FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2023 klo 19:12:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Täällä osoitamme tukemme kannattajille!  (Luettu 16801 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
el Blanco

Poissa Poissa


: 01.07.2021 klo 11:37:20

Muutama ääliö on pilannut koko porukan maineen. Pohjoiskaarre alkaa olla kirosana, media hyökkää, kansa hyökkää. Syyllistäminen ja kivitys on täydessä käynnissä. Kielenkäyttö ja reaktiot ovat alittaneet riman. Viranomaiset mokailivat ja syy vieritetään kannattajien niskaan. Kuvottava meininki koko Suomessa. Samalla Pietariin jumiin jääneet saavat vain pilkkaa ja vahingoniloa osakseen, jopa lehtitoimittajilta. Sairasta.

Nyt on aika osoittaa tuki kannattajille, Pohjoiskaarteelle ja kaikille heille, jotka ovat olleet vastuullisia. Pue päällesi Suomen paita ihmisten ilmoilla (ellet ole karanteenissa), roikuta huivia parvekkeelta, vaihda somessa profiilikuvasi, kirjoita paikallislehtesi yleisönosastolle, osoita tukesi ja seiso ylpeänä kannattajien tukena! Ei tällaista paskaa tarvitse kenenkään sietää.
birdiehunter

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 01.07.2021 klo 12:34:53

Hienoa, juuri näin! Itse katselin Tanska- ja Venäjä-matsit telkkarista ja oli mahtavaa kuulla ja nähdä se kannustus myös tv:n välityksellä. Olisi ollut todella onnetonta, jos Huuhkajilla ei olisi ollut faneja paikan päällä. Belgia-matsissa olin itsekin paikan päällä kokemassa historiallisen tunnelman ja kannattamassa, mahtava fiilis kannattajien keskuudessa niin kaupungilla, Alpenhausissa kuin toki ja erityisesti myös stadionilla. En jättäisi reissua näin "jälkiviisaana" edelleenkään tekemättä. Kiitos kanssakannattajille!

Miten Pietarin eristyksessä voidaan? Toivottavasti olo jo parempi siellä. Voisin sponssata jollekulle Pietariin eristykseen jääneelle vaikka mäkkisafkat Mobile Payn välityksellä, jos laitatte yhteystiedot yv:nä.

Gambinamiäs

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 01.07.2021 klo 12:42:25

Jos tapaa tukea näitä mottiin jääneitä sissejä, niin mielelläni sen teen. Jos vaikka joku tunnistettavissa oleva SMJK- nicki laittaa jotain ohjetta, privana tai tänne?
Bunuel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kansandemokraattinen jalkapallo


Vastaus #3 : 01.07.2021 klo 13:13:16

Nyt jos koskaan tarvitaan yhtenäisyyttä kun pienen porukan perseilyn vuoksi koko porukka on leimattu.

Pelkästään jo tämä topic on varmasti vähentänyt valtavasti tartuntoja. Vuoden foorumisti-pystiä Kankkuselle ja iso kiitos kaikille jotka ovat kertoneet avoimesti tartunnoista ja altistumistilanteista.

On tämä vain mahtava porukka ja foorumi Ylos
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 01.07.2021 klo 13:22:35

Tsemppiä täältäkin.

Mä olen käynyt katsomassa maajoukkueen pelejä omatoimikatsojana vuosikymmenten saatossa satunnaisesti - kun omiin aikatauluihin sopii. En ole kokenut tarvitsevani SMJK:n jäsenyyttä mihinkään, kun viihdyn muutenkin paremmin tuulipuku-, perhe- tai kaljakatsomossa.

Näiden EM-kisojen yhteydessä olen lopulta tajunnut, kuinka fiksusti ja pyyteettä siellä painetaan duunia suomalaisen jalkapallon ja sen kannattajien eteen - ja kuinka epäkiitollista tuo duuni voi raadollisimmillaan olla.

Joten vähempää en voi tehdä kuin hankkia SMJK:n kannatusjäsenyyden solidaarisuuden osoituksena tuolle uurastukselle.

Kiitos ja koittakaa jaksaa. Katsomossa nähdään!

Hyvä viesti toisesta topikista ja jäsenyys lähtee täältäkin parin vuoden tauon jälkeen tulille.
Pyhäri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #10


Vastaus #5 : 01.07.2021 klo 13:22:51

Iso sydän el Blancolle tämän ketjun aloittamisesta. <3
Kuhstallmann

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, maajoukkue, FCA 1907


Vastaus #6 : 01.07.2021 klo 13:35:19

Je suis SMJK ja muut fiksut kannattajat! Erityiskiitos ja -tsempit ja - Tuoppi valtavasti säätäneille ja kuraa vastaanottaville SMJK:n keulahahmoille ja aktiiveille Ylos
jalmutin

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 01.07.2021 klo 13:36:58

Miten Pietarin eristyksessä voidaan? Toivottavasti olo jo parempi siellä. Voisin sponssata jollekulle Pietariin eristykseen jääneelle vaikka mäkkisafkat Mobile Payn välityksellä, jos laitatte yhteystiedot yv:nä.


Vointi on oikein hyvä. Näillä näkymin huomenna kotiin kun oireettomuus on jatkunut jo useamman päivän Ylos ruokaa tai muuta en ainakaan itse tarvi
birdiehunter

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 01.07.2021 klo 13:47:42

Vointi on oikein hyvä. Näillä näkymin huomenna kotiin kun oireettomuus on jatkunut jo useamman päivän Ylos ruokaa tai muuta en ainakaan itse tarvi

Hienoja uutisia ja turvallista kotimatkaa!

Itsekin olen käynyt satunnaisesti maajoukkueen pelejä katsomassa ja olinpa paikalla silloinkin kun The Huuhkaja suoritti lentonäytöksen, mutta SMJK-jäsenyyttä ei ole aiemmin ollut. Tänään asia korjaantui ja liityin.
Kiharatukka

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 01.07.2021 klo 13:52:48

Vointi on oikein hyvä. Näillä näkymin huomenna kotiin kun oireettomuus on jatkunut jo useamman päivän Ylos ruokaa tai muuta en ainakaan itse tarvi

Mukava kuulla Ylos
Pysy terveenä ja leppoista kotimatkaa Ylos
uh

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 01.07.2021 klo 16:49:33

Eikö ennenkin ole vähätelty ja pilkattu veteraaneja, niin nytkin.
Kunnioitus ja arvostus ymmärretään tulevaisuudessa ja SMJK marssii etujoukoissa linnanjuhliin.
taevii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ferencvárosi TC


Vastaus #11 : 01.07.2021 klo 16:52:00

Liityin SMJK:n jäseneksi. Viimeksi taisin olla jäsen 2008.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ukraina, Kilo IF, Huuhkajat, Helmarit


Vastaus #12 : 02.07.2021 klo 07:11:34

Ehdottomasti täältäkin vielä kerran iso peukku kannattajille. Tyylikästä toimintaa teiltä Parkenilla ja korvaamattoman arvokasta tukea joukkueelle tietysti myös Pietarissa. Hienoa oli tv-ruudun välitykselläkin nähdä paljon suomalaisia paikalla. Muutamaa urpoa lukuun ottamatta vaikuttaa siltä, että hoidatte myös kotiinpaluun ja karanteenit siten, kuten pitääkin. Ylos Tsemppiä kaikille SMJK-aktiiveille, jotka joutuvat kaikenlaista moskaa näinä päivinä sietämään. Eiköhän tämä tilanne ala jo kuitenkin vähitellen laantua, ja ehkäpä pidemmällä aikavälillä ne "suuren yleisön" mielikuvatkin EM-turnauksesta ja kannattajajoukoistamme jäävät positiivisiksi, vaikka nyt ollaankin hetkellisesti närkästytty.
buusteri

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 02.07.2021 klo 09:40:20

Peukut täältäkin Ylos  Hieno meininkin tv-kuvien ja tekstien pohjalta missä ikinä fanit liikkuivatkin.

Mutta ne haistatteluchantit olisi voinut jättää väliin..
Latvis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #14 : 02.07.2021 klo 09:52:02

Iso sydän el Blancolle tämän ketjun aloittamisesta. <3
Sama :)

Enpä ole paljoa peitellyt reissussa käyntiä ennen, aikana tai varsinkaan jälkeen. Somessa yrittänyt muutamilla postauksilla taistella tuulimyllyjä vastaan ja puolustaa kaikkia hienosti ja vastuullisesti käyttäytyneitä kanssakannattajia. Ja jatkossakin aion kyllä aina todeta ylpeästi olleeni Pietarissa.

Tuo tartuntaketjujen jäljistys -topic on kyllä aivan mahtava lutuuriteko kaikilta sinne tartuntoja ja altistumisia infonneilta. Tiivistää hyvin muutenkin sen, että iso valtaosa porukasta on oikeasti toiminut vastuullisesti ja fiksusti ja siitä voidaan kaikki olla ylpeitä.

Ollut myös muutamien kanavien kautta upeaa huomata millaista tukea Pietarissa karanteenissa olevat toverit ovat saaneet.

Kokonaisuudessaan me ollaan aika hieno yhteisö!
Edmundo

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 02.07.2021 klo 10:45:56

Suomen pelaajat ovat myös yksi toisensa jälkeen kiitelleet somessa kannatuksesta. Tuntuu, että on ollut merkityksellistä heillekin.
Morley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Urskin beer stand, Juvan Kisa


Vastaus #16 : 02.07.2021 klo 11:00:44

Paljon muuta tässä ei osaa tehdä kuin toivottaa tsempit ja jaksamista SMJK-aktiiveille tämän kaiken keskellä. Ja tietysti hyviä vointeja tartunnan saaneille. Suomen kannattajien esiintyminen stadioneilla oli massiivinen kulttuuriteko, josta sietääkin olla ylpeä.

Liityinpä ensimmäistä kertaa eläessäni SMJK:n jäseneksi ja tilasin samalla Pohjoiskaarre-hupparin.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #17 : 02.07.2021 klo 11:34:57

Joo, kyllä tässä kevään ja alkukesän aikana on useamman tulevan vuoden jäsenmaksut kuittaantuneet jo ennakkoon Tuoppi

Lupaan maksaa oman jäsenmaksuni tästä hetkestä eteenpäin hamaan tappiin saakka, oli sille sitten konkreettista käyttöä tulevaisuudessa tai ei.
kova luu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EsPa


Vastaus #18 : 02.07.2021 klo 11:36:00

Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee. Joukkueen takia siellä oltiin, ja heidän arvostuksensa on se mikä merkitsee.

Häränkullin kokoista peukkua jokaiselle paikan päälle taistelleelle ja karanteeninsa kunnialla lusivalle kannattajalle! Ylos
Puhumattakaan SMJK:sta, jonka puuhamiesten ja -naisten valtava ponnistus tämän kaiken mahdollisti. Kiitos ja hattua päästä.
O'Flynn

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS & Hard bass


Vastaus #19 : 02.07.2021 klo 11:38:09

Suomen pelaajat ovat myös yksi toisensa jälkeen kiitelleet somessa kannatuksesta. Tuntuu, että on ollut merkityksellistä heillekin.

Olisi mahtava ele, jos joukkue tai joku pelaajista laittaisi myös lynkkausjoukoille ns. Jäitä hattuun.

Mutta ehdottomasti paitaa ja huivia tulee varsinkin nyt kantaa ylpeänä! Itse en pelipaitaa tykkää käyttää mutta "Oi Suomi on"- huuhkaja-t-paita on ollut ahkerasti käytössä kohun keskellä.
PappaA.

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 02.07.2021 klo 12:27:42

Tervehdys,

Täällä jo kolmen viikon Pietari veteraani murtuneella varpaalla ja vieläkin *kopkop ilman yhtäkään koronaa.
Metroa, ravintolaa ja museota kiertänyt, siinä missä paikallisetkin ja vieno aikomus on koko reissu päättää FAN-id umpeutuessa puhtain covid-paperein.

Reisun jälkeen sulkeudun omaan kämppään varmuuden varalta pariksi viikoksi karanteeniin, jos sattuu niinkin ikävästi, että vieno aikomukseni on  osoittautunut vain aikomukseksi.

Hyvää kesää kaikille!

PS. Espanja voittaa 3-0 ja ne Gazpromin rappuset hikoiluttaa jo valmiiksi! ✌️😅
 
« Viimeksi muokattu: 02.07.2021 klo 13:21:25 kirjoittanut PappaA. »
Zicon vaparit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjumäen sisu, tupakoivat fudarit, KyIF+Göde


Vastaus #21 : 02.07.2021 klo 15:35:00

Joku mode voisi siirtää viestini mustamaalausketjusta tänne. En huomannut olemassaoloa.
zlatanin nuttura

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: advocatus diaboli


Vastaus #22 : 02.07.2021 klo 15:51:05

Liikaa ei saa lannistua lehtienkin villitsemästä (klik!) vähälahjaisten närkästymisnarkomaniasta.

Ja, kohta jossain jotkut vaihtarit bilettää tms. ja lauma siirtyy härnäämään seuraavaa kohdetta. Parvi"älyn" muisti on lyhyt.
Bunuel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kansandemokraattinen jalkapallo


Vastaus #23 : 02.07.2021 klo 16:01:03

Joku mode voisi siirtää viestini mustamaalausketjusta tänne. En huomannut olemassaoloa.

Olisi ylipäätään hyvä että molemmat kuplat pysyisivät omissa topikeissaan, altistumisista vastakkaisille mielipiteille seuraa vain turhaa jankkaamista.
juzzz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #24 : 02.07.2021 klo 17:24:39

Suurin osa jengistä on hoitanut hommansa vastuullisesti, siitä iso Ylos kaikille.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa