FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.06.2022 klo 10:04:17 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 113 [114] 115 116
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2021/2022  (Luettu 395583 kertaa)
1 Jäsen ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2825 : 16.06.2022 klo 22:00:53

Carvalho pelaa keskikentällä ja teki viime kaudella 10 maalia. Samaten Elliott missasi käytännössä koko viime kauden. Ymmärrän toki pointin mutta olisi kiva kuulla ihan konkreettisia nimiä kenet pitäisi hankkia ja olisi se Poolin Bernardo Silva tai de Bruyne. Ei markkinoilla ole hirveästi tällaisia pelaajia saatavilla. Tchouameni teki viime kaudella kolme maalia, joten mitään massiivista parannusta hänkään tuskin olisi tuonut. Mitä jos Firmino pelaa ensi kaudella kymppinä ja tekee 10 maalia? Joskus ne ratkaisut saattavat löytyä jo seurasta.

En tiedä enkä juuri edes välitä, että mistä ne ratkaisut löytyvät. Tällä hetkellä on kuitenkin täysin selvää, että Poolin keskikentältä on puuttunut pelaaja joka tarjoaa tarpeeksi hyökkäyspelaamiseen. Poolin ns. senioriviisikosta (Hendo, Thiago, Keita, Milner tai Fabinho) ei tuohon ole, joten ratkaisut olisi löydettävä tuon viisikon ulkopuolelta.
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #2826 : 16.06.2022 klo 22:31:42

Minusta Carvalho on varsin kykeneväinen antamaan tehoapuja keskikentältä.

Odotan paljon suuremmalla mielenkiinnolla hänen otteitaan ja joukkueeseen sisään pääsyä, kuin vaikkapa Nunezin otteita.
Varaamaton nimimerkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokerit FC, Samipool, VfL Bochum


Vastaus #2827 : 17.06.2022 klo 09:01:47

Oiskohan niin, että Mortonia lähdetään ajamaan sisään treeneissä ja cup otteluissa? Ei voi olla liikaa ukkoja, jos junnuja halutaan nostaa rinkiin muutenkin kun treenaamaan.

En siis ole U23 pelejä katsonut, lähinnä mutuilen.
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #2828 : 17.06.2022 klo 09:13:17

Tämän asian takia Poolille on todella hankala povata menestystä sarjamuotoisessa kilpailussa. Joku cuppi sieltä voi tulla, mutta sarjassa tämä ei luultavasti riitä.

No tämä on kyllä aika kärjistetty lausunto kun miettii Poolin viimeistä neljää kautta tässä käsittääkseni kohtalaisen tasokkaassa sarjamuotoisessa kilpailussa nimeltään Valioliiga. Loukkaantumiskriisikauden luonnollista dippiä lukuunottamatta joukkue on ollut kerran mestari ja kaksi kertaa toinen, pistemäärillä 97, 99 ja 92. Noista kahdella kaudella (97 ja 99 pisteen kausilla) ei ollut edes sitä Thiagoa käytössä ja Keitakin suureksi osaksi loukkaantuneena. Tämä ei mielestäsi ole siis menestystä?

Toki tämä vertailu pätee kun verrataan Cityyn ja se on ollut mielestäni jatkuvasti selvää, ettei Liverpool pysty päihittämään Citya pelaajien laadukkuudessa tai ringin laajuudessa, eikä sitä ole asetettu edes tavoitteeksi. Sen sijaan tavoite on edelleen näistä ison rahan hankinnoista huolimatta kilpailla Citya vastaan olemalla parempi muilla osa-alueilla, eli mahdollisesti paremmalla joukkuepelaamisella, yhtenäisyydellä, työmoraalilla ja taktiikoilla. Ja aika hyvin on pärjätty kun kerran on päihitetty ja kaksi kertaa taisteltu aivan kalkkiviivoille saakka mestaruudesta.

Yhteenvetona kaikkiin aiempiin kausiinkin lähtiessä on Cityn materiaalia ja joukkuetta pidetty parempana ja ylivertaisena ja moitittu miksei Liverpool hanki parempia pelaajia, jotta pääsisi samalle tasolle.
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #2829 : 17.06.2022 klo 09:23:20

Oiskohan niin, että Mortonia lähdetään ajamaan sisään treeneissä ja cup otteluissa? Ei voi olla liikaa ukkoja, jos junnuja halutaan nostaa rinkiin muutenkin kun treenaamaan.

Tämäkin on mahdollista, mutta keskikentällä noita junnuja on toki jo muutenkin ringissä peliaikaa kärkkymässä Carvalhon ja Elliottin muodossa. Eikä 21-vuotiasta Jonesiakaan vielä kokeneena voi pitää, vaikkei enää junnukategoriaan voi laskeakaan. Tietysti Morton on vähän eri roolin pelaaja, eli sopinee lähinnä vain keskikentän ankkurin rooliin.

Ylipäätään keskikentällä pelaajien ominaisuudet, ikäjakauma ja peluutusmahdollisuudet ovat aika ideaalit tällä hetkellä ja siinä mielessä luonnollista ettei tuota pakkaa lähdetä sekoittamaan. Ehkä se olennaisin juttu mitä Liverpoolin olisi voinut olla mahdollista ja realistista tehdä olisi ollut korvata Keita vastaavilla ominaisuuksilla mutta vielä laadukkaammalla ja vähemmän loukkaantumisherkällä pelaajalla. Ja en pidä mahdottomana etteikö tämä voisi edelleen tapahtua, jos vaikka yllättäen Keitasta tulisikin hyvä tarjous. Mutta ongelmana tässä varmaan on juuri tuo tarpeeksi hyvän tarjouksen ja halukkaiden ostajien löytyminen Keitalle. Luulen että mieluummin Keita pidetään sopimuksen loppuun saakka ringissä ja päästetään sitten ilmaiseksi kuin myytäisiin edullisellä hinnalla mistä ei paljon olisi hyötyä korvaajan hankkimisessa. Puhutaan kuitenkin £50 miljoonan hankinnasta, joten ei ole mielestäni missään määrin realistinen ajatus että hankittaisiin uusi keskikenttäpelaaja avaukseen ja Keita jätettäisiin vielä nykyistä kauemmas avauskokoonpanon paikasta. Eli Keitan myynti on varmasti ihan ehdoton juttu jotta uusi pelaaja sinne voitaisiin hankkia.

Ja täytyy muistaa että Milner on kuitenkin "like a new signing".
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #2830 : 17.06.2022 klo 09:55:53

Carvalho pelaa keskikentällä ja teki viime kaudella 10 maalia. Samaten Elliott missasi käytännössä koko viime kauden. Ymmärrän toki pointin mutta olisi kiva kuulla ihan konkreettisia nimiä kenet pitäisi hankkia ja olisi se Poolin Bernardo Silva tai de Bruyne. Ei markkinoilla ole hirveästi tällaisia pelaajia saatavilla. Tchouameni teki viime kaudella kolme maalia, joten mitään massiivista parannusta hänkään tuskin olisi tuonut. Mitä jos Firmino pelaa ensi kaudella kymppinä ja tekee 10 maalia? Joskus ne ratkaisut saattavat löytyä jo seurasta.

Jep. Mutta Carvalhon kohdalla tulee kyllä varmaan ottaa huomioon sekin, että Fulham teki joku 30 maalia enemmän kuin sarjassa toiseksi eniten maalannut. Ja kuitenkin aika paljon valiota kevyemmässä sarjassa. Vaikea tietysti mittaroida, mutta välillä on sarjan näkyvyydestä ja läheisyydestä ym. johtuen myös niin, että esim. juuri englannin alemmissa sarjoissa pelanneita nuoria tai muitakin arvotetaan faniarvioissa kenties korkeammalle kuin vaikka jossain Portugalin tai Norjan liigassa tehoilleita. Ei siinä mitään sinänsä, mutta voi olla ettei ihan suoraan siis siirry valioliigaan tai mestarien liigaan sellaisenaan. Liverpoolissa toki se etu, että tällä tietoa heikompia joukkueita pöllytetään ainakin pelillisesti myös ensi kaudella, eli myös tilanteita maalintekoon tullee Carvalhollekin, jos pelaa. Tämäkin on yksi HG "huippujunnujen" etu isommissa liigoissa. Voi olla, että hyvällä urasuunnittelulla et joudu ikinä taistelemaan koko jengille ottelua kohti syntyvästä 0,5 xG:stä parin muun halukkaan kanssa. Nykypäivän "supertähdistä" esimerkiksi joku Sterling olisi mielestäni voinut pyttysateen sijaan viettää uransa vaikka Zahan kanssa ja tapaan jossain Palacessa, jos ura olisi mennyt vähän eri lailla. Carvalhon kohdalla näin ollen tietysti sitten vielä kaikki auki. Tuli periaatteessa kuitenkin esim. Solanken tapaan lähinnä junnuhinnalla ja voi olla pelkkä sijoituskohdekin. Mitä kaveria itse olen seurannut, niin on ehdottomasti kyllä hyvä ja aika älykäs pelaaja. Mutta ei kuitenkaan esimerkiksi yhtä vikkelä tai taitava kuin vaikka Coutinho, johon tuota muuten on verrattu.

Toinen juttu mitä itse joskus ihmettelen on tuo aika yleisesti heitelty juttu, että "mistä sellaisen pelaajan nyt muka löytää". Liverpoolin rekordiin perustuen voisi heittää, että kyllä niitä yleensä löytyy. Vaikkapa nyt Jotan tapaan "läheltä piilosta". Tai sitten jostain Portugalista tai Liguesta jne. Mutta toki on niin, että välillä tarvitaan Virgilin tai Alissonin kaltaisia absoluuttisia "kulmapaloja" joukkueeseen ja niitä ei välttämättä löydy. Tchouameni saattoi olla ominaisuuksiltaan sellainen, jota ei markkinoilla tällä hetkellä ole toista. Tulee kyllä tietysti olemaan. Voi tietysti myös olla, että koko "keskikentälle ei hankita" on pelkkää sumutustakin. Ikkunassa tulee kuitenkin asioita vastaan ja nyt on vasta kesäkuu.  

Vaikka tämä argumentti on osin kohtuuton, koska pistesaldot ovat olleet hyviä. Mutta koska pyttysadetta ei ole tullut vastaavasti, niin kyllä minä sanoisin, että yhtenä isona tekijänä keskikenttäpelin laatu eritoten Hendon tontilta ja varamiesten osalta on puraissut jonkin verran. Ja kun marginaalit ovat näin pienet, voi olla aika isokin juttu.   
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #2831 : 17.06.2022 klo 10:19:09

Carvalhon kohdalla näin ollen tietysti sitten vielä kaikki auki. Tuli periaatteessa kuitenkin esim. Solanken tapaan lähinnä junnuhinnalla ja voi olla pelkkä sijoituskohdekin. Mitä kaveria itse olen seurannut, niin on ehdottomasti kyllä hyvä ja aika älykäs pelaaja. Mutta ei kuitenkaan esimerkiksi yhtä vikkelä tai taitava kuin vaikka Coutinho, johon tuota muuten on verrattu.

Juu jäitä hattuun kannattaa laittaa Carvalhon kohdalla ja odotuksia ei voi kovin paljon asettaa. Hinnassa kuitenkin täytyy huomioida se, että Carvalhon sopimus Fulhamin kanssahan päättyy tämän kuun lopussa, eli periaatteessa Carvalho tuli vapailta markkinoilta. Liverpoolin maksamassa siirtosummassa on kyse ainoastaan Fulhamin kanssa tehdystä sopimuksesta missä maksetaan jonkinlainen korvaus ja nimellisesti pelaaja kaupataan Pooliin. Jos Carvalho olisi siirtynyt bosmanilla niin sittenhän olisi tehty se junnupelaajien siirtoihin määritelty menettely, jossa määritellään Poolille tietty summa mikä pitäisi maksaa Fulhamille korvaukseksi nuoren pelaajan haalimisesta sieltä pois. Nyt tältä menettelyltä vältytään kun toimittiin näin. Ja ehkä tuolla summalla haluttiin myös karistaa mahdolliset muut ostajat kintereiltä. Siirtosumma olisi joka tapauksessa ollut varmasti ihan eri luokkaa, jos Carvalholla olisi ollut vaikkapa kaksi vuotta sopimusta Fulhamin kanssa jäljellä.

Ihan huvikseenhan Liverpool ei pelaajia yleensä hanki vain "koska oli saatavilla", joten selvästi Poolissa nähdään Carvalhon kohdalla iso potentiaali minkä vuoksi pelaaja haluttiin rinkiin kehittymään. Chelsea-tyyppistä nuoren pelaajan lainarumbaa ei ole tiedossa vaan ihan varmasti Carvalho tulee pelaamaan rotaatiossa tulevalla kaudella ja taistelee peliminuuteista esimerkiksi Elliottin ja Jonesin kanssa.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2832 : 17.06.2022 klo 15:22:26

Kyllähän se keskikenttäpelaaja taitaa sieltä vielä tulla. 8)
potQball

Poissa Poissa


Vastaus #2833 : 17.06.2022 klo 15:41:41

Kyllähän se keskikenttäpelaaja taitaa sieltä vielä tulla. 8)

Jay Spearing? :D ilmeisesti vaan iltapäiväkerhoon valmentajaksi
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #2834 : 17.06.2022 klo 16:56:52

12.7 ManU, Bangkok
15.7 Crystal Palace, Singapore
21.7 RB Leipzig, Leipzig
30.7 Man City, Leicester (Community shield)
31.7 Strasbourg, Anfield

Tuossa taitaa olla kaikki preseasonin pelit, koska tuskin tuohon enää lisää tulee. Kausi alkaa normaalia aikaisemmin joten pelejäkin vähemmän. Ei tainnut olla mitään mainintaa, että pitääkö pool Saksassa jotain leiriä vai lentääkö vain pelaamaan tuon pelin ja treenaa kotona.
bergerinpatrik

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #2835 : 17.06.2022 klo 17:01:01

Joyce twiittaa:

Lainaus
Liverpool and Bayern Munich reach agreement on Sadio Mane deal. Guaranteed fee of £27.5million [€32million], plus £5million based on appearances and £2.6million based on individual and team achievements. The total package is worth £35.1million [€41million].


Halvalla meni.
juu hittu juu

Poissa Poissa


Vastaus #2836 : 17.06.2022 klo 17:27:49

Joyce twiittaa:

Halvalla meni.
No meni joo. Mutta kun vaihtoehdot oli.

a.) myydä ja saada vielä jotain
b.) antaa sopparin, joka sopii Manelle (2-3 vuotta, 200-250k liksaa?)
c.) ottaa vielä vuosi palveluksia ja päästää ilmaiseksi ensi kesänä

Ei nää aina helppoja päätöksiä seuralle ole. Voi kuitenkin ajatella, että Manesta maksettiin aikoinaan n. saman verran, saatiin luultavasti parhaat pelivuodet melko maltillisella palkalla suoritustasoon nähden.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #2837 : 17.06.2022 klo 18:00:42

Eikö Mane pyytänyt yli £300k viikossa Poolilta?
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2838 : 17.06.2022 klo 18:08:16

Eikö Mane pyytänyt yli £300k viikossa Poolilta?

Jossain vaiheessa oli, että Mane haluaisi saman kuin mitä Salahille tullaan uudessa sopimuksessa (jota ei ole tehty) maksamaan.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2839 : 17.06.2022 klo 18:18:38

Kunhan Manen kymppipaita vapautuu, niin siinä olisi Carvalholle tai jopa Elliottille paikka ottaa roolia.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #2840 : 18.06.2022 klo 07:02:03

Juu jäitä hattuun kannattaa laittaa Carvalhon kohdalla ja odotuksia ei voi kovin paljon asettaa. Hinnassa kuitenkin täytyy huomioida se, että Carvalhon sopimus Fulhamin kanssahan päättyy tämän kuun lopussa, eli periaatteessa Carvalho tuli vapailta markkinoilta. Liverpoolin maksamassa siirtosummassa on kyse ainoastaan Fulhamin kanssa tehdystä sopimuksesta missä maksetaan jonkinlainen korvaus ja nimellisesti pelaaja kaupataan Pooliin. Jos Carvalho olisi siirtynyt bosmanilla niin sittenhän olisi tehty se junnupelaajien siirtoihin määritelty menettely, jossa määritellään Poolille tietty summa mikä pitäisi maksaa Fulhamille korvaukseksi nuoren pelaajan haalimisesta sieltä pois. Nyt tältä menettelyltä vältytään kun toimittiin näin. Ja ehkä tuolla summalla haluttiin myös karistaa mahdolliset muut ostajat kintereiltä. Siirtosumma olisi joka tapauksessa ollut varmasti ihan eri luokkaa, jos Carvalholla olisi ollut vaikkapa kaksi vuotta sopimusta Fulhamin kanssa jäljellä.

Ihan huvikseenhan Liverpool ei pelaajia yleensä hanki vain "koska oli saatavilla", joten selvästi Poolissa nähdään Carvalhon kohdalla iso potentiaali minkä vuoksi pelaaja haluttiin rinkiin kehittymään. Chelsea-tyyppistä nuoren pelaajan lainarumbaa ei ole tiedossa vaan ihan varmasti Carvalho tulee pelaamaan rotaatiossa tulevalla kaudella ja taistelee peliminuuteista esimerkiksi Elliottin ja Jonesin kanssa.

Joo. Sitä tribunaalimenettelyä tuossa tosiaan yritettiin puolin ja toisin välttää. Ehkä vähän eri mieltä sikäli, että kyllähän Liverpoolkin on nuoria hg-pelaajia hankkinut paljonkin ja monesti varmaan kyllä myös vähän kauppatavaraksi. Ei pelkästään, mutta varmasti siksi että tunnetusti noista saa omat helposti pois ja vähän päälle sieltä Bournemouthista.

Jos Liverpoolin koko siirtotekemistä pitää kuvata lyhyesti, niin osuvin pointti lienee, että jokaisella moovilla etsitään lisäarvoa, jota markkina ei ole hinnoitellut. Eli yleisemmin pelaajia, jotka ovat hintaansa parempia. Tai toisaalta kenties myös pelaajia, jotka ovat myytäessä tasoaan kalliimpia. Tämä ei yksikertaisuudestaan huolimatta ole mikään itsestäänselvyys jalkapallossa. Esimerkiksi ökyjä tuo ei juuri kiinnosta ja joku Real tai Muna hakee markkinointimielessä tai muista syistä usein markkinan kalleinta kalaa tyyliin Pogba.

Näin ollen on kenties joskus huvittavaakin seurata fanien fantasioita milloin mistäkin DeclanRicestä. Liverpool hankkii kyllä kalliitakin pelaajia, mutta ainoastaan, jos niissä on joku ”juttu” mukana. Tähän asti lähes kaikissa on Kloppin aikana ollut.

Katselin viime kaudella aika paljon Fulhamin pelejä ja Carvalhosta jäi osin ”pliisu” fiilis. Enemmälti toki hyvä fiilis. Mutta se ei ole mikään huipputaitava, nopea, vahva jne.. Ei ole missään ihan huikea silmämääräisesti.

Mutta futiksessa on onneksi mukana myös pelikäsitykseen liittyviä juttuja, mistä johtuen jotkut pelaajat vaan tekevät maaleja ym, vaikka mikään ei ”youtubessa” siihen suoraan viittaa. Jos osaa joka kerta mennä kentällä ”oikeasta reiästä”, ei tarvitse olla huippunopea tai -taitava. Monet uusimman sukupolven brittiakatemioiden tuotteet on selvästi koulutettu pelaamaan yksinkertaista xG-maksimointia pää ylhäällä ja helpointa syöttöpaikkaa etsien. Siksi varsinkin Lontoosta on viime vuosina tullut ihan kohtuullisia pelaajia. Carvalho lienee tätä koulukuntaa.

Näin FM-valkkuna minua silti kenties vähän huolettaa kaverissa se, että Fulhamissa se ei näyttänyt pelitilanteissa reagoivan mitenkään huikeasti ympäristöään nopeammin. Päästää vastustajan aika usein iholle ja harhauttaa tms vasta sitten, jos harhauttaa. Näyttää monesti pelaavan jo vähän rajoillaan, vaikka onnistuukin. Esimerkiksi Elliott on tässä mielessä parempi. Voi olla, että kun rytmi valiossa nopeutuu huomattavasti, Carvalhokin kehittyy mukana. Mutta voi myös olla pieni ongelma.

Jos haluaa junnuille näyttää videoita tuosta reagoinnista tilanteisiin, niin huippuaikojen Suarez oli jo vaihtanut pari kertaa suuntaa siinä kohtaa kun pakki tajusi kaverin edes saaneen pallon.
RehtiKärsä

Poissa Poissa


Vastaus #2841 : 19.06.2022 klo 12:16:44

Tiedä nyt sitten mitä tulee tapahtumaan, mutta Gomez olisi kuulemma tekemässä uutta sopparia Liverpoolin kanssa. Ilmeisesti Liverpool haluaa turvata jonkinlaista siirtosummaa, vaikka kaksi kautta Gomezilla sopparia on nyt jäljellä.

Minamino on kaiketi vaihtamassa maisemaa, mikä ei yllätä. Jos Liverpool £17m Takista saa, niin plussaa tulisi. Ostajia pitäisi kuulemma olla, kaiketi jopa 5 kiinnostunutta seuraa löytyy. Sitä en sitten taas täysin ymmärrä, jos Takin myynti saa Kloppin blokkaamaan Oxin lähdön, pelaajan, ketä Klopp ei peluuta, tai ei pysty peluuttamaan loukkien takia. Mieluummin ensi kesänä ilmaisella muualle. Ei ihan aukene, mutta ei tarvitsekaan, ei ole muutamat muutkaan aiemmat päätökset auenneet.

Mitäköhän tekevät Keitan kanssa? Sopparia vuosi jäljellä. Haluaako Keita itse uutta sopparia, vai ilmaisen siirron kautta uusia maisemia? Kevään kaltaisilla otteilla Naby olisi hyödyksi joukkueelle.

Onhan toi Liverpoolin keskikenttä kysymysmerkki, kun loukeilta tuskin välttyvät, niin vaihtuvuutta tullee olemaan. Aiemmin edellä tätä osastoa jo käsiteltykin, mutta tuossahan voi tulla reilua paikkaa Jonesille, Elliottille ja ehkä kenties Carvalholle näyttää tulevan suuntaa.

Sitten vetää mielenkiintoiseksi vuoden päästä kesän, jos Keita ja Ox lähtevät hyvin palvelleina ilmaisilla, Hendo ja Thiago eivät ikänsä ja loukkiensa puolesta tulevaisuutta, Fab täyttää ensi vuonna 30v ja loputkin rippeet nopeudesta alkavat karista... No, Milnerille voi tietty tehdä vuoden jatkon. Tämä on oletettavasti se todennäköisin tapahtumasarja, ehkä.

Hyökkäyksessä tilanne on ihan hallinnassa, vaikka Bobby ja Mo lähtisivätkin ilmaisilla, sinne jää silti Jota, Diaz ja Nunez. Ja Carvalho&Elliott taustatukena, kai ne hyökkääjiä voi tuurata.

Olisiko se nyt niin paha juttu, jos Liverpool hankkisi jonkun kk-yksilön jo nyt tänä kesänä, mikäli talous antaa siihen mahdollisuuden. Coutsin kaltaista pankkia ei ole näköpiirissä, eikä noilla ilmaisilla pois kävelevillä rahoiteta uusia hankintoja. Mo on kyllä tuonut sijoituksen jo takaisin, jotkut muut ei niinkään.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #2842 : 19.06.2022 klo 12:30:14

Gomez on arvokas pelaaja niin Club-trained statuksen kuin monipuolisuutensa takia. Ei Matip tuosta enää nuorene ja vaikka van Dijk palasi kovalle tasolle heti loukkia seuraavalla kaudella niin "normaaleilla" pelaajilla saattaa ottaa vähän kauemmin.

Oxin lähtöä rummutettiin koko alkukesä mutta olisiko nyt käynyt niin, että kukaan ei maksa pyydettyä 10 miljoonaa ja kun keskikentälle ei ole näillä näkymin tulossa hankintaa niin Klopp haluaa vielä miehen pitää. Monipuolinen pelaaja hänkin ja taisi pelata viime kaudella parhaat pelinsä RW-tontilta.

Keitan toivotaan tekevän jatkosopimus mutta onhan se mahdollista, että guinealainen ei ole tyytyväinen peliaikaansa. On tässä varmaan vielä pieni mahdollisuus, että Naby myydään jos ei nimeä jatkosoppariin tänä kesänä laita.

Eiköhän Fabinholla ole vielä useampi hyvä vuosi edessä eikä pelaajat enää ala hiipumaan heti kun 30 tulee mittariin.
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #2843 : 19.06.2022 klo 13:01:28

Calvin Ramsay varmistui joten näinköhän sisäänpäin siirrot olivat tämän kesän osalta tässä? Toiveissa olisi kk, mutta tosiaan puheiden perusteella sellaista ei välttämättä ole tulossa. Sinällään kuullostaa hyvältä, että ikkunaa 2kk vielä auki ja sisäänpäin siirrot olisivat jo tehty.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2844 : 19.06.2022 klo 16:41:31

Kaippa se on sitten hyväksyttävä ettei sisäänpäin enää liikennettä nähdä. Toivottavasti Jones, Elliott tai Carvalho noustaa tasonsa sille levelille, että huolet hyökkäävän kk-pelaajan puuttumisesta ovat turhia. Muut osa-alueethan ovat kunnossa, joten ihan kelpo kausi tästä pitäisi tulla.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2845 : 19.06.2022 klo 20:05:29

Saas nähdä miten Salahin kanssa toimitaan. Ellei pelaaja ole tekemässä jatkoa, niin laitetaanko mies pihalle jo tässä ikkunassa vai odotetaanko ensi kesään ja mahdollista bosmania? Oma kantani on, että sopimus valmiiksi seuraavien kahden viikon aikana tai sitten luiskaan.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #2846 : 19.06.2022 klo 20:10:21

Saas nähdä miten Salahin kanssa toimitaan. Ellei pelaaja ole tekemässä jatkoa, niin laitetaanko mies pihalle jo tässä ikkunassa vai odotetaanko ensi kesään ja mahdollista bosmania? Oma kantani on, että sopimus valmiiksi seuraavien kahden viikon aikana tai sitten luiskaan.

Ei varmasti lähde tänä kesänä mihinkään.
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #2847 : 19.06.2022 klo 20:14:26

Oma kantani on, että sopimus valmiiksi seuraavien kahden viikon aikana tai sitten luiskaan.
Onneksi et ole Poolin palkkalistoilla.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2848 : 19.06.2022 klo 20:36:46

Ellei pelaajaa nyt laiteta luiskaan, niin vaarana on, että lähtee ensi kesänä bosnanilla. Jos tämä seuralle käy, niin mikäs siinä.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #2849 : 19.06.2022 klo 23:20:31

Ellei pelaajaa nyt laiteta luiskaan, niin vaarana on, että lähtee ensi kesänä bosnanilla. Jos tämä seuralle käy, niin mikäs siinä.

Se on käynyt myös Ginin, Canin, Lallanan, Origin, Morenon ja Sturridgen kohdalla. Toki noista saatavissa olleet summat olisivat olleet todella paljon pienempiä, mutta ei seuralle ole ollut mikään ongelma antaa pelaajien lähteä vapaana agenttina. Itse olen pitänyt jo aika pitkään todennäköisenä sitä että Manea ja Salahia ei molempia myytäisi ja tätä tukee myös Salahin omat kommentit.

 
Sivuja: 1 ... 113 [114] 115 116
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa