FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
29.05.2024 klo 11:40:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 13
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal-Ykkönen: 2021-2022  (Luettu 105582 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ronaldinho66

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 18.10.2021 klo 22:19:33

4-4 ((0-2)?)
[kapo]

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves & FCMS


Vastaus #26 : 19.10.2021 klo 09:15:18

4-4 ((0-2)?)

Oliko Ilveksen kokoonpanosta tietoa?
Leijona33

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 21.10.2021 klo 21:48:41

Kausi alkaa ylihuomenna. Missä Moonin kausiennakko?
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 22.10.2021 klo 08:53:21

Ennemmin ihmettelen missä on liiton uutisointi kauden alkamisesta? Reilu vuorokausi ensimmäiseen otteluun, eikä merkkiäkään siitä että tälläinenkin sarja on olemassa.
Mustan Karhun Yhtye

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 22.10.2021 klo 17:36:20

SC Riverball-Tervarit näkyy Karjalaisen lähettämänä, käsittääkseni eurolla näkee matsin. Rauma ja Hifk pelit näytetään omin voimin youtubessa.

FCKiisto

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 23.10.2021 klo 12:24:35

Ennakko: HIFK - FC Kiisto

http://fckiisto.fi/index.php/item/108-hifk-fc-kiisto-ykkonen
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 23.10.2021 klo 12:36:36

Miesten Futsal Ykkösen kausiennakko 2021-2022

Osallistuvat seurat (12):
Albaaniyhdistys Bashkimi (KF Kosova), Turku
AS Moon, Raahe
FC Kiisto, Vaasa
FC Oulun Pallo (FC OPA)
FC Rauma
HIFK Soccer (HIFK FS), Helsinki
Ilves (Ilves FS), Tampere
Pirkkalan Jalkapalloklubi (PJK)
Soccer Club Riverball (SC Riverball), Joensuu
Tampereen Peli-Pojat -70 (PP-70)
Tervarit, Oulu
Vehmaisten Urheilijat (VehU), Tampere

Siinä ovat Futsal Ykkösen seurat tulevalla kaudella. Erikoista on, että Liigasta tippui peräti neljä joukkuetta, joista kolme Tampereen seudulta. Sarjan yleistaso on parempi kuin edelliskaudella. Ilmaisia pisteitä ei ole enää jaossa yhdessäkään pelissä, mikä on lajin ja sarjan uskottavuuden kannalta hyvä asia. Tämän kauden jälkeen sarjasta tippuu parempia joukkueita kuin aiemmilla kausilla.  Teen taas perinteisen analyysini joukkueista sillä varsin vähäisellä ennakkotiedolla, mikä on käytettävissäni. Kausi näyttää, miten lopulta käy.

Kärki

1.   PP-70: Joukkueen viime kausi Liigassa oli surkea. Mutta. Joukkue on asettanut tavoitteen nousta heti takaisin. Eikä tavoite oikein muu voi ollakaan, kun katsoo pelaajalistaa: Markus Säde, Vili-Atte Mäkinen, Kalle Hasa, Joona Valkama, Markus Riikilä, Jani-Petteri Soininen jne. Joukkue on pelaajistoltaan parempi kuin viime kaudella Liigassa. Hyökkäyksen tulivoima lienee sarjan kovin. Onkohan puolustus samaa tasoa? Soinisen ansiosta maalivahtipeli ainakin on kunnossa. Ykkösessä näyttää pärjäävän hurjalla hyökkäysteholla ja riittävän hyvällä puolustuksella, esimerkkinä viime kauden AU. Seuraa häntä: Markus Säde, pienikokoinen pelaaja on seuran ruumiillistuma, tekee mukavasti tehoja.

2.   FC Kiisto: Joukkue lienee kutakuinkin ennallaan, eli futsalrutiinia ja osaamista on paljon. Uutena pelaajana näkyy olevan Joensuusta tullut nuori ja taitava Mikael Immonen. Joukkueen kaikki palaset ovat kunnossa. Kuitenkaan taso ei ole ihan riittänyt kahden kärkeen aiemmilla kausilla. Kun kamppailu kärjessä on kovaa, niin muutama yllätystappio tai yllätystasapeli syö mahdollisuudet. Näin on Kiistollekin käynyt. Mutta nyt voisi olla paikka kahden kärjessä mahdollista ottaa. Seuraa häntä: Matias Träskbäck: ampuu molemmilla jaloillaan – mutta varsinkin vasurilla  - kovaa ja tappavan tarkasti. Jos jollakin Ykkösessä on häntä kovempi laukaus, niin haluan tietää kenellä.

Kärjen haastajat

3.   PJK: Rutinoitunut ”hissijoukkue”. Liigakarsinnat eivät totta totisesti ole PJK:n juttu! Mutta Ykkösessä joukkue on aina kärkikamaa. Maalipyssy Andy Ala-Myllymäki ja erinomainen maalivahti Nico Suomalainen lähtivät Liigaan, mutta jäljelle jäi paljon rutinoituneita pelaajia. Pelaajat tuntevat hyvin toisensa ja pelisysteeminsä. Kun taitoa ja osaamistakin on, sillä pääsee jo pitkälle. Seuraa häntä: Miikka Mörö, joukkueen itseoikeutettu ja tyylikäs kapteeni, joka tekee kovalla – (lähes) yhtä kovalla kuin Kiiston Träskbäckillä? – laukauksellaan paljon tuhoa vastustajille.

4.   KF Kosova: Turun albaanit palasivat viime kaudella Ykköseen ja pitivät paikkansa. Ajoittain peli oli todella näyttävää ja tehokasta – ajoittain ihan kuraa. Joukkue on erittäin fyysinen, ja armoa ei vastustajille tilanteissa anneta.  Joukkue pelaa niin kovaa – ja kovempaakin – kuin tuomarit sallivat. Moni vastustaja joutuu KF Kosovan kanssa ahtaalle. Taitotasokin on hyvä. Puutteet ovat tutut: huono hermokontrolli ja taktinen vajavuus. Viime kaudellakin KF Kosova pilasi monessa pelissä tulossa olleen voiton omaan hölmöilyyn. Uskon kuitenkin, että näitä asioita on mietitty. Harjoituspelin voitto maalein 6-3 Liigan AU:sta kertoo jotain. Seuraa häntä: Behar Cimili, viime kaudella kymmeneen peliin 18 maalia – se kertoo tämän hyökkäyspään härän vaarallisuudesta.

5.   Ilves: Joukkue tyhjentyi parhaista pelaajistaan Liigasta tippumisen jälkeen. Nyt kun pelaajalista lopultakin on päivitetty, niin saa jotain käsitystä joukkueen iskukyvystä Futsal Ykkösessä. Joukkue näyttää olevan sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Maalivahtiosasto on kunnossa. Siitä pitävät huolen Juha-Matti Pösö ja Oulusta siirtynyt rohkeilla nousuillaan säväyttävä Juhana Mäkelä. Kyllä tällä miehistöllä ja hyvällä valmennuksella pääsee sarjassa ainakin keskikastiin. Farmisopimus Mad Maxin kanssa tuo mahdollisuuksia myös.  Seuraa häntä: Joonathan Hynninen, nuorten maajoukkuepelaajalla on jo liigakokemustakin. Futsal Ykkönen on hänelle hyvä sarja kehittyä pelaajana kohti Liigaa.

6.   VehU: Viime kausi oli nousijajoukkueelle hyvä. Joukkue sai valmentajakseen PP-70:sta Janne Malmin. Pelaajisto on kuulemma ennallaan, ja uusia pelaajiakin on tullut. Joukkue on fyysisesti vahva, ja uskon kehitystä pelillisissä asioissa tapahtuneen ja tapahtuvan uuden valmentajan johdolla. Seuraa häntä: Teemu Hannula, pitkänhuiskea kapteeni näyttää muille esimerkkiä hyökkäys- ja puolustuspäässä. Tehojakin tulee ihan kivasti.

Keskikasti

7.   Tervarit: Tervareiden joukkue näyttää olevan kutakuinkin ennallaan. Eli rutiinia Ykkösen peleihin paljon. Ykkönen on kuitenkin nyt sen verran tasokas sarja, että uskon Tervareiden paikan olevan keskikastissa. Puolustus toimii varmasti, mutta maalinteko saattaa olla nihkeää, vaikka hyökkäyksessä muutama tekijämies onkin. Seuraa häntä: Adrian ”Adi” Rizvani, Adi tekee paluun. Tulisieluinen ja juonikas futsalkenttien väriläiskä – tuomareiden ja vieraskatsojien ”lemmikki” (vai olisiko inhokki). No joka tapauksessa ´jo pelkästään Adin pelaamisen nähdäkseen kannattaa peleissä käydä!

8.   AS Moon: Liiganousustakin on haaveiltu jo pari kautta, mutta haaveeksi on jäänyt. Ja nyt tuntuu, että aika ajaa nykyjoukkueen runkopelaajista pikkuhiljaa ohi. Iso menetys on luottopelaaja Antti Uusitalon siirtyminen rakkaaseen viholliseen Tervareihin. Uusitaloa on vaikea paikata. Lupaavia junnuja ajetaan hallitusti sisään ykkösjoukkueeseen. Valmennus on pelaajalähtöistä Mehu Keinäsen johdolla. Yleisöä Raahen peleissä käy tunnetusti enemmän kuin missään Ykkösessä. Vieska Futsalin farmiseurana olo antaa Moonille mahdollisuuksia molempiin suuntiin.  Seuraa häntä: Timi Knuutinen, joukkueen tärkein pelaaja. Timi ehtii ja jaksaa juosta kentällä paikasta paikkaan ja tehdä mukavasti tehoja. Ainoa selkeä heikkous Timillä on huonohko hermokontrolli, joka sekin on kyllä vuosien myötä parantunut.

9.   FC Rauma: Palloliiton sivujen perusteella joukkue näyttää olevan ennallaan, eli luvassa on tasaista suorittamista Ykkösen keskikastissa. Joukkue pelaa suhteellisen vähämaalisia pelejä. Puolustus ja maalivahtipeli toimivat perinteisesti hyvin. Kärkipaikoille tarvittaisiin nykyistä enemmän hyökkäystehoa. Suomen parhaat livestreamit tulevat Raumalta, yleensä myös selostettuna ja kommentoituna. Seuraa häntä: Niila Asunmaa. Lajia seuranneille häntä ei tarvinne edes esitellä. Asunmaa tekee maaleja erinomaisella potkutekniikallaan ja peliälyllään.

Häntäpää

10.   FC OPA: Viime kauden alla uskoin OPA:n tasonnostoon, mutta olin väärässä. Sarjapaikkakin varmistui vasta karsinnoissa. Joukkueelle on ollut tyypillistä voittamisen ja maalinteon vaikeus hyvässäkään pelissä. Niukkoja tappioita ja turhia tasapelejä tuppaa tuleman liikaa. Joukkue on säilynyt viime kaudesta kutakuinkin ennallaan. Menestyäkseen sarjassa OPA:n pitää voittaa voittamisen pelko. Pelaajissa on kyllä ainesta pelata Futsal Ykköstä. Seuraa häntä: Teemu Mattila. Mattila on aiemmilla kausilla ollut tasaisen varma tuloksentekijä hyökkäyspäässä.


11.   HIFK: Harjoituspelin tappio maalein 0-10 HJK:n kakkosdivariporukalle ei anna vakuuttavaa kuvaa joukkueen tasosta. Harjoituskausi – jos sitä on ollut – ei ole ilmeisesti onnistunut. Nimilistan perusteella joukkue vaikuttaa varsin monikulttuuriselta. On japanilaista ja brasilialaista (Vinicius) nimeä mukana. Monta on myös aikoinaan Zenithissä pelannutta miestä, jotka muodostanevat joukkueen rungon. Ongelma saattaa alkukaudella olla joukkueen hitsautuminen yhteen. GFT:n farmiseura. Seuraa häntä: Matias Marjander, kokenut entinen liigavahti on maalivahtiosastolla isossa vastuussa, myös maalivahtivalmentajana.

12.   SC Riverball: Joensuulaisryhmä säilyi Ykkösessä karsintojen kautta. Karsinnoissa Seinäjoki oli niin heikko, että todellista tippumisuhkaa ei ollut. Viime kaudella syyskausi oli erinomainen, mutta keväällä tuli seinä vastaan. Riverball pelaa hurlumhei-futsalia, eli maaleja tulee ja menee. Tämän kauden Ykkösessä ei kuitenkaan pärjää sellaisella pelifilosofialla. Pärjätäkseen pitää pystyä puolustamaankin. Kotijoukkueena Riverball on tunnetusti hyvä. Seuraa häntä: Dimitri Klimov, joukkueen viime kauden tehokkain pelaaja aiheuttaa harmia vastustajien puolustukselle tälläkin kaudella.
« Viimeksi muokattu: 23.10.2021 klo 12:40:11 kirjoittanut Vasenlaita9 »
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 23.10.2021 klo 13:23:43

http://fcraumafutsal.blogspot.com/2021/10/kausi-kayntiin-kolmella-vierasottelulla.html

Striimaako HIFK kotiottelunsa johonkin? Vaikka hiljaista on tässäkin ketjussa ollut, niin kyllä se kiima tästä hiljalleen nousee. Mehulle Tuoppi
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 23.10.2021 klo 14:04:37

Kokoonpanot sarjan avausmatsiin:

SC Riverball

14   Naumanen Miikka | MV
16   Eskman Joonas | MV
35   Ryynänen Juha-Matti | MV
3   Naakka Eero
7   Levy Kristian
8   Ilvonen Alex
11   Al-Arkawazi Ali Lateef Qamar
21   Väänänen Vili-Petteri
30   Klimov Dimitri | C
32   Toikka Eetu
41   Pupaza Henri
71   Pulkkinen Tuomas
80   Partanen Sami

Tervarit

1   Honkanen Lari | MV
3   Juntunen Joona
5   Uusitalo Antti
9   Vääräniemi Jyri
11   Andersson Roni
14   Knuutila Rasmus
15   Koivukangas Justus
17   Aittola Teemu
21   Halmet Heikki | C
22   Lindholm Ville
24   Pekkala Veikka
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 23.10.2021 klo 14:26:47

No niin, maassa on ohut lumiharso, ja kohta alkaa Futsal Ykkönen. Ohjelmassa tänään 23.10.2021 on kolme peliä.

SC Riverball-Tervarit: Pitkä on matka Oulusta Joensuuhun körötellä. Tasaista taitaa pelistä tulla. Vastakkain ovat ihan erilaiset joukkueet. Tämä voi kyllä kääntyä kummalle vain. Kuitenkin kallistun kurinalaisen futsalin voittoon uskovalle kannalle, ja laitan tähän vierasvoiton maalein 4-5.

HIFK FS-FC Kiisto: Kiisto on minun papereissa selvä suosikki. HIFK:n peli voi olla alkukaudesta varsinkin vielä kovasti hakusessa. Kiisto jyrää vakuuttavaan vierasvoittoon maalein 2-7.

FC OPA-AS Moon: Toisilleen tutut joukkueet taas vastakkain. OPA on Moonia vastaan ollut parina viime kautena hankalakin vastus, vaikkakin Moon on sarjassa paremmin pärjännyt. Suhteellisen tasaista vääntöä lienee luvassa tälläkin kertaa. Uskon kuitenkin Moonin korjaavan pistepotin maalein 4-7.
Waver

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 23.10.2021 klo 14:55:52

Kyl sieltä PJK:sta lähti ihan muu maalivahti kuin Nico
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 23.10.2021 klo 15:12:14

No tosiaan, Palloliiton tiedoissa Nico Suomalainen on PJK:n vahvuudessa! Ja hyvä niin, sarjan parhaan maalivahdin otteita on mukava seurata. En tiedä, mistä minä tuommoisen tiedon muka luin, mutta hyvä ettei pidä paikkansa. Kuka se lähtijä oli?
sputnik

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 23.10.2021 klo 15:54:55

No tosiaan, Palloliiton tiedoissa Nico Suomalainen on PJK:n vahvuudessa! Ja hyvä niin, sarjan parhaan maalivahdin otteita on mukava seurata. En tiedä, mistä minä tuommoisen tiedon muka luin, mutta hyvä ettei pidä paikkansa. Kuka se lähtijä oli?

Aatu Nieminen Akaaseen
Smaug

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kampuksen Dynamo, futsal, Huuhkajat ja muut majut


Vastaus #38 : 23.10.2021 klo 16:26:23

Ennemmin ihmettelen missä on liiton uutisointi kauden alkamisesta? Reilu vuorokausi ensimmäiseen otteluun, eikä merkkiäkään siitä että tälläinenkin sarja on olemassa.

Eilen eli pe 22.10. ilmestynyt Palloliiton sivuilla pieni uutinen aiheesta:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-futsal-ykkonen-alkaa-lauantaina-mukana-monta-perinteista-liigaseuraa

Todennäköisesti muutama koostetyyppinen tiedote/uutinen Futsal-Ykkösistä kauden aikana tulossa Liiton kanavilla, mutta ei jokaisesta ottelukierroksesta.
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 23.10.2021 klo 17:51:31

Eilen eli pe 22.10. ilmestynyt Palloliiton sivuilla pieni uutinen aiheesta:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-futsal-ykkonen-alkaa-lauantaina-mukana-monta-perinteista-liigaseuraa

Todennäköisesti muutama koostetyyppinen tiedote/uutinen Futsal-Ykkösistä kauden aikana tulossa Liiton kanavilla, mutta ei jokaisesta ottelukierroksesta.


Oliko ko. kausiennakko mielestäsi laadukas? Puhutaan kuitenkin valtakunnallisen tason sarjasta.
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 23.10.2021 klo 18:01:04

Oliko ko. kausiennakko mielestäsi laadukas? Puhutaan kuitenkin valtakunnallisen tason sarjasta.

Tämä mikä yllä. Vuosi vuodelta tuntunut, että liiton puolella on ollut mitään mielenkiintoa edes mainita Ykkösen olemassaolosta. Liigaseurat Ry vai mikä nyt onkaan promoaa vain pääsarjoja, enkä edelleenkää ymmärrä miksi sekä miesten että naisten Ykkönen jätettiin tämän seurakunnan ulkopuolelle alussa, tai niitä ei edes suunniteltu otettavaksi mukaan jossakin vaiheessa tulevaisuudessa. Jos liitossa ei edes omaa tuotetta arvosteta, niin paha sitä on ulkopuolisillekkaan myydä.
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 23.10.2021 klo 21:51:17


FC OPA-AS Moon: Toisilleen tutut joukkueet taas vastakkain. OPA on Moonia vastaan ollut parina viime kautena hankalakin vastus, vaikkakin Moon on sarjassa paremmin pärjännyt. Suhteellisen tasaista vääntöä lienee luvassa tälläkin kertaa. Uskon kuitenkin Moonin korjaavan pistepotin maalein 4-7.

Aloitetaan ottelusta joka tuli ainoana väijyttyä youtuben välityksellä. Tasaista oli ja kotijoukkue kairasi vielä lopussa itselleen täydet pisteet. Ouluhallille vielä erikseen Ylos On ainakin puitteet kunnossa.

Riverballin voitto ei kokoonpanoja katsellessa suurena yllätyksenä tullut, sillä alkukausi ja kotivoitot ovat juurikin joensuulaisten tavaramerkki.

HIFK kahteen otteluun maalisuhde 1-17, vaikkakin toinen näistä oli harjoitusottelu. Ei kyllä vakuuttavalta näytä tällä hetkellä. Toki Kiisto yksi kärkipään jengeistä kauden lopussa, mutta kyllähän sitä enemmän odottaisi liigasta tippuneelta.
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 24.10.2021 klo 09:52:45

Joo, tosiaan Oulussa näytti nyt olevan hieno halli, eikä toimitsijapöytäkään ollut kentässä kiinni - mikä on aina turha vaaramomentti. FC OPA aloitti kautensa voitolla, mikä antaa sille itseluottamusta jatkoon. Riverball tiedettiin hyväksi kotijoukkueeksi, ja sen koki nyt Tervarit. Helsingin peli oli minusta odotetunlainen.

Turussa on kova matsi tulossa kello 13.

KF Kosova-PP-70: Vahvaa vääntöä on luvassa. Voi, kun pelin näkisi jostakin! Tässä otetaan jo ekassa pelissä tasonmittaus siihen, mikä on odotetun kärjen ja kärjen mahdollisen haastajan välinen voimasuhteiden ero. Vai onko sitä edes? Minäpä heitän hatusta, että peli päättyy tasuriin 4-4!

Pirkanmaan kahta peliä ennakoin vasta iltapäivällä.
Jeppis

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 24.10.2021 klo 13:00:08

Eipä näytä mistään näkyvän ottelua. Toivottavasti saavat jälleen striimit pyörimään kuten viime vuonna.
FCKiisto

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 24.10.2021 klo 14:35:28

Raportti: HIFK - FC Kiisto

http://fckiisto.fi/index.php/item/109-fc-kiisto-kaatoi-hifk
Vasenlaita9

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 24.10.2021 klo 14:47:27

PJK-VehU: Eka Pirkanmaan derby! PJK lähtee peliin suosikkina. Vauhdikasta peliä lienee luvassa. Ja uskon, että maalejakin tehdään ihan reippaasti. PJK onnistunee hiukan vastustajaansa paremmin kaikilla pelin osa-alueilla ja voittaa pelin maalein 6-3.

Ilves FS-FC Rauma: Kohtuullisen tasaista peliä lie odotettavissa. Rauma pelaa usein nihkeän vähämaalisia pelejä. Tuttuja raumalaiskasvoja on nyt Ilveksenkin paidassa (Majamaa, Pösö). Veikkaan kotivoittoa maalein 4-3.
tre guru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Metsäkansan Kanto, Nakhon Sawan FC


Vastaus #46 : 24.10.2021 klo 15:43:02

Ilves vs Rauma

https://m.youtube.com/watch?v=fKOC3w2wRQg
Maccarone

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 24.10.2021 klo 20:54:28

Ilves tämän päivän esityksellä ja porukalla putoamistaistelussa. Raumalta aika stabiili esitys ilman Asunmaatakin, joka toki kokeneelta porukalta odotettua. Omaan makuun tuomarikaksikko aika kujalla tässä pelissä.
Greengoat

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 25.10.2021 klo 01:06:29

PJK-VehU 5-5 (4-1), PJK hallitsi ensimmäistä jaksoa ja vieraat olivat melko sekaisin. Toisella jaksolla osat vaihtuivat ja VehU sai hiljalleen otetta pelistä. VehU puristi väkisin rinnalle kolme sekuntia ennen loppua. Otteluraportti https://vehufutsal.com/
« Viimeksi muokattu: 25.10.2021 klo 01:11:11 kirjoittanut Greengoat »
33100

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 25.10.2021 klo 01:16:23


Piti tuosta kelata loppuun, et näki ottelun lopputuloksen.

ilves kyllä laittoi ”todella hienon” videonkin instaan, jossa lukee ”lopputulos” mut ei siinä ole lopputulosta :) ai tsiisus mitä meininkiä.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa