FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.03.2021 klo 10:27:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org


Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: JäPS 2021 - kymppikerhossa  (Luettu 6362 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Laisto

Poissa Poissa


: 17.01.2021 klo 14:57:56Koko Järvenpään yhteinen ylpeys ja ilonaihe Järvenpään Palloseura saavutti kauden 2020 päätteeksi huomattavan virstanpylvään, kun täyteen tuli täydet kymmenen kautta suomalaisen miesjalkapallon kolmanneksi kirkkaimmissa parrasvaloissa Kakkosessa. Vaikka tästä ei satunnaisella kuulijalla välttämättä sukat jaloissa pyörähdäkään, ei vastaavalla statuksella olevia seuroja kolmella korkeimmalla sarjatasolla ruuhkaksi asti löydy. Kauden 2021 topikin aluksi onkin paikallaan antaa suorituksesta kohteliaat aplodit ja hienovaraiset selkääntaputtelut kaikille asiaan myötävaikuttaneille. Pyöreiden täyttämisestä on hyvä ponnistaa eteenpäin – ja riittävällä kunnianhimolla niin, että seuraava kymppi päätetäänkin sitten vähintään yhtä pykälää korkeammalla sarjatasolla.

Kuluneita vuosia on ansiokkaasti muisteltu viime kesänä julkaistussa kirjoituksessa, ja nostetaan se vielä uudemman kerran esiin tässä: https://japsedustus.fi/10-kautta-kakkosta/

Jos katse vielä hetkeksi suunnataan viime kauteen 2020, käynnistyi se jäpsiläisittäin poikkeuksellisen hyvin, kun ensimmäisten neljän ottelun jälkeen kasassa oli täysi pistepotti. Maaliverkot Kultsun, Reippaan, Viikinkien ja Honka Akatemian päässä heiluivat yhteensä 14 kertaa, ja siniset olivat ankkuroineet itsensä tiukasti mukaan lohkon kärkikamppailuun. Koronakevät ei selvästikään ollut sotkenut Palloseuran valmistautumista viiveellä alkaneisiin sarjaotteluihin.

Kolme seuraavaa ottelua palauttelivat JäPSin takaisin maanpinnalle. Ensin PEPO nousi Keskuskentällä yhden vajaalla pelatessaan 1-1 tasatulokseen viime hetken maalillaan, ja sen jälkeen tuleva sarjanousija PK-35 antoi kauden rumimmat kyydit numeroin 5-0. Kriisitunnelmia sinisten leirissä voimisti vielä NJS jättäessään JäPSin pisteittä 2-1 taisteluvoitollaan.

Seuraavien kuuden ottelun ryppään ajaksi JäPS ryhdistäytyi, ja jos PK-35 jätetään pois laskuista, oli saldona pelkkiä voittoja: PKKU kaatui kaksi kertaa, ja NJS sekä EPS kertaalleen. PK oli järvenpääläisille kuitenkin täysi ylikylän joukkue, eikä kauden ensimmäisen kohtaamisen jatkoksi palaa voittoon ollut myöskään lopuissa kahdessa kohtaamisessa, vaikka 0-1 ja 3-1 tappiolukemat olivatkin vähän siedettävämmät verrattuna ensimmäisen pelin selkäsaunaan.

Lokakuu uhkasi mennä täydeksi läpsyttelyksi. Ensin pisteet menetettiin Keravalla PKKU:lle, ja samassa rännissä sen jälkeen myös Kiffenille. NJS:n kanssa päädyttiin sekalaisissa tunnelmissa kahden miehen alivoimalla tasapeliin, mutta kauden päätösotteluun singer saatiin poljettua taas vauhtiin, ja MiPK jäi hallissa vastaantulijaksi 3-0 lukemin.

17 ottelun mittaiseksi koronan myötä typistynyt kausi 2020 paketoitiin JäPSin osalta lohkon sijalle 4, joka ei sisällä erityistä hohtoa mutta täyttää hyvän perussuorituksen kriteerit. Viimeksi Palloseura on jäänyt lohkonsa top4:n ulkopuolelle vuonna 2017, ja Keskuskentällä onkin viime vuosina päästy tottumaan siihen, että järvenpääläiset ovat vakiojäseninä lohkon kärkikamppailussa. Viime kauden sijat 4-6 tosin jaettiin niukoilla marginaaleilla, kun Kiffen jäi viidenneksi yhden maalin JäPSiä huonommalla maalierolla, ja MiPK oli kuudentena yhden pisteen vähemmän keränneenä.

Mitä on luvassa odottaa kaudelta 2021? Pandemiaolosuhteet ovat saaneet aikaiseksi sen, että urheiluseurat kautta linjan ovat melko matalaa profiilia. Järvenpäässä on toistaiseksi ehditty julkaista kolmikon Khayat, Kurittu + Nummi sopimukset, mutta perinteisesti JäPS on uudistunut kausien välillä melko maltillisesti, ja tänäkin vuonna viime kauden pelaajarungosta jatkanee suurin osa.

Päävalmentajan pallilla jatkaa Osku Partonen, joka valittiin vuodenvaihteessa startanneelle UEFA Pro -kurssille. Sitä voidaan pitää nuorelle Kakkosen valmentajalle varsin kovana meriittinä, ja kurssin annista on lupa odottaa oma lisänsä myös JäPSin peliesitysten kehittymiseen.

Keskuskentän olosuhteet ovat kestopuheenaihe, joka epäilemättä tulee olemaan pinnalla myös vuonna 2021. Korona lienee sotkenut myös kunnallista päätöksentekoa ja rahojen käyttöä sen verran, että mitään selkeää informaatiota olosuhteiden kehittymisestä ei tällä hetkellä taida olla olemassa. Yhden huiman aikakauden loppu on kuitenkin edessä jo lähitulevaisuudessa, kun Keskuskentän hökkeli eli legendaarinen pukukoppirakennus jyrätään maan tasalle. Niihin seiniin on imeytynyt uskomaton määrä järvenpääläistä jalkapallohistoriaa ja siinä sivussa epäilemättä kaikenlaista oheistarinaakin. Puuhökkelin legenda kuitenkin säilyy ja elää, ja siivittää JäPSiä eteenpäin myös jatkossa – se on varma!

Kakkosen lohkojako ei tarjoillut JäPSille mitään uutta, vaan myös vuonna 2021 liikutaan lähiympäristössä ja Itä-Suomessa. Romantikot ottivat ilolla vastaan uutena joukkueena ainakin Kolmosesta nousseen Peli-Karhut, koska Kotkastahan huokuu aina futiskulttuuri.

Tämän topikin avauksen myötä kausi 2021 käynnistyköön JäPSin osalta kunnolla myös Forkalla. Toivottavasti vanhat ja uudet kannattajat, asiantuntijat, provokaattorit ja muut sekoilijat löytävät tiensä Palloseuran pariin myös tänä vuonna, niin interwebsissä kuin kentän laidallakin!

Lockheed

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 17.01.2021 klo 16:43:39

Avaukselle Ylos


Tämän topikin avauksen myötä kausi 2021 käynnistyköön JäPSin osalta kunnolla myös Forkalla. Toivottavasti vanhat ja uudet kannattajat, asiantuntijat, provokaattorit ja muut sekoilijat löytävät tiensä Palloseuran pariin myös tänä vuonna, niin interwebsissä kuin kentän laidallakin!


Lainaus
kannattajat, asiantuntijat, provokaattorit ja muut sekoilijat

Eikös nuo ole kaikki samaa porukkaa :)
Eddie The Eagle

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 18.01.2021 klo 09:43:15

Ensimmäinen harkkamatsi päättyi Lahdessa Reippaan vieraana 2-2 (0-2) tulokseen. Maalintekijät Hedi ja Tuure.
Pari nuorta tulokasta teki myös debyyttinsä: Tomas Suomalainen -04 ja Veeti Manner -05.
Laisto

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 18.01.2021 klo 12:21:51

Eikös nuo ole kaikki samaa porukkaa :)

Taitavat olla. Osalla sulavasti samassa hahmossa, ja osalla mahdollisesti muutamassa rinnakkaisessa persoonassa 8)
Ekollons Pojkarna

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 18.01.2021 klo 14:54:14

Avaukselle massiivinen Ylos

Kehitystyö JäPSissä on ollut viime vuodet johdonmukaista ja harkitsevaa, minkä seurauksena seura on vakiinnuttanut asemansa Kakkosessa jopa siinä määrin, että ennen kautta odotuksissa on sijoittuminen ennemmin lohkon ylä- kuin alapäähän. Kenttäolosuhteet kun saisi vielä kohdilleen, niin voisi tosissaan alkaa huutelemaan seuraa Ykköseen...

Kuitenkin kaikkiaan varsin hyvä tilanne. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tuleva kausi tuo tullessaan.
Vaffanculo

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 21.01.2021 klo 21:24:41

Uuden kotiseudun joukkueen kausikortti taskussa ja mielenkiinnolla tutustun tarkemmin tähän aiemmin oman tutkan alla liitäneeseen seuraan.

Eli topic seurantaan ja toivottavasti keväällä pääsee jo korkkaamaan katsomon.
Laisto

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 30.01.2021 klo 18:04:33

Treenipelit jatkuneet kaikessa hiljaisuudessa tuplalla HJS:ää vastaan. Järvenpäässä viikko sitten tuli kärsään 2-3, ja tänään Hämeenlinnassa taitaa peli olla aikalailla lopuillaan, ellei jo päättynytkin.
KTFC21

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS, BWFC, Huuhkajat


Vastaus #7 : 06.02.2021 klo 21:38:48

Cupissa FC Espoota vastaan hieno 5-1 voitto Tuoppi Toivottavasti päästään vielä kevään mittaan kentän laidalle katsomaan.
Laisto

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 08.02.2021 klo 19:36:14

Cup-junan pili vihelsi Saunakallion asemalla ylväästi, kun Palloseura raivasi tien kiskoilla eteenpäin selkein lukemin. Seuraavaksi sitten Pepo tulevana perjantaina, ottelu jälleen Järvenpäässä monitoimihallissa.
Jäyhä Jököttäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, HIFK 2-4


Vastaus #9 : 08.02.2021 klo 22:05:13

Eikös tämä cup pelata lohkoissa nykyään?
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #10 : 08.02.2021 klo 22:51:05

Eikös tämä cup pelata lohkoissa nykyään?
Kakkosen Cupia ei.
Jäyhä Jököttäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, HIFK 2-4


Vastaus #11 : 09.02.2021 klo 00:19:57

OK eli cuppeja on monenmoisia.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 09.02.2021 klo 10:23:31

OK eli cuppeja on monenmoisia.
On cuppeja ja sitten on Suomen cup johon kuuluu Veikkausliiga joukkueiden oma cup, Ykkösen joukkueiden oma cup ja Kakkosen joukkueiden oma cup. Näistä kolmesta vain Kakkosen cup on oikea cup kilpailu. Sitten kun kaikista näistä on saatu jäljelle 16 jyvää niin alkaa Suomen cup.

Ensi vuoden uutta formaattia odotellessa.
bolero

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 11.02.2021 klo 11:17:33

Tarjoileeko JäPS lähetystä tai tallennetta huomisesta cupittelusta?
Lockheed

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 12.02.2021 klo 22:53:24

Tänään cupissa 0-1 tappio. Miten peli meni kun ei nähty Ruudussa?
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 13.02.2021 klo 08:34:44

Matseja voi voittaa sekä hävitä monella tavalla. Tämä oli yksi sellainen. Palloliitossa voivat tutkia videomateriaalia opetustarkoituksessa.
Lockheed

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 13.02.2021 klo 08:54:59

Matseja voi voittaa sekä hävitä monella tavalla. Tämä oli yksi sellainen. Palloliitossa voivat tutkia videomateriaalia opetustarkoituksessa.

No tämä ei peliä avannut. Miksi ette toteuttaneet striimiä meille että mekin voisimme tutkia ja katsoa peliä? Ei luulisi olevan vaikea asia jos on vähänkään kiinnostusta näin korona-aikana. Mutta kun ei taida olla kiinnostusta. Kunhan puuhastellaan.
Artudo99

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 13.02.2021 klo 10:34:52

Helvetin nolo tippuminen, pepo tuli lukiopojilla koulu päivän jälkeen kaatamaan jäpsin. Ison mietinnän paikka siellä. Toivottavasti saatte sen striimin ens kerralla... 
bebuli

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 13.02.2021 klo 10:49:41

Helvetin nolo tippuminen, pepo tuli lukiopojilla koulu päivän jälkeen kaatamaan jäpsin. Ison mietinnän paikka siellä. Toivottavasti saatte sen striimin ens kerralla... 
Pepo oli eilen voitosta riippumatta pesukoneessa ja epäilen, että Jäpsillä olisi ollut ykköskokoonpano paikalla, mutta eiköhän Järvenpäässä juhlitaan ensi syksynä nousua ykköseen 💪✌️.
Lockheed

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 13.02.2021 klo 17:58:53

Pepo oli eilen voitosta riippumatta pesukoneessa ja epäilen, että Jäpsillä olisi ollut ykköskokoonpano paikalla, mutta eiköhän Järvenpäässä juhlitaan ensi syksynä nousua ykköseen 💪✌️.

Okei. Olitko paikalla?
bebuli

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 14.02.2021 klo 17:23:48

Okei. Olitko paikalla?
En Ikävä kyllä, mutta kuulin pelintapahtumista.
Jäyhä Jököttäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, HIFK 2-4


Vastaus #21 : 14.02.2021 klo 19:58:30

Nyt on kyllä perinpohjaisia raportteja pelistä.
Jäyhä Jököttäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, HIFK 2-4


Vastaus #22 : 17.02.2021 klo 13:18:23

Ilmeisiä tuomarviheitä tai  vastaavaa tai jotain muuta. Olisi näiden tyhjien tiedän, mutten kerro - takaa  jotain oikeaakin tietoa saada.Foorumi kumminkin.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa