FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.06.2021 klo 10:52:42 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: Poliittiset broilerit puolesta ja vastaan - futikseen suhtautuminen politiikassa  (Luettu 15588 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


: 16.02.2021 klo 00:25:33

Eli lyhyesti sanottuna mitkä puolueet edistävät toimillaan jalkapallon olosuhdekehitystä ja mitkä puolestaan hidastavat? Alueellisia erojakin kannattaa tietysti tuoda esiin, ja nimiä puoluelistoilta, joiden kanta on selkeästi tullut esiin. Aihe on pompannut esiin näin kuntavaalien alla joten arvelen, että kiinnostuneita riittää. Itse jään seuraamaan keskustelua, ja toivon sen jatkossa keskittyvän tänne, eikä kausitopikkeihin.

Mistä nyt todennäköisesti on eniten hyötyä, niin toiveissa omia mielipiteitä, uutisia, ehdokkaiden lausuntoja esimerkiksi stadionprojekteista, tilastoja puolueiden JAA / EI -jäsenistä futiksen suhteen jne.
Asiantuntijat, jatkakaa!
« Viimeksi muokattu: 16.02.2021 klo 00:27:36 kirjoittanut Chief Innanen »
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #1 : 16.02.2021 klo 01:46:26

Mä olisin avannut vähän neutraalimmalla otsikolla. Esim. "Kunnallisvaalit 2021: ilmianna jalkapallomyönteiset ja -vastaiset ehdokkaat."

Kopioidaan tähän tuo Villahousupakin alustus Kuopion tilanteesta.

Nämä poliittiset kannunvalannat menee kyllä vahvasti OT. Mutta kun kerran vaalit on tulossa ja stadion tekemättä, niin ihmekö tuo.

Stadionin tekeminen tai tekemättömyys ei ole loppupeleissä kiinni mistään tietystä puolueesta. Enemminkin kyse on puolueiden sisäisistä voimasuhteista. Niihin me kaikki voimme omalla äänellämme vaikuttaa ihan oman maailmankuvamme mukaisesti puolueen valiten. Vaihtoehtoja kyllä löytyy. Ne varmaan myös täällä tullaan nostamaan esiin, kunhan ehdokkaat on selvillä.

Mennessä valtuustossa on totta, että kokoomus on saattanut nousta esiin arvoaan enemmän. Nykyisessä kok.ryhmässä on sentään kaksi entistä/nykyistä KuPS ry:n puheenjohtajaa ja sitten vielä pelaajana tunnettu Nelli B. Näistä kai vaan Eija V. Jatkaa, joten muitakin tarvitaan. Juuso, vink, vink. Tapahtumajärjestäjänä Allu K. on myös oikealla asialla.

Kristillisissä on lajista ja olosuhteista kiinnostunut Björn C. Vihreästä ryhmästä Matti S. vaikka ei vissiin varsinainen vihreä olekaan. Keskustassa on innokkain ehkä Leila S. ja kai myös Markku R. Demareista ainakin Matti S.n kaveri Jaakko. K. näkyy peleissä silloin tällöin. Vassareista muistan nähneeni Erkin peleissä. Persuista Samuli U. oli täysillä mukana kuten myös sinisiin loikannut kirkkoherra Kimmo K.

Eli kaikista puolueista löytyy. Jokainen voi toki vaalien alla asiaa edistää tenttaamalla tätä asiaa ehdokkailta. On tärkeätä, että ehdokkaat kaikissa puolueissa huomaavat, että asia kiinnostaa ja on monelle kovin tärkeä.  

Kuopiossa, Savon Sanomien maanantaisen gallupin mukaan, Perussuomalaisista tulee kaupungin suurin puolue ja he kaappaavat kaupunginhallituksen puheenjohtajuuden Kokoomukselta.
Se taitaisi olla aikamoinen takapakki stadionhankkeelle.
Lounasseuralainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti - Lahempi - Lahin


Vastaus #2 : 16.02.2021 klo 02:05:38

Lahden kaupunginvaltuusto pitäisi ilmeisesti vaihtaa kokonaisuudessaan?
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 191019 & 080521


Vastaus #3 : 16.02.2021 klo 08:28:19

Eipä tuota puolueisiin voi oikein sitoa. Kokoomus nyt on tosin onnistunut edelleen ylläpitämään jonkinlaista osin historiallisista syistä rakentunutta urheilumyötämielisen puolueen statusta. Ja tietysti vihervasemmisto, mikä koostuu lähinnä heikkovoimaisista kynäniskoista/läskeistä, vihaa kaikkea kilpaurheilua koulun liikuntatuntien viimeisenä huudetun traumoissaan (oma arvioni).  Varmaan persuistakin löytyy jalkapallomyönteistä väkeä, vaikkakin Kansallispeli on siellä ainakin em. stereotyypittelyä jatkaen kovin sana, koska Talvisota ja homo hurri.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #4 : 16.02.2021 klo 08:38:45

Kouvolassa Persuilla ehdokkaina olevat Pahkala ja Patjas jalkapallopiireistä tunnettuja hahmoja, mutta kukaan tuskin on niin helvetin tyhmä että näitä äänestäisi. Valtuustossa tällä hetkellä toki lähinnä puikkopallo-ja kendourpoja, mikä näkyy vahvasti päätöksenteossa. Paska kaupunki.
Miksuvaa

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 16.02.2021 klo 09:14:49

Melkein tuli puskista Patjaksen persuilu, tai sitten ei. Hyi
tactico

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 15.11.2019


Vastaus #6 : 16.02.2021 klo 09:16:02

Eipä tuota puolueisiin voi oikein sitoa. Kokoomus nyt on tosin onnistunut edelleen ylläpitämään jonkinlaista osin historiallisista syistä rakentunutta urheilumyötämielisen puolueen statusta. Ja tietysti vihervasemmisto, mikä koostuu lähinnä heikkovoimaisista kynäniskoista/läskeistä, vihaa kaikkea kilpaurheilua koulun liikuntatuntien viimeisenä huudetun traumoissaan (oma arvioni).  Varmaan persuistakin löytyy jalkapallomyönteistä väkeä, vaikkakin Kansallispeli on siellä ainakin em. stereotyypittelyä jatkaen kovin sana, koska Talvisota ja homo hurri.

Boldattu oli varmastikin tarkoitettu huumoriksi, mutta tartun kuitenkin, tosikko kun olen. Jos vaikkapa vasemmiston kuntavaaliohjelmaa vilkaisee, niin sieltä löytyy esim. tällaiset kohdat:

Lainaus
a. Maksuttomia liikuntavuoroja nuorille
Nuorten liikuntaharrastus ei saa olla kiinni varallisuudesta. Kuntien pitää tarjota liikuntapaikat maksuttomasti alle 25-vuotiaiden liikuntaan ja urheiluun. Lähiliikuntapalveluja pitää lisätä.

b. Liikuttajia kaikenikäisille ja taidetta laitoksiin
Liikunta on olennainen osa kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Liikkumista täytyykin edistää kunnan kaikkien toimialojen yhteisillä strategisilla tavoitteilla ja kuntalaisten kuulemisella. Liikuntaneuvonnan palveluketju toimii suositusten mukaisesti, kun jokaisella kuntalaisella on oikeus tukeen sopivan liikuntamuodon löytämisessä. Varmistetaan, että seuratoiminnalla on edellytykset tuottaa laadukasta ja vastuullista liikunta- ja urheilutoimintaa.mahdollisuus.

Ja jos yksittäisitä ehdokkaista lähdetään puhumaan, niin kyllähän sieltä löytyy esim. Paavo Arhinmäen kaltaisia tyyppejä, joka oli mm. junailemassa Olympiastadionin remppaa ja kirjoittaa tällä hetkellä kirjaa kotimaisesta jalkapallosta.

Mutta noin yleisesti ottaen kannattaa varmaan naaputella googleen kunkin puolueen nimi + kuntavaaliohjelma, niin sieltä voi helposti vertailla. Urheilua/liikuntaa koskevat näkemykset löytyvät varsin vähän vaivalla - sikäli kun sellaisia on. Samalla saa muutenkin vähän yleiskäsitystä puolueen tavoitteesta, jos ei halua äänestää PELKÄSTÄÄN jalkapallomyönteisyyden tai -kielteisyyden perusteella

e. Sitäkin voi tietysti myös tykönään miettiä, miten arvottaa kilpaurheilun ja lähiliikunnan suhdetta. Ylläoleva lähinnä siis vaan kommentiksi "vihervasemmiston" urheilusuhteeseen.
« Viimeksi muokattu: 16.02.2021 klo 09:47:37 kirjoittanut tactico »
rappari

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 16.02.2021 klo 11:13:08

Porissa isä-Furkka on palaamassa politiikkaan Vasemmistoliiton riveissä. Ei ehdi kyllä paneutumaan futiksen surkeisiin oloihin kaupungissa,sillä niin sekaisin koko valtuusto on lentoliikenne ym suhmurointien kanssa.
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 16.02.2021 klo 11:57:18

Pikainen katsaus Jyväskylän tämän hetken vaaliehdokkaisiin:

Vihreät:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä.

SDP:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä.

Vasemmisto:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä. Vesa Plath, joka profiloitunut pro-jalkapallo -ihmiseksi, puuttuu ainakin vielä listoilta

Kokoomus:
- Ei löytynyt ehdokasasetteluita... kai Caius Forsberg ainakin on ehdolla, JJK entinen toimari ja futisukko.

Keskusta:
- Ei löytynyt ehdokasasetteluita... kai Joonas Könttä on ainakin ehdolla, on nähty mm. JJK otteluiden kuuluttajan hommissa. Enemmän pro-urheilu kuin pro-futis, luulisin. Tom Nevanpää, nykyinen JJK:n puheenjohtaja, lopettanut kunnallispolitikoinnin?

Perussuomalaiset:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä.

Kristilliset:
- Ainakin pari futiksen alasarjajyrää näkyy listoilla olevan. :D

 
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 191019 & 080521


Vastaus #9 : 16.02.2021 klo 12:22:00

Porissa isä-Furkka on palaamassa politiikkaan Vasemmistoliiton riveissä. Ei ehdi kyllä paneutumaan futiksen surkeisiin oloihin kaupungissa,sillä niin sekaisin koko valtuusto on lentoliikenne ym suhmurointien kanssa.

Siinä serbi ihan suoraan sanottuna puristi miestä kunnolla munista, mitäpä sitä kiertelemään. Ei tämä varsinaisesti yllätä otteluparin taustan tietäen.

Isä-Furuholm aikanaan Eurosportilla Kroatia-Jugoslavia -karsintaottelun tuoksinassa (muistin mukaan siteerattu).

Äänestäisin todennäköisesti jos voisin.
Kärsä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jorma Vullin kuoleva made


Vastaus #10 : 16.02.2021 klo 12:35:32

Ennen vaalejahan on joissakin vaaleissa ainakin kerätty futismyönteisiä ehdokkaita ja yritetty puffata niitä ihan yli puoluerajojen. Tuskin tämä mitenkään puoluesidonnainen asia on varsinkaan kuntatasolla, vaan henkilökohtainen. Tännehän niitä nimiä voisi keräillä, ellei yleiselle ilmesty sitä futisehdokas topikkia erikseen.
Pub

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #meiltähäntämäkäy #EUROKUPS


Vastaus #11 : 16.02.2021 klo 13:21:02

Lahesta foorumisti

http://www.krillmeister.com/kuntapolitiikassa/
Lounasseuralainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti - Lahempi - Lahin


Vastaus #12 : 16.02.2021 klo 13:55:02


Näyttäisi olevan kuvan perusteella Seth Ablade.
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #13 : 16.02.2021 klo 15:35:08

Mä olisin avannut vähän neutraalimmalla otsikolla. Esim. "Kunnallisvaalit 2021: ilmianna jalkapallomyönteiset ja -vastaiset ehdokkaat."

Kopioidaan tähän tuo Villahousupakin alustus Kuopion tilanteesta.

Kuopiossa, Savon Sanomien maanantaisen gallupin mukaan, Perussuomalaisista tulee kaupungin suurin puolue ja he kaappaavat kaupunginhallituksen puheenjohtajuuden Kokoomukselta.
Se taitaisi olla aikamoinen takapakki stadionhankkeelle.


Ainakin ite olen käsittänyt ja esim Antti Haapakorva ja palvelupäällikkö Saku Kekäläinen viestivät vähän siihen suuntaan että päätöksiä tehdään kevään aikana. Eli silloinhan se ei menisi uuden valtuuston päätettäväksi joten ihan sama ketä siellä tulee istumaan seuraavalla kaudella. Ja kun projekti ei mene kaupungin taseesta niin sitä ei tarvii loppuvuoden TA kokouksissa päättää.
Neponen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moralisch Weltklasse


Vastaus #14 : 16.02.2021 klo 15:56:13

Pikainen katsaus Jyväskylän tämän hetken vaaliehdokkaisiin:

Vasemmisto:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä. Vesa Plath, joka profiloitunut pro-jalkapallo -ihmiseksi, puuttuu ainakin vielä listoilta


 

Vesa on ymmärtääkseni muuttamassa toiselle paikkakunnalle, mikä selittänee.
Furu

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 16.02.2021 klo 16:14:54

SDP:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä.
Mustalle listalle Jukka Hämäläinen, joka on käsittääkseni vastustanut joka ainoaa jalkapallon olosuhdetta parantavaa aloitetta.
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuriositeetit


Vastaus #16 : 16.02.2021 klo 16:18:43

Pikainen katsaus Jyväskylän tämän hetken vaaliehdokkaisiin:

Vihreät:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä.

SDP:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä.

Vasemmisto:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä. Vesa Plath, joka profiloitunut pro-jalkapallo -ihmiseksi, puuttuu ainakin vielä listoilta

Kokoomus:
- Ei löytynyt ehdokasasetteluita... kai Caius Forsberg ainakin on ehdolla, JJK entinen toimari ja futisukko.

Keskusta:
- Ei löytynyt ehdokasasetteluita... kai Joonas Könttä on ainakin ehdolla, on nähty mm. JJK otteluiden kuuluttajan hommissa. Enemmän pro-urheilu kuin pro-futis, luulisin. Tom Nevanpää, nykyinen JJK:n puheenjohtaja, lopettanut kunnallispolitikoinnin?

Perussuomalaiset:
- En tunnistanut yhtään jalkapalloihmistä.

Kristilliset:
- Ainakin pari futiksen alasarjajyrää näkyy listoilla olevan. :D

Jyväskylässä on kyllä surullinen tilanne, kun jalkapalloihmisiä ei kiinnosta lainkaan asettua ehdolle. Melkein itse tekisi mieli lähteä.
Mombasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Homovitun huutaminen


Vastaus #17 : 16.02.2021 klo 17:08:17

Turun osalta ainakin muutamia jalkapallokentillä tavattuja ihmisiä iski silmään, kun ehdokaslistoja selasin pikaisesti läpi. Varmasti jäi joitain mainitsematta ja niitä saa tähän perään ilmiantaa.

SDP:
Matti Vikström. Ollut ainakin Turun erotuomarikerhon hallituksessa. Muutaman kerran olen tainnut nähdä myös kentän laidoilla ja Bar Momentossa.

Vihreät:
Ville Niinistö. Palloliiton puheenjohtajakisan häviäjä. Kerran olemme myös yhdessä katsoneet miesten maajoukkuepelin jälkeen Serbia-Albania pelin hulinoita kanssamatkustajan puhelimesta helsinkiläisessä ratikassa. Cool story bro.

Vasemmistoliitto:
Paco Diop. Pyörittänyt ainakin jonkinlaista jalkapallo- ja yleisurheilutoimintaa lapsille (erityisesti maahanmuuttajille).

RKP:
Ville Käldström. Vanha kakkosen erotuomari, nykyinen kouluttaja/tarkkailija. Taitaa noin muutenkin olla melko urheilumyönteinen ehdokas. Mieheen voi törmätä esimerkiksi Olavin Krouvissa lauantai-iltaisin.

Muista puolueista ei pikaisella selauksella silmään osunut nimiä, mutta aivan varmasti niitäkin löytyy. Listaa saa siis täyttää, tuskin kaikkia jalkapallomyönteisiä ehdokkaita tiedänkään.
vanhafutari

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 16.02.2021 klo 17:55:06

Stadissa on ehdolla ainakin Kokoomuksen listoilla HJK Laajasalon valmentaja ja HJK ry:n varapuheenjohtaja Ossi Määttä
Siperia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV,TamU&Huuhkajat


Vastaus #19 : 16.02.2021 klo 19:34:24

Balla kuulemma äänestää Gustua! Jei jei!
Korppikotka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Musiikkia ja urheilua


Vastaus #20 : 16.02.2021 klo 20:51:18

Ainahan Helsingissä voi äänestää Arhinmäkeä, jos siltä tuntuu.
Kamreeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #21 : 16.02.2021 klo 23:55:41

https://youtu.be/dK0G3TnX4xc
Keen0n

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Honka, Huuhkajat


Vastaus #22 : 17.02.2021 klo 00:28:41

Espoon futismyönteiset ehdokkaat kiinnostaa - TUP:n stadionhanke voisi saada vauhtia.
Korppikotka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Musiikkia ja urheilua


Vastaus #23 : 17.02.2021 klo 02:02:06


Saa sitä Kamreeri äänestää vaikka kristillispersuja jos haluaa, mutta ei se muuta sitä tosiasiaa, että nämä ovat kunnallisvaalit eikä Helsingin kaupunginvaltuustossa päätetä Suomen ja EU:n asioista.
XoFF

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #24 : 20.02.2021 klo 05:23:30

Kuopiossa ainakin Palloseuran palkallinen Kokoomuksen listoilla :D Alas Toki ymmärrän kun porvariseura niin pakko ollakkin Kokoomuksen lähettiläs että työpaikkasa saa pittää. Hyi saatana elkää nyt kukkaan hullu Kokkoomusta äänestäkö.VASEMMISTO JA KOMMUNISMI KUNNIAAN Ylos

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa