FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.08.2021 klo 11:11:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter vs HIFK - Batalla española en Kupittaa (19.7. klo.1830)  (Luettu 7369 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 16.07.2021 klo 09:46:37Maanantaina on taas yhden futiskesän odotetuimman matsin vuoro, kun HIFK saapuu Veritaksen nurmelle haastamaan FC Interiä. Luvassa on äärimmäisen mielenkiintoinen matsi sillä HJK:n takana ja Mariehamnin edessä, on meno sen verran tasaista että yksikin ristiinpelaaminen saattaa aiheuttaa isoja asioita sarjasijoituksiin nähden. Luvassa on myös mielenkiintoinen matsi siinä mielessä että molempien päävalmentajat ovat osoittaneet olevansa hyvinkin samanlaisesta muotista veistettyjä; pallonhallintaa ja pelaajista sitä pientä ylimääräistä irti saavia taktiikkavelhoja samasta maasta ponnistavana. Espanjalaisia löytyy muutenkin molemmista joukkueista pilvin pimein.

Aiempina vuosina tämä kyseinen ottelu on tarjonnut melkoista rallia...:

2019 joukkueet tekivät maaleja vuoron perään mm. melkein keskiviivalta Bäckmanin vastustamattoman kaukolaukauksen, tai Aleksi Paanasen tekemän puolen kentän soolojuoksun myötä. Lopulta Inter voitti tapahtumarikkaan futismatsin maalein 3-2.

2020 joukkueet tekivät maaleja vuoron perään mm. yhden kauden komeimmista maaleista Henriquen toimesta (1-1), tai varsin kyseenalaisesti tuomitusta rankkarista jonka jälkiseuraamukset ulottuivat vielä rankkarimaalin jälkeiseen aikaankin. Lopulta Inter voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen matsin 3-2.


Historiaan peilaten voidaan siis odottaa maanantain matsista oikeinkin viihtyisää jalkapalloiltaa, ainakin voittavan joukkueen sekä neutraalin katsojan silmissä. HIFK haluaa varmasti katkaista useamman pelin mittaisen rutikuivan kautensa, kun taas Inter tahtoo takuulla pyyhkiä torstain europettymyksen pois mielestä voitolla kotiyleisönsä edessä. Ja jos puhutaan putkista niin onhan tässä Interinkin viimeisimmästä voitetusta ottelusta jo melkoisen paljon aikaa.Punaiset lähtevät otteluun tosiaan neljän pelin voitottomassa putkessa. Viimeisin matsi viime maanantaina päättyi 0-1-tappioon FC Lahdelle, ja matsi noudatti aika samanlaista kaavaa mitä HIFK:n kolme viimeisintä peliä eli pallo liikkuu nätisti, mutta valitettavan tehottomasti. Päävalmentaja Gomez on tällä kaudella tuonut HIFK:n peliin hienoja taktisia nyansseja, mutta murtautumisvaihe hyökkäyspäässä on se joukkueen tämänhetkinen akilleen kantapää. Osittain tähän saattaa vaikuttaa myös joukkueen poissaolotilanne. Joukkueen ainoa liigatason puhdas ysipaikan pelaaja (Sakari Tukiainen) on ollut jo pidemmän aikaa sivussa, eikä joukkueen monipuolisinta ja osaavinta hyökkäyspään pelaajaa (Tiquinho) ole nähty kirmaamassa vakituiseen liigakentillä kohta vuoteen. Pelinrakennuksesta päävastuussa oleva Mosa pelaa koko ajan aivan liian alhaalla pallollisena, eikä laitapelaaminen ole ihan ollut uomissaan viime peleissä johtuen ykköslaituri Hing-Cloverin pelikiellosta. Jotain on siis spanskivalmentajan kehitettävä jotta kuiva kausi saadaan päätökseen. Kuivia kausia on nimittäin enemmänkin kuin pelkkä voittosarake.

Kun Jusif Ali iski maalin Hongan verkkoon 15.6. pelatun matsin parillakymmenennellä minuutilla, harva uskoi että se jäisi viimeiseksi HIFK-maaliksi tiedä sitten kuinka pitkäksi aikaa? Tämän voitokkaan pelin jälkeen on HIFK hävinnyt kaksi ja pelannut kaksi tasan, mutta huolestuttavinta tilanteessa on se että näissä neljässä voitottomassa pelissä ei joukkue ole onnistunut kertaakaan maalinteossa. Tilanteeseen ovat vaikuttaneet toki joukkueen pitkä poissaolijoiden lista, mutta jonkinlaista henkistä takalukkoakin näyttää joukkueella olevan päällä. Ketsuppipullon aukeamista odottavat pelaajien ja valmennuksen lisäksi varmasti myös HIFK-kannattajat, joita saapunee maanantain peliin jälleen hyvä määrä täyttämään viime matseissa valitettavasti kiinni ollutta Olympia-katsomoa.

Punaisten viime aikoina vaarallisen isoksi paisunut poissaolijoiden lista on tyhjentymään päin. Tukiainen on poissa pitkäaikaispotilaan papereilla. Tiquinhon on hyvin vahvasti huhuttu vaihtavan maisemaa joten pikakiituria ei mitä suurimmalla todennäköisyydellä enää HIFK-paidassa nähdä. Hannu Patrosen tilanne on myös edelleen epävarma vaikka topparikolossi sairaslomansa aikana onkin ollut penkillä verkkarihommissa. Tärkein kokoonpanoon paluun tekevä on kuitenkin yksi alkukauden onnistujista ihan koko liigatasolla, Hing-Clover, joka tuo varmasti vaarallisuutta nimenomaan hyökkäyspään laitapelaamiseen.Jos HIFK:n viimeisimmästä voitosta on aikaa yli kuukausi, ei Inter ole sen paremmi vetänyt itsekään. 18.6. tapahtuneen SJK-voiton jälkeen on sinimustilla plakkarissa maanantain vastustajan lailla kaksi tappiota ja kaksi tasuria, ja kun siinä sivussa joukkue on menettänyt sarjassa pitkään hallussaan pitämänsä kakkossijankin, on pikkuhiljaa alettava ns. tapahtumaan. Interin hieman takkuisempaa jaksoa toisaalta selittää käsittämättömäksi ärtynyt loukkaantumistilanne, jonka aikana joukkueelta oli pahimmillaan pois kokoonpanosta 6-7 pelaajaa, joista 4-5 avauksen ukkoja. Riveiro on joutunut tämän johdosta monipuolistamaan niin taktisia kuvioitaan kuin myös pelaajavalintojaan. Kun viime kausina joukkue ei hievahtanutkaan tutuksi tulleesta 3-4-3:staan saatikka laittanut poissaolojen kohdille osuessa nuoria pelaajia kentälle, on tällä kaudella tähän tullut muutos. Nyt kuitenkin näyttää loukkaantumisten suhteen valoisammalta, joskin joukkueella on maananain matsiin loukkaantumista ehkä enemmänkin tunnepuolella aivan pystyyn hävityn europelin jäljiltä, sekä tietty siihen päälle vielä matka- ja pelirasitus päälle.

Viime aikoina Interin hyökkäyspelin A ja O on ollut likimain yksinään Benjamin Källman. Alkukauden paras liigahyökkääjä on monipuolistanut peliään lainavuosiensa aikana häkellyttävällä tavalla, ja paketti alkaa olemaan erittäinkin kokonaisvaltainen. BK10 juoksee, repii, raastaa, syöttää, viimeistelee... tekee aika lailla kaikkea hyvää hyökkäyspäässä ja mikäli tällä hetkellä Interiä vastaan haluaa menestyä, pitää Tammisaaren toiseksi tunnetuin Källman pimentää kuvioista. Se ei ole tällä hetkellä kovinkaan helppo homma vaikka Puskas Akademia siinä torstaina onnistuikin.

Interin poissaolotilanne on tosiaan kuukauden sisään parantunut oikeinkin paljon. Pidempään saikkarilla istuneet Paananen, Annan ja Engström ovat pelikuntoisia, joskaan kukaan heistä ei vielä ihan täyden ysikympin vedossa. Ainoastaan Martti Haukioja ja ulkomaalais...vahvistus Pibe, ovat epävarmoja tapauksia maanantain peliin, vaikka vielä torstaina istuivatkin mukana europelien runsaslukuisten vaihtomiesten joukossa.Seuraa heitä:

Aldayr Hernandez
Kolumbiaano saapuu vanhalle kotikentälleen kiusaamaan totuttuun tapaansa Interiä (viime kauden Turun derbyn voittomaali, viime Inter-kohtaamisen "filmattu" pilkku). Joukkueensa ykköstoppariksi nousseen voimanpesän kehityskäyrä on viime kaudet sojottanut komeassa kulmassa yläsuuntaan joten taitaa olla viimeisiä kertoja kun miestä nähdään Veritaksen nurmella?

Taiki Kagayama
Japanilaistaikuri pelasi viimeisimmän hyvän matsinsa nimenomaan HIFK:ta vastaan vieraissa, jolloin tuloksena oli kaksi maalia. Sittemmin meno on ollut kaukana siitä hyökkäyspään energiapommista, joten nyt jos koskaan pitää japsinkin herätä ja nostaa profiiliaan.

Jake Dunwoody
Sumusaarten mies on parantanut otteitaan mitä pidemmälle kausi on edennyt. Nyt kun Mosan roolitus ja tekeminen on viime peleissä ollut hieman kyseenalaisella tasolla, on lädi ottanut entistä isompaa roolia HIFK:n keskikentällä ja sama meno jatkuu varmasti myös maanantaina.

Juho Hyvärinen
Lappilaislaituri on viime matsit joutunut pelaamaan ns. väärällä laidalla Interin loukkaantumissuman vuoksi. Joko mies vihdoin ja viimein pääsisi takaisin omimmalle pelipaikalleen esittämään parastaan?


Isot pisteet siis jaossa maanantaina. Katkeaako putket? Nähdäänkö taas Veritaksen kauden viihdyttävin matsi? Kaikki tämä on selvillä maanantai-iltana ennen iltayhdeksää mutta muista tulla matsiin siinä pari tuntia ennen.
Riskikanattaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #1 : 16.07.2021 klo 10:50:18

Hyvä topicci kiitos siitä, toivotaan että Röda saa vihdoin tehtyä maaleja ja pisteet lähtisi Helsinkiin.

Galore

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #2 : 16.07.2021 klo 10:55:55

Hyvä topicci kiitos siitä, toivotaan että Röda saa vihdoin tehtyä maaleja ja pisteet lähtisi Helsinkiin.Ainakin ollaan hyvin palauduttu ja saadaan ehjä kokoonpano kentälle.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #3 : 16.07.2021 klo 11:05:21

Paluu voittokantaan, KuPS:n ohittaminen sarjataulukossa ja Lahen pitäminen selän takana. Lasaretin tyhjennyksen jatko siinä samassa.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #4 : 16.07.2021 klo 11:17:41

Paluu voittokantaan, KuPS:n ohittaminen sarjataulukossa ja Lahen pitäminen selän takana. Lasaretin tyhjennyksen jatko siinä samassa.

Tämä olisi toiveissa. Tänään saattaa Inter valahtaa jo jopa neljänneksi sarjataulukossa niin homma takaisin raiteilleen mahdollisimman pian. Sairastupaa tyhjemmäksi ja muutamille surffailuvaihteella viime aikoina esiintyneille pientä motivaatiopenkitystä nyt kun siihen on taas rosterin puolesta varaa.
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 18.07.2021 klo 20:41:28

En näe mitään mahkuja vierailla, ellei tule aikainen ua kotijengille, tai muuten tapahtuu esim. lahjoitusmaaleja pari.

Kiva, kun Kingit tulevat myös, ekaa kertaa tällä kaudella, kun saa kilpalaulantaa harrastaa. Ylos

Veikataan, 3-0.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #6 : 18.07.2021 klo 20:48:13

Olympia ei ole auki Alas Vierasmobille ehkä mutta olisi se kiva kylpeä ilta-auringossa peliä katsellessa.

Interin ennakko: https://fcinter.fi/ennakko/paluu-veikkausliigan-pariin-fc-inter-saa-vieraita-helsingista/

Kaikki muut pelikunnossa paitsi Haukioja ja Pibe. Kaiken järjen mukaan Interin pitäisi tämä voittaa mutta HIFK on ollut parina kautena Interille sangen vittumainen vastustaja Veritaksella. Taikin ja Furun on nyt pakko alkaa esittämään jotain hyödyllistä sillä aletaan olemaan niillä kohdilla kautta kun Benkku saa hyvän tekemisentä johdosta kunnon päällystakkia jokaiselta vastustajalta.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2021 klo 10:27:53 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #7 : 19.07.2021 klo 10:16:49

Kiitos erinomaisesta avauksesta. Ylos

Tosiaan nämä matsit ovat viime vuosina olleet usein pelillisesti ja viihdearvoltaan loistavaa liigafutista. Toivottavasti tälläkin kertaa.

Rödan puolelta hiukan kyllä huolestuttaa tehojen viimeaikainen totaalinen puuttuminen. Inter lähtee tässä tilanteessa tavallistakin isompana suosikkina kotiotteluunsa. Kannustuksesta ei kuitenkaan jää kiinni vierasjoukkueellakaan ja tunnelmaan varmasti päästään puolin ja toisin.
Satavarma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turusta


Vastaus #8 : 19.07.2021 klo 14:37:51

13Marttinen Aati
2Engström Jesper
3Hämäläinen Juuso
4Ketting Rick
5Nurmi Noah
8Sanz Sainz Alejandro
15Furuholm Timo
16Kagayama Taiki
19Paananen Aleksi
20Hyvärinen Juho
21Ojala Matias

Vaihtopelaajat
12Moisander Henrik
6Annan Anthony
10Källman Benjamin
11Järvenpää Lassi
22Hoskonen Arttu
24Mahuta Ryan
26Yrjas Jasper
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #9 : 19.07.2021 klo 14:43:28

Ohhoh! Siellähän on oikein rotaatiomiehistö kentällä. BK:n puuttuminen kentältä tekee kyllä iiiiiiiiiiison loven hyökkäyspään tekemiseen mutta toivottavasti Ojala yltyy samanlaiseen hyvään vireeseen missä mies oli Mariehamn-matsissa.
MiroFR

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 19.07.2021 klo 14:59:25

HIFK kokoonpanot? Kiitos!!! :) Minulla ei ole Veikkaus-tiliä :(
Mehu-Jani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 4.10.2014


Vastaus #11 : 19.07.2021 klo 15:04:47

Toivottavasti tänään olisi Entrena tai Streng avauksessa. Olisi mukavaa vaihtelua saada hyökkääjä avaukseen. :) Vaikka Interin kaikki tähdet eivät nyt avauksessa olekaan, niin yleisesti ottaen Veritaksella HIFK:n pelejä nähneenä olisi todella suuri yllätys, jos HIFK tänään pisteitä ottaa. Vaikka itse en pidä Furkasta (futaajana), eikä varmasti kukaan ei-HIFK-henkinen Bäckmanista, niin eiköhän tästä ihan tapahtumarikas matsi tule, eikä vähiten näiden herrasmiesten ansiosta.

e. En pidä myöskään KSP:stä, mutta hyvä avaus!

Tässä vielä myös HIFK:n avaus:
1 Uusitalo Markus
5 Saez Carrillo Felipe
6 Dunwoody Jake
8 Halme Jukka
9 Entrena Galvez Juan Antonio
10 Yaghoubi Moshtagh
17 Bäckman Jani
22 Hradecky Matej
23 Hernandez Basanta Aldayr
31 Isaksson Keaton
88 Hing-Glover Macario

Ja penkki:
7 Ali Jusif
11 Kujanpää Aatu
15 Mabinda Kinzumba Jean
16 Palmasto Tino
35 Ward Calum
70 Ahadi Mosawer
99 Streng Jeremiah

Eli olihan sielä Entrena avauksessa. Kiva nähdä myös Pipe ja Macario molemmat pitkästä aikaa. Uskaltaisko tässä veikata jopa 1-1?
« Viimeksi muokattu: 19.07.2021 klo 15:16:46 kirjoittanut Mehu-Jani »
freebird

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #12 : 19.07.2021 klo 15:43:28

Bäckman - Entrena - Isaksson
Saez - Mosa - Dunwoody - MHG
Halme - Hernandez - Hradecky
Uusitalo

Eiköhän tällä suht totutulla mennä? Keaton saattaa tosin olla edelleen kärjessä, vaikka Entrena tuleekin avaukseen.
Parasta tietty se, että Pipe ja Macario ovat vihdoin molemmat avauksessa.
Toisaalta harmi, ettei Mattila ole vieläkään avauksessa.
Gpred

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #13 : 19.07.2021 klo 17:26:01

Ristiä tai vierasvoittoa, kiitos
Tietovuotaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku


Vastaus #14 : 19.07.2021 klo 17:33:16

Marttinen maalissa, betasalpaajat mukaan peliin.
rivenjohdolla123

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 19.07.2021 klo 17:44:26

Todella hyvä avaus topikkiin, kiitos!
Hurten

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 19.07.2021 klo 17:58:07

Bäckman - Entrena - Isaksson
Saez - Mosa - Dunwoody - MHG
Halme - Hernandez - Hradecky
Uusitalo

Eiköhän tällä suht totutulla mennä? Keaton saattaa tosin olla edelleen kärjessä, vaikka Entrena tuleekin avaukseen.
Parasta tietty se, että Pipe ja Macario ovat vihdoin molemmat avauksessa.
Toisaalta harmi, ettei Mattila ole vieläkään avauksessa.

En ole Stadin derbyä lukuunottamatta vielä HIFK:n pelejä nähnyt, mielenkiintoista että Hradeckysta tehty toppari.
Narttu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #17 : 19.07.2021 klo 18:42:13

Bäckman on kyllä hobby-tasoa.
Viinipullo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mantan Tenori


Vastaus #18 : 19.07.2021 klo 18:42:46

Furkka on kyllä huonontunut kausi kaudelta. Älyäisi jo lopettaa.

Bäckman on kyllä hobby-tasoa.

Ykkösen otteluseuranta on muualla.
Turkey

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 19.07.2021 klo 18:46:35

Pätkiikö muilla Ruudun lähetys? KTP-Haka toimii moitteetta.
redcrew

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YNWA


Vastaus #20 : 19.07.2021 klo 18:54:18

Ihan ymmärrettävästi Mosa anto tilanteesta omaa näkemystä, näytti suht puhtaalta palloon tulolta ainakin noista kuvakulmista.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #21 : 19.07.2021 klo 18:56:29

Marttisen kanssa Inter luovuttaa 8/10 paineen alla pallon vierasjoukkueelle.
Ei taida tuo jalkapelaaminen millään kehittyä
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #22 : 19.07.2021 klo 18:59:01

Pari kertaa ihan turhan vaikeaa syöttöä sivurajaa pitkin joka karkaa. Turhaa antaa palloa vastustajalle.
nuhanenä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Inter Turku, TuKV2, ÅCF #70


Vastaus #23 : 19.07.2021 klo 18:59:04

Nurmella ei taida olla yhtään syöttöä vielä omille
Narttu

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #24 : 19.07.2021 klo 19:02:37

Furkka on kyllä huonontunut kausi kaudelta. Älyäisi jo lopettaa.

Ykkösen otteluseuranta on muualla.

Ok, oletin että täällä saa muutkin kommentoida :)

Peli Ifk:n hallinnassa mutta toisaalta tuhnuja hyökkäyksessä ja Interillä voimaa penkillä

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa