FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.07.2022 klo 19:28:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 20
 
Kirjoittaja Aihe: CF Real Madrid 21-22; Ancelottin paluu, säästökuuri ja päivän florentinot  (Luettu 106449 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
jormamolo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Real Madrid


Vastaus #425 : 22.05.2022 klo 10:31:48

Hyi vittu tosiaan. Toivottavasti Mbappe ja PSG eivät voita yhtään mitään enää jatkossa.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #426 : 22.05.2022 klo 10:38:29

Oikealaita ollut niin kauan suuri heikkous, että sille pitää jotain keksiä. Rodrygolle joko lainaa tai sitten voi toimia stunttina molemmille laidoille. Joku ykköskorin jätkä sinne tarvitaan, kun nyt ei Mbappea saatu.

Hazardista tuntuu kaikki seurassa pitävän, joten ehkä siellä on oikeasti vain surkeaa tuuria loukkaantumisten takia.

Mbappe tietenkin harmittaa, mutta nyt on pelimerkkejä tehdä vahvistuksia joita oikeasti tarvitaan nyt.
Julss

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Los Merengues, Spurs


Vastaus #427 : 22.05.2022 klo 10:42:40

Bisnes on bisnestä ja Mbappen päätös on perusteltavissa vain rahassa.

Ja näen positiivisena, että "omat junnut" Vini ja Rodrygo ei joudu luiskaan kyseisen herran vuoksi. Toivon, että tämä näkyy myös *joukkueen* dynamiikassa, vaikka onhan Mbappe yksilönä sukupolvitalentti.

Parempi, että jäi seuraan joka polvistuu yksilön edessä eikä päädy kiukuttelemaan Madridiin
00250

Poissa Poissa


Vastaus #428 : 22.05.2022 klo 10:47:41

Nyt kävi näin ja eteenpäin pitää mennä ja näin.

Mbappé teki itsestään suuremman kuin seuran, eli PSG jatkossa yhtä kuin Mbappé ja hänen mielihalunsa samalla kuin Messi aikanaan Barcelonassa puolen miljardin sopimuksineen ja hännystelijäkoutseineen, jolla shabluunalla menestys jäikin sitten 2015 jälkeen Mestarien Liigassa saamatta.

Ja tuoreessa muistissa on EM-kisojen rankkarimissi ja sulaminen Madridissa kuluvalla kaudella CL-välierässä, joten vastuunkantaja a la Benzema ei vielä ole.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #429 : 22.05.2022 klo 11:14:40

Harmi ettei Haalandiin puskettu. Olisi kuitenkin pelaajatyypiltään ollut enemmän Madridin rosteriin mahtuva.

Mutta aivan oikein siellä on jätetty Mbappen kohdalla kisa kesken jos puheet palkasta ja tahallisesta kertakorvauksests pitävät edes etäisesti totta.

Nuorelta mieheltä ihan oletettu ratkaisu jos on mahdollisuus olla miljardööri alle 25 vuotiaana.

Akuutti hyökkääjäkriisi Madridille kuitenkin muodostuu, mutta plussana se, että nyt on varaa taas metsästää niitä talentteja ennen vaihetta kun hype kasvaa ympärillä kestämättömäksi.

Öljyjoukkueet kuitenkin alkavat ottaa ikävää kaulaa materiaalin puolesta ja saa nähdä vaikeutuuko normaalilla rahalla pelaavien markkinat kun Newcastle tosissaan alkaa rakentamaan uutta joukkuetta.

No mitä jalkapallosta on oppinut niin se on ihan sama kuka siellä käy yhden maalin tekemässä per peli jos oma puolustus ja keskikenttä on kunnossa, joten voihan sitä hiukan toisellakin tapaa lähestyä joukkueen rakentamista. Oikealle voisi hankkia Mendy kakkosen kilpailemaan Carvajalin kanssa ja nyt on mahdollista panostaa vasenjalkaiseen laituriin oikealle.

Esim Liverpool ei paljoa kärkeä ole tarvinnut kun laidalle löydettiin pelitapaan sopiva pelaaja ja vastaavasti Salah ei ollut paperilla juuri mitään ennen kuin hänelle löytyi sopiva joukkue ja pelitapa.

Ei tässä sinänsä siis tarvitse masennukseen ryhtyä.
perla de castilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid C.F.


Vastaus #430 : 22.05.2022 klo 11:24:28

Luulen, että kuvaoikeudet oli suurin kompastuskivi Mbappén siirrolle. Herra itse halusi 100%, mutta Real piti kiinni 50%. Jos oikein ymmärsin, niin Ronaldo on ainoa, joka sai lopulta 60%. Ei ole muuten mitään vaihtorahoja nämä, koska jenkeissä on nyt mahdollistettu yliopistopelaajien rahastaminen kuvaoikeuksilla ja (huippu)pelaajat saavat nyt 1-3m$ koulun vaihdosta.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #431 : 22.05.2022 klo 11:42:31

PSG voi rakentaa nyt joukkuetta Mbappén ehdoilla ja muut keskittyä rakentamaan omiaan kokonaisuuden kannalta ja hyvän skouttaamisen ja valmennuksen avulla kuten juuri Liverpool tehnyt.  Jotenkin semmoinen kutina, että lähelle tulee jäämään kuten Pepin ManCitylle käynyt.

Real Madrid sittemmin lähtenyt maltillisella (?) pitkäaikaisella tähtäimellä liikkeelle, joka tuonut tulosta.
veturi15

Paikalla Paikalla


Vastaus #432 : 22.05.2022 klo 11:53:48

Mbappe nyt päätti jänistää isoja kirkkaita valoja. Toivottavasti sisään tulisi sitten Tchouameni ja Nkunku. Puolustus jo vahvistuikin Rudigerin muodossa, vielä kun Carvajalille saataisiin korvaaja ja pari rotaatioon sopivaa pelaajaa, niin eiköhän hyvä tuu. Hazard saa hyvän treenikauden alle ja löytää entisen formin niin hyvin mielin seuraavaan kauteen. Benzema vielä kaksi kautta jaksaa painaa samalla tasolla
Fede15

Poissa Poissa


Vastaus #433 : 22.05.2022 klo 12:00:52

Nyt naamiot on riisuttu, vain ahneuden kylmät kasvot näkyvät

Jännä nähdä, mitä tapahtuu siirtomarkkinoilla. Tarvetta on molemmille laitapakeille ja oikealle laidalle. Keskikentälle en näe vielä tarvetta koska KCM avaa aina kuitenkin, mutta Tchouameni saattaa hyvinkin olla viisas veto joka tapauksessa.

Vai meneekö Mbappesta säästetyt rahat Salahiin? Nkunku olisi myös mielenkiintoinen, mutta ei hänkään ilmeisesti ole varsinaisesti oikean laidan pelaaja.

Se tärkein vielä unohtui, eli varamies Benzemalle. Mayoral on helppo vaihtoehto, mutta suostuisiko R.D.T tuohon rooliin?
« Viimeksi muokattu: 22.05.2022 klo 12:03:53 kirjoittanut Fede15 »
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #434 : 22.05.2022 klo 12:38:30

Nkunkua olen tässä sivusilmällä seuraillut, ja pelasi kyllä todella huikean kauden. Koko ajan vaan harmitti että noin hyvä pelaaja pelaa Leipzigissä. Olenkin jo vähän odotellut vakavampia siirtohuhuja. Käsittääkseni Realilla on BuLi pelaajista niin hyviä, kuin heikkojakin kokemuksia. Ennustan, että Nkunku päätyisi ensimmäiseen kategoriaan!
00250

Poissa Poissa


Vastaus #435 : 22.05.2022 klo 12:46:03

Kyllähän hyviä saksalaisia nähty Madridissa taajaan ja kiitokset esim Eike Immelille ja Jupp Heynckesille seitsemännen Euroopan mestaruuden tuomisesta Madridiin, josta tämä uusi aikakausi alkoi, kun pariin vuosikymmeneen ei ennen 90-lukua oltukaan isokorvaista nosteltu.

Christoph Metzelderista sitten jäi vähemmän kerrottavaa
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #436 : 22.05.2022 klo 12:48:56

Ja sanotaan nyt (näin keltamustien fanina) vielä sekin, että ihan kiva olisi ollut nähdä Hålandinkin siirtyvän Realiin, mutta noin nyt sitten kävi. City oli hereillä / aktiivinen rahakasojensa kanssa. Vaikka Realkin on ihan super-iso seura, jonkinlaista realismia (..vaiko REALismia :) ) sentään tuntuu Madridissa löytyvän. Sisänsä huvittavaa, että juuri nyt Cityn touhu näyttää suorastaan siedettävältä - kun PSG varasti huomion ihan omaa luokkaansa olevalla ökyilyllään..
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #437 : 23.05.2022 klo 15:09:21

Tarkastellaan case Mbappea vähän eri näkökulmista.

Lähtökohta: Eri lähteiden mukaan Real Madrid tarjosi PSG:lle eri ajanhetkinä erilaisia siirtokorvauksia, mikäli Mbappe olisi siirtynyt Realiin ennen hänen kesällä 22 päättyvää sopimusta. Esimerkiksi kesällä 2021 uutisoitiin 180 miljoonaa euron siirtosummasta. Kesällä 22 päättyvä sopimus tarkoitti että Mbappe olisi siis kesällä vapailla markkinoilla, ilman siirtosummaa oleva pelaaja. PSG ei suostunut mihinkään siirtokorvauksiin, vaan lähti siitä että Mbappen sopimus uusitaan.

Käytetään uuden, vuoteen 2025 asti kestävän sopimuksen arvona Hesarin tietoja (23.5.2022). Sen mukaan PSG tarjoaa Mbappelle 120 miljoonaa allekirjoitusbonusta ositettuna/jaettuna sopimuskaudelle ja palkkaa 40 miljoonaa/vuosi. Näin laskien Mbabben palkka olisi Hesarin mukaan 83-93 miljoonaa/vuosi. Saman lehden mukaan Real tarjosi palkkaa 40 miljoonaa/vuosi.


Mitä tästä pitäisi ajatella?

Realin fanin näkökulmasta vituttaa aivan sairaasti, koska odotukset/lupaukset olivat Mbappe ja/tai Haaland ja lopputulos oli ei mitään. Varmaan nyt hankitaan taas jotain haista vitun neverhöödejä a 50 miljoonaa kappale ja istutetaan heidät avaukseen pilaamaan joukkuepeliä seuraavaksi kolmeksi vuodeksi (lue Rodrygo tai Vini).

Mbappen (23-vuotta) tilanne on erinomainen. Käyttämällä Realia vipuvartena sopimusneutteluissa hänestä tuli maailman parhaiten palkattu urheilija. Jos kenen tahansa foorumistin pitäisi valita 23-vuotiaana, otatko seuraavan kolmen vuoden aikana tuloja noin 240 miljoonaa vai 120 miljoonaa, niin valinta olisi aika helppo, varsinkin jos saat neppailla Neymarin ja Messin kanssa, asua Pariisissa jne. 26-vuotiaana Mbappe ehtii ja pääsee ihan hyvin mihin tahansa muuhun seuraan (poislukien ehkä Real, riippuen Perezin vitutuksesta).

PSG:n näkökulmasta tilanne on erinomainen. PSG siis "osti" vapailla markkinoilla kesällä olevan Mbappen tarjoamalla hänelle 120 miljoonaa allekirjoitusbonuksena. Kuka olisi ollut parempi pelaaja, joka olisi ollut hankittavaissa 120 miljoonan siirtosummalla jostain muusta seurasta? Ei kukaan. PSG siis teki Mbappelle tarjouksen josta ei voi kieltäytyä.

Realille tai ainakin Perezille tilanne on nolo. Vuosi tai jopa puoli vuotta sitten Real olisi suostunut maksamaan PSG:lle siirtosumman joka ylitti Mbappen allekirjoitusbonuksen. Eli viime syksynä Mbappe olisi tullut Realille kalliimmaksi kuin mitä sopimus tuli nyt PSG:lle. Jostain syystä Perez ei halunnut maksaa samaa (tai pienempää) bonusta Mbappelle, jonka hän olisi maksanut siirtosummana PSG:lle. Kun Mbappea pidettin varmana, annettiin myös Haalandin siirtyä Cityyn. Tästä näkökulmasta katsottuna Perez ja Real on tämän saagan suurin häviäjä ja jonka toiminta vaikuttaa epäloogiselta suhteessa puolen vuoden aikaiseen tilanteeseen.

LaLigalle tilanne on ei-hyvä. Jos lajin ja ikäluokan suurimmat tähdet valitsevat muut sarjat, kuvaa se LaLigan ja niiden seurojen kiinnostavuutta sekä kykyä kilpailla suurimmista tähdistä. PSG hommasi ensin Barcasta Neymarin ja Messin, sitten "Realista" Mbappen. Haaland taas meni Valjuun.

Jalkapallolle asia ei ole kovin hyvä, jos/kun rajattomien resurssien avulla operoivien seurojen toimintaa ei voida mitenkää rajoittaa. Kun media vielä nostaa joukkuelajeistakin esiin usein yksittäiset pelaajat, tullaan tilanteeseen, jossa yksittäisten pelaajien markkina-arvo voi olla hyvin korkea, korkeampi kuin heidän merkitys joukkueelle.


Edit. Rahan vuoksi PSG:ssä on myös Messi, Ramos, Neymar, Donnarumma, Navas......

perla de castilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid C.F.


Vastaus #438 : 23.05.2022 klo 15:18:14

Itseäni ainakin lämmittää ajatus siitä, että vieläkään ei löydy maailmasta niin isoa tähteä, että Perez laittaisi pelaajan seuran edelle. Toki tässä voi olla vähän copiumia mukana, mutta kuitenkin tämän on saanut todeta kaikki Raúlista Ronaldoon.
Pelaajia tulee ja pelaajia menee, mutta Real Madrid on aina Real Madrid. Toivottavasti Perez kääntää tämän tappion voitoksi vahvistamalla kokonaisvaltaisesti joukkuetta.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #439 : 23.05.2022 klo 15:27:10

Itseäni ainakin lämmittää ajatus siitä, että vieläkään ei löydy maailmasta niin isoa tähteä, että Perez laittaisi pelaajan seuran edelle. Toki tässä voi olla vähän copiumia mukana, mutta kuitenkin tämän on saanut todeta kaikki Raúlista Ronaldoon.
Pelaajia tulee ja pelaajia menee, mutta Real Madrid on aina Real Madrid. Toivottavasti Perez kääntää tämän tappion voitoksi vahvistamalla kokonaisvaltaisesti joukkuetta.

Varmaan kirjoitin jotenkin huonosti, mutta koko jutun pointti oli juuri se, että Perez toimi tilanteessa epäloogisesti. Jos Real olisi tarjonnut Mbappelle saman verran bonuksia ja palkkaa, jolla hän nyt teki sopimuksen PSG:n kanssa, niin julkisuudessa olevien tietojen perusteella se olisi tullut Realille HALVEMMAKSI kuin viime kesänä esitetty tarjous. Jostain syystä Perez ei tähän suostunut. Ehkä hän oli varma että Mbappe tulee Realin tarjomalla sopimuksella, ehkä hän ajatteli että siirtosummia voi maksaa, mutta ei bonuksia, ehkä hän ei ajatellut mitään. Oli miten oli, Real olisi siis maksanut enemmän Mbappen siirrosta viime kesänä, mitä PSG maksoi hänelle nyt. Eli tästä näkökulmasta kysymys ei ollut siitä onko seura suurempi kuin pelaaja, vaan jostain muusta jota ei ehkä koskaan saada tietää.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #440 : 23.05.2022 klo 15:33:24

Toisaalta fakta on kuitenkin se, että Real Madrid pelaa Mestareiden Liigan finaalissa, josta se pudotti em. PSG:n mbappéineen.  

PSG haluaa voittaa Mestareiden Liigan ja kiinnitti siihen projektiin nyt Mbappén, jolle annettu avaimet käteen joukkueenrakennuksen, taktiikan ja pelipäivän kokoonpanojen suhteen samalla lailla, kuin Leo Messi päätti Barcelonassa kuka valmentaa ja ketkä pelaa sillä lopputuloksella, että viimeistään Mestarien Liigan semeissä tuli turpaan ja kunnolla, Messin levitellessä käsiä ja parin taklauksen jälkeen menetti pelihalut.

Uskon Mbappén, Neymarin ja Messin tyyliin nauttivan rahoistaan samaan aikaan, kun jalkapalloseurat, joissa valmentajat valmentaa, johtajat johtaa ja pelaajat pelaa, nostavat Euroopan mestaruuksia.

Näen isoja riskejä PSG:n toiminnassa, ihan samalla tavalla se 222 miljoonaa Neymarin siirrosta ei ole maksanut itseään takaisin ja kaikkia lähinnä vituttaa Neymarin toiminta.

Omissa papereissa Mbappén juna meni jo, joten tuskin tullaan näkemään Madridissa, kun pitäisi olla siinä vaiheessa osa joukkuetta.  

  
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR, kulmapotkut hyvästä paikasta + FantaSiat


Vastaus #441 : 23.05.2022 klo 15:44:27

Toisaalta fakta on kuitenkin se, että Real Madrid pelaa Mestareiden Liigan finaalissa, josta se pudotti em. PSG:n mbappéineen.  

PSG haluaa voittaa Mestareiden Liigan ja kiinnitti siihen projektiin nyt Mbappén, jolle annettu avaimet käteen joukkueenrakennuksen, taktiikan ja pelipäivän kokoonpanojen suhteen samalla lailla, kuin Leo Messi päätti Barcelonassa kuka valmentaa ja ketkä pelaa sillä lopputuloksella, että viimeistään Mestarien Liigan semeissä tuli turpaan ja kunnolla, Messin levitellessä käsiä ja parin taklauksen jälkeen menetti pelihalut.

Uskon Mbappén, Neymarin ja Messin tyyliin nauttivan rahoistaan samaan aikaan, kun jalkapalloseurat, joissa valmentajat valmentaa, johtajat johtaa ja pelaajat pelaa, nostavat Euroopan mestaruuksia.

Näen isoja riskejä PSG:n toiminnassa, ihan samalla tavalla se 222 miljoonaa Neymarin siirrosta ei ole maksanut itseään takaisin ja kaikkia lähinnä vituttaa Neymarin toiminta.

Omissa papereissa Mbappén juna meni jo, joten tuskin tullaan näkemään Madridissa, kun pitäisi olla siinä vaiheessa osa joukkuetta.  


Joo, on sitten kokonaan toinen kysymys, miten esim. 120 miljoonaa kannattaa käyttää/sijoittaa, jos/kun tavoitteena on menestyminen joukkuelajissa. Saattaa hyvinkin olla että ostamalla pari halvempaa pelaajaa saa paremman joukkueen.

Case Mbappessa on kuitenkin hyvä huomioida, että Perez olisi ollut (viime kesänä/syksynä) valmis maksamaan Mbappesta enemmän mitä PSG nyt maksoi, eikä silloin tappiota voi selittää sillä että hinta oli liian kallis tai joukkue on suurempi kuin yksittäinen pelaaja.
perla de castilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid C.F.


Vastaus #442 : 23.05.2022 klo 15:48:26

Siirtokorvaus on yksi maksu ja se ei aiheuta mitään muita toimenpiteitä. Kuvaoikeudet, agenttipalkkiot, sukulaisten vaivanpalkat yms. Ovat asioita, missä pitää olla tarkkana. Kuten aikaisemmin kirjoitin, niin kuvaoikeudet olivat varmasti merkittävässä osassa, mutta olen myös 100% varma, että Mbappén hankita tänä vuonna ei olisi ollut halvempaa, kuin viime vuonna.
Aika Kone

Poissa Poissa


Vastaus #443 : 23.05.2022 klo 15:48:38

Olen antanut itselleni ymmärtää, että sopimusneuvotteluissa olisi ollut myös vaikeuksia saada sovittua, että kuka omistaisi Mbappen markkinointioikeudet. Joka tapauksessa mielestäni on tässä taloudellisessa tilanteessa aivan perusteltua, että Real ei lähde kilpailemaan rahalla, vai oliko tämä PSG:n tarjoama sopimus heidän absoluuttinen ylärajansa? Epäilen vahvasti.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #444 : 23.05.2022 klo 18:12:50

Ihmetyttää kyllä Mbpappen toiminta, mitä tuolta PSG:stä saa rahan lisäksi.. Ei mitään. Ja esikuvana varmaan toimii itse Naimar, hyi hyi.

Barcan fanina olisin Mbappen nähnyt ilomielin La ligassa, ehkä sitten joskus..
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #445 : 23.05.2022 klo 18:48:20

Ihmetyttää kyllä Mbpappen toiminta, mitä tuolta PSG:stä saa rahan lisäksi.. Ei mitään. Ja esikuvana varmaan toimii itse Naimar, hyi hyi.
Kotikaupungin seuran suurin ja näyttävin stara, joka saa myös valtaa kentän ulkopuolella. Ajatus olla pääpiruna PSGn "maailmanvalloituksessa", varmaan myös kiehtoo.

Tuskin Mbappe todellisuudessa mitään pelaajia tule valitsemaan tai peluuttamaan. Toki saa vaikuttaa niistä päättävien henkilöiden palkkaukseen. Lisäksi pitää muistaa, että siellä hierarkian ihan ylimmällä portaalla ei istu mikään mikkihiiri. Et kyllä se Mbappekin kuriin laitetaan, jos homma lähtee käsistä. Sikäli on erilainen tapaus kuin Barcassa Messin kanssa.

Olen antanut itselleni ymmärtää, että sopimusneuvotteluissa olisi ollut myös vaikeuksia saada sovittua, että kuka omistaisi Mbappen markkinointioikeudet. Joka tapauksessa mielestäni on tässä taloudellisessa tilanteessa aivan perusteltua, että Real ei lähde kilpailemaan rahalla, vai oliko tämä PSG:n tarjoama sopimus heidän absoluuttinen ylärajansa? Epäilen vahvasti.
Asiat oli sovittu, eikä mitään ollut auki.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #446 : 23.05.2022 klo 19:31:11

Et kyllä se Mbappekin kuriin laitetaan, jos homma lähtee käsistä. Sikäli on erilainen tapaus kuin Barcassa Messin kanssa.
Eh, laitetaan vai? Neymar sen sijaan tehnyt ihan mitä huvittaa käytännössä koko PSG -uransa aikana? Ehkä Neymarilla "homma lähtee käsistä" -käsite on sitten vähän eri kuin muilla supertähdillä
Keijot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Intohimosta ylikriittinen, Keijoille kettuilu


Vastaus #447 : 23.05.2022 klo 19:43:22

Käytetään uuden, vuoteen 2025 asti kestävän sopimuksen arvona Hesarin tietoja (23.5.2022). Sen mukaan PSG tarjoaa Mbappelle 120 miljoonaa allekirjoitusbonusta ositettuna/jaettuna sopimuskaudelle ja palkkaa 40 miljoonaa/vuosi. Näin laskien Mbabben palkka olisi Hesarin mukaan 83-93 miljoonaa/vuosi. Saman lehden mukaan Real tarjosi palkkaa 40 miljoonaa/vuosi.

Eipä ole kovin uskottavaa, että Mbappe tuollaisten summien perusteella jäisi Pariisiin paitsi jos kyse oli nettopalkasta. Bale ja Hazard saavat vähän yli 30 miljoonaa bruttona ja 40 miljoonaa bruttona olisi vain reilua. Kyse on ollut paljon suuremmista summista ja nimenomaan reilusti yli sen mitä Madrid on ollut valmis maksamaan. 120 euron allekirjoitusbonuskin on Alaban saamaan 40 miljoonaan nähden ihan mahdollisuuksien rajoissa bruttona. Jo kerran mainittu periaate 50%:n mainostuloista voinee olla yksi syistä.

Madridille on tottakai yksittäistä pelaajaa tärkeämpi asia on periaate palkkojen ja palkkioiden linjasta.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #448 : 23.05.2022 klo 20:12:29

Eh, laitetaan vai? Neymar sen sijaan tehnyt ihan mitä huvittaa käytännössä koko PSG -uransa aikana? Ehkä Neymarilla "homma lähtee käsistä" -käsite on sitten vähän eri kuin muilla supertähdillä
En Neymarin touhuista tiedä. On toki hieman eri tapaus muutenkin.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #449 : 23.05.2022 klo 20:39:10

Eikö jo kevättalvella puhuttu yli 100 miljoonan paketista plus palkat mitä tuli Mbappeen. Sen jälkeen ainakin kahdesti oli sopimuksia tarkasteltu uusiksi.

Eli tuskin oli senttiäkään halvempi kuin mitä tarjottiin PSGlle aikasemmin ja silloin olisi Mbappe siirtynyt vuoden aikaisemmin. Pelkästään kuvaoikeuksista tulee sopimuskaudessa tuo erotus nyt tarjotun ja aikaisemman välille ja veikkaan, että siellä on Neymarin kaltaiset bonusoptiot hyvästä käytöksestä jne. olemassa, missä miljoonia tulee ihan siitä, että on ajoissa treeneissä ja muistaa aina välillä sanoa kuinka Qatar on nasta mesta.

Mielestäni täysin oikein olla lähtemättä nokittelemaan öljyrahojen kanssa. Tietysti harmittaa varsinkin kun Haaland-juna meni samassa sivussa ohi, mutta ei tarvitse katsoa kuin arkkivihollisen leiriin niin ymmärtää kuinka tärkeää se taloudellinen puoli on joukkueen rakentamisessa. Kunhan Perezin kunnia nyt ei vaatisi jotain hail mary hankintaa.

Mbappeakaan tuskin ensi kausillakaan kauheasti se valtava rahatukku lämmittää, jolle ei keksi kunnollista käyttöä, jos isokorvaista ei tule. Ligue 1 ei käytännössä kiinnosta kuin ranskalaisia ja pohjoisafrikkalaisia minkä takia valtiojohtokin puhui Mbappea jäämään Pariisiin.

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa