FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.09.2021 klo 21:03:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 21-22  (Luettu 5317 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 24.08.2021 klo 13:55:55

Mielestäni Passlack pelasi ihan mukiinmenevästi Freiburg - pelissä, siitä lähtien kun vastustaja lakkasi hyökkäämästä.

Onko Schulzista kuulunut mitään? Ilmeisesti otettiin vaihtoon kun mikään ei onnistunut? Selostaja höpötteli loukkaantumisesta.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #26 : 25.08.2021 klo 23:18:06

Schulz sai lihasvamman ja pitää taukoa yleisurheilusta ainakin tulevan viikonlopun yli.

Delaney siirto Sevillaan on varmistunut. Siirtokorvauksena saadaan huikeat kuusi miljoonaa plus mahdollisia bonareita. Aikoinaan maksettiin Bremenille 20 miljoonaa enemmän, joten mistään loistohankinnasta ei voida puhua. Vielä pitäisi päästä eroon Bürkista ja Wolfista. Aika alkaa käymään vähiin.

Nähtävästi myös viime hetken paniikkihankinta on suunnitteilla. Zorc & Kehl ovat tehneet todella yllättävän havainnon, että molemmilla laidoilla on puutteita. Eiköhän jostain vielä löydetä sopivan ylihintainen kehäraakki.

Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #27 : 26.08.2021 klo 20:29:24

Tällä kertaa kirjekuoret löysivät tiensä oikeaan osoitteeseen. Yleisön kannalta kiinnostavat vastustajat, mutta kaikkia vastaan keltamustien pitäisi olla selkeä suosikki. Ilman koronaa olisi suuri kiusaus lähteä johonkin otteluun paikan päälle.
Echte liebe.

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #28 : 26.08.2021 klo 21:25:50

Juu, ei mitenkään pahin mahdollinen arpa. Mielenkiintoisia, eikä varmasti mitenkään helppoja pelejä silti. Turkin reissuista on aina oma jännityksensä, kysykää vaikka ManU:lta! :)
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 27.08.2021 klo 12:43:59

Mielenkiintoista ettei kukaan ole kiinnostunut Bürkista, mies menetti pelinumeronsa ja tippui 3. maalivahdiksi, ja silti roikkuu edelleen mukana. Myös mielenkiintoista, että Passlackille annetaan peliaikaa, mutta Wolfille ei. Kuvittelisi, että nuo kaverit jollekin kelpaisi edes lainasopimuksella.

Halstenbergin siirto on ilmeisesti kaatunut, miestä ilmeisesti kaavailtiin toppariksi kolmen linjaan, mutta syystä tai toisesta tämä siirto ei ole menossa maaliin. Valentin Lazaro ja Diogo Dalot on pyörinyt nyt huhuissa, ja näistä Dalot lienee fiksumpi hankinta puolustuspelaajana. Lazaro lienee enemmän hyökkäävämpi vaihtoehto. Kolmen topparin linjaan on vaikea siirtyä nykyisillä vaihtoehdoilla, eli saa nähdä millä formaatiolla Rose nyt päätyy lopulta pelaamaan, kun kaikki on kunnossa.
Echte liebe.

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #30 : 28.08.2021 klo 13:57:43

Huh-huijaa.. Ei taida tylsää tulla BVB:n matseja seuratessa tänä(kään) vuonna! Saa nähdä miten hermot kestää.

Aikamoista sekamelskaa oli tosiaan aika ajoin peli eilen. Puolustus oli karmeaa katsottavaa ajoittain, mutta se ei kyllä rajoittunut vain puolustaviin pelaajiin, vaan koko joukkueella tuli virheitä, jotka johtivat vaarallisiin vastahyökkäyksiin / vastustajan hallintaan omalla puoliskolla. Peli on siis vielä todella keskeneräistä, ja siihen suuri syy toki löytyy sairaspenkiltä, mutta kyllä taitaa terveilläkin olla vielä rytmiin ja pelisysteemiin sisään pääsyn kanssa ongelmia.

Majutauko tulee siis ihan hyvään väliin, vaikka joukkuepelin parantamiseen siitä ei juuri apua olekaan, kun niin suuri osa pelaajista on edustamassa omia maitaan.

Jotain positiivistakin eilisestä pelistä on toki löydettävissä, hyvän viihdearvon lisäksikin. Hieman on Malenin todelliset kyvyt vielä arvoitus, mutta eilinen esitys antoi jo vähän viitteitä paremmasta. Toivottavasti saisi nyt pian muutamia oikeita onnistumisia tililleen, niin ehkä suurin yliyrittäminen vähenisi ja otteisiin tulisi vähän rentoutta. Muutenkin hyökkäyspäässä löytyi tällä kertaa tehojakin, vaikka paikkoihin nähden maalimäärä jäi edelleen vähän mahdollista pienemmäksi. Maaleja on toki syytä tullakin, sillä niitä tulee kyllä omaankin päähän - ellei puolustuspeli nyt jostain kumman syystä yht’äkkiä parane aivan oleellisesti. Onneksi Kobel vaikuttaa kyllä huippumolarilta, jota eilenkin saadaan isolta osalta kiittää voitosta. Mahdottomiin vaan ei pysty hänkään. Hieman käy häntä jopa sääliksi, kyllä joukkueen pitäisi pystyä pitämään vastustajan maalipaikat , läpiajot yms. hieman harvalukuisimpina!

Vaikka eilen toisen puoliskon BVB:n (puolustus)peliä voi aivan ansaitusti arvostella, kyllä vastustajan pelillekin voi antaa tunnustusta. Pieni pelisysteemin ja intensiteetin muutos käänsi pelin BVB:n päätyyn. Mielestäni Hoffenheim pelasi varsin hyvin, ei kaikki ollut BVB:n huonoutta! Vastustajan linjan nosto toki antoi samalla tilaa Dortmundin hyökkääjille - ja kun heille antaa hieman tilaa, maaleja alkaa aika usein syntyä!
Echte liebe.

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #31 : 12.09.2021 klo 10:04:20

Eipä muuttunut pelinkuva paljoa kahdessa viikossa! BVBn pelinrakentelu ja hyökkäyspeli olivat jälleen varsin hyvässä kuosissa, mutta puolustuspäässä oltiin liian usein suurissa ongelmissa. Erityisesti Leverkusenin nopeat ja tehokkaat vastahyökkäykset olivat myrkkyä BVBn puolustukselle, mutta vaarallisille maalipaikoille tuntui vastustaja pääsevän muillakin tavoilla. Pongracic vaikuttaa kyllä aivan kelpo vahvistukselta, mutta useissa tilanteissa puolustuksen yhteispelissä näytti vielä olevan ajoitus- / sijoittumis- yms. puutteita.

Muutamia uusia positiivisiakin nostoja pelistä löytyi. Erityisen ilahduttavia olivat Meunierin onnistumiset hyökkäyspäässä / maalitilanteiden alustuksesssa. Koska Meunier huonoista oikean laitapakin vaihtoehdoista nyt tällä hetkellä on kuitenkin se vähiten huono, on ilahduttavaa että hyökkäyspäässä kykyä hyviinkin ratkaisuihin löytyy - vaikka muutoin pelissä puutteita (mm. puolustuspeli, pallovarmuus) edelleen löytyykin valitettavan paljon. Brandt on kyllä haastava kaveri. Pallonmenetyksiä - usein erityisen vaarallisia sellaisia - tulee aivan likaa, ja välillä taas saadaan todistaa eilisen maalin kaltaisia huikeita suorituksia. Ihan tuli yksi Benzeman maali EM kisoissa mieleen haltuunotosta! Hyökkäyspäässä onnistumisia tuli muutoinkin, kun tilaa löytyi yllättävänkin hyvin. Jos BVB puolusti huonosti, Leverkusen puolusti - jos vain mahdollista - vieläkin huonommin.

Viihdearvot olivat siis taas kohdallaan. Ja samoin oli BVBn kannattajien hermot edelleen kovilla. Mutta erityisesti nyt ruuhkaviikkojen alla huolestuttaa loukkitilanne. Majutauko ei tilannetta parantanut, vaan pikemminkin päinvastoin. Onneksi Hummels näyttäisi pikkuhiljaa pääsevän pelikuntoon. Jokatapauksessa avainmiehien rasitus on nyt todella kova. Nyt kun keskeisille miehille iskee loukkeja, ei penkiltä enää tahdo mitat täyttäviä vaihtoehtoja löytyä. Aivan veitsenterällä mennään.

Keskiviikkona on edessä todella mielenkiintoinen vierailu Turkkiin. Voitto toki tähtäimessä, mutta ehkä olisin tasuriinkin tyytyväinen!
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #32 : 13.09.2021 klo 19:51:19

Vaikka Dortmundin seuraaminen on kuluttanut nitrovarastot loppuun jo alkusyksystä, todellisuus ei ole aivan yhtä paha miltä se näyttää. Puolustus ei ole todellakaan betonia, mutta toisaalta vastustajilla on tähän saakka uponnut lähes jokainen kuti. Eiköhän tämä hieman tasoitu kauden mittaan. Myös loukit ovat rassanneet juuri takalinjoja. Luulisi terveystilanteen kohenemisen heijastuvan hiljalleen myös parempana joukkuepuolustamisena. Lieventävistä asianhaaroista huolimatta helppojen pallonmenetysten määrää täytyy karsia runsaasti. Kaksi ensimmäistä takaiskua saivat alkunsa ensin Guerreiron ja sitten Brandtin toilailuista.

Vaikka Meunier osoitti pieniä elonmerkkejä ylöspäin, kyseessä on edelleen joukkueen heikoin lenkki. Jospa hän edes parantaisi katastrofista surkeaksi, olisi sekin jo EOM:ää. Sitä vastoin Pongracic vaikuttaa aivan näppärältä alelaarista kaivetuksi kaaderin leventäjäksi. Koomailut pysyivät poissa repertuaarista, millä noustaan jo korkealle keltamustien pulustushierarkiassa. Witselin voisi hiljalleen siirtää supersubiksi. Kilpikonnan liike ja keskikentän pohja ei ole voittava yhdistelmä. 

Hyökkäys näyttää olevan tälläkin kaudella varsin hyvässä iskussa. Varsinkin jos Hirvi kestää hirmuiset minuutit. Reusin otteet ovat palautuneet vuoden takaisesta aallonpohjasta. Lisäksi Guerreiro, Dahoud, Reyna, Malen ja Brandt ovat kaikki sangen taitavia kavereita. Tosin viimeksi mainittu aiheuttaa flegmaattisuudellaan useita raivokohtauksia jokaisen pelin aikana.   

Siirtoikkunan loppu osoitti seurajohdon asettava stabiilin talouden äkkimenestyksen hakemisen edelle. Mikä on mielestäni oikea strategia. Toki aina voi kyseenalaistaa oliko strategian toteutus kaikilta osin onnistunutta.  Joku olisi voinut suunnata käytössä olevat resurssit eri kohteisiin. Kobel on selkeä parannus tolppien välissä ja samoin Malen vaikuttaa aivan pätevältä jannulta. Olisiko kokonaisuudesta saatu kuitenkin parempi panostamalla laituriin ja oikeaan laitapakkiin? Ihmetyttää myös kyvyttömyys päästä eroon Bürkista ja Wolfista. Nähtävästi janttereille maksetaan sen verran hyvin, että se kompensoi kauden mittaisen katsomokomennuksen.   
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #33 : 13.09.2021 klo 21:05:58

Huhujen mukaan Burkille maksetaan bruttona €6m ja julkisen autoperseilytuomion perusteella Wolfille bruttona €5m vuodessa. Eipä mikään muu joukkue noita summia maksa, joten syystäkin Recaro tai popparit katsomossa kiinnostaa.

Pongracic pelasi myös mielestäni ihan hyvin, miehestä tuli hieman Sokratis-fiilikset pelityylinsä vuoksi. Sen verran innokkaasti mies kuitenkin rappasi, että joulukortti tai vastustajalle älytön rankkari jossain vaiheessa ei yllätä. Jos huhut miehen kustannuksesta (palkka €2,5m ja ei siirtokorvausta / nimellinen korvaus) pitävät paikkansa, niin ensinäkemältä ihan pätevä laastarihankinta siirtoikkunan viime metreiltä.

Witsel kutosena ja Dahoud kasina ei toiminut lauantaina pätkääkään, joten toivottavasti valmennusjohdolla on tuohon ratkaisu jatkossa. Witsel ei kyllä kuukauden perusteella sovi Rosen munaraviin, joten nykyisellä palkalla miehelle ei todellakaan kannattaisi tarjota jatkoa kauden jälkeen.

Juoksuvoiman lisäksi Malenin vahvuudet ovat jääneet minulta huomaamatta, kova kiire  ja sähläys jääneet lähinnä mieleen. Toivottavasti yhteinen sävel löytyy lähiviikkoina muun hyökkäyksen kanssa.

Vierasmatsi Turkissa tuskin on helppo ottelu ja ensiminuuttien takaiskuilta vieraat tuskin välttyvät, mutta kyllähän Dortmundin pitäisi tuolta 3 pistettä kaivaa resursseillaan.

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa