjojen puolella väsäillä tiedotteita/sähkeitä. Ja ahkera mediatoiminta on suomifutiksessa aina periaatteellista plussaa. Kuitenkin osa porukasta on kai aina ollut sitä mieltä, että kausiotsikoiden yksipuolistuminen on myös huono asia.


Harkinnan arvoinen juttu ainakin, jos sähkeitä on tarkoitus laatia säännöllisesti myös pelikauden aikana.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #61 : 22.02.2021 klo 16:58:09

Vois muutkin vähän infota seurojen tilanteista, jos on jotain kerrottavaa. Ehkä jossain vaiheessa voisi tehdä oman topiikin Tp:lle.
Musta Hattu

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 23.02.2021 klo 10:19:05

Olisi hienoa saada Pallosta oma topiikki. Meitä Pallo faneja, jotka Torniosta  lähteneet ja  ovat asettuneet  ympäri suomea on paljon. Itse pois Torniosta 46 vuotta , mutta Pallo mielessäin. Toki yhteydet Tornioon ovat tiivit , kun siellä sukua ja paljon ystäviä.
Oisko Moolivahdilla aikaa avata oma topiikki.

TP-47 Jaloterästä Torniosta.
moolivahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tota


Vastaus #63 : 24.02.2021 klo 21:08:09

Olisi hienoa saada Pallosta oma topiikki. Meitä Pallo faneja, jotka Torniosta  lähteneet ja  ovat asettuneet  ympäri suomea on paljon. Itse pois Torniosta 46 vuotta , mutta Pallo mielessäin. Toki yhteydet Tornioon ovat tiivit , kun siellä sukua ja paljon ystäviä.
Oisko Moolivahdilla aikaa avata oma topiikki.

TP-47 Jaloterästä Torniosta.

Lähempänä kauden avausta voisi tehdäkin, katsotaan ensin minkälainen rosteri sieltä tulee. Mielenkiinnolla odotan liittyykö esim. Vahvan Iiro joukkueeseen.
WwXx

Poissa Poissa


Vastaus #64 : tänään kello 16:01:46

Tietoa PonPa - TP pelin tuloksesta?
Roadtoglory

Poissa Poissa


Vastaus #65 : tänään kello 17:46:10

Tietoa PonPa - TP pelin tuloksesta?

4-6 Torniolle päättyi.
Ponpa_ultrat

Poissa Poissa


Vastaus #66 : tänään kello 19:37:28

4-6 Torniolle päättyi.
näin pääs käymää. 0-5 eka jakso ja 4-1 toka jakso. Tasasta vääntöä, molemmat dominoi toisia aika ajoin.

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa