FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.12.2023 klo 21:55:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 81
 
Kirjoittaja Aihe: B-lohko 16.6.2021 klo 16:00 Suomi - Venäjä Pietari Krestovski stadium (YLETV2)  (Luettu 45761 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wanha futaaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #25 : 15.06.2021 klo 23:22:42

“Jalkapalloihmisten” sotaretoriikalle Alas, lohkosta jatkoon pääsyn varmistamiselle Ylos

Joo, sota on eri asia, joka toivottavasti kuuluu vain ja ainoastaan historiaan, nyt puhutaan futiksesta.

Suomen jatkoon pääsy todennäköisesti ratkeaa huomenna. Tasuri vähintään hakusessa. Tietysti Belgiaakin vastaan on lähdettävä tosissaan, mutta siinä matsissa tarvitaan jo todella paljon tuuria menestymiseen. Kentällä sekin ottelu tosin ratkaistaan, ei paperilla.
JJScout

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "Opettele lukemaan senkin pikku h.ntti"


Vastaus #26 : 15.06.2021 klo 23:30:38

Hienoja kielikuvia kyllä, joita ei perinteisessä länsimaisessa mediapuheessa hevillä uskoisi kuulevan :D

e.ja löytyi sieltä näemmä looginen selityskin: ilmeisesti tuo oli siis kunnianosoitus Ylos. (Tulee mieleen case, jossa hiihtäjä Joni Mäen isän kommentti Bolshunovin "päänahasta" ymmärrettiin käännöskukkasena Venäjällä viittauksena skalpeeraukseen.)
Lainaus
Mitya Champagne  18 minutes ago +2
Reply to comment from user Fark
I think that he is not about the nation yet, but about the national team. There, before that, a story about animals - symbols of national teams - was shown. And the comparison is quite eloquent - before the start of the tournament the Finns looked like “tasty” 3 points, and after the match with Denmark they no longer seem to be such an easy opponent.

Uutisen alla näkyvien kommenttien perusteella venäläisetkään eivät ymmärrä mistä tuo kielikuva tulee, ja pitävät sitä hölmönä. Yleensäkin perusvenäläiset tapaavat keskimäärin näyttäytyä fiksuina ja huumorintajuisina, kun jotain nettikommentteja lukee.

Pari esimerkkiä monista:
Lainaus
Sum41  17 minutes ago +4
If I could explain why the players of the Finnish national team are associated with wormy mushrooms?

bevooch  27 minutes ago +6
Sami Hyyupiya: I used to think that Russians can only play hockey. I associate them not with animals or birds, but with kombucha.

MagicWithoutBorders  34 minutes ago +24
Did Arshavin go on the air from Amsterdam?)))

FilinMD 36 minutes ago +20
It was difficult to imagine a more stupid comment)

Fark 33 minutes ago +11
to call the whole nation wormy mushrooms. A real example of tolerance. I wonder what he will call the Danes?

Kuznetskiy  21 minutes ago
Imagine howl if one of the legendary Finnish players said this about us :)
« Viimeksi muokattu: 15.06.2021 klo 23:37:23 kirjoittanut JJScout »
Sangen Kulmikas

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 15.06.2021 klo 23:31:46

Pukki karannee vähintään kerran läpiajoon Venäjän puolustukselta, toivottavasti heti ottelun alkupuolella. Optimiskenaariossa Teme hankkii vielä puolustajalle punaisen & pilkun tuosta tilanteesta (toki ihan pelitilannemaalikin kelpaa :D).
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #28 : 15.06.2021 klo 23:36:48

Varmaan tyhmä kysymys, mutta pelaako Venäjä huomenna tai siis tänään neuvostoliitonpunaisessa kotipaidassaan? Suomi on paperilla kotijoukkue, mutta Venäjän vieraspaita olisi valkoinen mikä erottuu aika heikosti Suomen valkoisesta.
JJScout

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "Opettele lukemaan senkin pikku h.ntti"


Vastaus #29 : 15.06.2021 klo 23:39:32

Varmaan tyhmä kysymys, mutta pelaako Venäjä huomenna tai siis tänään neuvostoliitonpunaisessa kotipaidassaan? Suomi on paperilla kotijoukkue, mutta Venäjän vieraspaita olisi valkoinen mikä erottuu aika heikosti Suomen valkoisesta.

Kyllähän kotipaidalla pelataan lähtökohtaisesti aina vieraissakin, jos värit vain erottuvat kotijoukkueen paidasta, joten asian luulisi olevan itsestään selvä. Suomi ei liene käyttänyt Tanskaa vastaan kotipaitaansa, koska molemmissa oli valkoista.
« Viimeksi muokattu: 15.06.2021 klo 23:41:33 kirjoittanut JJScout »
pilkku seiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Just leave me alone - I know what i´m doing


Vastaus #30 : 15.06.2021 klo 23:46:58

Noh, ennalta pidin tätä vaikeimpana pelinä Suomelle. Katsotaan nyt osuuko tuo - loukkaantumiset Venäjällä varmaan auttavat meitä, mutta jostain syystä Venäjästä on mielikuva Suomelle todella hankalana vastustajana.

Sama täällä. Jotenkin pelottaa se tietty suoraviivaisuus - yhdistettynä helvetinmoiseen tempoon - jota sieltä lienee odotettavissa. Pahimmillaan koetaan jotain samankaltaista kuin Bosnia awayssa.
JJScout

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "Opettele lukemaan senkin pikku h.ntti"


Vastaus #31 : 15.06.2021 klo 23:55:03

Sama täällä. Jotenkin pelottaa se tietty suoraviivaisuus - yhdistettynä helvetinmoiseen tempoon - jota sieltä lienee odotettavissa. Pahimmillaan koetaan jotain samankaltaista kuin Bosnia awayssa.

Joku venäläispelaajista muuten harmitteli, että Belgia-ottelussa näkyi, ettei Venäjän liiga tarjoa tarpeeksi kovaa tempoa suhteessa Euroopan huippusarjoihin. Tässä mielessä huolestuttaa, että nyt Venäjä saa varmasti sanella itselleen sopivan tempon.

Juoksuvoimaa toki venäläisillä tulee riittämään, se nähtiin tosiaan 2018 kotikisojen älyttömistä juoksukilometreistä (sekä Belgia-ottelun 115km). Suomelle tullee siis käyttöä kaikille viidelle vaihdolle.

Nyt on kieltämättä siinä mielessä samanlaiset ennusmerkit kuin Bosnia awaystä, että tasapeli olisi jättipotti, mutta mahdollinen tappio pitäisi saada pidettyä mahdollisimman pienenä. Ja silloinhan siinä ei onnistuttu edes vähää alusta.

Veikkaan siis, että Venäjälle hävitään (ja moni mediassa jne. heittää kirveen kaivoon), mutta viimeisen ottelun dramaattinen voitto panoksettomasta reservi-Belgiasta ei tuo vain jatkopaikkaa vaan puun takaa myös lohkovoiton Ylos. Toki tämä edellyttää sitä, että Belgia voittaa huomenna Tanskan.
« Viimeksi muokattu: 16.06.2021 klo 00:09:21 kirjoittanut JJScout »
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #32 : 16.06.2021 klo 00:17:26

Minä en jaksa tuon lauantaisen jälkeen enää hirveästi hetkahtaa ainakaan etukäteen. Paljon on huomenna pelissä, mutta se on Venäjä, jolla tässä on aivan vitulliset paineet. Se heijastuuko se hurmoksena, jolle Suomi ei mahda mitään, vai ulospuhalluksena ja pään hakkaamisena seinään, nähdään huomenna.

Yksi asia on varma, ja se on se, että Suomikaan ei jää Venäjää vastaan ilman paikkoja, ne pitää käyttää kliinisesti hyväksi, ja toivoa että Venäjä pystytään, jos nyt ei nollaamaan, niin ainakin pitämään lukemat omassa päässä sellaisena, että hyökkäyspää pystyy omalla tekemisellään mahdollistamaan tuloksen hakemisen.

Pelko pois, ja paineettomana idän jättiläisen kimppuun.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kulik Kulik hyvä kun tulit


Vastaus #33 : 16.06.2021 klo 00:23:53

Mikäli hollantilaiset tuomarit eivät huomenna tule viheltämään pelin isännän puolesta niin ei huolen häivää. Vähintään piste tulossa.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Suomen jalkapallon A-maajoukkue


Vastaus #34 : 16.06.2021 klo 00:42:16

Dzyuba on suupala Arajuurelle. Ei maar, kyllähän Venäjä on pelottavan kova kotonaan. Etenkin kun tulevat varmasti todella kovaa heti alussa. Onneksi Rive ei mieti tyylipisteitä, vaan ainoastaan pisteitä. Kyllä tässä enemmän maalipaikkoja saadaan kuin Bosniassa tai Tanskassa. Kunhan puolustus vain kestää.
eikka okapi

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 16.06.2021 klo 00:53:30

Jos Ukrainasta haettiin keväällä tasuri niin miksei tästäkin.
Oulunkylän kenttä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: K ^DATABASE(1)


Vastaus #36 : 16.06.2021 klo 01:09:46

Historiallisesti Ruotsilla ja Venäjällä valmistautuminen juuri Suomea vastaan on onnistunut, siinä missä kelvollisia tuloksia on saatu haettua jopa Saksan tasoisilta joukkueilta.

Eli ei Venäjä taida lähteä kokonaan takki auki, jos vaikka mediaan annetut puheet toisinaan siihen viitaisivatkin. Tarpeettoman levoton ja jännittynyt olo on, koska maksimaalisella suorituksella jatkopaikka olisi haettavissa. Kestääkö kantti ja ryhmitys Venäjän oletettavan vyörytyksen, että lopulta sitten saataisiin pelattua muutaman kerran Pukki juoksuun tai Pohjanpalo pääsisi erikoistilanteesta puskemaan?

Eiköhän Venäjä vie tässä tilanteessa pallonhallinnan vielä selvemmin kuin Tanska vei, mutta jos usko kasvoi tuohon hyökkäyspeliin Jollen maalin vuoksi, jos vaikka niitä laukauksia maalia kohden ei saatukaan aikaan? Tätä voisi pitää siellä takaraivossa, kun tulee olemaan vaikeaa.
Triangelikostaja

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 16.06.2021 klo 01:12:08

Historiallisesti Ruotsilla ja Venäjällä valmistautuminen juuri Suomea vastaan on onnistunut, siinä missä kelvollisia tuloksia on saatu haettua jopa Saksan tasoisilta joukkueilta.


Venäjä oli noihin Arshavinin aikoihin ihan eri joukkue ja pelityyli juuri myrkkyä silloiselle Suomelle.

Itsellä jotenkin aika vaha luotto sen suhteen, että Suomi pärjää pelillisesti ihan hyvin Venäjää vastaan. Silti ottelun tulos ei välttämättä ole helppo voitto Suomelle. Tasuriin olisin hyvin tyytyväinen.
JJScout

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "Opettele lukemaan senkin pikku h.ntti"


Vastaus #38 : 16.06.2021 klo 01:48:53

ottelun tulos ei välttämättä ole helppo voitto Suomelle. Tasuriin olisin hyvin tyytyväinen.

OK Ylos:).

Aika absurdilta tuntuu jo spekulaatio, että Suomi ottaisi missään skenaariossa "helpon voiton" kotikentällään, kymmenien tuhansien kotiyleisön edessä kovan panoksen arvokisaottelua pelaavaa Venäjää vastaan, puhumattakaan sen pitämisestä jotenkin todennäköisenä.
« Viimeksi muokattu: 16.06.2021 klo 01:53:25 kirjoittanut JJScout »
Acquiesce

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 16.06.2021 klo 02:06:15

Vitut alkaa pyöriä jo silmissä.

Minne tätä kannattaa mennä katsomaan, jos päädyn huomenna yksin liikekannalle vailla muuta suunnitelmaa kuin löytää joku hyvä terassi stadissa?
Hurten

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 16.06.2021 klo 02:27:31

Eiköhän Venäjä vie tässä tilanteessa pallonhallinnan vielä selvemmin kuin Tanska vei, mutta jos usko kasvoi tuohon hyökkäyspeliin Jollen maalin vuoksi, jos vaikka niitä laukauksia maalia kohden ei saatukaan aikaan? Tätä voisi pitää siellä takaraivossa, kun tulee olemaan vaikeaa.


Ei kyllä tule viemään. Tanska on laadullisesti Venäjää melko selkeästi parempi. Luottavaisemmin mielin tähän otteluun lähden kuin Tanska peliin vaikka Venäjä ennakkosuosikki onkin.
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 16.06.2021 klo 02:35:46

Varmasti tosiaan joku valioliigan kuukauden pelaaja Pukki täysin tuntematon suuruus Venäjälle, joka varmaan ei ole ehtinyt yhtään scoutata lohkonsa vastustajia, kun lohkot arvottiin joskus 2019, ja internetin käyttö nykyään niin vaikeaa ja kallista Ylos, ja tällaisissa turnauksissa pyörivät niin pienet rahat, ettei kannata yhtään tsekata ketä vastaan pelaa. Myös huumorisarja bundesliigan varjoissa hattutemppuja maakaroiva Jolle varmasti erityisen tuntematon Tanska-ottelun maalin myötä Ylos.

:D Tsiisus. Joo, en ole idiootti. Ilmeisesti sinä olet, vitun spede. Anteeksi kielenkäyttöni, mutta näköjään idiootteja eksyy Suomen kannattajiinkin.
Melieber

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 16.06.2021 klo 02:50:05

Jännittävä nähdä tekeekö Rive minkälaisia muutoksia kokoonpanoon. Useinhan hän on vaihdellut pelaajia, mutta kuten täälläkin pohdittiin jo; vaihtuuko systeemi? Hyvät voittohöyryt pohjalla, niin rohkeaa pallollista pelaamista toiveissa ja Kamaran seksittelyä unissa tänä yönä ja huomenna kentällä. Venäjä on täysin kaadettavissa!
Earl Godwin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Democracy Dies in Darkness


Vastaus #43 : 16.06.2021 klo 05:19:16

Eiköhän tästäkin ole selviytymiskamppailu tulossa ottaen huomioon Suomen rekordin Venäjää vastaan, materiaalin tasoeron, Venäjän kotiedun ja liki pakkovoiton. Mitä kauemmin nolla pysyy sen enemmän venäläisillä alkaa keittää. Muutaman paraatipelastuksen Luke saa tehdä jotta piste saadaan. Voitto on epärealismia mutta eipä sitä tarvitakaan. Tanska-peli oli niin poikkeuksellinen sattuneesta syystä, että sitä ei kannata vertailuksi nyt ottaa.
tonspa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuppaiset pseudoparadoksit


Vastaus #44 : 16.06.2021 klo 05:22:53

Jep saapa nähdä mitä Riven mielessä on. Ehkä vähän oisin pettynyt jos on tasan sama idea kuin Tanskaa vastaan, ehkä. Mutta uskon Riveen ja pelaajiin enemmän kuin mihinkään muuhun. Kunhan tiivis puolustus ja totaalinen taisteluhenki on päällä niin vittuakos tässä.
Kyllähän tämä on ennakkoon se matsi mikä on, jos ei vielä, niin pelin aikana todnäk tunnelataukseltaan kovin, ja se mistä odotetaan tulosta.
Finlandiaa tulille ja OI SUOMI ON
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #45 : 16.06.2021 klo 06:38:34

Ei mahda mitään, mutta nykyään Venäjästä puhuttaessa mieleeni piirtyyy vain kuva runkkaavasta Dzyubasta.
tonspa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuppaiset pseudoparadoksit


Vastaus #46 : 16.06.2021 klo 06:41:12

Ei mahda mitään, mutta nykyään Venäjästä puhuttaessa mieleeni piirtyyy vain kuva runkkaavasta Dzyubasta.

Rivo mielessä.
zinedinegintonic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK, Real Madrid C.F. sympatiat: Hertha BSC


Vastaus #47 : 16.06.2021 klo 06:43:22

Kova luotto Riveen. Sama tiukka puolustuspeli käyntiin ja pari taistelumaalia Pukki&Danger kaksikolta. Ihan mielenkiintoista nähdä millaisella vyöryllä naapuri lähtee päälle ottelun alussa, siel haetaan kuitenkin ekaa pistettä. Eiköhän Arajuuren hymy estä nämäkin yritykset :)

Onneksi tämä sptektaakkeli alkaa jo neljältä. Töistäkin joutuu lähtemään aikasemmin ja tämähän passaa pomolle mainiosti Ylos.
Zequiero

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 16.06.2021 klo 06:54:14

Venäjällä valtavat paineet, purkautuu joko yliyrittämisenä ja turhautumisensa tai räväkkänä alkuna, veikkaan edellistä.

Eikä taida tsaarikaan ehtiä Genevestä kannustamaan.

Oi Suomi on!
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 16.06.2021 klo 07:01:46

Media on mussuttanut herkullisia lähtökohtia Tanska voiton jälkeen niin paljon, että jinxaukset on ainakin käytössä tappion puolesta. Jäitä hattuun topicin kamaa.

EG:ltä kuitenkin hyvä tuplajinxaus, vaikka samalla vei Suomelta mahdollisuudet tasuriin.

Aikamoiset ripulit housussa kyllä tämä peli tulee katsottua.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 81
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa