FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.04.2021 klo 14:23:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: EM-kisat 2021  (Luettu 34888 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Treble

Poissa Poissa


: 13.01.2021 klo 18:13:22

Jaahas poijjaat ja flikat. Ottaen kv-koronatilanteen ja rokotustahdin huomioon, alkaa näyttää aika selvältä, ettei kisoihin voida ottaa yleisöä.

En maalaa pirua seinälle, mutta harmittaa suht paljon, liput Suomen matseihin hankittuna.
RedStripe

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 13.01.2021 klo 18:31:31

Maajoukkueet ja arvokilpailut- osiosta löytyy tästä kyllä keskustelua. Hieman huolestuttavalta kyllä näyttää, vaikka itse diktaattorina rajoitukset poistaisin, kun riskiryhmät on rokotettu ja eiköhän tämä toteutuisi ennen kisoja.

Ei elämä kisojen peruuntumiseen kaadu, mutta kyllä ihan oikeasti jäisi itselleni fiilis, että jotain merkittävää nyt jäi elämästä puuttumaan. Toivotaan, että pääsisi nyt edes johonkin matsiin, mutta tuskin kisoja toisaalta ollaan 12 kaupungissa pelaamassa.
Treble

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 13.01.2021 klo 19:26:34

Kiitos, löysin. Kisat varmasti pelataan jollain kuplameiningillä - futisjumala tietää missä ja milloin. Se on tietty pääasia, että pelataan ja terveysriskit minimoiden.

Jää nähtäväksi, onko Suomessakaan mahdollista järjestää jotain katsomokorviketta isoilla skriineillä tms. Kyllähän se kotisoufalta vähän valjuksi jää.

Jos vaikka stadikalle/stadikoille saisi pakattua lohkoittain tyyliin 15-20 tuhatta katsojaa 4 x grande-hifi skriineillä, joutuisi vakavasti harkitsemaan osallistumista.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2021 klo 19:33:40 kirjoittanut Treble »
Papin

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 13.01.2021 klo 23:47:46

Ainakaan ennen syksyä ei tulla järjestämään suuria kansainvälisiä yleisötapahtumia. Vaikka korona joissakin maissa saataisiinkin hyvin hallintaan kesään mennessä, niin futiksen EM-kisojen kaltaisen virusbingon järjestäminen yleisön kanssa olisi oikeastaan ihan naurettava ja todellisuudesta vieraantunut riski.

Itsellä on vähän jo se asenne, että pääasia, että kisat ylipäätään pelattaisiin. Harmi tietysti jos yksi elämän odotetuimmista asioista, Suomi jalkapallon arvokisoissa, jää paikan päällä kokematta. Mutta korona nyt on laittanut muutenkin kaiken niin uusiksi, vienyt hengen miljoonilta ja mullistaa toimialoja ja jättää pysyviä jälkiä ihmisiin ja yhteiskuntiin, että Huuhkajille hurraaminen kisakatsomossa kotona tai Kansalaistorilla Pietarin sijaan on aika pieni murheen aihe.

Eri asia olisi, jos kisat jäisivät kokonaan pelaamatta. Sitä olisi vaikea niellä.

edit. Lahti sanoo Hesarin haastattelussa, että helmikuussa kisoista keskustellaan ja maaliskuun alussa Uefa tekee päätökset. Ei voi muuta kuin toivoa, että tilanne ei riistäytyisi käsistä Euroopassa siihen mennessä vielä nykyistä pahemmin. Jos suuret Euroopan maat olisivat edelleen maaliskuussa täysin polvillaan ja mutaatiot leviäisivät, ei päätökselle kisojen pelaamisesta välttämättä olisi edellytyksiä. Toinen kisoihin vaikuttava uhkakuva olisi, että tilanne pahenee niin paljon, että kansalliset liigat jouduttaisiin jälleen keskeyttämään.
« Viimeksi muokattu: 14.01.2021 klo 00:09:06 kirjoittanut Papin »
Mr.Wonderful

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 14.01.2021 klo 11:33:43

Kiinan kommunistinen puolue voi haistaa paskan. Toivottavasti se kaksnaamanen hyvävelikerho saadaan ulostettua tulevaisuudessa asap.
Lasse Lutuuri

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 14.01.2021 klo 16:32:27

Jos on pelko, että isoja liigoja jää pelaamatta pahentuneen koronatilanteen myötä kevään aikana, niin kisat voidaan hyvin siirtää vielä seuraavaan kesään. EM kisat ja MM kisat samana vuonna?
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #6 : 14.01.2021 klo 19:20:27

Kisat ilman yleisöä tulevat tulosurheilullisesti satamaan Suomen laariin, koska normaalisti kaikki pelit olisivat olleet vieraspelejä tuomareihin kohdistuvine paineineen, Belgia-peliä ehkä lukuunottamatta.  Nyt Huuhkajat on enemmän samalla viivalla muiden kanssa.
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #7 : 14.01.2021 klo 19:53:42

Mitkään kilpailuedut ei kiinnosta itseäni vähää alusta. Tässä on vaakalaudalla paitsi itse maajoukkueen, niin myös koko kisapaikan eteen vuosikausia töitä tehneen ja Huuhkajia tukeneen suomifutisyhteisön ensimmäinen arvokisakokemus ja sen asian symboliarvo on aivan mieletön. Mikäli nämä kinkerit pelattaisiin tyhjille katsomoille niin arvokisoista kuihtuisi  massiivisia ihmismassoja liikuttavan, lähes koko Eurooppaa koskettavan tapahtuman sijaan vain 90 minuutin mittaisia futismatseja tyhjillä stadioneilla. Siinä tapauksessa kyseessä olisi arvokisat enää vain joukkueelle. Meidän kaikkien muiden arvokisapaikat vietäisiin pois.

Vain se ikävä fakta, että moni nyky-Huuhkajista on lähellä eläkeikää, estäisi minua toivomasta kisojen perumista kokonaan jos toinen vaihtoehto olisi tosiaan se, että kisat pelattaisiin jossain kuplassa ilman kannattajia. Olkoonkin yleisöttömät kisatapahtumat miten laimeita hyvänsä, kyse olisi monelle hienolle pelaajalle käytännössä viimeisestä mahdollisuudesta päästä edes pelaamaan arvokisoihin ja se niille olisi suotava vaikka itse nyt katkeroituisin koko maailmalle suunnilleen ikuisiksi ajoiksi.
Turkey

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 14.01.2021 klo 19:55:05

Kyllähän tuo hiljaiseksi vetää. Kaikkien aikojen juhlat ja patoutumat piti päästä purkamaan ympäri Eurooppaa. Olisimme ansainneet ne.

Via Dolorosa. Ehkä vielä joskus.
Goat Zombie

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 15.01.2021 klo 13:19:12

Lohduttautukaa sillä että yleisön puuttuminen kasvattaa Suomen menestysmahdollisuuksia, kun Tanskalta ja Venäjältä eliminoidaan kotietu, ja pelataan neutraaleille tyhjille katsomoille. Yleisön puuttuminen nimittäin näkyy jopa odotettua enemmän otteluiden lopputuloksissa:

https://www.iltalehti.fi/vedonlyontiravit/a/dd2b08ac-ea16-4034-96d3-2193e898b9b7

Tuolla siis verrattu Valioliigan, Bundesliigan, serie A:n sekä Ranskan Ligue ykkösen tulosten jakaumia ilman katsojia sekä rajoitetun yleisömäärän kanssa, sekä laskettu koti- sekä vierasjoukkueiden tekemien maalien keskiarvot.

Ilman yleisöä pelattujen otteluiden 1X2-jakauma on 33,7–26,8–39,5 prosenttia. Kuten jakaumasta nähdään, vierasjoukkueet ovat voittaneet pelejä enemmän ja näin ollen kotietu on kadonnut neljässä suuressa jalkapallosarjassa kokonaan.

Rajoitetulla katsojamäärällä tilanne muuttuu selkeästi, sillä jakauma on 41,4–27,3–31,3 prosenttia. Tasapelien suhteen ei merkittävää eroa ole, mutta kotivoittojen osuus on kasvanut lähes kahdeksan prosenttiyksikköä. Näyttäisi siis siltä, että pienikin määrä yleisöä on palauttanut kotietua.

Pienikin määrä yleisöä vaikuttaa siis kotijoukkueen eduksi noin paljon. Jos taas pelattaisiin täysille katsomoille, olisi kotietu vielä reilusti tätäkin suurempi. Jokainen muistaa myös EM-karsinnoista kuinka suuri ero oli pelata Bosnia-Hertsegovinaa vastaan kotona ja vieraissa.
Rhythm Carp

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 15.01.2021 klo 14:23:10

Mitkään kilpailuedut ei kiinnosta itseäni vähää alusta. Tässä on vaakalaudalla paitsi itse maajoukkueen, niin myös koko kisapaikan eteen vuosikausia töitä tehneen ja Huuhkajia tukeneen suomifutisyhteisön ensimmäinen arvokisakokemus ja sen asian symboliarvo on aivan mieletön. Mikäli nämä kinkerit pelattaisiin tyhjille katsomoille niin arvokisoista kuihtuisi  massiivisia ihmismassoja liikuttavan, lähes koko Eurooppaa koskettavan tapahtuman sijaan vain 90 minuutin mittaisia futismatseja tyhjillä stadioneilla. Siinä tapauksessa kyseessä olisi arvokisat enää vain joukkueelle. Meidän kaikkien muiden arvokisapaikat vietäisiin pois.

Itsekeskeistä ja vastenmielistä roskaa :D. Kannattaa miettiä omia prioriteettejä kannatuksessa, jos kannatuksen hahmottaa niin. "Meidän kaikkien muiden arvokisapaikat vietäisiin pois"? Eli jos voisit päättää, voittaisiko Suomi EM-kultaa ilman sinua katsomossa tai jäisi alkulohkoon niin, että näet kaikki lohkon ottelut, niin valitsisit jälkimmäisen? Vastaavasti jos Suomi voittaa EM-kultaa, niin sen voittavat kannattajista vain ne, jotka ovat onnistuneet saamaan sinne finaaliin liput?

Nuo ovat historiallisia otteluita, jotka rankkautuvat esimerkiksi omassa elämässäni kaikkein tärkeimpien tapahtumien joukkoon, vaikka ottelut pelattaisiin missä tyhjille katsomoille. Minulla on liput alkulohkon otteluihin, mutta ei niiden otteluiden merkittävyys itselleni Suomen maajoukkueen kannattajana liity millään tavoin siihen. Selvästikin olet tästä asiasta täysin eri mieltä, kun kehtaat käyttää ilmaisua "vain 90 minuutin mittaisia futismatseja tyhjillä stadioneilla". Eivät todellakaan ole, vaan otteluita, joissa on panoksena Euroopan mestaruus! Anna lippusi suosiolla pois, kun kannatuksesi on noin säälittävällä pohjalla :D
« Viimeksi muokattu: 15.01.2021 klo 14:27:25 kirjoittanut Rhythm Carp »
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #11 : 15.01.2021 klo 14:56:51

Itsekeskeistä ja vastenmielistä roskaa :D. Kannattaa miettiä omia prioriteettejä kannatuksessa, jos kannatuksen hahmottaa niin. "Meidän kaikkien muiden arvokisapaikat vietäisiin pois"? Eli jos voisit päättää, voittaisiko Suomi EM-kultaa ilman sinua katsomossa tai jäisi alkulohkoon niin, että näet kaikki lohkon ottelut, niin valitsisit jälkimmäisen? Vastaavasti jos Suomi voittaa EM-kultaa, niin sen voittavat kannattajista vain ne, jotka ovat onnistuneet saamaan sinne finaaliin liput?

Nuo ovat historiallisia otteluita, jotka rankkautuvat esimerkiksi omassa elämässäni kaikkein tärkeimpien tapahtumien joukkoon, vaikka ottelut pelattaisiin missä tyhjille katsomoille. Minulla on liput alkulohkon otteluihin, mutta ei niiden otteluiden merkittävyys itselleni Suomen maajoukkueen kannattajana liity millään tavoin siihen. Selvästikin olet tästä asiasta täysin eri mieltä, kun kehtaat käyttää ilmaisua "vain 90 minuutin mittaisia futismatseja tyhjillä stadioneilla". Eivät todellakaan ole, vaan otteluita, joissa on panoksena Euroopan mestaruus! Anna lippusi suosiolla pois, kun kannatuksesi on noin säälittävällä pohjalla :D

Joo.

Tai oikeastaan pystyisin varmaan diilaamaan jopa sen kanssa, että itse missaisin ottelut jostakin syystä, mutta muut suomalaiset pääsisivät edes stadionille normaalisti. Silloin tapahtuman fiilis olisi sentään normaali ja arvokisoja olisi kiva katsoa edes telkkarista. Mutta en pystyisi elämään sen kanssa että kisat pelattaisiin ilman yleisöä, sillä kuten sanoin, niin jos pelataan ilman yleisöä niin en laske futista oikein futikseksi, ja siksi en mm. ole kunnolla jaksanut seurata oikein eurofutistakaan tällä kaudella vaikka suosikkimieshuorausjoukkueeni on scudetto-tahdissa ensimmäistä kertaa liki vuosikymmeneen.

Tähän sitten perinteiset vänkäämiset siitä että eikö 22 pubiukon välinen höntsä tyhjällä hiekkakentällä oo futista, blaa blaa. Vastaan jo valmiiksi ettei tarvitse enempää viestejä asiasta vaihtaa, että on se futista, mutta asia on täysin eri kun kyseessä on iso tapahtuma, jota haluaisi normaaliolosuhteissa mennä katsomaan täysi katsomollinen ihmisiä. Pienenkin yleisömäärän vaikutus ottelun tunnelmaan kentällä pelattavaan futikseen on dramaattinen. Jalkapallo isolla tyhjällä stadionilla näyttää ja maistuu täydeltä muovilta, vähän sama asia kun panisit jonkun rokkenrollbändin soittamaan valtavan isolle stagelle tyhjän katsomon eteen. Merkitys vain ylikorostuu tällaisessa tapahtumassa jota perinteisesti seuraa koko Eurooppa enkä siis laske arvokisojakaan miksikään arvokisoiksi, jos ne pelataan ilman yleisöä.
Rhythm Carp

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 15.01.2021 klo 15:02:43

Joo.

Tai oikeastaan pystyisin varmaan diilaamaan jopa sen kanssa, että itse missaisin ottelut jostakin syystä, mutta muut suomalaiset pääsisivät edes stadionille normaalisti. Silloin tapahtuman fiilis olisi sentään normaali ja arvokisoja olisi kiva katsoa edes telkkarista. Mutta en pystyisi elämään sen kanssa että kisat pelattaisiin ilman yleisöä, sillä kuten sanoin, niin jos pelataan ilman yleisöä niin en laske futista oikein futikseksi, ja siksi en mm. ole kunnolla jaksanut seurata oikein eurofutistakaan tällä kaudella vaikka suosikkimieshuorausjoukkueeni on scudetto-tahdissa ensimmäistä kertaa liki vuosikymmeneen.

Tähän sitten perinteiset vänkäämiset siitä että eikö 22 pubiukon välinen höntsä tyhjällä hiekkakentällä oo futista, blaa blaa. Vastaan jo valmiiksi ettei tarvitse enempää viestejä asiasta vaihtaa, että on se futista, mutta asia on täysin eri kun kyseessä on iso tapahtuma, jota haluaisi normaaliolosuhteissa mennä katsomaan täysi katsomollinen ihmisiä. Pienenkin yleisömäärän vaikutus ottelun tunnelmaan kentällä pelattavaan futikseen on dramaattinen. Jalkapallo isolla tyhjällä stadionilla näyttää ja maistuu täydeltä muovilta, vähän sama asia kun panisit jonkun rokkenrollbändin soittamaan valtavan isolle stagelle tyhjän katsomon eteen. Merkitys vain ylikorostuu tällaisessa tapahtumassa jota perinteisesti seuraa koko Eurooppa enkä siis laske arvokisojakaan miksikään arvokisoiksi, jos ne pelataan ilman yleisöä.

Älytön logiikka. Tiedät Suomen pelaavan vaikka EM-välierää ehkä 500 miljoonan ihmisen ympäri maailmaa katsoessa TV:stä...mutta se ei tunnu miltään, koska paikan päällä ei ole muutamaa kymmentä tuhatta ihmistä :D? Toivottavasti toiselta kanavalta tulee vaikka salkkarit....tai ehkä samaan aikaan edes jotain australialaista jalkapalloa pelataan yleisön edessä Ylos
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #13 : 15.01.2021 klo 15:05:44

Mun mielestä on itsekeskeistä, vastenmielistä ja älytöntä roskaa toivoa että kukaan futaaja joutuisi tilanteeseen, jossa oman uran isoimman panoksen pelissä ei ole yleisöä paikalla. Alas
Rhythm Carp

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 15.01.2021 klo 15:08:27

Mun mielestä on itsekeskeistä, vastenmielistä ja älytöntä roskaa toivoa että kukaan futaaja joutuisi tilanteeseen, jossa oman uran isoimman panoksen pelissä ei ole yleisöä paikalla. Alas

Samaa mieltä. Kuka on toivonut?
Zazar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pepe Jürgens


Vastaus #15 : 15.01.2021 klo 15:21:14

Väänsin tarkoitusperiäsi, koska säkään et suostu ymmärtämään mun pointtiani edes vähää alusta. Kyse on siitä että futis on ihan eri laji ilman yleisöä ja se on fakta, joka ei pala tulessakaan.

Ja joo, kyllä se spekulatiivinen välierämatsi tyhjille katsomoille varmaan joltakin minustakin tuntuisi koska Huuhkajat. Tuntuihan ne nations leaguenkin tyhjien katsomoiden pelit. Mutta ei tuntuisi ainakaan itselleni edes vähää alusta samalta kuin se, miltä tuntuisi nähdä maajoukkueen kävelevän täyden suomalaiskatsomon eteen Kööpenhaminassa. Kyse koko suomifutiksen seuraamisessa on aivan täysin muista asioista kuin jonkun maajoukkueen kansainvälisen tv-katsojamäärien maksimoimisesta. Kyse on yhteisöllisyydestä. Ja nyt lopetan vammaisen vääntämisen.
RedStripe

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 15.01.2021 klo 15:25:06

No ei kyllä läheskään samalta tuntuisi kisat ilman yleisöä. Voin ainakin itse sanoa, että hienompi kokemus olisi itselleni (ja monille muille) menestyä heikommin yleisön kanssa kuin paremmin ilman yleisöä. Tuskinpa Suomi nyt mestaruutta kuitenkaan valitettavasti voittaa.

Vaikka pelaajat on keskiössä, niin kyllä tässä sääliksi käy myös kannattajia. Eikä pidä unohtaa, että samalla tavalla ilman yleisöä pelaaminen pilaa mielestäni myös katsomiskokemusta televisiosta.

Itselleni em-kisat on ehdottomasti kokonaisuus, mihin kuuluu muutakin kuin ottelut.
poohie

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu


Vastaus #17 : 15.01.2021 klo 15:57:56

https://theathletic.com/news/euro-2020-tickets-football-soccer/zhm7sv5JfW6O

eli Uefa on päättänyt että 26.1. mennessä pitää perua liput tai rahoja ei saa takaisin vaikka pelit olisi eri maassa kuin alun perin piti olla.
Munasuojat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS, Spurs, Football is coming home


Vastaus #18 : 15.01.2021 klo 16:39:57

Jees palautukset anottu. Lähinnä surkuhupaisa koko case ottaen huomioon kaiken sen säädön, hukatun ajan ja vaivan, mikä lippujen hankintaan meni kaikkine vitun kusisine katiskoineen. Noh such is life. :D
dhfc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, Kelta-Musta ja junnujoukkueet


Vastaus #19 : 15.01.2021 klo 16:42:39

https://theathletic.com/news/euro-2020-tickets-football-soccer/zhm7sv5JfW6O

eli Uefa on päättänyt että 26.1. mennessä pitää perua liput tai rahoja ei saa takaisin vaikka pelit olisi eri maassa kuin alun perin piti olla.

Luin kans spostini tästä. Pitää kyllä nyt oikeasti miettiä miten tekee lippujen kanssa. Toisaalta ei viitsi laittaa pois, vaan odottaa rauhassa miten tilanne kehittyy. Paha tilanne kyllä. Ei tuo Pietarikaan ihan maailman paras paikka vielä kesällä ole, vaikka muka kuinka sanoisivat venäläisten olevan rokotetun jne.
Rhythm Carp

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 15.01.2021 klo 16:48:33

No ei kyllä läheskään samalta tuntuisi kisat ilman yleisöä. Voin ainakin itse sanoa, että hienompi kokemus olisi itselleni (ja monille muille) menestyä heikommin yleisön kanssa kuin paremmin ilman yleisöä. Tuskinpa Suomi nyt mestaruutta kuitenkaan valitettavasti voittaa.

Vaikka pelaajat on keskiössä, niin kyllä tässä sääliksi käy myös kannattajia. Eikä pidä unohtaa, että samalla tavalla ilman yleisöä pelaaminen pilaa mielestäni myös katsomiskokemusta televisiosta.

Itselleni em-kisat on ehdottomasti kokonaisuus, mihin kuuluu muutakin kuin ottelut.

Tottakai viimeinen lause on sen tason itsestäänselvyys, että herää kysymys mitä liikkuu sen kirjoittajan päässä. Tummennettu sitten sen tason tavaraa, että kannattanee muutenkin suunnata suoraan jatkoajalle...ja tällä en tietenkään tarkoita sitä, etteikö olisi ylipäätään parempi, että päästään tästä miljoonia tappaneesta pandemiasta vaikka se sitten tarkoittaisi huonompaa menestystä Suomelle (onneksi tämä on täysin teoreettista pohdintaa).

Viime vuoden Irlanti-ottelu stadikalla oli itselleni koko vuoden kohokohta kaikki asiat huomioon ottaen, mutta tärkeintä siinä oli se, että Suomi voitti, ei se, että minä itse olin siellä. Toisaalta ratkaisevasta Wales-ottelusta ei tehnyt yhtään enempää tai vähempää katkeraa se, että siellä ei ollut yleisöä.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2021 klo 16:53:58 kirjoittanut Rhythm Carp »
Treble

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 15.01.2021 klo 19:09:24

Näinä vaikeina aikoina täytyy olla tyytyväinen, jos  ja kun kisat ens kisana ylipäänsä pelataan, vaikka harmittaakin. Tilanteen ollessa mikä on, nyt voitas sopeutua ja alkaa miettiä kuinka matseista saadaan kaikki mahdollinen irti niin joukkueelle kuin faneillekin. Metelit ainakin pitää saada Suomesta livenä pelipaikoille asianmukaisilla desibeleillä. Ei se Elpugi ehdi katsomon tyyppejä vilkuilla päästessään yksin läpi, mutta varmasti kuulisi kun joku 50 000-100 000 huunia karjuu kajareiden kautta myötätuulta. YLE messiin tuumimaan toteutusta, veromarkoille katetta. Nimenomaan livemetelit, eikä mitään ennakkonauhoitteita.

Ellei sitten uefa tee järkiratkaisua ja Huuhkajien alkupelit pelataankin stadin olympicolla, perusteena Suomen hallinnassa oleva ruttotilanne vs muut Euroopan maat.
Vain suomalaisia katsomoon asiaan kuuluvin erityisjärjestelyin :)
« Viimeksi muokattu: 15.01.2021 klo 21:16:30 kirjoittanut Treble »
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 15.01.2021 klo 20:26:31

Joko on Vermo varattu SMJK:n kisakatsomoksi?
Micky Lee

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 15.01.2021 klo 23:39:06

Luin kans spostini tästä. Pitää kyllä nyt oikeasti miettiä miten tekee lippujen kanssa. Toisaalta ei viitsi laittaa pois, vaan odottaa rauhassa miten tilanne kehittyy. Paha tilanne kyllä. Ei tuo Pietarikaan ihan maailman paras paikka vielä kesällä ole, vaikka muka kuinka sanoisivat venäläisten olevan rokotetun jne.
Ite olen kyl kallistumassa sille kannalla, että palautan liput. Kisoja tulee ja menee ja yhtä hienolta se lopulta tuntuu katsoa pelejä telkkarista.
Nigel Kugelschfeir

Paikalla Paikalla


Vastaus #24 : 15.01.2021 klo 23:46:24

Sama homma oikeastaan, tosin ajattelin pitää omat liput ja palauttaa pari ylimääräistä kun puoliso ei kuitenkaan mihinkään Venäjälle lähde tässä tilanteessa vaikka mikä olisi. Toisaalta noista saa sen satasen ja sen saa myöhemminkin. Jos taas pelataan yleisön kanssa  niin mieluummin nuo suomalaisille myy.

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa