FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.05.2022 klo 20:22:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 21-22  (Luettu 28775 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #125 : 02.05.2022 klo 18:47:21

Schlotterbeckin sopimus on julkistettu. Sopimus kesään -27 saakka ja siirtosumma ilmeisesti sellaiset 20+5 miljoonaa.
« Viimeksi muokattu: 02.05.2022 klo 18:49:24 kirjoittanut straiter »
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #126 : 02.05.2022 klo 20:13:12

Hyvä värväys Ylos Myös hinta ja palkka kuullostavat kohtuullisilta. Todennäköisesti Akanjista saadaan siirtokorvauksena ainakin saman verran. Schlotterbeck, Süle ja Hummels on ainakin paperilla kohtuullisen tasokas toppari-kolmikko. Toki puolustuksen vahvistaminen tuntuu hieman turhalta. Eihän tällä kaudella ole päästetty liigassa kuin vasta 50 maalia ja eurokentilläkin takalinjat olivat betonia.

Muilta osin kesän siirtokaavailut kuullostavat sangen pelottavilta. Huhuissa pyörii Bensebainia, Laimeria ja Schlageria. Kaikkien hintalappu kuullostaa järjettömän kovalta. Mutta eihän se haittaa, koska pelaajat ovat Roselle ennestään tuttuja. Näköjään Zorcin vaihtuminen Kehliin ei tuo ainakaan uusia tuulia hankintapolitiikkaan. Olisihan se aivan liian iso riski etsiä seuran peli-identiteetin mukaisia pelaajia ja valmentajia. Silloin ei tarvitsisi uusia koko kaaderia käskyttäjän vaihtuessa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #127 : 04.05.2022 klo 11:36:56

Yleisellä tasolla ymmärrän tarpeen koota homogeenisempää joukkuetta, mutta viime kausien varoittavien esimerkkien johdosta pakko toivoa, ettei se ole itseisarvo ja hankintojen yhteensopivuus ja taidot ei jäisi homogeenisuudelle toissijaiseksi tekijäksi. Pitkäjänteisyyttä ja hyvää joukkuehenkeä tuskin saa luotua hankkimalla pelkkiä superjunnuja Ranskasta ja Saarilta ja näitä keltamustat on viime aikoina pyrkinyt ryöstökalastamaan jo aiemmassa vaiheessa eli junnujoukkueisiinsa eikä suoraan edustukseen. Reservien säilyminen Drittessä auttaa myös tiettyjen osalta integroinnissa miesten peleihin, kuten tällä kaudella onkin järkevästi toimittu Coulibalyn, Kamaran ja Finkin osalta. Kuitenkin toivon edelleen, että skouttiyksiköllä on verkot vesillä myös Saksan ulkopuolella, sillä maan sisäiset siirrot ovat lähtökohtaisesti kalliimpia ja Saksan kansalaisuudesta joutuu tällä hetkellä maksamaan myös ekstraa (kuten nyt vaikka Adeyemin esimerkki tulee osoittamaan). Puolustuslinjassa tietynlainen pysyvyys olisi kuitenkin äärimmäisen tärkeää, ja ainakin lähtökohtaisesti Süle&Schlotterbeck-tandemin hankinta vaikuttaa järkevältä. Varsinkin hyökkäyspäässä Saksan valikoima on kuitenkin paljon rajatumpaa ja sanchoja ja gynoebittenssejä ei tahdo oikein löytyä, joten näitä on sekä kustannussyistä että myös puhtaasti tarjonnan johdosta pakko kalastella ulkomailta, ainakin niin kauan kun Saksan juniorimylly alkaa tuottamaan näitä tyyppejä.

Hankintoja on tulossa ja varsinkin huhuttu kuitenkin niin paljon, että myös myyntipuolella on tapahduttava paljon kesän aikana. Pelkästään Akanjin ja Haalandin siirrot eivät oikein riitä, ja tärkeää olisikin päästä eroon useammasta liian kalliista pelaajasta.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #128 : 04.05.2022 klo 18:01:51

Hankintoja on tulossa ja varsinkin huhuttu kuitenkin niin paljon, että myös myyntipuolella on tapahduttava paljon kesän aikana. Pelkästään Akanjin ja Haalandin siirrot eivät oikein riitä, ja tärkeää olisikin päästä eroon useammasta liian kalliista pelaajasta.

Pahoin pelkään, että kalliista turhakkeista on todella vaikea päästä eroon. Jossain artikkelissa mainittiin Schulzin vuosipalkaksi 9M€. Jos summa pitää lähimainkaan paikkansa, ainoa keino miehen ulostamiseen on laskea siirtokorvaus nollaan ja maksaa jatkossakin vähintään 2/3 palkasta. Hirvittää ajatellakin paljonko Meunierille syydetään rahaa koomailusta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #129 : 04.05.2022 klo 22:47:12

Tuskin Schulzille sentään noin paljon maksetaan, mutta aiemmin huhuissa ollut 6m on myös aivan älyvapaa liksa näyttöihin nähden. Meunierin kohdalla on huhuiltu lähemmäs 10m ja allekirjoituspalkkiona kymppi päälle. Sanattomaksi vetää.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #130 : 10.05.2022 klo 12:58:04

Haalandin siirto vahvistetaan tämän viikon aikana ja tänään Dortmundissa bongattu Adeyemi ei ole onneksi miehen suora korvaaja. Haalandista Dortmundiin jäävä siirtosumma jää klausuulin vuoksi ikävän alhaiseksi (kun myös norjalaisen vanhoille seuroille menee osansa) ja kun Adeyemiin palaa rahaa aivan älyttömästi ja toppariosastolle keltamustat hankkivat reilulla 20 miljoonalla Schlotterbeckin, niin lisämyyntejä kaivataan kipeästi, jotta myös muita osastoja saadaan vahvistettua. Akanjin myynti joko Saarille tai Juventukseen tuonee hikiset 20 miljoonaa, mutta muut lähtijät tuskin hirveästi siirtokassaa pullistuttavat kun palkasta pitäisi tinkiä siirron tapahtuessa, joten siirtoikkuna päättynee kompromisseihin. Oma veikkaus kutospaikan pelaajasta on joku bundeksessa jo tasonsa osoittanut jyrä, joka tuomitaan fanien osalta flopiksi ennen siirron julkistamista ja jota yritetään kaupata turhaan ulos koko sopimuskautensa ajan (5 vuotta). Hyökkäyspäähän veikataan kiintiölainaa Madridista eli Jovic osto-optiolla + mahdollisesti joku nuori hyökkääjä kasvamaan korkoa. Salzburgin Tölkkien Seskon agentti on vieraillut muutamaan otteeseen Dortmundissa, mutta en ymmärrä miksi seuransa nuoren miehen suostuisi myymään. Paskan tallin Hlozek on saanut luvan seuraltaan siirtyä n. 20 miljoonalla kesän siirtoikkunassa, mutta en tiedä onko tsekki kuitenkaan vielä pelityyliltään varsinanen ysi. Haller puolestaan olisi hyvinkin kallis paketti ja tietyistä avuistaan huolimatta floppaisi Dortmundissa seuran lähihistorian valmiiden pelaajien siirtojen suhteen tietäen.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #131 : 10.05.2022 klo 14:11:51

No Haller on sentään osoittanut tasonsa Bundeksessa.
Mutta kallishan se varmasti olisi.

Mites yksi Taistelusika? Tosin Jolle ja Dortmundin fyssarit ei ehkä ole mikään paras yhdistelmä.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2022 klo 14:15:54 kirjoittanut Seeteufel »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #132 : 10.05.2022 klo 14:19:34

Aika moni viime aikojen "osoittanut tasonsa Bundeksessa"-hankinnoista kuuluvat vahvasti floppikategoriaan ja istuvat sopimuksensa loppuun saakka palkkalistoilla, kun pelityyli ei ole sopinut alkuunkaan Dortmundin viime vuosien sirkukseen. Ei siinä, Haller toisi kyllä fyysisyydellään mukavan lisämausteen hyökkäypelaamiseen ja miehen arvoa ei mitattaisi puhtaasti oman maalisarakkeen kautta. Mutta 40M siirtosumma ilman jälleenmyyntiarvoa + 10-12M vuosittainen palkkakuitti on sellainen paketti, että se on olisi osuttava täysin maaliin.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #133 : 10.05.2022 klo 15:24:03

Eikös tässä lähiaikoina ollut jotain puhetta, että ex-superjunnu Moukoko saatettaisiin kaupata kesällä?

Noin muutenhan Rosella tulee olemaan vaikeaa sovitella kaikki yläkerran miehet kentälle, jos sinne pitää Adeyemin lisäksi hommata vielä joku sentterikin.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #134 : 10.05.2022 klo 17:44:35

Noin muutenhan Rosella tulee olemaan vaikeaa sovitella kaikki yläkerran miehet kentälle, jos sinne pitää Adeyemin lisäksi hommata vielä joku sentterikin.

Sovittelua toki helpottaa se, että Reus vetää jokaisessa pelissä täyttä ysikymppistä oikeana hyökkääjänä.

Kärjessä sitten vaikka Haller, jota tuuraa kerran viiteen peliin Tigges 3min pelin lopusta. Ongelmia tulee vain vasemmalla, jossa Adeyemi, Malen, mahdollisesti Brandt, Hazard, Bynoe-Gittens ja Reyna jakaa peliajan mitä Wolfilta jää. Asiaa helpottanee, että Reynan takareidet kestää vain 6min kerran kolmeen kuukauteen. Brandtin voi sijoittaa myös keksikentän moottoriksi. Myös Bellinghamille annetaan hyökkäävämpi rooli. Keskikentän pohjalla Dahoud, joka keskittyy pelin rakenteluun ja hyökkäämiseen. Vasenta laitaa hinkkaa, etenkin ylöspäin Guerreiro ja oikealla Meunier löytää toissakauden tasonsa. Sitten ihmetellään kuinka heikkoja hankintoja Sule ja Schlotterbeck olikaan, ja Kobelillekin etsitään jo seuraajaa.

Oikeastaan jättäisin kärjen hankkimatta, jos kerta Malen sellainen on ja Moukoko jäisi. Jos nämä olisi tyhjiä arpoja, niin vaikka Hazard piikkiin. Rahat iskisin keskikentän pohjalle, jos kerta Brandt/Hazard myydään. Mielenkiintoinen kausi tai ainakin kesä tulossa.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #135 : 10.05.2022 klo 17:51:54

Moukokon sopimus päättyy 2023 ja junnu on nähtävästi nihkeä jatkamaan sitä vähäisen peliajan vuoksi. Vaikka ikää on vasta 17 vuotta, en ole toistaiseksi nähnyt mitään merkkejä poikkeuksellisesta talentista. Yhden pelin perusteella pitäisin saman ikäistä Jamie Bynoe-Gittensiä lahjakkaampana lupauksena.

En kyllä alkuunkaan ymmärrä seurapomojen logiikkaa hankintojen suhteen. Malen ja Adeyemi eivät kumpikaan ole laitureita eivätkä kyllä perinteisiä ysejäkään. Miten ihmeessä heitä on tarkoitus peluuttaa, jos tarkoitus on vielä hankkia puhdas kärkipelaaja? Ehkä 433 voisi toimia, mutta käsittääkseni Rose ei ole sitä harrastanut.

Pelaajana Haller olisi varmasti aivan passeli, mutta hinnan pitäisi olla enemmän kuin kohdallaan. Ei ole mitään valoa maksaa kymmeniä miljoonia kohta 30-vuotiaasta kaverista, jonka jälleenmyyntiarvo tulisi olemaan nolla. Huhuissa pyörivät nuoremmat kaverit olisivat kaikki enemmän tai vähemmän helkkarin kalliita arpoja. Jollen taso ei riitä edes vähää alusta.

Pahoin pelkään günthersin olevan oikeassa myös muiden hankintojen profiileista. Laimer/Schlager ja Bensebaini 25 miljoonan siirtokorvauksella ja schulzmaisella palkalla kuullostaa voittavalta strategialta.

 
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 72│27


Vastaus #136 : 12.05.2022 klo 21:38:52

BVB-väen ikisuosikki Schmelzer pistää kengät naulaan:

https://www.kicker.de/bvb-urgestein-schmelzer-verkuendet-karriereende-901971/artikel
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #137 : 12.05.2022 klo 23:23:22

Schmellen kosketus ei ollut ehkä samettisin ja muutenkin hyökkäyspään toiminta jätti paljon toivomisen varaa. Kaveri antoi kuitenkin aina kaikkensa ja hoiti tonttinsa puolustuksessa (lisätietoa Robbenilta). Mestaruusjoukkueiden runkopelaaja ja 17 vuotta Dortmundin paidassa ansaitsee paikkansa seuralegendojen joukossa.

Schmelzerin jäähyväiset jäävät kuitenkin vielä suuremman hahmon varjoon, kun Michael Zorcin keltamusta polku tulee myös päätepisteeseensä lauantaina. Herran 44 vuoden katkeamaton putki seuran palveluksessa on jotain täysin ainutlaatuista nykyaikana. Pelaajana ja kapteenina cup-voitto, kaksi mestaruutta sekä isokorvaisen voitto. Managerina kaksi salaattilautasta ja kolme Pokalia, mukaanlukien 2012 tupla. Vaikea kuvitella ketään toista, joka olisi samalla tavalla lyönyt puumerkkinsä BVB:n menestyksen eteen.

Lauantaina voi olla tunteet pinnassa.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #138 : 16.05.2022 klo 17:09:44

Kelta-mustien kausi tuli päätökseen, sarjasijoitus toinen, kahdeksan pistettä Bayernista ja -12p Eurooppa- liigan paikasta. Kautta kuvaa tasapaksu, mutta voitokas suorittaminen, kaksi Der Klassiker tappiota, kaksi kertaa turpaan Leipzigilta ja yksi tappio Leverkusenille. Bulissa muut pahimmat hyytymiset tulivat joulun alla Herthaa vastaan ja haluton tasuri Augsburgia vastaan. Muutamia kertoja sitten Dortmund antoi vastustajille isän kädestä, mukavia hetkiä nämäkin, koska aina peli ei ollut halutunlaista. Ajoittain kenttätapahtumia hallitsi ennakkoon paljon heikompi vastustaja. Lisäksi Cupissa noutaja tuli St. Paulin muodossa. Euroopan seikkailu alkoi hyvin, mutta vastustajina Ajax, Sporting ja Rangers olivat aivan liian nopeita ja nälkäisiä. Pitkäksi venyneet EM-kisat ja etenkin runsaat loukkaantumiset varjostivat kautta, puolustajista kukaan ei pelannut lähellekään täyttä kautta. Positiivista jos pitää hakea, niin mitään isoa korona-aaltoa ei joukkueeseen iskenyt, vaan ilmoitetut tapaukset olivat yksittäisiä.

Pelaaja-arvostelut, saa ja pitää ottaa kantaa, Buli- tilastot luntattu Liv...Flashscoresta.

Maalivahdit:
Kobel #1: (29 ottelua) Ihan mukiinmenevä kausi. Vaikka verkko heilui omissakin reilusti, ei isompia imurointeja ja loistopelastuksien määrä kasvoi kauden jälkipuoliskolla. Taktiikan mukaisesti avasi 99,9% tapauksista lyhyellä. Kausi päättyi loukkaantumiseen keväällä.
Hitz #35: (5 ottelua) Asiallinen varaveskari, joka vaihtaa maisemaa, huhuttu Sveitsiin.
Bürki #38: (1 ottelu) Pelasi kauden viimeisen pelin. Miltei koko kausi koirankopissa, ei asiaa edes vaihtopenkille, saatiin palkkoineen savustettua Jenkkilään.

Puolustus:
Mateu Morey #2: Koko kausi telakalla, palaillut harjoituksiin.
Zagadou #5: 15o 0+0. Sai loppukautta kohden pakonkin edestä peliaikaa. Verkkainen jättiläinen. Yllättävän taitava, mutta riplailu johti muutaman kerran pallonmenetykseen ja maaliin. Lisäksi aiheutti rankkareita. Vaihtaa maisemaa, huhuttu Englantiin, mutta kenellä tämänkaltaiselle pelaajalle tarve?
Raphael Guerreiro #13: 23o 4+2. Ainakin Hradecky muistaa vaparimaalin syksyltä, lisäksi muutama muu urheiluruutusuoritus, omiin päin laiska ja pehmeä. Laitetaan lihoiksi, jos joku vaan maksaa.
Schulz #14: 16p 0+2. Loukkaantumissumassa sai mahdollisuutensa, mutta taso oli jatkuvasti todella heikko. Syötöt meni minne sattui ja pallovarmuus joka suuntaan heikolla tasolla, omatkin turhautuivat. Kaikille osapuolille varmaankin parasta, että löytäisi pelipaikan ja palkanmaksajan jostakin, väläytteli kuitenkin kaikista heikoimpia vastustajia vastaan.
Hummels #15: 23o 1+2. Loukkaantumiset ja varmaan henkkoht asiat vaivasivat. Virheiden määrä kasvussa, silti ajoittain hyvääkin tekemistä.
Akanji #16: 26o 1+0. Etenkin alkukauden puolustuksen, ellei koko joukkueen paras pelaaja. Paikkaili muiden virheitä ja pelasi varmaa, lisäksi pysyi terveenä. Taso alkoi tippumaan pitkin kautta, kuvioihin tulivat polvivaivat ja jatkosopimusneuvottelut. Kaiken järjen mukaan myydään ihan rahaa vastaan.
Emre Can #23: 24o 5+1. Monen paikan höylä, joka upotti muutaman rankkarinkin sisään. Siitä harvinainen pelaaja tämän kauden ryhmässä, että taso nousi kauden mittaan. Kun on pelipäällä, niin ehdottomasti vahvistus joukkueelle.
Meunier #24: 17o 2+4. Hieno parannus viime kaudesta, virheiden määrä tippui dramaattisesti. Oli alkukauden avainmiehiä, mutta loukkantui tammikuussa, juuri kun Barca oli tullut apajille :)
Passlack #30: 10o 1+0. Sai peliaikansa neljässä ryppäässä ja pelasi ihan asiallisesti. Tietää miltä penkillä istuminen tuntuu. Täyttää paikkansa joukkueessa paremmin kun moni muu. Ongelmissa puolustussuuntaan, mutta tämän kauden osalta aliarvostettu.
Pongracic #34: 17o 0+0. Vuokrapelaaja, joka sai peliaikaa laskevalla trendillä, syystäkin. Sinäänsä onnistunut vuokraus, että puolustus kärsi useista poissaoloista. 

Keskikenttä:
Dahoud #8: 22o 2+3. Odotin läpimurtoa, mutta kieltämättä jäi vähän vielä piippuun. Joukkueen parhaita ja monipuolisimpia pelinrakentajia, mutta alaspäin heiveröinen ja joutuu paljon rikkomaan käsillä. Kärsi myös loukkaantumisista ja kauden päätti olkapäävamma. Jos jatkaa, niin vierelle joku fyysinen jyrä, niin hyvä tulee.
Hazard #10: 23o 4+1. Jäi väläyttelyn tasolle, eikä omaa paikkaa löydy. Huhutuista ulostettavista pelaajista Hazardin pitäisi olla listan kärjessä.
Reinier #20: 13o 0+0. Vähän peliaikaa, vähän näyttöjä, paljon paloi euroja. Turisti pahimmasta päästä, mutta kieltämättä ihan loppukaudesta erottui edes hiukan kentällä. Tuskin Brassien Olympia- joukkueeseenkaan ihan kuka tahansa pääsee.
Bellingham #22: 32o 3+8. Kauden paras ja tasaisin pelaaja, vaikka hieman hyytyi kauden mittaan, lisäksi vältti pitkät poissaolot. Lonkeromaisilla jaloilla tekee taikojaan ja tuntuu pelaavaan isolla sydämellä. Jos kehitys jatkuu samalla kaavalla, niin ensi kaudella sarjan paras pelaaja ja kasvot. Turhautuu usein, rikkoo paljon ja on itse monesti keräilemässä kamojaan. Hiukan malttia ja kaksinkamppailuvoimaa, niin tulevaisuus kirkas.
Witsel #28: 29o 2+0. Vastuu aaltoili pitkin kautta, mutta sai lopulta paljon pelejä, kun keskikentän materiaali oli ohut. Koneesta otettu parhaat tehot jo irti ja jatkaa uraansa muualla.
Wolf #39: 27o 3+1. Pelasi useita eri paikkoja laidoilla, olisi tarvittaessa varmasti mennyt maaliinkin. Vastuu kasvoi pitkin kautta ja sai varmasti haluamansa läpimurron BVB:ssä. Toi kieltämättä laajuutta ja muutaman suonenvetokin osui, kovimmissa peleissä hukassa.

Hyökkäys:
Gio Reyna #7: 10o 2+1. Teki kauden kolmeen ensimmäiseen peliin kaksi maalia, sen jälkeen vammat pilasi kauden. Muutaman kerran paluuyritykset päättyivät kyyneliin. Toivottavasti saa kesän aikana jalkansa kuntoon.
Haaland #9: 24o 22+7. Otti Dortmundista käsin jalkapallomaailman haltuun! Maaleja tuli liukuhihnalta ja se lienee pääasia. Kehitettävää jalkapalloilijana varmasti vielä on, mm. häviää paljon kaksinkamppailuja. Räjähtävä pelaaja, joka pinkoi usein maalintekoon. Loukkaantumiset vaivasivat ja ties kuinka rikki lopulta pelasi, mutta oli välillä hukassa ja haluton kentällä. Viimeiseen 10 peliin "vain" kuusi maalia, joista kolme rankkarista ja seitsemän peliä näistä ilman maalia. Korvaajan löytäminen hankalaa, markkinamielessä lähes mahdotonta.
Reus #11: 29o 9+13. Lähes täysi kausi ja isolla vastuulla. Tehot ok ja työmoraali hyvä. Yksi paikka avauksessa lukittu kapteenille, vaikka taso laskenutkin.
Moukoko #18: 16o 2+0. Päätti kauden, mahdollisesti Dortmund- aikansa, hienoon maaliin. Paljon loukkaantumisia ja vähän peliaikaa. Joku voisi sijoittaa siirtokassan jonnekin muualle ja antaa Moukokolle isot saappaat. Näyttänyt, että pystyy tekemään maaleja.
Brandt #19: 31o 9+8. Hyvät tehot paperilla, ongelmat puolustuspelaaminen ja ihmeelliset kämmit omalla kenttäpuoliskolla. Maksavan katsojan kannalta viihdyttävä pelaaja, valmennus ei välttämättä tykkää. Ilmeisesti Julianiallakin kokeillaan kerryttää siirtokassaa.
Malen #22: 27o 5+3. Ensimmäinen kausi ei ollut mikään menestys. Tehot jäi piippuun ja maalitkaan eivät osuneet kriittisiin kohtiin. Ajautui laituriksi, jossa väläytteli. Tasonnoston paikka ensi kaudella.
Tigges #27: 9o 3+0. Olemattomalla peliajalla (n.120min) kolme kaappia, hyvä. Muissa kilpailuissa sitten hiljaisempaa. Nilkkavamma päätti kauden.
Knauff #36: 5o 0+0. Ei saanut vastuuta tai onnistumisia. Mutta saanut molempia Frankfurtissa vuokralla ja tehnyt jonkin sortin läpimurron.
Bynoe-Gittens #43: 4o 0+0. Aka JBG. Väläytteli harhautustaitojaan kauden lopussa ja voi hyvinkin olla että on pelaajatyyppinä juuri mitä lääkäri määrää.

Muutama uusi pelaaja jo julkaistu, mutta seuraillaan mitä markkinoilla vielä tapahtuu. Toivottovasti joku avaa uuden kauden ketjun ajallaan, jos ei niin palataan asiaan heinäkuun alussa, kun harjoituskausi alkaa. Onko leiristä julkaistu mitään faktaa? Joka tapauksessa kiitos kuluneesta kaudesta.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #139 : 16.05.2022 klo 22:11:48

Varsin hyvää analyysiä! Muutaman kaverin kohdalla näkisin suoritukset hieman positiivisemmassa valossa, muutama taas saisi vähän tylympääkin palautetta - mutta noin yleisesti ottaen olen aika lailla samoilla linjoilla!

Vaikka pistesaalista ja sijoitusta (kauden mittaan ja lopussa) ei varsinaisesti voi pitää mitenkään huonona - pieni pettymyshän kaudesta käteen jäi. Erityisesti harmittamaan jäivät varsin heikot esitykset Mestarien liigassa (ja Eurooppaliigassa), Cupissa sekä otteluissa Bayerniä ja Leipzigiä vastaan. Hieman yllättävästi tehtiin kauden maaliennätys, vaikka välillä tuntui että maalipaikoille pääsy oli kovin vaikeaa. Noh, ehkä lopulta positiiviseksi asiaksi voikin laskea sen, että viimeistelyvarmuus oli välillä oikeinkin hyvä.
Winston Bogart Company

Poissa Poissa


Vastaus #140 : 20.05.2022 klo 13:53:47

Rose ulos, Farke ja Pukki sisään.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #141 : 20.05.2022 klo 13:57:58

Roselle monoa. Kyyneleeni ovat rajalliset. Vaikka hurjat loukit vaikeuttivat tehtävää, joukkue ei missään vaiheessa vakuuttanut pelillisesti. Peli-ilme ei myöskään kehittynyt kauden aikana. Ja jos joku pystyi tunnistamaan selkeän taktisen konseptin, sen voisi paljastaa meille muillekin.

Nähtäväksi jää, kaivetaanko Terzic takaisin parrasvaloihin vai haetaanko kokonaan uutta ratkaisua. Uskottavat vaihtoehdot ovat tosin vähissä.
Unbesiegbar

Poissa Poissa


Vastaus #142 : 20.05.2022 klo 13:59:49

Hütter ja Kohfeldt ovat vapaana  :)
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #143 : 20.05.2022 klo 16:08:10

Ruhr Nachrichten on tietävinään Terzicin olevan uusi vanha valmentaja. Varmasti huonompiakin ratkaisuja olisi tarjolla. Edellisestä stintistä poiketen nyt on koko kesä aikaa ajaa sisään omaa pelifilosofiaa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #144 : 20.05.2022 klo 16:32:09

Hyvin käytetyt reilu 5 miljoonaa "Ylos" Eipä siinä, se piirtää kellä on liitua.

Hitz siirtyy Baseliin.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 72│27


Vastaus #145 : 20.05.2022 klo 16:50:07

Hitz siirtyy Baseliin.

Lotkan siirron mennessä kaiketi käräjille ovat hankkimassa penkille Regensburgin Alexander Meyerin.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #146 : 20.05.2022 klo 18:00:19

Hyvin käytetyt reilu 5 miljoonaa "Ylos" Eipä siinä, se piirtää kellä on liitua.

Rosesta päästiin sentään nopeasti eroon. Herr Schulz maksoi viisi kertaa enemmän eikä lähde pois kulumallakaan  :)
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #147 : 20.05.2022 klo 20:38:10

Toivottavasti uusimmat hankinnat eivät sitten olleet puhtaasti Rosen miehiä, muuten meno on kuin sirkuksessa. Toki siis parempi, että Rose sai monoa jo nyt, kun kerran olisi istunut kuitenkin hataralla pallilla potkuja odotellen syyskauden. Luulisi, että joku aviisi uskaltaisi pikku hiljaa kritisoida myös Watzkea valmentajarallista, kun vain Kloppo on kunnolla onnistunut ja saanut myös luottoa.

Toivottavasti Kehl puhui myös kevään ajan paskaa eikä tässä nyt käynyt niin, että Watzke ja Sammer jyräsivät Rosen ulos vasten tuoreen utjn toiveita.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ruhe in Frieden, Achim!


Vastaus #148 : 20.05.2022 klo 22:50:40

Hyvin käytetyt reilu 5 miljoonaa "Ylos"

Tällä rahalla sai ostettua Gladbachin ulos tattiliigamarkkinoilta lähivuosiksi. Sellainen köyhän miehen Bayern-liike.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #149 : 20.05.2022 klo 23:29:30

Tällä rahalla sai ostettua Gladbachin ulos tattiliigamarkkinoilta lähivuosiksi. Sellainen köyhän miehen Bayern-liike.

Tuskin olet tosissasi vihjaamassa, että vastustajan heikentäminen oli iso motivaatio Rosea aikoinaan hankittaessa?

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa