FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.04.2021 klo 20:11:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: HJS Hämeenlinna 2021  (Luettu 14768 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


: 07.01.2021 klo 11:33:53HJS
Perustettu 1999 (edustus 2016)
Kotikenttä: Kauriala
Varakenttä: Pulleri tekonurmi (Meijerin kenttä)
Kaudet Kakkosessa: 2 (2018, 2020)

Media
Kotisivut
Facebook (1440 tykkääjää)
Twitter (406 seuraajaa)
Instagram (1177 seuraajaa)

Seuran organisaatio
Puheenjohtaja: Olli Lehtimäki
Hallitus: Marko Paasu, Juho Juusela, Janne Korpela, Jarkko Ollikainen ja Tomi Uusitorppa.
Toiminnanjohtaja: Ville Dahlman
Myyntipäällikkö: Eero Viljanen


Koodia:
Kausi   Sarjataso       O       V       T       H       TM      PM      P       Sij.
2020    Kakkonen 17       8      4       5        32     30      28p     3/12
2019    Kolmonen        22      18      3       1        96     8       57p     1/12
2018    Kakkonen        22       7      1       14       31     39      22p     10/12
2017    Kolmonen        22      17      2       3        58     14      53p     1/12
2016    Nelonen         22      22      0       0       138     6       66p     1/12
                        105     72     10       23      355     97      226p

Hämeenlinnan lippulaiva pelasi hienon kauden 2020 ja säilytti paikkansa Kakkosessa, jossa seuralla lähtee nyt käyntiin kolmas kausi. Kuten aiempien kausien data osoittaa, niin kyseessä on ensimmäinen kerta, kun joukkue pääsee valmistautumaan samaan sarjatasoon mihin edellinen päättyi. Valmistautuminen kauteen aiheuttaa kuitenkin varmasti valmennukselle harmaita hiuksia, kun kaikkia piinaava koronapandemia ei ole ottanut helpottaakseen ja joukkueharjoittelu yli 10 hengen porukalla ei Hämeenlinnassa ole mahdollista vielä tammikuunkaan aikana. Hyvä puoli tilanteessa on se, että kuudetta kautta joukkuetta luotsaava Lauri Hakanen on varmasti saanut iskostettua omia näkemyksiään lajista ja joukkueen pelitapaa näiden vuosien aikana pelaajiston selkärankaan. Valmennuspuolella tapahtui yksi iso menetys, kun apuvalmentajan titteliä kantanut Teuvo ”Teke” Palkki palasi kotikonnuilleen Ouluun ja jätti valtavan ison aukon niin HJS:n kuin koko hämeenlinnalaisen jalkapallon toimintaan. Pieni muutos tapahtui myös nimessä, kun ”HJS Akatemia” jäi historiaan ja nykyään joukkue tunnetaan virallisestikin nimellä ”HJS Hämeenlinna” ja samalla vaihtui logo yhtenäiseksi HJS:n junnupuolen kanssa. Lisäksi seuran organisaatiossa puheenjohtaja vaihtui Arto Viljasesta Olli Lehtimäeksi ja hallitukseen uusina jäseninä tulivat Janne Korpela, Jarkko Ollikainen ja Tomi Uusitorppa. Pois jäivät Heikki Hartikka ja Jussi Lempinen.

Kentän ulkopuolella seura otti toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin johdolla askeleita ammattimaisempaan toimintaan. Nyt seuralla on toimitilat, jotka löytyy Matin Saunalta Kaurialasta. Toimistotilojen lisäksi myös alakerta kuuluu tätä nykyä HJS:lle, joita seura vuokraa kokous/juhlatiloiksi ja järjestää siellä tulevallakin kaudella otteluihin tapahtumaa, jonka lisäksi HJS järjestää tiloissa firmoille tyhy-päiviä, joita on toteuttamassa mm. selostajalegenda Tapio Suominen. Kova työ toimistolla näkyi muun muassa talouden kannalta positiivisena https://edustus.hjs.fi/katsaus-kauteen-toiminnanjohtajan-nakokulmasta/

Viime kaudella pelaajalistan päivittäminen avausviestiin jäi nolosti kesken, kuten käytännössä koko ajanvietto forumilla. Lisäksi kaikkien elämään enemmän tai vähemmän vaikuttanut korona vaikutti myös omaan elämään niin, että ainoat paikan päällä nähdyt ottelut viime vuoden osalta kirjattiin pelkästään niistä peleistä, joissa pelasi jompikumpi Janakkalan joukkueista. Luotan kuitenkin ”myyrieni” tasoon, joilta sain kattavia raportteja HJS:n otteista, jonka varjolla uskallan kirjoittaa myös pelaajista jotain. Suurinta vastuuta maalinteosta kantoi varusmiespalvelusta pelaamisen ohella suorittanut Jesse Huhtala, joka iski komeat 14 maalia 15 otteluun ja sai kehuja ottelusta toiseen. Eilen julkaistiinkin Huhtalan Veikkausliigasopimus Hakan kanssa, joten nyt on jollain isot saappaat täytettäväksi maalinteon osalta. Keskikentällä Prince Mokuman panos oli valtavan iso ja osa kenen kanssa HJS:n edesottamuksista olen keskustellut on sitä mieltä, että Princen kannattaisi myös pyrkiä jo ylemmille tasoille. Alakerrassa kapteeni Paavo Ahola oli mies paikallaan. Myös kesken kauden kasvattiseuraansa palannut Lauri Kesti sai paljon kehuja. Kaikkiaan nuorelta joukkueelta kolmas sija oli erittäin hyvä suoritus ja luo varmasti uskoa omaan tekemiseen myös tulevalle kaudelle.


Pelaajat 2021 (tilanne 9.2.2021)

MAALIVAHDIT
Lähde Valtteri      s. 2002
Seuran oma kasvatti, joka on pyörinyt edustusjoukkueen treeniringissä jo Nelosen kaudesta lähtien, mutta peliminuutit jäänyt vielä aiempina kausina vähemmälle. Pelannut ennen viime kautta yhden sarjaottelun ja muutamia cupin otteluita, mutta viime kaudella raivasi tiensä minuuteille asti. Kausi eteni puoliväliin asti P20 joukkueen maalilla, jonka jälkeen minuutteja alkoi tulemaan myös Kakkosessa. Lopulta vastuuta tuli kuudessa ottelussa, joissa kertyi kaksi nollapeliä.

Viljanen Eero      s. 1996
Seuran oma kasvatti, joka otti aikuisuransa ensiaskeleet Härmässä, josta sitten palasi HJS:ään. Sai muutama vuosi takaperin perinnökseen ison taakan, kun Ville Kalervo, yksi kaikkien aikojen hämeenlinnalaismaalivahdeista, lopetti uransa nurmikenttien puolella ja Viljasen tehtävänä oli hypätä ykkösvahdin rooliin. Kolmen kauden aikana Viljanen on torjunut 35 sarjaottelussa, joista 14 Kakkosessa ja 21 Kolmosessa. Viime pelasi ensimmäisestä kymmenestä ottelusta yhdeksän, mutta sen jälkeisistä seitsemästä ottelusta vastuuta tuli vain kahdessa ottelussa. Pelikentän lisäksi uurastaa myös seuran toimiston puolella myyntipäällikön roolissa.

PUOLUSTUS
Abshir Gaaid   s. 2002
Seuran oma kasvatti, joka on ollut säännöllinen kasvo ikäluokkansa maajoukkuetapahtumissa. Debytoi edustusjoukkueessa Kolmosen kaudella 2019, jossa kausi meni pääsääntöisesti "vaihdosta sisään" -tyyppisesti. Viime kaudella tilanne muuttui ja Gaaid pelasi kauden yhdeksästä ensimmäisestä ottelusta avauksessa seitsemässä, mutta sen jälkeen otteluita kertyi enää kaksi P20 joukkueen mukana.

Kesti Lauri      s. 2002
Seuran oma kasvatti, joka lähti kaudeksi 2019 HJK:n organisaatioon Klubi 04:ään. Vastuu tippui kuitenkin viime kaudella syystä tai toisesta olemattomaksi, joten Kesti palasi kotiin ja sai välittömästi paluunsa jälkeen isosti minuutteja. Ehti pelata kahdeksassa ottelussa ja iski näissä kolme maalia. Nuoresta iästä huolimatta Kesti oli yksi HJS:n kokeneimpia pelaajia Kakkosen tasolla, jossa otteluita HJS:n paidassa on kertynyt nyt 29 ja Klubi04:n paidassa niitä ehti kertyä 12.

Kivinen Lasse             s. 2001
Seuran oma kasvatti, joka debytoi edustusjoukkueessa jo kaudella 2017 eli käyntiin lähtee jo viides kausi edustuksen mukana. Sai paljon vastuusta Kakkosessa puoliväliin kautta asti, jonka jälkeen pelasi enemmän P20 joukkueen mukana SM-sarjassa. Kaikkiaan sarjaotteluita Kakkosessa ja Kolmosessa HJS:n edustuksen paidassa on kertynyt 35.

Mosamete Giscard   s. 1996
Seuran oma kasvatti, joka käynnisteli aikuisuransa Härmän riveissä ja palasi sieltä takaisin kasvattiseuraansa kaudeksi 2018. Hakenut vuosien varrella enemmän tai vähemmän oikeaa pelipaikkaa itselleen, mutta viime vuosien aikana on löytänyt itsensä valmentaja Hakasen suosimasta kolmen topparin linjasta. Vikkelä jaloistaan ja kunto ei tunnu loppuvan koskaan. Pelannut kolmen kauden aikana HJS:ssä 44 sarjaottelua, joista 22 Kakkosessa ja 22 Kolmosessa.

Paananen Valtteri       s. 2000
RiPSistä Hämeenlinnaan siirtynyt fyysinen toppari, jolla lähtee käyntiin toinen sopimuskausi. Viime kautta häiritsi enemmän tai vähemmän varusmiespalvelus ja ensimmäiseen kymmeneen otteluun minuutteja kertyi vain vajaa 30min, mutta viimeisestä seitsemästä ottelusta mies pelasi kuudessa täydet minuutit. Näissä kertyi kolme keltaista korttia.

Supperi Elmeri   s. 2003
Seuran oma kasvatti, joka debytoi viime kaudella myös sarjaotteluissa. Kaikkiaan otteluita kertyi seitsemän, joista viisi avauksessa ja kahdesti vaihdosta kentälle. Vastuuta tuli runsaasti myös P20 joukkueen SM-peleissä.


KESKIKENTTÄ
Arminen Kasimir   s. 1997
RiPSistä HJS:ään viime kaudeksi siirtynyt keskikentän pelaaja, jolle kausi Kakkosessa oli uran ensimmäinen. Vastuuta kertyi kaikkiaan 12:ssa ottelussa 875 minuutin verran. Oli ensimmäisen kerran avauksessa vasta kauden kahdeksannessa ottelussa, mutta oli sen jälkeen vakiokasvo kentällä alkuvihellyksen raikuessa.

Korpela Santeri   s. 2000
Seuran oma kasvatti, joka debytoi miesten peleissä Härmän paidassa kaudella 2017. Vastuu miesten peleissä on toistaiseksi jäänyt kuitenkin vielä hyvinkin olemattomaksi kausi toisensa jälkeen ja minuutit on kertynyt käytännössä pelkästään P20 otteluista. Nyt ikää alkaa olla junnupeleihin liikaa, joten edessä on siinä määrin iso kausi.

Lehtonen Ossi      s. 2001
Tervakosken Padon kasvatti, joka Kolmosen kaudella 2019 pelasi vahvan kauden. Viime kausi meni kuitenkin plörinäksi vakavan loukkaantumisen myötä ja Lehtonen ehtikin pelata vain kahdessa viimeisessä ottelussa yhteensä 28 minuuttia. Kakkonen on sarjatasona siis edelleen Lehtosen osalta katsomaton kortti, mutta kunnossa ollessaan uskon tason kyllä Kakkoseen riittävän.

Mokuma Prince   s. 1999
Seuran oma kasvatti, joka aloitti aikuisuransa Härmän paidassa. Palasi sieltä takaisin HJS:ään kaudeksi 2018 ja on kuulunut siitä lähtien valmentaja Hakasen luottomiehiin. Sarjaotteluita kolmen kauden aikana on kertynyt 51, joista avauksessa 45 kertaa. Maaleja näissä otteluissa on syntynyt 12 ja varoituksia kertynyt miehekkäät 14 kappaletta. Huilasi viime kaudella kaksi ottelua korttitilin täyttymisten takia, mutta muuten oli aina avauksessa ja kellotti joukkueesta kauden mittaan isoimmat peliminuutit. Pelipaikkana toimii keskikentän ydin ja Mokuma onkin todella tärkeä palanen joukkueen pelaamista molempiin suuntiin.

Paussu Miika      s. 2001
JanPassa jalkapalloilun aloittanut, mutta jo hyvin nuorena HJS:ään siirtynyt Paussu pelasi vahvan Kolmosen kauden 2019 ja odotukset viime kautta kohtaan monella paikallisen jalkapallon ystävällä oli korkealla, mutta viime kausi meni vielä käytännössä kokonaan P20 joukkueen paidassa SM-sarjan pelejä pelatessa. Kakkosen pelejä Paussu pääsi haistelemaan kahdessa ottelussa yhteensä 28 minuutin verran.


HYÖKKÄYS
Dyster Joona      s. 1995
RiPSistä viime kaudeksi HJS:ään siirtynyt hyökkääjä, joka pelasi 15 Kakkosen ottelua ja teki näissä yhden maalin.

Kopra Kalle           s. 2004
Seuran oma kasvatti, jolla lähtee ensimmäinen kolmesta sopimusvuodesta käyntiin. Ei minuutteja miesten peleissä. Kuuluu ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

Lamberg Eero      s. 2004
Parolan Visassa pelaamisen aloittanut ja sittemmin HJS:n kautta HJK:n junnumyllyyn ja sieltä viime kaudeksi palannut raamikas hyökkääjä sai paljon vastuuta Kakkosessa. 16:ssa ottelussa syntyi kaksi maalia, jonka lisäksi Lamberg kävi pelaamassa muutamia P20 joukkueen pelejä. Sai kutsun lokakuussa ikäluokkansa maajoukkueotteluihin. Toivottavasti tekee tulevalla kaudella kovaa jälkeä, sillä potentiaalia tällä nuorella miehellä on vaikka mihin.

Pellikka Eetu                s.2000
KuPSin kasvatti, joka ehti pelata kasvattiseuransa paidassa haistella liigatasoa kolmen kauden (2017-2019) aikana kymmenessä ottelussa 143 minuutin verran. Näiden vuosien aikana pääsääntöinen vastuu tuli Kakkosessa pelanneen KuFun paidassa ja viime kausi meni MyPassa Ykköstä pelaten. Valmentaja Hakasen mukaan Pellikka on erilainen hyökkääjä mitä HJS:n arsenaalissa on ja hyvän pelikäsityksen ja potkutekniikan myötä oiva apu monipuolisemman hyökkäyspelaamisen takeeksi. Paikallisen jalkapallon ystäville miehen sukunimi varmasti kilauttelee kelloja, joten mainittakoon, että Jussi on Eetun setä.

Stenius Santeri           s. 1999
HJS:n kasvatti, joka siirtyi 13-vuotiaana Ilveksen organisaatioon ja palasi sieltä takaisin Hämeenlinnaan Härmään kaudeksi 2017 pelaamaan Kolmosta. Vahva hyökkääjä kävi talven aikana Ykkösessä pelaavan RoPSin testissä, mutta päätyi lopulta jatkosopimukseen HJS:n kanssa. Tavoitteet miehellä on edelleen korkeammalla kuin Kakkosessa, joten kauden mittaan kentällä nähdään varmasti hyvin motivoitunut ja maalinälkäinen hyökkääjä, joka tulee varmasti saamaan paljon vastuuta.

Thusberg Jonni           s. 1997
Seuran oma kasvatti, joka ei tosin vielä edustusjoukkueessa ole aiemmin pelannut. Aikuisura starttasi Härmän riveissä Kolmosta pelaten, josta tie vei Hakan organisaatioon. Ensimmäinen kausi Valkeakoskella meni vielä Kolmosessa PS-44:n riveissä, jonka jälkeen pelasi Hakan riveissä yhden kauden Ykköstä ja yhden Veikkausliigaa. Palasi ainakin toistaiseksi kotikaupunkiinsa ja sopimuksesta löytyykin siirron mahdollistava pykälä mikäli paikka ylemmillä sarjatasoilla ammattilaisena jälleen aukeaa. Thusbergistä parhaat tehot saa irti laitahyökkääjänä. Erittäin hyvä vahvistus Kakkosen tasolle.

TAUSTAT
Vastuuvalmenta                 Lauri Hakanen
Maalivahtivalmentaja          Jaakko Puronaho
Joukkueenjohtaja               Perttu Urponen
Huoltajat                           Jari Markkula & Markku Kannisto
Fysioterapeutti                   Jaakko PuronahoPELAAJASIIRROT
Sisään
Eetu Pellikka <- MyPa
Jonni Thusberg <- FC Haka

Ulos
Jesse Huhtala -> FC Haka
Roope Huhtala -> PEPO
Valtteri Kaarna -> ?
Arttu Raittinen -> ?
Azina Alingue -> ?
JP Lana -> ?
Mikko Kalervo -> ?
Timo Viljanen -> ?
Juuso Kemppainen -> ?
« Viimeksi muokattu: 09.02.2021 klo 02:11:38 kirjoittanut Bamsenaattori »
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 07.01.2021 klo 11:34:53

Tästä varaus otteluohjelmalle ja muulle tilpehöörille
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #2 : 09.01.2021 klo 10:48:51

Kiitos Bamsenaattorille avauksesta!

Kaurialan yleisön viime kesänä hurmannut Jesse Huhtala tosiaan siirtyi FC Hakan riveihin, mutta maanantaina julkistetaan ensimmäinen uusi hankinta tulevalle kaudelle kello 16.00.
Onzaa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #3 : 09.01.2021 klo 14:37:42

Avaukselle Ylos
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #4 : 11.01.2021 klo 17:06:39

Eetu Pellikka (s.2000) vahvistaa HJS:ää kaudella 2021!

https://edustus.hjs.fi/eetu-pellikka-hjs-paitaan/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #5 : 23.01.2021 klo 09:31:56

HJS aloitti harjoitusottelut JäPS:n vieraana 3-2 voitolla.

Päävalmentaja Hakasen kommentit ottelusta ja tilannekatsausta joukkueen rakennusvaiheeseen:
https://edustus.hjs.fi/harjoituspelit_kayntiin_voitolla_2021/
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 29.01.2021 klo 00:59:49

Roope Huhtala siirtyy Lappeenrannan PEPO:oon, Millainen pelaaja oli viime kaudella?
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #7 : 30.01.2021 klo 11:05:14

HJS pelaa tänään kello 16.00 harjoitusottelun Järvenpään Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan ilman yleisöä Säästöpankki Areenalla.

Ottelu toimii Kakkosen Cupin kenraaliharjoituksena, sillä ensi lauantaina HJS kohtaa Cupin 2.kierroksella voittajan tänään pelattavasta otteluparista TPV-Ilves-Kissat.

HJS:n kokoonpano tämän päivän otteluun:

Eero Viljanen
Antti Katajisto
Elmeri Supperi
Valtteri Paananen
Miika Paussu
Joona Dyster
Prince Mokuma
Kasimir Arminen
Karzan Jawanmiri
Eero Lamberg
Jonni Thusberg
Santeri Stenius
Martin Kauppinen
Matti Nokkonen
Jaakko Moisio
Simo Paakkanen
Otto Kautto
Sulo Aalto
Oskari Luoma
Leevi Ahola
Tomy Nurmesniemi
Sampsa Hälvä
SimppaSuvela

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 30.01.2021 klo 12:29:13

HJS pelaa tänään kello 16.00 harjoitusottelun Järvenpään Palloseuraa vastaan. Ottelu pelataan ilman yleisöä Säästöpankki Areenalla.

Ottelu toimii Kakkosen Cupin kenraaliharjoituksena, sillä ensi lauantaina HJS kohtaa Cupin 2.kierroksella voittajan tänään pelattavasta otteluparista TPV-Ilves-Kissat.

HJS:n kokoonpano tämän päivän otteluun:

Eero Viljanen
Antti Katajisto
Elmeri Supperi
Valtteri Paananen
Miika Paussu
Joona Dyster
Prince Mokuma
Kasimir Arminen
Karzan Jawanmiri
Eero Lamberg
Jonni Thusberg
Santeri Stenius
Martin Kauppinen
Matti Nokkonen
Jaakko Moisio
Simo Paakkanen
Otto Kautto
Sulo Aalto
Oskari Luoma
Leevi Ahola
Tomy Nurmesniemi
Sampsa Hälvä

Jokos se Jussi setä on myynyt Eetun Eurooppaan kun ei ole kokoonpanossa???
Vda

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 30.01.2021 klo 14:15:59

Roope Huhtala siirtyy Lappeenrannan PEPO:oon, Millainen pelaaja oli viime kaudella?

Erittäin laadukas toppari Kakkosen tasolle. Vaikka varusmiespalvelus häiritsi, niin ehdottomasti Kakkonen on ns pelattu läpi Roopen osalta.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #10 : 30.01.2021 klo 21:31:37

Talven toinen JäPS:n kanssa päättyi 4-4 (2-2) tasapeliin.

HJS:n maaleista vastasivat:
Prince Mokuma
Eero Lamberg
Jonni Thusberg
Simo Paakkanen

Valmentajan kommentit ja lyhyt raportti tulossa myöhemmin.

Ensi lauantaina Kakkosen Cupin 2.kierroksella vastaan astelee Ilves-Kissat ja matsi käynnistyy 16.00

Edit. Puoliajan tulos korjattu oikeaksi
« Viimeksi muokattu: 30.01.2021 klo 22:07:51 kirjoittanut HJS »
Onzaa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #11 : 30.01.2021 klo 23:38:02

Ensi lauantaina Kakkosen Cupin 2.kierroksella vastaan astelee Ilves-Kissat ja matsi käynnistyy 16.00
Onko vielä tietoa, pelataanko tämä yleisölle, ja jos ei, niin olisiko minkäänlaista striimiä odotettavissa?
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #12 : 31.01.2021 klo 00:50:09

Onko vielä tietoa, pelataanko tämä yleisölle, ja jos ei, niin olisiko minkäänlaista striimiä odotettavissa?

 AVI:n voimassaoleva päätös estää yleisötapahtumat 28.2. asti.

Striimaus pyritään järjestämään ja tästä tulee lisätietoa alkuviikosta

Onzaa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #13 : 31.01.2021 klo 14:21:58

Striimaus pyritään järjestämään ja tästä tulee lisätietoa alkuviikosta
Ylos
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #14 : 02.02.2021 klo 09:49:20

Lauantain Kakkosen Cupin ottelu HJS - Ilves-Kissat näytetään Solidsportin kanavalla ja striimin hinta on 5€.

Linkki otteluun: https://solidsport.com/hjs/games/g/4rtwxh06
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #15 : 03.02.2021 klo 10:01:03

Lauantaina pelattiin kenraaliharjoitus Järvenpään Palloseuraa vastaan. Päävalmentaja Hakasen kommentit luettavissa seuran sivuilta:
https://edustus.hjs.fi/tasapeli-cup-kenraalista/

Lauantain otteluun voidaan ottaa 10 katsojaa, liput voi voittaa seuran somekanavien arvonnasta!
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #16 : 03.02.2021 klo 13:13:05

Santeri Stenius jatkaa HJS:n paidassa

https://edustus.hjs.fi/santeri-stenius-jatkaa-valkopaidassa/

edit. kirjoitusvirhe
« Viimeksi muokattu: 03.02.2021 klo 19:03:44 kirjoittanut HJS »
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #17 : 03.02.2021 klo 19:03:23

Jonni Thusberg Hakasta HJS paitaan.

https://edustus.hjs.fi/jonni-thusberg-hakasta-hameenlinnaan/

Edit. Linkki korjattu
« Viimeksi muokattu: 03.02.2021 klo 19:12:15 kirjoittanut HJS »
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #18 : 03.02.2021 klo 22:57:43

Oho. Hyviä hankintoja. Teillä onkin kova kolmikko hyökkäykseen, kun Stenius, Thusberg ja Pellikka on kiinnitetty. Ilman muuta olette lohkon kärkijoukkueita. Hienoa, että teillä on edelleen futisforumissa omat sivut. Toivottavasti löytyy aktiivista osallistumista.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #19 : 05.02.2021 klo 12:34:26

Kotijoukkueen ennakkoa huomisen Kakkosen Cupin ottelusta luettavissa:

https://edustus.hjs.fi/hjs-aloittaa-tosipelit-kakkosen-cupissa-ilves-kissoja-vastaan/

ps. HJS Hämeenlinna FB-sivulla käynnissä huutokauppa, josta voi napata liput huomiseen otteluun. Huutokauppa päättyy 15.00 / 5 min viimeisen huudon jälkeen.
v-man

Paikalla Paikalla


Vastaus #20 : 06.02.2021 klo 19:37:56

Kiitokset päivän striimistä, hienosti pyöri kuten isäntien pelikin Ylos
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #21 : 07.02.2021 klo 00:31:55

Paljon peli päättyi?
Jefreitter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #22 : 07.02.2021 klo 02:34:50

Hyvää tekemistä
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #23 : 07.02.2021 klo 08:59:34

HJS otti Kakkosen Cupin 2.kierroksen ottelussa 2-0 (1-0) voiton Ilves-Kissoista.

Kotijoukkueen maalit: Santeri Stenius ja Valtteri Paananen

3.kierroksella kohdataan vierasottelussa voittaja tänään pelattavasta JJK - Ilves/2 otteluparista.

Raporttia tulossa myöhemmin.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #24 : 07.02.2021 klo 14:54:11

Kotijoukkueen raportti luettavissa:

https://edustus.hjs.fi/hjs-nappasi-jatkopaikan-kakkosen-cupissa/

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa