FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.10.2021 klo 22:31:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Ulos?
Kyllä - 124 (14.8%)
Ei - 570 (68.2%)
Annetaan vielä 45 min aikaa - 142 (17%)
Äänestäjiä yhteensä: 836

Sivuja: 1 ... 18 [19]
 
Kirjoittaja Aihe: Kanerva ulos?  (Luettu 32289 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Matthias Sindelar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jamo, Tuco, Jorma


Vastaus #450 : 08.07.2021 klo 01:14:55

3 vetoa maalia kohti. Seuraavalla kerralla on helppo asettaa rima korkeamalle.
Corsa

Poissa Poissa


Vastaus #451 : 08.07.2021 klo 01:31:11

2017: Haaveiltiin Kansojen liigan d-divariin putoamisesta.
2021: Vaaditaan Riveä ulos, koska EM-kisoissa sijoitus ainoastaan 17.

Kai tämä on hassuttelua, eikä pidä oikeasti paikkaansa?
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #452 : 08.07.2021 klo 02:05:20

HJULMLAND ULOS. Karsea taktinen moka lopettaa pelaamasta hyvin ja hyökkäävästi ja laittaa bussi parkkiin.

Tyhmä jätkä kun ei tajunnut vain hyökätä iloisesti koko toista puoliaikaa+jatko-ottelua ja tehdä muutamaa maalia!!
giro12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Rive, Tim Sparv


Vastaus #453 : 08.07.2021 klo 06:39:11

Enemmän tai vähemmän hassuttelua. Legendaarinen ketju alla.

http://futisforum2.org/index.php?topic=199453.0
Viime vuodet ovat koetelleet maajoukkuepallon ystäviä entistä kovemmin. Gijonin ihmeessä kylvetyt toivon rippeet eivät itäneet, Mixu sai kerätä kausikortteja Stadikan juoksuradoilta ja poppamies Ruotsista aloitti uudistuksensa apaattisella Turun tragedialla. Lähtöpisteeseen palattuaan Huuhkajien arvokisapaikka tuntuu taas olevan kauempana kuin koskaan kokonaisen yhden karsintaottelun jälkeen.

Vaan onneksi meillä on Syylä ja kansainvälinen jalkapallokorruptio! Platinin lisätessä UEFAssa pienten jalkapallomaiden mahdollisuuksia päästä lohkovaiheisiin on pienemmälle huomiolle jäänyt azereiden ja moldovalaisten arvokisaunelman mahdollistava Nations League, joka käydään 2018 syyskuun ja marraskuun välisenä aikana.

Lyhyesti:
  • neljä liigaa (A, B, C, D), joissa neljä lohkoa (A&B: 3 joukkuetta per lohko, C: 3-4, D: 4)
  • kilpailu pidetään parillisina vuosina; lohkojen voittajat nousevat ylempään ja viimeiset tippuvat alempaan liigaan aina seuraavaksi kerraksi
  • maaliskuussa 2020 EM-karsinnoissa tippuneet oman Nations League 2018 -liigansa lohkojen parhaat joukkueet kohtaavat minikokoisissa pudotuspeleissä, joista voittajat kesäkuun kisoihin

Kosovon mukaantulo sekoitti hieman jo sovittua pakkaa, mutta oletettavasti UEFAn 57 jäsenliittoa jakautuvat siten, että A-liigassa pelaavat rankingin 1-12, B-liigassa 13-24, C-liigassa 25-39 ja D-liigassa 40-55. Nations Leaguen systeemi siis varmistaa, että EM-kisoissa tullaan jatkossa näkemään D-liigan voittaja eli joku maanosan 16 huonoimmasta maajoukkueesta ja ikävä kyllä käyrä Suomen osalta osoittaa vahvasti, että tulemme kyseistä titteliä hamassa tulevaisuudessa tavoittelemaan.

Tällä hetkellä Suomi on rankingissa vahvasti sijalla 35 vain viisi sijaa D-liigan kärjen yläpuolella. Pikainen arvio näyttäisi C- ja D-liigojen rajan muovautuvan noin 18500 ja 19500 ranking-pisteen välille. Suomen tämän hetkinen 13781 tarkoittaa siis, että seuraavassa 9 karsintaottelussa tulisi tavoitella maksimissaan tuollaista 5000 pistettä, jotta unelma D-liigasta säilyisi.

Mutkat suoriksi vetäen:
  • Voitto tuo pisteitä 1600 + 20 pistettä per maaliero. Eli 1-0-voitolla Islannista keräisimme 1620 p.
  • Tasapeli antaa 800 pistettä
  • Tappiosta pisteitä kertyy 400 - 20 pistettä per maaliero. Eli 2-5-tappiolla Kroatiasta saisimme 340 p.

Loppukarsinnat 1-2-6 tilastoilla vetäminen mahdollistaisi likipitäen tuossa 5000 pisteen tavoitteessa pysymisen. Mielenkiintoisena seikkana pidän myös, että Suomen alapuolella rankingissa majailevista joukkueista esimerkiksi Latvialla on omassa lohkossaan Färsaaret-Andorra ja Virolla Kypros-Gibraltar, joista luulisi olevan ranking-pisteitä olevan tiedossa, joten D-liigan raja saattaa nousta helpostikin tuonne 19000 yläpuolelle, jonka ympäristöön edellä mainitsemani yhden voiton karsinnat meidätkin sijoittaisi. Tällä hetkellä todennäköisin loppusijoituspaikkamme C-liiga onkin sitten EM-kisahaaveiden osalta huonoin mahdollinen Suomen ollessa tulevan Nations League -lohkonsa heikoimmalla rankingilla varustettu ja lisäksi lohkon muut joukkueet epätodennäköisesti pääsevät karsinnoista suoraan kisoihin johtaen siihen, että lohko pitäisi todella voittaa maaliskuun 2020 lisäkarsintaan päästäkseen.

Hieman kieli poskessahan tämä avaus tuli kirjoiteltua, mutta jos nyt syksyllä Islanti-, Kroatia- ja Ukraina-matsit päättyisivät tappioon alkaisin tosissani miettimään jälleen kerran uuden sukupolven sisäänajoa ja USAn palloilusarjoista tuttua keväistä vitsausta tankkaamisen muodossa. Toki siinä helposti kävisi kuten pessimisti osaisikin odottaa:


edit 11.12.2016:
Asian ollessa ajankohtainen huomioidaanpa itse EM-karsintojen arvontakorit:
edit 12.6.2017:
Se lähenee...

edit 8.12.2017:
League C

Pot 1: Hungary, Romania, Scotland, Slovenia
Pot 2: Greece, Serbia, Albania, Norway
Pot 3: Montenegro, Israel, Bulgaria, Finland
Pot 4: Cyprus, Estonia, Lithuania


edit 24.1.2018:
Riven takia nämä hassuttelut herättävät enää epäuskoa.
törömömmö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aina laadukkaan keskustelun puolella.


Vastaus #454 : 08.07.2021 klo 09:44:07

No eipä ole Tanska ja Venäjä pelaajamateriaaliltaan myöskään yhtä kovia kuin Englanti mikä vähän niinkuin oli se mun pointti. Brainlet.

Tanskan ja Englannin pelaajamateriaalien välinen ero taitaa olla kyllä pienempi kuin Suomen ja Tanskan. Tanskan avauskokoonpanossa pelaa lähes yksinomaan maailman suurimpien seurojen pelaajia: AC Milan, Leicester, Chelsea, Barcelona, Atalanta, Dortmund, Tottenham… Vaihtopenkiltä mukaan tuli mm. Valencian ja RB Leipzigin pelaajaa.
Rents

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Käpylän pallo, Greta Thunberg


Vastaus #455 : 08.07.2021 klo 15:18:53

Rivelle patsas ja eläkevirka Ylos
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #456 : 11.07.2021 klo 02:31:59

Kyllä. Kanerva ulos puutarhahommiin.

Vaikka en ihan kaikkia Riven aivotuksia ymmärtänytkään Venäjä-pelissä, niin valmentajan vaihtaminen olisi paljon isompi riski kuin mahdollisuus. Joukkuetta kaikkinensa peluutetaan materiaalin mukaan. Esim. topparit joutuvat harvoin epämukavuusalueelleen, kuten vekkulin viiksiniekkamme kanssa vuosituhannen alkupuolella. Tanskan vittudivaripelaajaa vaihdosta kentälle takaa-ajoasemassa, niin ei se materiaalikaan päätä huimaa lukuunottamatta huippumaalivahtia, kelvollista hyökkäyskalustoa ja Kamaraa.

Materiaalin vajavaisuudestakin johtuen Valakarin käyttöä - tai siis käyttämättömyyttä - en ymmärrä. Varmasti heikkoutensa edelleen kv-peleissä, mutta takaa-ajoasemassa yksi niistä pelaajista, joka saattaa taikoa jotain ei mistään.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #457 : 11.07.2021 klo 13:02:39

Jalkapallokesä 2021 jää historiaan suomalaisen jalkapallon suurena sukupolvikokemuksena

Hyvä artikkeli kaikin puolin, mutta kun on ollut epäilystä, että tietääköhän valmennusryhmä kehityskohteensa, niin varmasti tietää:

Uutinen
EM-turnauksen Venäjä-ottelu jätti jossittelun varaa. Mitä jos Suomi olisi hyökännyt rohkeammin?

Videoanalyytikko Henri Lehdon mukaan on selvää, että Suomen miesten maajoukkueen pitää pystyä kehittämään pallollista pelaamista.

– Meidän pitää pystyä tulemaan kontrolloidusti prässin alta ja pitää palloa pidempiä pallonhallintajaksoja. Kollektiivisen hyökkäyspelin kehittäminen on yksi pää¬kehityskohteista. Puolustuspeli on vahvuutemme, ja osoitimme, että pystymme olemaan pelissä mukana, kun teemme sen hyvin.

Joukkue tietää Lehdon mukaan nyt entistä paremmin vahvuutensa ja heikkoutensa.
Staatsanwalt Paravant

Paikalla Paikalla


Vastaus #458 : 11.07.2021 klo 19:21:26

Jalkapallokesä 2021 jää historiaan suomalaisen jalkapallon suurena sukupolvikokemuksena

Hyvä artikkeli kaikin puolin, mutta kun on ollut epäilystä, että tietääköhän valmennusryhmä kehityskohteensa, niin varmasti tietää:

Uutinen
EM-turnauksen Venäjä-ottelu jätti jossittelun varaa. Mitä jos Suomi olisi hyökännyt rohkeammin?

Videoanalyytikko Henri Lehdon mukaan on selvää, että Suomen miesten maajoukkueen pitää pystyä kehittämään pallollista pelaamista.

– Meidän pitää pystyä tulemaan kontrolloidusti prässin alta ja pitää palloa pidempiä pallonhallintajaksoja. Kollektiivisen hyökkäyspelin kehittäminen on yksi pää¬kehityskohteista. Puolustuspeli on vahvuutemme, ja osoitimme, että pystymme olemaan pelissä mukana, kun teemme sen hyvin.

Joukkue tietää Lehdon mukaan nyt entistä paremmin vahvuutensa ja heikkoutensa.


Juu. Olihan nämä kehityskohteet likipitäen kaikkien tiedossa jo pitkään ennen kisoja, mutta kehitystä on tuskin havaittavissa. Mikä ei ole mikään ihme, kun pelaajat ovat menettäneet uskonsa päävalmentajan visioihin.

Huuhkajat tarvitsee ruoriin jonkun, joka tietää miten vastustajan linjat rikotaan - ja on sen peliurallaan lukemattomia kertoja osoittanut. Tällä hetkellä raikas uudistusmielisyys jää erään entisen visionäärin, nykyisen muinaismuiston jämähtyneisyyden varjoon.
Suloinen Agentti

Poissa Poissa


Vastaus #459 : 11.07.2021 klo 19:29:58

Kanerva teki sen mihin kukaan muu ei ollut pystynyt, mutta se on jo historiaa. Nyt (kohta) on aika ottaa uusi askel kohti seuraavaa leveliä.

Markku jatkakoon sopparinsa loppuun, jonka jälkeen toivottavasti pääsee ottamaan itsekin uuden askeleen urallaan.

Toki jos seuraaviinkin arvokisoihin saa joukkueen hilattua ja lisäksi vielä naaraa joukkueen alkulohkosta jatkoon, niin silloin uutta sopparia nokan eteen.

Uuden valkun kartoitusta tietysti tehtävä koko ajan vaikka Rive tanakasti postillaan onkin.
seksittäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Napoli, VfB Stuttgart


Vastaus #460 : 12.07.2021 klo 00:03:23

Kyllähän kisat olivat nimenomaan Kanervan epäonnistuminen. Kokeilut jatkuivat viimeiseen harkkapeliin ja lopullinen kisajoukkue jätti suuria kysymysmerkkejä ilmaan. Peluuttamisesta ja pelisysteemistä jäi myös sellainen kuva, että parempaankin oltais pystytty. Mutta ei sille voi fuduja antaa. Ja vaikka annettaisiin, kuka tilalle? Ei, ei, ei
Staatsanwalt Paravant

Paikalla Paikalla


Vastaus #461 : 12.07.2021 klo 11:19:50

Nuresta on kirjoitettu joitan vuosia sitten kaunis kirjoitus, jossa muistellaan hänen vaikutustaan hollantilaiseen jalkapalloiluun. Kyseisessä kirjoituksessa on myös kuvaus hänen olemuksestaan, jonka lainaan tähän alle Google translatoria hyödyntäen. Ulkonäkö voi olla karu, mutta sisältä hän on hienostunut kosmopoliitti, joka voisi laajoilla verkostoillaan avata mahdollisuuksia myös Benelux-maiden suuntaan tarjoten ja ottaen vaikutteita myös heidän jalkapallokulttuuristaan.

"Ensi silmäyksellä suomalainen hyökkääjä näyttää enemmän rakennusalan työntekijältä kuin jalkapalloilijalta.  Paksu, hidas motorinen taito, ahkera pää ja kalju kruunu.  Mutta ulkonäkö pettää.  Mika paljastaa itsensä Heerenveenissä miehenä, jolla on samettinen oikea jalka.  Taika on käyrässä, jonka hän antaa nahan marmorille."

https://epischevoetballers.nl/2015/08/22/mika-nurmela-finse-finesse/amp/

Tästä tuli mieleeni keskustelu, jonka taannoin kävin eräässä Berliinissä järjestetyssä konferenssissa. Keskustelun toinen osapuoli oli saksalainen kollegani, sivistynyt ja tavoiltaan hienostunut nainen, joka yllätyksekseni paljastui Kaiserslauternin kaupungin tuotokseksi ja paikallisen jalkapalloseuran kannattajaksi. Otin hiukan epäröiden esiin Nuren visiitin seurassa - visiitin, joka, myönnettäköön, olisi voinut olla menestyksekkäämpi - ja keskustelukumppanini silmät lehahtivat loisteeseen. Hänellä oli hauska tarina kerrottavanaan.

Hän oli tavannut Nuren ensimmäistä kertaa jonkinlaisen formaalin tilaisuuden merkeissä. Virnuillen hän kertoi, että oli heti yleisen seurustelun alettua kiinnittänyt huomiota "jokseenkin karkean näköiseen mieheen", joka oli liihotellut läpi juhlasalin seurueesta toiseen, vaihtaen jokaikisen kanssa tuttavallisia kohteliaisuuksia. Myöhemmin tämä mies, jota keskustelukumppanini ei vielä tuossa kohdin osannut yhdistää nurmikentiltä tuttuun hahmoon, oli saapunut hänen seurueensa luo ja ymmärrettävästi esittäytynyt uudelle tuttavuudelle. Sittemmin virinneen keskustelun lomassa Nure oli siteerannut Ciceroa "niin luonnollisesti, ja ah, niin herkällä eleganssilla", että koko seurue vaipui ihailevaan hiljaisuuteen. Eikä siinä kaikki, olipa tämä vaikutuksen tehnyt seuramies vielä myöhemmin jatkanut seurassaan olevien ihastuttamista siteeraamalla jotain Lordi Byronin vähemmän tunnettua teosta - teko, joka viimeistään takasi kaikkien ihailun.

Aika pian tämän kohtaamisen kertaamisen jälkeen keskustelumme kollegani kanssa hiipui. Hänen surumieliseksi vaipuneesta katseesta kykenin kuitenkin lukemaan, ettei supliikin seuramiehen tekemä vaikutus ollut ollut pelkästään älyllistä.

 
Sivuja: 1 ... 18 [19]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa