FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.09.2021 klo 16:08:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: PK-35 - Ylpeys Pihliksen  (Luettu 55096 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Koipsin kasvatti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: punamustat, KoiPS


: 30.11.2020 klo 23:50:13Kaudet liigassa: 2 (1998, 2016), paras sijoitus: 3.
Kaudet Ykkösessä: 12
Suomen Cup: Finaali (1998)
Kotisivut: https://pk-35.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/Pallokerho35/
Twitter: https://twitter.com/PK35_Miehet
Instagram: https://www.instagram.com/pk35miehet/
Punamusta-podcast: https://soundcloud.com/pallokerho-35/
Kotikenttä: MagneCit Areena, Pihlajamäki

Taustat:
Jarkko Siikava, manageri
Kim Raimi, päävalmentaja
Basam Elfadl, fysiikkavalmentaja
Heikki Kärkkäinen, maalivahtivalmentaja
Tomas Ahlblad, joukkueenjohtaja
Peter Henriksson, joukkueenjohtaja
Peetu Lehmus, fysioterapeutti
Jerry Keski-Korhonen, hieroja
Juuso Malinen, mediavastaava

Pelaajat:

Maalivahdit:

Joni Niemi (-03)
Toni Korkiakoski (-93)
Atte Paunio (-00)

Kenttäpelaajat:

Jonathan Muzinga (-02)
Romy Nevalainen (-03)
Esa Terävä (-87)
Yassin Adam (-97)
Pauli Kuusijärvi (-86)
Patrick Aaltonen (-94)
Tomi Kurvinen (-96)
Niko Tirkkonen (-89)
Tony Lehtimäki (-96)
Jaakko Lepola (-90)
Matias Hänninen (-91)
Ville Salmikivi (-92)
Aapi Helvelahti (-93)
Marko Koskinen (-91)
Niklas Jokiniemi (-03)
Daniel Rantanen (-98)
Miko Mäkirinne (-97)
Charles Katashira (-01)
Arttu Auranen (-99)
Ronias Yacoob (-96)
Gerald Ben (-92)
Biran Jeng (-92)
Eetu Puro (-97)
Otto-Pekka Jurvainen (-85)
Itsuki Kurata (-99)
Bruno Rodriguez (-96)

Magnecit Areena, Pihlajamäki

PK-35 pelaa ottelunsa Pihlajamäen MagneCit Areenan tekonurmella. Kentän alueella toimii kahvila sekä terassi, jolla on anniskelulupa. Terassilla on muun muassa myynnissä PK-35:n omaa olutta, Funkista. Ykkösen lisenssiehtoja kenttä ei täytä muun muassa liian pienestä katsomosta johtuen, mutta jätän spekuloinnin mahdollisesta poikkeusluvasta tai vaihtoehtoisesta pelipaikasta muille kirjoittajille.Historia

Seura on perustettu 1935 Viipurissa. Tämän jälkeen joukkue on kokenut muutoksia 85-vuotisen historiansa aikana. PK:n historiasta voi lukea tarkemmin täältä: https://pk-35.fi/seura/historia

Seuran kultavuodet osui viime vuosituhannen loppuun, kun joukkue nousi muutaman kauden aikana aina Kolmosesta liigaan asti sijoittuen vuonna 1998 komeasti pronssille sekä yltäen Suomen Cupissa finaaliin asti. Tämän jälkeen FC Jokerit osti liigajoukkueen ja PK palasi divariin. 2009 joukkue aloitti uudet edustusjoukkueet Vantaan puolella, jolloin PK-35 Vantaan miehet pelasivat seitsemän peräkkäistä kautta Ykkösessä noustuaan lopulta kauden 2015 päätteeksi takaisin liigaan. Miesten kohtaloksi koitui lopulta joukkueen sisäiset kiistat sekä - yllätys, yllätys - taloudellinen tilanne. Naiset taasen olivat koko 2010-luvun menestynein joukkue Suomessa.Nousuhulinaa Kotkassa 2015.

Uusi aika

Pallokerhon uusi tuleminen alkoi toden teolla kaudella 2018, kun punamustat sijoittuivat kolmosen lohkonsa toiseksi kärsittyään kirvelevät tappiot tulevalle sarjanousija EPS:lle. Molempien keskinäisten mennessä espoolaisjoukkueelle voitaneen silti todeta, että oikea joukkue nousi. Seurassa todettiin, että joukkue ei ollut vielä valmis seuraavaan askeleensa.

Kaudelle 2019 PK-35 vahvistui entisestään, kun muun muassa HIFK:ssa liigaa pelanneet Otto-Pekka Jurvainen ja Esa Terävä tekivät paluun punamustapaitaan. Kauden aikana kakkoslohkon paras joukkue ei jäänyt epäselväksi; joukkue kärsi vain kolme pistemenetystä ja jätti TiPS:n ja LPS:n nuolemaan näppejään. Pallokerho oli taas muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin liiton sarjoissa!
Kausi 2020

Kausi 2020 alkoi poikkeuksellisten olosuhteiden vallitessa lyhennettynä vasta kesäkuun puolenvälin tienoilla. Joukkueeseen oli liittynyt talven aikana muun muassa JIPPOsta tutut runkopelaajat Aapi Helvelahti ja Miko Mäkirinne sekä todellisena pommina lukuisia liigamaaleja paukuttanut ja Ykkösen maalikuninkuudenkin voittanut Ville Salmikivi. Salmarin lisäksi vanhoista PK:n pelaajista remmiin lyöttäytyi Joni Korhonen, joka oli pelannut edellisen kauden AC Oulussa. Myös keskikentän taiturin Jaakko Lepolan liittyminen joukkueeseen loi kovat odotukset tulevalle kaudelle. Pallokerho treenasi kovaa talvella ja valmistautuminen kaudelle 2020 näytti alkavan todella mallikkaasti, kunnes maailmanlaajuinen pandemia päätti toisin. Onneksi kausi saatiin kuitenkin käyntiin lyhennetyllä ohjelmalla.

Punamustat matkasivat ensimmäisellä kierroksella Lahteen perinteikkään Reippaan vieraaksi. Kausi alkoi sähäkästi Pallokerholta, kun ensimmäisellä jaksolla pelattiin täysin yhteen päähän ja punamustat johtivat ansaitusti tauolla 0-1. Puoliajan jälkeen kentällä oli aivan erilainen vierasjoukkue, kun joukkue oli vain varjo ensimmäisestä jaksostaan. Surullismielinen toinen jakso johti 2-1 tappioon Otto-Pekka Jurvaisen ottaessa vielä todella harvinaisen punaisen kortin.

Kauden avauksen sekoilun jälkeen nimekäs joukkue aloitti riemumarssinsa kohti sarjakärkeä. Ensimmäinen kotiottelu pelattiin evakossa Puistolan nurmella, jolla kaatui vanha arkkivihollinen FC Viikingit suvereenisti. Seuraavaksi PK pelasi vielä hankalan vieraspelin FC Honka Akatemian taitavia nuoria vastaan Tapiolassa, jossa joukkueet vielä tasasivat pisteet. Tämän jälkeen PK repäisi kuuden ottelun voittoputken sarjassa. Voittoputki katkesi kehnoon peliin Klaukkalassa kotijoukkue NJS:n pelatessa henkensä edestä sarjan tyvipäätä vältellen. Kuten ensimmäisessäkin tappiopelissä, myös tässä ottelussa punamustien pelaaja lensi kentältä kahden keltaisen saattelemana, kun Ronias Yacoob lähti ennenaikaisesti suihkuun.

Kesken kauden oli aihetta juhlaan, kun seura vietti 85-vuotisjuhliaan. Juhlapeliin MagneCit Areenalle 19.9. vastustajaksi saapui Järvenpään Palloseura. Ottelun alun juhlallisuuksien ja illan rientojen välissä kotijoukkue oli selvästi parempi lukemin 3-1. Oikeastaan kaikki kauden kotipelit olivat yhtä juhlaa, sillä PK ei kärsinyt ainoatakaan pistemenetystä kotikentällään Pihlajamäessä maalieron ollessa tyrmäävä 26-2.

Vierasottelut menivät hieman erilaisella saldolla päättyneellä kaudella, 4-3-2. Ainoastaan vierailu Mikkeliin oli helppo vieraspeli, kun PK-35 pyöritti heinäkuussa MiKiä 0-4 jo ensimmäisellä jaksolla. Muuten vieraspelit olivat varsinkin tuloksellisesti tasaisia, vaikka suurinta osaa näistäkin peleistä PK-35 hallitsikin pitkät tovit.

Tiukka ja oikeutettu tasuri Kiffeniä vastaan Talissa tarkoitti sitä, että Kultsu-ottelun murskavoiton jälkeen oli pihlisläisillä mahdollisuus ratkaista sarjanousu toiseksi viimeisellä kierroksella sarjan kakkosta PEPOa vastaan. Näin kävikin, kun joukkueet taistelivat tiukan ja kuuman kärkikamppailun lopputulokseksi lukemat 1-1. Näin ollen helsinkiläiset nousivat siis jo toisena kautena peräkkäin. Viimeisen pelin panoksena oli lähinnä pelata kunniasta, sillä Joni “Korkki” Korhonen ilmoitti lopettavansa pelaajauransa tähän peliin. Ottelu pelattiin samaisella EPS:n kotikentällä, jossa PK:n nousuhaaveet kariutuivat kaudella 2018. Nyt punamustat ottivat revanssin, vaikka kokoonpano olikin melkoisesti muuttunut ns. peruskokoonpanosta.

Kohti tulevaa kautta 2021

Taustat eivät juurikaan muutu viime kaudesta. Esa Terävä keskittyy valmennushommien sijasta nyt pelkästään pelaamiseen ja uutena valmennukseen tulee fysiikkavalmentajaksi vanha PK-peluri Basam Elfadl.

Tähän mennessä isoimmat kiinnitykset ensi kauden miehistöön ovat Kakkosen A-lohkon maalikuningas Jojo Muzinga sekä itseoikeutettu kippari Esa Terävä. Ilman sopimusta, mutta todennäköisimmin kiinnitettävissä olevia pelaajia (oma arvio) viime kauden porukasta ovat ainakin maalivahti Korkiakoski, toppari Helvelahti ja keskikentän hyökkäävässä päässä/ kärkenä pelaava Mäkirinne. Näiden lisäksi viime kaudelta jatkavan haluaisin ainakin puolustuspäähän Aaltosen ja Koskisen, keskikentällä Lepolan, Bobin ja Thurlingin sekä hyökkäyksessä Salmikiven.

Iso kysymys joukkuetta rakennettaessa on budjetti. Budjetti ei ollut järkyttävän iso kaudelle 2020, ja järkevästi seuraa vakiinnuttava johto tuskin lähtee vetämään mitään all-in-kausia Ykköseenkään. Kustannukset kasvavat jo pelkästään älyttömän pitkän matkustelun takia. Tämä asettaa myös kysymyksen joukkueen vanhemmista pelaajista; jaksaako perheelliset miehet kiertää ympäri Suomea ensi kesänä, varsinkaan, kun siitä tuskin tienaa maltaita tänäkään vuonna. Uskon kuitenkin, että PK houkuttelee vielä muutaman sarjatasolle täysin kelvollisen pelaajan lisää, jotta sarjapaikan vakiinnuttaminen olisi realistinen tavoite. Kakkosen ja Ykkösen tasoero on suuri, joten joukkueen on oltava tarpeeksi syvä ja taitava myös ensi kaudella.

Vierasreissut tulee tosiaan olemaan pitkiä, pahimmillaan Rolloon asti. Voipi olla, että otteluohjelmasta tulee melko vieraspainotteinen kesälle, mikä tietenkin näin reissumielessä kannattajanäkökulmasta on vain hyvä asia. Henkilökohtaisesti muun muassa Rovaniemi, Vaasa ja vaikkapa Pietarsaari uusina vieraskohteina maistuu. Kiva myös, että Gnistan on mukana sarjassa, vaikka varmasti kova kilpailu näiden kahden jengin välillä on pääkaupunkiseudun pelaajista.

Kuten aiemmin tuossa jo mainitsinkin, en ota henkilökohtaisesti kantaa, missä pelataan ensi kaudella, jos poikkeuslupia ei MagneCitille heru. Tietenkin mahdollisten koronarajoitusten takia on mahdollista, että jengit pelaavat pienemmillä kentillä. Odotellaan rauhassa, mitä isot herrat päättävät.

Tsemppiä pitkään talveen kanssakannattajille! Odotellessa pelejä voi ottaa kuunteluun muiden suomifutispodcastien lisäksi PK-35:n oman, Punamusta-podcastin. Jaksoissa ovat vierailleet muun muassa kapteeni Esa Terävä sekä hyökkääjä Ville Salmikivi.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2021 klo 22:37:08 kirjoittanut Koipsin kasvatti »
Koipsin kasvatti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: punamustat, KoiPS


Vastaus #1 : 30.11.2020 klo 23:51:05

Seuraavassa lyhyesti oma mielipiteeni viime kaudella kentällä vähän enemmän esiintyneistä:

#1 Toni Korkiakoski

Selvä ykkösmolari, joka pelasi viimeistä peliä vaille kaikki matsit. Kolmosen kausilla ei ehkä painetta juuri Tonin maalilla ollut, mutta tällä kaudella esitti hienoja otteita. Kohokohtana kaksi torjuttua rankkaria NJS-ottelussa.

#3 Tomi Kurvinen

Hyvä kakkosen tason laitapuolustaja, joka osaa myös hyökätä. Kehityskaari pitkin kautta positiivinen.

#4 Aapi Helvelahti

Luottotopparina yhdessä Mako Koskisen vieressä. Nämä jätkät eivät juuri pääpalloja hävinneet kauden aikana. Aapi onnistui myös pari kertaa maalinteossa erikoistilanteista.

#5 Jaakko Lepola

Keskikentän pallotaituri, joka rauhoittaa peliä omalla esimerkillään. Iso osa hyökkäyspelin luovuutta. Kärsi loukkaantumisista, mutta oli hieno nähdä hänet vielä kauden ratkaisevissa peleissä kentällä.

#6 Patrick Aaltonen

Aaltonen pelasi hienon loppukauden laitapuolustajana, kruununa upea eurogoal kauden viimeisessä pelissä.

#7 Ville Salmikivi

Salmarin ammattimaisuus näkyi joka matsissa. Repi ja raastoi, juoksi vastustajaa hapoille ja voitti ykköspalloja koko ajan. Rooli oli Salmarille itselleenkin normaalista poikkeava, mutta teki kaikista oman joukkueensa pelaajista parempia. Ensimmäinen kosketus koko sarjan paras, ihan väärässä sarjassa pelasi Kakkosessa kuluneella kaudella.

#8 Adam Yassin

Kauden kehittynein pelaaja. “Bobi” aloitti todella hapuilevasti kauden Kakkosessa, mutta paransi kuin sika juoksuaan kauden edetessä. Loppukaudella oli todella avainroolissa tärkeine maaleineen. Hieno soolomaali Lappeenrannassa varmisti käytännössä sarjan voiton.

#9 Juuso Ollila

Kärsi ikävästi hieman loukkaantumisista, mutta täytti paikkansa joka kerta mahdollisuuden saatuaan keskikentällä. Toi mukavasti leveyttä jo todella kovaan keskikenttään.

#10 Miko Mäkirinne

Mäksäkin kärsi loukkaantumisista, mutta väläytteli osaamistaan kauden aikana. Näytöt tällä tasolla on annettu jo Joensuussa, saa nähdä riittääkö taso vielä Ykkösen puolella.

#11 Otto-Pekka Jurvainen

Jurvainen näytti, että taso riittää vielä ainakin Kakkoseen iästä huolimatta. Vähän meinasi kiire olla nuorempien vastustajien kanssa laidalla, mutta toi hyökkäyspäässä taas lisää vaihtoehtoja.

#13 Esa Terävä

Kuten Eski Punamusta-podcastissa mainitsikin, riittää jalka vielä kentälle. Upea kausi tältä kokeneelta pelimieheltä ja lisää Eskin suorituksia kentällä saamme seurata vielä ensi kaudellakin!

#18 Niko Tirkkonen

Vaikka Tiki ei ihan Kolmosen viime kauden maalimääräänsä (26) yltänytkään, toi hänkin hyvin syvyyttä hyökkäyspeliin. Aika rikkonainen kausi hänelläkin, mutta kuten todettu jo useampaan otteeseen, leveyttä joukkueessa riitti.

#19 Benjamin Thurling

Beni saapui loppukaudeksi jeesaamaan nousupyrkimyksissä, ja hyvin saapuikin. Hän ehti pelata vain viidessä ottelussa, mutta teki ainakin allekirjoittaneeseen hyvän vaikutuksen.

#20 Biran Jeng

Birri tuli kehiin silloin, kun häntä kaivattiin. Helvelahden pelikiellon myötä ratkaisevaan PEPO-matsiin tarvittiin raudanluja toppari Koskisen viereen, ja se myös saatiin. Jeng oli puolustuksen kurko Koskisen ohella tuossa ottelussa ja sai Ceesayn pasmat täysin sekaisin hyvällä erikoistilannepuolustamisellaan.

#22 Ronias Yacoob

Punamustien oma kasvatti Ronkku taisteli, repi ja raatoi minkä peliaikaa sai. Varsinkin alkukaudella vastuuta tuli, mutta sen jälkeen Aaltonen vei Ronkun pelipaikan, joskin täysin ansaitusti hyvillä otteillaan.

#24 Roope Hammar

Roope sai vielä vähänlaisesti vastuuta, mutta tuo ei mikään ihme olekaan, kun katsoo tätä kuluneen kauden rosteria. Potentiaalia löytyy tässä nuoressa miehessä, toivottavasti saa jatkossakin näytön paikkoja.

#27 Marko Koskinen

Mako oli kauden kuningas puolustuspäässä. Niin raudanlujaa tekemistä, että sai toiminnallaan vastustajien hyökkääjien päät aika nopeasti notkolleen. Yhdessä Helvelahden kanssa todella kova topparikaksikko tällä kaudella.

#31 Joni Korhonen

Korkin tekemisessä näkyi kokemus. Hänen erikoistilannevaarallisuus loi jälleen yhden aseen PK:n vaaralliseen hyökkäyspeliin. Korkin highlight menneellä kaudella oli ehdottomasti suoraan kulmasta tehty maali JäPS-pelissä ikimuistoisine hiekkaenkelituuletuksineen.

#52 Jonathan Muzinga

Kakkosen A-lohkon maalikuningas 12 maalillaan. Upea hattutemppu 13 minuuttiin viimeisessä kotimatsissa Kultsua vastaan. Jos Jojon joutui kohtaamaan avoimella kentällä juoksukilpailussa, tiesi jo hävinneensä. Sopimus ensi kaudesta. Potentiaalia on paljon, toivottavasti saamme sitä vielä tulevina vuosina Pihliksessä todistaa.

#74 Tony Nyyssölä

Nypeltä Nypen näköistä peliä. Taklasi, riisti, katkoi, sai jaloilleen. Useasti. Loistava esimerkki siitä, miten tahdolla ja oikealla asenteella pystyy haastamaan ennakolta itseään isompia, kovempia ja taitavampia vastustajia.
Lockheed

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 01.12.2020 klo 00:01:39


Magnecit Areena, Pihlajamäki

PK-35 pelaa ottelunsa Pihlajamäen MagneCit Areenan tekonurmella. Kentän alueella toimii kahvila sekä terassi, jolla on anniskelulupa. Terassilla on muun muassa myynnissä PK-35:n omaa olutta, Funkista. Ykkösen lisenssiehtoja kenttä ei täytä muun muassa liian pienestä katsomosta johtuen, mutta jätän spekuloinnin mahdollisesta poikkeusluvasta tai vaihtoehtoisesta pelipaikasta muille kirjoittajille.


Niin, harkkakentältähän tuo enemmänkin näyttää.... :)
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Honka


Vastaus #3 : 01.12.2020 klo 00:05:08

Oispa joku muu joukkue noussu.

Alla joku Einstein voi käydä muistuttamassa, että nousijat ratkaistaan pelaamalla.
Vorssander

Paikalla Paikalla


Vastaus #4 : 01.12.2020 klo 00:36:23

Tuleva sesonki olisi ollut muutenkin kiinnostavimpia Ykkösen kausia vuosikausiin, mutta PK-35:n nousu lisää kiinnostusta entisestään. Kakkosen peleihin ehdin lopulta selvästi heikommin kuin vuotta aiemmin Kolmosen matseihin, mutta Ykkösessä pelipäivät ovat toivottavasti suotuisia. Alkukausi menee etäseurantana, mutta kesällä vakaana aikomuksena olisi ehtiä mahdollisimman usein koti- ja miksei vieraspeleihinkin.

Olosuhteet ja nousun myötä kasvaneet taloudelliset vaatimukset asettavat totta kai omat haasteensa, mutta samalla uskon, että PK-35 saa jalkeille ihan iskukykyisen ryhmän. Rahalla Pihlajamäessä ei pystytä kilpailemaan, mutta uskon, että Siikava, Raimi ja kumppanit pystyvät houkuttelemaan pelaajia punamustiin muilla keinoilla. Kilpailu pelaajista on tietysti kovaa, mutta pääkaupunkiseudulla on sentään vähän laajemmat markkinat kuin pienemmissä kaupungeissa.
Tony Currie

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 01.12.2020 klo 08:58:36

Oispa joku muu joukkue noussu.

Alla joku Einstein voi käydä muistuttamassa, että nousijat ratkaistaan pelaamalla.

Nousijat ratkaistaan pelaamalla!
maakato

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Farak


Vastaus #6 : 01.12.2020 klo 12:38:54

Avaukselle Ylos Tuoppi

Huhujen mukaan tällä viikolla olisi luvassa lisää sopimusuutisia.
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #7 : 01.12.2020 klo 12:41:22

Tervetuloa.
Tölkkivaari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: #TunnenSielläTyyppejä


Vastaus #8 : 01.12.2020 klo 14:45:00

Kyllähän ensi kesän pohjoishelsingin lähiöderby kiihottaa ajatuksen tasolla jo näin edeltävänä talvena
John Matrix

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 02.12.2020 klo 17:10:28

Pitkästä aikaa Ykkönenkin kiinnostaa kunnolla. Joko kausarit on myynnissä?
haarahyppytaklaus

Paikalla Paikalla


Vastaus #10 : 02.12.2020 klo 17:20:41

Pitkästä aikaa Ykkönenkin kiinnostaa kunnolla. Joko kausarit on myynnissä?
Tänään tuli meiliä että myynti alkanut, 50€ hintaa vuoden loppuun, sen jälkeen 70€.
maakato

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Farak


Vastaus #11 : 02.12.2020 klo 18:21:51

https://pk-35.fi/kakkonenuutiset/1550-pk-35-lle-kaksi-uutta-jatkosopimusta

Lainaus
PK-35 on solminut kaksi uutta jatkosopimusta. Joukkueen kahden edellisen kauden ykkösmaalivahti Toni Korkiakoski sekä vikkelä laituri Yassin Adam jatkavat PK:n riveissä myös kaudella 2021.
Koipsin kasvatti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: punamustat, KoiPS


Vastaus #12 : 03.12.2020 klo 21:46:51

Jojolle Kakkosen A-lohkon parhaan pelaajan palkinto Captain's Ball -gaalassa. Ylos
JArse

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MC Helvetin Perkeleet


Vastaus #13 : 04.12.2020 klo 00:32:24

Ja Eski (eli Esa Terävä) valittiin pelaajien toimesta samalla parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, sympatiat AFCW, SAFC


Vastaus #14 : 04.12.2020 klo 16:19:30

Onnittelut naapuriin Kuusijärvestä! Saitte rutinoituneen Ykkösen tason topparin, joita tarvitaan haasteesta selviytymiseen.
Koipsin kasvatti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: punamustat, KoiPS


Vastaus #15 : 18.12.2020 klo 18:14:55

PK:n minijoulukalenteri paljastaa aattoon asti joka päivä uuden pelaajasopimuksen kaudelle 2021! Tänään paljastettiin Patrick Aaltosen jatko punamustapaidassa.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Suomen jalkapallon A-maajoukkue


Vastaus #16 : 18.12.2020 klo 19:05:17

Ihan ilman mitään provoiluja kysyn, että ketkä tätä nykyä käyvät PK:n otteluissa? Käykö siellä porukkaa Pihlajamäestä vai vieläkö vantaalaisia kiinnostaa? Vai sekä että?
John Matrix

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 18.12.2020 klo 20:47:22

Ihan ilman mitään provoiluja kysyn, että ketkä tätä nykyä käyvät PK:n otteluissa? Käykö siellä porukkaa Pihlajamäestä vai vieläkö vantaalaisia kiinnostaa? Vai sekä että?

Koipsin kasvatti lienee vantaalainen, mutta kyllä katsomossa pihlisläisiä on reilusti. Ainakin joskus siellä asuneita. :)
maakato

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Farak


Vastaus #18 : 20.12.2020 klo 17:24:06

https://pk-35.fi/kakkonenuutiset/1572-niko-tirkkonen-jatkaa-pk-35-n-riveissae

Niko Tirkkonen on PK:n kymmenes sopimuspelaaja ensi kaudeksi.

Onkohan Ogelissa luvassa vankka vihellys- ja buuauskonsertti Tikille ensi kaudella? :)
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #19 : 20.12.2020 klo 18:20:27

Onkohan Ogelissa luvassa vankka vihellys- ja buuauskonsertti Tikille ensi kaudella? :)

Ei
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, sympatiat AFCW, SAFC


Vastaus #20 : 20.12.2020 klo 19:37:41

Onkohan Ogelissa luvassa vankka vihellys- ja buuauskonsertti Tikille ensi kaudella? :)

Ei missään tapauksessa. Tiki antoi aina kaikkensa Gnistanille, mutta talven 2019 "puhdistusoperaation" johdosta jäi ilman jatkosopimusta Gnistaniin. Tikille aina Ylos Miehen näyttöhalut Kipinää vastaan lienevät puolta pienemmät Nuccion lähdettyä. :)
maakato

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Farak


Vastaus #21 : 23.12.2020 klo 16:16:29

Matias Hänninen PK:n riveihin.

https://pk-35.fi/kakkonenuutiset/1576-tervetuloa-pihlikseen-matias-haenninen
Hugh Jazz

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 23.12.2020 klo 21:28:56

Huomenna, kun PK-35:n minijoulukalenterin luukusta kurkkaa Psyko, niin sehän on sitten  "Let's make the old HIFK great again".
Canton42

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 24.12.2020 klo 09:57:37

Huomenna, kun PK-35:n minijoulukalenterin luukusta kurkkaa Psyko, niin sehän on sitten  "Let's make the old HIFK great again".
Kurkkasko? Toisaalta Masa voi hoitaa noi veskankin hommat tarvittaessa.
Tölkkivaari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: #TunnenSielläTyyppejä


Vastaus #24 : 24.12.2020 klo 11:05:31

Kurkkasko? Toisaalta Masa voi hoitaa noi veskankin hommat tarvittaessa.

Ei kurkannut, sen sijaan Salmarin ja Helvelahden jatko oli viimeisenä rastina

 
Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa