FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2024 klo 20:05:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Miesten futsal-liigakarsinta 2020–2021  (Luettu 40423 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


: 28.03.2021 klo 15:10:37

Futsal-liigaan ei ollut mahdollista nousta kauden 2020–2021 Ykkösestä suoraan. Sarjan kaksi parasta joukkuetta kohtaa yksinkertaisessa sarjassa liigan 11. ja 12. sijoittuneet joukkueet. Liigan 11. ja Ykkösen voittaja saavat kumpainenkin kaksi kotiottelua, ja päättävät karsinnat keskinäiseen otteluun liigajoukkueen kotikentällä. Liigan 12. isännöi viimeisessä ottelussaan Ykkösen kakkosta.

Joukkueet:

Liigan 11. PJK, Pirkkala

Huurteisen helmikuun synkkä aika koitui liiganousija PJK:n turmaksi. Siinä missä PJK otti helmikuun ensimmäisen päivän jälkeen vain kolme pistettä, heidän pääkilpailijansa JoSePa saalisti 18 ja Sievi FS 11 pistettä. Tammikuun jälkeen PJK taisteli vielä tosissaan pudotuspelipaikasta, kunnes havahtuivat maaliskuun 28. päivänä menettäneensä 13 ja kuuden pisteen kaulansa karsijoihin nähden.

Jos PJK:n kevät 2020 oli juhlamarssia, niin tämän vuoden päinvastainen trendi on hankala karsintoihin lähtiessä. PJK on koko kauden aikana voittanut vain kahdesti haastajan asemassa. Ensimmäinen voitto tuli Riemusta kauden avauskierroksella ja toinen voitto SoVosta tammikuun 24. päivä.

PJK:n rutiini tulee olemaan kova, onhan joukkueessa Miikka Mörön, Antti Ala-Myllymäen, Jussi Kaihlajärven, Toni Järvisen ja maalivahti Nico Suomalaisen tasoisia futsalpelaajia. Joukkue lepää paljon ensin mainitun kaksikon tehojen varassa.

Pirkkalalaisten ongelma tulee olemaan enemmänkin henkisellä puolella. Laadullisesti PJK on karsintojen selkeästi kovin joukkue. Miten kääntää jatkuvat huonot tulokset kauden tärkeimmällä hetkellä? Heidän etunsa on kaksi kotiottelua, molemmat ennakkoon kovimpia haastajia vastaan. Ainoa vierasottelu on vain tunnin matkan päässä Loimaalla, jossa Alastaron Urheilijat tulevat olemaan vahvoja.

PJK:n hyökkäykset tulevat olemaan laadullisesti karsintojen kovimpia. Kohdepelaajana Mörö on aivan eri tasolla haastajien tähtien kanssa. Jos Kaihlajärvi on pelikunnossa, saa PJK edun myös ehkä suomalaisen futsalin kovimman hämmentäjän muodossa. Kaihlajärvi osaa mennä niin syvälle ihon alle, että vastustajan tekee mieli raapia ihonsa rikki, kuten happotripillä. Hän ei tosin ole otteluakaan pelannut tammikuun puolen välin jälkeen.

Seuraa näitä.

1. Mörö – Ala-Myllymäki tandemin takana täytyy tulla lisää tulivoimaa. Olisiko se Järvisen kovat pommit?
2. Miten PJK pystyy pääsemään pois Ykkösen joukkueiden äärimmäisen kovan prässin alta?


Liigan 12. Ilves FS, Tampere

Ilves on tullut pitkän matkan 2010-luvun taitteen ja 2000-luvun alkupuolen dominanssistaan liigan alapään joukkueeksi. Viime kaudella Ilves säilyi liigassa koronapandemian ansiosta. Tällä kaudella suora putoaminen ei ollut edes lähellä PP:n ja HIFK:n selkeän liigavauhdin puuttumisen vuoksi. Ilves olikin näiden heikkojen joukkueiden jälkeen selvällä marginaalilla ”liigatason joukkueiden” huonoin versio. Joukkue teki maaleja 2,5 keskiarvolla, kun liigassa säilyvillä joukkueilla määrä oli selvästi yli kolmen. Ilves myös päästi maaleja yli 4,5 keskiarvolla. Ainoastaan Someron Voima päästi enemmän maaleja heidän yläpuolellensa sijoittuneista, muiden jäädessä noin neljään päästettyyn per ottelu.

Ilvestä ei saa silti aliarvioida. Joukkueessa on rutiinia Tomi Lahtisen, Jaakko Ahokkaan, Markus Sädeen, Pauli Pylvänäisen ja Jarno Majamaan kautta. Myös penkille tuli helmikuussa rutiinia Matti Anttosen liittyessä joukkueeseen päävalmentajana. Anttonen on jo neljäs valmentaja Ilveessä kaudella 2020–2021.

Ilveen ongelma on maalivahtipeli. Aiemmin kivikovaan puolustuspeliin loistavien maalivahtien kanssa nojannut Ilves on nykyään vain arka kissapeto ilman selkeää konseptia ja voittavaa maalivahtia. Ykkösen joukkueita vastaan toki Ilveen koko kauden kovempi pelinopeus tulee näkymään vähempinä päästettyinä maaleina ottelutempon laskiessa. Tällöin myös Majamaasta saadaan enemmän irti. Takavuosien maaliruisku ei ole liikkuvassa kunnossa, jolloin hän on jäänyt askeleen tai jopa kaksi liigapelaajia perään. Majamaa onkin syömähammas, jota tulee käyttää Ykkösen joukkueiden kakkos- ja kolmosketjuja vastaan, joissa pelinopeus on pienempi ja puolustusrutiini heikompi.

Seuraa näitä.

1. Nouseeko kokenut kaarti kauden tärkeimmällä hetkellä omalle tasolleen?
2. Miten Anttonen saisi alavireisen maalivahti- ja puolustuspelin kuntoon lyhyessä ajassa?

Ykkösen voittaja: Turun Pallokerho, Turku

TPK pelasi liigaa 2000-luvun alkupuolelta aina 2010-luvun puoliväliin, kunnes farssinomaisesti luopuivat liigakarsinnoista joutuen hakemaan vauhtia alasarjoista. Nousukielto on kärsitty ja nyt on mahdollisuus palata parrasvaloihin.

Turussa on tehty suuren luokan uusiutuminen ja noista liigakausien runkopelaajista mukana on enää täksi kaudeksi paluun tehnyt Marko Laaksonen ja valmennusportaassa vaikuttava Tuomas Vainio. Päävastuu käskyttämisestä on Miika Mendolinilla. Mendolin on tehnyt vakuuttavaa työtä Kerhon peräsimessä saaden monet pelaajat nousemaan askeleen, jopa kaksi, eteenpäin.

TPK hävisi kauden aikana vain kertaalleen. Tuo tappio kärsittiin 23. lokakuuta 2020 Ykkösen toisella kierroksella paikallisvastustaja Alastaron Urheilijoille. Kerho keräsi kuusi pistettä kakkosta enemmän, ja maaleja se teki eniten ja päästi vähiten.

Kerhon ykkösnyrkki oli Ykkösessä todella timanttinen. Vaikka Mendolin kierrättikin kolmea ketjua, nousi ykkösnelikko esiin selkeällä marginaalilla. Kokenut Aapo Hakala, useita liigakausia repussaan kantava Tuomas Hakala, kapteeni Joona Forsström, ja vikkeläkinttuinen Teemu Arponen, on tehnyt vastustajistaan hakkelusta. Varsinkin Forsströmin target-pelaaminen tuo mieleen parhaiden vuosien Pasi Nevanperän sillä erolla, että Forsström osallistuu myös aktiivisesti pelipaikkojen kiertoon. Liikkuva, vahva ja maaliahne target on prototyyppi pelaajasta, joka jokaisella joukkueella tulisi olla.

Ykkösen taustalla tulee kokeineita kettuja, kuten Kari-Pekka Koivunen, Eemeli Jäspi, ja loppukaudeksi Turkuun saapunut Miikka Hurme. Hurme tosin ei ole päässyt kunnolla TPK:n systeemiin sisälle, ja karsinnoissa olisi aika löytää se reppu, jonne pakata vastuuta ja kantaa se läpi kolmen ottelun. Maalivahtipelaaminen on TPK:lla karsintojen selkeästi paras osa-alue. Laaksonen on pelannut futsalia huipputasolla jo kahdenkymmenen vuoden ajan. TPK:n uhrautuvan puolustuksen takana Laaksosen parhaat ominaisuudet pääsevät esille, kun hänen ei tarvitse osallistua peliin liian aktiivisesti.

Seuraa näitä.

1. Miten hyvin TPK:n ykkösnyrkki saa tukea kakkos- ja kolmosketjulta?
2. Onnistuuko TPK murtamaan liigajoukkueiden keskustan, mikä on ollut tärkeä osa joukkueen hyökkäyspeliä?

Ykkösen toinen: Alastaron Urheilijat, Loimaa

Rokkenroll-futsalin edelläkävijä Alastaron Urheilijat tuo karsintoihin täysin toisenlaisen vivahteen kolmeen muuhun joukkueeseen verrattuna. Jos Ilves ja TPK pyrkii todennäkäisesti nojaamaan vähiin päästettyihin maaleihin, niin AU on parhaimmillaan Loimaan lentokentällä paukuttaen maaleja liukuhihnalta. AU johti pitkään Ykköstä, ja oikeastaan vasta selkeästi hävityn derbyn jälkeen putosi pois kärjestä. Liigakarsinnat on kuitenkin todella upea suoritus alastarolaisilta.

Kuten todettua, AU nojaa suuresti Jani Luoman, Mikke Louhelan ja Tuomas Happosen tehokkuuteen. Tämä kolmikko tuntee toisensa täydellisesti ja parhaimmillaan pelaaminen näyttää tuhovoimaiselta pihapelien baletilta, jonka jälkeen muut kylän pojat haluavat aina vaihtaa epikset jaot uusiin. Myös maalivahti Henri Saarinen on vaarallinen vastahyökkäyspelote. Saarisen heittokäsi on omaa luokkaansa, ja hän on myös oivallinen torjuja.

AU:n kontrausnopeus on karsintojen kovin. Se on myös heidän ainoa varsinainen ase. AU ei osaa hyökätä pitkään. Kyllä, he osaavat pitää palloa, sillä taitotaso on korkea, he eivät kuitenkaan löydä avaimia tehokasta puolustusmuotoa vastaan, ja hyökkäykset päättyvät usein laukauksiin kolmen pelaajan puolustusmuodon läpi.

Alastarolaiset ovat epäkiitollisessa asemassa otteluohjelman suhteen. He joutuvat pelaamaan vieraissa niin TPK:a kuin Ilvestä vastaan ja saavat Loimaan liikuntahalliin vain XXXX:n. Toisin sanoen ennakkoon kovin joukkue on vastassa kotiottelussa, kun ne todennäköisimmät voitot joudutaan hakemaan vieraista. Lisäksi AU:n rosterin leveys ei ole kovin suuri.

Seuraa näitä.

1. Miten rokkenrollfutsal lähtee lentoon ennakkoon kovempia vastustajia vastaan?
2. Kuinka kakkosketju pystyy vastaamaan ykköskentän tehoihin puolustaen vastustajiaan?


Tulospalvelu https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/FMLkars!splfs2021/group/1/
« Viimeksi muokattu: 29.03.2021 klo 17:08:54 kirjoittanut Monska »
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 28.03.2021 klo 19:39:00

Erinomaista analyysiä Monskalta! PJK sitten valikoitui neljänneksi karsijaksi. Miikka Mörö, Antti Ala-Myllymäki ja maalivahti Nico Suomalainen ovat PJK:n ehdottomia avainpelaajia. Erittäin mielenkiintoinen ja lyhyt sarja tästä tulee. Jokainen peli on huipputärkeä, ja maalieroilla on merkitystä. TPK pystyy haastamaan molemmat liigajengit. AU:lle voi jäädä kiusantekijän rooli - tai sitten se yllättää voittamalla kaikki vastustajansa! Vielä en lähde tarkemmin arvailemaan, miten tässä lopulta käy.
pelderhostiga

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 28.03.2021 klo 20:44:53

Erittäin hyvä avaus ja tosiaan PJK on nyt siis neljäs karsija. AU on siis ainoa joukkue näistä, jolla ei ole aiempaa liigakokemusta. Ilveksellä päinvastainen tilanne, kun joukkue on koko olemassaolonsa ajan pelannut liigaa. Kissapedoille putoaminen ykköseen olisikin varmasti kova pala. Hiukan ennakossa pisti silmään Majamaan mainitseminen Ilveksestä puhuttaessa, kun mies ei ole tainnut olla enää vuosiin edes ykkösen vaatimassa kunnossa Raumassa pelatessaan. Samoin TPK:n aiempaa liigakokemusta on mielestäni hieman vähätelty, sillä joukkueesta löytyy useita entisiä liigapelureita ja Kerhon paidassakin liigaa on aikanaan pelannut ainakin viisi nykyisen joukkueen pelaajaa. Kai näistä voi entisiksi runkopelaajiksi luonnehtia Laaksosen ohella ainakin Koivusta, joka muistaakseni pelasi useamman kauden TPK:n ykköskentässä liigaa tehden melko paljon pisteitä, sekä Vuorista, joka oli ainakin omien muistikuvieni mukaan yksi TPK:n viimeiseksi jääneen surullisen kuuluisan liigakauden parhaita pelaajia. Yhtä kaikki, yhtään helppoa tai ennakolta varmaa peliä ei näissä karsinnoissa tulla näkemään.
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #3 : 29.03.2021 klo 10:03:13

Taisi Joni Vuorinen aloittaa liiga uransa Porissa?
Hönö

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 29.03.2021 klo 10:34:35

Uskon, että Ilves säilyy ainakin. Todennäköisesti myös PJK. Mörö ja AMM liian kovia varsinaissuomalaisille.

Näkyvätkö nämä ottelut jostain (selostettuna?)?
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #5 : 29.03.2021 klo 12:27:35


Näkyvätkö nämä ottelut jostain (selostettuna?)?
Turun Sanomat ja Loimaan Lehti näyttää TPK:n ja Alastaron Urheilijoiden kotiottelut selostettuina ja studion kera.
vessapaperirulla

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 29.03.2021 klo 12:50:02

Turun Sanomat ja Loimaan Lehti näyttää TPK:n ja Alastaron Urheilijoiden kotiottelut selostettuina ja studion kera.

PJK:lla ja Ilveksellä ainakin tarvittavat välineet on liigan toimesta, joten voisi olettaa että näyttävät ottelut youtube-kanavillaan (mitä ovat koko kauden tehneet Solidsportin ohella).

PJK - Riemu peliä seuratessa maalivahti Suomalainen loukkaantui, eikä pystynyt enää ottelua jatkamaan. Toivottavasti pystyy karsinnoissa pelaamaan.

Mielenkiintoiset karsinnat tulossa, täytyy todella toivoa ettei korona aiheuta mitään siirtoja yms ylimääräistä vaan pelit saataisiin pelattua läpi, jotta saadaan urheilullinen ratkaisu ensi kauden liigajoukkueista.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #7 : 29.03.2021 klo 17:09:06

Lisätty ennakkoon myös PJK.
Asiantuntijapiirit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vakava ja harkitseva katse


Vastaus #8 : 29.03.2021 klo 20:34:59

Omissa papereissa aloha-futsalin erikoisjengi PJK on sarjan ennakkosuosikki, osin yllämainitun "kotiedun" turvin. Toinen liigapaikka ratkeaa atleettisen AUn ja voittamaan tottuneen TPKn välillä.

Ilveelle povaan pudotusta. Takavuosien menestyjä pärjäsi pitkään kilpparitaktiikalla mutta nyt puolustusmuoto ei ole enää yhtä tiivis kuin teittisten ja torvisten parhaina päivinä.

Erinomaisen mielenkiintoinen sarja tulossa.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #9 : 30.03.2021 klo 08:16:34

TPK:n bandwagonissa tässä sarjassa. Klassinen liigaseura ja Samppalinnan ajan patinoima sali takaisin kirkkaimpiin valoihin.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #10 : 30.03.2021 klo 08:31:47

TPK:n bandwagonissa tässä sarjassa. Klassinen liigaseura ja Samppalinnan ajan patinoima sali takaisin kirkkaimpiin valoihin.
Ymmärtääkseni liigaa voisi jopa pelata upeassa Turun palloiluhallissa. Toki TPKn päätöshän tuon on.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #11 : 30.03.2021 klo 12:32:55

Perjantaina 15.00 TPK – Alastaron Urheilijat potkaisevat käyntiin vuoden 2021 liigakarsinnat. Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, sillä AU on toistaseksi ainoa joukkue, joka TPK:n on tällä kaudella kaatanut.

Ottelu lähetetään suorana lähetyksenä Turun Sanomien ja Loimaan Lehden nettisivujen kautta. Lähetys alkaa 14.30 ennakkostudiolla. Mikko Seppälän juontamassa studiossa asiantuntijavieraina ovat Ville Paakkonen ja Juho Nurmi. Paakkonen on pitkän linjan kerholainen, jollain mittarilla jopa TPK-legenda. Hienon uransa aikana Paakkonen on ollut voittamassa kaikkia TPK:n liigamitaleja. Nurmi puolestaan on AU:n kakkosketjun moottori, kenen kausi päättyi ikävästi loukkaantumiseen Riverball-ottelussa.

Kotikatsomoita tilanteen tasalla pitää samettiääninen rokkitukka Juha Hyssälä. Kommentaattorina kuullaan Urim Hodaa. Hoda on AU:n pelaajan Rei Hodan isä, entinen futsal-ykkösen jyrä ja Tervarien ikämiespelaaja.
sputnik

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 30.03.2021 klo 18:37:57

Onko näissä karsinnoissa joku pykälä, mikä johtaa putoamiseen, jos  esim. Ilves tekee tänäkin vuonna ilvekset tai joku joukkue ei pysty muuten pelaamaan ottelua (korona)?
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #13 : 30.03.2021 klo 18:42:00

Onko näissä karsinnoissa joku pykälä, mikä johtaa putoamiseen, jos  esim. Ilves tekee tänäkin vuonna ilvekset tai joku joukkue ei pysty muuten pelaamaan ottelua (korona)?
Jos ekan kahden kierroksen jälkeen Ilves on varmistanut putoaminen, karsinnat keskeytetään koronan vuoksi ja kaikki neljä pelaavat ensi kaudella liigassa.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #14 : 02.04.2021 klo 12:35:48

Futsal-liigojen runkosarjat päätökseen – Miesten futsal-liigakarsinta starttaa perjantaina.
Ensimmäinen ottelu suorana TS:n sivuilta studion kera!

https://futsalmaailma.fi/2021/04/02/futsal-liigojen-runkosarjat-paatokseen-miesten-liigan-karsintasarja-starttaa-perjantaina/

Ja tuossa linkki matsiin. https://www.ts.fi/urheilu/5272388/Kiihkea+paikallispeli+kaynnistaa+futsalin+liigakarsinnatkatso+perjantain+ottelu+ja+ennakkostudio+kello+1430+alkaen
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 02.04.2021 klo 14:32:42

Oma nopea arvaukseni siitä, miten tässä sarjassa lopulta käy - jos se normaalisti loppuun pelataan - on:

1. TPK: Joukkueessa on kolme kentällistä hyviä pelimiehiä, jonka pitäisi riittää liigajoukkueitakin vastaan. Yhdessäkään pelissä ei saa kuitenkaan epäonnistua.

2. PJK: Joukkue on minusta parempi ja kypsempi kuin aiemmassa huonosti päättyneessä liigakarsinnassa. Mörön ja Ala-Myllymäen osaaminen on näissä peleissä kovaa valuuttaa, mutta muunkin joukkueen pitää onnistua.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Ilves: Monta liigajyrää on Ilvekselläkin, mutta onko peli tasapainoista? Jossakin pelissä näin, että reagointi pallonmenetysten jälkeen oli huonoa johtaen vastustajan tekemiin lukuisiin vastahyökkäysmaaleihin. Ja tämä ei suinkaan tapahtunut liigan kärkiporukoita vastaan. Nyt sellaiseen ei olisi enää varaa. Lähtö liigasta saattaa siis tulla, jos peli ei parane.

4. AU: Joukkue lähtee kaikista pienimmillä paineilla karsintasarjan. Tuskin kokonaisuus riittää kahden parhaan joukkoon, mutta jompi kumpi liigaporukka saattaa joutua AU:n kanssa vaikeuksiin. AU:lla saattaa olla kiusaajan ja sateentekijän rooli.
Hunter

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 02.04.2021 klo 15:17:20


Urim Hoda kommentaattorina. Mikä miehen tausta futsalin parissa?
jakkeri8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, LoPS, Spurs, Redskins. Anders Tegnell


Vastaus #17 : 02.04.2021 klo 15:24:30

Urim Hoda kommentaattorina. Mikä miehen tausta futsalin parissa?

Lopsissa ainakin pelannut ja valmentanut pitkään
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #18 : 02.04.2021 klo 15:51:18

Urim Hoda kommentaattorina. Mikä miehen tausta futsalin parissa?
Tervareissa ollut ja pelaa edelleen heidän KKI-joukkueissa. Ykköstä monta kautta Loimaalla ja poika pelaa Alastarolla.
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 02.04.2021 klo 15:53:12

Ekaa kymppiä en nähnyt, mutta jälkimmäisellä AU oli ainakin täysin hampaaton. Saa nähdä joko siellä alettaisiin nostaa myös prässiä toisella jaksolla ylemmäs TPK:n kakkos ja kolmoskenttää vastaan. Toki ykköskentän bodarit voi tuottaa ongelmia Alastarolle, jos näille tilaa antaa oman maalin edustalla, kuten 3-2 maalissa nähtiin.
jakkeri8

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, LoPS, Spurs, Redskins. Anders Tegnell


Vastaus #20 : 02.04.2021 klo 16:23:30

nyt on TPK hampaaton, AU 3 maalia minuuttiin
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 02.04.2021 klo 16:38:50

Kolme maalia omiin 41sekuntiin on kyllä käsittämätöntä tälläisessä ottelussa. Ei riittänyt TPKn loppukiri tällä kertaa.
Zlatanic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GPR FC, futsal, Marcus "Mace" Forss ja Sirbi.


Vastaus #22 : 02.04.2021 klo 16:39:33

Kuka vittu-Happonen heittämällä mun suosikiksi. Taitava mörssäri.
TPK oli kyllä aneeminen ja monta kämmiä kokeneilta pulustussuuntaan.

Hieno homma AUlle, mutta olisin halunnut nähdä TPKn voittavan.
jönski

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 02.04.2021 klo 16:50:13

Todella hieno voitto AU:lle. Onnea seuraavaan matsiin.
Hönö

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 02.04.2021 klo 16:53:56

Lähetys selostuksineen, kommentaattoreineen ja studioineen pesi liigajoukkueiden vastaavat mennen tullen. Uusinnatkin tulivat heti eivätkä minuutin päästä. Pelkästään tästä syystä toivoisi jommankumman nousevan. Mukava katselukokemus, eikä itse ottelussakaan ollut valittamista.

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa