FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.09.2021 klo 11:08:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: Ikaalisten Urheilijat - 2021 Sarjanousija - matkalla jopa kohti kakkosta.  (Luettu 41242 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #50 : 04.06.2021 klo 17:00:18

Onko Ikaalisiin tulossa lisää veikkausliiga pelaajia/ykköstä pelanneita? Ac Oulun pelipaita vilahti Kaasalaisen Instagram päivityksessä eilen.

Tänään uutisoivassa hyvä kirjoitus Ikaalisten Urheilijoista

Uutinen otsikoitu seuraavasti. Lainaus Uutisoivasta.

Entinen Veikkausliigapelaaja loistaa Ikaalisten tähtenä

Ikaalisissa on koko kesän tarjolla seudun korkeimman sarjatason jalkapalloa, sillä IkU aloittaa ensimmäisen kautensa kolmosdivarissa. 21 pelaajan rinki käsittää neljästä viiteen uutta vahvistusta ja kahta vielä haeskellaan. Uusista vahvistuksista ehdottomasti nimekkäin on Jyväskylästä saapuva 27-vuotias laitahyökkääjä Janne Kuhmonen, jolla on kokemusta aina Veikkausliigaa myöten.

– Hän on yksi sarjan parhaita pelaajia, valmentaja Juho Harjuntausta toteaa.
IkU löysi kaksi vahvistusta try-outien kautta, lisäksi Ilveksen junnuista löytyi maalivahti ja Nokian vitosdivarista ilmaantui peluri, jota Harjuntausta kuvailee positiiviseksi löydöksi. Lisäväriä tuovat paluumuuttajat Juha Kantola ja Samuli Kaasalainen.
Vahvistukset ovat tarpeen, sillä Harjuntausta odottaa isoa tasoeroa kolmosen ja aiemmin tutuksi tulleen nelosen välillä.
– Tässä sarjassa nousijan odotetaan tippuvan heti. Meidän tavoitteemme on sarjassa pysyminen ja ajan mittaan vakiinnuttaa paikkamme kolmosessa.
Myös sarjan sisällä on eroja, sillä ylivoimaisena ennakkosuosikkina Harjuntausta pitää Tampere Unitedia.
– Heidän runkonsa koostuu viime kauden TPV:n ykkösdivarin pelaajista. Luultavasti he eivät häviä peliäkään. Heillä on myös päätoiminen valmentaja. Onhan siinä eroa, jos on päätoiminen ja sitten meikäläinen, joka on kaksivuorotöissä tehtaalla, Harjuntausta naurahtaa.

Päävastustajat tiedossa
IkUn päävastustajjia ovat muut viime vuoden nousijat, eli PP70 ja PJK. Lisäksi Harjuntausta nimeää Paton Tervakoskelta.

– He nousivat viime kaudeksi ja onnistuivat säilyttämään sarjapaikkansa juuri ja juuri.
Kolmosdivari on sarja, joka houkuttelee kentän laidalle. Sarjassa on mahdollista nähdä useampiakin entisiä Veikkausliigan pelaajia, mutta myös tulevaisuuden tähtiä. Ikaalisissa tiedetään, että töitä on edessä, mutta niitä myös tehdään.
– Täytyy kyllä hattua nostaa pelaajille. Monet heistä eivät enää asu Ikaalisissa, mutta silti ajavat Tampereelta tänne monta kertaa viikossa treenaamaan.

Pisteitä tarvitaan
IkUn osalta kausi alkaa 12. kesäkuuta kotiottelulla Patoa vastaan. Kauteen on valmistauduttu ensin rajoitusten pakottamilla omatoimitreeneillä ja heti niiden höllennettyä yhteistreeneillä.

– Osa pelaajista on vielä muualla ja yksi on armeijassa. Eli aivan koko porukalla emme ole vielä päässeet treenaamaan.
Harjoituspelejä on ehditty järjestää. Ensimmäistä peliä nelosdivariin noussutta Parkunmäen Apasseja vastaan Harjuntausta piti IkUlta huonona selvästä voitosta huolimatta.
– Toinen peli TPV:n A-junnuja vastaan oli jo paljon parempi. Kaipa se yhteistreenien vähyys näkyi.
IkU pelaa 12 joukkueen B-lohkossa. Yksinkertaisen sarjan jälkeen kuusi parasta pääsee yläsarjaan tavoittelemaan paikkaa nousukarsinnoissa. Loput jatkavat alasarjassa, jossa pelataan yksinkertainen sarja. Kolme huonoiten sijoittunutta putoaa neloseen. Pisteitä siis tarvitaan, joten kesällä on hyvä mennä kentän laidalle antamaan äänensä IkUlle.

Hienoa tarinaa Ikaalisissa kirjoitetaan

Terkuin,

-Tappi Ikaalisista. IkU-fani.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #51 : 08.06.2021 klo 15:24:12

Tulipas väijyttyä Ikaalisten Urheilijoiden ensimmäinen harjoitusottelu tältä vuodelta.

Ikaalisten Urheilijat - TPV ASM 4-2

Ikaalisten Urheilijat lähtivät ensimmäiselle puoliajalle ryhmistyksellä:

Vaskelainen
Ilottu Kangasniemi Hauhia Niemelä Rintakoski
Virtanen Sagulin Ylinen Kaasalainen
Jortikka

Kangasniemi satutti jalkaansa ja ryhmitelmä muuttui Kangasniemen mentyä sivuun paikan otti Oskari Ahlfors. Virtanen vaihtoi puoliajalla Kantolaan joka oli kentän paras 2+1 tehoilla tänään. Jortikka vaihtoi puoliajalla Tapani Koskiseen joka iski myös kaksi kaappia tänään.

Ottelu itsessään lähti tunnustellen liikkeelle. Ikaalilaiset olivat verkkaisella jalalla liikkeellä alkuun. TPVA meni 1-0 johtoon vaparista joka painuin riman kautta maalin puolelle. Ensimmäisen puoliajan paras paikka tuli Sagulinille, Kaasalainen vei TPVn A-junnuja laidallaan ja syötti Sagulinin läpi. Viimeistely kuitenkin ontui ja Sagulin laukoi pallon oikealta ohitse. Ensimmäinen puoliaika oli Ikaalilaisilla huono esitys. Toisen puoliajan alkuun 2-0 maali tuli huonon syöttötyöskelyn jälkeen ja korkeapallo tuli maalivahdin yli jossa TPVAn pelaaja puski pallon 2-0 tilanteeseen. Sitten heräsi Ikaalilaiset. Toiselle puoliajalle maaliin asteli Torkkola joka oli vakuuttava tänään. Vaskelaistakaan toki maaleista ei voi syyttää. Hoisi hyvin tolppien välin vaikka kaksi menikin.

Loppu oli yhtä näytöstä. Ensimmäisellä puoliajalla Teemu Ylisen erikoistilanteen olivat hyviä mutta syöttötyöskentely ontui. Keskikentän kapellimestarin terävöitettyä otteleita, pallo pelattiin kerta toisensa jälkeen TPVn selustaan. Tapani Koskinen toi paljon pysty juoksuja joukkueelle toisella puoliajalla. Jortikka oli ihan ok ensimmäisellä puoliajalla suojaten palloa mallikkaasti mutta ei päässyt tekopaikkoihin. Markus Niemelä rymisytteli keskikentällä toisella puolikkaalla fyysisyydellään ja Teemu Ylisellä oli näin ollen enemmän tilaa jakaa syöttöarsenaaliaan. Kaasalainen ja Rintamäki pelasivat ajoittain hyvin yhteen laidalla. Vahva laitahaastaja Kaasalainen oli ottelun rikotuin pelaaja,vielä erikoistilanne maaleja ei nähty Ylisen toimesta mutta tästä tulee hyvä.

2-1 kavennus näki päivänvalon kun Tapani Koskinen iski. Heti perään pirteä Juha Kantola tasoitti jo pelin. 3-2 maali tuli myös heti jälkeen kun TPVn ASMn maalivahti sössi pallon Kantolalle. 4-2 oli loistavan yhteistyön päätös kun Koskinen ja Kantola pelasivat hyvin yhteen ja Koskinen tälläsiä myös päivän toisensa Kantolan esityöstä.

Koko joukkue näytti ensimmäisen puoliajan jälkeen että tulee olemaan hyvä joukkue miesten kolmosen sarjaan vaikka nyt vastassa olivatkin juniorit. Kuhmonen oli pois tänään. Myös joukkueen kapteeni Joni Siivari puuttui.

Joukkueen onnistujat tänään yksilötasolla Kantola ja Koskinen. Kaasalainen ilmeisesti kärsii loukkaantumisesta kun ontui ottelun jälkeen ja jo ottelun aikanakin. Pohje näytti olevan teipattuna. Markus Niemelä oli totutun hyvä. Ylinen paransi huomattavasti toiselle puolikkaalle. Rintamäki oli hyvä.

Uskon että Ikaalisten Urheilijat tulevat jokaisessa ottelussa kesällä 19.6 alkaen taistelemaan voitosta sen verran hyvä joukkue heillä on kasassa. Tosiaan joukkueen suuret tähdet Siivari ja Kuhmonen olivat pois tänään.

-Tappi, Ikaalisista.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #52 : 17.06.2021 klo 18:18:41

Pohjois-Pirkanmaan jalkapallo ylpeys Ikaalisten Urheilijat ovat tiedottaneet virallisilla some-kanavillaan kahdesta uudesta pelaaja hankinnasta

Juha Unkuri on tehnyt sopimuksen kaudesta 2021

Unkuri on Ylöjärven Ilveksen kasvatti jolta löytyy kaudelta 2020 myös suomencupin debyytti Tampere Unitedin paidasta Tampereen Pallo-Veikkoja vastaan. Viime kaudella Unkuri siirtyi Tampere-Unitedista Ikaalisten Urheilijoiden miehistöön pelaten viisi ottelua Ikaalilaisen riveissä. Futisforumin topicin mukaan Unkuri haki pelipaikkaa kaudeksi 2021 kakkosen Tampereen Pallo-Veikoista jääden kuitenkin ilman sopimusta. Ikaalilaiset saavat loistavan taistelijan, hyvän syöttäjän laitakaistalle. Tulee olemaan varteen otettava vaihtoehto Ikaalilaisen alakertaan. Parhaimmillaan taistelee avauksen paikasta kaudella 2021. Loistava kiinnitys Ikaalisista.

Aleksi Inkinen siirtyy vastaavasti Nokian Palloseurasta Ikaalilaisen vahvuuteen

Aleksi Inkinen siirtyy Ikaalisiin vuoden sopimuksella!

Lainaus IkUn somesta.

Nokian Palloseurasta siirtyvä Inkinen pelasi jo kaksi vuotta sitten IkU:ssa puolikkaan kauden, joten hän pääsi astelemaan suhteellisen tuttuun paikkaan.  Hän on pelannut uransa aikana monella eri pelipaikalla ja tuo täten rutkasti lisää vaihtoehtoja IkU:n kokoonpanoon. Inkinen on pelaaja, jolla on taitoa ja hän paiskii hommia joukkueelle aina sata lasissa. Varusmiespalveluksen vuoksi hän liittyi joukkueen vahvuuteen vasta kuluvalla viikolla, joten jää nähtäväksi nähdäänkö häntä vielä kokoonpanossa lauantain sarja-avauksessa.

#IKUisesti

Kysymys kuuluu, onko joukkue vieläkään valmis? Ikaalisiin ollaan kasaamassa kyllä loistavaa joukkuetta.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #53 : 17.06.2021 klo 19:33:47

Ennakko Tampere United - Ikaalisten Urheilijat - lauantaina mennään Daavid vastaan Goljat!

Päivämäärä joka on historiallinen. 19.6.2021, se on ylihuomenna ennakkoani kirjoittaessani. Voisi sanoa, VIHDOIN! Tätä päivää on 6000 asukkaan urheilukaupunki Ikaalisissa odotettu. Historian ensimmäinen kolmosen ottelu on vain kahden yön takana. Vastassa kukas muukaan kuin suuri ja mahtava Tampere United.

Ikaalisten Urheilijat ovat eläneet aina yleisurheilu, hiihto sekä pesäpallo kaupunkina. Saadaan mennä ajassa pitkälle aina vuoteen 1922 kun Ikaalisten Urheilijat perustettiin. Siitä lähtien lähes sata vuotta on menty alasarjojen alasarjoissa, enään mennään alasarjassa. Lähes sata vuotta siinä kesti, tarkalleen 99-vuotta ennenkuin Ikaalilaisten penkin taakse istui paikkakuntalainen jääkiekkoa nuorempana pelannut Juho Harjuntausta. 29-vuotias 1992-syntynyt Juho Harjuntausta on nostanut Ikaalilaiset seitsemässä vuodessa miesten kutos-divisioonasta, Tampereen alueen korkeimmalle sarjatasolle miesten kolmos-divisioonaan, tämä on huikea saavutus. Hänen tukenaan kaudella 2021 penkin takana ovat Ikaalilaiset Jari Salokannas sekä Petteri Hauhia, ovat myös Ikaalilaisia. Ikaalisten Urheilijoiden taustalle tuli todellinen seuraihminen kun Mikko Kulmala kirjoitti nimensä paperiin. Hän on nostattanut Ikaalilaisten profiilia entisestään. Joukkuetta johtaa niin ikään paikkakuntalainen vuonna 1994-syntynyt Jiri Mäkelä joka tunnettiin alemmilla sarjatasoilla maalitykkinä Ikaalilaisten paidassa. Ikaalisten Urheilijat ovat menneet vuosi vuodelta eteenpäin ennen kaikkea urheilullisesti. Joukkue on täynnä loistavia yksilöitä kaudella 2021. Ikaalisissa tuskin osattiin koskaan odottaa että se tulee pelaamaan Tampereen palloliiton korkeimmalla sarjatasolla koskaan miesten edustus tasolla mutta uskomatonta kyllä 19.6.2021 näistä unelmista tulee totta.

Ikaalisten Urheilijat

Ikaalilaiset ovat kaudella 2021 nimekkäämpi kuin koskaan aikaisemmin ja tulee taistelemaan sarjassa yläsarjan paikasta aivan varmasti, miksei jopa noususta ken tietää. Päävalmentaja Juho Harjuntaustalla on positiivisen ongelma edessä. Joukkueesta löytyy tälle sarjatasolle todella nimekkäitä pelaajia. Seuran oma kasvatti, maaleja kakkosessa paukuttanut Samuli Kaasalainen pukee neljän vuoden tauon jälkeen kotiseuransa asun päälle, myös harjoituspeleissä onnistunut aina Ikaalisissa pelatessaan kovia tehoja paukuttanut Juha Kantola on palannut kotiin. Joni Siivari tähdittää alakertaa. Seuran suurimpana tähtenä tuikkii veikkausliigaa pelannut Janne Kuhmonen joka hankittiin Ikaalisiin Mikkelistä Kaasalaisen tapaan. Joukkueen runko on pysynyt kasassa. Markus Niemelä on joukkueen ruumiillistuma, joukkueen vanhin. 1987-syntynyt taistelija on joukkueen todellinen ruumiillistuma kapteeni Joni Siivarin tapaan. Maaliin hankittiin Kalle Vaskelaista kirittämään Tampereen Ilveksen juniori myllyn läpi käynyt Mikko Kavenin opissa ollut Teemu Torkkola. Tähän kun lisää Teemu Ylisen syöttötaidon, joukkue on todella vaarallinen. Joukkue on hitsautunut hyvin yhteen vaikka korona on sekoittanut niin ikää Ikaalisissa urheilumaailmaa. Tampereen Pallo-veikkojen A-poikien SM-sarjajoukkue sai kahteen otteeseen lunta tupaan kun Ikaalilaiset voittivat ottelut 3-0 ja 4-2 kenraaleissaan kauteen.

Tampere United

Seura jonka tuntee kaikki. Seura jolla on pitkät perinteet. Seura jolla löytyy suomenmestaruuksia. Seura joka on ylivoimainen ennakkosuosikki sarjakauteen lähdettäessä. Seura jota seuraa ihmiset myös maailmalla. Tampere Unitedilla on silmiä hivelevä joukkue kasassa tälle sarjatasolle, sarjakauteen lähdettäessä. On mielenkiintoista nähdä voiko ennakkoon näin ylivoimainen joukkue, menettää jo varman sarjanousunsa. Suurin kysymysmerkki on päävalmentaja Jukka Listenmaa. Saako hän tähtipelaajat samaan ruokapöytään lounasaikaan? Pelaajalista on sarjan ylivoimaisesti nimekkäin. Sitä tähdittää todellinen tähti aina Ilveksessä pelannut 1996-syntynyt Eino-Veino EK. Tampere Unitedilla on paljon ykköstä sekä kakkosta pelanneita pelaajia. Voisi sanoa että melkein koko joukkueellinen. Mikä voi mennä enään pieleen?
Seura on paininut kaikki nämä vuodet suomen tähtikirkkaalla taivaalla ennen sopupeli vyyhtiä ja konkurssia. Tarina jota Tampereella kirjoitetaan on maailman laajuisestikin ollut merkittävä. Tomi Petrescun maali Ranskan pääsarjaseura Bordeauxin verkkoon on vieläkin  suomaisten sekä kannattajaryhmä sinikaartin selkänahoissa. Kannattajaseurana tunnettu Tampere United vahvaa omat perinteet ja loistavan kannattajaryhmä huligaaneiksikin tunnetun Sinikaartin. He ovat varmasti voimissaan tulevana lauantaina kun Ikaalisten Urheilijat saapuvat vieraaksi.

Lähtökohdat

Ottelusta tulee varmasti molemmille joukkueille hyvin merkityksellinen suunnannäyttö sarjakauteen. Ikaalisten Urheilijoiden ensimmäinen ottelu koskaan kolmosessa, Tampere Unitedin kotiavaus. Tampere United otti suvereenin voiton sarja-avauksessaan TP-T:stä, vieden ottelun hurjan suurin numeroin. Nimittäin 8-0. Roope Kostiainen painoi ottelussa hattutempun, Topias Järvelän tapaan. Suurin kysymys on pystyykö Tampere United jatkamaan näin hurjia otteita kun vastassa on paljon laadukkaampi, hurjasti vahvistunut Ikaalisten Urheilijat?

Tähän kysymykseen saadaan varmasti vastauksia lauantaina jälkeen.

Tampere United - Ikaalisten Urheilijat, joukkueet ovat varmasti valmiit. Tampere on valmis.

Kesän odotetuin ottelu sarjassa

Hieno ottelutapahtuma tulossa lauantaina 19.6.2021 klo 17:00 alkaen joka kirjoitetaan Ikaalisissa historian kirjoihin.
Risa Vibra

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 18.06.2021 klo 10:57:32

Näen Ikaalisella kyllä ihan mahdollisuuden tässä ottelussa, jos pystyvät puolustamaan tiiviisti joukkueena. Tarkoittaen myös, että Kaasalainen voisi korkeintaan tulla tappioasemassa sisään hakemaan kavennusta.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #55 : 18.06.2021 klo 12:24:47

Näen Ikaalisella kyllä ihan mahdollisuuden tässä ottelussa, jos pystyvät puolustamaan tiiviisti joukkueena. Tarkoittaen myös, että Kaasalainen voisi korkeintaan tulla tappioasemassa sisään hakemaan kavennusta.

Niin. Kaasalainen on kyllä parhaimmillaan pelatessaan leveällä. Toki osaa myös kaventaa ja puhkoa puolustuslinjaa pysty juoksulla. On mielenkiintoista nähdä millä ryhmityksellä Ikaalinen huomiseen otteluun lähtee? Itse lähden kannustamaan Ikaalilaisia kesken ylioppilasjuhlien, Kilvakkalasta. Veljen tytär kirjoitti ylioppilaaksi.
~Bengalintiikeri

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 19.06.2021 klo 20:04:33

Tsempit Ikaalilaisten westham mieshuoralle :(
faarao_

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 19.06.2021 klo 20:18:29

Tähtipelaajalla pohje petti 42. minuutilla ja kannattajilla kuppi nurin 20 minuuttia myöhemmin. Kyllä näillä vielä kakkoseen noustaan.
Paju91

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamu, Tamu-K


Vastaus #58 : 19.06.2021 klo 23:30:21

Oi West ham on!
exium

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: menetetty ikäluokka


Vastaus #59 : 22.06.2021 klo 22:43:25

Missä viipyy otteluraportti viikonlopun TamU-matsista? Loppuiko hyvin alkanut somepöhinä murskatappioon?
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #60 : 23.06.2021 klo 02:03:01

Ikaalisten Urheilijoiden historian ensimmäinen ottelu kolmosessa

Otteluraportti

Tulipahan tosiaan lähdettyä paikan päälle Kilvakkalasta kesken juhlien. 10min ennen ottelua yleisö löysi paikan päälle, itse istuin Tampere United fanien takana. Hienoa tunnelmaa pitivät molemmat fanikaartit läpi ottelun. Ikaalisistakin oli saapunut paljon yleisöä katoamaan peliä. Oi iku on huudot kantoivat myös läpi ottelun.

Itse otteluun

Kaivoin muistilehtiöni repusta, joku Tampere United fani kysyikin juuri ennen ottelun alkua, oletko tullut Ikaalisista ottelua katsomaan kun näytät maalaiselta. Se tuntui pahalle mutta vaikenin.

Ensimmäinen puoliaika
Ottelu lähti käyntiin odotetusti. Tampere United piti palloa. Loi vaarallisia hyökkäyksiä kerta toisensa jälkeen, pahaltahan se näytti mutta Ikaalisten Urheilijat taistelivat. Tampere United tuli laitojen kautta alussa paljon. Ikaalisten laitapelaajat pelasivat kuitenkin mallikkaasti ensimmäisellä jaksolla. Keskeltä ei juuri siis tultu. Kuhmonen ohjasi peliä laidalle kymppipaikalta. Ylinen ja Ilottu hoisivat loput. Oikealla katsoin olevan laiturina Kantola sekä laitapuolustajana Niemelän. Markus Niemelä pimensi kyllä Eino EK:n ensimmäisellä puoliajalla aivan täysin. Tämä taistelupari meni Ikaalilaisille 90-10. Vasemmalla Tampere United yritti harvakseltaan hyökätä. Ikaalilaisilta siellä pelasivat TPV:sta ilman sopimusts jäänyt Unkuri sekä Kaasalainen. Tampere United loi ensimmäisellä puoliajalla kyllä todella paljon laadukkaita tilanteita Ikaalilaisten maalille. Joni Siivari oli kuitenkin mies paikallaan ja katkoi 7 maalinedusta tilannetta ensimmäisellä puoliajalla. Laskujeni mukaan Tampere United vei ensimmäisen puoliajan laukaukset 11-1. Tästä huolimatta Ikaalisten Urheilijat olivat viedä ensimmäisen puoliajan kun Juha Kantola pelattiin oikealta läpi. Laukaus osui Kuusisen maalin oikeaan tolppaan. Yleisö kohahti. Se oli lähellä. Janne Kuhmonen vei keskikentällä aina pallon saatuaan Tampere Unitedin pelaajia. Miehen otteista paistoi pelivire. Ensimmäinen puoliaika oli Tampere Unitedin hallintaa. 42' minuutilla Kaasalainen otettiin vaihtoon kun hänen pohkeensa ei kestänyt. Oli kyllä hyvin tukevasti pohje teipattuna. Katselin että hän konkkasi jo 30 peliminuutin jälkeen. Ylöspäin ei kyllä saanut luotua maalinteko tilanteita mutta puolusti esimerkillisesti. Loukkaantuminen paistoi kauas miehen otteista. Hyvin harmillista Ikaalilaisittain, vaatinee muutaman viikon kuntoutumisen jopa kauemmin? Kuntoutuu ko Loiske peliin joka pelataan vajaan 2 viikon päästä?

Toiselle puoliajalle

Ensimmäiset minuutit menivät täysin ensimmäisen puoliajan tahtiin. 48' minuutilla se sitten tapahtui mitä ei olisi saanut tapahtua puoliajan alkuun. Keskikentältä tullut syötön palautus alakertaan ja Torkkola Ikaalilaisten maalilla epäonnistui haltuun otossa. Roope Kostiaisella oli helppo työ lyödä 1-0 numerot taululle. 2-0 maali tuli niin ikää Liigassakin pelanneen Kostiainen nimiin. Pallo pelattiin oikealta maalin eteen missä vartiointi petti. Joni Siivarin sekä Matias Hauhia väliin pelattu pallo ja Kostiainen painoi illan toisensa.  3-0 maali oli upea Mauno Sirenin kaukolaukaus. 4-0 ja 5-0 maalit olivat keskityksistä. Mauri Siren osui niin ikään kahdesti. 78' minuutilla Ikaalilaisille tarjottiin 5-1 kavennusta kun Kuhmonen hassutteli keskialueella ja pelasi Samuli Jortikan läpi mutta Kuusinen torjui läpiajon. Ottelun pelaaja Ikaalilaisilla oli toppari Joni Siivari joka pärjäisi myös kakkosessa. Kuhmonen oli terävä pallon saatuaan. Niemelä oli hyvä. Samoin Kantola. Kantolan peliä oli kyllä ilo seurata. Raapikas pelaaja. Hänen olemuksensa on urheilullinen, terävä juoksija joka oli hyvä tässä pelissä. Ylinen pelasi tasaisen pelin. Koskinen ja Jortikka jäivät liian yksin kärjessä. Maalivahti Torkkola otti muutaman hyvän kopin mutta vastaavasti ketsuppipullo aukesi tuosta maalista. Niitä ei saisi sattua.

Tasoero oli kyllä selkeä. Numerot kuitenkin mairittelevat. 3-1 tulos olisi ollut oikeutettu mielestäni ilman suuria virheitä. Ikaalilaiset saavat olla tyytyväisiä ensimmäisen puoliajan suoritukseen. Henkilökohtaiset virheet pois niin pisteitä alkaa ropisemaan.

Vaikka tappio oli oikeutettu syytä ei ole laittaa päätä pensaaseen. Tampere Unitedilla on nimivahva joukkue missä pelaajat ovat pelanneet ykköstä sekä kakkosta suurimmaksi osaksi kaikki. Ikaalilaisilla vain Kaasalainen sekä Kuhmonen.

Ikaalilaisilla taisi olla seuraava ottelu juhannuksen jälkeen viikon päästä lauantaina. Loiske saapuu Ikaalisiin. Toivottavasti Kaasalainen toipuu. Katsoin että Ikaalisiin on hankittu jälleen nimivahva uusi pelaaja. Palaan tähän huomenna kun metsän raivaustöiltä kerkiän hankintaan paneutumaan. Metsäteollisuus on Ikaalisissa hyvällä mallilla. Nuo tuulimyllyt jotka tulevat mansoniemeen ja vatulaan eivät kuitenkaan lämmitä mieltäni no mutta ei mennä siihen.

Mukavaa Juhannusta kaikille. Hieno sarja meillä kaudella 2021, täynnä upeita joukkueita. Timo Jutilan sanoin mennään eteenpäin. Ikaalisten Urheilijat tulevat olemaan ylä loppusarjan joukkue, 5-0 kärsitystä tappiosta huolimatta. Tampere United tuskin häviää tai pelaa tasan peliäkään kaudella 2021 niin kova joukkue heillä on kasassa. Onnittelut noususta jo tässä kohtaa kautta.

-Tappi Ikaalisista
Konnakakkonen

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 23.06.2021 klo 10:43:41

Pojat pojat, ettei ny vaan olis lähretty mopolla moottoritielle
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #62 : 28.06.2021 klo 19:16:09

SIIRTOPOMMI Ikaalisista Turkkilais-suomalainen Ben Vural siirtyy Ikaalisten Urheilijoiden keskikentällä

24-vuotias Ben on Puotin kylän Valtin kasvatti, joka sittemmin siirtyi isompiin ympyröihin, siirtyen HJKn A-SM joukkueeseen. Sieltä tie vei HJK:n reservien Klubi04n kokoonpanoon miesten kakkoseen. Sieltä mies siirtyi miesten kakkosessa pelanneeseen Käpylän Palloon, Käpään. Viime kaudet Ben pelasi toisen vanhempansa kotimaassa Turkissa miesten kolmanneksi ja neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Puhutaan siis loistavasta kiinnityksestä Ikaalisiin.

Pallovarma, loistavan potkutekniikan omaava Ben tuo paljon vaihtoehtoja keskikentän keskustaan. Tulee olemaan avauksen pelaaja.

Mies saadaan suurella todennäköisyydellä Ikaalisten Urheilijoiden kokoonpanoon sunnuntaina pelattavaan kotiavaukseen kun vastaan asettuu Lempäälän Loiske klo 15:00 alkavassa ottelussa.

Ikaalisten Urheilijat vahvistuivat siis jälleen. Vaikka kauden avauksessa tuli käkättimeen 5-0 Tampere Unitedilta, tulee joukkue ottamaan tulevista peleistä pisteitä.

Mielenkiinnolla odotan tulevia pelejä kun vastassa ei ole sarjan ylivoimainen joukkue.

Tämä organisaatio kehittää kyllä toimintaansa koko ajan kohti miesten kakkosta!

-Tappi Ikaalisista
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #63 : 03.07.2021 klo 21:08:09

Ennakko Ikaalisten Urheilijat - Sääksjärven Loiske, - Ikaalisiin odotetaan huomenna ennätysyleisöä sekä voittoa

Lähtökohdat:

Ikaalisten Urheilijat lähtevät huomiseen otteluun sarjan viimeiseltä sijalta, sijalta 12. Tosin Ikaalilaiset ovat pelanneet vasta yhden ottelun. 5-0 kärsitty tappio Tampere Unitedille sarjan avauksessa. Nyt on avausvoiton aika. Vaikka tulos repesi Tampereella, ei ole syytä laittaa päätä pensaaseen.

Vastaavasti vierailija Sääksjärven Loiske löytyy sijalta kahdeksan. Heillä otteluita takana kaksi. Kauden avauksessa 18.6 he saivat tähän astisen ainoan pisteensä kun TP:tä vastaan pelattu ottelu päättyi 2-2 lukemiin. Loiske johti ottelua ensin Mikkolan 1-0 maalilla mutta TP-T tuli heti tasoihin. Ritonen vei Loiskeen 2-1 johtoon mutta TP-T tasoitti ottelun lisäajan lisäajalla 90+7 ja ottelu päättyi pistejakoon. Toisessa tottelussa tuli lunta tupaan. Valkeakosken Hakan farmi oli ottelussa selvästi niskan päällä ja vei ottelun selvästi 3-0. Loiskeella kahdesta ottelusta pisteitä siis kasassa 1 ja sarjasijoitus kahdeksas.

Asetelmat ovat hyvin mielenkiintoiset. Ikaalisten Urheilijoiden historian ensimmäinen kotipeli kivenkovassa kolmosessa. Katsoin että Ikaalisiin ollaan helteistä ilmaa luvattu huomiselle. Hieno tapahtuma tulossa.

Mielenkiinnolla odotan huomista, pelaako uusi hankinta Ben Vural huomenna? Ottanee avauksen paikan keskikentältä heittämällä jos pelaa. Onko Juha Kantola Tampere United pelin veroisessa iskussa? Onko Kaasalainen saanut pohkeensa kuntoon? Palaako Vaskelainen maalille vai jatkaako siellä Torkkola?

Suurella todennäköisyydellä itse myös huomenna paikanpäällä. Raportoin ottelun tänne huomenna tai maanantaina kun kerkiän. Tätä ottelua on Ikaalisissa odotettu. Kotiavaus ja vastassa viimekaudella paljon hyviä tuloksia saanut Loiske.

Ikaalisten Urheilijat - Sääksjärven Loiske, klo 15:00 4.7.2021. Ikaalisten Urheilukenttä.

Tervetuloa myös kauempaa katsomaan peliä.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #64 : 05.07.2021 klo 16:50:31

Otteluraportti kannattajan näkökulmasta Ikaalisten Urheilijat - Sääksjärven Loiske 4-3

IKAALISTEN URHEILIJAT HISTORIALLISEEN VOITTOON

Olipahan ottelu- näinkin sitä voisi kuvailla. Itse kerkesin kun kerkesinkin paikanpäälle Mansoniemestä puusavotasta, Ikaalisten Urheilukentän pyhättöön. Musiikki pauhasi, selostus raikui, fanivaatemyynti kukoisti, kioskit palvelivat nälkäisiä asiakkaita ja makkaragrillit kävivät kuumina. IKAALISISSA TODEN TOTTA PANOSTETAAN TÄLLÄ HETKELLÄ JALKAPALLO OTTELUIDEN OHEISTOIMINTAAN. Iso #ikuisesti lakanakangas oli asetettu kentän etupuolelle ihmisten nähtäväksi.

Olen odottanut tälläistä toimintaa kaupunkiimme aina 90-luvulta lähtien. 90-luvun alussa kun Ikaalisissa kasvoin. Itse Ikaalisten Urheilijoiden juniorina aikoinaan 90-luvun alkupuolella 90,91,92,93 kun pelasin. 14-18 ikä vuoteni. Homma on vasta nyt mennyt tasolle mistä olin aina unelmoinut. Pikkupojasta alkaen. Ikaalinen on kasvamassa jalkapallo kaupungiksi!!

Ikaalilaisten kokoonpano avaus:
Torkkola
Niemelä Hauhia Siivari Rintamäki
Jortikka Ylinen Vural Kaasalainen
Kuhmonen
Koskinen

Vaihdot:
72` Jortikka ->Kantola
72` Koskinen -> Norrena
81` Rintamäki -> Inkinen
88` Kaasalainen -> Turunen
88` Vural -> Turunen

Ensimmäinen puoliaika

Pelin ensivihellyksestä asti tuli tunne jussipaitaan että tänään tulee voitto. Ikaalisten Urheilijat painoivat syöttökombinaatioita kerta toisensa jälkeen Sääkjärveläisten maalille. Syöttötyöskentely oli alussa terävää. Ikaalilaiset puhkoivat ensimmäisen 20-minuutin aikana 3-4 kertaa Loiskeen puolustuksen. Jortikka meinasi osua jo pelin alussa, Kuhmosella sekä Koskisella oli myös puolittaiset paikat. Janne Kuhmonen puhkoi avaavilla syötöillä Loiskeen puolustuslinjaa kerta toisensa jälkeen. Loiske oli alussa hätää kärsimässä. Tilanne olisi voinut olla 2-0 20-minuutille. Kuitenkin 25-minuutilla kävi köpelösti Ikaalilaisten näkökulmasta. Loistavan ottelun pelannut keskikentän työmyyrä Ben Vural rikkoi 20metrin paikkeilla Loiskeen pelaajaa ja pallon taakse asteli Otso Suonpää. Vasemmasta jalastaan tunnettu Suonpää iski pallon eurogoal-tyylillä vapaapotkusta Ikaalilaisten maalia vartioineen Torkkolan selän taakse. Tästä ei kulunut kuitenkaan kun 4minuuttia ja ottelun tähdistöön kuulunut Samuli "omankylänpoika" Kaasalainen sai Janne Kuhmoselta loistavan syötön jälleen puolustuksen selustaan. Ensimmäisen pelaajan Kaasalainen hassutti käännähdyksellä irttoten rangaistusaluelle. Kaasalainen ohitti loistavalla askelharhautuksella myös Loiskeen kapteenin joka joutui rikkomaan Kaasalaista. Pallo pilkulle. Pallon taakse varman ottelun pelannut Teemu Ylinen. Pallo riman kautta keskeltä maaliin ja Ikaalilaisten seurahistorian ensimmäinen maali miesten kolmosessa on tosiasia. Ottelun kulku tasoittui hetkeksi 1-1 maalista. Ottelua oltiin pelattu 39` kun Loiske kaikkien yllätykseksi siirtyi jälleen johtoon. Vasemmalta tullut keskitys tuli 16-rajoille. Pienten pomppojen kautta pallo tuli Osmanille joka siirsi vierailijat jälleen johtoon. Toinen puoliaika läheni loppuaan, Ikaalilaiset hallitsivat palloa. Teemu Ylinen pelasi pallon Kaasalaiselle joka ajoi kohti keskikentän keskustaa harhautti kaksi Loiske pelaaja keskialueella, millin tarkka pystysyöttö ja loistavan ottelun pelannut Samuli Jortikka yksin läpi. Samuli Jortikka namutteli Loiskeen kustannuksella ja siirsi pallon vitosen viivalle Tapani Koskiselle joka tasoitti ottelun 2-2 kun ottelua oli pelattu 42` minuuttia. Tästä tuloksesta mentiin myös puoliajalle.

Toinen puoliaika (2-2) tilanteesta

Ottelu oli kerinnyt vanheta vain vihellyksestä 40sekunttia kun Teemu Ylinen, Ben Vural sekä Janne Kuhmonen veivät keskikentällä loistavalla syöttöarsenaalilla Loiskeen pelaajia. Samuli Jortikka oikealta jälleen läpi. Millintarkka syöttö jälleen vitosen viivalle ja Tapani Koskinen painoi illan toisensa verkon perukoille. Jortikka-Koskinen akseli oli todella vahva. Ikaalinen hullaantui. Kuuluttaja huudatti Ikaalilaisia kun he siirtyivät 3-2 johtoon 46` minuutilla. Kuitti tuli kuitenkin välittömästi. Pelikellossa 49`Maalivahti Torkkola sai vaikeahkon syötön ja jatko syöttö epäonnistui. Maalin verkonperukoille helpohkosti painoi illan ensimmäisellään sekä kauden toisellaan Ritonen. Torkkola pelasi kuitenkin vakuuttavan ottelun. Nuoresta iästään huolimatta hän puhui ja ohjasi peliä miehekkäästi. Vastaantulot olivat varmoja. Ottelun 50-80 minuutit olivat seesteisiä. Muutamaa paikkaa lukuunottamatta. Ikaalilaiset tekivät vaihtoja. Kantola toi lisää jalkoja 70-minuutilla. Oli pirteä jälleen. Pääsi muutaman kerran läpi toisella jaksolla ja oli lähellä maalintekoa. 78` minuutilla Kaaslainen vei jälleen Loiskeen pakkeja ja pelasi pallon Kuhmoselle jonka laukaus osui juuri väliin tulleeseen loiske pelaajaan. Maali oli lähellä. 86` minuutilal tuli sitten kaivattu osuma kun loistavan ottelun Ikaalilaisten keskikentällä röyhinyt turkkilais-suomalainen Ben Vural sai jalan vapaaksi ja isti pallon vastustamattomasti Loiskeen maaliin. Ikaalisten Urheilukenttä repesi, yleisö hullaantui. Loistava tunnelma oli kyllä läpi ottelun. Paikalla noin 200-ihmistä. Urheilukaupunki selvästi. Ottelun lopussa tuli vielä muutama vaihto. Päätuomari vihelsi pelin päättyneeksi 90+4 kohdalla. HURRAA!! IKAALILAISET VOITTIVAT SEURAHISTORIANSA ENSIMMÄISEN KERRAN KOLMOSESSA.

Ottelu oli loistava tapahtuma kokonaisuutena, ennen kaikkea urheilullinen. Paljon oheistoimintaa, kivasti yleisöä. Peli oli pelätyn lämmin.
Ikaalilaisilta onnistui kyllä koko joukkue. Joni Siivari pelasi jälleen loistavan ottelun yhdessä kentän onnistujiin lukeutuneen Matias Hauhian kanssa joka petrasi edellisestä Tampre United pelistä huomattavasti. Hauhia oli kyllä todella hyvä toisena topparina. Niemelä pelasi ja raastoi jälleen totuttuun tyyliin. Kaasalainen oli ottelun rikotuin pelaaja ja pelasi erinomaisen ottelun hankittu pilku sekä maaliin johtanut syöttö, loukkaantuminen taitaa olla taakse jäänyttä elämää. Se on loistava asia. Samuli Jortikka lukeutui hyökkäyspään kantaviin voimiin tänään 0+2, loistavia pystyjuoksuja, voimakas pelaaja. Unohtamatta Tapani Koskista joka painoi tänään 2+0 tehot. Loistava viimeistelijä. Janne Kuhmonen oli keskikentällä mies paikalleen, syöttötyöskely on veikkausliiga tasoa. Ylinen pelasi varmasti ja upea maali pilkusta. Rintamäki oli totutun hyvä. Ben Vural toi keskikentällä voimaa. Koko joukkue onnistui kokonaisuutena. Päävalmentaja Juho Harjuntausta taustajoukkoineen saa olla ylpeitä kokonais-suorituksesta.

Syytä ei kuitenkaan ole paukutella henkseleitä, kausi on pitkä sillä,

Katseet kääntyy jo ensi keskiviikkoon kun jo ylihuomenna 7.7.2021 Ikaalilaiset kohtaavat Ikurissa toisen nousijan, PP70:n

Tästä on kuitenkin loistava jatkaa kautta kohti tulevia koitoksia.

Ystävällisin terveisin,

Tappi-76, Ikufani Ikaalisista.
Ikaalilaisen urheilun puolesta.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #65 : 06.07.2021 klo 17:04:34

ENNAKKO - Nousijat vastakkain PP70 - Ikaalisten Urheilijat

7.7.2021 PP70 - Ikaalisten Urheilijat, klo 20. Tampere

Kotijoukkue PP70 Tampereelta isännöi huomenna sarjanousijoiden tärkeämpääkin, tärkeämmässä väännössä Ikaalisten Urheilijoita. Chalhoub Chalhoub alaisuudessa PP70 on tehnyt tasaista jälkeä. Viime kaudet PP70 on pelannut kolmosen ja nelosen välimaastosssa. Seuran edustusjoukkue on kuitenkin pelannut Ykkösessä kausina 1995 ja 2002–2007 sekä Kakkosessa kausina 1986–1988, 1993–1994, 1996–2001 ja 2008–2009. Kaudella 2008 joukkue sijoittui vielä Kakkosen B-lohkon neljänneksi, mutta kauden 2009 päätteeksi PP-70 putosi Kolmoseen. Putoamisen jälkeen joukkueen runko hajosi mm. Jussi Kotilahden palatessa Tampereen Ilvekseen ja Obi Metzgerin siirryttyä Viikinkeihin, PP70 pakka levisi totaalisesti. Kauden 2010 jälkeen joukkue putosi Neloseen. Näin ollen joukkue on pelannut kolmosen ja nelosen välimaastossa kaudet 2010-2021. Täksi kaudeksi PP70 nousi jälleen kolmoseen. Seuran kirkkaimpana tähtenä viimeiset 10-vuotta on toiminut kapteeni Markus Säde. Häntä kuitenkaan tällä kaudella ei Ikurilaisten kokoonpanossa ole nähty.

PP70 on aloittanut kautensa mukiin menevästi. Kauden avauksessa kapealla materiaalilla pelannut Ikurilais ryhmä otti vieraissa Nokian palloseuralta pataan 3-0 lukemin. Joukkue kuitenkin onnistui toisessa sarja ottelussaan pesemään kasvonsa sillä joukkue otti kuin ottikin voiton TKT:stä Baruffan sekä Pukkilan maaleilla. TKT kerkisi ottelussa vajaalla pelatessaan vielä kaventamaan ottelun mutta PP70 kesti lopun ja näin ollen voitto irtosi 2-1 tuloksella. Seuran kirkkain tähti tällä kaudella on Ville Puustinen jolta pelejä löytyy kakkosesta Tampere Unitedista sekä Venäjän mafiaksikin kutsutun Tampereen Viipu-Kissojen paidasta. (Ilves-Kissat Tampere nyk sarjataso kakkonen) PP-70 pelaaja rosteria sekoittaa tällä hetkellä suomen armeija. Se minkä ryhmän Ikurilaiset saavat jalkeille huomenna keskelllä viikkoa on mielenkiintoista nähdä. Heille kuten myös Ikaalilaisille äärimmäisen tärkeä ottelua jatkon kannalta.

Nämä joukkueet pelasivat siis viime kaudella vastakkain sarjatasoa alempana. PP70 onnistui tuon ottelun voittamaan 2-1 tuloksella Ikaalisissa.


Ikaalisten Urheilijat sarjakauden kolmanteen otteluun voitto alla

Ikaalisten Urheilijat ottivat viime sunnuntaina seurahistorian ensimmäisen voiton miesten kolmosessa. Vaihderikkaan ottelun jälkeen irtosi 4-3 voitto, Sääksjärven Loiskeesta. Maalintekijöinä kunnostautuivat Tapani Koskinen x2, Teemu Ylinen rangaistuspotkusta, sekä voittomaalin iskenyt Ben Vuralin. Sarjan ensimmäisessä ottelussa Ikaalilaiset ottivat Tampere Unitedilta pataan 5-0, tulos mairittelee Tamperelaisia. 
Ikaalisten Urheilijoiden terveystilanne näyttää olevan hyvä. Viime ottelussa ei  näyttänyt suurempia kolhuja tulleen. Loukkaantuineita pelaajia palasi kokoonpanoon mm Ville Turunen joka kellotti lopusta tärkeitä minuutteja.  Myös pienistä lihasvaivoista kärsinyt Niklas Norrena on palannut kokoonpanoon. Samuli Kaasalaisen pohje näyttää olevan kunnossa. Ikaalilaisten terveystilanne on siis hyvä tällä hetkellä, saavat huomenna jälleen loistavan kokoonpanon jalkeille.

Oma-arvioni

Tästä ottelusta tulee tiukka vääntö joka kuitenkin kääntyy Ikaalilaisille. IkU on saanut nyt voiton alleen ja varmasti itseluottamusta täynnä. PP70 kärsii poissaolijoista.
Kahden nousijajoukkueen hekemonia kohtaamisesta lähtee pisteet Ikaalisiin 0-3 tuloksella.

Huomenna itse onneksi pääsen myös paikalle klo 20 alkavaan otteluun. Tällä kertaa kesken karjanhoidon. Onneksi kesällä on mahdollista saada Mansoniemeen maatalouslomittajia.

Huomenna taas mennään!

-Tappi76, Ikufani.
Ikaalilaisen Urheilun puolesta.
SalFut

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 06.07.2021 klo 20:28:20

Säde pelaa nykyään Vehussa nelosta.
Gonzalo-76

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 07.07.2021 klo 21:00:18

PP-70 - IKU  HT 3-0

Ei tä joukkue vissiin taistelekkaan nousust? ; )
Nahtegal

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 10.07.2021 klo 12:54:16

Ilo on lukea innokkaita nousijajoukkueen ennakoita ja rapoja. Tällaista intohimoa tarvitaan lisää suomifutiksen joka tasolle. Ylos Toivottavasti intoa jatkuu pidempään eikä lopahda alkuinnostuksen jälkeen.
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #69 : 10.07.2021 klo 15:48:42

Otteluraportti  PP70 - Ikaalisten Urheilijat 4-3 - Alun kamala kaksikymmentä minuuttinen pilasi Ikaalilaisten nousujohteisen ottelun

Kahden nousijajoukkueen kohtaaminen ei noussut spektaakkeliksi mutta oli herätys Ikaalilaisille.

Ottelun lähtökohdat olivat hyvin mielenkiintoiset, vastassa olivat siis kaksi nousijajoukkuetta. Viimeiset kymmen kautta kolmosta tai nelosta pelannut nyt kolmosen jälleen noussut PP70, sekä seurahistoriansa ensimmäistä kautta miesten kolmosessa pelaava Pohjois-Pirkanmaan jalkapallon lippulaiva Ikaalisten Urheilijat.

Kaupissa kamalalla TN1 pelattu ottelu ei noussut spektaakkeliksi. Tämän sarjan otteluita ei saisi pelata tuollaisella alustalla enään koskaan. Se ei kuitenkaan vie lopputulokselta mitään pois.


Itse otteluun

Vaskelainen
Inkinen Siivari Hauhia Ahlfors
Kaasalainen Vural Ylinen Kuhmonen
Norrena Kantola

Vaihdot:
46' Inkinen -> Rintamäki
46' Kantola -> Jortikka
46' Ahlfors -> Unkuri
52' Kuhmonen - Koskinen
60' Kaasalainen -> Ilottu
76' Vural -> Turunen

Ottelu lähti käyntiin Ikurilaisten hallinnassa. Ikaalilaisten jalat olivat kyllä jääneet koppiin ensimmäinen sillä PP70 löi taululle 3-0 lukemat ensimmäisen 20-minuutin aikana. Ensin Kalle Vaskelaisen ulostulo 16-rajalle epäonnistui ja
pirteästi pelannut Chalhoubilla oli helppo työ nostaa pallo yli Vaskelaisen. 2-0 tuli kamalan sähläyksen jälkeen. Ikaalilaiset rikkoivat PP70-pelaajaa 16-rajalla ja PP70 pelasi nopean pallon Ikaalilaisten mussuttaessa tilannetta ja Mikkonen pelattiin läpi, tulostaululle 2-0 kun ottelu oli kerinnyt vanheta 17' minuuttia. Tästä ei kerinnyt kun kulumaan 4'minuuttia ja Baruffa pelattiin läpi tulostaululle 3-0 ja peli purkkiin. Vai purkkiin sittenkään? Ensimmäisellä puoliajalla Ikaalilaiset olivat pelissä tämän alun jälkeen hyvin mukana ja veivät ajoittain peliä. Juha Kantolalla oli muutama paikka piikkinä mutta PP selvisi tästä. Ensimmäinen puoliaika oli kyllä Ikaalilaisten kauden heikoin 45'minuuttinen siitä ei pääse mihinkään.

Toinen puoliaika

Loiske pelistä 5-avauksen pelaajaa vaihtanut päävalmentaja aloitti vaihto ruletin. Puoliajalla lähti vaihtoon kolme pelaajaa. Se oliko vaihdot oikeutettuja siihen en ota kantaa mutta se piristi peliä. Jortikka ja Koskinen olivat jälleen loistavia ja omissa papereissani avauksen pelaajia joka peliin tästä edespäin. Kuhmonen ja Kaasalainen olivat tänään yllättävän vaisuja.
Ottelua oli pelattu 56' kun Ikaalilaisten ehdoton ottelun komeetta Samuli Jortikka toi peliin kavennuksen loistavan yksilösuorituksen jälkeen. Rynnien oikealta läpiajoon. Ikaalilaiset veivät suvereenisti ottelun toista puoliaikaa. Mikäli ottelu ei olisi rakennus ensimmäiseen 20-minuuttiin tämä olisi ollut vieraiden ottelu. Paljon laadukkaampi joukkue Ikaalilaisilla oli kokonaisuutena. Ottelu meni Ikaalilaisten komennossa. Ja maali oli ilmassa koko ajan. PP70 onnistui kuitenkin ottelun viidennen maalin iskemään kun Klint onnistui 75'. Loppu vartti oli sitten vieläkin yhtä päätä kun Ikaalilaiset löivät painetta. Ensin Jortikka toi illan toisellaan ottelun 4-2 lukemiin. Tästä 4minuutia ja Koskinen onnistui vitosen viivalta 86' ja ottelu 4-3 esityön maaliin teki kukapa muukaan kun Samuli Jortikka. Lopun loppu oli yhtä painostusta. Ikaalilaisen olivat kahteen otteeseen lähellä tasoitusta. Koskinen meinasi maalin edestä putata ottelun tasoihin mutta maalin eteen pelattu pallo oli senteistä kiinni.  Ottelu vihellettiin päätökseen 90+4.

Tämä oli kyllä herätys Ikaalilaisille, mikään ei tule tässä sarjassa ilman. Vastassa ovat laadukkaat pelaajat. Vaikka Ikaalilaisilla löytyy pelaaja aina Veikkausliigaa myöden. Niin joukkueurheilukajista kyse. Päätä ei kuitenkaan missään nimessä ole syytä laittaa pensaaseen. Nämä ovat oppirahoja kohti jotain suurempaa. Ikaalisissa tehdään erinomaista työtä tällä hetkellä jalkapallon puolella. Fakta on kuitenkin se että tämä on tulosurheilua.

Kuulin sisäpiirin lähteestä että Kaasalainen oli pitänyt ottelun jälkeen puheen ja pyytänyt ottelun jälkeen panostaan anteeksi. Syystäkin, oli ottelussa kyllä saamaton.

Yksittäiset ottelut ovat isossa mittakaavassa merkittäviä mutta pieniä, tämä on vain jalkapalloa. Seuraava mahdollisuus tulee ensiviikolla pisteisiin kun Ikaalilaiset vierailevat tällä kertaa PJK:n vieraana Pirkkalassa.

PJK-Ikaalisten Urheilijat 16.7.2021 klo 18:00

Sitä kohti..

Palaamisiin

-Tappi76 Ikaalisista
Ikaalilaisen Urheilun puolesta.
(fanin näkökulma)
Ikaalinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ikaalisten Urheilijat


Vastaus #70 : 15.07.2021 klo 22:51:37

PJK - Ikaalisten Urheilijat huomenna 16.7.2021 klo 18:00

Otteluennakko

Tervehdys on aika otteluennakon. Kilvakkala-Mansoniemi akselilla on puusavotta loppusuoralla tälle viikolle näin ollen pääsen myös huomenna katsomaan paikanpäälle ottelua.

Nyt on Ikaalilaisilla kasvojen pesun paikka! Vastassa huomenna Miikka Mörön tähdittämä Pirkkalan jalkapalloklubi

- Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Tämä ottelu on todellinen kuuden pisteen ottelu jatkon kannalta. Molemmat joukkueet ovat pelanneet sarjassa kolme ottelua. Molemmilta joukkueilta löytyy sarjapisteitä kolme kappaletta.

PJK on aloittanut kautensa ennakkoasetelmiin nojaten mollivoittoisesti. Pirkkalalaiset hävisivät sarjaa ylivoimaisesti johtavalle Hakan farmille niukasti 1-0 kauden avauksessa. Joukkue pystyi kuitenkin toisessa ottelussa ottamaan kolme pistettä kun ACE kaatui 3-2 vierasottelussa. PJK ei pystynyt kuitenkaan seuraavassa pelissä sarjapisteitä ottamaan vaan pataan tuli sarjan heikoimmailta joukkueelta TP-T:tä 1-0.

Ikaalilaiset vastaavasti onnistuivat Tampere United ottelun jälkeen pesemään kasvonsa ja ottivat seurahistoriansa ensimmäisen voiton niin ikää sarjan toisessa ottelussa kun Loiske kaatui Ikaalisissa 4-3. Viime sunnuntaina pelattu ottelu PP-70 vastaan oli kuitenkin Ikaalilaisilta heikko esitys. Peli ratkesi käytännössä 20-minuutin jälkeen kun PP-70 onnistui kolmesti. Tälläistä alkua ei saa tulla huomenna Pirkkalassa.

Tilastot ovat kutakuinkin samanlaiset molemmilla joukkueilla. PJK on pelannut vain pieni maalista otteluita kun vastaavasti Ikaalilaiset ovat tehneet ja päästäneet paljon.

Ikaalilaisten pelaajatilanne on huomiseen otteluun lähdettäessä sisäpiirin lähteistä kuultuna kohtuullinen. Muutama pelaaja parantelee kolhujaan mutta jalkeilla on huomenna varmasti jälleen erinomainen avaus.

Huomenna on mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan sarjasijoitus todenteolla lähtee kulkeutumaan. Sarjaa on pelattu huomisen jälkeen neljännes ja huominen ottelu näyttää suuntaa taas paljon. Tasainen peli huomisesta on jälleen varmasti tulossa. Katsoin että pitkälti päälle 20 astetta lämmintä on huomenna Pirkkalassa.

Ikaalilaisten ulkomaan vahvistukset Kaasalainen ja Kuhmonen näkyivät olevan kaupungissa ennen ottelupäivää (tämä Kaasalaisen somesta bongattua). Odotan herroilta kyllä suurta tason nostoa PP-70 ottelusta.

Hieno tapahtuma huomenna jälleen tulossa.

Nähdään kentänlaidalla huomenna.

16.7.2021 PJK - IkU, Pirkkala klo 18:00

-Tappi Ikaalisista
Vuodesta -76 alkaen.
« Viimeksi muokattu: 15.07.2021 klo 23:21:54 kirjoittanut Ikaalinen »
Härlem Beach Gattuso

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 21.07.2021 klo 18:45:23

Missä PJK-IkU otteluraportti? Olisi mielenkiintoista kuulla tämänkin matsin tapahtumista.
Jarmonpoika

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 21.07.2021 klo 21:11:59

Missä PJK-IkU otteluraportti? Olisi mielenkiintoista kuulla tämänkin matsin tapahtumista.
Taitaa käyttäjän Ikaalinen kirjoitustahti hyytyä samaan tahtiin, kun joukkueen kahden tähtipelaajan motivaatio..
SalFut

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 31.07.2021 klo 20:22:07

Huhuu, onko täällä ketään? Kirjoittajat hiljenee kuin nousujuna konsanaan.
Gonzalo-76

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 31.07.2021 klo 22:37:14

Morjes,

Kausi lähtenyt mollivoittoisesti käyntiin vaikka ollaan hallittu kaikkia pelejä mielin määrin,mutta peleihin aina sattunut paskat tuomarit. Mestaruusjuna puksuttaa vielä.

- Kanki Ikaalisista

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa