FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.06.2021 klo 06:21:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: JyPK- PK Hki  (Luettu 2169 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vuonna 85

Poissa Poissa


: 28.05.2021 klo 10:24:01

Voitto lauantain pelistä seuraavalla avauksella:

Tuomi ( Söderström pois?)
Hartikainen- Lamberg ( Torpo pelikielto?)- Taavitsainen- Saarenpää
Rinkinen- Oates- Tiainen- Lilja
Leppämäki- Forsten

Näkemyksiä avaukseen:
Lahtela-Lindholmin vasenlaita vuotanut koko kauden ja lähes kaikki vastustajan maalit tulleet vasenna kaistaa, tai ainakin vastuja luonut maalipaikat sieltä.
Pirinen ei ole vielä valmis tälle tasolle. Jos omia junnuja ajetaan hinnalla millä hyvänsä liigaan, niin kallis on hinta, jos sarjapaikan sen takia menettää.
Rinkinen ehdottomasti laitalinkiksi, koska hänen osaamisensa on siellä parhaimmillaan, ei todellakaan laitapuolustajana.
Taavitsainen oli viime kaudella joukkueen parhaita puolustuslinjassa, ja pitkän loukkaantumisen jälkeen olsi ajettava kiireesti sisään. Potentiaalia on.
Saarenpää joukkueen fyysisimpiä ja nopeimpia pelaajia sekä vaikeasti ohitettava, voittaa kaksinkamppailut. Nousuja saisi tehdä enemmän. Jonkinlainen käden vamma lienee haitannut alkukautta?
Oates ja Tiainen hoitavat paikkansa keskikentällä ja Forstenin taidot ylempänä keskikenttänä pääsevtä oikeuksiinsa. Forsten saanut liian vähän peliaikaa.
Leppämäki vaikuttaa omaavan kärjessä riittävää sähäkkyyttä.
Meronen ja Hirvonen myös vaihdosta kentällä, etenkin Meronen saanut liian vähän paikkoja näyttää.

Yleistä:
Miksi osa pelaajista on koko ajan avauksessa, vaikka kuinka paljon virheitä koko ajan, esim. Lindholm, Lahtela ja Pirinen??
Miksi JyPK:n hankinnat ovat pääosin alasarjoista? Raha vai johdon toiminta?
Jyväskylä on liikuntapääkaupunki, on KiHut ja yliopistot, niin mikä mättää? Miksi Kirittäret saa aina riveishinsä maan parhaat pesisnaiset?

Toivotaan, että sarjapaikka nyt edes säilyisi tavalla tai toisella.


Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #1 : 28.05.2021 klo 10:52:31

Voitto lauantain pelistä seuraavalla avauksella:

Tuomi ( Söderström pois?)
Hartikainen- Lamberg ( Torpo pelikielto?)- Taavitsainen- Saarenpää
Rinkinen- Oates- Tiainen- Lilja
Leppämäki- Forsten
Esitän osin eroavan näkemyksen.

Hienoa, jos saataisiin ykkösmolari takaisin, joka ollutkin yksi alkukauden vakuuttavimpia maalivahteja koko sarjassa, mutta jos ei niin Tuomi hoitakoon. Ihan ok on pelannut.

Hartikainen toivottavasti pystyy parempaan kuin mitä nähtiin HPS:n vieraana. Lamberg on ollut joukkueen paras toppari. Taavitsaisen HPS peli oli katastrofaalinen, vaarallista harhasyöttöä vaarallisen harhasyötön perään, toki takana pitkä poissaolo joten eiköhän pelaaminen parane, kun tuntuma paranee, toivottavasti jo tässä pelissä. Saarenpää on ollut vaikeuksissa eikä minusta ole erityisen nopea, eikä tuo hyökkäyspelaamiseen juurikaan apuja. Minä peluuttaisin mieluummin Lahtelaa, parantanut kokoajan, ja tuo nousuillaan myös hyökkäyspelaamiseen apuja.

Hyökkäyspäässä ollut hyvin vaisua, vaaratonta ja hissuttelua, se vaatii enemmän räjähtävyyttä ja vaaraa. Rinkinen on fyysinen ja räjähtävä pelaaja, joten häntä tulisi peluuttaa hyökkäävämmässä roolissa, laiturina ja tarvittaessa hyökkääjänä (ehkä sitten jos/kun Leppämäen laina päättyy ja Voutilaista ei kentälle saada). Oates keskikentällä hyökkäävässä roolissa, Tiaisenkaan alkukausi ei ole ollut kovin hyvä, mutta toivottavasti se siitä lähtee. Liljaltakin alkukausi ollut huomattavasti odotuksia vaisumpi, syistä ei tietoa, mutta tuo kuitenkin pallollista rohkeutta ja vaarantunnetta kentälle.

Forstenilla on hyvä pelikäsitys ja osaa pyörittää peliä, mutta on jalalla niin verkkainen, että vaatisi pelin, jossa JyPK kontrolloisi palloa, tuollaisia pelejä ei taida paljon olla tällä kaudella tiedossa. Hirvonen vaikuttaa joukkueessa suht laadukkaalta pelaajalta ja tuo pallovarmuutta kentälle, ihan liikaa on joukkue antanut palloa helposti vastustajalle ja sitten taas puolustetaan.

Leppämäki toi hyvää ryminää HPS pelissä ja target tyyppisenä pelaajana auttoi paljon pelin painopisteen saamisessa ylemmäs ja samalla antoi Oatesille mahdollisuuden pelata omemmalla paikallaan.

Joten itse laittaisin avauksen:

--------------------------mv-------
Hartikainen-Taavitsainen-Lamberg-Lahtela
Lilja--------Hirvonen-----Tiainen----Rinkinen
----------------------Oates--------------------
--------------------Leppämäki----------------

Aristodimoullekin varmaan peliaikaa penkiltä tulee, oli todella heikko HPS peli, mutta ehkä pelialusta oli jotenkin outo ja tai muutenkin huono päivä. Kenties Harjun silkkisellä nurmella taas paremmin kotonaan. Hänestä pitäisi saada irti enemmän pallon pitoa, haastoa ja keskityksiä/syöttöjä rangaistusalueelle.

Pirinen ollut minusta ihan pirteä, hyökkääjänä pelannut paljon mikä ei hänen omin paikkansa, ehkä voisi enemmän kokeilla siellä keskikentälläkin.

Samalla meiningillä kuin HPS pelin toisen puoliajan alkuun niin potentiaalisesti hyvä tulee.

Miksi JyPK:n hankinnat ovat pääosin alasarjoista? Raha vai johdon toiminta?
Raha.
Miksi Kirittäret saa aina riveishinsä maan parhaat pesisnaiset?
Raha.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 28.05.2021 klo 11:22:24

Minä ymmärrän hyvin Pirisen peluuttamisen. Keskikentän keskusta ei toimi porukalla Hirvonen, Oates, Forsten ja Tiainen, koska Tiainen on ainoa, jonka jalat liikkuvat edes jotenkin eikä hänkään varsinaisesti nopea ole. No, ei ole Pirinenkään, mutta liikkuu kuitenkin edes miten kuten. Jo ihan ensimmäinen HJK peli näytti, mitä keskikentän hitaudesta seuraa. Keskikentän matalan blokin ylempi linja vuoti kuin seula koko pelin. Riitti, että vastustajan pelaaja siirtää palloa metrin sivuun ja on jo sen jälkeen jalka vapaana joko syötölle tai laukaukselle. Ylempi linja ei vain ehtinyt. Oli maalivahdin hyvyyttä ja HJK:n pelaajien huonoutta, ettei pelissä tullut enempää maaleja.

Voisi tietysti toivoa, että JyPK:lla olisi parempia pelaajia, mutta näillä nyt mennään. Olen monesta asiasta Stenroosin peluuttamisen ja taktiikoiden kanssa eri mieltä, mutta en Pirisen peluuttamisesta, vaikka onkin vielä raakile tälle tasolle.

Rinkiselle ominaisuuksilla ihanne paikka on minusta laitapuolustajana, mutta nykyisessä kokoonpanossa myös yläkerrasta puuttuu jalkoja, joten laittaisin suoraviivaisen Hennin hyökkäykseen. Olisi edes jotain uhkaa.

Taavitsaisen pallollinen pelaaminen HPS pelissä ei ollut parasta A-luokkaa, ei voinut varmaan olettaakaan loukkaantumisen ja pitkän poissaolon jälkeen. Silti hän on puolustussuuntaan hyvä ja osoitti viime kauden peleissä myös pystyvänsä monipuoliseen avauspelaamiseen. Taitaa olla esimerkiksi joukkueen ainoa, joka pystyy melko luotettavasti potkaisemaan pitkän puolenvaihdon tai ristipallon. Ja vaikkapitkä potku tuo pelaamiseen yhden vaihtoehdon lisää, en tarkoita pelinavaamista pelkästään teknisenä suorituksena vaan sitä, että hän pystyy lukemaan peliä ja tekemään oikeita valintoja erilaisten pelinavausten välillä. HPS pelissä tätä ei toki hirveästi näkynyt, mikä osin liittyy myös siihen, mitä ylempänä kentällä tapahtui, kun peliä piti avata.

Elmolta Hirvosen vaihtaisin Piriseen. Laitetaan vielä toinen versio, jossa Oates on keskikentän pohjalla ja ryhmitys 4-3-3 tai 4-5-1, miten haluaa ilmaista. Perusteluna se, että jos Leppämäki toimii target tyyppisenä pelaajana, ei hyökkäykseen lähtökohtaisesti tarvita Oates-nimistä tornia (eikä ole eduksikaan), jolloin häntä voidaan käyttää keskikentän pohjalla.

-------------------------mv-------------------------
Hartikainen-Taavitsainen-Lamberg-Lahtela (Lindholm?)
------------Pirinen----Oates----Tiainen------------
Lilja-----------------Leppämäki-----------Rinkinen

e: Hmmm...Lindholm voisi olla vaihtoehto Lahtelalle.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2021 klo 11:49:33 kirjoittanut Nuorenanätti »
season

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 28.05.2021 klo 11:57:32

Jypkistäen kaikkia pelaajia tunnista mutta nuorennätin tavoin pelaajat laittaisin varsinkin keskikentän ja hyökkäyksen. Tuolla pisteet Rantasen joukkueelta.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #4 : 29.05.2021 klo 13:00:38

JyPK
25 Tuomi Liisa
2 Lahtela Emmi
4 Lamberg Venla
8 Taavitsainen Sara
11 Tiainen Tiina
15 Aristodimou Elena
17 Forstén Alma
18 Rinkinen Henni
24 Oates Claire
88 Leppämäki Heidi
95 Hartikainen Saana

Vaihtopelaajat
1 Söderström Fanny
3 Lindholm Fanny
13 Lamberg Veera
14 Meronen Maija
16 Pirinen Pauliina
27 Saarenpää Kaisa

PK-35
1 Rosenström Lotta
2 Forss Julie
4 Wiksten Alice
5 Mäkinen Marie
6 Bergius Jade
8 Rantanen Amanda
11 Kåhre Olivia
13 Ikonen Elisa
14 Kusmin Natalia
17 Talka Moona
25 Hakala Krista

Vaihtopelaajat
12 Kotoaro Tanja
3 Laitinen Martta
7 Tavi Pia
9 Hiltunen Inka
18 Koivula Siiri
20 Kupsanen Emilia
22 Jokela Heljä
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #5 : 29.05.2021 klo 13:02:17

Söderström selvinnyt jo vaihtopenkille, Lilja tällä kertaa kokonaan poissa, kuten Hirvonenkin ja yhä Voutilainen. Olisi se niin hienoa, jos edes yksi peli tällä kaudella, kun saataisiin paras avaus käyttöön, mutta..

Silti, miksipä tänään ei napattaisi voittoa.
« Viimeksi muokattu: 29.05.2021 klo 13:09:34 kirjoittanut Elmo »
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #6 : 29.05.2021 klo 16:15:51

Kotijoukkueelta pirteä alku, kaksi maalipaikkaa joista toinen läpiajo, pitäs vaan tehdä.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #7 : 29.05.2021 klo 16:54:26

Ekat 30 minuuttia JyPKin kirkkaasti kauden parasta peliä, ajoittain hyviä painostusjaksoja, pari paikkaa joista ainakin yhdestä olisi pitänyt tehdä, eikä omassa päässä mitään hätää. Sitten vieraat sai kevyen vaparin keskikentällä ja Rantanen laittoi sen maalille, josta se kimposi maaliin, onneksi paitsio, mutta jotenkin tuo silti sotki kotijoukkueen pelin ja sen jälkeen meni pelaaminen vähän hätäiseksi sähläämiseksi ja vieraatkin alkoivat saada vaarallisempia hyökkäyksiä aikaan. Harjun kenttä näyttää aika hyvältä, mutta on selvästi epätasainen, niin yllättäviä pomppuja pallo välillä ottaa, siksikin vähän jännän äärellä aina ollaan, kun JyPKi harrastaa tuota alakerran pallotteluaan.

On se kaunista, kun Lahtela sulkee jonkun Rantasen kulun ja suojaa pallon maalivahdille.

Toivottavasti tauolla JyPK saa pelaamisensa taas rauhoitettua ja jatkettaisiin sitä mitä ekat 30 minuuttia.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 29.05.2021 klo 17:10:57

Elmon kanssa samaa mieltä. Parikin tilannetta oli, jossa Rantanen vain pelattiin suojaamalla pallosta irti. Toisessa taisi puolustaja olla Lamberg, mikä ei toki vähennä ihanuutta.

Peli karkasi lapasesta jo ennentuota vaparia, mutta noihin aikoihin.

Kenttä on tosi jännä. Taavitsainen laittaa maata pitkin keskikentälle. Pallo alkaa matkalla pomppia ja Taavitsainen saa ykkösellä palautuksena kierteisen keskityspallon. Vastaavasti Tiainen vetää pudotuksesta jonkun oudon pompun takia pallon suoraan sivurajasta yli. Jne. Ei näytä pahalta kenttä, mutta on sitä.
Josse

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 29.05.2021 klo 17:36:50

Voiko joku paikallinen kertoa Jyväskylän valmennukselle, ettei joka kerta kannata pelata veskarille, jos veskari ei osaa ratkaista ajoissa. Järkyttävää! Kaksi huonoa joukkuetta, joista toinen saanut kaksi lahjaa.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #10 : 29.05.2021 klo 18:31:40

JyPK - PK-35 Helsinki 1-2.

Se oli kova taistelupeli ja JyPKin kauden paras matsi, toistaiseksi. Ensimmäinen puoliaika jo käsitelty, joten jatketaan toisesta. Ihan ei JyPKi saanut toisella puoliajalla niin hyvää otetta kuin ekan puoliajan alkupuolella, mutta suht tasaväkistä pelaamista, sitten PK pääsi pelaamaan linjan lävitse ja pallo kimposi omasta pelaajasta sisään. Sinänsä tuota omaa maalia ei kannata pelaajan liikaa murehtia, se oli huonoa tuuria ja tuossa tilanteessa se oli vain pakko yrittää katkaista tuonkin uhalla, sillä ilman sitä se takatolpalle matkalla ollut PK:n pelaaja olisi päässyt siirtämään pallon tyhjiin. Tuon maalin jälkeen vähän niskat nitkahti kotijoukkueelta, ja oma pelaaminen katosi aika pahasti. PK pääsi pyörittelemään ja sai sitten lopulta halvalla toisen maalin. Tuossa vaiheessa ei enää hirveästi siintänyt toivoa kotijoukkueen noususta, mutta Rinkinen kyllä pyrki ihan yksinään ottamaan joukkuetta reppuselkään ja tappeli ja juoksi ja taisteli. Upea peli häneltä. Lopulta kävi niin, että JyPK sai rangaistuspotkun ja siitä 1-2 kavennuksen, sen jälkeen kotijoukkue vyöryttikin pitkään todella kovaa, mutta ei saanut mitään aivan huippupaikkoja aikaiseksi, ja ihan viimeiset minuutit PK sai peliä taas jäädytettyä.

Harmillista, että pistetili ei vieläkään auennut, mutta peli tuntuu nyt paranevan kokoajan, tätä kun saadaan jatkettua. Moni pelasi hyvän pelin, Rinkinen, Lahtela, Lamberg, Oates, KuPS lainat. Taavitsainen paransi paljon HPS peliin, Tiaiseltakin ehkä kauden parasta. Aristodimou väläytteli välillä näppäriä jalkojaan, harmi, että nuo tapahtuivat pitkälti puolessa kentässä laidalla, noita kun saataisiin vähän vaarallisemmilla alueilla. KuPS lainakärki kärsii kyllä suomalaisesta tuomarilinjasta, kun pilli soi heti, kun joku on vähän fyysinen.
 
Tappio harmittaa, mutta päät pystyyn ja eteenpäin. Nyt pelaamisessa on jo hyvää menoa ja meininkiä. Kauas on talvesta tultu, ja toivottavasti vielä vähän pidemmälle päästään.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #11 : 29.05.2021 klo 19:06:17

Suomalainen tuomarilinja??? Aivan uusi termi minulle. Käsittääkseni säännöt omat samat kaikkialla. Hyvä, että taitopelaajat ovat arvossaan rymistelijöiden sijaan. Ja tulihan sieltä kuitenkin emännille kovin heppoinen pilkku.
« Viimeksi muokattu: 29.05.2021 klo 22:00:12 kirjoittanut ohilaukaus »
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #12 : 30.05.2021 klo 07:15:18

Suomalainen tuomarilinja??? Aivan uusi termi minulle. Käsittääkseni säännöt omat samat kaikkialla. Hyvä, että taitopelaajat ovat arvossaan rymistelijöiden sijaan.
On säännöt ja sitten on tulkinnat säännöistä, jotka ratkaisevat. On hyvä, että taitopelaajilla on tilaa, mutta taito on yksi osa hyvää pelaajaa, fysiikka on toinen. Minusta vain liian helposti rangaistaan siitä, että olet tilannekovempi kuin vastustaja. En tarkoita jaloille tuloa tai selkään tuloa, mutta jos tulet kroppaan kiinni niin ei se ole itsessään rike, tai sen ei pitäisi olla, ja jos vastustaja kaatuu, ei se tarkoita, että tilanteessa tapahtui rike, tai sen ei pitäisi tarkoittaa.

Mutta nämä on näitä. Vuosi toisensa jälkeen itse tunnun olevan siinä leirissä joka sallisi fyysisemmät, rehdit, kontaktit. 
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #13 : 30.05.2021 klo 08:42:21

Minusta naisfutiksessa on linja ollut hyvä. Naiset ei yleensä turhaan kaatuile tai hypi, kuten miehet. Selkäänajamisia on edelleen ja ne pitää karsia pois.
Helmeri

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 30.05.2021 klo 09:26:06

Minusta naisfutiksessa on linja ollut hyvä. Naiset ei yleensä turhaan kaatuile tai hypi, kuten miehet. Selkäänajamisia on edelleen ja ne pitää karsia pois.

Olen Elmon kanssa samaa mieltä. Liian paljon näkyy, että pelkkä fyysisestä heikkoudesta johtunut kaatuminen pallontavoittelitaneessa palkitaan vapaapotkulla. Toisaalta taitavampi, mutta fyysisesti heikompi joutuu helposti rikkomaan varoituksen arvoisesti riskimpää tai nopeampaa pelaajaa, kuten esim. Alma Forstenille kävi viime kaudella. Eilisestä pelistä ihmettelen, oliko Lahtelan vaihto oman maalin jälkeen tulkittavaksi rankaisuksi. Jos oli, olipa melkoinen munaus. Jos ei ollut rangaistus, se pitää pelaajalle selittää niin, että taustan ymmärtää. Miksi Emmi meni itkemään (?) takasuoralle, eikä tullut suoraan vaihtoaitioon. Jos pelaajat alkavat pelätä virheitä ja moitteita, peli-ilo alkaa loistaa poissaolollaan. Ei jalkapallo saa olla niin vakavaa, että sen takia menettää yöunensa. Toista se on niillä, joiden leipä on kiinni pelaajien  onnistumisista.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #15 : 30.05.2021 klo 09:33:12

Eilisestä pelistä ihmettelen, oliko Lahtelan vaihto oman maalin jälkeen tulkittavaksi rankaisuksi. Jos oli, olipa melkoinen munaus. Jos ei ollut rangaistus, se pitää pelaajalle selittää niin, että taustan ymmärtää.
Itse tulkitsin tilanteen niin, että Lahtela otti sen oman maalin sen verran raskaasti, että pelaaminen alkoi siitä kärsimään.

Mutta sanoisin, että vaikka varmasti oman maalin tekeminen harmittaa niin ei siitä kannata liikaa stressata, varsinkaan tässä tilanteessa, jossa oli pakko koittaa katkoa, ilman katkoyritystä pallo olisi joka tapauksessa ollut omassa maalissa. Sitä piti yrittää, nyt kävi huono tuuri, mutta todennäköisesti tilanteessa ei kuitenkaan aiheuttanut maalia, ei vain pystynyt tällä kertaa estämään sitä. Näitä tulee joskus, toivottavasti pääsee nopeasti tuosta pettymyksestä yli, sillä muuten pelasi oikein hyvän pelin.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 30.05.2021 klo 09:48:13

Sama mieltä omarista. Suorituksesta vähintään 50% on sitä, että on oikeassa paikassa ja yrittää oikeaa asiaa. Loppu on sitten itse suoritus, joka joskus onnistuu ja joskus ei.

Siitä, että pelaaja on missä sattuu ja tekee mitä sattuu, valmentaja voi ja hänen pitää antaa ohjaavaa palautetta, mutta jos kritiikkiä alkaa tulla epäonnistuneen suorituksen jälkeen, kun pelaaja on yrittänyt oikea asiaa, loppuu oikeiden asioiden tekeminen virheiden pelossa aika nopsaa.

En silti usko, että Stenroos mitään hiustenkuivaajakäsittelyjä tytöille näistä antaa, eiköhän tuo Lahtelan lysähtäminen lähtenyt omasta pettymyksestä.

*

Tuomarilinja on minusta noin yleisesti ollut ihan ok. Tuota "pienempi kaatui, voi reppanaa, annetaan vapari" ilmiötä näkee muuallakin kuin Kansallisessa liigassa. En pidä sitä kovin vakavana ongelmana, vaikka aina välillä tapahtuukin. Paljon pahempia ovat yleensä muut tuomarivirheet, kuten nyt JyPK:n osalle sattunut viheltämätön pilkku HPS pelin 92 minuutin kohdalla. Tai Veikkausliigassa ilman minkäänlaista kontaktia annettu pilkku tai täysin sääntöjen mukaan tehdyn puskumaalin hylkääminen maalivahdin taklaamisena jne.

ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #17 : 30.05.2021 klo 10:19:24

Ns. tuomarivirheet ovat pilkun viilausta. Tuomarit tekevät joskus virheitä, entäs pelaajat. Kymmeniä virheitä per ottelu. Ei taitaisi palstatila riittää.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 30.05.2021 klo 10:33:59

Kyllä, kaikille sattuu virheitä ja tuomarivirheet kuuluvat peliin. Onneksi näitä osataan käsitellä, kuten vaikka Tainio, joka ei alkanut turhia viilata pilkkua, kun omalle kohdalle osui.

Pelaajien virheistähän ei näillä palstoilla ylipäätään keskustella, kuten nyt vaikka JyPK oma maali. Onneksi, loppuisi palstatila.
« Viimeksi muokattu: 30.05.2021 klo 10:39:06 kirjoittanut Nuorenanätti »

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa