FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.03.2021 klo 17:40:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: La 6.2.2021 klo 15.15 FF Jaro - Rops @Tellushalli  (Luettu 3050 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 06.02.2021 klo 19:49:52

Jaa. Tänään kuitenkin Cupia Rovaniemen Palloseurassa. Eli se koulunkäynti-teoria olis silti vielä voimassa...no tämähän on jo astetta hankalampi kuvio! :)

RFA ei osallistu cupiin, joten kun läksyjä ei ole tullut ja koeviikko on ohi, voi edarin mukana pelailla.
Jalakapalloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #26 : 06.02.2021 klo 22:24:35

Ryhmitykset
FF Jaro: 25 Snellman; -; 17 Sundelin (-10, 84'), 7 Haglund (-16, 46'), 20 Huldén (-4, 74'); 11 Björkskog (-8, 60').
———————————————————————————
                             36 Valtonen
27 Bjonbäck  3 Sa.Uusitalo  4 Si.Uusitalo  16 Öst
                       23 Östman  26 Wargh
24 Remesaho      10 Lähdesmäki      21 Myrevik c
                              8 Ramsay
———————————————————————————
                              28 Luiro
                39 Bullat           52 Lutumba-Pitah
15 Niska     54 Hänninen  55 Saarikoski     38 Kemppainen
            37 Ala-Iso  49 Kuittinen  26 Kantola
                             12 Rantala c
———————————————————————————
RoPS: 1 Mujunen; 2 Majander (-37, 74'), 50 Ylitolva (-38, 79'); 45 Degerman (-52, 63'), 48 Hirvonen (-39, 46'); 43 Ala (-28, 63').

Ottelupöytäkirja

FF Jaron vaihdot aiheuttivat joitakin pelipaikan muutoksia. Haglund tuli tauolta kentälle vasemmaksi laituriksi ja Myrevik tippui vasemmaksi laitapuolustajaksi. Huldén otti paikkansa ensin Björkskogin vierellä kärjessä, Wargh tippui toppariksi ja Lähdesmäki siirtyi puolestaan keskikentän pohjalle. RoPSin voittomaalin jälkeen Remesaho vaihtoi paikkoja Huldénin kanssa. Sundelin korvasi pelin lopussa vielä Lähdesmäen keskikentän pohjalla. RoPSin vaihdot eivät aiheuttaneet muutoksia pelipaikkoihin.

0-1 39' 28 Jarkko Luiro (38 Otto Kemppainen)
RoPSin rajaheitto vasemmalta. Niska heittää pallon keskiympyrässä olevalle Kuittiselle, joka lähtee kierrättämään palloa toiselle puolelle kenttää Kantolalle. RoPSin puolustuslinja on tilanteessa puolessa kentässä. Kantola syöttää pallon maata pitkin oikealla laidalla täysin vapaana olevalle Kemppaiselle, joka haltuunoton jälkeen keskittää rankkarialueen kulmalta sivurajan tuntumasta takatolpalle molempien Jaron toppareiden yli Luiron päähän. Hyvä pusku vastakkaiseen kulmaan, maalivahti on täysin voimaton. Jaron vasen laitapuolustaja Öst oli keskitystilanteessa kaventanut omalla rankkarialueelle ja vasen laituri Myrevik on puolestaan myöhässä peittääkseen aikaisen keskityksen.

1-1 70' 3 Samuel Uusitalo (23 Benjamin Östman)
Jaron pallonhallintavaihe. Pallo kierrätetään puolustuslinjassa toppari Samuel Uusitalolle, joka pelaa maata pitkin pystypallon hyökkäykseen. RoPSin vasen laitatoppari Ala-Iso tulee palloa vastaan ja kaataa samalla Remesahon. Sivuvapaapotku oikealta puolelta melko kaukaa. Jaro nostaa topparinsa RoPSin rankkarialueen rajalle. Östman keskittää ja Samuel Uusitalo pääsee puskemaan Kantolan edestä korkealla kaarella vastakkaiseen kulmaan. Rantala retkuu, mutta ei yllä torjumaan. Hankala keskitys puolustaa, pallo kaartaa pois maalivahdin ulottuvilta. Ehkä Ala-Ison olisi voinut laittaa pitkänä pelaajana vaarallisimmalle alueelle.

1-2 83' 54 Vertti Hänninen (45 Rasmus Degerman)
Saarikoski pelaa pystypallon kulmalipulle. Ala juoksee perään ehtii ja viime hetkessä keskittää maalille. Bjonbäck puskee pallon rankkarialueen rajalle. Niska saa irtopallon haltuun ja pelaa seinäpelin rankkarialueen vasemmalla kulmalla olevan Degermanin kanssa. Degerman jatkaa pallon kantapääkikalla päätyrajalle ja saa pallon Niskalta takaisin. Jaron puolustuksen välimatkat ovat pidentyneet tässä vaiheessa turhan suuriksi. Degerman syöttää pallon takaisin rankkarialueen rajalle Hänniselle, jonka edessä on vielä Östman. Hänninen ottaa vartaloharhautuksella oikean jalkansa vapaaksi ja laukoo etukulmasta sisään. Hyvin pelattu tilanne, jossa Jaron puolustus levitetään syöttöpelillä ja lopulta Jaro ei pysty peittämään vetoa, kuten useammassa Hirvosen maalipaikassa pääsi käymään. Hieno nousu voittoon, vaikka vastustaja pääsi tasoittamaan.

RoPS pyrki pelissä pallonhallintaan. Jaron parhaat tilanteet tulivat vastaiskuista ja erikoistilanteista. Jaro pyrki prässäämään korkealta. Ala ja Degerman toivat kentälle vahvuutta pallonsuojaamiseen, kun RoPS oli prässin purkamisen kanssa hieman ongelmissa toisella puoliajalla. Kemppainen esiintyi edukseen oikean wing-backin paikalla. Useita vauhdikkaita kuljetuksia hyökkäykseen ja tarkka keskitys avausmaalissa. Saarikoski oli aktiivinen keskikentän keskellä, pyrki olemaan pelattavissa ja rikkoi tarvittaessa. Kävi aika kuumana tuomarille, kun liukui hienosti palloon ja tuomari näki tilanteen rikkeenä.

Testipelaajat Lutumba-Pitah ja Hirvonen ovat aika samantyylisiä laitureita, saapa nähdä pelaavatko vain yhdestä sopimuksesta. Testijakso on kuun loppuun saakka. Riippuu varmaan myös siitä pelaako Kaukua kunnossa ollessaan keskikentän keskellä vai laidassa. Molemmat testipelaajat ovat pienikokoisia ja sähäkkiä. Lutumba-Pitah pääsi oikealla jalallaan laukomaan ensimmäisellä puoliajalla, ihan hyvä laukaus, vaikka maalivahti saikin torjuttua sen. Vasenjalkaisella Hirvosella oli kovasti näytönhaluja ja laukoi aika herkästi. Jaron puolustus onnistui peittämään nämä. Näissä tilanteissa olisi kaivattu parempaa yhteispeliä joukkuekavereiden kanssa.

Kantola pystyi pelaamaan hienoja ristipalloja syvältä puolustuksesta. Kuittinen kierrätti keskimmäisenä topparina perusvarmasti ja jyräsi vastustajan jonkin kerran pääpallossa. Kolmikon pisin toppari Ala-Iso olisi varmaan parempi neljän linjassa, vasenjalkainen Majander tulikin vaihdosta tähän vasemman laitatopparin rooliin toisella puoliajalla. Rantala pelasi varsin varman pelin, vuorottelevat luultavasti Mujusen kanssa. Hyvähän se on, että molemmille tulee peliaikaa.

Niska teki taas muutamia taidokkaita kuljetuksia, mutta hieman yllättäen Kemppainen oli wing-backeista näkyvämpi, oikealla laidalla oli varmaankin enemmän tilaa mihin hyökätä. Toinen innokas hyökkäävä laitapuolustaja Ylitolva tuli vasta pelin lopussa Kemppaisen tilalle, ehkä Mannila haluaa antaa isoja minuutteja ja Ylitolva on avauksessa sitten jossain toisessa pelissä. Ylitolva pääsi heti kentälle tultuaan hyvään maalipaikkaan. Ala eteni Hännisen pystypallosta laitaa pitkin ja löysi syötöllään maalin edestä Ylitolvan, Hirvonen laittoi sitten maalivahdin jalkatorjunnan jälkeisen irtopallon yli maalin.

Vaikka pelistä puuttuikin Kaukua, Roiha ja tämä uusi hollantilainen keskikentän pohjapelaaja Roffelsen, niin siitä huolimatta vaihtopenkki johdatti voittoon. Kovempia pelejä on varmasti tulossa ja niihin tarvitaan lisävahvistuksia, Jarollakin oli vielä varsin keskeneräinen joukkue. Itse ainakin elän toivossa, että Kokko ja Olabisi liittyvät joukkueen mukaan pian. Ja ehkäpä Roffelsenin tapaan joukkueeseen liittyy joku toinenkin ulkomaanvahvistus vielä tässä cupin lohkovaiheen aikana. Ainakin muutamasta uudesta sopimuksesta haaveiltiin, kun Mannila puhui ensi viikosta. Mitään ei ole vissiin kuulunut näistä aiemmin käyneistä testipelaajista? Stenius ja Sillanpää jäivät ainakin ilman sopimusta. Toki voi olla, että jos RoPS katsoo ensin muita vaihtoehtoja, niin näistä ei voi heti tiedottaa. Joka tapauksessa, mukava aloittaa cup voitolla.

RoPSin otteluraportti
« Viimeksi muokattu: 07.02.2021 klo 14:19:00 kirjoittanut Jalakapalloilija »
Kepakko

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 07.02.2021 klo 10:14:51

Kiitos tästä!
tsiminail

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ropsi


Vastaus #28 : 07.02.2021 klo 15:24:15

RFA ei osallistu cupiin, joten kun läksyjä ei ole tullut ja koeviikko on ohi, voi edarin mukana pelailla.

Joo-o. Toivotaan että Ykkösen sarjakauden alettua jne. Degerman ja Ala nähtäis kuitenki sitte pelaamassa kys. sarjaa eli että silloinkaan niitä läksyjä ei viikonlopulle annettais ja koeviikot ois jo ohi. Että poikien pelaaminen tänään ei ois pelkästään ns. "Suomen Cup-poikkeus" mutta joo sekinhän selviää tässä ko jaksetaan odotella että mihin suuntaan homma kääntyy...
« Viimeksi muokattu: 07.02.2021 klo 16:25:55 kirjoittanut tsiminail »

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat
Tietoa