FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.09.2021 klo 10:49:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 28
 
Kirjoittaja Aihe: IF Gnistan 2021 - Vaikeuksien kautta ylempään jatkosarjaan!  (Luettu 154034 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #625 : 10.09.2021 klo 19:26:33

Näillä tauon pilkkutorjuntayrityksillä en vielä laittaisi Koskea avaukseen Volotisen tilalle
Dagenham Dave

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #626 : 10.09.2021 klo 21:21:48

Pari mielessä pyörivää asiaa:

Gnistanin keskikenttä.
Gnistanin maalivahti.

Jama ja Kabashi ovat melko pehmeitä ja hitaita. Sellainen Perovuo-efekti on nähtävissä. Periaatteessa taitavia kavereita, mutta fyysisessä väännössä jäävät jalkoihin. Tänään EIF-matsissa ei oikein riittänyt pelinrakentelutaitokaan. Ihan kuin Wimbledon 80-luvulla. Pitkiä palloja hyökkäykseen, jotka sitten hävittiin.

Volotinen. Ei löydy luottoa häneen minulta. Vaikuttaa jotenkin epävarmalta, hermostuneelta. Gamesavereita on turha odottaa. Olisiko tänään tullut maalia kohti neljä laukausta, joista kolme maaliin. Vai oliko niin, ettei 0-1 laukaus mennyt edes maalia kohden, vaan se oli keskitys? Koski voisi olla seuraavassa pelissä maalissa, ei se nyt huonommin voi mennä. Tällä hetkellä jokainen vastustajan maalintekoyritys pelottaa aivan helvetisti. Ja mikä ihme sähläys se yliajan rankkari oli. Tuuri kävi, ettei punainen kortti tullut tilanteesta, mikä olisi ollut aivan oikein.

EIF-matsista sen verran, että olihan tässä paikkoja maaleihin, mutta nyt ei mennyt sisään mikään. Nyt jännätään huomisia PK-35:n ja MP:n pelejä. Turusta keskiviikkona tulee varmat 0 pistettä, joten yläloppusarjapaikka tai alaloppusarjapaikka ratkeaa todennäköisesti runkosarjan viimeisessä pelissä JIPPOa vastaan, mikä ei tule olemaan helppo peli.

Taitaa olla taas ahdistava syksy tiedossa. Nykyvireessä saattaa kakkonen kutsua.
Dagenham Dave

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #627 : 10.09.2021 klo 21:32:05

Jatkan vielä.
Huolestuttaa toki hyökkäys ja puolustuskin. Mutta juuri keskikentän toiminta heijastuu molempiin päihin.
Huhtalan vahvuuksia ei juurikaan käytetä, eikä puolustusta tueta. Tuntuu välillä, kärjistäen, ettei keskikentän pelaajat poistu keskiympyrästä lainkaan.

Peli-ilme on myös vähän ankea. Palloista ei hirveästi taistella, kaksinkamppailut hävitään. Tässä pelin osa-alueessa minulta saa puhtaat paperit oikeastaan vain Huhtala, Liikonen, Tiihonen ja Järvinen.

Ai niin, 0-2 maalissakin Volotinen jätti etukulmaan henkilöauton mentävän tilan.

Nyt toivotaan, että peli-ilme jotenkin muuttuu, sillä sen on muututtava, jos meinataan ykköstä ensi kaudella pelata.

Elämää ja jalkapalloa!
Eteenpäin Gnistan!
Topparintykki

Poissa Poissa


Vastaus #628 : 10.09.2021 klo 21:39:30

Sohaisen ampiaispesää tällä mutta missä on Gnistanin kapteeni? Pelillisesti ja henkisesti?
Kroatian Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #629 : 10.09.2021 klo 21:41:58

Sohaisen ampiaispesää tällä mutta missä on Gnistanin kapteeni? Pelillisesti ja henkisesti?

Ricardo Duarten valmennuksessa.
Dagenham Dave

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #630 : 10.09.2021 klo 22:18:59

Sohaisen ampiaispesää tällä mutta missä on Gnistanin kapteeni? Pelillisesti ja henkisesti?

Tämä on ihan aiheellinen kysymys. Kentällä ei näy minkäänlaista johtohahmoa.
Maakaari

Poissa Poissa


Vastaus #631 : 10.09.2021 klo 23:04:41

Oli aika lailla munaton esitys kotijoukkueelta. Pelin rakentamisen idea puuttui jokseenkin täysin, puuttui keskikentän moottori ja puuttui myös se maalit tekevä pelaaja. EIF oli kaikessa astetta parempi. Toki puolusti ykkösen joukkueeksi aivan perhanan hyvin, mutta silti.

Ihan hyvä kysymys on tuo ylempänä sanottu, eli kuka oli kapteeni. Toisaalta voi kysyä että kuka on valmentaja, ja ehkä hänellä ei ole tarvetta jatkaa ensi vuonna.

Toisaalta: Gnistanin peleissä kerran tai parin kaudessa käyvänä katsojan pitää sanoa että 5-10 vuotta sitten olisi ollut mahdotonta ajatella Gnistanin olevan ykkösen yläkastin joukkue. Eli siinä mielessä yllättävän hyvin on asiat. Ehkä tässä on joku joukkueen suurempi rakentamisen ajatus, josta satunnainen katsoja ei ole tietoinen.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, sympatiat AFCW, SAFC


Vastaus #632 : 11.09.2021 klo 11:42:43

Aika pannukakuksihan tuo eilinen lässähti. Valitettavasti EIF oli saanut pakkansa järjestykseen tauon aikana ja eilen joukkue pelasi materiaalinsa edellyttämällä tasolla. Tuli vähän deja vu-fiilis, sillä ottelu eteni aika samoja ratoja kuin Tammisaaressakin. Kyllä Gnistan yritti ja tsemppasi ainakin ensimmäisellä puoliajalla, mutta EIF teki paikoistaan maalit. Toisella jaksolla ei sitten päästy oikein mihinkään, tosin siitä pilkkutuomiosta voidaan aina keskustella...

Keskiviikkona ei vastus ainakaan helpotu tulikuuman Tepsin astuessa vastaan...
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #633 : 14.09.2021 klo 19:58:58

Mitkään hirveän kummoiset odotukset ei tällä ennakkoasetelmalla ole huomisen Turun vierailua kohtaan mutta toisaalta jos tämä kausi on jotain osoittanut niin Gnistanin kuin oikeastaan minkä tahansa muunkin Ykkösen joukkueen kohdalla niin sen, että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa, oltiin sitten kotona tai vieraissa.

Suurimpana ongelmana tuossa EIF-tappiossa oli omaan silmään keskikenttä tai pikemminkin ainakin ajoittain sen suoranainen puuttuminen. Ei voi hirveän suurta menestystä odottaa jos käytännössä kaikki kaksinkamppailut hävitään aivan mennen tullen ja pelinrakentelussa ei ole pienintäkään sellaista ajatusta, jota vastustaja ei kykenisi lukemaan kymmeniä sekunteja etukäteen. Varsinkin toisella puoliajalla, kun kahden maalin johtoasemassa olleet vieraat pelasivat ihan oikeaoppista bussia, ei Gnistan päässyt ilman erikoistilanteita minkäänlaisiin paikkoihin. Käytännössä mitään ideaa ei pelinrakentelussa ole silloin, kun vastustaja pelaa linja alhaalla. Siirrellään palloa hitailla syötöillä laidoille, josta laitetaan keskitys boksiin, jossa vastustajalla on jatkuvasti miesylivoima. Ja itse keskitysten laatukin oli aivan järkyttävä, kun vähintään 95 prosenttia napsahti ensimmäisen vastustajan päähän. Yksittäisistä pelaajista nyt ainakin Jaman todellinen paikka nauhasta huolimatta on kyllä tällä hetkellä penkillä. Mitään kausareita avaukseen ei tällä tasolla ole varaa jaella ja valitettavasti suoritukset eivät ole olleet sitä mitä viime kauden lopussa nähtiin.

Kroatian Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #634 : 14.09.2021 klo 21:07:49

Voi olla, mutta jos Europaeus ja Kabashi vetävät pelkkää pitkää palloa Forsmanille, niin ei se hääviä ole rakentaa peliä keskikentällä. Ensin pitäis varmaan saada se pallo.

Duartella on ollut vuosi aikaa kehittää murtautumiskeinoja. Pitkä on ollut viime aikoina ainoana repertuaarissa. Joskus yritettiin maata pitkin Caelle, mutta Cae yleensä menetti pallon tai syötti takaisin alas lähinnä Fabianille. Odotettavissa ei varmaan Tepsiäkään vastaan ei kai ole kummempaa odotettavissa.
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #635 : 14.09.2021 klo 21:20:30

Klubin pelejä katsomalla ei kyllä välttämättä saa kovin hyvää kuvaa Gnistanin pelinrakentelusta saati sitten matseista yleensä, joten suositan pysymistä ihan siellä teidän omalla osastollanne.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #636 : 14.09.2021 klo 22:00:22

Joko Kroatian pelle vapautui vankilasta? ???
Sepp Smith

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS, Man United & Kajaanin joukkueet


Vastaus #637 : 14.09.2021 klo 22:09:00

Joko Kroatian pelle vapautui vankilasta? ???
Mikä keissi?
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #638 : 14.09.2021 klo 22:15:18

Mikä keissi?

Istui melkein 60 vuotta linnassa murhattuaan John F. Kennedyn.
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #639 : 15.09.2021 klo 20:50:59

Peli näyttää jotakuinkin samalta kuin Nuccion loppuaikoina. Ympyrä on nyt sulkeutunut.
Dagenham Dave

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #640 : 15.09.2021 klo 20:54:27

Että sellainen peli. Enpä paljoa enempää odottanutkaan.

Ensi sunnuntaina pitäisi JIPPO voittaa ja samaan aikaan luottaa RoPSiin. Eniten tässä arveluttaakin Gnistanin nykyvire yhdistettynä JIPPOn hankaluuteen. Tulee tuskainen sunnuntai, uskon minä.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, sympatiat AFCW, SAFC


Vastaus #641 : 15.09.2021 klo 22:57:43

Tänään ei ollut mitään toivoa. TPS näytti joukkueena Bayern Münchenilta ja jokainen TPS:n pelaaja vaikutti jotenkin isommalta ja vahvemmalta Gnistanin pelaajien rinnalla. Saadaan olla tyytyväisiä siihen, että hävittiin "vain" 3-0, sillä TPS myös tuhlaili paikkoja aika lahjakkaasti...

Sunnuntain ottelusta tulee todella vaikea, sillä heikon tuloskunnon lisäksi Fabian de Abreun korttitili täyttyi tänään. No, enää selviäminen ylempään jatkosarjaan ei ole omissa käsissä, joten peli on voitettava ja toivottava, että lappalaiset hoitavat oman hommansa kunnialla...
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, sympatiat AFCW, SAFC


Vastaus #642 : 16.09.2021 klo 08:31:33

Täytyypä nyt avautua, koska vituttaa. 24.7. otettiin MuSa:sta komea 2-4-voitto ja sen jälkeen viiletettiin menemään tukka putkella Porin aina yhtä hektisessä baariskenessä sarjajohtoa juhlistaen. Tämän Porin retken jälkeen onkin sitten tullut lunta tupaan oikein urakalla. Kymmenen ottelua saldolla 2-8, ainoa kokonaisvaltaisesti hyvä esitys PK-35:a vastaan kotona. Tuolloin oli alla viiden pelin tappioputki ja tappio samaiselle PK:lle, joten epäilemättä siinä pelissä vedettiin asianmukaisella tiikerinsilmällä.
Mutta mitäs muuta? Klubi 04 kaatui aikamoisen repimisen ja raastamisen jälkeen ja RoPS:a vastaan esitys oli tappiosta huolimatta miehekäs jättäen ihan hyvän mielen stadionilta lähtiessä. Muuten kaikki onkin ollut kasa paskaa! KPV:ta ja Jaroa vastaan aivan luokattomat kotipelit, toimittiin EIF:n kynnysmattona kahdesti kuukauden sisällä jne.

On ollut aivan karsea pettymys tämä loppukausi erittäin hyvin sujuneen alkukauden jälkeen.  Osittain alkukausi antoi varmasti hieman valheellisen kuvan Gnistanin iskukyvystä usean kärkijoukkueen pelatessa alle tasonsa, mutta sitä en vain suostu uskomaan, että viime peleissä olisi nähty sellaista peliä, johon tuo joukkue parhaimmillaan kykenee. Seuraavassa pelissä JIPPOa vastaan kananmunat pois kainalosta ja tiikerinsilmää kehiin! Jos joudutaan sinne alempaan jatkosarjaan niin sitten joudutaan, mutta lähdettäisiin ainakin voiton kanssa hyvällä itseluottamuksella.

TAISTELUA GNISTAN!!
Dagenham Dave

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan


Vastaus #643 : 16.09.2021 klo 11:41:15

Tismalleen samaa mieltä.

Viestisi päättävä huudahdus on jäänyt pelaajilta toteuttamatta viime aikoina kokonaan.

Sunnuntai on iso päivä. Alaloppusarja nostaisi stressitasot vähän liian ylös. Toki jos sinne joudutaan, niin sitten se on vain kärvisteltävä.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #644 : 17.09.2021 klo 16:51:26

Ja näin.

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008272304.html?share=ec54ca92ae5a19cc73f9a7a3b3927493
Jateslav

Poissa Poissa


Vastaus #645 : 17.09.2021 klo 17:07:11


Mitäs ajatuksia Oulunkylässä tästä? Onko kaveri yhtään sen tasoinen käytännössä kuin mitä cv antaa ymmärtää?
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, sympatiat AFCW, SAFC


Vastaus #646 : 17.09.2021 klo 17:18:15

Mitäs ajatuksia Oulunkylässä tästä? Onko kaveri yhtään sen tasoinen käytännössä kuin mitä cv antaa ymmärtää?

Ricardo on todellinen ammattilainen ja ilmeisen pidetty koutsi pelaajien keskuudessa. Mies omaa selkeän näkemyksen haluamastaan pelitavasta, mutta ainakin Gnistanin pelaajilla on ollut ajoittain hankaluuksia toteuttaa tätä pelitapaa. Kyse tuskin on koutsin epäpätevyydestä vaan siitä, että viime kädessä Gnistanin pelaajisto on Ykkösessä vain keskikastia.

En ole joukkueen päivittäisessä toiminnassa mukana, joten Ricardon heikkouksia en oikein osaa arvioida.

Tylsään saumaan tämä huhu tuli julki joka tapauksessa!
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #647 : 17.09.2021 klo 17:34:59

No mutta Gnistan voi ratkaista sarjapaikan jo sunnuntaina.
Kroatian Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #648 : 17.09.2021 klo 18:17:32

Mitäs ajatuksia Oulunkylässä tästä? Onko kaveri yhtään sen tasoinen käytännössä kuin mitä cv antaa ymmärtää?

Täys puupää, joka ei osaa pelata eikä valmentaa jalkapalloa pätkääkään. Käsitys omasta pelitavasta vaihtuu edellisen pelin tulosten myötä. Suurin ongelma on se, että sillä ei ole pelaajien ominaisuuksista ja osaamisesta järkevää käsitystä just siksi, ettei se ymmärrä peliä pelaajan näkökannalta.

Vuoden aikana Gnistanissa ei ole opittu prässäämään, ei luomaan murtautumismalleja eikä pelinavauskuvioita. Ja päivittäisessä toiminnassa mukana olevilta voi tiedustella lisää pelaajien epäonnistumisten käsittelystä.

Ripperin analyysi menee hyvästä myyntipuheesta. Parasta mitä ensi kautta ajatellen voi Ågelissa tapahtua on Duarten ja Carvalhon siirtyminen muualle. Toivottavasti Oulu maksaa siirtomaksua!
taddei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #649 : 17.09.2021 klo 18:25:45

Ilman Duartea Gnistan pelaisi Kakkosessa.

 
Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 28
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa