FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.09.2021 klo 19:26:26 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2021/22 - Stranded in The Middle of Nowhere  (Luettu 10830 kertaa)
2 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #125 : 31.08.2021 klo 18:59:05

Näinkin voi olla, mutta pidän Anfangia fiksuna jätkänä , ainakin toistaiseksi ;)
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #126 : 31.08.2021 klo 19:16:48

Sportblitzissä sanottiin juuri (yleensä ovat hyvin informoituja) , että seuraton Castro voisi tulla vahvistamaan keskikenttää lähipäivinä. Ei haittaisi, että tulisi vähän kokemusta lisää, mutta kyllä tälläkin sakilla jo nyt nousu pitäisi hoitaa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #127 : 31.08.2021 klo 21:07:17

Tässä kun olen nyt Transenwochea kelaillut, olen tullut siihen hämmästyttävään tulokseen, että meillä on nyt parempi joukkue kuin vuosi sitten lähtien valmentajasta. Kohfeldt oli sanavalmis teoreetikko, jolle putoamistaistelun taktikointi ei onnistunut lainkaan ja peli oli kaoottista hätäpotkimista. Anfang taas on bodenständig , perusjätkä, jota kakkosessa tarvitaan. Riittävätkö eväät ykköseen on sitten asia erikseen. Puolustus olisi kova jopa ykkösessä. Keskikenttä hieman ontuu, mutta ei se huonompi ole kuin vuosi sitten. Minusta Rapp ohittaa Meggesteinin taisteluasentellaan kyllä. Laidat ovat nyt selvästi parempia kuin viime vuonna ja Ducksch hakkaa jenkkiseiväshyppääjän (siis atleetti ilman ihmeellisiä jalkapalloilullisia taitoja) mennen tullen ja Weiser & Roger A ohittavat Rashican intensiteetillään ja taistelullaan. Kaikki muu paitsi suora nousu olisi katastrofi. Rehellisesti täytyy tunnustaa, että olisi Baumann voinut tämän huonomminkin hoitaa ;).
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ruhe in Frieden, Achim!


Vastaus #128 : 31.08.2021 klo 21:47:21

Taisi olla Rotkäppchen tänään lähi-REWEssä reilussa alennuksessa, sen verran keulii mopo.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #129 : 31.08.2021 klo 22:25:48

Ei ollut Rotkäppchen, mutta Primitivo Puglia kyllä ;). Kahden vuoden kärsimyksen jälkeen, jossa en juuri valoa nähnyt ja sen täälläkin julkitoin, pitää sentään yrittää olla optimisti, kun joitakin syitä siihen on. Niitä tuonne ylös kasasin, mutta tappio H?V:tä vastaan toki muuttaisi tyylin taas bluesin suuntaan. Veitsenterällä siis, veikkaukseni toiseksi nousijaksi on yllättäen Schlacke :).
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #130 : 31.08.2021 klo 22:29:52

Kyllähän tuolla porukalla on saumat kuuden joukkoon, jos kukaan ei ei loukkaannu, pl. toppariosasto. Noususta tuskin tarvitsee haaveilla.

MV-osasto ja topparit ovat hyvää tasoa, laitapakkeja on yksi mukiinmenevä ja yksi hasardi, kutoseksi on tarjolla Regional-mies ja pari poikasta, kaseiksi ihan ok kaverit ilman särkymisvaraa, nolla puhdasta laituria, jotka Anfangin systeemissä ovat elintärkeitä ja hyökkäysosastolle on tarjolla yksi tämän tason mies, yksi itseluottamuksensa hukannut kävelevä sairaskertomus, pari poikasta ja yksi, josta ei tiedä, onko se lintu vai kala.

Ja jos tuo nippu sattuisi vahingossa nousemaan, niin ensi kesänä pitäisi sitten hankkia yli puoli avausta, että siellä olisi mahdollista säilyä.

Uutinen
BAUMANN SIEHT WERDER „FÜR DIE ZUKUNFT GUT GERÜSTET“


Haista Baumann vittu.
« Viimeksi muokattu: 31.08.2021 klo 22:33:12 kirjoittanut straiter »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #131 : 31.08.2021 klo 22:45:11

Lopputoivomukseesi yhdyn mielelläni,  mieshän melkein tuhosi seuran enkä soisi hänen jatkavan. Muuten en kyllä oikein näe aihetta moiseen synkkyyteen, eivät ole hääppöisiä nuo kilpailijatkaan.

Ykköseen noustaessa tarvitaan toki vahvistuksia, miksei se onnistuisi meiltä siinä kuin joiltakin Fürthiltäkin. Itse koen Werdan syöksyn johtuneen pääosin katastrofaalisista virheistä Boden, Baumannin ja Filbryn tasolla ja myös Kohfeldt on osa tragediaa. Mutta ei me kuolleita olla, lebenslang  grün- weiss,
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #132 : 01.09.2021 klo 00:47:36

Ja vielä nyt se, kun Primitivokin loppui,  että tunnettua lienee, että joukkueen pelaajien TM-arvon ja menestyksen välinen korrelaatio yleensä toimii aika hyvin ennusteena. Kokeilkaa vaikka kännykän taskulaskimilla peruskorrelaatioita joukkueen TM-arvon ja menestyksen välillä viidessä johtavassa liigassa viime vuosina.(Tästä löytyy mukavia tutkimuksiakin kyllä, jos mennään syvemmälle selittäjiin). Tilastotieteen peruskurssitasoon taas kuuluu myös viisaus, että korrelaatio ei ole kausaatio eikä TM-arvoltaan paras aina voita (anteeksi löysä formulointi). Yes, mutta silti laitan nämä toivottavasti nyt ajantasaiset TM-arvot alle ja veikkaan, että ei se lopputulema sarjassa kovin kaukana tule olemaan:

1. SVW  54 Me
2. Schlacke 46
3.H?V 39
4. Düsse 29
5. Hanoi 27
6. Nürnberg 23
7. St Pauli 21
Regensburg,  Dynamo ja Hansa sitten siinä 10 Me:n ympärillä.  

En tiedä, missä se moponi nyt keulii. Ei silti tule olemaan helppo kausi, tiedetään ja statistiikkaan kuuluu myös epäonnistumisen mahdollisuus. Siinä on valmentajalla suuri rooli ja minä jotenkin uskon Anfangiin.

Eli vielä pelkistäen, olisihan se ihmeellistä, jos ei Werder noilla premisseillä olisi suosikkien joukossa nousemaan. Mutta korrelaatio ei ole kausaatio ja tuon pelaaja-arvon ja menestyksen välissä on mm. valmentaja, loukkaantumiset ja sata muuta asiaa. Silti uskon menestykseen, auf geht's Werder. Ylos

Ps. Sen verran korjausta, kun Haritin siirto Marseilleen taisi epäilyksistä huolimatta sittenkin onnistua, että Schalken TM-arvo onkin nyt enää 36 Me.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2021 klo 10:38:38 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #133 : 01.09.2021 klo 07:35:11

Toki noita lukuja katsellessa on huomioitava, että kolmasosa siitä markkina-arvosta on Werdassa yhdellä pelipaikalla (topparit) ja silti alakerran pitävyyden kanssa on ongelmia lähes viikosta toiseen.

Itse pidän tällä hetkellä suurimpina ongelmina täysin epätasapainoisesti kasattua joukkuetta ja sitä, että Anfang peluuttaa joukkuetta itsepintaisesti sillä 4-1-4-1 -systeemillä, vaikka osalle tuon systeemin pelipaikoista ei ole mitat täyttäviä pelaajia.

Jos nyt katsotaan Nürnbergin suuren pojan liikkeitä kesällä sen perusteella, mitä lähti ja mitä tuli tilalle, niin:

MV-osasto:

Lähtijät:
-Kapino
-Dos Santos Haesler

Saapuneet:


Topparit:

Lähtijät:
-Moisander

Saapuneet:
-Mai
-Jung

Laitapakit:

Lähtijät:
-Augustinsson
-Gebre Selassie

Saapuneet:
-Weiser
(-Park)

Keskikentän keskusta:

Lähtijät:
-Meggestein
-Möhwald
-Erras
(-Engelhardt)

Saapuneet:
-Rapp
(-Schmidt)

Laiturit:

Lähtijät:
(-Goller)
(-Badjie)

Saapuneet:

Hyökkääjät

Lähtijät:
-Rashica
-Jeggestein
-Sargent
-Osako
-Selke

Saapuneet:
-Ducksch
-Assale
(-Nankishi)

e. Blödin kommentista:

Uutinen
Und das, obwohl Trainer Markus Anfang ein großes Problem bleibt: Dem recht jungen Kader fehlt ein echter Klasse-Sechser. Ein Problem, das schon seit Jahren offensichtlich ist und maßgeblich für den Abstieg war. Das Ziel, sich auf dieser so wichtigen Position zu verstärken, wurde verfehlt.


Tästä samaa mieltä. Vaikka Groß näyttikin hyvältä Hansaa vastaan, niin kyseessä oli kengännauhabudjetilla vetävä nousijajoukkue ja päätön kohkaaminen ei tule riittämään rutinoituneita joukkueita vastaan. Mbom puolestaan ei viime kaudella tuntunut pärjäävän edes tuplakutosen toisena puoliskona, vaan höntyili itsensä jatkuvasti pihalle tilanteista. Baumannin eilinen heitto Schmidt/Schmid-kaksikosta yksinäisenä kutosena oli luultavasti jonkinlainen huono vitsi.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2021 klo 10:21:15 kirjoittanut straiter »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #134 : 01.09.2021 klo 10:47:58

Joo, kyllä tuo puolustava keskikenttä on edelleen se suurin ongelma-alue (kuten jo vuosia) ja jonkun sopimuksettoman Castron roudaaminen voisi olla hyvä idea. Mbomiin on vaikea uskoa, mutta Rapp Grossin rinnalla lienee hätäratkaisu kovemmissa peleissä, kuten 18.9 Nordderbyssä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #135 : 01.09.2021 klo 18:02:26

Werder muuten pelaa harkkamatsia Erendivisioonan Almeloa vastaan, tauko menossa ja Werda johtaa 1-0. Roger A ja Schmidt olleet hyvässä vedossa ja Pave taas pitkästä aikaa maalissa. Suomen matsia odotellessa menee mukavasti taustalla. 2-0 päättyi ja kukaan ei loukkaantunut. Weiser oli hyvä siltä osin kuin surkeasta lähetyksestä selvää sai
« Viimeksi muokattu: 01.09.2021 klo 18:56:00 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #136 : 01.09.2021 klo 21:18:28

https://infamousyouth.org/gedanken-zur-aufsichtsratskandidatur-von-oliver-r-harms/

Tämä yhdistettynä Ohlmeyerin Bayern-kytkyihin ja saadaan mielenkiintoinen kokous sunnuntaina...
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #137 : 03.09.2021 klo 14:17:46

Ja niinhän siinä kävi, että Harms sai kenkää vaaleista, tilalle ehdokkaaksi nousee Ulrike Hiller.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #138 : 03.09.2021 klo 16:28:30

Ja Hiller on sitten taas, kas kummaa, paikallinen SPD- politiikko ja viime kuukauteen asti Bremenin pormestarin ja Bremenin osavaltion hallitsevan pääministerin (Ministerpräsident) puoliso, jonka jalkapalloharrastuksesta ei juurikaan tiedetä. Tosin erosivat viime kuussa. Nyt ehdolla sitten Münchenissä jo kauan asunut Adidas- mies, kaksi paikallispoliitikkoa (toinen jo eläkkeellä ja puolue kummallakin SPD) sekä lääkäriarviointiportaalin kehittäjä, niinikään Münchenissä jo kauan asunut biotekniikan tohtori. Näiden neljän uskon tulevan valituiksi ja sitten on ehdolla vielä pari paikallista yritysjohtajaa ja yksi faniryhmää edustava kaveri. Eipä tuosta porukasta varmaankaan suurta kritiikkiä nykyjohtoa kohtaan irtoa.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2021 klo 17:37:54 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #139 : 05.09.2021 klo 19:05:55

Ensimmäisellä äänestyskierroksella valittiin Ohlmeyer, Hiller ja Wintermann. Toisella kierroksella saadaan sitten viimeinen nimi.

Talouspuoli näyttää melko kauhealta, tästä odotan Osterdeichin raporttia myöhemmin.

Uutinen
18.10 Uhr: Da sich vorne weiterhin nichts tut, kommt hier nochmal die Komplettübersicht des ersten Wahlgangs. Wir haben schließlich einen Bildungsauftrag, dem wir nachkommen müssen! Also: 1. Harm Ohlmeyer (479 Stimmen), 2. Ulrike Hiller (389), 3. Dirk Wintermann (353), die die absolute Mehrheit erreicht haben und damit gewählt sind, sowie 4. Dr. Florian Weiß (282), 5. Oliver Spalthoff (239), 6. Henning Lühr (225) und 7. Alexander Schnitger (187), die noch auf den zweiten Durchgang hoffen dürfen.


Deichstuben liveseuranta on kyllä parasta hupia tähän päivään :)

Uutinen
18.45 Uhr: Haltet euch bitte fest, ihr müsst jetzt ganz stark sein. Sitzt ihr? Okay. Insgesamt 16 (!) Kandidaten stellen sich zur Wahl für einen Platz im Ehrenrat. Und jeder von ihnen darf sich dem Plenum, klar, fünf Minuten lang vorstellen!!1! Wie lässt sich verzweifeltes Lachen eigentlich schriftlich ausdrücken? Frage für einen Tickerer.


e2, Dr Florian Weiß on neljäs, joka valittiin.
« Viimeksi muokattu: 05.09.2021 klo 20:34:00 kirjoittanut straiter »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #140 : 06.09.2021 klo 14:20:58

Aika masentava keskinäisen kehumisen kerho, joka kesti 10 tuntia, ja välillä taputettiin. Seuran perusdemaripresidentti aloitti haukkumalla itsekkäiksi kaikki kriitikot ja kehui samanhenkiset (= tallin tuoksun). Sen jälkeen hän puolusti outoa asemaansa eli sitä, että on samanaikaisesti seuran puheenjohtaja ja toimitusjohtaja (palkka n. 250.000 e) eli valvoo itse itseänsä. Ei oikein vastaa modernia governance- näkemystä. Sitten puhui Filbry ja kritiikkiäkin löytyi eli ongelma oli, että kesällä 2019 ei myyty Rashicaa 35 Me: lla (epäilen, josko tuo ulosostohinta olisi ollut edes saatavilla). Jälkikäteen varmaan oli virhe, mutta silloin näkymät olivat toiset ja kuulostaa lähinnä jälkiviisastelulta. Sen sijaan se, että Rashican myynti tyrittiin kesällä 2020, jolloin Neverkusen olisi maksanut vielä sentään 18-19 Me, oli aito virhe, kun katastrofi oli jo nähtävissä. Baumann palasi samaan virheeseen eli itsekritiikkiäkin siis kuultiin ;). Sanoi tosiaan myös, että Kohfeldtin olisi voinut lempata aiemmin. Muuten kaikki oli tehty parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ai niin, paljastipa Baumann myös olevansa itsellinen vakavarainen mies, jonka ei tarvitsisi jatkaa managerina ja kuunnella fanien ikäviä ”Baumann raus” - huutoja. Mutta hän jatkaa, koska ottaa vastuun. Kiva kuuulla tämä taas kerran. Bode sitten huipensi kaiken toistamalla ääni väristen samat jutut. Niinpä, tällaista se oli. AR:ään valittiin kaksi Münchenissä  asuvaa business-miestä, joista toinen puhui digitalisaatiosta, ja kaksi paikallista, joista toinen on faniporukasta ja toinen naisdemari. Puheenjohtajaksi ei halua näistä kukaan ja sellaiseksi valittaneen siis seurajohdon ehdokas eli jompikumpi seuran asettamista AR:n jäsenistä. Ei tule muutoksia, ei.

Sitten lyhyesti taloudesta, jonka Filbry selosti kyllä selkeästi. Tilikauden 2019-20 liikevaihto tippui 157 Me:sta noin 123 Me: oon ja jatkaa tippumista kuluvalla tilikaudella 115 Me: oon, jos kaikki menee hyvin (sic!). Tilikaudelta 2019-20 tappiota tuli n. 24 Me ja tilikaudelta 2020-21 8.8 Me, kuluvalle kaudella odotetaan jo peräti Schwarze Nullia tai ylijäämää +1 Me. Edellytyksenä on, että jouluun asti stadionkapasiteetti on 50 % ja kevätkaudella sitten jo 100 %. Toivotaan, mutta saa nähdä. Oma pääma on nyt -20 Me ja pitkäaikaista lainaa 38 Me (20 Me osavaltion takuulla pankeilta ja 18 Me ns. fanilainaa, joka maksetaan kertaluontoisesti takaisin 6 vuoden päästä). Pelaajasiirtojen nettotuotot ovat n. 35 Me, joista Rashican 10 Me kirjautui jo edelliseen tilinpäätökseen eli kaudelle 2020- 2021. Pelaajakulut ovat tippuneet kuluvalla kahdella kaudella rajusti eli about 50 Me:sta eurosta nykyiseen n. 20 M euroon. Eli aika raju on ollut säästöohjelma ja siinä mielessä on ihme, että edes nykyisen tasoinen sakki on kasassa. Jos nousua ei tule, kurjistuminen jatkuu lievempänä seuraavallakin kaudella. Nousu ja stadionkapasiteetin täyskäyttö mahdollistaisivat sitten taas jo jonkinlaiset lisäinvestoinnitkin, mitä totisesti tarvitaan, jos ykkösbulissa aiottaisiin pysyä. Ja sitten vielä lopuksi ilouutinen; likviditeetti on kunnossa eikä mitään Bulin pistemenetyksiä tule. Kolminkertainen hurraa- huuto menestyksekkäästi toimineelle seurajohdolle ja voimia heidän uhrautumiselleen meidän ei aina niin kiitollisten jäsenten hyväksi.
« Viimeksi muokattu: 06.09.2021 klo 14:36:52 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #141 : 06.09.2021 klo 17:10:56

Yo. voi vielä pelkistää Filbryn antamien lisätietojen varassa kassavirtalaskelmaksi. Lähtökohdaksi sopii se, että Filbryn mukaan pandemia aiheuttaa 35 Me:n menetykset ja kakkoseen tippuminen 40 Me:n. Lisäksi lainan hoitokuluihin mennee jotain 3 Me eli rahoitustarpeeksi jäisi 78 Me. Lisälainaa on otettu 38 Me, joten lisärahoitustarve olisi 40 Me. Pelaajien nettomyyntitulot ovat 25 Me (koska Rashica jo edelliselle tilikaudelle) ja palkkasäästöt 27 Me eli yhteensä 52 Me. Ylijäämäksi pitäisi siis näin jäädä 12 Me eikä 1 Me. En tiedä, mistä lukujen erotus tulee. Yksi selitys voisi olla, että kakkoseen putoamisen menetykset ovatkin "oikeasti" about 50 Me, kuten keväällä estimoitiin. Suuruusluokka on kuitenkin jotakin tällaista.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ruhe in Frieden, Achim!


Vastaus #142 : 06.09.2021 klo 18:00:53

Sen jälkeen hän puolusti outoa asemaansa eli sitä, että on samanaikaisesti seuran puheenjohtaja ja toimitusjohtaja (palkka n. 250.000 e) eli valvoo itse itseänsä. Ei oikein vastaa modernia governance- näkemystä.

Tässä taisi tosin kyse olla siitä, saako [emo]seura automaattisesti paikan yhtiöitetyn ammattilaistoiminnan kärkielimiin vai ei. Tämä ei varsinaisesti henkilöidy Hess-Grunewaldiin, vaan on yleisen tason asia. Seuralta olisi suoranaista hulluutta, varsinkin esimerkiksi Kühnen kaltaisen hassuheikin soluttautuessa investorina ammattilaispuolelle, luopua tästä paikasta.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #143 : 06.09.2021 klo 19:10:52

Oudolta vaan tuntuu, miksi kyse on samasta henkilöstä.
James Station

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #144 : 09.09.2021 klo 14:45:22

Veikkaan että Zetterer jatkaa maalilla ja Pave pettyy. Mitäs luulette?
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #145 : 09.09.2021 klo 15:59:09

Saa nähdä, Paven peluuttamista puoltaa se, että, miehen arvo pitäisi mahdollista myyntiä varten saada nousemaan. Penkillä näin ei käy. Toisaalta, eipä hänestä nytkään paljoa tarjottu.
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #146 : 09.09.2021 klo 16:12:42

Saa nähdä, Paven peluuttamista puoltaa se, että, miehen arvo pitäisi mahdollista myyntiä varten saada nousemaan. Penkillä näin ei käy. Toisaalta, eipä hänestä nytkään paljoa tarjottu.

Niin no, Paven soppari loppuu kesällä, joten rahaa ei ole tulossa ellei joku tammikuun loukkaantumiskriisissä tarvitse akuutisti tuuraajaa.
James Station

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #147 : 09.09.2021 klo 16:21:20

Niin no, Paven soppari loppuu kesällä, joten rahaa ei ole tulossa ellei joku tammikuun loukkaantumiskriisissä tarvitse akuutisti tuuraajaa.

Sulka hattuun taas kun ei sitä jatkoa saatu sorvattua ennen kuin Zetterer osoitti tasonsa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #148 : 09.09.2021 klo 16:24:03

Niin no, Paven soppari loppuu kesällä, joten rahaa ei ole tulossa ellei joku tammikuun loukkaantumiskriisissä tarvitse akuutisti tuuraajaa.

Sama tilanne Zettererin kanssa.

Jung jatkaa ilmeisesti vaspana, kun Agu meni loukkaantumaan ja Friedl on sillä paikalla sysipaska. Oikealla sitten jompikumpi Weiser tai Mbom, ensin mainittu ei ole kuulemma 90 minuutin kunnossa.
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #149 : 09.09.2021 klo 16:31:58

Sama tilanne Zettererin kanssa.

Jung jatkaa ilmeisesti vaspana, kun Agu meni loukkaantumaan ja Friedl on sillä paikalla sysipaska. Oikealla sitten jompikumpi Weiser tai Mbom, ensin mainittu ei ole kuulemma 90 minuutin kunnossa.

Zettererin kanssa luulisi olevan helpompaa sorvata jatkoa jos avauksessa jatkaa, sen verran seura on miestä loukkaantumisten keskellä jeesannut.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa