FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.09.2021 klo 09:40:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mikä on tämän kauden vahvin joukkue Seiskassa?
Exodus
Fish UTD
HJS/2
LaPro
ParVi
Pato/2
PiPo-79/2
Soho SS
Toteemit
AC Darra
ACE/2
FC Hapa
FC Kangasala/2
FC Kaveriporukka
FC Lasten
FC Trompi
HIF
Ilves-Kissat/2
KU-68
Apassit/2
Dynamo UTD
FC Helmi Jätkä
IkU/2
Ilves/3
Kristallipalatsi
MouMa
NePa/Talent
Roxbury JK
TyPS

Sivuja: 1 [2] 3
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Seiska (Läntinen alue B) 2021  (Luettu 15861 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
UnelmaElää

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 16.06.2021 klo 15:46:53

Jaa kahdella tappiollakin voi nykyään saada kolme pistettä ? Jos nyt kuitenkin olisi yksi voitto ja yksi tappio alla.

Oho! Pahoittelut tästä lapsuksesta, tietysti avauskierroksella 3-1 voitto! My bad.

Toki sehän tekee tästä kamppailusta sitten vaan mielenkiintoisemman!
UnelmaElää

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 16.06.2021 klo 22:19:54

Olipahan peli! Seiskan tasoll erittäin viihdyttävä ottelu näin neutraaliin silmään. Ilves/3 - Apassit, lopputulos 1-1.

Apassien pelaaja ajettiin ulos aivan syystä ihan käsittämättömän voimakkaan taklauksen jälkeen. Olin itse jopa tuomaria paremmin sijoittautuneena aidan takana sivurajan kohdalla, ja ilveksen puolustaja sai kosketuksen palloon, jonka jälkeen apassien pelaaja jyräsi aivan totaalisesti ilveksen laitapakin. Tuomari ei epäröinyt, mutta sai kyllä selitellä tuomiotaan vierasjoukkueen pelaajille. Entiedä olisiko keltainen ollut parempi jonkun sääntökirjan mukaan, mutta punanen oli omaan silmään ihan oikea tuomio.

Kotijoukkue ilveksen maali tuli pilkulta. En nähnyt tarkalleen tilannetta, koska olin niin kaukana, mutta tuomari ainakin näytti apassin keskikenttää dominoivalle tummapiirteiselle pelaajalle, että käsivirheestä pilkku tuli. Pilkku sisään ja 1-0

Loppupeli olikin enemmän tai vähemmän apassien tasoitusmaalia jahdatessa, joka sitten lopulta tulikin, ihan pelin viimeisillä hetkillä!

Pelissä oli vauhtia, tunnetta, tilanteita, punasia ja keltaisia, ja kun peli loppui, niin tuomari sai ainakin usemmalta pelaajalta kiitoksia, eikä näyttänyt kumpaakaan joukkuetta tämä tulos ainakaan ulospäin haittaavan.

Kokonaisuudessaan hyvä peli!
Nuoripirlo

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 21.06.2021 klo 10:01:59

B3 lohkossa todella mielenkiintoinen joukkue on Typs. Kävin katsomassa heidän peliä Fc helmi jätkiä vastaan ahvenisjärvellä ja peli oli täysin vieraiden hallintaa. Nuoret miehet saivat kotijoukkueen pasmat aivan sekaisin ja muutama ylilyönti myös kotijoukkueelta nähtiin. Erityismaininta vieraiden pitkälle varmanäppiselle kassarille jolle ei tulla kyllä ensimmäisellä kierroksella montaa maalia tekemään. Syksyn peleissä joukkueen ongelmana oli kuulemma viimevuonna rosterin puute, jännä nähdä miten tänävuonna käy.
hephep

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PaLä, Roxbury JK, Barca, JJK (- logo)


Vastaus #28 : 22.06.2021 klo 15:17:16

Kesäistä maakuntamatkailua, kun kolmeen päivään pelit Mouhijärvellä ja Ikaalisissa. 30 asteen helteessä tietenkin. Tuoppi
Nuoripirlo

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 22.06.2021 klo 22:09:30

Tänään oli niin hieno päivä että päätin oikein lähteä Tampereelta ajelemaan Sastamalaan(vai onko nyt Vammala) Typs-Ilves/3 peliä katsomaan. Kylläpä kilometrit kannatti sillä oli tarjolla sitten niin viihdyttävää 7 div jalkapalloa upeassa kesäillassa. Vierasjoukkuetta pidin ennakkoon hieman kovempana mutta en enää. Typs prässäsi ja vieraat oli lukuisia kertoja helisemässä. Molemmat joukkueet pääsivät ampumaan pilkulta, vieraat ei tehneet kun taas koti teki. 2-0 oli täysin ansaittu voitto. Huomiona että jälleen Typsin vastutajilla meinasi hermokontrolli mennä mutta ymmärtäähän sen kun vastassa taitaa olla sarjan paras/nopein joukkue puolustamaan ja paikoille ei meinaa millään päästä.
Ehdottomasti kannattaa seurata tämänjoukkueen otteita jatkossa livenä! On viihdettä ja tunetta ei puutu!
ade

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves


Vastaus #30 : 23.06.2021 klo 21:18:47

Useamman pelin nähneenä tämän kauden seiskaa, on pakko nostaa esiin Roxbury JK:n pelaaminen. Kolmeen ensimmäiseen otteluun 3 voittoa maalierolla 8-1. Huhu puheiden mukaan joukkue on aloittanut tiukan kuntoharjoittelun jo ennen vappupillien pörinöitä, mikä näkyi varsinkin ennakkoon kovaa Ilves 3:sta vastaan ottelun toisella puoliajalla, missä Ilves jäi täysin Roxburyn jalkoihin.

Erittäin mielenkiintoinen ja katsomisen arvoinen joukkue tämä Roxbury!
ArroFifa KPR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LaVe, LaVe KPR


Vastaus #31 : 24.06.2021 klo 11:43:27

Harjoitusottelu LaVe/KPR-Pato/2 YouTubessa! https://www.youtube.com/watch?v=2jH4lbMBk1M&ab_channel=LaVeKPR
MegaYe

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 28.06.2021 klo 17:09:42

HJS/2 luovuttanut kotipelinsä LaProa vastaan, mitähän ihmettä?
Nuoripirlo

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 28.06.2021 klo 18:01:03

Huhujen mukaan Himosjuhannuksessa oltiin nähty suuri kuttulauma ja mm. Kaijakoo oli laulanut kuttujen noususta kutoseen. Tsemppiä peliin koko kuttulaumalle! Askel voi olla pikkasen normaalia raskaampi.
Lapsettehtynä

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 28.06.2021 klo 18:45:45

Olin itsekkin himosjuhannuksessa ja näin tämän kuttulauman. Atleettisen näkösiä kavereita ja itsevarmuutta ei puuttunut! Kaija koo selvästi tuon TYPS joukkueen fani… toivottavasti myös nousevat kutoseen!
ade

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves


Vastaus #35 : 30.06.2021 klo 00:56:35

Maanantai iltana käytiin ahvenisjärven jalkapallopyhätössä B3 lohkon kärkikamppailu Roxburyn ja Typsin välillä.

Ottelu ei juurikaan tarjonnut katsojille suuria jalkapallon hienouksia. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa omat hallintajaksonsa, ja nämä hetket Roxbury osasi käyttää hyväkseen, ottamalla loppujen lopuksi ansaitun voiton 2-1 lukemin. Erityismaininta Roxburyn eurogoal yritykselle, kun valkoisten laituri pamautti pallon 40 metristä maalin ristikkoon.

Ottelun aikana kävi varsin hyvin ilmi, että Typsin pelaajilta oli jäänyt juhannuksen tiimoilta tinakengät jalkaan, kun taas Roxburyn porukka oli hoitanut juhannuksen jälkeisen korjaussarjan kokemuksen tuomalla varmuudella.

Lohkon kolmen kärki alkaa erottua jo muista, ja Roxburyn juna porskuttaa edelleen puhtaalla pelillä. Mielenkiintoinen loppukesä tulossa tämän lohkon suhteen.
Nuoripirlo

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 30.06.2021 klo 16:26:06

Hieman täytyy Typsiä puolustaa sillä juhannus valitettavasti näkyi karmean paljon kun taas kotijoukkueen selvästi iäkkäämpi porukka vietti rauhallista perhejuhannusta(epäilisin että lapset tehty yms.)
ArroFifa KPR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LaVe, LaVe KPR


Vastaus #37 : 01.07.2021 klo 14:05:52

Ilves Kissat-FC Lasten 1-3, lohkosta tulossa todella tasainen!
ade

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves


Vastaus #38 : 02.07.2021 klo 14:22:36

Hieman täytyy Typsiä puolustaa sillä juhannus valitettavasti näkyi karmean paljon kun taas kotijoukkueen selvästi iäkkäämpi porukka vietti rauhallista perhejuhannusta(epäilisin että lapset tehty yms.)

Vanha Jämsänkoskelainen viisaus: Tärkeintä ei ole voitto eikä murskavoitto, vaan se että tappio menee vastustajalla tunteisiin. ;)
ade

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves


Vastaus #39 : 27.07.2021 klo 22:02:04

Lohko B3:ssa  vaihdettiin eilen varvas sandaalit nappulakenkiin Tampereen kauniissa kesäillassa, kun Dynamo UTD ja Roxbury JK kohtasivat Messukylän sametilla.

Ottelu sai hieman huvittavan alun, kun kotijoukkue Dynamon pelipallot olivat vielä kesäterässä. Onneksi Dynamon joukkueelta löytyi kova keuhkoinen kaveri ja peliä pystyttiin jatkamaan.

Ottelun ensimmäinen puolisko oli yllättävän tasainen lähtökohtiin nähden. Roxbury pääsi useasti selkeisiin maalinteko paikkoihin, mutta tuloksetta. Dynamo yllätti Roxburyn nopeilla vastahyökkäyksillä, mutta tauolle lähdettiin kuitenkin 0-0 tilanteessa.

Toisella jaksolla näkyi selkeästi Roxburyn kevään kuntokoulu, kun Roxbury löi ison silmään ja latoi taululle loppujen lopuksi 4-0 lukemat.

Ottelun hienoin hetki nähtiin 1-0 maalissa, kun Roxburyn laituri leijaili omissa korkeuksissaan ja pukkasi ottelun voittomaalin. Tuollaisella pompulla ollaan varmasti oltu aikoinaan jossain kolmiloikan piirikunnallisissa palkinnoilla! Erityismaininta tuomarille, joka piti kovalla kokemuksella ottelun hallussaan, vaikka jalka ei enään jaksanut keskiympärää pitemmälle.

Roxburyn juna painaa edelleen ilman ylimääräisiä pysähdyksiä. Huomiona myös ainoastaan 2 päästettyä maalia, mikä kertoo erittäin kovasta kurinalaisuudesta puolustus suuntaa.
EasyMoneySniper

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 04.08.2021 klo 23:29:53

Tiistaina Vammalassa pääsi jälleen Typs vauhtiin Hopun tekonurmella. Vastustajaksi oli Nokialta ajellut tällä kertaa Kristallipalatsi tms... Ottelu oli varsinaista maalijuhlaa molemmin puolin päättyen kuitenkin lopulta kotijoukkueen 4-3 voittoon. Ainakin Typsin otteista oli pieni tauko nähtävillä, sillä aina niin varmanäppinen maalivahti hieman haparoi muutaman kerran. Hyökkäyspeli oli kuitenkin totutun tehokasta ja kaunista. Lopussa nähtiin pieni "torikokous" Typs maalilla, kun vieraat runnoivat 3-4 kavennuksen hieman kyseenalaisin keinoin. Varsinkin keltapaitojen #37 oli vahvasti mukana tönimässä Nokialaisia, jotka ottelun päätyttyä lähtivät hävinneinä ja hikisinä kohti Nokiaa, kun Hopulla ei suihkumahdollisuutta ollut.
UnelmaElää

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 06.08.2021 klo 00:36:23

Äsken katkesi Roxby JKn viiden ottelun voittoputki, kun pelasivat kotiottelussaan 1-1 (1-0) tasatuloksen Fc Helmi Jätkiä vastaan!

Pallonhallinta oli varmaan 70% kotijoukkueellea, mutta liiveillä pelanneet vieraat piti Roxbyn hyvin pois niiltä kaikkein vaarallisimmilta tonteilta.

1-0 johtoon siirryttiin pilkulta, joka tuli vierasjoukkueen topparin laiskasta puolustuksesta. Hyökkääjä eteni lähes päätyviivaa pitkin kohti maalia, tuikkasi pallon ohi puolustajasta ja oli ohittamassa, kun pakki suoristi jalkansa. Tuomari oli hyvin sijoittautunut ja näytti ehkä omalla elekielläänkin että 'pakko tosta rikkeestä on viheltää'.

Vierasjoukkueelta palautteena penkiltä kuultua, että olipas heppoinen pilkku. Tiedä häntä, kai se oikein meni, olisin vaan sarjan tasaisuuden takia toivonut Roxbyn tappiota.

Puoliaikatilanne siis 1-0.

En tiedä, onko tälläkin kanavalla huhuillut Roxbyn kuntotreenit sitten lopetettu tältä kaudelta, vai oliko helmijätkät itsekin kuntopolulle eksyneet, mutta fyysinen jaksaminen näytti suht tasavertaiselta.

Tasoitusmaali olikin sitten taattua seiskadivaria. ~5min jäljellä. Pallo laidalla, keskityspallo maalille epäonnistuu ja lähtee kohti maalia ja etutolppaa. Maalivahdille helppo pallo, mutta jotenkin se käsistä maaliin lipsahti.

Tuomari oli (ainakin nähdäkseni) sama pitkä kaveri joka on tullut uutena tälle kaudelle viheltämään seiskaa/kutosta. Pelin päätyttyä tuomarin esitys tuntui molemmille joukkueille kelpaavan, enkä itsekään siitä moitittavaa löytänyt, taisi jonkun kortinkin vierasjoukkueelle nostaa.

toivotaan hyvää ja tiukkaa loppukautta!
EasyMoneySniper

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 08.08.2021 klo 13:29:59

Lauantaina Kyröskoskella pelattiin varmasti yksi tämän kauden tunteikkaimmista kamppailuista, kun Apassien vieraaksi saapui kulttijoukkue Typs (Kutut). Ottelu alkoi Typsin hienoisella hallinnalla ja varsinkin yksi kokoonpanomuutos pisti omaan silmääni, kun joukkueen pitkäruhoinen maalivahti oli vaihdettu piikkipaikalle. Ottelu eteni puoliajalle lukemissa 2-2, mutta toisella jaksolla Typs alkoi painostamaan tutulla tyylillään niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Lopulta peli päättyi Typsin 4-3 voittoon ja kukas muukaan, kun numerolla 16 viilettänyt ex maalivahti? iski voittomaaliksi jääneen osuman 78-minuutin kohdalla. Pelin jälkeen Apassien valmentajalla oli vielä omat viestinsä Typs pelaajille sekä faneille. Innolla aion jatkossakin matkustaa Typsin pelejä seuraamaan!

Ps. Tietääkö joku miksei Typsin pelejä enää kuvata? Youtubesta löytyy pelejä, mutta en ole kameramiestä hetkeen kentän laidalla nähnyt..
Kärkkäisen oluthylly

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS, OuJK, TPV


Vastaus #43 : 14.08.2021 klo 09:43:36

Sympaattisen kylpyläkaupungin ylpeys IkU oli eilen käynyt ryöstöretkellä Sastamalassa. Taitaa viime kauden tapaan Tyrwään kendojanareilla paukut loppua kesken kun kausi lähenee loppuaan.
Lapsettehtynä

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 14.08.2021 klo 21:30:50

Ajelin eilen tampereelta sastamalaan katsomaan Typs-Iku/2 peliä. Iku sen vei 1-0. Kutut kyllä dominoi peliä ja edelleen #16 ex-maalivahti hyökkääjänä erittäin vaarallisena. Iku teki voittomaalin viimeisillä minuuteilla. Hieman pullukka tuomarilla selvästi kuttuja vastaan jäänyt patoutuneita tunteita kyröskoskelta… no pskassa divarissa pskat tuomarit… Ikulla oli kyllä uskomaton tuuri pelissä. Sastamalan ylpeyshän dominoi peliä koko 90 minuuttia… no joskus näinkin. Cheek ja kaija K olivat vannoneet kuttujen nousua kutoseen koko kesän ajan.. saa nähdä..
Kärkkäisen oluthylly

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS, OuJK, TPV


Vastaus #45 : 16.08.2021 klo 12:30:41

Jännäksi käy ennen loppua. Siinä kovimmassa, eli kolmoslohkossa, alkaa ylemmän loppusarjan paikat olemaan kohta jaettu. Kärkikolmikko on jo paikkansa auringossa varmistanut ja kolmikko Apassit 2, Ilves 3 ja Helmi jätkä taistelevat kahdesta viimeisestä paikasta. Alla vähän omia ajatuksia joukkueista ja loppukaudesta.

Roxbury JK
7 ottelua/19 pistettä. Lohkon piikkipaikalta jatkosarjaan. Tasalaatuista ja kompakti paketti. Ei tähtiä, mutta ei heikkoja lenkkejäkään. Monivuotisen alasarjajoukkueen rutiini näkyy tekemisessä. Saanut tällä kaudella (joukkue)puolustuksen ja maalivahtipelin toimimaan aikaisempaa paremmin.

Oma arvio loppusijoituksesta 1.


TyPS
8 ottelua/16 pistettä. Alkusarja TyPSin osalta jo taputeltu. Taisin jopa Tyrwään kendojanareiksikin kutsua, mutta pidättäydytään tässä yhteydessä käyttämästä enää noin epäasiallista kieltä. Erittäin suoraviivainen joukkue, joka pelaa tilanteet loppuun saakka, puolustaa kovaa ja hyökkää nopeasti. Pelikirjan ydin: Pari pakki-pakki syöttöä, jonka jälkeen se Pitkä päätyyn ja perään. Viekö jäähallien kutsu kuitenkin taas sen parhaan terän syksyn pimetessä?

Oma arvio loppusijoituksesta 3.


IkU/2
7 ottelua/15 pistettä. Entinen ikuinen heittopussi (pun intended) pelaa nyt elämänsä kautta. Omiin silmiin ainakin vaikuttanut sarjan parhaalta joukkueelta. Rosterissa paljon viime vuonna Nelosta pelanneita kavereita. Neljän ottelun voittoputkessa eikä loppua ole ihan heti näköpiirissä.

Oma arvio loppusijoituksesta 2.


Apassit/2
7 ottelua/13 pistettä. Aloitti kauden ryminällä, mutta suunta on ollut jo hetken alaspäin. Epätasainen joukkue. Kuinka riippuvainen on edustuksen avuista?

Oma arvio loppusijoituksesta 5.


Ilves/3
7 ottelua/10 pistettä. Viime vuonna pisteen päähän noususta jäänyt Ilves on alisuorittanut ja pahasti. Onko liikaa parin hyvän yksilön varassa? Uskon, että kuitenkin selviytyy yläloppusarjaan ja parantaa peliään. Ei kuitenkaan nähdä tällä kaudella kärkikahinoissa.

Oma arvio loppusijoituksesta 4.


FC Helmi jätkä
7 ottelua/10 pistettä. Yhtään peliä en ole nähnyt, joten mennyt itseltä tämä jengi vähän ohi. ilmeisestä ainakin pari entistä pelimiestä rosterista löytyy. Alkusarjan viimeinen peli tänään Ikaalisissa, Yllätys toki mahdollinen, mutta luultavasti jäämässä alaloppusarjaan.

Oma arvio loppusijoituksesta 6.

Borinin saranapolvet

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 16.08.2021 klo 22:15:03

Siinä kovimmassa, eli kolmoslohkossa

:D

Ykkös- ja kakkoslohkojen kärkipäät sen sijaan vaikuttavat erittäin kovilta tänä vuonna innokkaan alasarjafutiksen ystävän silmissä. Loppusarjoista tulossa hurjia trillereitä! Taso on laaja.
Leksa25

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 17.08.2021 klo 20:11:43

:D

Ykkös- ja kakkoslohkojen kärkipäät sen sijaan vaikuttavat erittäin kovilta tänä vuonna innokkaan alasarjafutiksen ystävän silmissä. Loppusarjoista tulossa hurjia trillereitä! Taso on laaja.

Taso on laaja on kyllä hyvä käsite, mutta kakkoslohkon tuloksia kun katsoo niin kyllä siellä pääsee melkein ilmaiseksi joku nousemaan.
MegaYe

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 18.08.2021 klo 15:11:54

Taso on laaja on kyllä hyvä käsite, mutta kakkoslohkon tuloksia kun katsoo niin kyllä siellä pääsee melkein ilmaiseksi joku nousemaan.

En oikein ymmärrä miten Ilves-Kissat-2 on rämpinyt niin pahasti, joukkueessa pelaa Ilveksen vanha Veikkausliiga pelaaja joka vielä 2017 pelasi 23 peliä avauksessa (Antti Hynynen), ja lisäksi on monia vanhoja Ilves-Kissojen Kakkos-Kolmos divari äijiä, ja muutenkin nelos kolmos divarissa pelanneita ukkoja paljon.
Yrittivät vielä ennen kautta ilmottautua suoraan Kutoseen joten halua nousta varmasti olisi, mikä ei nyt joukkueessa toimi?!
Borinin saranapolvet

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 19.08.2021 klo 15:59:16

En oikein ymmärrä miten Ilves-Kissat-2 on rämpinyt niin pahasti, joukkueessa pelaa Ilveksen vanha Veikkausliiga pelaaja joka vielä 2017 pelasi 23 peliä avauksessa (Antti Hynynen), ja lisäksi on monia vanhoja Ilves-Kissojen Kakkos-Kolmos divari äijiä, ja muutenkin nelos kolmos divarissa pelanneita ukkoja paljon.
Yrittivät vielä ennen kautta ilmottautua suoraan Kutoseen joten halua nousta varmasti olisi, mikä ei nyt joukkueessa toimi?!

Onhan Kissojen tuloskunto odotuksiin nähden hieman heikko, mutta huonoille ei ole kyllä pisteitä menetellyt. FC Lasten on myöskin materiaalilta Seiskaan erittäin kova jengi, ehdottomasti oli yksi nousijasuosikeista. KU-68 ei itselle niin tuttu joukkue ole, mutta kovaa kautta ovat näköjään pelanneet hekin. Näille Kissojen ainoat tappiot ja pistemenetykset ylipäätään. Eiköhän tule jännittävä yläloppusarja, kolme nousijakandidaattia. ACE/2 puolestaan tainnut jo aloittaa perinteisen loppukauden sulamisen hyvissä ajoin, vaikka hyvä jengi toki sekin.

Ykköslohkossakin jännät paikat. Fish United ja Exodus ovat kovassa tuloskunnossa olleet koko kauden, Fish kärjessä 1p erolla. Exodus poikkesi välillä kärjessä, mutta viime kierroksella Fisu palasi piikkipaikalle. Ja näinköhän vielä todella myöhään kautensa aloittanut HJS/2 nousee kolmanneksi nousijakandidaatiksi sekoittaan pakkaa? HJS antoi pisteitä eteen luovutuksineen yms, mutta pelaamaan alettuaan on pisteitä ropissut. Aikamoinen takamatka kyllä kirittävänä. Trillerimäinen alkusarjan viimeinen kierros ja yläloppusarja tiedossa tässäkin lohkossa.

Upea kausi on meneillään Tampereen Seiskan lohkoissa!

 
Sivuja: 1 [2] 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa