FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.01.2021 klo 09:49:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: EPS 2021 - Isojen muutosten kausi  (Luettu 6856 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
EPS Edustus

Poissa Poissa


: 11.12.2020 klo 14:40:56Perustettu: 1970
Kotisivut: https://www.espoonpalloseura.fi/
Facebook:  https://www.facebook.com/EspoonPalloseura
Instagram SEURA: https://www.instagram.com/espoonpalloseura/
Instagram EDUSTUS: https://www.instagram.com/epsedustus/
Kotikenttä: Espoonlahden Urheilupuisto, espoonlahdentie 2

Historiaa lyhyesti:

EPS:n tarina alkaa vuodesta 1969, jolloin ensimmäiset asukkaat muuttivat Soukkaan Yläkartanontielle valmistuneisiin ensimmäisiin kerrostaloihin. Heidän keskuudessaan alkoivat nuorten urheiluharrastukset jo samana vuonna.
3.3.1970 perustettiin urheiluseura Soukat ry, josta kehittyi Espoon Palloseura EPS ry. Tästä muodostui vähitellen pelaajamäärillä mitattuna yksi Suomen suurimmista seuroista, jonka harrastusmuodoiksi vakiintuivat jalkapallo ja jääkiekko.

Jalkapallojaoston ensimmäinen puheenjohtaja Ossi Welin kertoi, miten kaikki on saanut alkunsa:
”Muistan, kun 8-vuotias poikani sanoi: ”Isä haluan pelata jalkapalloa!” Sain kerätyksi pari nappulajoukkueellista poikia ja runsaasti ”uudisraivaajia” isiä. Joukkueet ilmoitettiin silloisen Rantaradan nappulaliigan 1969 sarjoihin. Jalkapalloharjoitukset pidettiin alueen pohjoispuolella olevalla vinolla epätasaisella pellolla, jossa myös paikallisen maanviljelijän (Soukanpohjan kartano) lehmät olivat saman aikaan laitumella. Harjoituksia tehostivat isännän takaa-ajot sekä luonnonesteiden kuten ”liukumiinojen” ja piikkilanka-aitojen väistely.”(ensimmäinen pelipaita 1970-luvulta)


Melko pian huomattiin, että palloilulajit jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja lentopallo saivat suurimman suosion ja näin vuonna 1974 seuran nimi muutettiin Espoon Palloseura EPS ry:ksi. Nimenmuutos helpotti myös Kivenlahden uuden asuinalueen nuoria tulemaan mukaan seuran toimintaan.

Vuonna 1990 seura jakaantui kahdeksi omaksi seurakseen: Espoon Palloseuran Jalkapallo ry sekä Espoon Palloseuran Jääkiekko ry.


(pelipaita koki uuden muutoksen 1990-luvulla)

Vuonna 2020 Espoon Palloseuran Jalkapallo ry juhlii 50 vuotista taivaltaan. Se on samalla kasvanut Suomen kolmanneksi suurimmaksi jalkapalloseuraksi. Seuran tavoitteena on aina ollut liikuttaa ja tarjota onnistumisen iloa ennen kaikkea lapsille ja nuorille, mutta yhä kasvavassa määrin tukea myös aikuisten liikuntaa ja harrastamista jalkapalloyhteisössämme. Viimeisen vuosikymmenen aikana on otettu suuria askelia EPSiläisen huippujalkapallon kehittämisessä ja vahvan seuraidentiteetin rakentamisessa tavoitteena mahdollistaa pelaajien kehittyminen aina kansainväliselle huipulle saakka, unohtamatta kuitenkaan toimintaa muilla tasoilla. Seuralla on myös yhä suurempi yhteiskunnallinen rooli ja vastuu koko Suur-Espoonlahden alueen toimintojen kehittämisessä yhteistyössä kaupungin, koulujen, yritysten ja muiden seurojen kanssa, huomioiden muuttuneet tarpeet kuten lasten ja nuorten kerho- ja iltapäivätoiminta, kotouttamishankkeet, ikääntyvien ihmisten liikuttaminen ja monet muut liikuntaa edistävät ja syrjäytymistä estävät toiminnot.


(2020 Espoon Palloseura julkaisee uuden yhteistyösopimuksen Niken kanssa ja samalla visuaalinen ilme muuttuu.)

Kausi 2020:

Hieno alkukausi

Kausi 2020 jää varmasti mieleen enemmän tai vähemmän korona epidemiasta, sillä valtavat olivat sen vaikutukset menneeseen kauteen.
EPS:n edustusjoukkueen kausi lähti viimein käyntiin vierasottelulla 13.6 kun vastaan asettui FC Kiffen. Ottelu oli tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet selkeästi hakivat vielä omaa peliään. Ottelu päättyi lopulta 1-1 ja molemmat joukkueet olivat varsin tyytyväisiä pistejakoon. Seuraavalla kierroksella vastaan asettui Kultsu FC, jonka kotijoukkue kaatoi 2-1 lukemin, Jere Ahopellon tehdessä molemmat maalit. Tämän jälkeen matka jatkui Lahteen. Reipas ja EPS tarjosivat huikean trillerin Lahden kisapuistossa, jossa tunteetkin kuumenivat ajoittain melkoisesti. EPS haki lopulta kolme pistettä ja maalintekijänä jälleen Jere Ahopelto. Ensimmäinen pelillinen notkahdus tapahtui neljännellä kierroksella, kun FC Viikingit haki pisteen Espoonlahdesta. Kotijoukkue sortui hieman lepsuun pelaamiseen ja lopulta 2-2 lopputulos oli oikeutettu. EPS:n maaleista vastasivat Mikko Inki ja jälleen maalinteossa onnistunut Jere Ahopelto.
Pelit jatkuivat 11.7 Espoonlahdessa, kun vieraaksi saapui NJS. Tiukan ottelun kotijoukkue onnistui kääntämään edukseen Valmir Seferin kauden ensimmäisellä osumalla. Seuraavaksi EPS matkusti Lappeenrantaan, jossa vastaan asettui sarjan ehdottomasti kärkijoukkueisiin kuuluva PEPO. Vierasjoukkue pelasi erittäin kurinalaisesti ja ennakkoluulottomasti kovaa kotijoukkuetta vastaan. Vieraat hallitsivat jopa peliä ja Toni Sjöstedt onnistui 89min kohdalla viemään vierasjoukkueen johtoon. Kaikkien jo odotellessa loppuvihellystä, päätuomari vihelsi kotijoukkueelle rangasituspotkun 94min kohdalla ja Josimov Milos ampui pallon varmasti maaliin. Katkeralta maistunut tasapeli unohtui onneksi nopeasti, sillä seuraavalla kierroksella Vuosaaressa nähtiin jälleen Jere Ahopelto show. EPS pyöritti halutonta Viikinki miehistöä 1-4 lukemin, Jeren tehdessä hattutempun. Valmir Seferi ampui tässä pelissä myös yhden kauden upeimmista maaleista. Ottelu muistetaan myös laulavista EPS faneista, joita oli Vuosaareen saapunut parisenkymmentä.
8.8 Kotijoukkue kohtasi FC Honka/akatemian. Tasainen ottelu päättyi lopulta pistejakoon 0-0.  

Kahdenksan kierroksen jälkeen EPS oli edelleen ilman tappiota. Voittoja oli kertynyt 4 ja tasapelejä 4. Joukkue oli tässä vaiheessa sarjataulukossa kolmen joukossa.


(Meysam Hajizadeh EPS-Kultsu FC)

Kauden ensimmäinen tappio

15.8 Espoonlahdessa nähtiin kauden ensimmäinen tappio, kun vastaan asettui FC Kiffen. Tasainen ottelu ratkesi lopulta vierasjoukkueen Samuli Heiskan kliiniseen viimeistelyyn 28min kohdalla. Kovasta painostukseta huolimatta kotijoukkue ei onnistunut tasoittamaan peliä vaan vieraat lähtivät pelin jälkeen 0-1 lukemin kohti Töölöä. Tappioputki jatkui kun FC Honka / Akatemia voitti kotonaan EPS:n 1-0. Putki saatiin onneksi katkaistua seuraavassa kotipelissä, kun pisteautomaatiksi kunnostautunut FC Viikingit kaatui jälleen 4-1 lukemin. Tässä pelissä onnistuivat maalinteossa myös kaksi seuran omaa kasvattia, kun Felix Antikainen ja Zakaria Osman onnistuivat tekemään ensimmäiset maalit tällä kaudella. Hyvä fiilis saatiin pidettyä myös seuraavalla kierroksella, kun vastaan asettui kolmatta kertaa tällä kaudella FC Kiffen. Lähimuistissa oli edelleen katkera tappio Espoonlahdessa, joten revanssi oli päällimäisenä pelaajien mielessä. FC Kiffen oli joutunut evakkoon pallokentän kunnostustöiden takia, joten tästä syystä peli pelattiin poikkeuksellisesti Talissa. Todella tiukan ottelun voitti lopulta EPS ja maalintekijänä jälleen Jere Ahopelto. Satumaisen kaunis laukaus 86min kohdalla upposi yläriman kautta juuri viivan oikealle puolelle ja voitonjuhlat olivat valmiina.


(Jere Ahopelto viimeisteli kaudella 2020 yhteensä 8 maalia)

Vaikea loppukausi

Tässä vaiheessa kautta voitiin todeta, että PK-35 oli odotetun vahva ja tuntui menevän menojaan sarjan kärjessä. Syystä tai toisesta myös EPS:n pelissä alkoi vaikea ajanjakso. 26.9 EPS matkusti Järvenpäähän ja siellä nähtiin myös surkein EPS tällä kaudella. JÄPS tyylitteli 3-1 voiton haluttomasta vierasjoukkueesta. Pientä piristystä oli ilmassa kun matka jatkui Mikkeliin. Täysin ylivoimaisen esityksen jälkeen taululla komeili 2-2!!! Kotijoukkue ei pystynyt rakentamaan yhtäkään maalintekopaikkaa pelitilanteissa. Ensimmäinen maali kulmasta ja toinen rangaistuspotkusta jälleen 94min kohdalla. Tunteet kuumenivat myös EPS joukkueen sisällä ottelun jälkeen. Turhautuminen oli aistittavissa. Seuraavaksi päästiin jälleen pelaamaan kotikentällä, mutta valitettavasti peli oli jälleen halutonta. Nuori PKKU:n joukkue poimi helpot kolme pistettä 0-3 lukemin.
Kauden viimeinen peli olikin sitten sarjan voittanutta PK-35 vastaan. Mukavan oloinen peli ilman suurempia panoksia päättyi lopulta vieraiden 1-2 voittoon ja näin oli kausi 2020 saatu päätökseen.


(Kapteeni Arttu Aho)

Yhteenveto 2020

EPS sijoittui lopulta kakkosen A-lohkossa 7. sijalle, mikä alkukauden liidon jälkeen tuntui toki pieneltä pettymykseltä. Toisaalta kun muistellaan edellistä kautta, jossa säilyminen varmistui viimeisellä kierroksella maalieron turvin niin voidaan helposti todeta, että isoja harppauksia on Espoonlahden suunnalla otettu. Samalla on hyvä myös huomioida se, että joukkue oli pitkälti sama, kuin edellisellä kaudella.
Jere Ahopellon 8 maalia menneellä kaudella siivitti hänet lopulta 4. sijalle maalintekijäpörssissä. Espoon Palloseuran Oliver Pettersonin kutsu nuorten maajoukkueen mukaan lukeutui myös kauden parhaimpiin hetkiin. Nuoresta iästä (17v.) huolimatta Oliver esiintyi todella tasaisesti koko kauden joukkueen puolustuslinjassa pelaten lähes kaikki pelit EPS:n paidassa. Ottelutapahtumat jatkoivat samaa mallia, kuin edellisellä kaudella. Tarjolla oli normaalin buffetin lisäksi paikallisia oluita sekä hampurilaisia. Yleisömäärissä jäätiin luonnollisesti edellisen kauden lukemista (ka n.500), mutta kiitettävästi porukkaa riitti myös menneellä kaudella (ka n.250). Varsinaiset uudet ideat jouduttiin siirtämään hamaan tulevaisuutten koronan takia.  


Kausi 2021

Uudella ilmeellä, selkeällä tavoitteella

EPS astuu monella tapaa uuten aikakauteen 2021. Seuran sisällä on pitkään työstetty uutta strategiaa ja samalla koko seuran ilme on muuttunut. Isoja päätöksiä on tehty hallitustasolla ja samalla esimerkiksi edustusjoukkueen tavoitteita on kirkastettu. EPS:n edustusjoukkue halutaan nostaa viimeistään 4-5 vuoden sisällä Suomen toiseksi korkeimmalle tasolle. Se halutaan tasolle, jossa seura pystyy tarjoamaan tarpeeksi haastavia otteluita omille kasvateille. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi myös olosuhteisiin tullaan panostamaan seuraavan 1-4 vuoden aikana vaiheittain. Seura tulee myös entistä enemmän kiinnittämään huomiota viestintään ja toivottavasti tämä tulee näkymään mahdollisimman pian.

Tulevan kauden joukkueen rakentaminen perustuu olemassaolevalle pohjalle ja tarkoituksena on vahvistaa sitä harkitusti muutamalla kokeneella pelaajalla. Nuoria uusia EPS kasvatteja tullaan näkemään taas lisää myös tulevalla kaudella edustusjoukkueen harjoituksissa, toivottavasti myös kentällä asti. Edustusjoukkue palaa harjoituksiin, kun koronan säätelemät rajoitukset helpottavat.

Mikäli korona antaa myöden niin ottelutapahtumiin on tulossa myös lisää ohjelmaa. Tavoitteena on luoda tapahtumia, jotka poikkeavat kakkosessa totutuista. Toivottavasti näistä päästään tiedottamaan hyvissä ajoin kevään aikana.
« Viimeksi muokattu: 13.12.2020 klo 18:04:50 kirjoittanut EPS Edustus »
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 11.12.2020 klo 14:57:49

Sopimukset kaudelle 2021

Päävalmentaja: Kalle Tallqvist
Apuvalmentaja: Eero Laurila
MV-valmentaja: Mika Johansson
Fyysinen valmentaja: Tatu Tiihonen
Pelaajatarkkailija, apuvalmentaja: Valdrin Seferi
Huoltaja: Juha Lindberg
Manageri: Jari Antikainen

Pelaajat:

#3 Arttu Aho
#11 Jere Ahopelto
#71 Otto Brusiin
#12 Heikki Louhivaara
#14 Zakaria Osman
#38 Daniel Kepot
# 8 Valmir Seferi
-
-
-
-
-
-
-
-


« Viimeksi muokattu: 23.01.2021 klo 13:18:41 kirjoittanut EPS Edustus »
Epsstars

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 11.12.2020 klo 18:44:25

Epsissä laitettu iso mylly pyörimään. Ottelutapahtumat nyt jo hienoja. Sääli että 2020 kotipelit kaikki sadekelillä. Toivottavasti korona ja sää suosivat jatkossa. Tsemppiä talvikauteen ja harkkapeleihin.
EiKinosta

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 11.12.2020 klo 19:19:09

Ei voi kannattaa junioriaikojen kilpailijaseuraa, mutta suuri peukku toiminnalle nykymuodossaan. Tekeminen näyttää ulkopuolisen silmään aika hyvältä ja kestävältä.
Horelli

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 11.12.2020 klo 20:45:09

Loistava avaus 👍 Pakko tulla taas ensi kaudella paikan päälle. Toivon mukaan Espoon oma panimo tarjoilee olutta matseissa myös tulevalla kaudella.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 12.12.2020 klo 15:57:54

Kalle Tallqvist jatkaa miesten edustusjoukkueen päävalmentajana


Kalle Tallqvist jatkaa Espoon Palloseuran miesten edustusjoukkueen päävalmentajana myös kaudella 2021.

Edustusjoukkue varmisti paikkansa Miesten Kakkosessa hyvissä ajoin viime kaudella ja sijoittui lohkossaan seitsemänneksi.

– Edelliseen kauteen lähtiessä olimme monella tapaa nostaneet vaatimustasoa ja valmennuksen prosessi oli johdonmukaisempi. Pelaajistossa tapahtuneet muutokset sekä pelaajien pysyminen kunnossa auttoi myös kokonaisuutta, esimerkiksi Valmir Seferi ja Toni Sjöstedt olivat isossa roolissa tällä kaudella, kun taas sitä edellisellä kaudella molemmat olivat sairastuvalla. Nuorista nousi sopiva määrä pelaajia haastamaan kokeneempia ja uudet pelaajat tulivat hyvin sisään kauden aikana.

– Urheilullisesti katsottuna tasoa nostettiin siis paljon ja siihen voi olla tyytyväinen. Suurin epäonnistuminen oli loppukauden vire eli ei kyetty nostamaan tasoa koko kauden ajan. Pienistä yksityiskohdista jäi myös huono maku, kuten se, että annoimme todella helposti vastustajalle kolme rangaistuslaukausta. Ilman näitä meillä olisi ollut viisi pistettä enemmän, mutta tämä on vain jossittelua.

– Yksilöistä suurimmat kasvutarinat olivat Jere Ahopelto kahdeksalla maalillaan. Jere on sitoutunut duunari, joka menee tarvittaessa seinästä läpi. Toivottavasti saadaan vielä yksi vaihde lisää hänelle. Nuorista Oliver Pettersson nousi kolkuttelemaan nuorten maajoukkueen ovia ja kauden edetessä hänen taso vaan nousi, toteaa Tallqvist.


Kalle Tallqvist edutusjoukkueen harjoituksissa 2020.
Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja visio ensi kauden joukkueesta on selkeä.

– Päättäväinen, älykäs, intensiivinen ja tehokas joukkue. Haluan meidän kykenevän toimimaan yhdessä myös vaikeilla hetkillä ja nauttia pienistä onnistumisista matkan varrella, sanoo Tallqvist.

Tallqvist on ollut edustusjoukkueen mukana jo vuodesta 2016.

– Viiden vuoden aikana mitä olen täällä ollut, niin kehitystä on tapahtunut vuosittain. Nyt uuden strategian mukaisesti on otettava isompia askeleita pelaajakehityksessä ja olosuhteissa. Uusi visuaalinen ilme on mielestäni hieno.

– Olemme saaneet edustusjoukkueen Miesten Kakkoseen ja reservin Miesten Kolmoseen viidessä vuodessa. Viisi vuotta sitten edustus oli juuri noussut Kolmoseen ja reserviä ei ollut. Organisaatio on vahva ja vakaa, sanoo Tallqvist.https://www.espoonpalloseura.fi/2020/12/12/kalle-tallqvist-jatkaa-miesten-edustusjoukkueen-paavalmentajana/
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 12.12.2020 klo 17:21:23

Länsiväylässä pientä juttua

https://www.lansivayla.fi/urheilu/3189893


Micky Lee

Paikalla Paikalla


Vastaus #7 : 13.12.2020 klo 11:50:03

Toissa kaudella eli kesällä 2019 tuli kerran paikan päällä vierailtua ja ottelutapahtuma teki jo silloin vaikutuksen. Täytyykin ens kesänä polkasta metron avulla joku kerta uudestaan jos vaan tautitilanne sallii.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 13.12.2020 klo 12:29:58

Kapteeni Arttu Aho puolustuslinjan johtajana myös tulevalla kaudella


Espoon Palloseura on tehnyt ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Arttu Ahon kanssa. Viime kaudella jälleen puolustuslinjaa upeasti johtanut joukkueen kapteeni aloittaa viidennen kauden edustusjoukkueen riveissä. Edellinen kausi oli monella tapaa hyvin erikoinen.

- Kyllähän koronan sävyttämä viime kausi oli harmittava pelaajien ja etenkin katsojien osalta. Tuloksellisesti toki parannettiin jälleen edelliskaudesta, mutta paljon on vielä parannettavaa tulevaa kautta varten. Joukkue oli mielestäni myös paljon aktiivisempi yhteisissä vapaa-ajan tekemisissä verrattuna aikaisempiin kausiin, joka oli taas iso asia joukkuehengen kannalta.

Arttu Aho oli ensimmäisten pelaajien joukossa, jonka kanssa keskustelut tulevasta kaudesta aloitettiin. Joukkueen kapteeni on nostanut tasoaan joka vuosi ja samalla koko joukkue on seurannut hänen esimerkkiään. 

- Päätös kaudesta 2021 oli helppo, enkä juuri muita vaihtoehtoja miettinyt. Olin alustavasti jo viime kauden loppupuolella keskustellut asiasta päävalmentaja Kalle Tallqvistin kanssa.

Aho on myös erittäin tyytyväinen siihen, miten edustusjoukkue on mennyt eteenpäin 4 vuoden aikana. Seuran uusi ilme saa myös kehut kapteenilta. 

- Brändin uudistus on mielestäni ihan piristävä homma. Aina on muutosvastaisia joukossa, mutta lähtökohtaisesti muutos ja kehitys on hyvä asia. Itse olen ainakin tyytyväinen lopputulokseen. Jalkapalloilullisesti en usko, että kenelläkään on valittamista siitä mihin olemme päässeet viimeisen 5 vuoden aikana, näin edustusjoukkueen näkökulmasta katsottuna.

Espoon Palloseura on valmistellut pitkään uutta strategiaa ja edustusjoukkueen kohdalla se tarkoittaisi mm. nousua ykköseen 4-5 vuoden sisällä. Aho uskoo, että nämä tavoitteet ovat realistisia, vaikkakin paljon on töitä edessä monella osa-alueella ennen niiden saavuttamista.
 
- Seuran toiminnan kannalta tavoitteiden saavuttaminen on varmasti mahdollista. Muut vaadittavat puitteet on toki saatava myös vaadittavalle tasolle. Uskon, että EPS:lla on mahdollista kerätä/nostaa joukkueeseen sellaiset pelaajat 4-5 vuoden aikana, että ykköseen nousu on ihan realistinen tavoite.

Tulevaan kauteen on vielä pitkä matka, mutta kapteenin omat tavoitteet ovat jo kristallin kirkkaat.

- Henkilökohtaisena tavoitteena ei enempää eikä vähempää kuin 3 maalia kauteen. Joukkueena minimitavoite mielestäni TOP 4 sijat. Joukkueen lopullista tavoitetta tulevalle kaudelle käydään läpi vielä tarkemmin, kunhan tässä nyt päästään yhdessä harjoituskentälle.42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #9 : 13.12.2020 klo 23:24:06

Seurantaan. Ykkönen edellyttäisi toki olosuhteita mutta pressuilla ja putkillahan sitä Tapiolassakin mennään. Toivottavasti EPS myös hoitaa naisille kunnollisen edustusjoukkueen ja ykköseen ainakin.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 15.12.2020 klo 15:05:55

Alla hieman EPS:n uuden ilmeen fiilistelyä:

https://youtu.be/7TbtTNhTsIQ

EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 21.12.2020 klo 10:53:42

Tärkeä jatkosopimus tulevalle kaudelle

Viime kaudella edustusjoukkueen paras maalintekijä Jere Ahopelto on kirjoittanut jatkosopimuksen myös tulevalle kaudelle. Alkukaudesta ilmiliekeissä pelannut hyökkääjä paukutti
lopulta kahdeksan maalia kakkosen A-lohkossa ja tällä maalimäärällä Jere oli lohkon 4. paras maalintekijä. Pienet loukkaantumiset sotkivat miehen pelaamista varsinkin loppukaudella.  

- Viime kausi oli selkeästi parannusta omalta, sekä koko joukkueen osalta. Myönnettäköön, että loppukausi tuntui haastavalta ja omat loukkaantumiset ei sitä ainakaan helpottanut.
Omat tavoitteet kauteen lähdettäessä oli vähintään kymmenen maalia, joten sen puolesta jäi  myös hieman harmittamaan. Kokonaisuutena kausi oli kuitenkin ihan positiivinen.


Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että EPS palaisi takaisin A-lohkoon vuoden tauon jälkeen. Kova ja tasainen lohko ei kuitenkaan muuta Jeren tavoitteita tulevaksi kaudeksi.

- Kyllähän tuo kova lohko vaikuttaisi olevan ja ainakin Tampere tulee tutuksi kauden mittaan. Omat tavoitteet ovat kuitenkin selvät eli parannusta pitää tapahtua ja näinollen 10 maalia on se minimi henkilökohtainen tavoite.

Pitkään EPS:n edustusjoukkueessa pelannut hyökkääjä on tyytyväinen suuntaan, johon seura on mennyt vuosien varrella. Yhtenä suurena muutoksena Jere pitää ottelutapahtumia.

- Suunta on oikea EPS:ssä ja isoja askelia on otettu. Pelitapahtumat ovat kuitenkin isoin yksittäinen asia, mikä on muuttunut valtavasti.
4 vuotta sitten pelattiin 10-20 hengelle ja nykyään päästään jo 300 katsojan paremmalle puolelle. Kyllä se tuo mielettömän hyvän fiiliksen otteluihin ja on todella upeaa pelata kotiyleisön edessä.


« Viimeksi muokattu: 22.12.2020 klo 11:57:21 kirjoittanut EPS Edustus »
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 22.12.2020 klo 11:49:19

Otto Brusiin tolppien välissä myös kaudella 2021

Espoon palloseuran kasvatti Otto Brusiin on allekirjoittanut sopimuksen tulevalle kaudelle.
Vaikka edustusjoukkueen suunta onkin ollut nousujohteinen niin kaksi edellistä kautta jätti kuitenkin parantamisen varaa.

- Saavuttuani takaisin kotiin vuonna 2019 oli minulla erittäin odottavaiset fiilikset ja tarkoituksena oli lähteä nauttimaan jalkapallosta taas hetken tauon jälkeen. Kausi kuitenkin osoittautui vaikeaksi ja koko vuosi oli äärimmäisen raskas niin kentällä kuin sen ulkopuolella. 2019 & 2020 kausien vaihteessa koin, että minulla jäi näytettävää ja todisteltavaa vielä Espoonlahden yleisölle, mutta koko maailman sotkeneen pandemian myötä valmistautuminen oli epätavallinen ja kausi oli ehkä osittain sen mukainen. Tästä syystä mielestäni emme onnistuneet ulosmitattua kaikkea potentiaalia nykyisestä joukkueesta, vaikka taas eteenpäin mentiinkin.

Kaudelle 2021 odotukset ovat suuret ja myös seuran panostus astuu merkittävään osaan. Brusiin haluaa nähdä konkreettisia toimenpiteitä jokapäiväisessä toiminnassa, jotta asioita saadaan vietyä haluttuun suuntaan.  

- Tulevalta kaudelta voidaan odottaa kovaa vauhtia eteenpäin menevän organisaation ja edustusjoukkueen kasvutarinan jatkoa. Jos yksi asia on varmaa niin se on se, että työnteosta ei jää mikään kiinni. Toivon koko seuran laadukkaan arjen työn näkyvän yleisessä ilmeessä, edustusjoukkueessa ja junioripuolella.

Otto Brusiinista on kahden kauden aikana tullut yksi Espoon Palloseuran suosituimpia pelaajia kannattajien keskuudessa. Varsinkin seuran nuoret kannattajat ovat ottaneet Brusiinin omakseen.

- On mahtavaa, että voin/saan olla jonkinlainen esimerkki nuoremmille pelaajille. Seurassa on paljon huikeita junnuja ja mikäs sen mahtavampaa kun olla omalta osalta vaikuttamassa ja samalla seuraamassa heidän kasvuaan pelaajina ja ihmisinä!

Kauden 2021 alkuun on vielä pitkä matka, mutta Brusiinilla on selkeä kuva siitä, mihin edustusjoukkue on matkalla tulevalla kaudella.

- Seuraavalta kaudelta uskon vahvasti siihen, että joukkueena jatkamme kehittymistä ja parannamme pelillisesti sekä tuloksellisesti viime kaudesta. Henkilökohtaisella tasolla tärkeintä on saada ehjä kausi alle ja parantaa kokonaisvaltaisesti omaa tekemistäni.

Lopuksi Otto heittää vielä terveiset Espoonlahden "aseman" läheisyydessä oleville jalkapallon ystäville:

- Suosittelen jokaista edes vähän jalkapallosta kiinnostunutta hyppäämään isojen muutosten ja kehityksen junaan ajoissa. Tällä asemalla ei odotella ketään erikseen.


« Viimeksi muokattu: 22.12.2020 klo 11:58:13 kirjoittanut EPS Edustus »
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 23.12.2020 klo 12:06:24

Heikki Louhivaara jatkaa Espoon Palloseurassa

Maalivahti Heikki Louhivaara on kirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen EPS:n edustusjoukkueen kanssa.
Heikki siirtyi viime kaudeksi Espoonlahteen FC Espoosta, jota hän ehti edustaa useita vuosia.

- Ensimmäisestä kaudesta uudessa seurassa jäi todella positiivinen fiilis. Korona toi toki omat haasteensa tähän kauteen.
Etenkin alkukaudesta näytettiin mihin pystytään ja siitä on hyvä lähteä parantamaan ensi kaudella. Joukkueeseen oli helppo tulla uutena pelaajana.
Arttu Ahon tunsin jo ennestään ja hän olikin hieman ehtinyt kosiskelemaan minua EPS:iin.
Koppi täynnä hyviä tyyppejä joiden kanssa on kiva viettää aikaa kentällä ja sen ulkopuolella.

Tulevalla kaudella EPS pelaa kaikella todennäköisyydellä B-lohkossa. Louhivaara odottaa erityisesti kahden joukkueen kohtaamista.

- TPV peliä odotan innolla. Tammelan stadionilla on aina siistiä pelata. Paikallisottelu Grania vastaan sytyttää tietysti myös.

Heikki Louhivaaran ei pitkään tarvinnut pohtia jatkoa EPS:ssä.

- Joukkuehenki on mahtava ja kun tähän lisätään seuran selkeät tavoitteet viedä edustusjoukkuetta eteenpäin oli päätös jatkamisesta helppo tehdä. Haluan ehdottomasti olla mukana tässä projektissa. Espoonlahdessa nähdään siis ensikin vuonna!

EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 28.12.2020 klo 13:49:33

Zakaria Osman jatkaa edustusjoukkueessa


Espoon Palloseuran oma kasvatti Zakaria Osman jatkaa edustusjoukkueessa
myös ensi kaudella. Kahdella edellisellä kaudella jo mukana ollut Zakke on viihtynyt edustusjoukkueessa hyvin ja päätös jatkamisesta oli helppo tehdä.


- Näistä vuosista edustuksessa on jäänyt todella hyvä fiilis. Ilmapiiri ja joukkuehenki on ollut tosi hyvä alusta asti ja aina on tosi kiva tulla treeneihin.

Ensimmäisellä kaudellaan Zakke esitti hienoja otteita ja mies pääsi myös maalien makuun. Edellinen kausi oli nuorelle miehelle kuitenkin pieni pettymys. Omat vahvuudet ja heikkoudet ovat Zakella selvillä ja tulevalle kaudelle mies onkin luonut selkeät tavoitteet.

- Tavoitteena ensi kaudella on parantaa viime kaudesta. Viime kausi ei niin hyvin mennyt, joten nyt vain paljon duunia sen eteen, että tuleva kausi sujuisi paremmin. Tavoitteena on tehdä vähintään 5 maalia. Koen, että eniten kehitettävää on fyysisellä puolella. Vahvuuksiani on 1v1 tilanteet, nopeus ja maalinteko.

Zakaria Osman on kulkenut ns. EPS:n junioriputken läpi ja matkalle on mahtunut niin hyviä kuin huonojakin hetkiä.

- Matka edustukseen on ollut opettava. On tullut niin pettymyksiä kuin unohtumattomia onnistumisen hetkiä. Päällimäisenä mieleen tulee debyytti edustusjoukkueessa ja ensimmäinen maali. Ne ovat mielettömiä hetkiä. Isoin pettymys oli varmasti se kun oman ikäluokan joukkue tippui sarjatason alaspäin ja joukkue hajosi. Sen jälkeen kokeilin B-junioreihin mihin osa joukkuekavereista pääsi, mutta tuolloin ei kutsua vielä tullut itselle. Saman kauden aikana kuitenkin nousin lopulta B-junioreiden mukaan ja pelasin hyvän kauden, joten pettymys kääntyi sillä kertaa voitoksi.EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 29.12.2020 klo 16:36:33

Kausikortit ovat tulleet myyntiin:


Hinta: 35€

Tilaa omasi alta:
https://www.espoonpalloseura.fi/2020/12/29/kausikortti-2021/

EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 31.12.2020 klo 11:54:46

Felix Antikainen mukana myös ensi kaudella

Espoon Palloseuran oma kasvatti Felix Antikainen aloittaa kolmannen kautensa edustusjoukkueessa.

Kausi 2020-2021 tulee olemaan minun kolmas kausi edustuksessa. Ensimmäisellä kaudella olin mukana vain muutamassa pelissä ja kokemusta miesten tasosta karttui lähinnä harjoitusten kautta. Vaikka minuutit jäivät vähäiseksi niin siitä huolimatta minut otettiin todella lämpimästi vastaan. Alusta asti tuntui siltä, että halusin olla osa tätä joukkuetta missä joukkuehenki on yksi tärkeimmistä asioista. Lähtökohtaisesti aina on hyvä fiilis tulla harjoituksiin.

Felix ei lähde henkilökohtaisia tavoitteita sen enempää erittelemään.

Minun tavoitteeni pysyvät rinnakkain joukkueen tavoitteiden kanssa. Viime kaudesta parannetaan joka osa-alueella.

Omat puutteet ja vahvuudet ovat nuorella miehellä selvillä.

Omia vahvuuksia on ehdottomasti kestävyys ja periksiantamattomuus. Fyysisyys on aina ollut minun heikkous ja tämä onkin suurin kehityskohtani seuraavalle kaudelle.

Felixin matka edustusjoukkueessa on ollut nousujohteinen ja kehityksen jatkuessa myös peliaika kasvanee tulevaisuudessa.

Tieni edustukseen on ollut jatkuva prosessi. Ensimmäiseksi olin enimmäkseen mukana harjoituksissa ja pelejä kertyi vain muutama. Viime kaudella sain pelata huomattavasti enemmän, ja toivon että tulevalle kaudelle vastuu lisääntyy entisestään.

Vielä viime kaudella kävin pelaamassa useita pelejä B:junioreiden kanssa. Valitettavasti sarjasta tiputtiin, mutta on tässä prosessissa ollut myös todella hienojakin hetkiä. Mieleenpanuvimmat lienee debyyttini kakkosessa, sekä ensimmäinen maalini. Kokemuksia jotka ovat todella tärkeitä minulle
.


EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 08.01.2021 klo 14:44:45

Daniel Kepot jatkaa edustusjoukkueessa

Daniel Kepot on allekirjoittanut tulevan kauden kattavan sopimuksen Espoon Palloseuran kanssa. Useamman vuoden edustusjoukkuetta edustanut Dani lähtee tulevaan kauteen hyvillä fiiliksillä.

- Viimeisimmistä vuosista edustuksessa on jäänyt erittäin hyvä fiilis, jonka takia jatkaminen joukkueessa oli helppo päätös. Hyvä joukkuehenki, sekä tavoitteellisesti eteenpäin menevä joukkueemme on muodostunut minulle todella tärkeäksi.

Kepotin edellistä kautta vaikeutti varusmiespalvelus ja muutenkin kausi oli hyvin erikoinen kaikille koronasta johtuen.

- Mennyt kausi ei mennyt omalta osaltani ihan nappiin. Tiesin jo ennen kauden alkua, että armeija tulee sekoittamaan omalla tavallaan pelaamista. Viime kausi oli kaikille vaikea, mutta armeija ja tämän maailmanlaajuisen pandemian tuomat rajoitukset sotkivat viime kauden kokonaan.

Yhden hukkaan menneen kauden jälkeen minulla on paljon todistettavaa itselleni sekä muille. Tavoitteeni ensi kaudelle on murtautua pelaavaan kokoonpanoon ensimmäisestä päivästä lähtien ja sitä kautta esiintyä edukseni.


Danielin heikkoudet ja vahvuudet ovat hänelle itselleen selkeät.

- Omat selkeät vahvuuteni on nopeus sekä kaksinkamppailut. Fyysisenä puolustajana haluan kehittää omaa pääpelaamistani huomattavasti.

Daniel Kepot toivoo, että tulevalla kaudella katsomot täyttyvät jälleen, kun korona on saatu selätettyä.EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 23.01.2021 klo 13:12:37

Joukkueen keskikentän sydän Valmir Seferi jatkaa edustusjoukkueessa

Valmir Seferi on allekirjoittanut tulevan kauden sopimuksen Espoon Palloseuran edustusjoukkueen kanssa. Vallu siirtyi Espoonlahteen kaudeksi 2019 GrIFK:sta. Debyytti kausi loppui valitettavasti nopeasti loukkaantumisen takia, mutta viime kausi nosti tämän kosovolaisen taikurin jälleen yhdeksi kakkosen parhaimmaksi keskikenttäpelaajaksi. 27-vuotiaan Valmirin historia on vakuuttava. Mieheltä löytyy nuorten maajoukkuepelejä, yli 60 ykkösen ja kakkosen ottelua, sekä myös yksi debyytti veikkausliigassa FC Hongan paidassa.   

- Itselläni 3. kausi starttaa kohta EPS:n edustuksen mukana ja fiilikset on hyvät. Ensimmäinen kausi meni omalta osalta huonosti loukkaantumisen takia ja muutenkin EPS:n edustusjoukkueella oli tietynlaisia kasvukipuja historian ensimmäisellä kakkosen kaudella. Joukkueemme oli erittäin kokematon ja tästä syystä myös moni pelaaja teki debyytin tuolla tasolla.
Seuraavalle kaudella saatiin sitten muutama uusi pelaaja ja omat pelaajat olivat vuoden kokeneempia. Tämän lisäksi myös meininki treeneissä ja kopissa oli edellisvuotta paljon parempaa ja sen vaikutus näkyi myös kentällä. Tuloksena jo huomattavasti parempi kausi ja itselle samalla myös ehjä kausi alle. Lähtökohtaisesti olin tietysti tyytyväinen ehjästä kaudesta, mutta vielä on vähän matkaa siihen mitä vaadin itseltäni tulevalla kaudella.

Espoon Palloseuralla on nyt takana muutama viikko harjoituksia ja Vallu on ollut tyytyväinen siihen miltä meininki on näyttänyt harjoituksissa. Viime kauden runkopelaajat ovat mukana ja myös uusia pelaajia on näkynyt ilahduttavan paljon.

- Treeneissä on ollut hyvä meininki ja kyllä sen huomaa, että näyttöhalut ovat monella todella kovat. Uusia naamoja on paljon ja muutamia erittäin kovia pelaajia on treeneissä näkynyt. Toivottavasti näitä päästään julkaisemaan mahdollisimman pikaisesti.

Espoon Palloseura palaa vuoden tauon jälkeen takaisin B-lohkoon. Valmir Seferi odottaa jo innoissaan tulevaa kautta. Samalla myös tulevan kauden tavoitteet alkavat hahmottumaan.

- Itse olen aivan fiiliksissä tästä uudesta lohkosta. Siellä on muutamia joukkueita joiden kohtaamisista tulee hyvin mielenkiintoisia.
Mitä tavoitteisiin tulee niin joka kausi olisi tarkoitus parantaa edelliskaudesta. Rehellisyyden nimissä itse haluan olla koko kauden taistelemassa lohkon voitosta. Kauden päätös sitten lopulta näyttää mihin ne rahkeet sitten riittivät.

Nähdään Espoonlahdessa!


insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #19 : 23.01.2021 klo 13:52:30

Vallu on kyllä hieno pelaaja. Ylos Ykkösessäkin usein kentän parhaimmistoa, harmi ettei ole tainnut oikein pystyä kasassa. Toivottavasti nyt kunto on hyvä ja dominoi Espoossa, paitsi Grania vastaan. :)
Pablo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK


Vastaus #20 : 23.01.2021 klo 15:05:30

Vallu on kyllä hieno pelaaja. Ylos Ykkösessäkin usein kentän parhaimmistoa, harmi ettei ole tainnut oikein pystyä kasassa. Toivottavasti nyt kunto on hyvä ja dominoi Espoossa, paitsi Grania vastaan. :)

Vaikka Vallu ei vielä viime kaudella ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa, niin hän osoitti silti olevansa yksi sarjan parhaita kk-pelaajia. Ehjä kausi nyt alla ja tulevalla kaudella entistä paremmat pelaajat ympärillä niin eiköhän dominointi ole todennäköistä.
Duracel

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 23.01.2021 klo 17:06:30

Vallulla monta pelikaveria Sovo:ssa, jotka vahvistaisi Eps:ää

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines