FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.08.2022 klo 02:12:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: VIFK - JJK 17.5. - taitofutiksen riemujuhlaa?  (Luettu 2968 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


: 15.05.2007 klo 16:05:02

Kotitaika murtui JJK:lta ennen kuin sellaista edes ehti syntyä  :(, toivottavasti läksyt on opittu välipäivinä. Torstaina on syytä panostaa keskittymiseen ja huolellisuuteen sekä puolustuksessa että maalintekotilanteissa; toivottavasti Kaarlen/Hietalahden (?) sametinpehmeä viheriö tekee tästä mahdollisen.

Mielenkiinnolla jäädään odottamaan tekeekö Priha avaukseen muutoksia: Kärjessä SuperTommi taisteli minkä irti sai ja vakuutti jälleen, sitä vastoin Wusulla ei todellakaan ollut sunnuntaina niitä parempia päiviä. Onko Karlstedtista supersubia suurempaan rooliin? Pulkkista voisi toisaalta kokeilla myös kärjessä jolloin vasemmalle siirtyisi todennäköisesti Juntunen tai Järvinen.

Alhonen oli harvoja valopilkkuja PK:ta vastaan oikealla, toivottavasti vakuutti vihdoin myös Prihan. Keskikentän keskusta on osoittautunut odotetusti ongelmakohdaksi: Veijonen teki tuttuun tapaansa duunia koko 90. min, mutta ei Föhristä pelintekijäksi valitettavasti ole. Pekon esitys oli jostain syystä todella vaisu sunnuntaina, syötöt karkailivat ja aika tahtoi loppua kesken PK:n prässin alla. Saa nähdä mitä Prihalla on mielessä tähän.

Puolustuslinja pelannee samalla kokoonpanolla mikäli Topi ei ole vielä toipunut. Hannula ei vasemmalta jostain syystä noussut juurikaan tukemaan hyökkäyksiä samalla lailla kuin mihin hän oikealla pelatessaan parhaimmillaan pystyy; ilmeisesti Häkkistä ei vasemmalla vain voida peluuttaa..? Maalin suulla Salkojärvi pelasi melkein kelpo ottelun, löytyykö Prihalta vielä luottoa vai kääntyykö nokkimisjärjestys takaisin Luukkosen eduksi?

Erikoistilannepelaamisen olisi myös syytä terävöityä; kulmissa variaatioita oli vähän (lähinnä Lehtosen päätä tavoiteltiin) ja rajaheitoissa ei oikein tunnuttu tietävän mitä tehdä. Vapareita ei sunnuntaina tainnut juuri tulla joten ei niistä sen enempää.

Mutta ei JJK:lla mitään hätää ole: paineita ei pitäisi olla ja joukkuehenki ja pelihuumori on toivottavasti korkealla. Lisäboostia helatorstain reissuun antanee nelihenkisen KOROLLAKUNNAN tuki ja kannustus..

Arvataan vielä avaus:

                     LUUKKONEN

HÄKKINEN - SINISALO - LEHTONEN - HANNULA

ALHONEN - JUNTUNEN - VEIJONEN - PULKKINEN

                    KARI - WUSU

Tulos: 1-3  Ylos

18. min 1-0 KLOO
44. min 1-1 WUSU
47. min 1-2 SUPERTOMMI
88. min 1-3 SINISALOVAASA VAPISE.
« Viimeksi muokattu: 15.05.2007 klo 16:08:49 kirjoittanut SubPop »
timotei tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kettusen Pekka


Vastaus #1 : 15.05.2007 klo 16:20:12

Hyvät on mylvinnät taas SubPopilla.  Ylos

JJK ei tosiaan vakuuttanut Harjun raiskatulla sametilla. Kotitaian syntyminen saattaa odotuttaa itseään juhannukselle saakka, jolloin palloa voinee jo syöttää maatakin pitkin. Kovin fyysinen kun ei JJK:n ryhmä ole.

Keskikenttä on tosiaan ongelma, kuten ennakkoon epäiltiin. Veijosenhan voisi laittaa vasemmaksi pakiksi ja siirtää Hannulan oikealle, jolloin päästäisiin eroon Häkkisen elegantista "pelinrakentelusta". Mutta kuka sitten sukittaa vastustajia keskialueella? Miettiseen ei taida Prihalla luottoa olla ja Pekko oli PK:ta vastaan aivan yössä.

Hieman ihmetytti myös Karin vaihto sunnuntaina, vaikkei mies toki ihmeitä esittänyt. Pirteimpiä silti.

SubPopin loihtima avaus lienee varsin lähellä totuutta. Toivottavasti Alhonen ainakin aloittaa.  Pallo
timotei tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kettusen Pekka


Vastaus #2 : 15.05.2007 klo 16:25:46

toivottavasti Kaarlen/Hietalahden (?) sametinpehmeä viheriö tekee tästä mahdollisen.

Niin, ainakin VIFK:n sivujen perusteella nämä kinkerit käydään siis Hietalahdessa.  Pallo
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


Vastaus #3 : 15.05.2007 klo 16:32:45

Kannattaa varmistaa toi stadikka ettei hulinoida väärillä mestoilla  ;)
Kinuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Olen tuuliviiri ja takinkääntäjä


Vastaus #4 : 15.05.2007 klo 17:57:03

Sunnuntain esityksestä pitää JJK:n parantaa, jotta pisteet matkaavat Vaasasta Jyväskylään. VIFK:lla ei ole Kaijasillan tapaista pelotetta kärjessä, mutta Sjölind ja Britschgi pistävät kyllä paikan tullen pallon pussiin. Keskikentällä vaasalaisten dynamona häärii Tony Björk, joka on mielestäni kovan luokan pelimies Ykkösen tasolla mitattuna. Puolustukseenkin löytyy pääpelivoimaa Jan Ahlvikin(pituus lähes 2m) johdolla, joten sunnuntailta tutut pitkät pääpallot kannattaa JJK:n jättää väliin. Kotonaan VIFK tulee todennäköisesti pelaamaan melko hyökkäysvoittoista jalkapalloa, joten vastaiskuissa piilee JJK:n mahdollisuudet, koska puolustajista ainakin toinen laitapakki Westermark tullee nousemaan aktiivisesti hyökkäyksen tueksi. Westiksen parhaat puolet ovatkin mielestäni hyökkäyspelissä, joten rohkealla haastamisella voisi hänen laidaltaan löytyä VIFK:in heikko kohta. Salon Janne on näköjään pelannut viime otteluissa VIFK:in toisena topparina, vaikka penkiltä löytyy todella kokenut Toffe Kloo. Saa nähdä kumpi on avauksessa torstaina.

JJK:n erikoistilanteisiin kaipailisin minäkin hieman lisää variaatiota, koska sunnuntaina ne olivat paria poikkeusta lukuunottamatta melko heikkoja. JJK:n keskikentältä tuntui PK:ta vastaan puuttuvan selkeä pelintekijä, koska Veijosen avut näyttävät olevan puolustuspelissä ja Kotamäki oli todella kesy. Laitalinkit pelasivat mielestäni ihan pirteästi, joten heidän kauttaan voisi Vaasassakin lähteä tilanteita rakentamaan nopeiden pystysyöttöjen kautta ja toivoa, että Tundella on tällä kertaa se hyvä päivä viimeistelyssä. Toisaalta SUPERTommin voisi tiputtaa hieman alemmas rakentamaan hyökkäyspeliä, sillä oivallusta ja pelisilmää tuntuisi kaverilta löytyvän. Puolustus pelasi paria hassia lukuunottamatta ihan ok, mutta tukea hyökkäyssuuntaan pitäisi laidoilta löytyä enemmän.
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


Vastaus #5 : 15.05.2007 klo 18:03:40

Mahtaa tuuliviiri pyöriä ja takki kääntyillä Hietalahdessa torstaina aika lailla..  ;)
Dickinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikaela Ingberg


Vastaus #6 : 15.05.2007 klo 18:28:13

Teesit joilla  JJK ottelusta vie kolme pistettä:

1. Keskikentän pelinrakennus täytyy alkaa toimia edes siihen malliin mitä harjoituspeleissä nähtiin. Näin tapahtuessa JJK:lle siunaantuu muutama maalipaikka josta peli ratkaistaan.

2. Paikoista maalit. Tunden on syytä keskittyä huolella jokaiseen tilanteeseen, ettei Harjulla nähdyt shefkit toistu. Parista metristä pallo on yksinkertaisesti saatava maaliin.

3. Erikoistilanteet uuteen uskoon, ei mitään epätoivoisia kukku-palloja joiden maalin asti jatkaminen on jo sinänsä mahdottomuus. Kulmia ei mielellään suoraan veskarille. Tarvittaessa erikoistilanteen antajaa on syytä vaihtaa rohkeammin.

4. Maalivahdin tulee pitää joukkuetta pystyssä, tilanteen niin vaatiessa. PK-matsin perusteella Salkojärvi ei vielä tällä tasolla ole, mutta Luukkonen on ennenkin pitänyt joukkuensa ykkösessä. Toki raporttien perusteella Salkojärvikin on pelannut avausottelut hyvin, joten miehen jatkaminen maalilla ei ole mikään mahdottomuus.

5. Usko omaan tekemiseen tulee säilyä vaikka vastustaja johtoon pääsisikin. Panikiikin iskiessä tappioasemassa edellisen ottelun tapaan ei asiaa auta, joten tässä asiassa nousijajoukkueella on vielä tekemistä. Rutiini ykkösen tasolle joka jätkälle illasta toiseen ja peli näyttää taas astetta paremmalta. Ylos

Toivottavasti nurmi tosiaan on tasainen ja viheriöi, perunapelloilla mikä tahansa tulos on mahdollinen.

JJK vie 1-2.

RGB

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 16.05.2007 klo 19:33:30

Hietalahdessa hyvä nurmi.. Vifki vie JJK vikisee, lopputulos 2-0
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


Vastaus #8 : 17.05.2007 klo 09:41:30

Kohta käynnistyy KOROLLA! Mahdollista tilannesseurantaa ottelusta tulossa.. Ilma on upea ja fiilikset Korollan katossa, Me luotetaan teihin JJK!  Pallo 8)
Lukas Podolski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Bayern München


Vastaus #9 : 17.05.2007 klo 10:06:04

Mahtavaa, kun joku lähtee Jyväskylästä Vaasaan kannustamaan suosikkijoukkuettaan  Tuoppi Veikkaan lopputulokseksi 1-3 JJK:lle  Ylos
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #10 : 17.05.2007 klo 10:19:16

Kohta käynnistyy KOROLLA! Mahdollista tilannesseurantaa ottelusta tulossa.. Ilma on upea ja fiilikset Korollan katossa, Me luotetaan teihin JJK!  Pallo 8)

Mukavaa reissua, nauttikaa  Ylos
Kinuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Olen tuuliviiri ja takinkääntäjä


Vastaus #11 : 17.05.2007 klo 10:43:38

Pian lähtö. Soita Subbis kun lähet, niin tuun tohon kaupan eteen.

 8)
timotei tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kettusen Pekka


Vastaus #12 : 17.05.2007 klo 10:46:45

Valmiina kuin partiopoika. Liputkin kuulemma odottaa meitä Hietalahdessa.  8) Ylos
Dickinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikaela Ingberg


Vastaus #13 : 17.05.2007 klo 10:49:10

Äänen avaus hoidettu ja lähtölaukausta odotellaan. 8)
Hong Song

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 17.05.2007 klo 12:10:45

Hyvää reissua pojat ja hatunnosto Vaasaan lähdöstä  Ylos Laittakaahan sitten hyviä raportteja kotiuduttuanne.
Super-Pippo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK & Harjun Potku & SoPS


Vastaus #15 : 17.05.2007 klo 18:34:17

Joko siellä on pantu?
Koivu#11

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Huuhkajat, David Bentley


Vastaus #16 : 17.05.2007 klo 18:57:58

Wusu 0-1  Tuoppi Ylos
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 17.05.2007 klo 19:54:22

Vaasasta kantautuvien tietojen mukaan avaus on sama kuin sunnuntain fiaskossa. Tilanne kuitenkin jo 0-2, kukapa muukaan maalintekijänä kuin SubPopin ikioma SUPERKARI. Okei, SUPERTOMMI.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #18 : 17.05.2007 klo 20:38:06

Vieraissa kulkee ihan mukavasti.  Ylos

Ei ihmekään, kun vaasassa tuskin soi humppa koko peliä  >:(

SUPER-TOMMI  Ylos
Tunde  Ylos

Tästä jatketaan sitten sunnuntaina, kun Touru & pojat tulevat kylään.
Hong Song

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 17.05.2007 klo 21:02:11

Loistavaa!!!  Ylos Erityisen hienoa on se, että Tommi sai maalitilin auki. Sunnuntaina sitten räjähtää?  ;)
Dondinho

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 17.05.2007 klo 21:04:13

Hyvä, että vieraissa peli kulkee ja tulosta tulee. Pakko se on tuohon Wusuunkin uskoa, vaikka viime sunnuntaina usko oli kovilla. Ei yhden pelin perusteella lähdetä tuomitsemaan, kun vieraskentillä verkko on heilunut. SubPopin rapoa odotellessa.
costa

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 17.05.2007 klo 21:08:15

On kyllä mainio vierassaldo. Sunnuntaina toivottasti tivolimusiikki ja yhteislaulut on unohdettu ja yli 1000 fania pääsee nauttimaan ensimmäisestä kotivoitosta.  Ylos
Hong Song

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 17.05.2007 klo 21:12:15

On kyllä mainio vierassaldo. Sunnuntaina toivottasti tivolimusiikki ja yhteislaulut on unohdettu ja yli 1000 fania pääsee nauttimaan ensimmäisestä kotivoitosta.  Ylos

Juurikin näin. Toivotaan vielä hyvää keliä, niin eiköhän Harjulla nähdä runsaslukuinen yleisö sekä hieno JALKAPALLO-OTTELU. Suomen tivoli poistui jo kaupungista muutama päivä sitten.
Lukas Podolski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Bayern München


Vastaus #23 : 17.05.2007 klo 21:44:25

Hienoo JJK!  Tuoppi Sarjan yläpäässä on mukava olla. Ja kaksikko Wusu-Kari maalaili tyylillä. Mahtoiko autokunnan Corolla kestää takaisin Jyväskylään ??? Mutta JJK on aloittanut sarjan hyvin. Älkää sitten ottako enää sitä iltasoittoa kotipeleihin. Ei ainakaaan ennen kuin Lehtiselle löytyy väljempi paita.
SubPop

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, QPR, Rayo


Vastaus #24 : 18.05.2007 klo 00:39:00

 Ylos JEE MAALI  Ylos MATCHEN KAN BÖRJA, MATCHEN KAN SLUTA.


HEMMETIN HIENO REISSU!  8)

Huomenna kuvia ja vähän diipimpää rapoa.. Luvassa jotain legendaarista ;)

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa