FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.04.2021 klo 22:41:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 29 [30] 31 ... 64
 
Kirjoittaja Aihe: Mestarien Liigan neljännesvälierien 1. osaottelut  (Luettu 50663 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
myy

Poissa Poissa


Vastaus #725 : 25.02.2021 klo 04:19:51

Hyvin vedetty sielä ympyrässä. Kusisuoden puoleen kuolataan vielä pitkään
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #726 : 25.02.2021 klo 13:16:06

Uefa säästää suunnilleen täsmälleen samalla kellonlyömällä Cityn pilkulta ja Casemiron toiselta keltaiselta. Kumpikin kyllä haiskahti siltä, että olisi ns. voinut antaa.

Näinpä, räikeä filmi, josta olisi kortin voinut nostaa. Vähän sama kuin ulosajo, josta sen punaisen jollain tulkinnalla pystyi nostamaan.

Voi myös miettiä sitä punaista, olisiko annettu Realin pelaajalle, jos tilanne olisi ollut toisinpäin? Ei taatusti olisi punaista noussut. Paskahousutuomarille sentteriä.
kungeni

Poissa Poissa


Vastaus #727 : 25.02.2021 klo 13:58:08

Näitä neutraalikentillä pelattavia pareja olisi suosiolla voitu kyllä pelata yksiosaisina, ensimmäiset osat ovat ainakin olleet melko hengettömiä läpsyttelyjä.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #728 : 25.02.2021 klo 14:05:43

Näitä neutraalikentillä pelattavia pareja olisi suosiolla voitu kyllä pelata yksiosaisina, ensimmäiset osat ovat ainakin olleet melko hengettömiä läpsyttelyjä.
Samaa mieltä periaatteessa, mutta vasta-argumentti tuolle olisi ollut, että kaikki muutkin parit olisi pitänyt vaihtaa yksiosaisiksi ja pelattavaksi puolueettomalla kentällä. Ei välttämättä sekään hyvä, jos kilpailussa on samassa vaiheessa kahdet eri säännöt.
ronaldo99

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Manu, PSG, Real Madrid


Vastaus #729 : 25.02.2021 klo 15:47:38

Missäköhän määrin CL:n suosio on muuttunut tällä kaudella? Olisiko kiva tietää kuinka paljon korona on vaikuttanut katsojiin ym. Itselläni jostain syystä ainakin ollut kiinnostus melko nollissa. En tiedä onko vain minulla vai muillakin.
KDB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 93:20


Vastaus #730 : 25.02.2021 klo 15:55:20

Pidän melko epätodennäköisenä että kiinnostus olisi isossa kuvassa laskenut, kun tällä hetkellä telkkari on ainoa keino seurata tämän tason jalkapalloa.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #731 : 25.02.2021 klo 19:04:45

Pidän melko epätodennäköisenä että kiinnostus olisi isossa kuvassa laskenut, kun tällä hetkellä telkkari on ainoa keino seurata tämän tason jalkapalloa.

Itsellä on kyllä mennyt pelkäksi tulosten tarkistamiseksi kun tapana on ollut käydä näitä matseja baarissa katsomassa ja sehän ei juuri nyt onnistu hyvin tunnetuista syistä. Ja kun ei napostele hommata cmorea pelkän CL:n takia niin ollaan sitten katsomatta, päin vittuahan nää pelit on muutenkin mennyt niin ihan hyvä vaan ettei ole nähnyt.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #732 : 25.02.2021 klo 20:28:55

Itselläni jostain syystä ainakin ollut kiinnostus melko nollissa. En tiedä onko vain minulla vai muillakin.

Tulokset tullut tarkistettua, mutta ei juuri muuta pääosin. Eli aika sama fiilis.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #733 : 25.02.2021 klo 20:37:38

Tulokset tullut tarkistettua, mutta ei juuri muuta pääosin. Eli aika sama fiilis.

Samoilla linjoilla vaikka matseja on tullut katseltuakin.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #734 : 25.02.2021 klo 20:42:13

Tulokset tullut tarkistettua, mutta ei juuri muuta pääosin. Eli aika sama fiilis.

Aika lailla tämä. Täsmämatseja sieltä täältä, mutta todella vähiin jäänyt. Jotenkin omien pelien loppuminen vei mielenkiinnon seurata miljonäärien tyhjille katsomoille pelaamista.
Madridlandia

Poissa Poissa


Vastaus #735 : 25.02.2021 klo 20:56:26

Vähän ohi aiheen, mutta tuo taitaa olla myös joillekin normaalia iän mukana tuomaa kiinnostuksen vähenemistä. En tietty tiedä, kuinka paljon muutoin seuraatte futista. Itselläni katseleminen vähenee vuosi vuodelta. Ilman lauantai vakioo tulisi varmasti seurattua vieläkin enemmän pelkkiä tuloksia. Eri liigojen tuloksia tulee katsottua päivittäin, mutta itse katseleminen vähenee.

Itselläni tuo johtuu suureksi osaksi siitä, että liian, liian monesta pelistä puuttuu tunnetta ja seurattavia pelaajiakin on yhä vähemmän. Varsinkaan, kun ei tietty ota yhtään pelaajaa omakseen kuten junnuna teki. Tietty itselläni vaikuttaa eniten se, ettei ole sitä omaa joukkuetta, jota haluaisi seurata viikosta toiseen.

Futis on toki paras laji ja pelejä tulee katsottua futiksen takia, mutta kovin kovin kaipaan kentälle sitä fiilistä, jossa huomasi tietyn derbyn tai muun matsin olevan elämää suurempi asia ja se näkyi pelaajien tekemisessä. Pelejä ja pelaajia, joille joukkue ja maine oli kaikista tärkein asia.
Tötterström

Poissa Poissa


Vastaus #736 : 25.02.2021 klo 21:00:39

Pidän melko epätodennäköisenä että kiinnostus olisi isossa kuvassa laskenut, kun tällä hetkellä telkkari on ainoa keino seurata tämän tason jalkapalloa.
totta kai laskenut kiinnostus kun ei yleisöä mutta toisaalta futis niitä harvoja
asioita jotka piristää tässä koronapaskassa.
Queerinho

Poissa Poissa


Vastaus #737 : 25.02.2021 klo 21:11:01

Madridlandia tuossa puki sanoiksi aika hyvin myös omia tuntemuksiani.

Ilman katsojia pelatuissa tunnelmattomissa otteluissa Metsureiden liigan muovisuus jotenkin korostuu. Itsellänikään ei ole suosikkijoukkuetta tai edes -liigaa ja pelien seuraaminen onkin enemmän kokemusjuttu kuin jännäämistä ottelun lopputuloksesta.

Kova pelitahti näkyy tällä kaudella pelien tasossa, mutta pitkälti on varmaan kyse itse tuotteen muovisuudesta. Siinä missä kansalliset liigat ovat ihan oikeita perintekkäistä sarjoja, Tsämppäri on vielä paljon selkeämmin tuote jonka sisältö muuttuu kulloisenkin tuulen mukaan. Herkkusienipeleistä on koko ajan vaikeampi innostua, ja se vaikuttaa koko kokemukseen.
Epäkomea Palloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luotettavat lähteet ja raportit


Vastaus #738 : 25.02.2021 klo 21:52:22

Herkkusieni ei ole juuri kiinnostanut vuosikausiin, joskus sivusilmällä tulee vilkuiltua. Eilen varmasti sen takia että sattui tulemaan ilmaiskanavalta. Toki tuon yleisön takia vieläkin vähemmän kiinnostaa. Vähän sellaiselta pakonomaiselta pullalta vaikuttaa nykyään verrattuna joihinkin teiniaikoihin joten ehkä tuo madridlandian pointti on aika osuva. Valioliiga on toistaiseksi kiinnostanut mutta siinäkin olen huomaavinani jotain kiinnostuksen puutetta. Derbyissä ei ole kiimaa nimeksikään, "kovat" pelit on täyttä paskaa peli toisensa jälkeen, pelaajistakin tuntuu huokuvan kiinnostuksen puute. Ehkä pelejä on vain liikaa.

Olenkin keskittänyt katsetta enemmän pimppidivarin mittelöihin, Suomen cup on vauhdissa ja Veikkausliigakin alkaa kohtapuoliin niin ei tässä hätää.

Onko ainoastaan oma kuvitelma vai onko nämä kierrostopangit aika helvetisti lyhyempiä verrattuna vaikka viiden vuoden taakse?

E. Vastauksena itselle, 2019 neljännesvälierien molemmat osaottelut keräsivät sellaiset 160 sivua foorumispämmiä ja 2018 samat 160 sivua. Tässä on vain yhden mutta voinee melko selkeästi sanoa että kiima on aika merkittävästi ainakin foorumilla laskenut.
« Viimeksi muokattu: 25.02.2021 klo 22:06:26 kirjoittanut Epäkomea Palloilija »
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #739 : 25.02.2021 klo 22:24:56

Mikä näissä tsämppärin jalkapallo-otteluissa on sitä muovisuutta? Tulee katseltua jalkapalloa aika laaja-alaisesti, enkä ole koskaan ymmärtänyt.
bimbaliukas

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #740 : 26.02.2021 klo 00:17:35

Raha. Koko kilpailu ihan ylikorostuneessa asemassa futiskalenterissa, kun useille seuroille pokaali on se, että selvityy joltain kotimaan nelossijalta mukaan chämppäriin = kausi onnistunut. Vastaavasti jos et näihin kekkereihin pääse mukaan karkaavat muut ja saat hankinnatkin tehdä ihan eri korista. Siksipä isot polkee yhä enemmän pieniä ja koko ajan vaaditaan lisää paikkoja ja väläytellään näitä uusi super liigoja, jotta lopputulema olisi se ettei kukaan jää ulos vaan pelataan keskenään ison rahan otteluja. Kotimaiset cupit alkaa nyt olemaan jo arvostuksen suhteen pohjamudissa ja seuraava siirtymä sitten onkin tappaa kansalliset sarjat. Mukana tässä kokonaisuudessa sitten jo myös kaksi öljyjoukkuetta joihin tehty kaksi maailman kalleinta plastiikkakirurgista operaatiota pelkästään tämän kilpailun vuoksi.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hirveältä kuulostavat huutavat hysteeriset miehet


Vastaus #741 : 26.02.2021 klo 00:37:22


Mainio viesti ja täyttä asiaa. Se, että itsellä sattuu löytymään suosikkijoukkue tässä lajissa reilun 20 vuoden takaa on viimeisiä henkireikiä seurata enää koko lajia. Tietyt ilmiöt kiinnostavat toki edelleen lajin ympärillä. Mutta nyt kun katsojia ei ole niin eipä nuitakaan tarvitse katsoa. Youtubesta onneksi löytyy tavaraa tyhjien katsomoiden ulkopuoleltakin.

Koko laji sen huipulla on kyllä poltettu molemmista päistä loppuun. Ei ihmekään miksi uutta rahaa pitää etsiä Aasian markkinoilta.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #742 : 26.02.2021 klo 08:02:07

Raha jne.

Tämän ymmärrän ja olen lähes kaikesta samaa mieltäkin.

Mutta mikä niissä itse otteluissa on vikana? Vuosien varrella täällä jäänyt siihen käsitykseen, että itse otteluissakin olisin jotain valittamista. Siellä on maailman parhaat jalkapalloilijat kamppailemassa pokaalista joka aivan takuulla heille kaikille maistuisi. Ei mahdottoman huono lähtökohta futiksen ystävälle.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #743 : 26.02.2021 klo 12:05:01

Olihan noista Budapestissa/Bukarestissa autioille stadioneille pelatuista otteluista UCL-gloria kaukana vain pelaajien äänten kaikuessa TV-lähetyksessä. Syksylläkin eurokilpailut vietiin vähän väkisin loppuun ja kansainväliset sarjatkin jatkuivat käytännössä heti viime kauden pötköksi tyhjille katsomoille. Tuollaisen välikauden tuntua on kansainvälisessä jalkapallossa puolin toisin, eikä ihan hirveästi tosiaan tälläsissä olosuhteissa mitään hienoja tarinoita tai viihdettä synny. Sehän on kuitenkin kansainvälisen jalkapallon kohdalla, etenkin (vähintään suht) puolueettomalle katsojalle pääosin se syy, mikä saa niitä itse ottelutapahtumia telkkarista katsomaan ja niihin syttymään, vaikka tietenkin laji aivan sen absoluuttisella huipulla varmaan tänne kirjoittelevia kiinnostaa noin muuten. 

Iän myötä tuleva kyynnistyminen (tai miksi sitä haluukaan kutsua) ja oman mielenkiinnon loppuminen on tietenkin oma tarinansa, mutta en sinällään sanoisi, että itse huippujalkapallo olisi mennyt pilalle tai muuttunut jotenkin olennaisesti siitä, mitä se on ollut vuosikymmeniä. Raha ja "muovisuus" on ollut läsnä jo niin pitkään, että, jos sen takia on mielenkiinto mennyt, niin ei varmaan tässä osiossa juuri kirjoittelisi. Eiköhän homma palaa ennalleen, jos ja kun palataan ns. normaaliin rytmiin (eikä mitään Super liigoja tule) ja katsomot täyttyvät.
Peledinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & modetiimi


Vastaus #744 : 26.02.2021 klo 12:09:29

Alitajuisesti ihmisillä saattaa olla myös mielessä tärkeämmät asiat, kuten toimeentulo, terveys ja normaalin elämän jatkumisen odottelu, joten telkkarifutiksesta innostumiseen ei riitä yhtä paljon voimavaroja.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #745 : 26.02.2021 klo 15:13:47

Hyvää ajatustenvaihtoa.

Tämä Korona-ajan kansainvälinen futis on aika eri juttu kuin koskaan aiemmin. Hyvinkin monessa mielessä. Sarjat joudutaan pelaamaan tiiviisti, lomaa ei juuri ollut kesälläkään, virustartunnat ja loukkaantumiset kovassa pelitahdissa aikaansaavat ”outoja” tuloksia, yleisön puuttuminen vaikuttaa yleiseen fiilikseen jne.

Ei tähän ihan samalla intensiteetillä suhtaudu tietenkään kuin ”oikeaan futikseen” normioloissa, mutta parempaa ei nyt ole tarjolla. Taitavia pelaajia toki kentällä kirmaa, hienoja tilanteita nähdään, mutta ihan kaikki starat eivöt ole parhaimmillaan tässä ottelutahdissa.

Se muovisuus on asia erikseen, sitä valitettavasti tulee lisää koko ajan, niin kauan kun öljyä ja kaasua pumpataan yhtään nykytahtiin ja tuotot tulevat muutaman harvan ihmisen tilille. Ja nyt on jo kasvanut aikuiseksi sukupolvi, joka ei muusta tiedä.
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #746 : 26.02.2021 klo 17:35:33

Minulla mennyt taas vähän toisinpäin. Tullut nyt korona-aikana katsottua kansainvälistä futista enemmän kuin vuosiin. Erityisesti Serie A:ta jonka pelejä olen katsonut viimeksi yhtä paljon joskus 2010. Hyvä futis on aina hyvää futista ja kyllä mielestäni esim. Milanon derbyissä on ollut edelleen tunnetta vaikka yleisöä ei olekkaan.

Koronan jyllätessä lähes kaikki omat menot on loppuneet kuin seinään. Viikonloppuisin on aikaa juoda sohvalla bisseä ja katsoa futista kun mitään kulttuuririentoja ei ole. Penkkiurheilu harvoja asioita jotka tuo iloa ja jännitystä elämään tällä hetkellä. Tämä varmasti suurin syy miksi kansainvälisen futiksen katsominen on omalta kohdaltani kasvanut. Kohta tosin käynnistyy Veikkausliiga ja maantiepyöräilykausi lähtee kunnolla käyntiin niin luultavasti kansainvälisen futiksen seuraaminen vähenee.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 klo 17:38:18 kirjoittanut Kiitaja »
el_capitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tunnelmaa huonontava elämysmatkailijamieshuora


Vastaus #747 : 09.03.2021 klo 23:19:33

Porto rankkipotkusta 0-1 johtoon Ylos
migi111

Poissa Poissa


Vastaus #748 : 09.03.2021 klo 23:20:51

Naurettava rankkari. Siis täysi filmaus ja VAR ei sano mitään. OK, Porto halutaan jatkoon.
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #749 : 09.03.2021 klo 23:20:56

Meinasin juuri kehua, että Juventuksen peli näyttänyt vaihteeksi ihan hyvältä. Kivinen on tie.

Pilkku oli oikeutettu. Ei kahta sanaa.

 
Sivuja: 1 ... 29 [30] 31 ... 64
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa