FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.08.2021 klo 10:13:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Sienimiehen synttärit 30.6. (1830 @ Veritas-"epästadion")  (Luettu 4923 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 29.06.2021 klo 18:20:13Kaikkien aikojen kuumin futiskesäkuu päätetään täydellä Veikkausliigan kierroksella, ja tanner tömisee Veritaksella sinimustan kotijoukkueen isännöidessä ympärillä pörrääviä kuhnureita jotka vielä kaiken lisäksi ovat mustaa lajia. Ilmassa on Interin puolesta kaikin puolin isoa revanssin makua, kärsihän joukkue viimeksi kirvelevän tappion Lahtea vastaan, ja siihen päälle vieläpä semi-yllättävän tappion viime kierroksella Ilvestä vastaan. Lahti puolestaan tahtoo varmasti jatkaa hyvää meneillään olevaa putkeaan joten keskiviikkoiltana nähdään Kupittaalla varmasti hieno vääntö jossa molemmat tulevat pelaamaan voitosta.Zenelin joukkio seilaa tosiaan tällä hetkellä vahvassa myötätuulessa. Huominen peli merkkaa kuukausipäivää joukkueen viisi matsia kestäneelle tappiottomalle putkelle. Putken aikana on alkanut entistä vahvemmin näyttää siltä että tämän kauden Lahti on erittäin kaukana viime kauden koohottajajoukkueesta, joka ei osannut pelata ns. varman päälle sitten alkuunkaan vaan jossain vaiheessa matsia tuli aivopierua joka ratkaisi ottelun. Tappiottoman putken arvoa nostaa myös se että joukkue ei ole kaikissa näissä viidessä pelissä päässyt edes pelaamaan ns. ykkösmiehistöllään vaan avauskokoonpanon nimiä on ollut tasaisesti poissa hyvienkin lopputuloksien peleistä.

Lahti on tosiaan aloittanut kauden oikeinkin kivasti, ja tästä on kiittäminen lähinnä joukkueen monipuolista hyökkäyspeliä. Alkukaudesta näytti sille että Assehnounin tiiviisti kurissa pitämällä, tullaan Lahdelta eväämään mahdollisuudet voittoon mutta asia ei ole suinkaan ollut näin, Javi Hervas rytmittää loistavasti peliä keskikentällä ja kun vastustaja joutuu sitomaan Assehnounin useammalla ukolla, avaa se hyvin tilaa muille hyökkäyspään pelaajille, tilastojen mukaan etenkin erinomaisesti kauden aloittaneelle Hertsille. Kun alapäässäkin homma on viime vuosia pitävämpää niin Lahdella on pelissään hieno kokonaisvaltainen balanssi josta ei oikeastaan yhtään merkittävää heikkoutta löydy.

Huominen haaste on kuitenkin ennakkoon ajateltuna kova, sillä Inter on koko kauden tähän asti kestäneestä loukkaantumiskurimuksestaan huolimatta kotikentällään tehnyt tasaisen kovaa jälkeä. Myöskään Lahti ei pääse peliin ihan parhaimmilla ukoillaan, sillä riveistä puuttuvat eri syistä aivan varmasti Viljami Isotalo, farmijengin mukana oleva Yli-Hietanen sekä Veritaksella aina lämmöllä muisteltu Teemu Penninkangas. Altin Zeqirin pelikunto ratkeaa seuran otteluenakin mukaan ennen Turkuun menevän dösän käynnistymistä.Sarjakakkosena viime kierroksen tappiosta huolimatta majaileva Inter, tulee varmasti keskiviikon peliin täynnä tulta ja tappuraa, mutta myös tietynlaista valmistautumishenkeä. Joukkue pelaa ensi viikolla kotikentällään europelin, ja tämä varmasti tulee näkymään jollain lailla Lahti-pelissä. Joukkueella ei kuitenkaan ole varaa yhteenkään ylimääräiseen pistemenetykseen niin kauan kun lähimpänä niskaan hönkäilevä KuPS on iskuetäisyydellä kakkossijasta, ja parin rästipelin päässä olevat muut joukkueet (FC Lahti mukana tässä porukassa) ovat valmiina iskemään heti kun vaan veri alkaa haista.

Inter on ollut koko kauden ajan siipirikkoisena, ja tämä on johtanut siihen että joukkue on ei ole päässyt yhdessäkään pelissä pelaamaan ns. optimiavarillaan. Miehiä on vaihtunut kentällä tiuhaan ja formaatioonkin on Riveiro joutunut tekemään muutoksia sitä mukaa kun pelaajia on tai ole käytettävissä. Avauksessa kirmaavien pelaajien lisäksi se isoin mielenkiinto ennen aloitusvihellystä onkin viime viikkoina kohdistunut Interin tapauksessa siihen miten käytettävissä olevat pelaajat on kentälle roolitettu?

Inter lähtee näillä näkymin huomiseen otteluun jälleen ohuttakin ohuella ryhmällä. Treenien perusteella poissaololista kattaa nimet Haukioja, Paananen, Annan, Engström, Pibe. Viisi ukkoa joista neljä enemmän tai vähemmän avauksen miehiä, ja näistäkin yksi entinen Lahti-pelaaja jopa ehkä se joukkueen tärkein lenkki siinä keskikentän keskustassa. Karua luettavaa ja kuten Ilves-pelissä alkoi jo näkyä niin liian kapeaa ja kokematonta alkaa Interillä olemaan.Seuraa heitä:

Javi Hervas
Espanjalaisammattilainen pääsee olemaan koko keskikentän gurgo, kun vastustajalta on omat laadukkaat keskikenttämiehensä lasaretissa. Luvassa on kaljupään pelikiellon jälkeen taatusti laadukasta tekemistä kautta linjan, joten junnuille muistiinpanovälineet mukaan.

Benjamin Källman
Maalipörssin kärki päätti Ilvestä vastaan pienen kuivan kautensa, ja halajaa varmasti lisää kotiyleisön edessä.

Antonio Reguero
Ikinuori kumiukko oli näiden kahden joukkueen viimeisimmän kohtaamisen isoin sankari. Jatkuvatko uroteot myös huomenna Kupittaalla, jonka nurmella Reguero ei aina ole ihan parhaimmillaan ollut.

Taiki Kagayama
Japanilaistaikuri on vaellellut muutaman pelin putkeen tehottomana varjojen mailla, joten erittäin ohuen langan varassa roikkuvaa joukkuettaan varten tulee Kagayamankin alkaa nostaa tasoaan Interin hyökkäyspäässä.

Interin ennakko: https://fcinter.fi/ennakko/fc-inter-isannoi-revanssimielella-fc-lahtea/
Lahden ennakko: https://fclahti.fi/uutiset/uniquekoti-otteluennakko-fc-lahti-vierasreissulle-suomen-vanhimpaan-kaupunkiin/


Olympia ei ole auki ja sadekuurojakin saattaa sääennusteen mukaan tulla. Kumman joukkueen kannattajille ja faneille paistaa aurinko pelin jälkeen? Selvitä asia itse joko paikan päällä tai Ruutu+:n välityksellä.
Gpred

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #1 : 29.06.2021 klo 18:25:42

ei helevetti ENRP narkkiporukan kuva forkalla, nyt on menty alas :D :D Alas
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 29.06.2021 klo 18:33:00

Mainio avaus!

Kotivoitto, ellei tuu aikasta punasta Interille, tai yksinkertasesti pelaajat lopu kesken.

Assehnoun on hyvä poika, me tiedetään se poika.

Ylos
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #3 : 29.06.2021 klo 21:15:26

Sienimiehen synttäreille Tuoppi
Mo Leicester

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, Reipas, Alexandr Vasjutin


Vastaus #4 : 29.06.2021 klo 23:18:20

Konsta meni ylikylän mieheksi Reippaan riveihin, tarvitaan siis muualta ratkaisijoita. Lampista näki pitkästä aikaa kameran edessä, olisiko siellä seuraava supersubi?
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #5 : 30.06.2021 klo 08:00:58

Interin kokoonpano on varmaan jotain tällaista:

                          Furu
              Taiki                  BK10
      Ojala     Nurmi     Sanz      Hyvärinen
            Hämis   Hoskonen  Ketting
                        Henkka

Penkki: Aati, Mahuta, Järvenpää, Bakkar, Yrjas


Ainoa saikkarilta ihmepaluun tähän matsiin tekevä voisi olla Pibe ja kertoo paljon joukkueen tilanteesta kun sekin tuntuisi ihan massiiviselta helpotukselta.
Mr. Mojo Risin

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 30.06.2021 klo 08:23:00

Ainoa saikkarilta ihmepaluun tähän matsiin tekevä voisi olla Pibe ja kertoo paljon joukkueen tilanteesta kun sekin tuntuisi ihan massiiviselta helpotukselta.

Eilen harjoitteli yksin fyssärin opastamana eli ei taida ainakaan tänään olla pelikunnossa
Rafu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #7 : 30.06.2021 klo 09:41:01

Lippu ostettu Ylos

Tänään olisi Lahdella mahdollisuus ryöstöretkeen. Inter on etenkin kotonaan ollut vakuuttava, mutta ihme on, jos ei tuollainen poissaolijoiden lista näy jossain. Kärkiosasto Furuholmin ja Källmanin johdolla on paha pideltäväksi, mutta jos siinä onnistutaan, avaimet voittoon pitäisi olla käsissä. Keskikenttä nimittäin pitäisi pystyä ottamaan haltuun Hervasin johdolla -etenkin kunn Paananen ja Annan ovat sivussa.
Ravi-Paisti

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 30.06.2021 klo 10:09:08

Toivotaan nyt että ukot pysyvät kasassa ja saadaan pari maalia tehtyä.

2-0, Furuholm, Källman. AM 1476
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #9 : 30.06.2021 klo 10:35:08

Keskikenttä nimittäin pitäisi pystyä ottamaan haltuun Hervasin johdolla -etenkin kunn Paananen ja Annan ovat sivussa.

Jotenkin veikkaan että tähän tulee peli ratkemaan suuntaan tai toiseen. Mikäli Interin varamiehinen keskusta ei saa pidettyä Hervasia kurissa niin siinä sitten pallotaikuri jakelee karkkeja Interin puolustuksen sisustaan ihan niin paljon kuin mieli tekee ja siitä ei hyvä seuraa. Jos puolestaan Javilla on heikompi päivä tai Sanz sekä Nurmi (vaihtoehtoisesti myös Ojala jos mies sinne asetetaan?) saavat pidettyä kaljun kurissa niin se poistaa tämän vaaratekijän. Olisiko Riven siis ehkä jopa parempi vaan miehittää keskikentän keskusta kolmella ukolla kahden sijaan? Tämä merkkaisi sitä että untuvikko Mahuta pitäisi heittää avaukseen laidalle ja se varmasti laittaa Assehnounin maiskuttelemaan huuliaan.
pallourpoilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku, FC Boda, Fortuna Düsseldorf


Vastaus #10 : 30.06.2021 klo 11:02:26

Hetkeen ei ole hirvittänyt tällä tavalla ennen kotimatsia. Luotan kuitenkin toistaiseksi siihen että Sinimustat onnistuvat nappaamaan jonkun hikisen ja ihanan maalin voiton. Taiki tekee. Toki jos jollekin pisteitä pitää kotona menettää niin lepposille lahelaisille sitten :)

AM tulee olemaan aivan paska koska delta-pelottelut ja keskellä viikkoa pelattava matsi. Ei mee tonni rikki, 700-800.
batnam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahti


Vastaus #11 : 30.06.2021 klo 11:12:36

Avaukselle Ylos

Lahti on tosiaan ollut hyvässä iskussa, joten vierasvoitto ei varsinaisesti yllättäisi. Etenkin kun Interin karmeeta lasarettilistaa lukee. Kärjessä on kuitenkin pelotetta sen verran, että Lahti ja Viitikko saa vääntää ihan tosissaan.

Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #12 : 30.06.2021 klo 13:34:09

Interin kokoonpano on varmaan jotain tällaista:

                          Furu
              Taiki                  BK10
      Ojala     Nurmi     Sanz      Hyvärinen
            Hämis   Hoskonen  Ketting
                        Henkka

Penkki: Aati, Mahuta, Järvenpää, Bakkar, Yrjas
Paitsi olinko lukevinani jostain, että myös Hämäläinen poissa, joten Nurmi topparina
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #13 : 30.06.2021 klo 13:37:24

Tästähä pitäis tehdä RYÄSTÖ mutta jotenki luottoo maalintekoon ei oikein oo.

Mulle Alas koska kyllähä Lahti 2021 tämmöset hoitaa.
Väliinpudottaja

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 30.06.2021 klo 14:49:50

Interillä mielenkiintoinen avaus:

12 Moisander Henrik
4 Ketting Rick
5 Nurmi Noah
8 Sanz Sainz Alejandro
10 Källman Benjamin
11 Järvenpää Lassi
15 Furuholm Timo
16 Kagayama Taiki
20 Hyvärinen Juho
21 Ojala Matias
26 Yrjas Jasper

13 Marttinen Aati
22 Hoskonen Arttu
23 Bakkar Mohammed
24 Mahuta Ryan
27 Vesala Elias
28 Barbata Yeesser
Satavarma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turusta


Vastaus #15 : 30.06.2021 klo 14:52:38

Yrjaksella näytön paikka. Tietysti riippuu että mitä paikkaa joutuu pelaamaan.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #16 : 30.06.2021 klo 14:59:50

Interillä mielenkiintoinen avaus:

12 Moisander Henrik
4 Ketting Rick
5 Nurmi Noah
8 Sanz Sainz Alejandro
10 Källman Benjamin
11 Järvenpää Lassi
15 Furuholm Timo
16 Kagayama Taiki
20 Hyvärinen Juho
21 Ojala Matias
26 Yrjas Jasper

13 Marttinen Aati
22 Hoskonen Arttu
23 Bakkar Mohammed
24 Mahuta Ryan
27 Vesala Elias
28 Barbata Yeesser

Taivas varjele tätä loukkaantumistilannetta sanon minä. Näyttäisi Inter tukkivan nimenomaan tuota keskikentän keskustaa.

                      Furu
           Yrjas               BK10
   Taiki      Ojala     Sanz     Hyvärinen
     Järvenpää  Nurmi  Ketting
                    Henkka

Tasurikin olisi tästä pelistä voitto.
« Viimeksi muokattu: 30.06.2021 klo 15:35:03 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
MiroFR

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 30.06.2021 klo 15:34:26

Lahti kokoonpanot? Kiitos!!! :) Minulla ei ole Veikkaus-tiliä :(
Väliinpudottaja

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 30.06.2021 klo 15:48:19

...kun sivu kerran on vieläkin auki, niin menkoon nyt sitten...

Lahi
25 Reguero Chapinal Antonio
2 Lahti Timi
5 Viitikko Mikko
6 Hervas Salmoral Javier
10 Virta Eemeli
11 Assehnoun Jasin-Amin
13 Coubronne Jean-Christophe
15 Arkivuo Kari
20 Eninful Henritse
22 Hertsi Loorents
59 Kandji Macoumba

8 Klinga Matti
9 Geoffrey Chinedu Charles
16 Forss Lassi
17 Sejdiu Arlind
21 Lampinen Pyry
31 Tiainen Joona
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #19 : 30.06.2021 klo 16:11:10

Hirveältä näyttää. Ehkä se sitten on onni ettei ottelua näe..
Pekkoaikamiespoika

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 30.06.2021 klo 16:11:22

Taivas varjele tätä loukkaantumistilannetta sanon minä. Näyttäisi Inter tukkivan nimenomaan tuota keskikentän keskustaa.

                      Furu
           Yrjas               BK10
   Taiki      Ojala     Sanz     Hyvärinen
     Järvenpää  Nurmi  Ketting
                    Henkka

Tasurikin olisi tästä pelistä voitto.
Itse uskon enemmän 4-3-3:
     Yrjas        Furu       BK10
                    Taiki
        Ojala               Sanz
Järvenpää  Nurmi  Ketting  Hyvärinen
                   Henkka
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #21 : 30.06.2021 klo 16:12:37

Neljän alakertaan jotenkin itsekin uskon.

Elias Vesala näyttää olevan b-junnu
Mo Leicester

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, Reipas, Alexandr Vasjutin


Vastaus #22 : 30.06.2021 klo 16:45:31

Nyt olisi sitten näytönpaikka Virralla kymppipaikalla, kun Hervas ja Eninful pitää keskikenttää kasassa. Klingaa voi sitten heittää toiselle puolikkaalle tilalle, jos menee taas vituiksi.
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Johan Cruyff Boozing Society


Vastaus #23 : 30.06.2021 klo 16:50:33Taivas varjele tätä loukkaantumistilannetta sanon minä. Näyttäisi Inter tukkivan nimenomaan tuota keskikentän keskustaa.

                      Furu
           Yrjas               BK10
   Taiki      Ojala     Sanz     Hyvärinen
     Järvenpää  Nurmi  Ketting
                    Henkka

Tasurikin olisi tästä pelistä voitto.


Äkkiä viinaa..!Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #24 : 30.06.2021 klo 18:25:08

Hirveältä näyttää.

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa