FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.09.2021 klo 21:21:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 ... 29
 
Kirjoittaja Aihe: Tottenham Hotspur 21/22 - Tylsää pimputtelua  (Luettu 66937 kertaa)
18 jäsentä ja 29 vierasta katselee tätä aihetta.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #625 : 11.09.2021 klo 22:19:57

Kammottavaa oksennusta alusta loppuun. Nunon mainostama to dare is to do alkaa vaikuttamaan jo paskalta vitsiltä. Pelkkä taisteluilme ja hyvä joukkuehenki ei paljon jeesaa, jos pallollinen tekeminen on noin saatanan alkeeellista negapaskaa. On ollut sitä muissakin peleissä, tänään mentiin vielä astetta pitemmälle.
Alkaahan tämä olla vähän raskasta kun viimeeksi Spurs on pelannut hyvää futista joskus 2018-19 kauden alussa. Jotenkin Nunon historian tuntien odottikin, että ne ongelmat juuri tulevat esille näitä heikompia joukkueita vastaan.

Kolme puolustavaa keskikenttää ja Alli ylempänä ei toiminut vähää alusta. Kane teki henkilökohtaista historiaa ja ei saanut pelissä yhtään vetoa tai pallokosketusta vastustajan boksissa koko pelissä ekaa kertaa elämässään (täydet 90min). Eipä tänään ollut tarjoilua yhtään, eikä Kane jaksanut palloa itsekkään hakea.

Vaikeahan tuota Ndombeleakaan olisi ollut suoraan pistää kokoonpanoon kesän kiukuttelun jälkeen. Gilin olisi toki voinut laittaa Allin paikalle ja Alli turhan Winksin paikalle.

Eniten tuossa häiritsi Nunon täydellinen jäätyminen ja suunnitelman muuttomattomuus kun kaikki näkivät miten hommasta ei tule mitään. Ainoat vaihdotkin tehtiin loukkaantumisen ja punaisen kortin takia.
john white

Poissa Poissa


Vastaus #626 : 12.09.2021 klo 10:02:39

Minusta eilinen oli hyvä peli.
Jos jo kauden aiemmissa peleissä keskeiset ongelmat olivat jo näkyvissä, niin nyt ne rävähtivät hyvään aikaan silmille ja voidaan korjata. Ainakin jos Nunolla on kyky tehdä niin, eikä jäädä poteroon piiloon, kuten AVB tai Pochettino tekivät.
robinyari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Hibs


Vastaus #627 : 12.09.2021 klo 12:13:37

Minusta eilinen oli hyvä peli.
Jos jo kauden aiemmissa peleissä keskeiset ongelmat olivat jo näkyvissä, niin nyt ne rävähtivät hyvään aikaan silmille ja voidaan korjata. Ainakin jos Nunolla on kyky tehdä niin, eikä jäädä poteroon piiloon, kuten AVB tai Pochettino tekivät.Toivottavasti ei selitä itselleen kaiken johtuneen vain poissaoloista.

Paljon korjautuisi sillä jos joku onnistuisi uudelleenohjelmoimaan tankin pääkopan. Puolustuksen nuno saa / on jo saanut kuntoon, maalivahtiosastosta ei homma jää kiinni, ja hyökkäyspäässä on laatua joskin leveys osin puuttuu. Modric / dembele / uudestisyntynyt tankki olisi kova.
bredi

Poissa Poissa


Vastaus #628 : 12.09.2021 klo 13:08:51

Positiivista eilisestä oli Nunon kommentti pelin jälkeen, jossa totesi keskikentän luovuuden isoksi ongelmaksi. Kohtuullisella fiiliksellä vielä tästä kaudesta, mutta ymmärrän hyvin miksi eilinen esitys repi monella viime kausien haavoja auki.

Toisaalla Potter on ottanut Brightonin kanssa kolme voittoa neljään ensimmäiseen matsiin, hieman Nunoa paremmalla maalierollakin. Mielenkiintoista nähdä, kuinka kalliiksi Potterin missaus lopulta tulee.
Pirkanmaan Pochettino

Poissa Poissa


Vastaus #629 : 12.09.2021 klo 14:25:04

Positiivista eilisestä oli Nunon kommentti pelin jälkeen, jossa totesi keskikentän luovuuden isoksi ongelmaksi. Kohtuullisella fiiliksellä vielä tästä kaudesta, mutta ymmärrän hyvin miksi eilinen esitys repi monella viime kausien haavoja auki.

Toisaalla Potter on ottanut Brightonin kanssa kolme voittoa neljään ensimmäiseen matsiin, hieman Nunoa paremmalla maalierollakin. Mielenkiintoista nähdä, kuinka kalliiksi Potterin missaus lopulta tulee.


Ensin boldatusta. Minusta tämä on erittäin huolestuttava kommentti koutsilta. Koutsilla tulee olla kompetenssia organisoida joukkueen hyökkäyspelaaminen siten, että sieltä löytyy systemaattisia tapoja murtaa keskiblokkia, murtautua maalipaikoille tai vaikkapa käyttää yksittäisten pelaajien vahvuuksia hyväksi systeemin sisällä. Näihin liittyy erilaisia malleja kuten miten joukkue pyrkii idean tasolla hyökkäämään, mitä alueita (tiloja, tendenssejä) se yrittää priorisoida yleisesti tai tiettyä vastustajaa vastaan, näiden mallien sisällä 2-3 (tai useamman) pelaajan yhteistyötä, liikkeiden ajoituksia, pienempien tilanteiden (2vs2, 3vs3) voittamista, jne (etujen luomista ja niiden hyödyntämistä). Mahdottoman laaja aihe, mutta vaikka verrattuna Potteriin, niin Nuno & Spurs on todella paljon perässä. Brightonilla ei myöskään ole laadukkaammat yksilöt käytössä, uskaltaisin väittää, vaan kollektiivin tekeminen on todella korkealla tasolla. Nunon on turha jatkossakaan piiloutua mystisen "luovuuden" taakse, sillä yksikään Spursin kolmesta keskikenttäpelaajasta ei ole huono pelaaja saatika täysin kyvytön ylöspäin. Luovuus opetetaan; se on jotain ylläkuvatun tapaista konkreetiaa, eikä jotain mystistä taika-ainesosaa, mitä joissain pelaajissa syntyessään sattuu olemaan ja toisissa ei.

Jos taas vertaa Manchester Unitedin eiliseen, niin siellä on varaa heittää kentälle Sancho, Fernandes (vaikkei hankintana överikallis ollutkaan), Ronaldo ja muita, ja hieman "toivoa parasta". Siellä tuotettiin parilla pienen odottaman kaukolaukauksella tap-in maalipaikka (Ronaldon hyvyyttä) ja tosiaankin pienen odottaman osuma ja tämän lisäksi maali vastahyökkäyksestä ja jostain muusta neljäs. Neljän maalin otteluksi ei todellakaan mitään ilotulitusta organisoidun hyökkäämisen osalta, mutta Man United tuolla miehistöllä voi selvitä tällaisesta, Spurs ei.

Aikajänteitä ajatellessa on hyvä muistaa, että Man Citya vastaan nähdyn keskiblokin ja vastahyökkäysmallien drillaamiseen (harjoitteluun) voi ammattilaispelaajilla riittää muutama viikko tai jopa alle (mutua, mutta mittasuhteet). Puolustaminen on paljon yksinkertaisempaa vaihtoehtojen ollessa vähäisemmät. Puolestaan organisoidun hyökkäämisen kanssa, varmaan vähän pohjista riippuen, menee joka tapauksessa kuukausia. Moun kanssa luotujen pohjien kanssa, jos sellaisista voidaan edes puhua, ei niin sanotusti käynyt kauhean hyvä tuuri. Kuitenkin tästä näkökulmasta ajatellen joku voisi vielä elätellä toiveita, että kyllä se siitä keväällä jo kulkee. Minä en, mistä päästään seuraavaan.

On käsittämätöntä, miten Spursissa päädyttiin toiseen ääripragmaattisen siiven Portugalilaisvalmentajaan. Ellei Nuno oikeasti jotenkin "muutu" tai jollei hänessä ole puolia, mitä laajempi jalkapalloyleisö ei tiedä, niin on vaikea nähdä, miten tämä tästä viihdyttävämpään suuntaan kääntyisi. Itseä sapettaa, että ei ole edes sitä innostavaa visiota, mitä Howe, Parker, Potter ja jotkut muut olisivat edustaneet. Nykyisen valmentajarekryn edustaessa kokonaisvaltaista munattomuutta seurajohdon taholta, olisi Tottenhamin seurajohdon pitänyt noudattaa seuran omaa mantraa valmentajapalkkauksessaan: To Dare Is To Do.
john white

Poissa Poissa


Vastaus #630 : 12.09.2021 klo 15:25:45

”Howe, Parker, Potter”

Oma suosikkini oli Potter, joka ilmeisesti kyllä kieltäytyi Spurs-pestistä. Parker ja Howe on kyllä nähty.

Ei nyt yhden totaalisen surkean 90 min jälkeen kuitenkaan vielä Nunoa flopiksi tuomita. Tosin, jos hän pelin jälkeen arvosteli keskikentän kykyä luovuuteen, niin jokainen muu toki tiesi sen puutteet heti kokoonpanon julkaisun jälkeen.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #631 : 12.09.2021 klo 15:58:10

Meikäläistä hämmästyttää miten Winks voi vieläkin saada peliaikaa taas uudelta valmentajalta, vaikka näytöt ovat olleet täysin olemattomia vuosikausia? Kaverin täytyy olla maailman paras pelaaja treeneissä. En tiedä odottiko Nuno sitten Winksiltä jotain luovuutta kun hänet kerran kentälle pisti, tuskin Skippiltä tai PEHhiltä sitä nyt kauheasti oli odotettavissa?

Vaikka sitä aina lapsenuskoisena toivoo, että uusi valmentaja muuttaa peliä kokonaisvaltaisesti parempaan, mutta harva valmentaja taitaa pistää omaa pelityyliän ihan uusiksi uuden pestin alkaessa. Kait se pitää alkaa henkisesti valmistautumaan tähän Josepallo 2.0:aan ja toivoa, että puolustus saadaan tilkittyä ja sitä myötä niukkoja voittoja plakkariin. Mistään "Dare is to do" futiksesta ei varmaan kannata unelmoida. Ehkäpä tuon kolmen voiton takia omatkin odotukset lähtivät laukkaamaan epärealistisille raiteille. Tarvitaan vielä lisää siirtoikkunoita ja Winksit + Daviesit ja kumppanit vaihtamaan maisemaa.

Alkaa kyllä oma kärsivällisyys loppua myös Ndombele / Lo Celso kaksikkoonkin kun kumpikin tuntuu olevan pääasiassa poissa vahvuudesta syystä jos toisesta. Jos tuossa keskikentällä pelaisi 100M€ arvosta toimivia hankintoja, pelikin voisi olla erinäköistä.
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #632 : 12.09.2021 klo 16:46:16

Winksin valinta selittyy sillä, että siellä oli niitä poissaolijoita. Normaalisti Delen tontti ollut tällä kaudella, mutta vasemmat laiturit Son ja Bergwijn sivussa, myös Lo Celso sivussa. Eikä Winks varmaan ole tuolla piireissä niin vihattu kuin tällä forkalla. Lyhyt on myös muisti, kun tuota Winksiäkin kehuttiin vasta täällä konferenssiliigan pelissä... Mites se liukutaklaus ja läpisyöttö Gilin maaliin?

Ei voi kuin ihmetellä joidenkin takinkääntöä Nunon suhteen. Äijä rikkoo startillaan Spursissa ennätyksiä. Sitten maajoukkuetauon jälkeen oikein voivotellaan kuinka Spursilla on kaikkien aikojen epäonnisin ja surkein majutauko, kun niin monta sivussa. Sitten ollaan muka yllättyneitä, ettei sitä tulosta tällä kokoonpanolla tullutkaan. Niinku wtf tyypit? :D
Bob Probert

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham, FC Lahti


Vastaus #633 : 12.09.2021 klo 17:29:07


Ei voi kuin ihmetellä joidenkin takinkääntöä Nunon suhteen. Äijä rikkoo startillaan Spursissa ennätyksiä. Sitten maajoukkuetauon jälkeen oikein voivotellaan kuinka Spursilla on kaikkien aikojen epäonnisin ja surkein majutauko, kun niin monta sivussa. Sitten ollaan muka yllättyneitä, ettei sitä tulosta tällä kokoonpanolla tullutkaan. Niinku wtf tyypit? :D

Tuohon tuloksen tekoon otan vain kiinni. Minulle ennen tulosta tulee se tapa, jolla joukkue pelaa tai pyrkii edes pelaamaan. Tiedossa oli Nunon pragmaattinen poterojalkapallo, mitä Wolvesin peräsimessä harjoitutti. Pelot alkavat käydä toteen, se on nyt nähty. Mikki Hiiri liigassa kotiottelu oli toki piristävä poikkeus, kun vastus sopivan helppo.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #634 : 12.09.2021 klo 17:36:34

Winksin valinta selittyy sillä, että siellä oli niitä poissaolijoita. Normaalisti Delen tontti ollut tällä kaudella, mutta vasemmat laiturit Son ja Bergwijn sivussa, myös Lo Celso sivussa. Eikä Winks varmaan ole tuolla piireissä niin vihattu kuin tällä forkalla. Lyhyt on myös muisti, kun tuota Winksiäkin kehuttiin vasta täällä konferenssiliigan pelissä... Mites se liukutaklaus ja läpisyöttö Gilin maaliin?

Ei voi kuin ihmetellä joidenkin takinkääntöä Nunon suhteen. Äijä rikkoo startillaan Spursissa ennätyksiä. Sitten maajoukkuetauon jälkeen oikein voivotellaan kuinka Spursilla on kaikkien aikojen epäonnisin ja surkein majutauko, kun niin monta sivussa. Sitten ollaan muka yllättyneitä, ettei sitä tulosta tällä kokoonpanolla tullutkaan. Niinku wtf tyypit? :D

Niin, onko ne nuo konttiliigan pelit jotenkin verrannollisia valioliigapeleihin? Kehuttiinhan sitä Winksiä pykälää kovemmassa eurooppaliigassakin. Mutta miten se nyt liittyy mitenkään Winksin viime vuosien valioliigaesityksiin? Kyllä Winks saa todella paljon kuraa niskaan tuolla briteissäkin siis tällaiselta "forumporukalta".

Mun mielestä ei voi syyttää kuin osittain poissaoloja. Aika moni on kysellyt, miksi Giliä ja/tai Ndombeletta ei tuotu hyvissä ajoin kehiin, kun alkuperäinen suunnitelma ei toiminut. Nuno ei reagoinut kuin pakon edessä tehtyihin vaihtoihin. Eilinen oli pohjanoteeraus Nunolta ja toivottavasti jää sellaiseksi. Kuten jo aiemmin totesin, niin kaikki probsit hyvästä alkukaudesta hänelle. Seison itse hänen takanaan vielä ja uskon hyvään kauteen. Kuitenkin täytyy muistaa, että se luova osasto on ollut kokonaan tai osittain poissa käytöstä keskikentältä. Haluan nähdä, miten hän alkaa Ndombelea ja Lo Celsoa (ja Giliä) käyttämään valioliigassa.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #635 : 12.09.2021 klo 19:24:22

Winksin valinta selittyy sillä, että siellä oli niitä poissaolijoita. Normaalisti Delen tontti ollut tällä kaudella, mutta vasemmat laiturit Son ja Bergwijn sivussa, myös Lo Celso sivussa. Eikä Winks varmaan ole tuolla piireissä niin vihattu kuin tällä forkalla. Lyhyt on myös muisti, kun tuota Winksiäkin kehuttiin vasta täällä konferenssiliigan pelissä... Mites se liukutaklaus ja läpisyöttö Gilin maaliin?

Ei voi kuin ihmetellä joidenkin takinkääntöä Nunon suhteen. Äijä rikkoo startillaan Spursissa ennätyksiä. Sitten maajoukkuetauon jälkeen oikein voivotellaan kuinka Spursilla on kaikkien aikojen epäonnisin ja surkein majutauko, kun niin monta sivussa. Sitten ollaan muka yllättyneitä, ettei sitä tulosta tällä kokoonpanolla tullutkaan. Niinku wtf tyypit? :D
Ekaan kappaleeseen tuo boldaus varmaan riittää vastaukseksi. Vai heaetaanko joku Real Madrid peli neljän vuoden takaa vielä esimerkiksi?

En itse ole tuloksiin yhtään pettynyt, päin vastoin. Enempi tuo pelityyli huolettaa kun lupauksissa oli jotain ihan muuta kun mitä on nähty jokaisessa tämän kauden liigapelissä. Pakko epäillä hieman valmentajan järkevyyttä jos peluuttaa kolmea puolustavaa keskikenttää samaan aikaan, edes Southgate ei kaiketi(?) ole tehnyt vastaavaa. Kuten tuolla olikin todettu, mikään ei olisi estänyt jatkamasta sillä hyväksi todetulla kolmikolla ja Delen sijaan ylemmälle oksalle joku muu (Gil). Toivottavasti Nuno ottaa tästä opikseen.
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #636 : 12.09.2021 klo 20:03:08

Ekaan kappaleeseen tuo boldaus varmaan riittää vastaukseksi. Vai heaetaanko joku Real Madrid peli neljän vuoden takaa vielä esimerkiksi?

En itse ole tuloksiin yhtään pettynyt, päin vastoin. Enempi tuo pelityyli huolettaa kun lupauksissa oli jotain ihan muuta kun mitä on nähty jokaisessa tämän kauden liigapelissä. Pakko epäillä hieman valmentajan järkevyyttä jos peluuttaa kolmea puolustavaa keskikenttää samaan aikaan, edes Southgate ei kaiketi(?) ole tehnyt vastaavaa. Kuten tuolla olikin todettu, mikään ei olisi estänyt jatkamasta sillä hyväksi todetulla kolmikolla ja Delen sijaan ylemmälle oksalle joku muu (Gil). Toivottavasti Nuno ottaa tästä opikseen.

Eli Winksin konfferssiliigan hyvä näyttö ei kelpaa, mutta Gilin vastaava näyttö kelpaa?
bredi

Poissa Poissa


Vastaus #637 : 12.09.2021 klo 21:03:25

Eli Winksin konfferssiliigan hyvä näyttö ei kelpaa, mutta Gilin vastaava näyttö kelpaa?

Vain toisella näistä on yhtä hyvää konferenssiliigan suoritusta vastaan monen vuoden surkeat otteet valioliigassa.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #638 : 13.09.2021 klo 07:17:15

Eli Winksin konfferssiliigan hyvä näyttö ei kelpaa, mutta Gilin vastaava näyttö kelpaa?
Meikäläinen ei ainakaan tiedä miten Gil pärjää valioliigassa, mutta se on vissiin nähty, että Winks ei pärjää? Toinen on saanut sen sata peliä aikaa näyttää potentiaalinsa, toinen ei.
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #639 : 13.09.2021 klo 10:02:19

Meikäläinen ei ainakaan tiedä miten Gil pärjää valioliigassa, mutta se on vissiin nähty, että Winks ei pärjää? Toinen on saanut sen sata peliä aikaa näyttää potentiaalinsa, toinen ei.

Nyt kuitenkin pelataan kolmen kk:n ryhmityksellä, jossa Winksiä ei ole vielä paljon nähty. Tässä systeemissä siellä on kuitenkin Skipp ja Hojbjerg turvaamassa alakertaa. Ehkä kolmannelta odotetaan pelinrakennuskykyä tai mitä tuohon rooliin kuuluukaan, mutta ei se mikään kymppipaikkakaan ole. Jos katsotaan Winksin näyttöjä nyt tässä roolissa, niin hyvä esitys konfenssiliigassa. Lauantain esityksestä ei voi haukkuakaan? Hyvä syöttö%. Ei Delekään täytä tällä paikalla sitä pelinrakentamisen tarvetta. Selkeä tarve pelinrakentajalle on, kuten on todettu.
Kleine

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Roman Pavlyuchenko


Vastaus #640 : 13.09.2021 klo 10:19:13

En ymmärrä Winksin nostamista silmätikuksi, kun koko joukkueen esitys oli täysin ala-arvoinen. Ei Winks mikään keskikentän tähti tule Spursissa ikinä olemaan, mutta käyttökelpoinen rotaatiopelaaja. Lisäksi seuran kasvatti ja pienestä pitäen ollut seuran fani, itse ainakin arvostan, vaikka peliesitykset harvemmin mitään täyttä timanttia ovat. Jonkun kuitenkin nuo konferenssiliigan ja cupin alkukierrokset tarvii pelata, eli sitä laajuutta on hyvä olla rosterissa.

Enemmän tuota kilometrien päähän näkyvää luovan keskikenttäpelaajan puutosta kääntäisin toimiston suuntaan, kuten yllä jo todettiinkin, aikanaan enemmän tai vähemmän Eriksenin korvaajiksi hankitut Lo Celso ja Ndombele ovat olleet satunnaisia väläyksiä lukuunottamatta täysiä floppeja. Ei se nyt vaan voi olla, että lähemmäs 100 miljoonalla saatiin lasinilkkainen ihan kiva tsemppari Lo Celso ja ylipainoinen patonki-pullukka, joka miettii motivaatiotaan pelaamiseen.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #641 : 13.09.2021 klo 21:05:08

En ymmärrä Winksin nostamista silmätikuksi, kun koko joukkueen esitys oli täysin ala-arvoinen. Ei Winks mikään keskikentän tähti tule Spursissa ikinä olemaan, mutta käyttökelpoinen rotaatiopelaaja. Lisäksi seuran kasvatti ja pienestä pitäen ollut seuran fani, itse ainakin arvostan, vaikka peliesitykset harvemmin mitään täyttä timanttia ovat. Jonkun kuitenkin nuo konferenssiliigan ja cupin alkukierrokset tarvii pelata, eli sitä laajuutta on hyvä olla rosterissa.

Lisäksi CT statuksen pelaajia ylipäätään on englantilaisilla seuroilla aika vähäsen. En nyt äkkiseltään muista Spursin tilannetta, mutta uskoisin ettei sielläkään ole liikaa noita pelaajia. Niitä kuitenkin tarvitaan jos halutaan europelejä pelata ilman turhan kovaa kuormitusta muille.
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #642 : 13.09.2021 klo 21:42:29

Lisäksi CT statuksen pelaajia ylipäätään on englantilaisilla seuroilla aika vähäsen. En nyt äkkiseltään muista Spursin tilannetta, mutta uskoisin ettei sielläkään ole liikaa noita pelaajia. Niitä kuitenkin tarvitaan jos halutaan europelejä pelata ilman turhan kovaa kuormitusta muille.

Kane, Winks, Tanganga ja kolmosveska Austin kaiketi nuo 4 pelaajaa tällä hetkellä, Skipp menee vielä b listan pelaajana.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #643 : 14.09.2021 klo 10:10:44

En ymmärrä Winksin nostamista silmätikuksi, kun koko joukkueen esitys oli täysin ala-arvoinen. Ei Winks mikään keskikentän tähti tule Spursissa ikinä olemaan, mutta käyttökelpoinen rotaatiopelaaja. Lisäksi seuran kasvatti ja pienestä pitäen ollut seuran fani, itse ainakin arvostan, vaikka peliesitykset harvemmin mitään täyttä timanttia ovat. Jonkun kuitenkin nuo konferenssiliigan ja cupin alkukierrokset tarvii pelata, eli sitä laajuutta on hyvä olla rosterissa.
Tällä ajattelulla ei voita koskaan mitään. Kun nämä Winksit ja Daviesit pyörivät rosterissa, tulee aina hetkiä, jolloin loukkien ym. takia heidät pitää heittää kentälle. Sitten taas nähdään, oho, ei se taso riittänytkään. Winks ei nimenomaan ole edes kelvollinen rotaatio pelaaja nykyään.

Winks on 25v, fysiikaltaan Mikki-Hiiri ja sataan peliin joku 2 tehopistettä. Oikea taso on sarjaporrasta alempana. Winks ei tee muuta kuin syö potentiaalisen peliajan joltain lupaavammalta kaverilta ja nettoaa lisäksi miljoonia vuodessa siitä

Ennemmin pitäisi jotain nuorempia kavereita ringissä, joilla on jotain toivoa vielä kehittyä.

Toki koko joukkue pelasi paskasti, mutta useammalla muulla on jotain näyttöjä lähiajoilta tai toiveita paremmasta pidemmällä juoksulla.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #644 : 14.09.2021 klo 10:14:12

Nyt kuitenkin pelataan kolmen kk:n ryhmityksellä, jossa Winksiä ei ole vielä paljon nähty. Tässä systeemissä siellä on kuitenkin Skipp ja Hojbjerg turvaamassa alakertaa. Ehkä kolmannelta odotetaan pelinrakennuskykyä tai mitä tuohon rooliin kuuluukaan, mutta ei se mikään kymppipaikkakaan ole. Jos katsotaan Winksin näyttöjä nyt tässä roolissa, niin hyvä esitys konfenssiliigassa. Lauantain esityksestä ei voi haukkuakaan? Hyvä syöttö%. Ei Delekään täytä tällä paikalla sitä pelinrakentamisen tarvetta. Selkeä tarve pelinrakentajalle on, kuten on todettu.
Katoppas se Palace matsin Winksin syöttökartta vaikka alkuun ennen mutuilua. Ei kovin montaa pallokosketusta ja peliä edistävät syötöt aika nollissa. Jos Winks ei ole hyvä pelinrakentaja, niin missä on hyvä? Älä nyt vaan väitä että puolustamisessa.
bredi

Poissa Poissa


Vastaus #645 : 14.09.2021 klo 10:33:52

Winks on 25v, fysiikaltaan Mikki-Hiiri ja sataan peliin joku 2 tehopistettä. Oikea taso on sarjaporrasta alempana. Winks ei tee muuta kuin syö potentiaalisen peliajan joltain lupaavammalta kaverilta ja nettoaa lisäksi miljoonia vuodessa siitä

Ennemmin pitäisi jotain nuorempia kavereita ringissä, joilla on jotain toivoa vielä kehittyä.

Juuri näin Ylos
Kleine

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Roman Pavlyuchenko


Vastaus #646 : 14.09.2021 klo 12:12:26

Tällä ajattelulla ei voita koskaan mitään. Kun nämä Winksit ja Daviesit pyörivät rosterissa, tulee aina hetkiä, jolloin loukkien ym. takia heidät pitää heittää kentälle. Sitten taas nähdään, oho, ei se taso riittänytkään. Winks ei nimenomaan ole edes kelvollinen rotaatio pelaaja nykyään.

Winks on 25v, fysiikaltaan Mikki-Hiiri ja sataan peliin joku 2 tehopistettä. Oikea taso on sarjaporrasta alempana. Winks ei tee muuta kuin syö potentiaalisen peliajan joltain lupaavammalta kaverilta ja nettoaa lisäksi miljoonia vuodessa siitä

Ennemmin pitäisi jotain nuorempia kavereita ringissä, joilla on jotain toivoa vielä kehittyä.

Toki koko joukkue pelasi paskasti, mutta useammalla muulla on jotain näyttöjä lähiajoilta tai toiveita paremmasta pidemmällä juoksulla.
Ymmärrän pointtisi, mutta juuri tällä hetkellä tuonne ei ole edes niitä lupaavimpia kavereita heittää. Nähtiinhän se jo Portugalissa, kuinka esim. Nile Johnin ja kumppaneiden taso ei riittäny edes vähää alusta jotain farmareita vastaan. Olen samaa mieltä, että pitkässä juoksussa Winksin taso ei riitä, mutta nykyhetkessä tuonne ei vain ole ketään muuta heittää ja siinä mielessä Winks on EOM näihin täysin kokemattomiin junnuihin nähden.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #647 : 14.09.2021 klo 13:17:51

Kane, Winks, Tanganga ja kolmosveska Austin kaiketi nuo 4 pelaajaa tällä hetkellä, Skipp menee vielä b listan pelaajana.

Ja Skipp on sitten se seuraava tuolle listalle. Jahka Kane ensi kesänä lähtee niin Spursilla on käyttökelpoisia pelaajia tuolle listalle käytännössä Tanganga ja Skipp sitten kun ei mahdu enää b listalle (en jaksa nyt tarkistaa milloin tuo muuttuu). Winks on siis Spursille europelien suhteen eräänlainen jokeripelaaja sillä tuota ei voida oikein korvata siellä kuin omalla junnulla.

Toki Winksin myymistä puoltaa se että saamasta kritiikistä huolimatta on kuitenkin kokenut HG-pelaaja sopivassa iässä ja niille löytyy kysyntää Englannista. Harrysta voi siis saada yllättävän kivan summan rahaa. Erityisesti jos hänestä kiinnostuu esimerkiksi joku Brighton.
« Viimeksi muokattu: 14.09.2021 klo 13:32:22 kirjoittanut Lord Bendtner »
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #648 : 14.09.2021 klo 13:41:26

Ja Skipp on sitten se seuraava tuolle listalle. Jahka Kane ensi kesänä lähtee niin Spursilla on käyttökelpoisia pelaajia tuolle listalle käytännössä Tanganga ja Skipp sitten kun ei mahdu enää b listalle (en jaksa nyt tarkistaa milloin tuo muuttuu). Winks on siis Spursille europelien suhteen eräänlainen jokeripelaaja sillä tuota ei voida oikein korvata siellä kuin omalla junnulla.

Miten nuo lainat vaikuttavat, tarkoittavat ettei Sessegnonista tule ct -statuksen pelaajaa?
Yojimbo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, AS Roma


Vastaus #649 : 14.09.2021 klo 14:03:06

Miten nuo lainat vaikuttavat, tarkoittavat ettei Sessegnonista tule ct -statuksen pelaajaa?

Ei tapahtuisi vaikkei olisi ollut Hoppelassa lainalla. Kolme vuotta joukkueessa tarvitaan ennen kuin täyttää 21.
Sesse siirtyi 2019 elokuussa ja ehti jo toukokuussa täyttää 21, eli se siitä.
Devinestä sen sijaan ct-pelaaja toivottavasti saadaan leivottua. Parrott taitaa myös olla, sikäli mikäli hänestä vielä käyttökelpoinen pelaaja kasvaa.

 
Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 ... 29
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa