FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.08.2020 klo 02:55:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 52 [53] 54 55
 
Kirjoittaja Aihe: Argentina  (Luettu 236096 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nupe4ever

Poissa Poissa


Vastaus #1300 : 03.07.2018 klo 19:31:56

Simeone olisi kyllä huikea kaappaus. Saisi varmasti pelaajat pelaamaan joukkueelle. Ja varmasti olisi myös mieluisa haaste päästä valmentamaan Messiä.
Boca Limpia
Vastaus #1301 : 03.07.2018 klo 19:54:51

Gallardo, Simeone ja Pochettino ovat ainakin kyselyjen perusteella myöskin Argentiinan kansan kolme suosikkia.

Marcelo Gallardo noista varmaan ainakin paperilla se helpoin irrotettava maajoukkueen peräsimeen. Pochettinolla ja Simeonella kuitenkin vuosikausien suurprojektit edelleen meneillään Euroopassa.

Lainaus
A true pioneer, Gallardo was the first coach to appoint a female assistant to his staff in Argentina’s top division. In June 2014, Dr Sandra Rossi, who has a PhD in neuroscience and who has been referred to as the ‘brain trainer’, was hired at River to work with the players on neuroplasticity, a method of training the players’ minds to build on successful patterns, reinforcing positive behaviours while disposing of negative or harmful thoughts and patterns.

These practices are common amongst the large clubs in Europe, however the macho culture of Argentina has been seen as a brick wall of masculinity, often edging toward violence on the pitch. Dr Rossi, who has been successful in helping to unlock the flip side of the emotional coin, helped River win the league, the Supercopa, the Copa Sudamericana and the biggest prize of them all, the Copa Libertadores, within a year of her hiring.

Tämä on ainakin asia, mistä Albiceleste voisi aika selkeästi hyötyä. Näissäkin kisoissa kuitenkin nähtiin usea esimerkki siitä, miten herkästi joukkueen henkinen puoli horjuu. Toimi roolissa sitten nainen tai mies, niin henkisen puolen harjoittamista maajoukkue tarvitsee kipeästi. Tällä hetkellä tuollaista henkilöä ei siis valmennusryhmästä löydy.
« Viimeksi muokattu: 03.07.2018 klo 20:28:52 kirjoittanut Boca Limpia »
Nice10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support FF


Vastaus #1302 : 03.07.2018 klo 22:15:53

Ensi vuonna Copa ja sitä seuraava 2024? Ja MM-kisat luonnollisesti vasta neljän vuoden päästä. Ei tuo nyt kauhean houkutteleva prokkis ole millekään valmennusmaailman kuumalle nimelle..
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #1303 : 04.07.2018 klo 20:41:29

Itse näen Simeonessa paljon riskejä siihen nähden, että ihan pikkupalkalla mies ei varmasti lupaavan oloista seurajoukkuekoutsin uraansa Euroopassa jätä. Toki Atleti-koutsi varmasti voittaisi joukkueen puolelleen hetkessä ja on kuitenkin jonkun sortin legenda ja fiilisvalmentaja jne, mutta ei se aina niin yksinkertaista maajoukkueen, etenkään Albicelesten peräsimessä ole.

Cholo on osoittanut muuntautumiskykyä Atleticossa, mutta sanoisin silti, että pelitapa tulisi oleman hyvin samalainen kuin Madridissa ja Simeone vaatii tietyn tyyppisiä ja juuri haluaminsa pelaajia toteuttamaan pelitapaansa. Karrikoiden tämä tarkoittaa helvetin hyväkuntoisia, motivoituneita ja pelitavalle uskollisia kavereita. Atleticossa pelaajat rääkätään ensin huippukuntoon ja tämäkään ei riitä, jos Simeone ei nää, että pelaaja istuu systeemiin tarpeeksi hyvin. Argoilla on jo nyt huippumaihin nähden kapea materiaali, joten ei siellä olisi yhtään varaa lähteä karsimaan "huonokuntoisia" tai "laiskamatoja" pois. Varmasti olisi kiinnostava päästä valmentamaan Messiä, sikäli jos tuo jatkaa, mutta näen tuossakin ym seikkoihin peilattuna jonkinlaisen pienen joukkueen sisäisen katastrofin alun (vai jatkumisen?) mahdollisuuden.
Puhumattakaan siitä, että Simeone on kuitenkin viime kädessä pelaajavalmentaja (vrt. Mourinho), joka parhaiten viihtyy joukkueensa kanssa päivittäisissä merkeissä kuin, että ravaisi ympäri palloa skouttaamassa janareita 2 kuukauden päästä pelattavaan harjoitusotteluun. Ei se systeemikään tietenkään hetkessä jakeluun mene muutamalla majuleirillä, mutta tämä nyt on ongelma kaikilla seurajoukkuevalmentajaksi profiloituneilla koutseilla kuten, ja ehkä varsinkin Pochettinolla.
« Viimeksi muokattu: 04.07.2018 klo 20:44:15 kirjoittanut ensijokolmas »
Tumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Shoplifters of the world united


Vastaus #1304 : 04.07.2018 klo 21:33:03

Eikös Argentiinan palloliitto ole täysin persaukinen ja muutenkin riitaisa lafka? Sampaolilla neljä vuotta sopimusta jäljellä, joten jo pelkkä irtisanominen tulee niin kalliiksi, että sellaisia summia mitä Simeone tai Pochettino pyytäisivät ei varmaankaan ole käytössä.
-fox

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Suomalaiset euroopassa. Argentiina


Vastaus #1305 : 05.07.2018 klo 08:55:23

Eikös Argentiinan palloliitto ole täysin persaukinen ja muutenkin riitaisa lafka? Sampaolilla neljä vuotta sopimusta jäljellä, joten jo pelkkä irtisanominen tulee niin kalliiksi, että sellaisia summia mitä Simeone tai Pochettino pyytäisivät ei varmaankaan ole käytössä.

Maradona ilmaiseksi puikkoihin, kun itse jo tarjoutui niin AFA tekee ainakin pienen säästön siinä. :D :) Ylos
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #1306 : 05.07.2018 klo 20:03:34

Joo Simeonella on sopimuskin vielä voimassa kesään 2020, eikä muistaakseni sen ulosostohinta ollut ihan pienimpiä (en tähän hätään löytänyt). Muistaakseni jo Sampaolia palkatessa tuo Cholon clausula tuli esteeksi ja nythän tuo vasta vuosi sitten uusi sopparinsa. Joten ellei Atletico, Simeone ja Argentiinan pöllöliitto pääse jostain ihmeellisestä syystä jonkun sortin sopuun diilistä, niin aika mahdottomalta skenaariolta tuo Simpan värvääminen äkkiseltään vaikuttaa.
Sampaolilla varmaan todella mukavat meiningit jatkaa uraa tuolla. Mites toi Gallardo?
sheng

Poissa Poissa


Vastaus #1307 : 06.07.2018 klo 00:15:07

Mascheranon ja Biglian odotetut ilmoitukset maajoukkueuran päättämisestä tulivat nopeasti Ranska-tappion jälkeen. Di María on varmaankin seuraavana listalla ellei ensi vuoden Copa América rakkaan vihollisen kotikentillä houkuttele vielä yhteen rutistukseen. Agüero on puolestaan ensimmäisten kommentiensa perusteella käytettävissä jatkossakin vaikka totesikin, että nuorempi kaarti asettaa ysipaikalle todellisen kilpailuasetelman. Useampi hopeisen sukupolven runkopelaaja katsonee kuitenkin ensin Sampaolin kohtalon ja AFAn linjaukset ennen lopullista päätöstään.

Pelaajakehityksessä on tosiaan sitä isompia haasteita, mitä alemmaksi kenttäryhmityksessä mennään, kuten BL:kin totesi. JiiPee kyseli muutamia vuosia sitten tulevaisuuden näkymistä ja vastasin varovaisen optimistisesti, että tunnelin päässä on himmeää valoa näkyvissä. Onko se sitten valoa vai sumua, sen voi jokainen itse järkeillä. Seuraavat pelaajat saivat kuitenkin tuolloin maininnan mahdollisina tulevaisuuden vastuunkantajina maajoukkuepaidassa: Dybala, Icardi, Simeone, Kranevitter, Cubas, Lo Celso, Vietto, Correa, Mammana, Calleri, Ocampos, Paredes, Pavón, Cervi, Martínez.

Yllä mainituista kaksi ensimmäistä oli toki jo silloin itsestäänselvyyksiä vaikkei Icardia otettukaan Venäjälle mukaan. Lo Celso, Pavón ja Dybala valittiin näistä nyt joukkueeseen, vaikka peliminuutit maajoukkuejalkapallon temppelissä jäivätkin kaikkien osalta vähäisiksi ja Rosarion prinssin osalta niitä ei tullut laisinkaan. Näistä listaamistani pelaajista osan kohdalla maajoukkue on jäämässä unelman asteelle, sillä taso ei vaan kerta kaikkiaan riitä. Euroopan kentillä pelaa läjäpäin erinomaisia 20-27 -vuotiaita argentiinalaisia, mutta tuntuma on tosiaan se, että harva heistä on saavuttamassa aivan eurooppalaisten kärkiseurojen tasovaatimuksia. Toki osalla heistä on vielä rutkasti aikaa kehittyä. Joaquín Correa (Sevilla), Rodrigo De Paul (Udinese), Ángel Correa (Atlético Madrid), Ramiro Funes Mori (Villarreal), Lucas Alario (Leverkusen), Guido Carrillo (Southampton), Erik Lamela (Tottenham), Sebastián Driussi (Zenit), Emiliano Rigoni (Zenit) jne...

Alhaalta ylöspäin mentäessä maalivahtiosasto sakkaa laitapakkien osalta eniten, kuten hyvin tiedetään. Sergio Romero voi pelata oman keskinkertaisen tasonsa säilyttäessään vielä muutamat arvokisat, mutta jo hänen muodossaan tasoitusta annetaan rutkasti. Gerónimo Rulli on pelannut hyvin epätasaisesti Espanjassa ja olympialaisissa näytöt jäivät selkeästi miinuksen puolelle. Potentiaalia Rullilla toki on ja ikääkin veskariksi vielä niukasti. Seuraava mahdollinen uuden sukupolven veskari on vast'ikään Racingista Udineseen siirtynyt Juan Musso (24v), joka nousi yhdeksi Superligan parhaimmista veskareista heti näyttöpaikan saatuaan. Atlético Madridin organisaatioon kuuluvan Axel Wernerin (22v) pelit ovat jääneet vähäisiksi viime vuosina ja Atlético Rafaelan kasvatin tulisikin löytää uusi osoite, jossa on tarjolla säännöllistä torjuntavastuuta. Argentiinan pääsarjan nuorista veskareista voidaan mainita vielä erinomaisesti Belgranossa torjunut Lucas Acosta (22v) sekä pitkään myös koripalloa pelannut Bocan Agustín Rossi (21v). Aikaisempina vuosina Euroopan suurseurojen kiinnostuksen kohteena olleen Augusto Batallan (22v) tähti on sen sijaan laskusuuntainen, vaikka Riverin kasvatti Atlético Tucumánissa varsin hyvän lainasesongin pelasikin. Euroopan kermakentille Batallan pituus (185cm) ei tule kuitenkaan riittämään, kun pelaamisessa on vielä muutenkin rutkasti kehitettäviä osa-alueita.

Laitapuolustajien tilanne on huolestuttava eikä näköpiirissä ole lähivuosille juurikaan kohennusta tähän alennustilaan. Zanettin lisäksi huippuluokan laitapakkeja ei mielestäni juuri koskaan ole ollutkaan. Sorín oli kyllä erinomainen maajoukkueessa mutta seurajoukkueura oli lopulta melko repaleinen, osin toki loukkaantumistenkin vuoksi. Diego Placentet, Lionel Scalonit ja vastaavan tason perusjyrät siellä on aina ennenkin olleet laitapakkeina. Toki samankaltaisen uran tekeminen on nykyisille janttereille jo työn ja tuskan takana.
 
Jonathan Silvan (24v) ura Sportingissa/Romassa ei ole vielä lähtenyt varsinaiseen lentoon, mutta ei La Platan omaa poikaa kannata vielä spekulaatioista unohtaa. Tagliaficon ja Silvan lisäksi vasemman kaistan pakkeja ei ole oikeastaan yhdessäkään merkittävässä eurooppalaisessa seurassa, ellei sitten Stuttgartin Emiliano Insúaa (29v) halua tähän kastiin laskea.  Argentiinan pääsarjassa on hyvin vähänlaisesti talentteja laitapakkien sektorilla - jotain täytyisi asian eteen todellakin tehdä. Parhaiten viime vuosina ovat esiintyneet Lanúsin tuulennopea José Luis Gómez (24v), Independienten Fabricio Bustos (22v), San Lorenzon Gabriel Rojas (21v), Riverin Gonzalo Montiel (21v) sekä Vélezin Francisco Ortega (19v). Näistä Bustos ja Gómez ovat olleet jo maajoukkueen matkassa. Ortega on puolestaan koulutukseltaan laitapelaaja, mutta Gaby Heinzen alaisuudessa nuorukainen on sopeutunut uudelle pelipaikalleen fantastisesti. Kuitenkin eurooppalaisten (suur)seurojen kiinnostus Argentiinan liigan laitapakkeihin on ollut melkoisen vaimeaa. Eipä yllätä.

Topparisektorilla mielenkiintoisin nimi maajoukkueen kannalta on tällä hetkellä mielestäni Germán Conti (24v), joka siirtyi kesällä 10 miljoonan kaupassa Colónista Benficaan. Raamikas toppari on ollut jo useamman vuoden Argentiinan Superliigan ehdotonta topparieliittiä ja miehen urakehitystä kannattaa seurata tarkasti. Benfican topparithan ovat siirtyneet vuosien varrella isoilla siirtosummilla niin Valjuun kuin muihinkin top5-sarjoihin. Lyonista nopeasti Zenitiin siirtynyt Emanuel Mammana (22v) hajotti keväällä polvensa ja Riverin kasvatti on lasaretin puolella vielä pitkälle loppuvuoteen asti. Mielenkiintoista nähdä, miten Mammanan pelit lähtevät aikanaan taas kulkemaan.

Bocan Lisandro Magallán (24v) on vihdoin alkanut lunastamaan häneen ladattuja odotuksia ja kaveri pelasikin erinomaisen sesongin mestarijoukkueen alakerrassa. Magallán oli jo viittä vaille Ajaxin mies 9,5 miljoonan kaupassa, mutta sinikeltaisten johtoporras on vitkutellut diilin loppuun viemisessä korvaajan puuttuessa. Spursin Juan Foyth (20v) on puolestaan hyvässä oppikoulussa Pochettinon mankelissa ja saanee peliaikaa jatkossa ainakin jonkun lainadiilin kautta ellei portit aukene jopa Tottenhamin avauskokoonpanoon tulevan kauden aikana. Atlético Madrid osti puolestaan vajaalla kolmella miljoonalla Argentinos-toppari Nehuén Pérezin (18v), joka jää vielä vuodeksi lainalle Ötököihin. Pérezillä on vielä liigadebyyttikin tosin tekemättä…

Junnumaajoukkueista niin ikään tuttu Belgranon Cristian Romero (19v) pelailee jatkossa puolestaan Genoan riveissä. Hyvä siirto tässä kohdin. Argentiinan pääsarjassa säväyttäneistä nuorista toppareista on nostettava esiin lisäksi Independienten mainio Alan Franco (21v) sekä Tombassa huippukauden vetänyt Tomás Cardona (22v). Nuorisomaajoukkueiden toppareista mainittakoon vielä Bocan Leonardo Balerdi (19v), Uniónin lähes kaksimetrinen Mariano Gómez (19v) sekä Real Madridin organisaatioon kuuluva Ezequiel Garayn velipoika Benjamin Garay (18v).

Puolustuslinjan edessä suurimmat odotukset kannattaa ladata Stuttgartin korttiautomaatti Santiago Ascacíbariin (21v), joka näytti sopeutuvan kiivastempoiseen bundesfutikseen nopeasti heti ensimmäisellä kaudellaan Euroopassa. Muut vaihtoehdot tulevat vielä aika pitkän matkan päässä ellei sitten Zenitin Matías Kranevitter (25v) saa uraansa selkeämpään nousukiitoon Venäjän keikallaan. Kieltämättä hankalalta tuo Mascheranon jättämien saappaiden täyttäminen tällä hetkellä näyttää. Zenitin Leandro Paredes (24v) on toki selkeä lähitulevaisuuden ykkösnimi kentän keskustassa, joko peliä tekevänä vitosena tai ylempänä keskikenttänä. Seuraavan stepin ottaakseen on Paredesinkin päästävä kyllä lähemmäksi eurooppalaisia suurseuroja. Euroopassa pelaavista keskustan pelaajista on nostettava esiin myös vähemmälle huomiolle jäänyt Bordeaux’n Valentin Vada (22v), joka on enemmänkin tuollainen 8/10-paikan laitahybridi. Vadan viime kausi ei ollut ihan läpilyöntikauden veroinen tehojen osalta ja maajoukkuerinkiin nouseminen vaatii hänen osaltaan vielä tekemistä.

Kotimaan sarjassa Vélezin Santiago Cáseres (21v) on selkeästi lupaavin puolustava keskikenttäpelaaja tällä hetkellä. Vasenjalkainen Cáseres valittiin vuonna 2017 Fortínin vuoden pelaajaksi ja mm. Atlético Madrid on ollut nuoren herran perässä. Cáseres on pelannut täysiä minuutteja parin kauden ajan ja vakuuttaa kypsällä pelaamisellaan. Racingin Matías Zaracho (20v) on toinen mielenkiintoinen nuorukainen, jota Sporting Lissabon on ollut useampaan kertaan myös tarkkailemassa. Zarachon sopimuksessa on 18 miljoonan ulosostopykälä.

Argentiinassa pelaavista teineistä ja lapsukaisista kannattaa seurata ehdottomasti Bocan pelintekokykyistä kaksikkoa Gonzalo Maroni (19v) - Agustín Almendra (18v). Maronista odotellaan La República de La Bocassa seuraavaa jättipottia ja Almendran pelityylissä on paljon samaa kuin Riquelmessä. Hyökkäävistä keskikentistä Instituton Mateo Klimowicz (17v)  teki jo seurahistoriaa ja Diego Klimowiczin pojalla tuntuisi geenien lisäksi olevan korvienväli kunnossa. Instituto, Dybala…Klimowicz? Aika näyttää. Rosario Centralin ysiyseistä on myös useampi tahkonnut liigaminuutteja säännöllisesti ja ainakin Maxi Lovera sekä Leonel Rivas ovat pelaajia, joilla voi olla annettavaa isommillakin areenoilla. Vélezin Thiago Almadan (vm.2001) ympärillä pyörii myös aikamoinen hype, eikä vähiten sen takia, että nuorukainen ponnistaa Tévezin tavoin Fuerte Apachen likaisesta lähiöstä. Ihan omilla ansioillaan hyökkääjien takana parhaiten viihtyvä poika on kuitenkin tiensä raivannut Fortínin reserveihin asti. Toivottavasti nuorukaisesta kuullaan jatkossa vielä enemmän varsinaisten pelitekojen osalta isommissa ympyröissä.

Hyökkääviä laitapelaajia Argentiina on tuottanut aiemmin kuin sieniä sateella, joskin tällä hetkellä perstuntuma on, että ihan Di Marían tasoista talenttia ei ole aivan samantien nousemassa maajoukkueeseen asti. Toki nämä Joaquín Correat, Ezequiel Barcot ja kumppanit ehtivät vielä tasoaan nostamaan. Eurooppalaisissa huippuakatemioissa on muutama prospekti, joiden kehittyminen kiinnostaa kovasti. Maailmanmestari Oscar Garrén poika, Benjamin Garré (vm.2000), siirtyi riitaisissa merkeissä Vélezistä Manchester Cityyn pari vuotta sitten ja pelasi jo viime kaudella säännöllisesti avauksessa reservisarjaa. Supertaitava vasuri, joka haastaa ahnaasti ja leikkaa mielellään laidalta sisään. Tarkkaan seurantaan. Atlético Madridin organisaatiossa pelaava Juan Cruz Agüero (19v) on ehtinyt edustamaan jo Espanjaa junnupeleissä, mutta nuorukainen on ollut mukana sittemmin Albicelesten sparrausleireillä ja valittaneen mahdollisesti ensi vuoden EAM-U20 -kisaryhmään. Argentiinassa (vielä) pelaavista Pavón on toki omassa kastissaan ja ihan vastaavanlaisia tapauksia ei mielestäni muita ole. Vélezin Matías Vargas (21v) oli toki kauden sensaatioita erinomaisten tehojen (4+10) kera mutta nähdäkseni jotain X-faktoria kaverilta silti puuttuu.

Nuorista hyökkääjistä Giovanni Simeone sopeutui välittömästi Serie A:han tykittäen peräkkäisillä kausilla kaksinumeroiset maalilukemat. Vakuuttavaa jälkeä. Interiin siirtynyt Lautaro Martínez on lahjakkuudeltaan omissa sfääreissään, mutta hänenkin takaa löytyy perinteiseen tapaan vielä tukku potentiaalisia maalinsylkijöitä. Aiemmin jo Interiin siirtynyt Facundo Colidio (18v) ratkaisi talvella maalillaan Supercoppa Primaveran ja Bocan kasvatti on kovassa nosteessa tällä hetkellä. Maxi Romero (19v) ostettiin talvella Vélezistä 10 miljoonalla PSV Eindhoveniin mutta sitkeät vammat sotkivat täysin vahvarakenteisen ysin kevään eikä hän ehtinyt debytoimaankaan vielä Eredivisiessä. Romeron suhteen ainakin omat odotukseni ovat korkealla. Superliigassa pelaavista hyökkääjistä maininnan ansaitsee ehdottomasti Banfieldin Julián Carranza (18v), joka iski Taladrolle viisi osumaa sekä seitsemän kaappia Argentinosille iskenyt raamikas Nicolás González (20v).

Kaiken kaikkiaan voi todeta, että argentiinalainen pelaajakoulutusjärjestelmä tuottaa edelleenkin valtavaa volyymia Euroopan kentille. Vientiä täytyy olla jatkossa kuitenkin selvästi enemmän eurooppalaisten jättien suuntaan. Nykytaso on kuitenkin se, minkä MM-kisat näytti, eikä siinä selittelyt auta. Ongelmakohdat eivät korjaannu muutamassa vuodessa, vaikka pelipaikkakohtaiseen valmennukseen ja valmennuskoulutusjärjestelmiin panostettaisiin isommallakin kauhalla. Mielenkiinnolla odotellen 2022- ja 2026-kisoja.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2018 klo 00:22:27 kirjoittanut sheng »
Boca Limpia
Vastaus #1308 : 06.07.2018 klo 01:04:55


Mahtavasti tiivistetty kaikki oleellinen tähän viestiin. 10/10. Kiitos sheng.

Minulla oli aiemmin tarkoituksena tuohon ylempään viestiin editoida omat tulevaisuuden nimeni, mutta jätin homman suosiolla kesken jo laitapakkien kohdalla. Täältä kuitenkin löytyy paremminkin asioista tietäviä ja ennen kaikkea kirjoittavia. Monta samaa nimeä löytyi luonnollisesti myöskin omalta listaltani, mutta myöskin monia olisi jäänyt puuttumaan.

Etenkin laitapakkien osalta todellakin pitää olla tulevaisuudessa(kin) huolissaan, koska Euroopasta ei Tagliaficon ja (toivottavasti) Jonathan Silvan lisäksi oikein löydy tekijämiehiä. Tulevaisuuden toivot löytyvät kotoisesta liigasta ja moni heistäkin alkaa vähintäänkin lähentyä sitä ikää, että kovempiin sarjoihin pitäisi päästä kehittymään. Toki Tagliaficokin tuon menestyksekkään hyppäyksen teki vasta menneellä kaudella ja 25 vuoden iässä, joten mitään tiettyä ikärajaa noille ei ole olemassa.

Onko kukaan muuten seurannut tarkemmin Lucas Romeron uraa? Suurlupaus ainakin aloitti varsin vahvasti uransa Cruzeirossa, mutta ei ole onnistunut tekemään hyppäystä maajoukkueeseen. En ole Brasilian liigaa seurannut ollenkaan, mutta varmasti joku muu täällä on.
Tumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Shoplifters of the world united


Vastaus #1309 : 06.07.2018 klo 11:45:08

Maradona ilmaiseksi puikkoihin, kun itse jo tarjoutui niin AFA tekee ainakin pienen säästön siinä. :D :) Ylos

Mario Kempes on myös ilmoittanut halustaan koutsata Argentiinaa. Siinäpä vasta oiva kaksikko palauttamaan argentiinalainen jalkapallo takaisin omalle paikalleen.
firs

Poissa Poissa


Vastaus #1310 : 06.07.2018 klo 13:13:10

Mahtavasti tiivistetty kaikki oleellinen tähän viestiin. 10/10. Kiitos sheng.

Komppaan. Upea listaus.

Mario Kempes on myös ilmoittanut halustaan koutsata Argentiinaa. Siinäpä vasta oiva kaksikko palauttamaan argentiinalainen jalkapallo takaisin omalle paikalleen.

Toivotaan, että edes jonkun herätyskellot soivat näiden kisojen, karsintojen ja jos ei muuten, niin viimeistään Maradonan katkarapukatsomokäytöksen jälkeen. Tarvitaan ammattilainen, työrauha ja aikaa.
sheng

Poissa Poissa


Vastaus #1311 : 06.07.2018 klo 13:32:03

Onko kukaan muuten seurannut tarkemmin Lucas Romeron uraa? Suurlupaus ainakin aloitti varsin vahvasti uransa Cruzeirossa, mutta ei ole onnistunut tekemään hyppäystä maajoukkueeseen. En ole Brasilian liigaa seurannut ollenkaan, mutta varmasti joku muu täällä on.

Vähemmän on tullut Romeron pelejä nähtyä mutta Libertadoresin matseissa Racingia vastaan kaveri oli aikamoisessa viennissä. Mano Menezes on peluuttanut Romeroa paljon myös oikeana laitapakkina - osin Cruzeiron loukkaantumistilanteen vuoksi - ja näin tapahtui myös molemmissa Copan peleissä Academiaa vastaan. Vähäisesti on ollut myös lehdistössä kirjoituksia mahdollisesta seurasiirrosta eteenpäin. Aavistuksen huolestuttavalta siis näyttää.

Vélezin erinomaisesta 94-ikäluokasta niin ikään ponnistanut Agustín Allione ei ole noussut myöskään Brasiliassa vielä sille tasolle, mitä itse ainakin odottelin. Bahiassa nykyisin pelaava "Peluche" on jäänyt tällä kaudella melko vähäiselle vastuulle.
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #1312 : 06.07.2018 klo 17:57:52

Argentiinassa oli vähän galluppia vedetty ja siinä syytökset menivät pitkälti Sampaolin 43% ja AFAn suuntaan 42%.

72% toivoi Messin jatkavan Qatariin saakka.

https://www.clarin.com/deportes/mundial-2018/inutil-duro-calificativo-hinchas-jorge-sampaoli_0_By1eklFGm.html
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #1313 : 11.07.2018 klo 09:48:56

Onhan se Samppaooli laatuvalmentaja, joten ei kannata heittää kirvestä kaivoon, vaikka se jatkaisikin. Sampaoli sai suht' nimettömän Chilen pelaamaan hienoa futista. Jos Argentiinan tulevaisuus on myöskin suht' nimetön (kuten yllä olevasta hienosta katsauksesta voi päätellä), niin eiköhän sama ole mahdollista myös Argojen peräsimessä. Tietysti niin kauan kuin Messi pelaa, systeemi pitää varmaan rakentaa hänen varaansa, jolloin Sampaoli ei välttämättä pääse peluuttamaan sitä ominta peliään. Mutta jos nyt moni vanha nimimies lopettaa, niin valkku voi jatkossa valita joukkueeseensa sopivimmat (eikä "parhaat") pelaajat.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #1314 : 11.07.2018 klo 12:44:07

Väittäisin kyllä, että sillä jonkun hienosti nimeämällä bielsalaisella hipsterifutiksella ei voiteta yhtään mitään eurooppalaisia vastaan.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2018 klo 21:04:26 kirjoittanut Mogitus »
ariaga

Poissa Poissa


Vastaus #1315 : 11.07.2018 klo 17:37:33

Mutta jos nyt moni vanha nimimies lopettaa, niin valkku voi jatkossa valita joukkueeseensa sopivimmat (eikä "parhaat") pelaajat.

Eikö tuo niin jo tehnytkin, ja lopputulos oli nähdyn kaltainen?
Boca Limpia
Vastaus #1316 : 11.07.2018 klo 21:49:35

Ne muutokset pitäisi tapahtua Argentiinan palloliitossa ennen kuin tuollaisia kannattaa edes haaveilla. Olen hyvinkin epäileväinen sen suhteen, että esimerkiksi Mezan näyttöihin nähden käsittämättömän suuri peliaika johtui siitä, että Sampaoli näki hänessä jotain sellaista, että välttämättä halusi kentälle joka pelissä...
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #1317 : 12.07.2018 klo 00:24:23

Väittäisin kyllä, että sillä jonkun hienosti nimeämällä bielsalaisella hipsterifutiksella ei voiteta yhtään mitään eurooppalaisia vastaan.

Vaikka ”bielsalaisen hipsterifutiksen” suuri ystävä olenkin, niin tässä on varmaan totuuden siemen. Valitettavasti Sampaolin pelikirjassa ei hirveästi muita sivuja taida olla, tai niiden sisältö ainakin kaipaisi päivittämistä.

Kiitokset muuten taas shengille upeasta pelaajakartoituksesta ja Boca Limpialle valmentajatilanteen avaamisesta lähinnä tuon Gallardon osalta. Tykkäsin pelaaja-Gallardosta aikanaan kovasti ja vaikka tuo nyt vähän taas argentiinalaiselta kukavitulta haiskahtaa siihen nähden mitä alunalkaen toivoin, niin varsin vakuuttava myyntipuhehan sieltä tuli. Ei auta kuin odotella uutisia.
Pyrkka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sadik, Carroll & Vertainen


Vastaus #1318 : 13.07.2018 klo 19:34:24

https://www.is.fi/mm-futis/art-2000005755154.html

Uutinen
Kova väite: Messi vaati muutoksia Argentiinan kokoonpanoon joukkuekaverin nöyryytettyä häntä harjoituksissa
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #1319 : 15.07.2018 klo 14:15:40

Ilmeisesti Sampaoli saa lähtöpassit kultaisen kädenpuristuksen saattelemana?
sheng

Poissa Poissa


Vastaus #1320 : 15.07.2018 klo 23:12:21

Näin on. Sampaoli saa noin 1,8M$ neljässä tai useammassa erässä. Kiltisti antautui, vaikka harvemminpa näissä isompia riitoja on nähtykään. Nyt vaan "Chiqui" Tapian ja liiton muiden suhmureiden on vakuuteltava Messi jatkamaan, jotta seuraaville vuosille saadaan riittävästi rahakkaita harjoitusotteluita Bangladeshissä, Saudi-Arabiassa ja Kiinassa.

http://www.afa.com.ar/10089/desvinculacion-de-jorge-sampaoli
cubalibre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Argentiina


Vastaus #1321 : 04.08.2018 klo 09:10:53

Väiaikaisiksi valmentajiksi ilmeisesti nimitetty Pablo Aimar ja Lionel Scaloni ynnä Martin Tocalli.
cubalibre

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Argentiina


Vastaus #1322 : 22.08.2018 klo 12:15:19

Joukkueeseen Guatemalaa (8.9) ja Kolumbiaa vastaan (12.9) on nimetty:
Sergio Romero
Geronimo Rulli
Franco Armani

Gabriel Mercado
Ramiro Funes Mori
Marcos Acuna
Eduardo Salvio
Nicolas Tagliafico
Fabricio Bustos
German Pezzella
Leonel Di Placido
Alan Franco
Walter Kannemann

Maximiliano Meza
Giovani lo Celso
Leandro Paredes
Santiago Ascasibar
Rodrigo Battaglia
Franco Cervi
Gonzalo Martinez
Exequiel Palacios
Matias Vargas
Franco Vazquez

Paolo Dybala
Cristian Pavon
Angel Correa
Mauro Icardi
Lautaro Martinez
Giovanni Simeone

Messin kanssa on sovittu että pitää taukoa vuoden loppuun asti, muille veteraaneille ei ole jalansijaa.

sheng

Poissa Poissa


Vastaus #1323 : 11.09.2018 klo 23:45:47

Argentiina MetLife-stadikalla Kolumbiaa vastaan:
firs

Poissa Poissa


Vastaus #1324 : 12.09.2018 klo 20:18:30

Veteraaneille ei ole sijaa, mutta ei tämä yliheittojoukkuekaan mistään nuorista varsoista koostu. Debytantti-Battaglia on 27, Pezzella ja Meza 26, eikä kukaan ole näyttänyt vielä mitään eritystä urallaan.

Sen sijaan Exequiel Palacioksen, 19, avauskokoonpanon paikka lämmittää mieltä ja hyvä nähdä myös Lautaron ja Icardin pelaavan.

 
Sivuja: 1 ... 52 [53] 54 55
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines