FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.03.2019 klo 10:15:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 47 [48] 49 ... 54
 
Kirjoittaja Aihe: Argentina  (Luettu 198794 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #1175 : 13.06.2017 klo 15:30:03

Papu Gomezin maajoukkuekutsulle vahvaa peukkua. Aivan helvetin hyvä kausi alla Atalantassa, joten kutsu mukaan vähintäänkin ansaittu.

Maalitilikin paukahti juuri auki komealla laukauksella Singaporea vastaan. Tilanne 0-3. Vastustaja toki huumoritasoa ja Albicelesten avauskin oli vähintäänkin kokeileva:

aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #1176 : 11.08.2017 klo 18:48:44


Läski-Higuaín on jätetty sivuun. Mascherano on Sampaolin papereissa toppari ja hyvä niin. Sampaolin Argentiina pyrkii pallovarmaan, nopeaan ja pallolliseen pelikontrolliin pyrkivään keskikenttäpelaamiseen eikä tähän yhtälöön sovi se, että Mascherano pelaisi pivotena.
Fela Hutikuti

Poissa Poissa


Vastaus #1177 : 09.09.2017 klo 15:28:06

Kolmen topparin linja Mercado-Fazio-Otamendi ei kyllä paperilla vakuuta. Kaikilla on niitä joitain erityisominaisuuksia, mutta mitä nyt olen kaikkia seurannut, tulee paljon erilaisia virheitä: hölmöjä ja hätäisiä arviointeja ja rikkeitä, väärälle puolelle jäämisiä, merkkausvirheitä, syöttöhasseja. Mascheranon laittaisin hetkeäkään epäröimättä kentälle korvaamaan jonkun noista.
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #1178 : 09.09.2017 klo 20:01:12

Kolmen topparin linja Mercado-Fazio-Otamendi ei kyllä paperilla vakuuta. Kaikilla on niitä joitain erityisominaisuuksia, mutta mitä nyt olen kaikkia seurannut, tulee paljon erilaisia virheitä: hölmöjä ja hätäisiä arviointeja ja rikkeitä, väärälle puolelle jäämisiä, merkkausvirheitä, syöttöhasseja. Mascheranon laittaisin hetkeäkään epäröimättä kentälle korvaamaan jonkun noista.
Fazion esitys Venezuelaa vastaan oli kyllä jotain surkuhupaisaa...
nupe4ever

Poissa Poissa


Vastaus #1179 : 11.10.2017 klo 11:55:06

Siitä on nyt 11kk kun joku muu kuin Messi on tehnyt virallisissa otteluissa maalin argentiinalle. Statsit kopsattu barcafooruumilta

Menneet karsinnat:

Messi - 21 Points - Played 10 - Won 6 - Drew 3 - Lost - 1

Without Messi - 7 Points - Played 8 - Won 1 - Drew 4 - Lost - 3

Messi - Played 10 - Goals 7
Di Maria - Played 17 - Goals 2
Pratto - Played 5 - Goals 2
Mercado - Played 9 - Goals 2
Biglia - Played 12 - Goals 1
Mori - Played 10 - Goals 1
Otamendi - Played 14 - Goals 1
Higuain - Played 9 - Goals 1
Lavezzi - Played 4 - Goals 1

Heitetääs kissa pöydälle,  mikä siellä mättää?   Ja miksi Sampaoli peluuttaa kakkos/kolmoskorin jamppoja joukkueessa? Siellä kuitenki dybalaa, banegaa, icardia ja higuainikin tarjolla joukkueeseen. Eikä banegaa hyödynnetä pelinrakentelussa juurikaan.

Mikä olisi ihanneavaus tällä hetkellä?

E: Juhlia pukukopista :D

https://twitter.com/semprebarcaa/status/917962058750185472
« Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 12:37:45 kirjoittanut nupe4ever »
Lupotelli45

Poissa Poissa


Vastaus #1180 : 13.10.2017 klo 01:39:18Mikä olisi ihanneavaus tällä hetkellä?


    Messi
Messi-Messi-Messi-Messi
    Messi-Messi-Messi
    Messi-Messi-Messi

aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #1181 : 14.10.2017 klo 12:26:29

Nyt kun Sampaoli sai kuin saikin raahattua Albicelesten kisoihin, saa joukkue kahdeksan kuukauden ajan valmistautua kisoihin paineettomammassa tilassa kuin mitä joukkue on viimeisen reilun vuoden ajan pelannut. Sampaolilla on pelifilosofisesti kaikki edellytykset onnistua. Kokonaisuudessaan viimeisen neljän karsintapelin esitykset ovat olleet peliesityksinä parempia kuin Bauzan alaisuuden pelit sitä ennen. Tuloksissa (kolme tasapeliä ja vain yksi voitto) näkyi se valtava paine, jonka alaisuudessa Albiceleste syksyn peleissä esiintyi. Tämä näkyi etenkin viimeistelyssä. Tekopaikkoja joukkue loi jokaisessa pelissä selkeästi enemmän kuin vastustajansa.

Sampaolia on arvosteltu joistain pelaajavalinnoista, toisaalta oikeutetusti, mutta toisaalta taas Sampaoli on tiennyt mitä tekee. Sampaoli ei ole tyytynyt laittamaan kaikkia suurimpia tähtiä samaan aikaan kentälle, vaan sen sijaan hän on keskittynyt pelisysteeminsä kannalta rooleiltaan sopivimpien pelaajien valitsemiseen avauskokoonpanoon. Vielä syyskuussa Sampaoli yritti peluuttaa Dybalaa avauksessa - Uruguayta vastaan ensin Messin kanssa keskellä kärjen takana - ja Venezuelaa vastaan laidalla, mikä johti siihen, että Messistä tai Dybalasta ei saatu parasta irti kummassakaan pelissä. Ja Argentiinan tiukan tilanteen huomioiden lokakuun karsintapeleissä ainoa oikea ratkaisu oli keskittyä saamaan Messistä paras irti ja siten taata joukkueen paikka kisoissa, ja vasta sen jälkeen keskittyä dilemmaan, jossa pyritään löytämään keino peluuttaa Dybala-Messi -kaksikkoa yhtä aikaa avauksessa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Sampaolilta löytyi munaa jättää monta vuotta pahasti Albicelesten paidassa alisuorittanut Higuaín ulos ringistä ja nostaa kohuttu Icardi mukaan joukkueeseen. Joukkue kaipasikin tuoreutta. Sampaolin systeemissä Agüeron voisi kuvitella olevan loistava kärkipelaaja Messin yläpuolella. Tulevissa harjoituspeleissä odotankin näkeväni hänet mukana. Benedetto ei nyt vain yksinkertaisesti ole riittävän kylmäpäinen viimeistelijä maajoukkuetasolle. Hänen peluuttamistaan perusteltiin sillä, että hänellä klikkasi treeneissä Messin kanssa hyvin, ja toisaalta kyllähän hän ihan kivasti liikkui ja pudotteli palloja Kirpulle, vaikka paikat jäivätkin Benedettolta itseltään hyödyntämättä.

Ensi kesän kisoihin Sampaolin on löydettävä niin sanottu plan-B, kun plan-A eli Messi ei joka pelissä tuokaan tarvittavia maaleja. Onko se Di María, Dybala, Agüero, Icardi tai vähän jokainen näistä? Sinäänsä ihan sama, kunhan joukkueen hyökkäyspelaamiseen saadaan muitakin sapluunoita kuin että annetaan Messille pallo ja katsotaan mitä tapahtuu. Kun -86 kisoissa Maradona onnistuttiin harvoina kertoina pitämään pimennossa, muun muassa Burruchaga tarjosi ratkaisuja.

Argentiinan materiaali on kuitenkin lopulta varsin rajallinen, vaikka puhutaan yhdestä viime vuosien menestyneimmistä maajoukkueista. Laitapakki-osasto on - jos ei nyt ihan surkea - niin varsin keskinkertainen varsinkin hyökkäyssuuntaan pelatessa. Romero-Mascherano-Otamendi -kolmikko alakerrassa on riittävän laadukas, joskaan yksikään heistä ei ole mitään top10-tasoa maailmassa pelipaikallaan, mutta välttämättä ei tarvitsekaan olla, jos joukkuepelaaminen vain kokonaisuudessaan toimii.

Laitapakkiosaston lisäksi keskikentältä löytyvät Albicelesten suurimmat materiaaliin liittyvät ongelmat. Biglia-Enzo Pérez-Banega -kolmikko löytää itsensä terveenä ollessaan MM-kisoista, mutta heistä jokaisen pelaamista leimaa epätasaisuus tai yksinkertainen tason riittämättömyys aivan maailman huipputasolle. Banega ja keskikentän & hyökkäyksen välinen linkkipelaaja Di María ovat parhaimmillaan aivan top-top-tasoa, mutta huonoimmillaan sitten suorastaan taakkoja joukkueelleen jatkuvilla väärillä ratkaisuillaan, loukkaantumisillaan (Di María) tai tyhmillä ulosajoillaan (Banega). Molempia Albiceleste kuitenkin tarvitsee ensi kesän kisoissa parhaimmillaan, mikäli joukkue aikoo edetä kisoissa pitkälle. Di María ei ole toistaiseksi pelannut vielä kertaakaan ehjiä kisoja aikuisiällään, vaan menee aina hajalle ja pelaa järkyttävän epätasaisesti.

Lisäksi sitten jonosta maajoukkueen keskikentälle kisoihin löytyy Pastorea, Augusto Fernándezia, Guido Pizarroa, Leandro Paredesia... Materiaalia löytyy, mutta yksikään ei varsinaisesti ole futismaailman kärkeä pelipaikallaan keskikentällä, mikä on pakottanut Messin multitask-rooliin vetelemään langoista pelinrakentelun, paikkojen luomisen ja viimeistelyn muodossa. Luottoa löytyy siihen, että Sampaolin pelisysteemi lopulta tukee joukkueen pelaamista siinä määrin, että keskikentän taitovaje ei näy eikä Kirpun tarvitse jatkuvasti laskea keskikentän pohjalle hakemaan palloa, vaan saa sen vastustajan linjojen väliin vaaralliselle sektorille mahdollisimman usein.

Kun Argentiinan joukkueen tasoa päivitellään, luetellaan yleensä joukkueen kovaa hyökkäyskalustoa. Higuaín, Agüero, Icardi, aikoinaan myös Diego Milito... Kaikki ovat kärkipelaajia, joista kentällä ei voi kuitenkaan pelata kuin yksi avauksessa, koska Messi pelaa roolissa, jossa puolustusvelvoite on vedetty minimiin, eikä kahden kärjen sapluuna tule siten oikeastaan kyseeseen. Icardi ei ollut saanut ennen tätä syksyä vielä mahdollisuutta maajoukkueessa, mutta nyt kun saa, odotukset häntä kohtaan ovat korkealla tulevaisuuden osalta. Higuaínilla ja Agüerolla on molemmilla ollut hyviä aikoja maajoukkueessa, mutta molempia leimaa laiskanpulskean alisuorittamisen ja kovassa paikassa jäätymisen rooli, etenkin ensiksi mainittua. Agüerolla on paha tapa olla joka kesä arvokisoissa rikki, vähän kuin Di Maríalla. Ensi kesänä poikkeus, kiitos. Ykköskärkien alisuorittaminen on ajanut Albicelesten valmentajat kerta toisensa perään käyttämään kakkoskorin kärkipelaajia - eli Prattoa ja Benedettoa - avauksessa kärjessä. Esityksien ja hukattujen maalipaikkojen määrän perusteella kuitenkaan kummankaan taso ei MM-kisatasolla tule riittämään sinäänsä yritteliäästä ja työteliäästä pelaamisesta huolimatta. Itse laskisin suurimmat toiveet kärkipelaajan osalta Agüero-Icardi -akselille ensi kesänä...

Hyökkäyspään pelaajien osalta luettelo jatkuu Di Marían, Dybalan, Joaquín Correan, Ángel Correan, jne. muodossa. Sitten löytyy näitä kakkoskorin miehiä, joihin Sampaolilla on ollut yllättävän kova luotto: Alejandro Gomez, jo mainittu kärkipelaaja Benedetto, Emiliano Rigoni... Materiaali on laaja, mutta siinä se haaste toisaalta piileekin. Sampaolin pitää valita oikeat pelaajat oikeisiin rooleihin, ja näiden pelaajien tulee vastata huutoon. Pelaajien ei pelkästään tule tyytyä tukemaan Messin pelaamista, vaan pystyttävä tarjoamaan omia onnistuneita ratkaisuja hyökkäyspäässä, jotka ovat olleet harvassa viime aikoina maajoukkuepaidassa kaikilta, joiden paidassa ei lue takana 'Messi'. Selitykseksi ei kelpaa, että 'Messi on vain Messi' ja vie siten muilta jotenkin mystisesti mahdollisuudet onnistua, tai että Messi söisi muilta jollain tapaa tilaa tai itseluottamusta. Päinvastoin, Kirppuhan luo muille tekopaikkoja - Perua vastaan jopa kuin siltä kuuluisalta liukuhihnalta - ja muissakin peleissä täysin riittävästi. Kylmänviileys ja henkinen kovuus on puuttunut ratkaisupaikoissa viimeisen vuoden ajan kaikilta Albicelesten hyökkäyspään pelaajilta Messiä lukuun ottamatta - ja toisaalta kaikista edellisistä kolmen kesän finaaleista myös Messi mukaan lukien.

Kenties näiden karsintojen yhteinen henkisesti raskas koettelemus - eli juuri ja juuri viimeisen karsintapelin kovasta paikasta otetulla voitolla selviytyminen kisoihin sokean kritiikin keskellä voisi ihannetilanteessa toimia joukkuetta vahvistavana tekijänä ja siten toimia jatkossa henkisenä voimavarana tiukoissa paikoissa ensi kesän kisojen aikana. Jos näin käy, viime kisoissa vastustajille etenkin finaaleissa annettu henkinen yliote voisi kerrankin Albicelesten osalta jäädä tapahtumatta. Tämän lisäksi jos Sampaoli löytää muutamiin pelillisiin dilemmoihin ratkaisut ennen kisojen alkua tai viimeistään kisojen aikana (lue: liiallisen Messi-riippuvuuden eliminoiminen eli plan-B:n löytäminen; pelillisen tasapainon löytäminen nopeiden ja hitaiden hyökkäysten välillä; ja tehojen viimeistä vuotta terveempi jakautuminen ja siten etenkin kärkipelaajan/-pelaajien tehottomuuden ratkaiseminen), tulee Argentiina olemaan vahva ehdokas aina mestariksi saakka.
Santino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pep Vuorinen


Vastaus #1182 : 14.10.2017 klo 12:54:39

Simeonelle soisi debyytin ja näytönpaikan tulevissa harjoitusotteluissa. Luulisi sopivan hyvin Sampaolin futikseen.
Muutenkin laadukkaampi pelaaja kuin nämä kotimaan liigan hessut.
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #1183 : 16.10.2017 klo 21:06:06

Aquelille aina Ylos

Katselin tuossa Icardin peliä Milanon derbyssä, aika jäätävältä boksipelaajalta vaikutti. Icardihan on jo kolmen kauden ajan mättänyt maaleja Serie A:ssa oikein huolella, ja voisi vähän Agueroa fyysisempänä pelaajana sopia Argentiinan piikiksi oikein hyvinkin. Liekö Maxi Lopezin muijan bylsiminen&nyysiminen edelleen niin iso juttu, että peliaikaa ei tahdo millään löytyä? Eivät taida Messin kanssa olla ihan bestiksiä tapauksen johdosta.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #1184 : 16.10.2017 klo 23:29:01

Itse vetäisin aika kylmästi tuohon hyökkäykseen toiveet kärki-kymppi akselille. Messi-Aguero starttaavat ja tekevät minkä voivat vikkeline jalkoineen. 60 minuutilla molemmat veks ja Dybala-Icardi kyykyttämään väsähtäneitä puolustajia. Kun Argentiinalla nyt on noin jäätävä tuo hyökkäyksen laajuus, olisi lähes rikollista olla ottamatta siitä parasta hyötyä irti. Kesän kisoissa jengi on kauden jälkeen puhki jo muutenkin, ja tällä tavoin huippujätkät pysyvät tuoreina ja nälkäisinä. Puhumattakaan siitä kun joku raskasluinen toppari juoksee kauden jälkeen ensin tunnin Messin perässä ja sitten sieltä kaivetaan lisää jalkoja penkiltä.

Vähän kuin Italian maajoukkueessa back in a day kun saman paikan staroja Gianni Riveraa ja Sandro Mazzolaa peluutettiin puoliaika kerrallaan.

Toinen vaihtoehto olisi Messin ja Dybalan samanaikainen peluuttaminen siten, että molemmat ohjeistetaan omalle puolelleen kenttää. Välttämättä kummastakaan ei saada parasta irti tällä tavoin, mutta jos joukkue menestyy sillä ei pitäisi olla liikaa väliä. Se huutaisi sitten tuplakymppi sijoittelua ja kolmen linjaa, kun leveyttä on pakko olla jotta keskustassa olisi edes ne muutamat metrit tilaa. Periaatteessa tuo varmaan olisi Argentiinalle se optimaalisin systeemi, mutta Agueroa tuskin näiden kahden seuraksi enää voi laittaa. Icardi sinänsä aika passiivisena hyökkääjänä ja boksieksperttinä istuisi paperilla tuohon kuin nenä päähän, mutta totuus voi tietenkin olla toinen.

Anyway Aquelilta hyvät mutustelut ja keväämmällä varmaan alkaa harjoituspeleissä näkymään jo vähän sitä miten tuo asettuu.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1185 : 17.10.2017 klo 09:16:54

Vähän kyllä kummastuttaa, että Barca jahtaa Dybalaa mutta Sampaoli ei osaa millään peluuttaa tätä Messin kanssa yhtäaikaa. Joko Barcan seurajohto tai Sampaoli on siis vähe pihalla.

------------X
Dybala----Messi

chandlerbingiltä tosiaan hyvä pointti tuo, että kompromissista saattaisi saada paremman kokonaisuuden kuin Messin vahvuuksien maksimoimisesta muun joukkueen kustannuksella.

Tuplakymppiinhän ei tosin tarvitse kolmen linjaa, vaan kuusellakin voi kokeilla. Semminkin jos laitapakit ovat muutenkin paskat.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2017 klo 09:20:40 kirjoittanut Heiska »
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #1186 : 17.10.2017 klo 14:34:28

Vähän kyllä kummastuttaa, että Barca jahtaa Dybalaa mutta Sampaoli ei osaa millään peluuttaa tätä Messin kanssa yhtäaikaa. Joko Barcan seurajohto tai Sampaoli on siis vähe pihalla.

------------X
Dybala----Messi

chandlerbingiltä tosiaan hyvä pointti tuo, että kompromissista saattaisi saada paremman kokonaisuuden kuin Messin vahvuuksien maksimoimisesta muun joukkueen kustannuksella.

Tuplakymppiinhän ei tosin tarvitse kolmen linjaa, vaan kuusellakin voi kokeilla. Semminkin jos laitapakit ovat muutenkin paskat.

Uskonkin että tätä tullaan näkemään kesällä enemmän. Nyt vain Sampaolilta taisi loppua aika kesken, mies ei keksinyt miten peluuttaa joukkuetta ja meni sieltä mistä aita on matalin - eli antamalla Messille vapaat kädet ja toivomalla parasta. Uskon kuitenkin kyseessä olleen vain Sampaolin viimeinen ässä jolla ostaa lisää aikaa joukkueen setvimiseen.

Ymmärtääkseni Argentiinan laitapakit ovat jopa sen verran paskoja, että wingbackeina on pelannut alaspäin tunnolliset laiturit? Tai ainakin tämä Sportingin Acuna on tietääkseni hyvinkin puolustusorientoitunut laitapelaaja. Oikealla on ollut kai Mercado tai Di Maria. Ihan erilaisia nuo ovat toki, mutta tekevät alaspäin töitä hyvin. Mercado on kylläkin ihan surkea hyökkäämään, joten en kyllä sitä laittaisi wingbackiksi en sitten millään. Periaatteessa niinkin kummallinen haku kuin paska-Ansaldi on todistetusti pelannut Calciossa hyviä pelejä sekä oikeana että vasempana wingbackina, joten ehkä sitä voisi kokeilla vielä kun on aikaa. Laitapakkina Ansaldi sitten onkin jo koominen.

Icardi
Dybala-Messi
Acuna-Biglia-Macherano-Di Maria
Rojo-Otamendi-Musacchio
Rulli

Tai

Aguero (Icardi)*
Messi (Dybala)*
Di Maria-Biglia-Macherano-A.Correa
Rojo-Otamendi-Musacchio-Mercado
Rulli

* = vaihdosta hyvissä ajoin

Jos kaikki olisivat terveitä, näillä lähtisin. Toki en koutsaa Argentiinaa vaan kirjoitan forkalle :)
CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #1187 : 17.10.2017 klo 14:42:32

Ihan ei jaksa usko riittää, että maailman top2-pelaaja otettaisiin hyvissä ajoin vaihtoon. Siis siitä syystä, että saataisiin Dybala vain kentälle. Varsinkaan nyt, kun on yksinään käytännössä kantanut maansa kisoihin. Mitään Dybalalta pois ottamatta.

Hyvää pohdintaa toki yllä Ylos itsekin olin tulossa jo viime viikolla kyselemään syitä Argentiinan paskuudelle ja tietoja kokoonpanosta, mutta yllä näitä onkin avattu hyvin. Laitapakkikeskusteluun mistään mitään tietämättä: onko Zaba vielä kuvioissa ja riittääkö taso?
Tumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Shoplifters of the world united


Vastaus #1188 : 17.10.2017 klo 15:00:14

Vuosi kulunut siitä kun joku kuin Messi tehnyt maalin Argentiinalle ja täällä huudellaan taktisia aikaisia vaihtoja :D
Valot päälle.
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #1189 : 17.10.2017 klo 15:08:58

Vähän kyllä kummastuttaa, että Barca jahtaa Dybalaa mutta Sampaoli ei osaa millään peluuttaa tätä Messin kanssa yhtäaikaa. Joko Barcan seurajohto tai Sampaoli on siis vähe pihalla.
Sampaoli ei näytä olevan toki ensimmäinen Argentiinan koutsi, jolla on ongelma tunkea koko hyökkäysarsenaali kentälle siten, että se tekee tulosta.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1190 : 17.10.2017 klo 16:37:32

Vuosi kulunut siitä kun joku kuin Messi tehnyt maalin Argentiinalle ja täällä huudellaan taktisia aikaisia vaihtoja :D
Valot päälle.

No vaihtoehtona ei nyt kuitenkaan ole, että Messi pelaa yksinään ja/tai kentällä on 11 Messiä.

Myöskään se ei ole vaihtoehto, että Argentiinan materiaali muuttuu muutamassa kuukaudessa taikaiskusta nykyistä paremmaksi (esim. Barcan tasolle).

Sen sijaan vaihtoehtona on jatkaa nykyistä mallia, jossa Messi hoitaa kaiken koska Messi haluaa hoitaa kaiken ja sen jälkeen haukutaan muut pelaajat ja voivotellaan, kun muut pelaajat eivät ole Messi. Karsintojen perusteella tällä mallilla ei kuitenkaan saada kovin suurta menestystä kesällä.
Tumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Shoplifters of the world united


Vastaus #1191 : 17.10.2017 klo 17:46:28


Argentiina oli vaikeuksissa näissä karsinnoissa, koska joutui pelaamaan n. puolet otteluistaan ilman Messiä. Messin pelatessa Argentiina hävisi vain yhden ottelun (Brasilia vieraissa). Nyt Sampaolin ja Messin johdolla ei tullut vielä yhtään tappiota. Huutonaurua ajatukselle, että kahdeksan kuukautta ennen MM-kisoja Sampaoli veivasi kehiin taktiikan, jossa maailman paras pelaaja pelaa otteluissa 60 minuuttia, koska penkillä on Dybala :D
CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #1192 : 17.10.2017 klo 17:48:57

(...) maailman paras pelaaja pelaa otteluissa 60 minuuttia, koska penkillä on Dybala :D

Juuri tätä hain itsekin. Absurdin tuntuinen ajatus.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1193 : 17.10.2017 klo 18:09:23

Toki taktiikan muuttaminen ei vaadi sitä, että Messi otetaan vaihtoon, se on ihan totta.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #1194 : 17.10.2017 klo 20:50:00

Argentiina oli vaikeuksissa näissä karsinnoissa, koska joutui pelaamaan n. puolet otteluistaan ilman Messiä. Messin pelatessa Argentiina hävisi vain yhden ottelun (Brasilia vieraissa). Nyt Sampaolin ja Messin johdolla ei tullut vielä yhtään tappiota. Huutonaurua ajatukselle, että kahdeksan kuukautta ennen MM-kisoja Sampaoli veivasi kehiin taktiikan, jossa maailman paras pelaaja pelaa otteluissa 60 minuuttia, koska penkillä on Dybala :D

Dybala ei kiinnosta lainkaan, uskon vain olevan paras vaihtehto Messin paikalle. Ajatushan on vain se että Argentiina pysyy yllätyksellisenä ja freesinä, jos ja kun tulee se peli missä "Saksa" merkkaa Messin pois eikä peli toimi edes vähää alusta. Tietenkään Messiä ei vaihdeta pois kuin sinä viimeisenä vaihtoehtona, jos edes silloin.

Ja tämä puhe tulee Barcelonan kannattaja -ihmiseltä joka on näitä "Messilakanat" tyyppejä.
« Viimeksi muokattu: 17.10.2017 klo 22:33:33 kirjoittanut chandlerbing »
sheng

Paikalla Paikalla


Vastaus #1195 : 17.10.2017 klo 21:47:46

Ymmärtääkseni Argentiinan laitapakit ovat jopa sen verran paskoja, että wingbackeina on pelannut alaspäin tunnolliset laiturit? Tai ainakin tämä Sportingin Acuna on tietääkseni hyvinkin puolustusorientoitunut laitapelaaja. Oikealla on ollut kai Mercado tai Di Maria. Ihan erilaisia nuo ovat toki, mutta tekevät alaspäin töitä hyvin. Mercado on kylläkin ihan surkea hyökkäämään, joten en kyllä sitä laittaisi wingbackiksi en sitten millään. Periaatteessa niinkin kummallinen haku kuin paska-Ansaldi on todistetusti pelannut Calciossa hyviä pelejä sekä oikeana että vasempana wingbackina, joten ehkä sitä voisi kokeilla vielä kun on aikaa. Laitapakkina Ansaldi sitten onkin jo koominen.

Acuñan suhteen olet aika lailla väärässä. "El Huevo" on luonut kannuksensa nimenomaan peliä tekevänä vasempana laitapelaajana niin Racingissa kuin Sportingissakin. Viime kaudella ukko oli Argentiinan liigan parhaita keskikenttäpelaajia iskien Academialle 25 pelissä tehot 9+13. Tällä kaudella Sportingissa maalit ovat vielä jääneet tekemättä mutta viisi maaliin johtanutta syöttöä on lähtenyt kaverin lapikkaasta, joka pelaa seurajoukkueessaan numerolla 9. Acuñalla on näppärä teku ja hyvän potkutekniikkansa ansiosta iso vastuu myös erikoistilanteiden antamisessa. Laitapakkina hän pelasi hetken aikaa uransa alussa Ferrossa mutta pelipaikkakohtaiselta koulutukseltaan kaveri on puhtaasti laitapelaaja. Mikään räjähtävä rakettihan tuo ei ole kuten esimerkiksi Di María, vaan matalalla painopisteellä palloa kauniisti hallitseva patukka.

Acuñan mukaan ottaminen kertoo toki surullista tarinaa argentiinalaisesta laitapakkituotannosta. Juliobuffarinit, ginoperuzzit, emmanuelmasit ja kumppanit ovat toki hyviä pelaajia, mutta niin saatanan kaukana maailman huipuista. Rojoa tarvittaneen ensi kesänä jälleen vasempana pakkina.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #1196 : 17.10.2017 klo 22:32:26

Acuñan suhteen olet aika lailla väärässä. "El Huevo" on luonut kannuksensa nimenomaan peliä tekevänä vasempana laitapelaajana niin Racingissa kuin Sportingissakin. Viime kaudella ukko oli Argentiinan liigan parhaita keskikenttäpelaajia iskien Academialle 25 pelissä tehot 9+13. Tällä kaudella Sportingissa maalit ovat vielä jääneet tekemättä mutta viisi maaliin johtanutta syöttöä on lähtenyt kaverin lapikkaasta, joka pelaa seurajoukkueessaan numerolla 9. Acuñalla on näppärä teku ja hyvän potkutekniikkansa ansiosta iso vastuu myös erikoistilanteiden antamisessa. Laitapakkina hän pelasi hetken aikaa uransa alussa Ferrossa mutta pelipaikkakohtaiselta koulutukseltaan kaveri on puhtaasti laitapelaaja. Mikään räjähtävä rakettihan tuo ei ole kuten esimerkiksi Di María, vaan matalalla painopisteellä palloa kauniisti hallitseva patukka.

Acuñan mukaan ottaminen kertoo toki surullista tarinaa argentiinalaisesta laitapakkituotannosta. Juliobuffarinit, ginoperuzzit, emmanuelmasit ja kumppanit ovat toki hyviä pelaajia, mutta niin saatanan kaukana maailman huipuista. Rojoa tarvittaneen ensi kesänä jälleen vasempana pakkina.

Okei kiitos selvennyksestä. En juurikaan kaverin pelejä ole nähnyt, ja tosiaan maajoukkueessa aika iso vastuu oli myös alaspäin pelaamisessa niin sieltä olin saanut sellaisen mielikuvan. Tai ehkä se tuli juuri tuosta wingback positiosta kun keskimääräinen sijoittuminen oli alempana kuin peruswingerillä.

Mutta joo, ei noita laitapakkeja ole kyllä liikaa Argoilla.
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #1197 : 22.10.2017 klo 23:13:09Siinä kokoonpano marraskuun harkkapeleihin Venäjää ja Nigeriaa vastaan. Kranevitter ja Perotti ovat erityisen suurennuslasin alla...
tietokonesimulaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1198 : 23.10.2017 klo 16:27:34Siinä kokoonpano marraskuun harkkapeleihin Venäjää ja Nigeriaa vastaan. Kranevitter ja Perotti ovat erityisen suurennuslasin alla...

Näin tietämättömänä kyselisin, miksei Rulli mahdu kokoonpanoon? Mielestäni olisi nokkimisjärjestyksessä Romeron edellä..
Eki#11

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Barcelona, David Villa, Pep Guardiola.


Vastaus #1199 : 23.10.2017 klo 23:24:27

Näin tietämättömänä kyselisin, miksei Rulli mahdu kokoonpanoon? Mielestäni olisi nokkimisjärjestyksessä Romeron edellä..

On kyllä erittäin pätevä kysymys. Ainakaan loukkaantuneena tuo ei ole.

Nyt kun aletaan pelaamaan höntsäpelejä, niin on maltettu jättää turhakkeetkin pois joukkueesta...

 
Sivuja: 1 ... 47 [48] 49 ... 54
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines