FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.03.2021 klo 23:53:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 12
 
Kirjoittaja Aihe: FC Honka 2021 - Uuden äärellä?  (Luettu 61593 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #225 : 14.02.2021 klo 02:11:35

Hongan uusi nuorekas ilme on piristävä. Ihmettelen kuitenkin vähän että hankintoja ei Vasaran mukaan enää haeta. Edes Hervasin paikkaaja kyllä odotin sillä Tammilehtoa en avauksen miehenä näe Voutilaisen rinnalla. Pyyhtiä vaikuttaa kovalta löydöltä mutta en odottaisi kuitenkaan avauksen paikkaa vielä tässä vaiheessa 17 vuotiaalta.
Skröbä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #226 : 14.02.2021 klo 09:40:17

Kyllä, todella mielenkiintoisia nuoria Hongalla riveissä. Joukkueen rakennus on ollut aika järkevää, mutta topparien ja keskikentän keskustan riittävyys mitaleille mietityttää.

Hyökkääjätilanne on myös kiinnostava, koska nähdäkseni Smith ja Dongou ovat lähtökohtaisesti avauksen tasoisia pelaajia, mutta ovat pelityyliltään hyvin samanlaisia, sellaisia teknisiä ja nopeita kombinaatiopelaajia, kun taas Alegria on suoraviivaisempi rymistelevä boksihyökkääjä, mutta ei ehkä vielä ihan avauskokoonpanon tasoa. Jännä nähdä, miten Vasara peluuttaa hyökkääjiä Dongoun paluun jälkeen.

Pelitapa näyttää kehittyneen aavistuksen suoraviivaisemmaksi ja viihdyttävämmäksi, mistä penkkiurheilija kiittää.
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #227 : 14.02.2021 klo 17:32:00

Optimismia ilmassa, mutta en voi valitettavasti jakaa sitä. Kahden cupin pelin perusteella Honka pelaa edelleen pallonhallintapeliä, jossa ihan alhaalta asti pyritään lyhyin syötöin etenemään hyökkäykseen. Tällainen pelitapa vaatii keskikentän keskustan kahdelta pelaajalta paljon, sillä heidän pitäisi olla koko ajan pelattavissa, eikä pallonmenetyksiä saisi sattua, koska sellainen johtaa melkein poikkeuksetta vastustajan maalintekoyritykseen. Nyt näyttää siltä, että, ilman loukkaantuneiden palaamista ja/tai pelimiehen hankintaa, nuo kaksi pelaajaa ovat Pyyhtiä ja Tammilehto. En pidä kumpaakaan ideaalisina pelaajina liigatasolle tälle pelipaikalle, sillä Pyyhtiä on kevyt eikä pysty suojaamaan palloa kun fyysisempi liigajyrä yrittää sitä häneltä pois ottaa ja Tammilehto on hidastunut entisestään ja lisäksi louhikkokosketuksia tulee liian usein. Hervas oli tällä pelipaikalla aivan erinomainen Hongan pelitavan toteuttaja, suojasi hyvin palloa, syötti tarkasti ja oikea-aikaisesti, ja hakeutui jatkuvasti pelattavaksi. Pyyhtiästä ja Tammilehdosta ei vaan ole noihin saappaisiin, eikä sitä tietysti voi kohtuudella 17-vuotiaalta Pyyhtiältä odottaa. Voutilaisen paluu auttaisi paljon, vaikka ei tietysti hänkään ole Hervasin tasoa. Lisäksi pelkään Pyyhtiän ja Tammilehdon  olevan vaikeuksissa myös puolustussuuntaan, jos vastustajalla on fyysiset, juoksu- ja taklausvoimaiset, keskikentän keskustan pelaajat. Pyyhtiä on liian kevyt ja Tammilehto liian hidas. Voutilaisen paluu auttaisi erityisesti puolustussuuntaan paljon. Eli tietääkö kukaan Voutilaisen paluun ajankohtaa?
Jottei mene ihan negailuksi, niin sekä Pyyhtiä että Tammilehto osaavat antaa tarkkoja peliä edistäviä syöttöjä, ja Pyyhtiä osaa antaa niitä jopa liikkeestä.
Hundijalan Piski

Poissa Poissa


Vastaus #228 : 14.02.2021 klo 18:09:57

Eipä tuo Hervas ollut pariin kauteen mitenkään säkenöivän hyvä. Oikeastaan aika kaukana kauden 2018 tasosta. Jerry oli jo viime kaudella parempi.
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #229 : 14.02.2021 klo 18:39:39

Eipä tuo Hervas ollut pariin kauteen mitenkään säkenöivän hyvä. Oikeastaan aika kaukana kauden 2018 tasosta. Jerry oli jo viime kaudella parempi.

Hervas ei istunut Hongan ns. Nuuma-aikakauden jalkapalloon. Saman kohtalon kokivat Joel Perovuo, Dani Hatakka ja Jonas Levänen. Eli pelin, jonka ydin oli virheiden ja pallonmenetysten välttäminen. Peli, jossa kaikki oli käsikirjoitettu avauskokoonpanoa ja tietyillä minuuteilla tehtyjä vaihtoja myöten.

Nyt on silmin nähden tullut muutosta tuohon. Pitkiä ja murtavia syöttöjä annetaan, vaikka niistä seuraa luontaisesti myös menetyksiä.

Modeston eilen tekemää maalia ei olisi voitu nähdä kahtena edellisenä kautena, koska syötössä oli kohtalainen pallonmenetyksen mahdollisuus.

Toki joukkueessa on muutamia kokeneempia pelaajia joilta ”pimputtelu” ja alaspäin syöttäminen tulee selkäytimestä, mutta nuorennusleikkauksen kautta on hyvä lähteä kohta uutta Honkaa.
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #230 : 14.02.2021 klo 20:09:46

Nuorennusleikkaus näyttää tapahtuvan, sen syytä en tiedä, enkä arvaile. En usko, että nykyisten valmentajien alaisuudessa ryhdyttäisiin pelaamaan radikaalisti aiemmasta poikkeavaa fudista. En oikein usko, että pelaajat kentällä tekevät muuta kuin mitä on harjoiteltu ja mitä valmennus käskee. Mielestäni kaksi cupin peliä ovat olleet, heikosti toteutettua, pallonhallintapeliä. Heikko toteutus on varmaan paljolti suuren vaihtuvuuden syytä, sillä opettaminen ja oppiminen ottaa aikansa. Tällä miehistöllä ja pelitavan osaamisen tasolla alakerran, ja keskikentän keskustan, pimputtelu ja kyvyttömyys purkaa vastustajan prässiä johtaa noloihin lahjamaaleihin. Haka ei osannut tätä käyttää hyväkseen, mutta liigassa on monta joukkuetta jotka sen osaavat.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #231 : 15.02.2021 klo 16:55:40

Hervas meni sitten Lahteen. Onkohan tässä syy miksi ei kelvannut Hongalle:
Lainaus
Ensi kaudeksi sopeutamme pelaajabudjettiamme ja käymme läpi kulupuolta huolella. Saamme joka tapauksessa kilpailukykyisen joukkueen ensi kaudeksi kasaan - ja europaikan tärkeys tietysti korostuu myös.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-urheilu-selvitti-nain-rajusti-korona-runtelee-veikkausliiga-seuroja/7975106 Juttu siis marraskuulta.

Ja varmasti myös syy siihen miksi vahvistuksia ei enää haeta Vasaran mukaan. Varsinkin Europelien kannalta vähän huolestuttava tilanne.


« Viimeksi muokattu: 15.02.2021 klo 17:04:30 kirjoittanut laitakoira »
Kuosi Modo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honsu


Vastaus #232 : 18.02.2021 klo 10:24:50

Pelaajabudjetin ruuvaaminen pienemmäksi on ainoa oikea ratkaisu tällä hetkellä. Täten myös nuorennusleikkaus, jotta jotain euroja voisi tulla ajallaan myynneistä.

Seuraorganisaation kehittäminen ja kasvattaminen muulla kuin urheilupuolella on niin kevyellä pohjalla, ettei ole mitään tolkkua pumpata joukkueeseen näköalattomasti fyrkkaa. Tulevaisuus kehityksen suhteen linkittyy tietysti pitkälti stadionprojektiin, minkä nyt kaikki tietääkin. Paljon on panostettu valmennukseen ja pelaajaputken kehitykseen, joten pakkohan sitä on alkaa pikku hiljaa konkretisoimaan.

Europeleissä eteneminen on melkoista lottoa, oli joukkue millainen tahansa. Tämä on todettu Espoossa ja koko Suomessa. Europaikan saavuttaminen on tietysti pidettävä tavoitteissa korkealla, jotta saadaan jo suomalaisittain merkittävä summa rahaa sisään ja parannetaan joukkueen imutehoa pelaajien suhteen.
Nykyjengi kykenee tämän saavuttamiseen varmasti nappisuorituksella.

Tämä kausi mennään muutenkin enemmän tai vähemmän vielä koronan kanssa, joten ihan järkevää katsella rauhassa miten tilanne tästä asettuu.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #233 : 18.02.2021 klo 16:17:06

"He is back. Looking forward for a Great season with Jean Marie!"
Kuvan kanssa täällä:
https://mobile.twitter.com/hexiarteva


Hakan ketjusta lainattua:
"Päivän Pallokerhossa Ville Väänänen mainitsi pienenä knoppina, että Haka oli ollut Demba Savagen perässä."
« Viimeksi muokattu: 18.02.2021 klo 16:51:17 kirjoittanut bach »
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #234 : 18.02.2021 klo 16:55:50

Dongouhan on kunnossa ollessaan tämän sarjan parhaita hyökkääjiä eikä pelaisi Hongassa, jos olisi ollut terveenä viime kauden. Viime kaudella 13 otteluun 7 maalia, jolla irtosi maalipörssin jaettu kuudes sija.

Ongelmaksi tulee tuo loukkaantumishistoria ja pikkulinnuilta kuultu harjoittelu- ja kuntoutusmotivaation puute. Nyt ainakin kuvan perusteella ei ole samaa pyöreyttä havaittavissa, joten odotukset taas astetta korkeammalle.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #235 : 19.02.2021 klo 16:15:16

Tasapeli Mifkiä vastaan sunnuntaina riittää sitten jatkopaikkaan cupissa ja jos vähintään siihen ei ylletä, niin jatkopaikkaa ei edes ansaita.

Kumpikaan Adams eikä Dongou ole vielä joukkueen pelaajaluettelossa Palloliiton/Veikkausliigan sivuilla eli eivät ole kaiketi vielä mukana pelissä.
heponen

Poissa Poissa


Vastaus #236 : 19.02.2021 klo 18:49:57

Dongoun jatkaminen ihan huippujuttu, tulee vähän uskottavuutta tuohon hyökkäykseen. Keskikenttä on nyt se heikko kohta. Vaikka nuorennusleikkauksen vahva kannattaja olenkin, Hervaksen olisin pitänyt. Toisaalta jos ja kun johtuu taloudellisista realiteeteista, niin pakko hyväksyä. Varmaan Dunkun palkka on sitten murto-osa Hervaksen pyynnistä. Muuta syytä en keksi. :)
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #237 : 20.02.2021 klo 09:47:09

Lari Vesander totesi tuoreimmassa Pallokerhossa että Hongan hyökkäys ei ole yhtä vahva kuin viime kaudella. Olen vahvasti eri mieltä.
Viime kaudella Kandji oli huono (1329 minuuttia ja 4 maalia) ja Borjas oli todella huono (2171 minuuttia ja 5 maalia).

Vertailukohdiksi Kandjin 20 maalin kausi 2018 ja Borjasin 10 ja 12 maalin kaudet.
Noihin Kandjin ja Borjasin viime kauden samoihin maalimääriin olisi viime kaudella päässyt myös Masar Ömer ja Kasperi Liikonenkin.

Näyttää myös siltä että Honka olisi pelaamassa tällä kaudella kahdella kärjellä eikä yhdellä kärjellä.
Lisäksi Pyyhtiä on ollut hyökkäyspäässä selvästi ylempänä kuin aikaisempien kausien keskikenttäpelaajat.

Kärkipelaajiksi on laittaa päivän kunnosta riippuen Dongou, Smith, Alegria ja Demba.
Siihen alemmalle oksalle Kaufmann, Saarikivi tai joku kärkipelaajista.

On myös hyvä muistaa että vaikka viime kausi oli muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta yhtä tuskaa, ei tästä kaudesta vaan voi tulla huonompi. Ei mitenkään.

TUP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #238 : 20.02.2021 klo 10:03:52

Dongoun jatko on kyllä timanttia. Toivottavasti pysyy ehjänä. Keskikenttä on kyllä arvoitus, kuinka nuori Pyyhtiä pärjää, ratkaisee melko paljon jos ei vahvistuksia sinne ole tulossa.
Honka jatkaa edelleen tutulla, valitsemallaan linjalla mitä tulee tiedottamiseen. Dongoustakaan ei ole tiedotettu, muuta kuin jossain Hexin twiitissä:"He is Back". Adamskin on ainakin Hongan puolesta arvoitus. Näin fanina olisi kiva saada paremmin tietoa näistä.
Hundijalan Piski

Poissa Poissa


Vastaus #239 : 20.02.2021 klo 10:08:08

On myös hyvä muistaa että vaikka viime kausi oli muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta yhtä tuskaa, ei tästä kaudesta vaan voi tulla huonompi. Ei mitenkään.
Miksei voisi ??? Jopa todennäköistä se, että Honka jää TOP4:n ulkopuolelle tällä kaudella.
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #240 : 20.02.2021 klo 10:57:33

Miksei voisi ??? Jopa todennäköistä se, että Honka jää TOP4:n ulkopuolelle tällä kaudella.

No joo, teoriassa toki mahdollista mutta näkisin ainostaan europaikan kilpailijoista KuPSin vahvistuneen kun taas HJK, Inter ja Ilves taas heikentyneet asteen tai pari viime kaudesta.

Muillakin on vaikeaa ja nyt nähdyn ja kuullun mukaan meininki on erilaista Hongassa kun kahtena edellisenä kautena.
Honcast

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #241 : 20.02.2021 klo 12:20:52

Veskun tuore haastattelu pihalla! Kolmen vartin talvikatsauksessa käydään läpi Hongan nykyhetken tunnelmia. Setti haltuun Spotifyn kautta!

« Viimeksi muokattu: 20.02.2021 klo 12:28:30 kirjoittanut Honcast »
ErebosJr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PRC (punaiset) ja JBK


Vastaus #242 : 20.02.2021 klo 12:46:55

Tulevan kauden Honka varmaan voittaisi viime kauden Hongan. Joukkue vahvistuu jo pelkästään sillä, että tietyt kaverit ei pelaa. Kyllä tässä kullasta pelataan. Jos tarvii niin kesken kauden voidaan ottaa vielä 1 kk.
TUP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #243 : 20.02.2021 klo 14:06:50

Oli kiva taas kuunnella Honcastia. Hienoa kuulla, että Demba nostetaan hyökkääväämpään rooliin. Nuorisokaartin Koskinen saattaa kuulemma pelata myös keskikentällä, joten tuo sinne kilpailua.
heponen

Poissa Poissa


Vastaus #244 : 20.02.2021 klo 16:34:22

Oli kiva taas kuunnella Honcastia. Hienoa kuulla, että Demba nostetaan hyökkääväämpään rooliin. Nuorisokaartin Koskinen saattaa kuulemma pelata myös keskikentällä, joten tuo sinne kilpailua.

Oli tosiaan hyvä ja informatiivinen haastattelu. Koska seuran tiedotus on totuttuun tapaan tasoa nolla, tässä tuli ihan mielenkiintoisia juttuja. Esim.
- Hervaksen lähdön yhteydessä kartoitettiin, hankitaanko korvaajaa. Päädyttiin siihen, että "ainakaan toistaiseksi" ei.
- Ulkkareiden osalta maahantulon yhteydessä ollut koronaongelmia ("positiivisia testituloksia").
- Demban pelipaikkaa muuttuu tosiaan hyökkääjäksi.
- Otto Ollikaisella pitkäaikaista vaivaa, ei pelikunnossa.
- Viime kauden hyökkäysmuodostelma 3-4-2-1 on muuttunut 3-4-1-2:ksi.
- Joukkueen kokoonpanosta: tällä hetkellä "mennään näillä". Jos tulee ongelmia, "toivottavasti pystytään reagoimaan".
- Dongou aloitti tällä viikolla normaalisti harjoituksissa.

Itse en menestyksen suhteen jaa ihan samaa optimismia kuin muutamat kirjoittajat. :) TOP6-sijoitus olisi hyvä suoritus. Kyllä kai lähtökohtaisesti HJK, Inter, KuPS, Lahti ja SJK lähtevät liikkeelle paremmalla materiaalilla ja keskikastin joukkueista aina joku yllättää.

Viime kausi oli yhtä tuskaa, ei loppusijoituksen vaan itse pelin takia, joka oli TODELLA puuduttavaa. Jäi paska maku koko kaudesta, eikä muutamaan kuukauteen kiinnostanut koko laji.

Toivon, että tällä kaudella peli olisi vauhdikkaampaa ja viihdyttävämpää. Silläkin riskillä, että myös omissa soi ja niitä tappioita tulee. Mieluummin muutama tappio ja makeita voittoja, kun niitä 0-0 ja 1-1 -hieromisia. Toivotaan myös, että nuoret kehittyvät kauden aikana ja saadaan rakennettua sitä tulevaisuuden Honkaa (jos vaikka se stadionhankekin nytkähtäisi tänä vuonna liikkeelle).
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Honka


Vastaus #245 : 20.02.2021 klo 18:07:06

Hienoa kuulla, että tunnetason merkitys pelissä on tiedostettu. Tähän voisi yleisestikin Suomifutiksessa kiinnittää enemmän huomiota.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #246 : 20.02.2021 klo 19:42:52

Psyko Maanoja jatkaa näemmä uraansa VJS:n paidassa.
ErebosJr

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PRC (punaiset) ja JBK


Vastaus #247 : 21.02.2021 klo 18:04:37

Näyttää siltä, että Vasara hirttäytyy Dunkkuun. Rasimus voisi olla hyvä kaveri laittaa kk na avaukseen.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #248 : 21.02.2021 klo 18:40:10

Neljännesvälierä pitäisi alustavasti pelata 6.3, mutta nyt koronan takia siirrettyjen matsien takia siirtynee varapäivälle 13.3. Tuolloin pitäisi olla harkkamatsi KTP:n vieraana.
Toivottavasti tuossa tilanteessa ollaan ajoissa hereillä ja siirretään KTP-ottelu kätevästi pelattavaksi 6.3.
Turha menettää hyvää ulkona pelattavaa harkkamatsia.

Jaaha....eipä tuo välttämättä onnistukaan. Siirretty  HJK - KTP saatetaan pelata juuri 6.3 tai jonain edeltävänä päivänä, jolloin matsi ei välttämättä käykään KTP:lle.  Ehkä keväällä on jossain vaiheessa aikaa ja ei Liigakaan välttämättä ala huhtikuun alussa tässä tilanteessa.
« Viimeksi muokattu: 21.02.2021 klo 19:14:22 kirjoittanut bach »
Turkey

Poissa Poissa


Vastaus #249 : 22.02.2021 klo 11:51:01

Ilmeisesti noita cupin pelejä ei olisi tarkoitus siirtää koronan takia kuin korkeintaan kerran ja sen jälkeen jos ei onnistu niin vedetään arvalla. Voi kyllä olla, että hevostoimistot ovat kuiskutelleet väärin, mutta ainakin tuollainen vaihtoehto on olemassa ja sitä harkitaan tosissaan.

 
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa