FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.06.2022 klo 09:22:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 21-22  (Luettu 29898 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Shefki Wilson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Megaforce Eisenhüttenstadt


Vastaus #150 : 21.05.2022 klo 10:53:42

Isot syö pienet, täältäkö luin? Niin se on Schalkekin keikkunut Deloitten rahaliigassa ja kupannut surutta pienempiään.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #151 : 23.05.2022 klo 16:24:10

Terzic on uusi valmentaja kolmevuotisella sopimuksella.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 23.06.2022 klo 18:36:33

Nähtävästi hyökkääjäruletissa pallo pysähtyi Halleriin. Kaveri on jo bongattu lääkärintarkastuksessa ja sopimus julkistettaneen viimeistään huomenna. Ruhr Nachrichten tietää siirtosumman olevan 35 miljoonaa. Tästä on hieman kaksijakoiset ajatukset. Hintalappu on korkea 28-vuotiaasta pelaajasta, jonka jälleenmyyntiarvo tulee olemaan saludoja. Toisaalta kun miettii realistisia vaihtoehtoja, olisiko parempaakaan ollut tarjolla? Kalajdzic olisi maksanut lähes saman verran. Hitaana ja vaatimattoman tekniikan omaavana hän olisi ollut väärä pelaajatyyppi. Hlozek olisi täysi arpa ja Ekitie varsin kallis arpa. Haller on kuitenkin jo osoittanut pystyvänsä pelaamaan kohtuullisen korkealla tasolla tässä liigassa. Lisäksi mies ei ole täysi puujalka, joten hän pystyy osallistumaan peliin muutenkin kuin pääpalloissa. Tässä mielessä kyseessä on jopa parannus Hirveen verrattuna.

Rheinlanddammilla on muutenkin ovi käynyt vinhaa tahtia kauden päättymisen jälkeen. Ainakin päällisin puolin seurajohto on tosissaan paikkaamassa kaaderin kipupisteitä.

Valmennuksessa Rosen potkut oli mielestäni ainoa oikea ratkaisu. Joukkue ei osoittanut kauden aikana mitään merkkejä kehittymisestä. Päin vastoin. Kevättä kohden otteet menivät entistä synkemmäksi eikä joukkueen viretilanne vaikuttanut missään vaiheessa energiseltä. Minulle ei myöskään koskaan valjennut Rosen pelifilosofia tai oliko sitä lainkaan.

Terzicin osalta vähän samat mietteet kuin Hallerista. Ei nyt aiheuta hurraa-huutoja, mutta taisi kuitenkin olla paras vaihtoehto. Hänelläkin oli sangen tahmea alku edellisessä pestissä, mutta miehen kunniaksi otteet kuitenkin paranivat kauden edetessä. Etukäteen luvatuttu aggressiivinen peli-ilme ei tosin kovin selkeästi näkynyt ulospäin. Toivottavasti Dortmunder Junge pystyy nyt paremmin iskostamaan ajatuksiaan, kun käytössä on täysi harjoittelukausi.

Keskuspuolustus meni uusiksi, kun sisään hankittiin tulevaisuuden topparipari Süle ja Schlotterbeck. Heidän suhteen olen erittäin optimistinen. Molemmat omaavat kaikki modernin topparin ominaisuudet nopeuden, kovuuden ja riittävän tekniikan muodossa. Ja he olivat jo päättyneellä kaudella liigan parhaat pelipaikallaan.

Kärkeen naarattiin isolla rahalla Adeyemi pikkutölkeistä. Tosin tarkoitus on nähtävästi peluuttaa häntä laidalla yhdessä Malenin kanssa Hallerin toimiessa ysinä. Tämän suhteen olen melko skeptinen. Kumpikin vaikuttaa enemmän suoraviivaiselta vauhtiveikolta eikä murtautumaan kykenevältä harhauttelijalta. Toivottavasti olen väärässä, mutta tunnistan tässä 70 miljoonaan riskin.   

Keskikentän pohjan uusi rouhija on kilipukeista tullut Salih Özcan. Halvalla saatiin ja on varmasti parannus viime kausien Witseliin verrattuna. Jää kuitenkin nähtäväksi, onko hänellä riittävästi taitoa nostamaan peliä uudelle tasolle? Low risk medium reward -tyyppinen haku, mikä on aivan tervetullutta tässä taloustilanteessa.

Ulostuslista on vielä pitkä, sillä kalliit hankinnat pitäisi saada jotenkin rahoitettua. Akanjin siirron Manchesterin punaisiin piti olla varma, mutta uusi valmentaja ei haluakaan häntä. Tässä on nyt iso riski vuoden päästä tapahtuvalle Bosmanille. Schulzista haluttaisiin eroon, mutta järjettömällä nykysopparilla se jää haaveeksi. Guerreiro oltaisiin valmiita myymään, jos löytyisi ostaja. Tällöin tilalle hankittaisiin Hoppilta Raum mottipäisellä summalla. Kiitos ei. Viimeisin huhu vie Hazardia Newcastleen. Kiitos kyllä. Ai niin. Suurin takaisku tapahtui, kun Tigges myytiin Kölniin. Kuka nyt otetaan kentälle lopun takaa-ajoasemassa?

 
Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa