FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.05.2022 klo 19:29:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 7
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 21-22  (Luettu 28773 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #100 : 17.02.2022 klo 22:53:40

Pikku hiljaa toivoisin radikaalimpia toimia Dortmundissa pelaajiston suhteen, enkä enää pelkkää hymistelyä seurajohdon toimesta. Alkaa olla surullista touhua nämä surkeat esitykset, kun toistuvat vuodesta toiseen.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #101 : 18.02.2022 klo 16:32:30

Kyllä oli ärsyttävän huono esitys. Pelkästään puolustusta tuosta on turha syyttää, vaan ylimielinen sähellys kuvasi BVBn koko kentän peliä pitkät tovit, erityisesti toki vastaiskuihin johtaneissa tilanteissa. Bellingham ja Guerreiro sentään yrittivät, vaikka virheitä sattui heillekin aivan tolkuttomasti. Vaihtomiehistä Schulz ja Tigges olivat totutun surkeita. Schulz oli kyllä pelissä mukana, mutta ratkaisut olivat järjestään epäonnistuneita. Tiggeskin pyöri kentällä kovasti, mutta ei hänestä mitään hyötyä ollut. Jos nyt jotain positiivista hakee, Reyna ja Moukoko esittivät ihan pirteitä otteita, vaikka ns. ’punainen lanka’ tuntui heidänkin touhustaan puuttuvan. Heille olisin kyllä silti lisää peliaikaa tarjoamassa, moni muu saisi pohtia asennettaan hetken penkillä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 18.02.2022 klo 21:02:28

Kuten joskus aiemmin kirjoitin, pakan täydellinen räjäyttäminen on ainoa keino parempaan. Kentällä tuhnuilee vääriä miehiä väärillä paikoilla. Jos pelin lopulla haetaan uutta vaihdetta Tiggesin, Moukokon, Reinierin ja Schulzin avulla, jotain on mennyt aivan karmealla tavalla pieleen. Miten kukaan voi kuvitella lopputuloksena olevan mitään muuta kuin kasa höyryävää.

Jälleenrakennukseen kuuluu myös valmentajanvaihdos. Syyskaudella puutteita pystyi vielä katsomaan sormien läpi, kun huomioi loukkisuman ja rikkonaisen valmistautumisen. Nyt ollaan kuitenkin kohta maaliskuussa eikä mitään kehitystä ole havaittavissa. Päin vastoin, täydellisiä romahduksia tulee entistä tiheämmin ja syvempänä. Ei tarvita kuin yksi vastoinkäyminen ja koko korttitalo romahtaa. Tosipeleissä on päästetty omiin lähes kahden maalin keskiarvolla. Lukemaa ei voi selittää enää huonolla tuurilla tai loukkaantumisilla. Rose ei ole yksinkertaisesti kyennyt luomaan joukkueelle riittävän toimivaa pelitapaa.

Olen kuitenkin erittäin skeptinen ison muutoksen suhteen. Kehl on ollut sisäpiirissä jo pidemmän aikaa, joten hän jatkanee tutulla linjalla. Muutoin pitäisi katsoa peiliin ja tunnustaa omia virheitä. Tässä yhteydessä on muuten hyvä muistuttaa Dortmundin investoineen vähän päälle 100 miljoonaa plus palkat Schulz-Hazard-Can-Brandt -nelikkoon. Voi herranen aika! Ehkä tuon rahan olisi voinut käyttää tehokkaamminkin.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #103 : 27.02.2022 klo 15:05:30

Nyt ollaan sitten kaikista Cupeista ulkona, ja hieman tylsähkönä näkymänä keväälle on seurata mihin BuLi sijoitus lopulta päätyy. Jos suorittaminen liigassa jotakuinkin kelvollisena jatkuu, tuloksena on toinen sija - johon pitää sinänsä tietysti olla tyytyväinen, mutta hieman vaisulta se toki vaikuttaa, kun (melko epärealistisissa) odotuksissa kuitenkin oli suurempaakin menestystä. Mestaruuskin teoriassa vielä kyllä on mahdollinen, mutta se vaatisi jo melkoista onnistumista itseltä (mm. vieraspelissä Münchenissä) ja  samanmoista sulamista Bayerniltä - joka nyt ei viime aikojen hieman hieman heikommista esityksistä huolimatta vaikuta lainkaan todennäköiseltä.

Tähän väliin sopiikin siis hyvin ’ulkojalkapallollinen’ nosto pelipaitasuunnittelukisasta, joka näytti päätyneen melkoiseen menestykseen. Yli 15000 ehdotusta, joista Reus ja Dede ilmeisesti ovat valinneet 9 parasta finaaliin. Varsin hienoja vaihtoehtoja kaikki, pitänee itsekin käydä äänestämässä!

Tänä iltana luvassa vierailu Augsburgiin, joka nyt ei aivan mahdottomia tunteita nostata. Vähällä on, ettei entisten BVB luotsien taisto Lontoossa vie voittoa kanavavalinnassa, mutta ehkei nyt sentään.. ;)
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 10.03.2022 klo 21:28:46

Tummia pilviä Dortmundin mestaruushaaveille, kun seura uutisoi, monen täälläkin suosikin, Steffen Tiggesin kauden olevan paketissa. Taitaa Moukoko myös olla sivussa, samoin Zagadou ja Meunier. Lisäksi Guerreirolla korona ja Hummelsillakin jotain oireita. Jos oikein veikkaan, niin myös Akanji telakalla. Mahdollisuus olisi siis koota sunnuntaille timanttinen neljän linja Passlack - Can - Pongracic - Schulz.

Jossain oli huhua, että Rose saisi kenkää ja tilalle Terdic.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #105 : 12.03.2022 klo 09:39:29

Vaikka Rosen tähänastiset ’saavutukset’ BVBn päävalmentajana eivät mitenkään mairittelevia ole ollutkaan, pidän häntä silti parempana valmentajana kuin Terziciä. Joten tuota vaihtoa - joka on leijunut ilmassa käytännössä koko ajan sen jälkeen kun Terzic lopulta jäikin seuran organisaatioon - en kyllä itse näe mitenkään parhaana ratkaisuna tähän tilanteeseen. Muutenkin olisin mieluummin nähnyt viime kesänä Terzicin lähtevän keräämään lisää vastuuvalmennuskokemusta muualta. Olisi sitten tullut takaisin kokeneempana, jos olisi osoittautunut kykeneväksi luomaan laadukasta peliä ja rakentamaan menestystä enemmänkin kuin vain yhden kevään verran Dortmundissa.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 16.03.2022 klo 18:03:25

Roman Burkin sopimus irtisanotaan ja hän siirtyy St. Louisiin MLS:ään. Kassa ainakin kiittää.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 20.03.2022 klo 18:40:44

Jos keltamustat haluavat pitää yllä näennäistä jännitystä salaattilautasen osalta, tänään olisi pakkovoiton paikka. Toki hammaslääkärivierailu kuukauden päästä lopettaa viimeistään pyristelyt. Lasaretti alkaa hieman helpottaa. Nähtävästi Hummels, Akanji ja Guerreiro palaavat kokoonpanoon. Tuskin ainakaan kaikkien kunto riittää avaukseen saakka. Myös Reynan ja Hirven pitäisi molempien olla 90 minuutin tikissä.

Kommenttien perusteella Rose ei pysty näkemään pelisuoritusta tuloksen läpi. Sen verran paljon hän on suitsuttanut Wolfin ja Passlackin otteita viime peleissä. Tosiasia on, että kahdesta voitosta huolimatta peliesitys on ollut täyttä kuraa. Wolfin tukema hyökkäys ei ole saanut luotua lainkaan tilanteita. Passlack puolestaan, vaikka onkin pelannut taitojensa ylärajoilla, ei tarjoa mitään hyökkäyksessä ja lentää sivuun kuin rukkanen puolustuksessa. Nyt näyttää siltä, että jälkimmäinen hoitaa oikean pakin tonttia loppukauden ajan. Jippii!

Köln on pelannut tällä kaudella hyvin ja vastassa on täysi tupa. Täysi pistepotti vaatii peli-ilmeen radikaalia parantumista keskiviikolta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #108 : 20.03.2022 klo 18:56:48

Jännästi muuten just tänään alettiin huhuilemaan Ellyes Skhirin siirtoa Köllestä Doofmundin suuntaan :)
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 20.03.2022 klo 19:16:44

Erittäin positiivinen merkki, jos on otettu oppia sarjamestarien pelikirjasta :)
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 72│27


Vastaus #110 : 20.03.2022 klo 19:54:05

Skhirin voikin myydä viedä jos hintaa saadaan nyhdettyä tarpeeksi, Özcanin poistuminen se ongelma tulisi olemaan.
IlpoKirjanpitäjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GS & Fatih Terim


Vastaus #111 : 20.03.2022 klo 21:47:41

Mitä Roman Bürkille on tapahtunut? Nuori maalivahti vielä ja oli useamman kauden ykkösveskarina.. ja nyt jo jäähdyttelemään jenkkeihin. Miksi?
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 21.03.2022 klo 00:21:30

Arvelisin, että ykköseksi hankittiin Kobel, joka pelannut ihan ok. Burkilla liian paksu tilipussi kakkosveskariksi, lisäksi Hitz pelasi riittävällä tasolla viime kaudella. Vuosi sitten markkinat Burkin tyyliselle pelaajalle olivat kuivat,  jotain huhuja oli Turkkiin siirtymisestä, mutta pelaaja ilmeisesti itse valinnut pattitilanteen hyvällä liksalla. Burki muistaakseni pelasi 45min harjoitusottelussa, mutta muuten hätätilanteessakin varaveskari otettu U23 jengistä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #113 : 29.03.2022 klo 12:45:20

Bürki oli varsinkin reaktiotorjujana äärimmäisen hyvä vahti, heikkoudet puolestaan vastaantuloissa ja keskityspalloissa. Voisi melkein sanoa, että Weidenfellerin kanssa hieman samat vahvuudet ja heikkoudet, pl. läpiajojen torjunnat(, jossa Weidenfeller oli varsinkin uransa huippuvuosina todella hyvä). En osaa sanoa, että kuinka paljon puolustuksen organisoinnista oikeasti menee maalivahdin piikkiin, mutta Dortmundin puolustaminenhan oli pääosin hirveää koko Bürkin Dortmund-uran ajan. Tuossa vastuu kuuluu kyllä paljolti muille osapuolille. Bürkilla taisi olla muutama kohtuullinen kausi, muistaakseni 1-2 oikein hyvää, mutta kokonaisuudessaan otteet eivät olleet kovin tasaisia. Taso ei lopulta ehkä ihan riittänyt, mutta uskallan väittää, että timohornit ja useat muut tolppien väliin ehdotetut olisivat näyttäneet Dortmundin linjan takana aivan yhtä huonoilta.

Kobel on puolestaan suurista maalimääristään huolimatta aloittanut ihan hyvin ja varsinkin keskityspallot eivät aiheuta enää välitöntä paniikkireaktiota. Miehen suurin valtti on tähän asti ollut kannattajien keskuudessa jykevämpi olemus, mutta käsitys muuttuu äkkiä mikäli pallot eivät tartu jatkossa ja puolustus vuotaa myös ensi kaudella. Mikäli Kobelkaan ei onnistu keltamustissa väreissä, niin osoittaisin syyttävää sormea myös maalivahtivalmennuksen suuntaan.

Toivottavasti leviävissä Werner-huhuissa on kyse maaottelutauon tyhjyydestä tai Wernerin agentin kanssa Süle-diilin aikaan solmitusta diilistä, jossa Dortmund on luvannut osoittaa kiinnostusta Chelsea-hyökkääjään, jotta muut ostajaehdokkaat aktivoituisivat (kuten aikoinaan Lukakun suhteen Kickeriä hyväksikäyttäen). Werner-diili olisi järkyttävän kallis ja nopeammista jaloistaan huolimatta hyvinkin Malenin kaltainen hyökkääjä, jollainen löytyy kaiken lisäksi vielä Moukokon hahmossa omista junioreista. Mies ei sovi yhden kärjen systeemiin eikä varsinkaan laidalle paikkoja luomaan, joten hankinta johtaisi siirtymisen kahden (vai Rosen Gladbach-aikojen kolmen) kärjen systeemiin. Hankinta tarkoittaisi myös, että hyökkääjäbudjetti olisi käytetty ja huonoimmassa tapauksessa järkyttävä summa budjettia tuhlattaisiin vielä Adeyemiin, joka on myös jonkinlainen kakkoshyökkääjä, mutta ei varsinaisesti yksinäinen ysi eikä täysin sanchotyylinen laitarakentajakaan. Lopputuloksena Dortmundilla olisi useampi samantyylinen tukihyökkääjä + Reus, joka myös menee suurin piirtein samaan muottiin. Stuttgartin Kalajdzic olisi pelaajatyyppinä kiinnostavampi haku (ja Halleria realistisempi), mutta miehen loukkaantumishistoria on jo sen verran ikävä, että päästessään yhteistyöhön Dortmundin poppatohtorien, niin poppariosasto tulisi aivan liian tutuksi.

Wernerin hankinta sopisi yleisesti ottaen täydellisesti viime vuosien sekoiluun, ja osoittaisi myös sen, että Zorcin vaihtuessa Kehliin mikään ei kuitenkaan muuttusi pelaajapolitiikassa. Wernerin floppaus olisi enemmän kuin todennäköistä ja kun mies on taustansa vuoksi äärimmäisen epäsuosittu pelaaja jo entuudestaan Dortmundin fanien keskuudessa, niin eiköhän korvatulpille tulisi Timolle käyttöä hyvinkin pian. Toki miehelle olisi fanien keskuudessa tuttu kannatuslaulu jo olemassa eikä uutta tarvitsisi kehittää.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #114 : 29.03.2022 klo 12:49:37

Voisi olla myös vähän seurajohdolla selittelemistä vihaiselle väkijoukolle, jos menisivät hankkimaan kaikista pelaajista Tuhnu-Timon Haaland-rahoilla.
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #115 : 29.03.2022 klo 12:58:29

Sekopäisimmissä huhuissa Adeyemin jälkeen jonossa olisi Jovic. Se, että olisiko kyseessä osto vai laina lienee toinen mysteeri.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #116 : 29.03.2022 klo 13:03:03

Sekopäisimmissä huhuissa Adeyemin jälkeen jonossa olisi Jovic. Se, että olisiko kyseessä osto vai laina lienee toinen mysteeri.
Huhuissa on ollut sen verran monta hyökkääjää, että optimistisimmat vielä uskovat, että Wernerin seuraava osoite olisi muualla kuin Dortmundissa. Onneksi Origi taitaa olla matkalla sentään Milanoon, mutta useampi luoti pitäisi vielä väistää.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 72│27


Vastaus #117 : 29.03.2022 klo 13:21:08

Hurensohn kyllä olisi melkoinen haku. Käyttökelpoinen ja jopa tehokas silloin, kun vieressä on toinen kärki ja valmentaja pitää koko ajan kädestä (tällöin saa paikkoja niin hillittömän määrän, että väkisinkin uppoaa). Sitä tosin en edelleenkään käsitä, että miksi miestä tungetaan aina ja iankaikkisesti laidalle, kun hommasta siellä ei yksiselitteisesti tule mitään.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 30.03.2022 klo 13:18:30

Onneksi olen ollut uutispimennossa. Pelkkä ajatuskin Werneristä olisi vienyt yöunet. Toteutuessaan olisi Flipperin tasoinen floppisiirto.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #119 : 30.03.2022 klo 13:44:19

Voihan kyseessä olla myös nerokas viestintästrategia: Karim Adeyemin 40 miljoonan euron järkyttävältä vaikuttava ylihinta näyttäytyy aivan uudessa (positiivisemmassa) valossa, kun sen vaihtoehtona faneille syötetään Hurensohnin mahdollinen hankinta.

Omaan silmään Adeyemin tyyppisiä nuoria hyökkääviä pelaajia voisi saada halvemmallakin kuin kärrätä puolet siirtobudjetista Tölkkihirvityksen Salzburgin sivupisteelle. Tuossa nimittäin maksetaan kansalaisuudesta 20 miljoonaa euroa.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #120 : 31.03.2022 klo 14:28:09

Periaatteessa Adeyemi ei olisi pelaajatyyppinä lainkaan hassumpi. Nopea, tekninen eikä täysi tuhnu maalin edessä. Wernerillä toteutuu listasta vain ensimmäinen kohta. Toki tässäkin on ratkaisevassa osassa miten kaverin ominaisuudet sopivat haettuun pelilliseen identiteettiin. Jos halutaan hyökätä voimakkaan laitapelin kautta yksinäiselle kärjelle, nuorukaiselle ei välttämättä löydy sopivaa roolia. Sen sijaan yhdessä Malenin kanssa hän voisi muodostaa aika mielenkiintoisen hyökkäyskaksikon.

Kloppin vuosien jälkeen Dortmundin suurin ongelma hankintapolitiikassa on ollut nimenomaan oikeiden pelaajatyyppien löytäminen käytössä oleva pelisysteemiin. Johtunee osittain siitä, että valmentajakarusellin pyöriessä ei ole ollut selkeää pelitapaa. Toisaalta jopa nojatuolikannattaja ymmärtää, että kymmenen keskikentän keskustan pelaajaa ilman ainuttakaan aitoa laituria on tuskin optimaalinen tapa rakentaa kaaderi.

En kyllä itsekään pulittaisi 40 miljoonaa Adeyemista. Ongelmaksi vain muodostuu, että nuoria lahjakkaita hyökkääjiä ei enää kovin helposti löydä alelaarista. Lisäksi jeesusbrasseissa on omat riskinsä. Näin ollen oma kipuraja menisi 30 miljoonan paikkeilla.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #121 : 31.03.2022 klo 15:14:52

Periaatteessa Adeyemi ei olisi pelaajatyyppinä lainkaan hassumpi. Nopea, tekninen eikä täysi tuhnu maalin edessä. Wernerillä toteutuu listasta vain ensimmäinen kohta. Toki tässäkin on ratkaisevassa osassa miten kaverin ominaisuudet sopivat haettuun pelilliseen identiteettiin. Jos halutaan hyökätä voimakkaan laitapelin kautta yksinäiselle kärjelle, nuorukaiselle ei välttämättä löydy sopivaa roolia. Sen sijaan yhdessä Malenin kanssa hän voisi muodostaa aika mielenkiintoisen hyökkäyskaksikon.

Kloppin vuosien jälkeen Dortmundin suurin ongelma hankintapolitiikassa on ollut nimenomaan oikeiden pelaajatyyppien löytäminen käytössä oleva pelisysteemiin. Johtunee osittain siitä, että valmentajakarusellin pyöriessä ei ole ollut selkeää pelitapaa. Toisaalta jopa nojatuolikannattaja ymmärtää, että kymmenen keskikentän keskustan pelaajaa ilman ainuttakaan aitoa laituria on tuskin optimaalinen tapa rakentaa kaaderi.

En kyllä itsekään pulittaisi 40 miljoonaa Adeyemista. Ongelmaksi vain muodostuu, että nuoria lahjakkaita hyökkääjiä ei enää kovin helposti löydä alelaarista. Lisäksi jeesusbrasseissa on omat riskinsä. Näin ollen oma kipuraja menisi 30 miljoonan paikkeilla.
Jeesusbrassien kynnys siirtyä Dortmundiin lienee myös korkea, kun voivat usein valita kotiutumisen kannalta huomattavasti helpomman Portugalin sarjan. Lisäksi noihin brassipelaajiin taitaa liittyä edelleen kolmannet osapuolet, jotka omistavat osan pelaajista ja siten siirtosummat kohoavat ehkä jopa julkisia tietoja kovemmiksi.

Ei minullakaan nyt varsinaisesti ole heittää vaihtoehtoa Adeyemille, mutta kyllähän niitä on Dortmundin skouttiryhmällä oltava ja €40M+ siirtosumman maksaminen nuoresta miehestä vaikuttaisi hyvinkin epätoivoiselta vedolta. Tuollaisen investoinnin jälkeen toivoisi sitten ainakin, että mies todella on skoutattu ja hänelle on selkeä rooli joukkueessa eikä viime vuosien kaltaisesti vain peluuteta siellä sun täällä monipuolisena hyökkäyspään pelaajana (tune: Brandt). Aika harva pelaaja lopulta pystyy pelaamaan todella monessa pelitavassa ja -paikalla optimaalisesti ja parikymppinen järkyttävällä siirtosummalla Itävallasta siirtynyt lupaus nyt ei varmasti lukeudu tuohon harvinaiseen joukkoon.

En ole todellakaan täysin vakuuttunut, että Rose on pitkällä aikavälillä oikea mies keltamustien peräsimeen. Miehen saapuessa seuraan seurajohto kuitenkin julisti kovaan ääneen, että hän valmentajatyyppinä edustaa pelitapaa, joka sopii hyvin yhteen seuran kanssa. Tästä johtuen haluaisin kovasti nähdä konkretiaa tähän julistukseen liittyeen ja Rose saisi palapeliinsa sopivia palasia kesän aikana. Eli kun Rosen hankinta oli harkittu ja pelityyli miellytti johdon silmää, niin kaiken järjen mukaan miehen toivomien pelaajatyyppien pitäisi isossa kuvassa sopia myös johdolle. Eli vaikka Rose saisikin kenkää jossain vaiheessa projektiaan, niin uusimpia pelaajia ei tulisi kaupitella muualle puhtaasti Rosen seuraajan mieltymyksen vuoksi.

Favren kanssahan oli selkeästi havaittavissa, että seura ajoi omaa pelaajapolitiikkaa ja Favre peluutti toisella tavalla. Tällä menettelyllä Dortmundin resurssien vuoksi maaliinkaatuminen top4-sijoille on toki edelleen todennäköistä, mutta optimaalistahan se ei missään tapauksessa ole. Viime vuodet ovat olleet juurikin tällaista tempoilevaa suorittamista ja toivottavasti se olisi vihdoinkin tajuttu myös norsunluutornissa. En tosin ole kovin luottavainen asian suhteen.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #122 : 19.04.2022 klo 21:33:00

RANin mukaan Schlotterbeckin tulo BVB:hen olisi selvä. Siitä saatte hyvän jätkän, joka ajaa, jos terveenä pysyy, Sülen ohi nopeasti.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #123 : 19.04.2022 klo 23:14:46

Myös Dirk Krampe raportoi samaa. Seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen ehdoista ja virallinen julkistus saattaa tulla tämän illan Pokal-kamppailun jälkeen. Mitä nyt keväällä on tullut tarkemmin seurattua miehen otteita, täytyy yhtyä toveri Osterdeichin näkemykseen. Schlotterbeck pelaa jo nyt korkealla tasolla ja nuorena kaverina hänellä on vielä potentiaalia kehittyä. Lisäksi hankinta saadaan kuitattua Akanjin siirtokorvauksella, joten taloudellisestikin kyseessä on hyvä liikku. Tämän myötä ensi kauden toppariosasto alkaa näyttämään suhteellisen vahvalta. Süle & Schlotterbeck kestää vertailun eikä Hummelskaan ole pöllömpi rotaatiomies. Enää puuttuu laitapakit ja laadukas kutonen, jotta päästäisiin nauttimaan alakerran betonista.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #124 : 20.04.2022 klo 14:30:00

Vasemmalle on huhuttu Bensebainia vai vetääkö Tom Rothe unelmakevään ja nousee edustukseen? Ainakin debyytti meni mahtavasti, mitä nyt ensikosketus oli luokkaa nicoschulz. Guerreirolla varmasti pystyy vielä rahastamaan, vaikka ylöspäin taitava, niin on hän heikko omiin.

Myös Bynoe-Gittens olisi suotavaa nähdä loppukauden peleissä. Brandtia ilmeisesti kokeiltu myydä, mutta itse näkisin hänelle paikan joukkueessa ja tehojakin tullut ihan kivasti.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa