FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2021 klo 03:46:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mitkä tavoitteet asettaisit Interille kaudeksi 2021
Mestaruus, muulla ei väliä
Cupin voitto, muulla ei väliä
Euroopassa jatkoon, muulla ei väliä
Tuplamestaruus ja Euroopassa jatkoon
Kaikenlainen jalometalli riittää

Sivuja: [1] 2 ... 84
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2021 - Riven johdolla jatkuvasti Eurooppaan  (Luettu 362400 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 27.11.2020 klo 22:41:58Niin kuin biisin alkuperäisellä esittäjälläkin, on myös kolmekymppisellä FC Interillä takana luja putki rilluvuosien. Kaikin puolin poikkeuksellinen kausi 2020 oli juhlavuottaan viettäneeltä sinimustalta rykmentiltä vähän kuin seuran tarina mikrokosmoksessa. Oli ylämäkiä ja alamäkiä. Oli pettymyksiä sekä suurta aihetta riemuun. Oli sinimustalla sydämellä pelanneita erinomaisia omia kasvatteja yhdistettynä erinomaiseen (ja vähemmän erinomaiseen) ulkomaiseen osaamiseen. Kaikista tärkeintä oli kuitenkin se että kentällä ja katsomossa nähtiin jo toista vuotta peräkkäin sen tason sinimustaa raivohulluutta, että joukkue pysyi mitalikannassa ja pelasi jälleen ns. siellä missä pitikin. Jos olit brenkkupäissäsi joka pelissä, tai haluat muuten vaan unohtaa tämän painajaismaisen vuoden, vedetään nopea kertaus.


KAUSI 2020 - HÄVITYN HOPEAN JÄLKEEN VOITETTU HOPEA

"Hopeajuhliin" päättyneen kauden 2019 jälkeen, aniharva uskalsi ennustaa Interille menestystä kaudelle 2020. Kauden 2019 suurimmat hyökkäyspään syömähampaat eivät sinimustassa sotisovassa enää jatkaneet, ja alakerrastakin poistui koko kauden avauskokoonpanoon kuuluneita osaajia. Joukkueessa kävi melkoinen tyhjennysmyynti kun vielä rotaatiopelaajistakin poistui liigatason osaamista pois kolmilukemaisilla ottelumäärillä. Markkula, Mäenpää, Klinkenberg, Ademi, Valencic, Kuningas, Tenho, Ojala... siinä sellainen nimilista jonka poistumisen paikkaamiseen tarvittaisiin melkoinen määrä pelitunteja Football Managerissa, kuin myös ihan tosielämän osaamista.Joukkopaon syy oli aika lailla selvä. Inter halusi kaudella 2020 karsia niin kuluja, kuin myös sisäistää samaa hyvällä tapaa kapeaa pelaajamateriaalifilosofiaa, mikä oli Veritaksella juuri mestaruuden voittaneen kuopiolaisjoukkueen yksi hyvän kauden salaisuuksista. Moni Inter-henkinen hieraisikin silmiään kun korvaajia pelaajia ei haettu ihan sieltä pelaajakuvaston ensimmäisiltä sivuilta, vaan joukkueeseen hankittiin mm. kauden päätteeksi putoajajoukkueiden rostereita koristaneita pelaajia liigajyrä Jesper Engströmin, junnumaaottelija Martti Haukiojan, sekä jo aiemmalta pre-seasonilta tutun Taiki Kagayaman muodossa. Cup-voittaja llveksestä hankittiin entinen suurlupaus, nykyinen liigatason rotaatiopelaaja Matias Ojala, ja kauden 2019 lainatäysosuma (Valencic) korvaantui tällä kertaa kahdella nuorella lainamiehellä. Hankintoihin peilaten alkoi hieman tuntumaan siltä että Inter tavoittelee enemmänkin keskikastin sijoituksia, kuin mestaruutta joka niin hilkulle viime kaudella oli jäänyt. Ainoa megaluokan hankinta oli saarella huikean debyyttikauden pelannut Rick Ketting.Kausi starttasi jo melkein perinteiseksi muodostuneella cupin pelillä Mariehamnia vastaan, ja vaikka kyseessä oli ensimmäinen kilpailullinen peli lomien jälkeen, ja hallihöntsääkin vielä, oli Interin pelissä nähtävissä ihailtavan valmiita elementtejä. Matias Ojala pelasi melkein kuin ikoninen sinimusta sukunimikaimansa konsanaan, ja laidalla Jesper Engström pelasi paremmin kuin yksikään edeltävällä kaudella tuolla tuulisella pelipaikalla pelannut yrittäjä. Inter eteni cupin alkupeleistä rutiinilla jatkoon kärsien vain yhden tappion, jonka senkin kauden tulevalle tuplamestarille, napsien siinä sivussa myös riemastuttavan cup-derbyvoiton kuumassa 1-0 -voitossa. Joukkueeseen oli myös tänä aikana liittynyt ulkkarihankintoja. Pikavisiitille joukkueeseen päätynyt laitapakki Rodney Klooster näytti kauden ekassa ulkopelissä orastavia merkkejä tulevasta kulttipelaajasta kulmikkaan mutta dynaamisen liikkeensä ansiosta, ja brassikärki Liliu puolestaan näytti jo ekoilla metreillä että sieltä saattaa tulla joko 20 maalin, tai 20 mokatun maalipaikan mies.

Sitten tuli maaliskuun 13.pvä...

Maailma ympärillämme oli tulessa, jossain päin maailmaa jopa ihan kirjaimellisesti, ja koronaviruksen vaikutukset alkoivat näkymään Suomessakin jo sen verran rankalla tavalla, että maa laitettiin säppiin. Tulevasta ei tiennyt kukaan mitään, ja kotimaisen futiksen ystävät sekä henkilökunta, joutuivat elämään touko-kesäkuun taitteeseen asti epätietoisuudessa tulevasta. Inter otti hallituksen asettamat rajoitteet ja ohjeistukset vakavasti, siirtyen täysin etätöihin ja eristyksiin. Pelaajat lenkkeilivät yksin, pitivät joukkuepalsuja etänä ja tekivät kompromisseja palkoistaan sekä vuosilomistaan. Kovin uhraus oli legendaarisen huoltajan, Sepin, vetäytyminen eläkkeelle sillä verukkeella että firma säästäisi edes hänen palkoistaan noina vaikeina aikoina. Interin jokaisen mitalin ja pytyn voittaneen miehen uran ehkä se hienoin teko.Kevät tuli, lumet suli ja Batmanin sijasta lumen alta esiin tulivat rajoitusten ja muiden kieltojen poistot. Sanna ja muut neidit antoivat urheilutapahtumille luvan aloittaa, joskin kovin yleisörajoituksin. Inter jatkoi cupin pelejä kesäkuussa, kaksi kuukautta normaalia liigastartin päivämäärää jäljessä, esittämällä Joensuussa todella takkuisen esityksen. Voitto irtosi erittäin niukasti, ja seuraavaksi olikin luvassa ikimuistoiset pelit viime kauden mestaria ja Lahtea vastaan. Näissä peleissä Inter maiskutteli yhteensä yhdeksän maalia, ja ilmassa alkoi olla merkkejä siitä että se kaikissa asiantuntijoiden kausiennakoissa esitetty uhkakuva Interin tehojen puutteesta, olisikin vain sanahelinää. Kausi oli valmis alkamaan.

Koronatauon aikana myös pelaajistossa oli tapahtunut. Valencicia odoteltiin lähes viikottaisella "joko jo?" -kyselytahdilla, mutta viime kauden sarjan paras ja ylivoimaisin jatkoi Norjan vuonojen valloittamista. Sen sijaan viime kaudella mukiinmenevästi wingbackin tontilla kauden lopun vetänyt Connor Ruane teki virallisen diilin kaudesta 2020, treenailtuaan keväällä joukkueen mukana ensin sen minkä säädökset sallivat. Alkukauden paras suorittaja, Matias Ojala meni valitettavasti hajalle heti kun treenipelejä pääsi pelaamaan, ja tämä loi pientä uhkakuvaa alkavan liigakauden ylle. Miten Interin kapea materiaali pärjäisi likimain infernaalisessa pelitahdissa? Ainakin pelikamat olisivat kunnossa tätä alkavaa haastetta varten, sillä Sepi palasi eläkkeeltä takaisin kuin viimeisenä merkkinä sille että pitkään odotettu Veikkausliigan kausi voisi vihdoin startata.Kauden alku olikin Interiltä likimain satumainen. Ensimmäiseen seitsemään peliin ainoat pistemenetykset olivat täysin budjetissa olleet vierastappio KuPS:n käsittelyssä, sekä aina hankalasta Tapiolasta hankittu Honka-tasuri. Kotikentällä kulki, ja Inter pelasi häkellyttävän kaunista peliä hyväntekeväisyyspottiin lisää rahaa maaleillaan takoneen kapteeninsa johdolla. Tätä seksiä rytmittämässä oli vielä edeltäneestäkin kaudesta yhden ylimääräisen vaihteen löytänyt Veritaksen kannattajasektio, joka yleisörajoituksista huolimatta piti kovempaa mekkalaa mitä aikana ilman yleisörajoituksia. Veritas alkoi tuntumaan linnakkeelta jonne ei kenelläkään vastustajalla, edes 1-0 tappion kokeneella HJK:lla, ollut kiva saapua pelaamaan.

Kauden eräänlainen käännekohta oli pitkään odotettu paikalliskamppailu. Derby näytti jälleen kerran taianomaiset voimansa, kun altavastaajan roolissa matsiin lähtenyt TPS voitti Interin yhdellä maalilla, vastoin kaikkia kenttätapahtumia. Kun TPS-tappio ja sitä seurannut tappiollinen europeli lasketaan mukaan laskuihin, konttasi Inter seitsemän ottelua perätysten ilman voittoa. Sinänsä irvokasta tapahtumasarjaa kuvasi myös se että joukkue oli kuitenkin vahvistunut Benjamin Källmanilla hieman ennen syöksykierteen alkua, ja kesken alamäkeä mukaan oli saatu muuan Filip Valencic, joka oli kuitenkin vielä kaukana normaalista tasostaan.Alkusarjan, ja lopulta koko kauden, loppusuoran aloittaneen Lahti-kotiottelun aikana Inter kuitenkin näytti saavan sitä kauan kateissa ollutta "mojoaan" takaisin. Kolme peliä kestäneen maalittoman putken katkaisi armoitettu maalinsylkijä Anthony Annan, joka aloitti tästä matsista ihan uuden draivin pelaamisessaan. Peli toimi myös kenraaliharjoituksena seuraavana viikonloppuna Interin kotiluolassa pelattavalle Suomen Cupin finaalille, jossa kuitenkin HJK antoi malliesimerkin senhetkisestä suoritustasostaan, vieden puolet tuplamestaruudesta selkeällä 0-2 -voitolla.

Inter ei lannistunut finaalitappiosta, vaan kyykytti Veritaksella jo toistamiseen kauden sisään joukkuetta joka syötti sille karvasta kalkkia edeltävänä syksynä kaikkien aikojen ennätysyleisön edessä. Voittoputken riemastuttavin tulos oli kuitenkin täysin suvereeni derbyvoitto, jossa ei lopulta divariin kauden päätteeksi pudonneelle paikallisvastustajalle annettu käytännössä palaakaan. Inter hyökkäsi syksyn pimenevissä illoissa murhaavan tehokkaasti, ja piti oman pään puhtaana niin usein kuin vaan mahdollista. Syksyn yksi huippuhetkistä oli myös kesältä viivästyneen Interin ensimmäisen kunniagalleriaerällisen paljastaminen. Monet legendat saivat ansaitsemaansa kunniaa Veritaksen nurmella KuPS-pelin yhteydessä, ja uusia legendaryhmiä varmasti tulee jatkossakin. Korona nosti kuitenkin taas rumaa päätään, ja kauden ilmoitettiin päättyvän 22 pelatun kierroksen jälkeen. Erinomaisessa syysvireessä olleella Interillä oli vielä teoreettiset saumat ottaa kauden päätösottelussa hopeiset mitalit, voitetut hopeiset mitalit tällä kertaa, mutta se vaatisi kummallisia lopputuloksia. Niin vaan Inter raapi kuin raapikin sen tarvittavan pisteen jo toinen käsi mestaruusbissellä olleesta HJK:sta, samalla kun rakas paikallisvihollinen onnistui omassa kotipelissään pudottamaan kuopiolaismestarit lopulta pronssisijalle. Kausi oli saanut juhlaisan päätöksen, ja tällä kertaa ehdottomasti kakkossija tuntui voitetulta kakkossijalta.KAUSI 2021 - PARANNUSTA TUPLAKAKKOSSIJAAN?

Kirjoitushetkellä ei Interin taustavoimista olla vielä annettu julkisuuteen tulevan kauden virallista tavoitetta, mutta selvää on että viime kaudesta jäi positiivisella tavalla nälkää molempia kotimaisia kilpailuja ajatellen. Kummatkin kakkossijat, tai edes vaikka toinenkin, olisi erittäin mukavaa nähdä kirkkaampana tulevalla kaudella, kuin myös kaapata vihdoin ja viimein se otteluparin voittaminen europeleissä. Pientä varjoa tämän kaiken ylle tuo edelleen kansan keskuudessa liikkuva vitsaus, johon ollaan kuitenkin talvella saamassa ihkaoikeaa lääkettä ihmiskunnalle joten saataisiinko ensi kausi vedettyä läpi ilman yhtään isompia vitkutteluita ja säätämisiä?

Pelaajatilanne on huomattavasti paremmalla mallilla mitä viime vuonna näihin aikoihin. Joukkueen ydinrunko on pysynyt hyvin kasassa, ja käytännössä kun isompia heikkoja lenkkejä ei viime kauden joukkueesta löytynyt, joten kenenkään pelaajan jatko ei myöskään aiheuta turhautuneita puuskahduksia.

Sopparitilanne 1.2.2021

Uutinen
FC Inter


12. Henrik Moisander (2021) Linkki
13. Aati Marttinen (2021) Linkki

2. Jesper Engström (2021) Linkki
3. Juuso Hämäläinen (2021) Linkki
4. Rick Ketting (2021) Linkki
5. Noah Nurmi (2023) Linkki
11. Lassi Järvenpää (2021+1) Linkki
20. Juho Hyvärinen (2022) Linkki
22. Arttu Hoskonen (2021) Linkki
25. Martti Haukioja (2021) Linkki
27. Jan Heinonen (2023) Linkki (lainalla kauden 2021 KPV:ssä)

6. Anthony Annan (2021) Linkki
8: Alejandro Sanz (2021) Linkki
19. Aleksi Paananen (2022) Linkki
21. Matias Ojala (2021) Linkki
28. Roope Kantola (2023) Linkki (lainalla kauden 2021 MP:ssa)

9. Pibe (2021) Linkki
10. Benjamin Källman (6/2022) Linkki
xx. Elias Mastokangas (2023) Linkki (lainalla kauden 2021 IFK Mariehamnissa)
14. Petteri Forsell (2021) Linkki
15. Timo Furuholm (2021) Linkki
16. Taiki Kagayama (2021) Linkki
xx. Matias Tamminen (2023) Linkki (lainalla kauden 2021 KTP:ssä)

Taustat:

Päävalmentaja: José Riveiro (2021) Linkki

Valmentaja: Sergio Almenara Linkki
Fysiikkavalmentaja: Michel Bellver Linkki
Maalivahtivalmentaja: Juanjo Roa Linkki

Huoltaja ja joukkueenjohtaja: David Moore
Fysioterapeutti: Ville Peltonen


Mitä sitten joukkue tarvitsee vielä? Viime kauden joukkueesta ainoastaan Liliun kanssa on homma tehty jo miehelle epäsuotuisalla tavalla selväksi kauden päätyttyä, mutta Vesa Mäen mukaan kaikkien muiden, jopa lainamiesten, kanssa on kaikki talven aikana mahdollista. Alakerta on viimeistään useasta pelatusta liigakaudesta huolimatta huippulupauksen statuksella edelleen operoivan Juho Hyvärisen saapumisen myötä erittäin hyvällä mallilla. Hyökkäyspäässä myös riittää variaatiota ja leveyttä, mutta keskikentän keskiö tarvitsee vielä lisää jerkkua osakseen. Matkustusrajoitusten takia talven ulkkaritestailu tulee olemaan aiempia vuosia haastavampaa, ja saa nähdä että tarvitseeko Inter edes sellaista jos vaikka viime kauden hopeasankareista löytyisi vielä ensi kauden palapeliin palikoita, tai sarjan sisältä jotain joukkuetta leventävää?Toivottavasti koronan perkele hiipuu talven ja kevään edetessä pois jotta voisimme keskittyä siihen tärkeimpään, sinimustien seuraamiseen, tukemiseen, fanittamiseen, kannustamiseen ja kannattamiseen. Toivotaan että seura/organisaatio ottaa ensi vuonnakin kentän ulkopuolella harppauksia eteenpäin, ja totta kai toivotaan että myös edustusjoukkue ottaa kaikissa mahdollisissa kilpailuissa myös askelia eteenpäin, vaikka sitten sen yhden askeleen cupissa ja Veikkausliigassa.

Keskustelkaa, spekuloikaa, vääntäkää, itkekää, naurakaa. Ennen kaikkea nauttikaa.

#sinimustaturku
« Viimeksi muokattu: 11.08.2021 klo 16:28:51 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Kalza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC HotLips Turku, VCF, AAC-OAF


Vastaus #1 : 27.11.2020 klo 22:54:12

Avaukselle Pallo Tuoppi Ylos

Nähtäväksi jää miten pärjätään ilman Liliuta.

Viinaralli

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 27.11.2020 klo 23:41:47

Harmittaa kyllä jos Ruane lähtee. Oli kauden parhaimpia tasaisia suorittajia järkyttävillä minuuteilla ja tykkäsin pelaajana noin muutenkin.

Jos kurkkaa kalenteria, niin näyttää kyllä hyvältä joukkueen runko tällä hetkellä.
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #3 : 27.11.2020 klo 23:43:46

Kiitokset hienosta avauksesta Ponnarille.
Veikkaan, että iso syy sille, että joukkue on tässä vaiheessa jo näin "valmis" johtuu myös valmentajasta.
Riven joukkueessa on hyvä olla, ketkä siihen sitten pääsevätkin.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #4 : 27.11.2020 klo 23:44:24

Kausi lähtee näillä näkymin käyntiin vasta helmikuun puolella kun hieman muutoksia kokeva Suomen Cup palaa kehiin. Mutuilevat Pallokerhossa siitä että lohkot pienennettäisiin neljän jengin alkulohkoiksi.
Sepi Häpykukkula

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 28.11.2020 klo 01:05:44

Avaukselle ja sinimustalle Turulle Ylos Tuoppi
Marraskuuksi sopparitilanne on erinomainen.
Stalinisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FU-RU-HOLM!!!


Vastaus #6 : 28.11.2020 klo 01:20:26

Kausi lähtee näillä näkymin käyntiin vasta helmikuun puolella kun hieman muutoksia kokeva Suomen Cup palaa kehiin. Mutuilevat Pallokerhossa siitä että lohkot pienennettäisiin neljän jengin alkulohkoiksi.
Koronan osalta tilanne ja Suomen arvostetuin kilpailu voivat vielä moneen kertaan muuttua ennen kuin ollaan helmikuussa... Alas
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #7 : 28.11.2020 klo 01:22:12

Koronan osalta tilanne ja Suomen arvostetuin kilpailu voivat vielä moneen kertaan muuttua ennen kuin ollaan helmikuussa... Alas

Jos ei urheilut ja tapahtumat ole silloin täysin pannassa niin oma mutu on että ainakin helmikuu, ehkä myös maaliskuukin, mennään lyhimmässä tiessä eurokentille ilman yleisöä.

Toivotaan nyt kuitenkin parasta.
Stalinisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FU-RU-HOLM!!!


Vastaus #8 : 28.11.2020 klo 01:30:25

Toivotaan nyt kuitenkin parasta.
Tämän olen kuullut usein, kun on ennen päätöksentekoa esitelty jonkin poliittisen päätöksen mahdollisia negatiivisia lopputuloksia. Kun sitten tuuletin on tukossa niin levitellään käsiä "ei kukaan voinut etukäteen tietää"...

Sori OT ja pakko tässä on yrittää olla optimistinen. Ihan oman mielenterveyden vuoksi.
Zlatanic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GPR FC, futsal, Marcus "Mace" Forss ja Sirbi.


Vastaus #9 : 28.11.2020 klo 01:32:12

Kiva avaus Ylos
3-5 sopparia lisää, niin se on siinä. Kaksi keskikenttää, ja wingback. +Valencic
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #10 : 28.11.2020 klo 08:42:22

Veikkaan, että iso syy sille, että joukkue on tässä vaiheessa jo näin "valmis" johtuu myös valmentajasta.
Tämä, joskaan ei sovi sivuttaa pandemian jäädyttämiä siirtomarkkinoita. Onni onnettomuudessa.

Avaus taas on hyvä historiikki viime kaudesta, hattua päästä.
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #11 : 28.11.2020 klo 09:44:12

Ponnari taas hyvä avaus. Kiitos. Itselle olisi tärkeää uusien omien nouseminen pelaavan kokoonpanoon. Reservin valmennus hieman pelottaa...
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #12 : 28.11.2020 klo 11:02:09

Itselle olisi tärkeää uusien omien nouseminen pelaavan kokoonpanoon.

Sama. Kantolalla ja Heinosella on nyt se ns. seuraavan stepin paikka ja toivottavasti molemmat saavat ainakin kolmenumeroisen minuuttilukeman kauden päätteeksi täyteen. Lisäksi edelleen peräänkuulutan Riveltä sellaista jotain täydellistä kurvipalloa, jolla lähestyä vaikeaksi ennakkoon arvioituja matseja, tai muuttaa kesken matsin hommaa ihan täysin. HJK hanskasi tämän viime kaudella ja tulos näkyy taululla.
Jumper

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 28.11.2020 klo 13:10:52

Kimbolta hieno avaus!

Joko nimet rustattu Annanin jatkopapruun?
Ravi-Paisti

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 28.11.2020 klo 17:09:24

Omat toiveet ensi kaudelle:

1) jonkinlaista menestystä Euro-peleissä
X) sarjasta tai cupista paikka kauden 2022 Euro-peleihin
2) omille junnuille rohkeammin peliaikaa

Ja kiitos hienosta avauksesta!
SuperL

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 28.11.2020 klo 17:19:50

Avaukselle Ylos

Toiveissa imo 2kpl keskikentän pohjapelaajia ja Ruanen jatkosopimus. Muniksen/Annanin vuoden jatkoa en laittaisi pahitteeksi jos parempia korvaajia ei löydy. Ulkomailta voi olla hankala saada testiukkoja koko talvena kun tilanne on mitä on. Teoriassa tämä tuottaa junnuille paremman sauman näytönpaikkoihin, käytäntö toki asia erikseen.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anthony Annanin järjettömät pulkat


Vastaus #16 : 28.11.2020 klo 18:23:17

Omat toiveet ensi kaudelle:

1) jonkinlaista menestystä Euro-peleissä
X) sarjasta tai cupista paikka kauden 2022 Euro-peleihin
2) omille junnuille rohkeammin peliaikaa

Ja kiitos hienosta avauksesta!
Mä olisin valmis heittämään mitskun omien kasvattien alta pois, jos heidän pelaaminen sitä tarkoittaisi. Maston haluan avauksen ukoksi ja Kantolalle vakituista peliaikaa. Siinä sivussa potentiaalisille omille pojille minuutteja sieltä täältä. Jos se sitten maksaa mitalin, niin sitten maksaa.
Perlenbacher

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajahtanut hinaajayrittäjä


Vastaus #17 : 28.11.2020 klo 21:21:04

Ulkomailta voi olla hankala saada testiukkoja koko talvena kun tilanne on mitä on. Teoriassa tämä tuottaa junnuille paremman sauman näytönpaikkoihin, käytäntö toki asia erikseen.

Onko näin? Mitään suurta testirumbaa tuskin nähdään, mutta itse uskoisin, että nyt ulkomailta löytyy todella paljon pelaajia. Koronan takia seurat todella tiukilla ja ei pidetä rinkejä yhtä laajoina. Tällaisessa paikassa voi hyvin olla Interin kaltaisella suhteellisen vakaavaraisella seuralla paikka iskeä.
PPT

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Joukkueet joissa olen pelannut


Vastaus #18 : 28.11.2020 klo 21:34:32

Onko näin? Mitään suurta testirumbaa tuskin nähdään, mutta itse uskoisin, että nyt ulkomailta löytyy todella paljon pelaajia. Koronan takia seurat todella tiukilla ja ei pidetä rinkejä yhtä laajoina. Tällaisessa paikassa voi hyvin olla Interin kaltaisella suhteellisen vakaavaraisella seuralla paikka iskeä.

Tekee yhtälailla vaikeaksi Interissä nyt pelaavien ulkomaalaisten siirtymisen ulkomaille. Oma veikkaus on, että Inter ja ulkkarit molemmat operoivat ajatuksella - tiedetään mitä saadaan kun laitetaan nimi vuoden paperiin.
atletico1

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 29.11.2020 klo 00:11:34

Tekee yhtälailla vaikeaksi Interissä nyt pelaavien ulkomaalaisten siirtymisen ulkomaille. Oma veikkaus on, että Inter ja ulkkarit molemmat operoivat ajatuksella - tiedetään mitä saadaan kun laitetaan nimi vuoden paperiin.

Ruane pelasi niin älyttömän hyvän kauden että luulisi kysyntää olevan Suomen ulkopuolellakin.

Valencic istui Norjassa penkillä ja oli aika huono Interissä ensimmäisissä peleissä, tuskin riittää HJK:ta isompiin ympyröihin. Munizin kohdalla valinta lienee Inter tai Espanjan kolmostaso, vaikea kuvitella että siirtyy tuon ikäisenä isompiin ympyröihin. Annan oli mielestäni loistava niissä peleissä mitä pelasi, jostain syystä oli Josen koirankopissa.
Ruanea lukuunottamatta luulisi että kaikki on mahdollista kiinnittää myös seuraavaksi kaudeksi
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #20 : 29.11.2020 klo 13:27:30

Mä olisin valmis heittämään mitskun omien kasvattien alta pois, jos heidän pelaaminen sitä tarkoittaisi. Maston haluan avauksen ukoksi ja Kantolalle vakituista peliaikaa. Siinä sivussa potentiaalisille omille pojille minuutteja sieltä täältä. Jos se sitten maksaa mitalin, niin sitten maksaa.

Aika lailla sama, kunhan vaan sillä lisähuomiolla että europaikka kuitenkin haltuun kaudeksi 2022 (joko sitten cupin voiton tai tarvittavan sarjasijoituksen myötä). Mastosta olisi tosiaan muutettava täksi kaudeksi se hyökkäyspään vielä runsaasti kehitysvaraa ja hiottavaa omaava ylikurgo (hieman kuin Mika Ojala mestaruuskaudella), ja toiveissa onkin sellainen Ademin tyylinen kukkaan puhkeaminen ensi kaudella, joskaan Masto ei ole likimainkaan niin maaliahne tapaus mutta tekniikka ja haastokyky on aika lailla Ademin tasolla. Mastolle siis toiveissa toisin päin kaudella 2021 Albin kauden 2020 maalit+syötöt. Jotenkin myös hotsittaisi nähdä miten toimisi hyökkäyspään malli jossa viime vuoden tapaan Furu olisi piikissä, ja siinä alla Masto-Taikin sijaan siellä olisikin BK9-Masto? Kaikilla kolmella täysin eri avut jotka voisivat toimiessaan kuitenkin ruokkia toinen toistaan erittäinkin mallikkaasti.

Kantolalle myös toiveissa pelkkää peliaikaa. Jantteri on kuitenkin ollut maajoukkueessa mukana siitä asti kun maajoukkuevalintoja on iän puolesta alettu tekemään, niin olisi jo aika kumma että tätä potentiaalia ei sitten laiteta hautumaan Veikkausliigaan asti. Kolmosessa ei tietääkseni ole Roopekaan ollut mikään ylikylän jätkä, mutta tuollaisena penkiltä johtoasemassa kehiin tulevana keskikentän pallovarmana rauhoittelijana menisi varmasti "tulokaskausi" paremmin kuin hyvin. Cupin peleissä toivottavasti nähdään jo jonkinlaista sisäänajoa, oli joukkueen keskikenttä silloin jo valmiissa muodossaan tai ei?
« Viimeksi muokattu: 29.11.2020 klo 13:30:00 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
nilkki187

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 30.11.2020 klo 11:20:50

Ite toivoisin, että tulevalle kaudelle lähdetään jos ei nyt ihan all-in, niin lähestulkoon täysillä panostuksilla hakemaan mestaruutta näillä perusteluilla:

Riven kolmas ja viimeinen(?) kausi

Jose on saanut kehittää pelitapaa ja pelaajia nyt kahden kauden ajan ja kolmantena kautena kaikki huipentuu. Tämä on nähty niin monesti viime vuosina sekä kotimaisissa, että ulkomaisissa palloilulajeissa: Hyvä seura, mutta ei välttämättä se kaikkein isoin ja rikkain, saa päävalmentajan kolmivuotisen taipaleen päätökseksi mestaruuden. (Kotimaasta nopeasti tulee mieleen esim. Jani Honkavaara/KuPS, Simo Valakari/SJK, Antti Pennanen/HPK, Kari Jalonen/HIFK jne.). Kolme vuotta saman seuran päävalmentajana on optimi aika ja mikäli valmentaja on saanut sopivat palaset käyttöönsä, joukkue on parhaimmillaan ja näyttöhaluisin juuri tuona kolmantena vuonna. Toki toivon tämän jälkeenkin Riven jatkavan, kävi miten kävi, mutta varmasti nyt seuralla ja miehellä itsellään on ajatus, että yksi kausi enää ja thäts it.

Kilpailijoiden epävarma tilanne

HJK: Vaikka Toni Koskelaa ylistettiin, niin vielä ei kaveri ole esittänyt mitään maailmoja mullistavaa. Banakin voitti heti ensimäisellä täydella kaudellaan kaiken, sen jälkeen oli vaikeampaa. Koronakaudella HJK:n materiaali oli aivan käsittämätön ja eurokiireitä ei ollut. Ensi kaudella HJK:lla on niskassa menestyspaineet kotimaassa ja etenkin Riihilahden himoitsemassa eurosarjassa. Koskela on kuitenkin erittäin kokematon ja €uroissa pärjätäkseen klubin on houkuteltava pari kovaa nimimiestä ulkomailta joukkueeseen. HJK saattaa siis olla haavoittuvainen liigassa, eikä heidän mestaruus ole todellakaan mikään kirkossa kuulutettu juttu.

KuPS: Valakarin ensimmäinen kausi ja saa käsiinsä joukkueen, jonka pelaajistoa haluaa varmasti muokata rajulla kädellä. En millään usko Valakarin heti nostavan KuPSia kolmatta sijaa korkeammalle.

SJK: Honkavaaran toinen kausi puikoissa voi jo tuoda mitalisijan, mutta luotetaan seuran olevan yhtä sekava kuin ennenkin, eli mestaruustaistoon ei asiaa.

Honka: Honka ja Vasara jatkavat tutulla linjalla, eli ei nyt ihan mestaruustaistossa. Saattavat jopa olla ensi kauden yllätysromahtaja alempaan loppusarjaan.

Muut: Korona kurittaa sen verran muita seuroja, että ihmenousuja mestaruustaistoon ei nähdä.

Furkan vika

Tarviiko tähän mitään sanoa, Kapu eläkkeelle tuoreena suomen mestarina? Aijai ku tekis


Näin ollen sori junnut mutta kahtellaan sitten jämäminuutteja 2021 ja tarkemmin sitä peliaikaa 2022. Valencic ja Ruane jatkosopparit ja sen lisäksi kivikova ukko keskikentälle ja ehkä toinenkin. Hyökkäykseen kenties vielä myös joku ni alkaisko olee siinä mestaruusjoukkue jo? Ei muutako kohti kautta 2021!!!
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #22 : 30.11.2020 klo 12:25:47

Riven kolmas ja viimeinen(?) kausi

Jose on saanut kehittää pelitapaa ja pelaajia nyt kahden kauden ajan ja kolmantena kautena kaikki huipentuu. Tämä on nähty niin monesti viime vuosina sekä kotimaisissa, että ulkomaisissa palloilulajeissa: Hyvä seura, mutta ei välttämättä se kaikkein isoin ja rikkain, saa päävalmentajan kolmivuotisen taipaleen päätökseksi mestaruuden. (Kotimaasta nopeasti tulee mieleen esim. Jani Honkavaara/KuPS, Simo Valakari/SJK, Antti Pennanen/HPK, Kari Jalonen/HIFK jne.). Kolme vuotta saman seuran päävalmentajana on optimi aika ja mikäli valmentaja on saanut sopivat palaset käyttöönsä, joukkue on parhaimmillaan ja näyttöhaluisin juuri tuona kolmantena vuonna. Toki toivon tämän jälkeenkin Riven jatkavan, kävi miten kävi, mutta varmasti nyt seuralla ja miehellä itsellään on ajatus, että yksi kausi enää ja thäts it.

Inter on nyt jäänyt kahden viime kauden aikana ensin viiden pisteen (yhden voiton jos oikein karkeasti katsotaan), ja nyt seitsemän pisteen päähän mestaruudesta. Onko näissä ollut joku eri syy molemmissa miksi ei sitä kirkkainta palkintoa tullutkaan ja voiko näitä asioita karsia pois ensi kaudella?

Riven ekalla kaudella omaan silmääni homma lopulta kaatui yläloppusarjan aneemisuuteen. Inter voitti noita viittä päävastustajaa vastaan noissa peleissä tasan ne kaksi pahnan pohjimmaista, häviten jokaisen muun pelin.

Tämä kuitenkin osittain korjaantui viime kaudella kun joukkue onnistui ottamaan hyviä tuloksia muilta kuuden parhaan joukkoon lopulta sijoittuneilta jengeiltä, ja olisi varmasti kauden jatkuessa ottanut kyseisiltä porukoilta voittoja myös pelaamatta jääneessä yläloppusarjassakin. Viime kaudella sen sijaan se alkusyksyn syöksykierre söi sen verran pisteitä joilla olisi voinut varmasti tuota seitsemän pisteen lopullista kaulaa saada pienemmäksi.

Ensi kaudella jos Inter ei törmää tuollaisiin useita pisteitä yhdessä pitkässä ryppäässä syöviin jaksoihin, säilyttäen samalla sen nykyisen normivireensä (eli voittoa voi odottaa joka pelistä eikä joukkue lähde suoranaisena altavastaajana yhteenkään peliin), voi isojakin asioita tapahtua...
Guaje

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kamaran vartaloharhautus


Vastaus #23 : 30.11.2020 klo 14:19:12

Vielä palatakseni viime viikkoon niin aivan mahtavaa Kettingin jatko. Nuoret H-H-H pääsivät jotenkin vapautuneesti loistamaan kun Rick rauhoitti takalinjaa, vaikka ei hänkään mikään vanha peluri ole. Hooiveldin jalanjäljissä suoraan sitten Southamptoniin.

Pienestä on ollut kiinni viime vuosina kultamitalit. Viime kaudella HJK oli vahva liigassa, mutta Cup oli otettavissa. Sitä ennen mestaruus jäi viimeisestä matsista kiinni. Viime kaudella ohuen rosterin kanssa onnistuttiin ja epäonnistuttiin.
Toisaalta oli uskomatonta kuinka vähän tuli loukkaantumisia/pelikieltoja, mutta sitten taas ne muutamat mustat viikot kaatoivat mestaruushaaveet kun väsyneet kaverit löntystelivät derbystä Seinäjoelle.

Ensi kaudella toivon Riveirolta rohkeampaa rotaatiota. Vaikka Furkka ym. sanovatkin että jaksaa jaksaa, niin välillä on hyvä ottaa happea ja antaa nuorempien yrittää. Näin jää voimia ja paloa vielä niihin viimeisiin ratkaiseviinkin matseihin. Vaikka ei siltä kuulostakkaan niin siinä on massiivinen ero pelaako ottelussa 60min vai 90+ minuuttia tai juokseeko maratonin vai 30km. Kauden aikana tämä ero vielä moninkertaistuu.

Toinen toive on päästä Euroopassa eteenpäin. Viime vuosina on monta mahdollisuutta tullut ja niissäkin ollaan kalkkiviivoille jääty. Bröndy sekä Honved olivat kaadettavissa viime hetken kulmista.

Tarkkasilmäisimmät kuitenkin huomaavat että näissä toiveissa on ristiriitaa. Samalla peliaikaa nuorille, lepoa parhaille ja Euroopassa pitkälle. Tämän vuoksi on Riveiro on päävalmentaja ja minä huutelen foorumilla.
Hiljainen kostaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TuPV, FC Inter, FC Inter M35


Vastaus #24 : 30.11.2020 klo 14:32:25

Hyvä avaus jne. Itsekin sitä mieltä, että sijat 1-4 mielessä on pakko lähteä rakentamaan joukkuetta tulevalle kaudelle. Tarkoittaa sopimuspinkkaan siis niitä paria keskikentän keskustan jamppaa, wingeriä ja mielellään Filipin papereita.

Ensi kaudella saattaa europeleissä mennä pitkälle arvan ollessa suotuisa, koska suomalaiset joukkueet pl. Hjk osallistuvat Europa Conference Leagueen, jossa suurella todennäköisyydellä tulee Honvedia heikompia vastustajia vastaan. Ja nyt, kun tuon Honvedin mainitsin, alkoi saman tien v***ttaa >:(.

e. Guaje ehti ensin.


 
Sivuja: [1] 2 ... 84
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa