FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.05.2021 klo 18:20:10 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 20
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter - KuPS (24.4. 1700 @Veritas Stadion & Ruutu+) KAUSI KÄYNTIIN V***U!!!!!  (Luettu 18238 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 21.04.2021 klo 15:52:44

"Ei lasketa kun oli merkityksetön höntsä...

"Ei ketään kiinnosta nää hallissa läpsyttelyt...

"Kausi ei oikeasti ala paskasta cupista vaan vasta sarjassa...

Selittelyiden ja näkemysten aika on ohi. Nyt pelataan kolmesta sarjapisteestä kauden 2021 Veikkausliigassa (tähän dänänänänäänä-liigatunnari)
Kausi päästään vihdoin aloittamaan kun parin viikon siirtelyn jälkeen ensimmäinen kierros potkaistaan käyntiin kahdella paikkakunnalla. Molemmat matsit käydään viime kauden neljän parhaan joukkoon povattujen joukkueiden kesken, ja nämä neljä jengiä on myös rankattu likimain järjestäen uusimaan tällä kaudella neljänparhaan valloituksensa. Cupissa jo homma kävi toteen mutta nyt aloitetaan sprintin sijaan se maraton.

Kuopiolaisille erittäinkin mieluisalla Veritaksella toisensa kohtaava Inter ja KuPS. Joukkueiden lähtökohdat kauteen olivat kuin toistensa vastakohdat (toisella vaihtui valmentaja, pelitapa ja useampi viime kauden avainpelaaja ei enää joukkueessa ollut kun taas toisessa pysyi paketti aika lailla samassa kasassa kausien välillä), mutta silti talven tulokset näyttävät että molemmat joukkueet ovatkin aika lailla samasta puusta veistettyjä. Kilpailullisissa peleissä cupin puollella kumpikin seilasi välierävaiheeseen asti voitosta voittoon, jättäen vastustajaa nollille lähes rutiininomaisesti. Miten käy kun joukkueet kohtaavat ekaa kertaa sitten viime syksyn toisensa ja panokset ovat vähintäänkin kovat?KuPS aloitti kauteen 2021 valmistautumisen jo hyvissä ajoin ennen viime kauden aikaistettua loppua ilmoittamalla Simo Valakarin aikakauden alkaneen kuopiolaisjoukkueen peräsimessä. Melko lailla täysin edeltäjänsä vastakohtaa edustava Valakari oli se freesi tuulahdus jota KuPS olisi jo mestaruuskautensa jälkeen tarvinnut, ja mies laittoikin aika nopeasti tuulemaan. Rahaa ei mällätty pelkästään nimivahvoihin ulkomaalaisiin vaan joukkuetta alettiin täydentämään jo valmiilla Veikkausliiga-tason pelaajilla. Toivomäki, Popovitch, Tomas, Järvinen jne. eivät ehkä tehoiltaan tai nimeltään ole yhtä tähtistatuksen kavereita mitä joukkueesta 2020 aikana lähteneet Pennanen, Rangell (vuoden alkuun siis peilaten) tai vaikkapa Niskanen. Vuosi vuodelta Veikkausliigassa yleistyvä ilmiö, jolle on peukuteltava koska tuovat sitä oikeaa siirtomarkkinoiden henkeä myös kotoiseen sarjaamme.

Mestaruudesta vakavissaan taisteleva joukkue, tarvitsee myös poikkeuksetta osaamista rajojen ulkopuolelta. Talven perusteella keltamustien ulkkarilotto on aika kaksijakoinen kun joukossa on nähty ihan suoraan avaukseen laatunsa vuoksi astuneita kavereita (Carillo, Janis), kuin myös hieman kyseenalaisempia tapauksia (kymppipaitaan sonnustautunut ranskis, tämä uusin länsinaapurin kaveri, ennen virallista julkistustakaan poistunut slobo). Kuten cup ja treenipelit siinä sivussa ovat osoittaneet, on KuPS kuitenkin tänäkin vuonna eturivissä haastamassa HJK:ta kukkulan kuninkaan paikasta, ja Valakarin saapumisen myötä joukkue on kiinnostava ei-kuopiolaissilminkin niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Lauantain otteluun KuPS kuitenkin lähtee hieman haikeammilla fiiliksillä mitä olisi voinut vaikka viime viikolla vielä luulla. Joukkueen kaksi avauksen pelaajaa joutuivat kumpikin pidemmille sairaslomille, ja koska molempien pelillinen ja pallollinen rooli oli aika isossa asemassa joukkueen peruspelaamisessa läpi talven, on aikamoinen haaste samaa pelotetta päälle lauantain avausotteluun. Erittäin jännittävää onkin nähdä että muuttaako Valakari kenttäkoostumusta kokonaan vai korvaako SJK-legenda poissaolijat vaan toisilla pelaajilla? Jos stuntit tuodaan mukaan ns. pystymetsästä (vaikkakin ovat mukana joukkueen päivittäisessä treenaamisessa) ilman kunnon pelituntumaa, saattaa edessä olla astetta vaikeampi iltapuhde aika lailla autopilotilla pelaavaa Interiä vastaan?Vaikka se ei ehkä rosterissa tai joukkueen pelitavassa näy, oli Interinkin talvessa kieltämättä hieman draamaa ja rytinää. Riveiron master plan tälle kaudelle meni hieman vihkoon, kun spanskin luottosloveeni tarttuikin rahaan rakkauden sijasta. Lopputuloksena aika lailla uusiksi mennyt hyökkäyspää, olkoonkin että siellä heiluu edelleen kolme jo viime kaudella keskenään pelannutta pelaajaa. Noin muuten joukkueen rakennusprojekti jatkoi jo pari kautta käynnissä olleella säästöliekillä. Mukaan tuotiin jälleen kerran nuorta osaamista Juho Hyvärisen ja tällä kertaa ihan vakkarisopparin saaneen Noah Nurmen myötä. Lassi Järvenpää tuotiin mukaan levennysmielessä ja ulkomailta tarttui remmiin kaksi lattaripelaajaa Piben sekä Sanzin muodossa. Kumpikaan ulkkarihankinnoista ei näytä olevan mitään vastustajajoukkueen Boatengin tasoisia vahvistuksia joten ei siitä sen enempää.

Interin pelitapa säilyi taas talven yli Jose Riveiron tyyliin tuttuna. 3-4-3 tai 3-4-2-1 jossa viimeiset kakkonen ja ykkönen voivat vaihtaa paikkaa, ei mitään uutta siis auringon alla. Spanskivelho on kuitenkin hieman sivulauseissa lupaillut kauden aikana muutoksia tulevan vastustajan mukaan, ja tästä nähtiinkin jo SJK:ta vastaan cupin puolivälierässä pieniä viitteitä. Ilkeät kielet voivat sanoa että kyseisen pelin alkuvihellyksestä kentällä esiintynyt neljän puolustajan linja olisi ollut enemmänkin peruja vast'ikään kärsitystä koronakaranteenista ja muista poissaoloista, mutta katsotaan kauden mittaan nähdäänkö matseissa hieman erilaisempaa Interiä mitä viimeisen kahden kauden aikana?

Interin terveystilanne lauantain matsia ajatellen on pieniä kysymysmerkkejä täynnä. Joukkueessa ei ole julkisuuteen ainakaan ilmoitettu pitkäaikaispotilaita, mutta em. Pibeä ei ole pariin peliin näkynyt edes kokoonpanossa, ja sama homma pätee SJK-pelissä kentältä nilkuttaneeseen Aleksi Paanaseen sekä ennen koronakaranteenin lusimista treenihöntsässä itseään teloneeseen Juuso Hämäläiseen. Kenenkään statuksia ei kuitenkaan olla kutsuttu termillä "pitkäaikaispotilas", joten saattaa olla että koko kolmikko on mukana lauantaina?Kauden eka peli ja molemmat tietävät että kyseessä on isojen panosten matsi. Haetaanko jo tässä vaiheessa kautta varmistellen vähintään tasuria vai haiseeko veri ja kolme pistettää vähintään toisen joukkueen pelaajien sekä valmentajien nenässä? Isoa roolia tulee näyttelemään myös Veritaksen viimeistä vuotta käytössä oleva luonnonnurmi, jonka pössis on näissä kevään ekoissa peleissä joka vuosi vähintäänkin arvoituksellinen. Nyt kun molemmat joukkueet pelaavat enimmäkseen siististi maita pitkin, olisi suotavaa että hirveästi ei kaljuja kohtia tai perunapeltoa kentältä löydy.

Seuraa heitä

Santeri Haarala
Kakkosen kautta Veikkausliigasta pudonneesta joukkueesta cup-finaaliin yltäneeseen jengiin jota on ennakoitu mestaruustaistoon ja pelaapa vielä europelejäkin. Tämä kaikki vuoden sisään ketterälle hyökkäyspään pelaajalle jonka meno oli Veikkausliigassa viime vuonna numerojen valossa tehokasta, mutta numeroiden takaa aikamoista koheltamista. Tuleeko hyvin mennyt talvikausi näkymään myös sarjapeleissä vai onko meno edelleen samanlaista täysillä ryntäilyä?

Arttu Hoskonen
Ennen täysin plörinäksi mennyttä HJK-matsia oli topparismies Interin talvikauden paras suorittaja. Pelissä, etenkin hyökkäyspään erikoistilanteissa, on tapahtunut ällistyttävää EOM:ää ja kokonaisvaltainen pelaaminen on muutenkin ihailtavaa katseltavaa. Tutiseeko puntti HJK-pelin tapaan kun vastus on keskimääräistä on, vai jatkuuko vastustajan mikkihiirien taskuun tunkeminen?

Nana Boateng
Veikkausliigan parhaaksi valittu pelaaja ja täysin syystä. Jos ei viimeistä hyökkäyskolmannesta lasketa niin löytyy usein joka puolelta kenttää tekemässä pelkästään oikeita asioita. Osaa pelipaikkansa pääasialliset temput eli kovaa pelaamisen ja rappaamisen, mutta repertuaarista löytyy vielä kaiken lisäksi häikäisevä määrä syöttötaitoa ja oikeaoppista sijoittumista. Kannattaa nauttia vielä kun voi sillä näinkin laadukas pelaaja on tähän sarjaan jo nyt vähän yliajalla pelaamassa.

Anthony Annan
Konkari on nostanut talven peleissä profiiliaan oikein kunnolla, ja pelaa melkeinpä nykyään sillä tasolla mikä teki miehestä jonkinlaisen HJK-legendan. Ajoittain läikkyy vieläkin yli ja rapatessa roiskuu mutta liikkuminen ja sijoittuminen on kuin kymmenen vuotta nuoremmilla kavereilla konsanaan.

Bonusvalinta
Ilveksen ja Interin kohtaamiset on viime kausilta jääneet kivasti mieleen kun muuan Diogo Tomas on ollut napit vastakkain aika useankin Inter-pelaajan kanssa. Eritoten nokkapokkaa on ollut vähemmän yllättäen valtuustoehdokas T.Furuholmin (ei Tapio) kanssa ja jantterit pääsevät toivottavasti taas tuomaan enemmänkin showpainista tuttuja elementtejä kentälle, nuoremman räksyttäjän ottaessa roolia tällä kertaa erilaisessa keltanutussa.

https://fcinter.fi/otteluinfo-fc-inter-kups-24-4-2021/

Matsi pelataan tyhjille katsomoille, joten pysy pois stadikan välittömästä läheisyydestä ja katso peli Ruutu+:n kautta missä ikinä sitten katsotkaan.

Oikein hyvää alkavaa kautta kaikille!
« Viimeksi muokattu: 21.04.2021 klo 15:55:40 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Interin emerituskannattaja


Vastaus #1 : 21.04.2021 klo 15:59:23Hoskonen vaihdettiin viime pelissä tällin takia kentältä. Onko ollut harjoituksissa normaaliin tapaan?


sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #2 : 21.04.2021 klo 16:27:53

Hieman pelottaa Laitilan kukot....
kiero savolainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #3 : 21.04.2021 klo 17:33:54

Avaukselle  Ylos. Nyt ei tarvitse matsitopikkia rukoilla pari tuntia ennen peliä. Jännä nähdä, miten palloseuran viimeisimmät hankinnat ehtivät ymmärtämään Simon käyttämän pelitavan ja tyylin. Toinen asia on myös, ovatko hankinnat riittävässä kunnossa? Hieno peli joka tapauksessa tiedossa.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #4 : 21.04.2021 klo 18:31:45


Hoskonen vaihdettiin viime pelissä tällin takia kentältä. Onko ollut harjoituksissa normaaliin tapaan?

Tuo unohtui tosiaan mutta eletään siinä toivossa että Boss-Konen on terveenä ja dominoi tuttuun tyyliinsä kaikkea mikä ympärillä liikkuu. Hyökkäykseen Inter lähtee toivottavasti yhden pysähdyksen kärjen taktiikalla, sillä pallon pitää liikkua nopeasti KuPS-kolmanneksella koska painissa ei noille kaikille mörssäreille pärjää.

                      Furuholm
               Taiki               Ojala
   Engström   Annan   Paananen  Hyvärinen
          Nurmi   Hoskonen  Ketting
                       Henkka

Mikäli kaikki viimeaikaiset loukkaantumiset on voimassa niin...

                      Furuholm
               Taiki               Ojala
   Engström   Annan  Sanz   Hyvärinen
          Haukioja   Nurmi  Ketting
                       Henkka
sparko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #5 : 21.04.2021 klo 18:36:09

𝐊𝐈𝐈𝐌𝐀𝐀
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 21.04.2021 klo 19:00:34

Avaukselle Tuoppi Toivottavasti tulee hyvä peli ja näemme laadukasta jalkapalloa. Ylos
Infamy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KJK, KuPS, Huuhkajat


Vastaus #7 : 21.04.2021 klo 19:19:06

Hieno avaus kyllä, hyvää kiiman nostatusta! Tuoppi
P.Anomies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: INTER


Vastaus #8 : 21.04.2021 klo 19:24:41

Toivottavasti Interin avaava topparikolmikko on

 Haukioja   Hämäläinen  Ketting

Nurmi ei oikein vakuuttanut viimeksi.
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Interin emerituskannattaja


Vastaus #9 : 21.04.2021 klo 19:55:41

Toivottavasti Interin avaava topparikolmikko on

 Haukioja   Hämäläinen  Ketting

Nurmi ei oikein vakuuttanut viimeksi.
 

Toivottavasti Hämäläinen on pelikunnossa. Maanantaina ainakin teki ihan omia juttuja harjoituskentällä.Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 21.04.2021 klo 20:00:40

Kiitos avauksesta KSP! Ylos

Mahtavaa että SE viimein alkaa, outoa ettei ala kuitenkaan Kuopiossa, kuten alunperin piti, vaan luonnonnurmella Turussa, joka ei pelikelpoinen vielä ole.

Sama alusta se molemmille on, joten saapas nähdä millaista syöttötyöskentelyä näämme.

Veikkaan Interin voittavan kotonaan valitettavasti ilman yleisöä, 2-0.

Ylos
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 191019


Vastaus #11 : 21.04.2021 klo 20:04:14

Olisihan tuota mahdollisesti saattanut paikan päällekin mennä ihmettelemään, mutta ruudusta sitten nyt.

1-2, 1-3.
Gpred

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #12 : 22.04.2021 klo 10:03:59

Valtaisaa kiimaa!!!
Magus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #13 : 22.04.2021 klo 11:47:01

Mielenkiintoisesti eläneet nuo pitkävedon kertoimet. Viime viikon lopulla KuPSia pidettiin voittajasuosikkina, mutta Jäniksen ja Savolaisen loukkaantumisen jälkeen kertoimet tasoittuivat. Rangelin ja Uzon hankinnat eivät ole heilauttaneet kertoimia mihinkään suuntaan. Toki ymmärrettävästi näin, kun kumpikaan on tuskin ainakaan avauksessa lauantaina.

KuPSin oletettava kokoonpano lienee:

                    Haarala
            Heinonen  Nissilä
Carrillo  Popovitch   Boateng   Järvinen
    Hämäläinen  Tomas  Toivomäki
                     Virtanen

Tuo oikean wingbackin tontti on toki vähän kysymysmerkki. Järvisen ja Uzon lisäksi siellä voisi pelata ainakin Heiskanen tai Vartiainen sekä Toivomäki, jos Niba tai Pirttijoki on pelikunnossa topparin tontille.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2021 klo 11:49:52 kirjoittanut Magus »
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #14 : 22.04.2021 klo 12:14:15

Rangel tuskin mukana vielä lauantaina.

Tuo oikean wingbackin tontti on toki vähän kysymysmerkki. Järvisen ja Uzon lisäksi siellä voisi pelata ainakin Heiskanen tai Vartiainen sekä Toivomäki, jos Niba tai Pirttijoki on pelikunnossa topparin tontille.

Mitä tulee näihin spekulaatioihin, niin en kovin mielelläni olisi istuttamassa vasenjalkaista Heiskasta tahi Kakkosen tasoista Vartiaista (varmaan tästäkin joku pahoittaa kohta mielensä) oikeaksi wingbackiksi Veikkausliigakauden avaukseen Interin vieraana. Omissa papereissa Aittokoski, Vidjeskog ja jopa jokerikortti Sale kiilaavat heidän edelleen.

Edit. Laitetaan avaukselle vielä Ylos Kiimalla ylihuomista odottaen.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2021 klo 12:47:48 kirjoittanut Härison »
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 22.04.2021 klo 12:37:16

Rangel tuskin mukana vielä lauantaina.

Mitä tulee näihin spekulaatioihin, niin en kovin mielelläni olisi istuttamassa vasenjalkaista Heiskasta tahi Kakkosen tasoista Vartiaista (varmaan tästäkin joku pahoittaa kohta mielensä) oikeaksi wingbackiksi Veikkausliigakauden avaukseen Interin vieraana. Omissa papereissa Aittokoski, Vidjeskog ja jopa jokerikortti Sale kiilaavat edelle.
Veli Georgen kanssa samaa mieltä. Ylos
Magus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #16 : 22.04.2021 klo 13:20:44

Veli Georgen kanssa samaa mieltä. Ylos

Taitaa olla kyllä veli Nwanyanwu. Widjeskog toki myös vaihtoehto, pääsi itseltä unohtumaan, että mies osaa tuotakin tonttia pelata. Salea en kyllä heittäisi debytoimaan wingbackina lähtökohtaisesti tasaiseen peliin, jossa joudutaan varmasti myös puolustamaan matalalta. Vartiainen on parhaimmillaan ollut kyllä ihan liigatasoa, mutta toki nykyinen taso on asia erikseen. Saapi nähdä mitä Simo kehittelee, vaihtoehtona toki myös neljän linja, johon Toivomäki sopisi paremmin oikeaksi pakiksi.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #17 : 22.04.2021 klo 13:38:28

KuPS:n loukit, varsinkin näin myöhään kyllä tasoittavat joukkueiden keskenäisiä voimasuhteita. Interilläkin on toki kysymysmerkkejä, joista Diego on pelillisesti varmasti se tärkein. Onko luvassa mureneminen kuten Klubia vastaan vai tiukkaa taistelua kuten Kerhon vieraillessa? Se ettei olla päästy (eikä päästä?) treenaamaan nurmelle tuskin auttaa.
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Interin emerituskannattaja


Vastaus #18 : 22.04.2021 klo 14:35:58

KuPS:n loukit, varsinkin näin myöhään kyllä tasoittavat joukkueiden keskenäisiä voimasuhteita. Interilläkin on toki kysymysmerkkejä, joista Diego on pelillisesti varmasti se tärkein. Onko luvassa mureneminen kuten Klubia vastaan vai tiukkaa taistelua kuten Kerhon vieraillessa? Se ettei olla päästy (eikä päästä?) treenaamaan nurmelle tuskin auttaa.
 

Interin kysymysmerkit loukkaantumisten suhteen: Hoskonen, Hämäläinen ja Paananen. Olikos muita, joita voisi ajatella avaukseen, mutta jotain ongelmaa terveystilanteessa?


Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #19 : 22.04.2021 klo 14:42:02

Paanasen läsnäolo jännittää eniten. Koko Interin pelin primus motor kyseessä joten erittäin suotavaa olisi että mies olisi mukana terveenä jo ihan alusta asti.

Diego on muuten tällä hetkellä eniten liigapelejä (269) pelannut aktiivipelaaja.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2021 klo 15:41:43 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #20 : 23.04.2021 klo 00:00:11

Varmaan sellainen rutiinivoitto, veikataan 1-3, on se mitä tästä lähdetään hakemaan. Eka peli ja kaikkea. Tuolta pitäs olla suht helppo saada hyvä startti kauteen.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 23.04.2021 klo 07:05:55

Ja ihan ykskaks peli päättyy vierasvoittoon 1-2 Ylos
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #22 : 23.04.2021 klo 07:33:55

Tuolta pitäs olla suht helppo saada hyvä startti kauteen.

Mihin tämä perustuu? Kolme viimeisintä reissua Veritakselle ei nyt ole ihan nappiin menneet keltaisilta niin miten nyt onkin yhtäkkiä "suht helppo" saada tulos irti? Puhumattakaan siitä että kiveen hakattua laadukasta avauksen kaveria on varmuudella poissa alle viikon varoajalla niin ei sen nyt omalla keittiöfutisvalmentajan tutkinnolla ainakaan tunnu helpottavan hommaa.
« Viimeksi muokattu: 23.04.2021 klo 09:54:47 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #23 : 23.04.2021 klo 09:50:17

Varma olo oli vielä viikko sitten keltaisen voitosta...
Bockwurst

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #24 : 23.04.2021 klo 10:54:30

Furuholm itkee itsellensä jossain vaiheessa toista jaksoa joulukortin ja Palloseura ei jätä tätä tilaisuutta hyödyntämättä. Lopputulos 0-3 ja maalintekijöinä Tomas, Haarala ja Nissilä.

 
Sivuja: [1] 2 ... 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa