FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.11.2021 klo 03:47:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Kirjoittaja Aihe: Mihin olisit tyytyväinen?  (Luettu 15444 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Osmonkääliö

Poissa Poissa


Vastaus #150 : 19.06.2021 klo 16:07:12

Tuloksellisesti jo nyt tyytyväinen, mutta vähän kaivelee Venäjä-pelin peluutus, vaihdot jne. Sitä Jollen hylättyä maalia en unohda ikinä. Minuutin ajan juhlin jo jatkopaikkaa kunnes lerpahti.

Yritän tehdä kaikkeni jengin eteen ja jinxatakseni löin koko veikkaustilini Belgian voitolle. Toivon koko sydämestäni että häviän kaikki.
Kärsä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jorma Vullin kuoleva made


Vastaus #151 : 21.06.2021 klo 23:04:04

Täytyy kyllä sanoa, että vuosikymmenien odotuksen päättyminen täytti niin täydellisesti kaikki realistiset toiveet, että en ole edes ajatellut mitä tuloksellisesti haluaisi. Kunhan pääsee haistelemaan kisatunnelmaa Suomen ollessa mukana. Toki itse vain kotisohvalta ja terassiscriineiltä, mutta kuitenkin. Kunhan Huuhkajat esittäisivät sellaisia otteita, että Suomi näyttäisi varteenotettavalta eurooppalaiselta futismaalta ketä tahansa vastustajaa vastaan, niin kisat ovat omissa papereissa onnistuneet.

Ylläolevaa kirjoittaessa en olisi uskonut, että näin paljon sitten kuitenkin vituttaa tappio fifarankingin ykköstä vastaan. No, ehkä tässä kesän kuluessa vitutus hälvenee ja positiiviset asiat kisoista palautuu mieleen. Kuten se, että sinne ylipäätään päästiin.
kaukaasiantuntija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, ManU


Vastaus #152 : 21.06.2021 klo 23:12:24

Taisteluilme ja joka pelissä parasta peliä. Eipä sitä muuta. 

Mielestäni ihan tähän ei päästy, vaikka hienosti 3p plakkarissa.
BandW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RB Leipzig, Newcastle United, Super League!


Vastaus #153 : 21.06.2021 klo 23:21:27

Omasta mielestäni Suomi pelasi turnauksessa Riven ajan parhaat ottelut. Kaikkensa tekivät, paranettavaa kuitenkin jäi ja pienestä kiinni, mutta myös isoa venymistä nähtiin. Tyytyväinen olen Huuhkajien esitykseen turnauksessa. Hienoja hetkiä ja myös pettymyksiä, mikä kertoo kohonneista odotuksista.

Saa olla eri mieltä. Ja paljon olenkin lukenut täällä sekä muilla foorumeilla kritiikistä sekä jopa haukkumisesta, mikä tuntuu todella ihmeelliseltä.
Säämies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & Huuhkajat


Vastaus #154 : 21.06.2021 klo 23:23:42

Edelleen mestaruuteen. Ja kyllähän Huuhkajat on jatkossa  vaikkakin vähän joutuu mennä nyt finaaliin vaikeamman reitin kautta, mutta silloinhan se on oikein voitettu.
Savon keisari

Poissa Poissa


Vastaus #155 : 21.06.2021 klo 23:29:46

Jos näin jälkikäteen miettii, niin ei voi olla tyytyväinen. Kolme pistettä on ehkä enemmän tuloksellisesti mikä oli odotuksissa, ja Suomi lähti altavastaajna, mutta pelillisiin esityksiin ei voi olla tyytyväinen.
Rangeri

Poissa Poissa


Vastaus #156 : 21.06.2021 klo 23:36:33

Omasta mielestäni Suomi pelasi turnauksessa Riven ajan parhaat ottelut. Kaikkensa tekivät, paranettavaa kuitenkin jäi ja pienestä kiinni, mutta myös isoa venymistä nähtiin. Tyytyväinen olen Huuhkajien esitykseen turnauksessa. Hienoja hetkiä ja myös pettymyksiä, mikä kertoo kohonneista odotuksista.

Saa olla eri mieltä. Ja paljon olenkin lukenut täällä sekä muilla foorumeilla kritiikistä sekä jopa haukkumisesta, mikä tuntuu todella ihmeelliseltä.

Pelaajat tekivät parhaansa. Rive kyllä veteli, erityisesti Venäjä pelissä semmoista huttua hatustaan vaihtojen myötä että ihmettelen ettei isompaa kritiikkiä ole noussut. Ehkä Riven pelasti kisahuuma. Tanska pelin jälkeen oli enemmän tarjolla, mutta ei ollut valmennus hereillä. Kuka oikeasti uskoi että jatkopaikka naarataan Belgia pelissä?
viileys

Poissa Poissa


Vastaus #157 : 21.06.2021 klo 23:58:44

Hieno turnaus! Yli odotusten. Suomi otti ensimmäisen askeleen kansainväliseen jalkapalloon. En uskonut että välttämättä omana elinaikana.

Suurin palkinto tästä tulee 20v päästä kun Suomi ottaa ensimmäisen arvokisamitalin, haastattelussa silloisen Huuhkaja joukkueen kapteeni sanoo esikuvikseen Sparvin, Luken, Urosen ja Arajuuren.
Arkon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wengerin Arsenal, AC Oulu


Vastaus #158 : 22.06.2021 klo 00:26:09

Venäjä-pelistä jäi paska maku, ja se varmasti vituttaa vielä pitkään. Belgiaa vastaan Huuhkajat kuitenkin pelasivat kisojen parhaan pelinsä ja kiillottivat kilpeään, kaikesta huolimatta. Ja jos näistä kisoista jotenkin piti pudota, niin pakkohan sen oli tapahtua "suomiunkarilla".

Tyydyttääkö tulos? En tiedä, mutta vähän jää ehkä kaihertamaan, ettei Huuhkajat lopulta ihan näyttänyt sitä parasta peliään, vaikka ehdottoman miehekkäästi esiintyikin.
eikka okapi

Poissa Poissa


Vastaus #159 : 22.06.2021 klo 00:43:26

Minimivaatimus: Ei rökäletappioita

Tyytyväinen: 1-2 tehtyä maalia (minimivaatimuksen lisäksi)

Unelma: Yksikin tasapeli

Meni tämän mukaan yli odotusten eikä jääty lohkon jumboksikaan. Ymmärrettävästi nälkä kasvoi syödessä ekan pelin jälkeen ja nyt tunnelmat on pettyneen ja tyytyväisen sekoitusta.

Toisaalta myös helpottunut olo kun enää ei tarvitse jännittää yhtään matsia vaan voi vain nautiskella turnauksen loppupeleistä.
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #160 : 22.06.2021 klo 07:11:11

Lopussa saatu kulma pistää jo hiukan hymähtämään näin aamusella.
Gabriel Batistuta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikel Artetan Tykkimiehet.


Vastaus #161 : 22.06.2021 klo 07:40:12

Tuloksellisesti todella tyytyväinen. Ensimmäinen maali ja ensimmäinen voitto saavutettu arvokisoissa, eikä lohkossa jääty viimeisiksi. Tyytyväinen myös siihen että ei jäänyt spekuloitavaa ja pillipiipari ei ratkaissut Suomen jatkohaaveita.

Pelillisestihän tämä oli hirveää katseltavaa, eikä jatkopaikkaa ole ansaittu. Paria luokkaa parempaa materiaalia vastaan sumputus ja antijalkapallo on toki se millä menestystä on lähdettävä hakemaan.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #162 : 22.06.2021 klo 08:22:44

Tähän asti nähdyn perusteella rahtusen huono maku suussa. Luonnollisestikin sitä olisi toivunut että näissä kisoissa nähdään viime vuosien parasta Suomea, mutta ei ole nähty. Kuten pelaajat itsekin Belgia -ottelun alla sanoivat: oma pelaaminen ei ole ollut tyydyttävällä tasolla. Hieman pelottaa jos tämä 5-3-2 ryyditettynä ultrariskittömällä asenteella jää pysyvästi päälle. Tällaisessa lyhyessä turnauksessa vielä ymmärrän, mutta pitkässä juoksussa en, semminkin koska todistettu on että muulla formaatiolla peli on ollut tasapainoisempaa.
Matthias Sindelar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jamo, Tuco, Jorma


Vastaus #163 : 22.06.2021 klo 08:26:02

Lopussa saatu kulma pistää jo hiukan hymähtämään näin aamusella.

Tämä taktiikka vietiin äärimmilleen. (hymiö)
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #164 : 22.06.2021 klo 08:32:40

Tämä taktiikka vietiin äärimmilleen. (hymiö)

- Eteenpäin on menty. Vai onko?
Iskender

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Craig Bellamy


Vastaus #165 : 22.06.2021 klo 10:35:52

Iski kyllä paljon kovempaa kun osasin ennen kisoja edes odottaa. Vikan 1,5 viikkoa elännyt täysin kisakuplassa ja ollut upeaa huomata että lähipiiri ollut siinä mukana samalla intohimolla. Tyttöystävä on kyllä syttynyt myös karsintamatseihin, mutta silti tuli hieman yllätyksenä että molemmille oli täysin selvää että marssijärjestys kisojen aikaan on kisat ensin --> kaikki muut asiat toissijaisia.

Tanska-pelin merkitystä ei ymmärtänyt kunnolla kuin vasta seuraavana päivänä, tuli niin nopeat laskut Eriksenin tapauksesta. Kyllähän tokalla puoliajalla oli jo ihan pelissä kiinni, mutta tunnekuohut olivat niin isot että pelin jälkeen oli lähinnä hämmentynyt olo. Nukutun yön jälkeen alkoikin jo laskemaan tunteja seuraavaan peliin ja neurottisesti varmisti, että mikään ei voi mennä pieleen sen suhteen että pelistä jäisi sekuntikaan näkemättä. Olin myös 90% varma että nämähän karkelot jatkuu!

Venäjä-peliä ennen lataus oli huipussaan ja täysin varma että piste kairataan. Täydellinen alku, vanttuut ilmaan ja sitten katsottiin videoita. Hylkäyksestä jäi alaston olo, mutta Suomella oli niin hyvä ilme, että en epäillyt hetkeäkään etteikö klaarattaisi. Venäjä-peli ei omaan silmään näyttänyt niin pahalta kun täällä ollaan puhuttu ja Venäjän johtomaali tuli ainakin itselle vähän puskista, ensimmäistä kertaa epävarmuus saapui. Toiseen puoliaikaan hyvä alku, mutta vikat puoli tuntia näki että nyt ei ole enää otettavissa mitään ilman Venäjän virheitä ja silloin myös sisäisti että tässähän ei välttämättä mennäkään jatkoon. Kuitenkin jo illalla sai uskon takaisin ja näki että tässähän on vielä niin monta eri reittiä, että kyllähän joku osuu. Viime vuosina tottunut ristiinpelaamiseen, joten ehkä nyt lähti jo liian takki auki siihen että kyllä tulokset menee Suomelle suotuisasti.

Muut pelit menivät lähes niin huonosti kuin teoriassa mahdollista ja Belgia-pelissä tiedostikin jo reaaliteetit, piste tai ulos. Fanin uskoa oli, pelin alku lupaavan passiivinen Belgialta, mutta sitten alkoi väsymys painaa ja vaikka aktiivisesti yritti unohtaa realiteetit niin kyllähän sen tiesi mitä on tulossa. Oikeastaan vasta Belgian hylätty maali toi sitä uskoa, että ei helvetti, voidaanko tämä kestää kuitenkin kun tuo paitsio tuli ns. niin "armosta". Nopeasti vietiin kuitenkin pois ja sitten naama vakavana katsoi pelin loppuun ja ei oikein sisäistänyt että se oli sitten 20 minuutin päässä. Rakastettavin joukkue jota olen koskaan seurannut ja itsellä ei herännyt edes lopussa mitään katkeruutta ketään kohtaan, vaikka Alhoa ja Schullerin vaihtoja ihmettelin myös minä ja Forssia kaipailin myös. Tänään myös paljon funtsinut että olisiko kuitenkin ketuttanut enemmän jos Rive olisi lähteny pelaamaan rohkeammin ja sitten olisi vastahyökkäyksissä soinut omissa pari kertaa jo ekalla puokilla?


Mihin olisin ollut tyytyväinen? Jälkeenpäin ajattelen en sisäistänyt kunnolla Venäjä-tappion suuruutta ekojen tunnereaktioiden jälkeen, eilisestä en olisi osannut korjata muuta kuin pitkät avaukset, joilla annettiin ihan liikaa hallinta Belgialle. Muiden lohkojen pelejä en osaa harmitella, kyllä Tanska-pelin jälkeen tässä oli kaikki otettavissa.

Eniten harmittaa se että kisakupla on nyt ohi ja todellinen arkimaailma iskee päin kasvoja. Tämä 1,5 viikkoa oli täyttä elämää. Ei harmittanut tai stressannut duunit lainkaan, pelipäivät oli lapsuuden jouluaatto x 3 ja itsellä hieman yllättäen myös muut pelit, jotka eivät edes Suomeen mahdollisuuksiin suoraan vaikuttaneet herättivät tavallistakin suurempaa kiinnostusta. Elämä oli pelkkää arvokisaa ja tätä ajanjaksoa tulen muistelemaan vielä pitkään. Tanska-Wales- pelin näkeminen aikatauluissa iskee kyllä pahasti. Tuo piti olla meidän paikka ja väkisinkin tulee surullinen ja haikea olo kun miettii että pisteellä eilen olisi saanut jatkettua bileitä ainakin vielä viikon ja kuinka paljon tarmokkaammin ja iloisemmin suhtautuisi myös näihin oman arjen juttuihin kun tietäisi että kisat jatkuu vielä ja Walesin kaadosta olisin ollut sata varma. En edes käytännössä kirjoita forumille nykyään, mutta en ole koskaan päiväkirjaa opetellut joten pakko oli ottaa teinivuosien päiväkirja käyttöön.

« Viimeksi muokattu: 22.06.2021 klo 10:42:14 kirjoittanut Iskender »
DavorSucker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, Melchester Rovers


Vastaus #166 : 22.06.2021 klo 11:07:24

Omat vähimmäistoiveet täyttyi: ei murskatappioita ja viimeisessä pelissä panosta.

Silti tappio paskalle Venäjälle vituttaa koko ajan enemmän. Suomi ei uskaltanut pelata omaa peliä vaan kuvitteli Venäjän paremmaksi kuin se oli. Siitä olis pitänyt saada se piste vähintään. Lopun vaihdot olivat huonoa komediaa.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, sympatiat AFCW, SAFC


Vastaus #167 : 22.06.2021 klo 12:03:28

Omat vähimmäistoiveet täyttyi: ei murskatappioita ja viimeisessä pelissä panosta.

Silti tappio paskalle Venäjälle vituttaa koko ajan enemmän. Suomi ei uskaltanut pelata omaa peliä vaan kuvitteli Venäjän paremmaksi kuin se oli. Siitä olis pitänyt saada se piste vähintään. Lopun vaihdot olivat huonoa komediaa.

Tämä.

Sattumien kautta Tanskasta saatu pelitapahtumien vastainen taisteluvoitto nosti odotuksia Venäjä-peliin, joka olikin turnauksen isoin epäonnistuminen niin Huuhkajilta kuin Kanervaltakin.

Minimitavoitteet täyttyivät, mutta Venäjä-pelin tappio jätti kyllä kirpeän sivumaun näin jälikäteen.
Hippo04

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sinivalkoiset


Vastaus #168 : 22.06.2021 klo 12:34:21

Vain mestarille ei jää jossiteltavaa. Tyytyväinen olen tulokseen, pisteitä raavittiin ainakin omia odotuksia enemmän. Ehkä pelin aikana olisi valmennus voinut reagoida vähän ripeämmin.

Kiitos Suomi.
« Viimeksi muokattu: 22.06.2021 klo 14:40:31 kirjoittanut Hippo04 »
CelticPark33

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Suomi, Newcastle Utd


Vastaus #169 : 22.06.2021 klo 14:58:19

Voitto Tanskasta ei tunnu missään, Eriksenin sairaskohtauksesta järkyttynyt joukkue pakotettiin jatkamaan peliä Suomea vastaan. Ottelua ei olisi pitänyt jatkaa. Sitten vastaan tuli huonoin ja aneemisin Venäjä mitä olen ikinä nähnyt. Tietyllä tavalla menetetty tilaisuus, tämä peli harmittaa vieläkin. Belgia menee kategoriaan ”hävittiin kelle pitikin hävitä”  Ei ollut mitään jakoja.  Olisiko kisojen kokonaisarvio Suomelle 7.

Laajennetut EM-kisat, päästiin mukaan hienoilla karsintaesityksillä. Kädet ristiin että tämä ei ollut ensimmäinen ja viimeinen kerta. Ja nyt liiton on pakko pistää niitä tienattuja, massiivisia euroläjiä valmentaja-ja junnukoulutukseen. Tasoa on saatava lisää.
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #170 : 22.06.2021 klo 16:28:37

Hei, me ollaan sijoilla 17-18 Euroopassa! "Ei huono". Moni perinteinen arvokisamaa jäi taakse, ja kaikki ei päässeet edes koko kisoihin.
(tämä sijoitushassuttelu siis oletuksella, että ollaan ne kaksi huonointa lohkokolmosta, kun muut maat eivät tajua pelata viimeisiä pelejä Suomen hyväksi)
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jani Honkavaara


Vastaus #171 : 22.06.2021 klo 17:10:06

Mitään sen suurempia odotuksia en osannut etukäteen asettaa. Kivikovasta lohkosta kahden vierasottelun kera ei oikein uskaltanut paljoa odottaa. Pahimpana pelkona oli joku kolmen tappion suora maalierolla 0-8 ja koko kisahuuman ja historiallisen arvokisapaikan kääntyminen suomalaiselle jalkapallolle naureskeluksi. Ei tämäkään etukäteen mitenkään todennäköiseltä vaikuttanut, ja ihan turhaa tällaisen miettiminen lopulta oli.

Jossiteltavaa jäi etenkin Venäjä-pelistä. Rive lähti tähän matsiin liian alistuneena puolustamaan ja pelkäämään sellaista joukkuetta vastaan, joka ei paljoa parempi ollut edes etukäteen vertailtuna, saati itse pelissä. Siihen huonot vaihdot päälle niin paska makuhan tästä jäi. Iso, hukattu mahdollisuus, mutta kokonaisuutena Huuhkajat pelasivat taitojensa ylärajoilla kisojen ajan, etenkin kun äärimmäisen tärkeät Sparv ja Pukki eivät selvästikään olleet edes lähellä huippukuntoa. Nukutun yön jälkeen Huuhkajien kisataival vaikuttaa lopulta ihan onnistuneelta lähtökohtiin nähden.
timpe90

Poissa Poissa


Vastaus #172 : 22.06.2021 klo 22:15:31

Karmealla pelillä jopa uskomattomat 3 pistettä.

Mikäli tästä jollain ihmeellä joukkue menisi jatkoon niin kaikki toivo siinä että tämä 532 heitetään roskiin
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #173 : 22.06.2021 klo 23:51:47

18. sija tästä taitaa jäädä käteen, eli kuusi porukkaa jäi selän taakse.

Sijoitus on hyvä alkuodotuksiin nähden, mutta kyllähän nälkä kasvoi syödessä ja jälkikäteen vituttaa, että tuossa Venäjä-pelissä ei oltu rohkeampia. Venäjähän pyllisti täysin auliisti Belgialle ja Tanskalle, joten Suomikin olisi positiivisemmalla pelillä luultavasti voittanut heidät tai ainakin saanut sen tarvittavan tasapelin.


Peli on kuitenkin vihdoin arvokisaedustusten osalta auki. Ensimmäinen maali tehty ja ensimmäinen voitto saavutettu. Paljon jäi kuitenkin vielä saavutettavaa ja odotan Suomen olevan jatkossa säännöllisesti EM-kisoissa. 2024 pelataan perinteisen tyyliset kisat yhdessä maassa ja yhdellä kotijoukkueella sekä toivottavasti ilman mitään pandemioita. Haluan, että Suomi on siellä mukana. Toivottavasti itsekin olen silloin paikan päällä. Kuten sanottua, nälkä kasvaa syödessä. Ei tämä saa olla ainutkertainen kokemus.


edit: parani vielä viimeisenä päivänä sijoitus, eli Suomen sijoitus historian ensimmäisissä arvokisoissa 17./24, tästä on hyvä jatkaa.
« Viimeksi muokattu: 23.06.2021 klo 23:17:37 kirjoittanut Ben »
Plusnic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #174 : 23.06.2021 klo 23:16:14

Tähän olen tyytyväinen: arvokisapaikka-maali-pisteet

Kaikki 5-3-2 ansiota.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa