FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.08.2022 klo 22:35:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 13 [14] 15
 
Kirjoittaja Aihe: AC Milan 2021-22  (Luettu 70522 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rossoneri83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Milan, Spurs


Vastaus #325 : 03.07.2022 klo 17:02:17

Origi virallisesti Rossoneri.

Mielestäni hyvä ilmais haku, joskin rima on matalalla kun muistissa on vielä Gallianin ilmais haut.

Jos ajatellaan vuosi taakse päin niin olisiko Origi vai Abraham kuulostanut paremmalta hankinnalta?


Origi ehdottomasti.
Risa Vibra

Poissa Poissa


Vastaus #326 : 08.07.2022 klo 23:44:19

Vahva luotto että Paolo ja Ricky hoitaa tästäkin kesästä älyttömän, kun vuoden päästä mietitään että mitä tuolloin kesällä 2022 tapahtui. Kiirettä ei ole saada vahvistuksia, vaikka täällä forkalla kärsimättöminä odotellaankin.

Ykköstargettins on De Ketelaere (joka muuten myös omasta mielestäni erittäin hyvä ja seuran näköinen hankinta). Sen jälkeen katseet Ziyechissä. Renato Sanchesista Paolo tinkaa vielä hinnan 10 miljoonaan ja sitten Casa Milanissa kätellään taas muun maailman pällistellessä että miten tuolla hinnalla voi ketään saada.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ukraina, Nato, Anonymous, USA


Vastaus #327 : 09.07.2022 klo 12:07:07

Aivan helvetin turhan siirtoikkunan ainoa noston arvoinen on pahanilmanlinnun Leo Duarten liittyminen pysyvällä siirrolla Istanbuliin.
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #328 : 10.07.2022 klo 08:41:13

Onhan tässä ikkunassa jo tullut Florenzi, Messias ja Origi. Kovaa suorittamista siis.
Tulo puolella puhutaan ainakin kymppi paikasta joka näyttäisi olevan de ketelaere, keskikentästä joka edelleen näyttää Renato sancesilta ja topparista johon botmanin jälkeen on huhuttu vaikka ketä.
Näiden lisäksi seurataan Ziyechin tilannetta joka itse on ainakin ulostamasta itseään chelseasta
Risa Vibra

Poissa Poissa


Vastaus #329 : 10.07.2022 klo 11:53:50

Kiinnostelee tietää, että mitä IlDiavolo haluaisi siirtoikkunalta?
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ukraina, Nato, Anonymous, USA


Vastaus #330 : 10.07.2022 klo 12:44:19

Kiinnostelee tietää, että mitä IlDiavolo haluaisi siirtoikkunalta?

Ei suinkaan mitään kuuta taivaalta, vaan ne muutamat täsmähaut minkä kanssa tässä ollaankin pyöritelty jo useamman kuukauden. Omistajavaihdos, Maldinin ja Massaran virpon varpominen jatkon kanssa, ja huhuillun kesän siirtokassan puolittuminen satasesta viiteenkymppiin on nyt vain sekoittanut pakkaa huolella ja ne diilit jotka olisivat saattaneet olla napattavissa heti kauden päätteeksi ovat viivähtäneet hamaan tulevaisuuteen ja siinä välissä isot rikkaat ovat tarjouksineen astuneet peliin ja voittaneet sen.

Ranskalaisin viivoin:

- Milan tarvitsee topparin. Romagnoli lähti, eikä jäänyt edes ikävä. Kuitenkin nelikko Tomori, Kalulu, Kjaer, Romagnoli on paperilla vahvempi kuin nelikko Tomori, Kalulu, Kjaer, Gabbia. Botmanin hetki tuli ja meni. Bremer ollut koko ajan itselle se kiinnostavin nimi. Markkina-arvo kuitenkin taivaissa kun saarivaltakunnat heränneet tähän taistoon mukaan. Oli miten oli, Milan tarvitsee hyvän topparin. Lassi Valtosen kotiin paluu riittäisi ihan hyvin tähän hätään. Tomori-Kalulu avaa ja sotaratsut Kjaer ja Acerbi stunttaa.

- Milan tarvitsee oikean laitahyökkääjän. Joo Messiasin kanssa tehtiin kyllä pysyvä paperi mutta Messias ja Saelemaekers ovat kuitenkin vasta sen jälkimmäisen laarin tavaraa. Ja koska hommaa pitää kehittää niin tuolle tontille tarvitaan ihan kunnon uusi ukko. Club Bruggen Noa Lang kieltämättä melkoisen vittumoisen näköinen kaveri mutta ei tuolla naamalla olla ennenkään pelattu. Marco Asensio on, jos ei muuta, niin ainakin hinnoissa. Rebic ei ilmeisesti edes halua pelata oikeassa laidassa? Ja saattaa toki olla vielä niitä josta otetaan rahat pois. Joka tapauksessa hyökkäyksen oikea laita on mielestäni Milanin heikoin lenkki tällä hetkellä.

- Milan tarvitsee korvaajan Kessielle. Kävikö Renato Sanchezin suhteen sitten Botmanit sen tulevat viikot näyttää. Siinä olisi kyllä mies IlDiavolon makuun! Joka tapauksessa Kessie, Sandro, Bennacer oli täydellinen kolmikko pyörittämään keskikentällä. Nyt sieltä on isohko palanen ja PALJON voimaa lähtenyt pois.

- Milan tarvitsee kympin. Brahim Diazin taso ei vain riitä ja siksipä spanski, jos nyt ei ihan kadonnut, niin ainakin siirtyi isosti sivummalle viime kauden vanhetessa. Brahim Diaz on myös turhan arvokas kadotakseen vain muutaman stintin jälkeen kuvioista. Täytyy myös muistaa, että Kessien lähtö vaurioittaa myös tätä sektoria. Pioli kun peluutti Kessietä keväällä myös kymppinä. Hyviä vaihtoehtoja kuitenkin pyörinyt kusilaarin ääressä (Ziyech, De Ketelaere, Dybala!) jotenka kyllä luottoa löytyy, että tälle paikalle vielä kala narrataan rantaan asti. Ja pirustako tässä voi tietää minkä tason pelaaja oikein on De Ketelaere. On ainakin laihan näköinen poikanen!

Kessien ja kympin suhteen pitää myös arvioida sitä mitkä valmennusjohdon suunnitelmat oikein ovat Yacine Adlin ja Tommaso Pobegan suhteen. Kuitenkin lähtökohtaisesti nämä tulisivat vasta sinne jonnekin Samun tilalle taistelemaan peliajasta.

- Sitten Milan tarvitsi vielä hyökkääjän mutta Origin myötä tämä tontti on check. Hyvä ja mielenkiintoinen haku. On kuitenkin meritoitunut kaveri ja pelaajatyypiltään erillainen mitä Giroud taikka Zlatan. Ei täälläkään Belottit kiinnostaneet enää yhtään kevään myötä. Origi tuli ilmaiseksi sisään jotenka siirtokassaa ei tähän ole ehditty tuhlaamaan.

Eli yhteenvetona topparia, Kessien korvaajaa, oikeaa laituria sekä kymppiä vailla ollaan. Neljä täsmähankintaa jonka jälkeen voitaisiinkin lähteä tulevaan kauteen europeleineen oikeinkin luottavaisin mielin. Toki Theollekin saa hankkia Ballo-Tourea tasokkaamman stuntin.

E.

Lainaus
La Gazzetta dello Sport

kun poiku naytti jo nylatyita, tassa on suora viiva: Milan on jälleen mukana Renato Sanchesin kisassa. Ja koska hän aloitti tangolla, hän uskoo edelleen pääsevänsä maaliin ensin. Esteenä on pelaajan allekirjoitus, kun taas Lillen kanssa akselilla ei ole esteitä: ranskalaiset ovat valmiita hyväksymään 10 miljoonan Rossonerin tarjouksen.

Portugalilaisilla on Piolin tarvitsemat piirteet: laatu ja fysiikka, dynaamisuus ja panoskyky, kansainvälinen kokemus ja parantamisvarat. Se sopii täydellisesti yhteen sijoituksia etsivän kiinteistön identiteettipakkauksen kanssa sisältöriski- ja kehitysmarginaalien kanssa.

Milan on valmis tekemään 10 miljoonan tarjouksen ja Lille on valmis hyväksymään sen. Ranskalaisseuran tilit tarvitsevat uutta käteistä ja kesäkuussa 2023 tehty pelaajasopimus ei anna

hänen pelata liikaa nousussa. Milanon kohdalla

hinta on kohdallaan: kesän budjetista

johdonmukaisin osa kohdennetaan näin kolmen neljänneksen pelaajalle. Ja suhteellisen pienellä summalla Maldini ja Massara, d.t. ja d.s. Rossoneri, lisäisivät keskikentälle palan, jolla on eri taidot kuin muut jo pinkkinä olevat tulkit.

Esteenä on kuitenkin portugalilaisten allekirjoittaminen: hän oli pyytänyt 6 miljoonaa per kausi Milanon kanssa käytävissä neuvotteluissa, väitettä, jota myöhemmin vähennettiin ja nousi sitten jälleen superhuippupelaajan tasolle PSG:n tullessa hän kenttä, mutta hän ei ole vieläkään tehnyt ehdotusta on musta valkoisella, joten toistaiseksi se on paholaisen takana. Mitään ei ole vielä päätetty ja punaiset ovat palanneet kisaan ja valmiina ampumaan kilpailuun
.
« Viimeksi muokattu: 10.07.2022 klo 13:15:48 kirjoittanut IlDiavolo »
grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #331 : 10.07.2022 klo 22:06:01

Kymppi paikalle on tällä hetkellä tarjolla diaz ja adli.
Oikealle sale ja messias...

Luulen että joukkueeseen tulee yksi pelaaja tuonne yläkertaa ja se on De Ketelaere.

Keskikentän pohjalle on tarjolla tonali, bennacer, pobega, bakayoko ja krunic, joka tosin pelasi loppukaudesta ylempänä.

Jokseenkin luulen että de keskiketterä ja joku nuori pakki tulee sisään, muuten mennään näillä
The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #332 : 11.07.2022 klo 11:46:57

De Ketelaere olisi kyllä kova hankinta. Ulkonäkö sekoittuu jatkuvasti Ellen De Generesiin ja kun jengi jauhaa CDK:sta twitterissä pitää aina miettiä, että oliko tuo nyt se pelaajan vai lentokentän lyhenne. Pelaajana laadusta ei juuri mitään kysymysmerkkejä, ja siitä kertoo kyllä myös se, että seurajohdossa ollaan jopa valmiita laittamaan likoon se 30 miljoonaa. Noita summia kuitenkin on heitelty lähinnä Leaon, Tomorin ja Tonalin kaltaisiin todellisiin laatupelaajiin, joista ollaan oikeasti varmoja.

Belgialainen istahtaisi varmaan tosiaankin kymppipaikalle, vaikka sopii myös erittäin hyvin esimerkiksi oikealle laidalle, jos käy niin, että kesäloman aikana lihasmassaa oikein kunnolla kerryttänyt Brahim tai itseäni pelaajana kovasti kiinnostava Yacine Adli löytää avauspaikan arvoisen vireen kympissä.

Ja puheet jostain 50 miljoonan tai 100 miljoonan tai 300 miljoonan siirtokassasta kesälle ovat lähinnä lehtien turhaa länkytystä vailla juuri mitään totuuspohjaa. En oikein jaksa ymmärtää, miten noista siirtobudjeteista jaksetaan edelleen puhua tuolla tavalla, ikään kuin homma menisi pelkästään nettokulutuksen kautta niin kuin jossain Fifan manager modessa.
The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #333 : 11.07.2022 klo 17:34:01

Aivan helvetin turhan siirtoikkunan ainoa noston arvoinen on pahanilmanlinnun Leo Duarten liittyminen pysyvällä siirrolla Istanbuliin.

Tänään uutisoidaan yhteisessä kuorossa Italian ja Espanjan jalkapallomedioissa, että Gattuson perkele olisi tehnyt temput ja hankkinut Samu Castillejon pysyvällä siirrolla Valenciaan. Siinäpä myös aihetta nostoon kerrakseen. Caldarasta ei sentään päästä vielä eroon, vaan menee muutaman millin optiollisella lainalla Speziaan, ja kun tuota ei kuitenkaan käytetä, niin sitten seuran kirjanpidon hessut saavat nauttia kaverista vielä vuoden verran, koska sopimusta oli jatkettu vuodella. Tuo tehtiin tasan siksi, että pienennetään sitä amortisointiosuutta siirtosummasta ja luultavasti myös palkkaa vähän jaoteltiin.

Mutta kulttihahmo-Castillejon liikkumiselle iloisen surumielinen Tuoppi
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ukraina, Nato, Anonymous, USA


Vastaus #334 : 11.07.2022 klo 21:54:37

Ja puheet jostain 50 miljoonan tai 100 miljoonan tai 300 miljoonan siirtokassasta kesälle ovat lähinnä lehtien turhaa länkytystä vailla juuri mitään totuuspohjaa. En oikein jaksa ymmärtää, miten noista siirtobudjeteista jaksetaan edelleen puhua tuolla tavalla, ikään kuin homma menisi pelkästään nettokulutuksen kautta niin kuin jossain Fifan manager modessa.

Vais niin. Ja minä kun luulin, että nyt lähdettäisiin jahtaamaan Scudetton jatkoksi herkkusienikippoa.

Kyllähän varsinkin uusilta omistajilta toivoisi kunnon lahjoja. Maldinit ja Massarat nyt ainakin saavat palkkansa ihan tyhjästä. Ketään saada ostettua sisään, katellaan vaan kellä soppari katkolla ja mikä on ukon uusi maisema. Tylsiä nämä Milanin ikkunat tänä päivänä. Onneksi on Monza!
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #335 : 12.07.2022 klo 21:18:42

Samu virallisesti Valenciaan.
Ei voi hirveän pahaa sanaa sanoa, koska hommansa niin hyvin kun jaloistaan vaan pystyi, eikä ihmeempää kiukuttelua nähty vaikka rooli oli mitätön ja fanitkin dissasi, kunnes sen yhden maalin kävi tekemässä.

Hankintojen osalta kannattaa pitää mielessä että Paolo ja Massara on jättänyt hankintoja tekemättä jos sopivaa diiliä ei ole ollut tarjolla. Tai kääntynyt taloudellisesti fiksumpaan, kuten Messias diilissä.
Ainakin kolmea pelaajaa, ehkä jopa neljää haetaan mutta määrä saattaa jäädä yhteenkin. Florenzia ja Messiasta en laske hankinnoiksi tässä yhteydessä
grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #336 : 17.07.2022 klo 11:56:23

Eipä jäänyt eilisestä paljoa kerrottavaa.
Giroudin tyylikäs viimeistely oli kyllä hieno.

Diaz ei vakuuttanut, haparoi toistuvasti, tuntui että pallo pysyy hyvin kyydissä, mutta viimeiset ratkaisut ontui.

Pobega voitti palloja hyvin omille, mutta sattui niitä virheitäkin.

Gabbia voitti myös hyvin palloja, mutta avaaminen ja paineen alla pelaaminen oli hyvin vaikeaa.

Bakayoko on kyllä erikoinen tapaus, välillä näyttää ihan hyvältä, mutta seuraavassa tilanteessa saa naureskella, että mihis se nyt höntyilee.

Adli väläytteli osaamistaan, saas nähdä miten mies pärjää.

Rebic oli energinen ja pallokaan ei polttanut jaloissa.


Nämä junnut pelasivat vähän miten sattuu, näppäriä näytti kaikki olevan, mutta aikamoinen sähellys oli viineinen 20min.
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #337 : 17.07.2022 klo 12:08:48

Peliä en katsonut mutta kuulostaa tutulta nuo arviot.
Diaz kuskaa palloa liikaa ja ajautuu sumppuihin ja menettää palloa.
Bakayoko harhailee mutta kun on oikeilla alueilla dominoi niitä välillä suvereenisti.
Gabbiassa potenttiaalia mutta laina johonkin jossa saisi minuutteja reilusti tekisi hyvää, koska paineen alla ja pallollisena vaikeuksia.
Rebic vähän hankalassa paikassa. Toisaalta toivoisi ehjää ja hyvää sesonkia johon on rahkeita, mutta missä roolissa? Kärkeen on tekijöitä ja vasenta kaistaa dominoi Leao. Löytyykö tarpeeksi vakkari minuutteja kun kerran oikealla pelaaminen ei taida olla vaihtoehto, valitettavasti..
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ukraina, Nato, Anonymous, USA


Vastaus #338 : 18.07.2022 klo 21:37:57

Romalta vähän mallia Milanin kädet taskussa istuville saidoille mitenkä näitä soppareita oikein tehdään. De Ketelaeare 48 tunnin sisällä Milanin Leedsin mies? Aika alkaa nyt.

Noh vaikka joukkue nyt sitten vahvistumisen sijaan paperilla heikentyykin niin ainahan sitä voi toivoa vaikkapa Ante Rebicille ehjää kautta. Paukkuja kyllä on varastossa. Ja onhan nuori joukkue nyt yhtä Scudettoa kokeneempi.

Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #339 : 20.07.2022 klo 21:36:52

De Keskiketterästä piti mennä paranneltu tarjous sisään joka sinetöisi siirron ja pelaaja ehtisi Rossonerin matkaan seuraavalle treeni reissulle.
Myös jotain 48tuntisia on annettua PSG suuntaan aikaa laittaa tarjousta Renatosta tai sitten pelaaja valitsee pienemmän liksan Milanossa.

Kahtellaan mitä tapahtuu tämän viikon aikana, itse veikkaan ettei mitään.
grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #340 : 20.07.2022 klo 22:17:34

Näyttää siltä että Ketale menee saarille.

Pahaa pelkään, että joku pjanic tulee sisään paniikkinappula pohjassa...

Nooh odotellaan, tapahtuuko mitään

Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #341 : 21.07.2022 klo 11:44:19

Näyttää siltä että Ketale menee saarille.

Pahaa pelkään, että joku pjanic tulee sisään paniikkinappula pohjassa...

Nooh odotellaan, tapahtuuko mitäänEikös Maldini ja Massara ole ihan Belgiassa ajamassa diiliä maaliin ja Leedsin tarjous ei kai ole sen parempi, vai onko uusia käänteitä tapahtunut.
haraldson

Poissa Poissa


Vastaus #342 : 21.07.2022 klo 15:25:02

Eikös Maldini ja Massara ole ihan Belgiassa ajamassa diiliä maaliin ja Leedsin tarjous ei kai ole sen parempi, vai onko uusia käänteitä tapahtunut.


Pelaaja haluaa CL-joukkueeseen ja tietysti hyvä että myös pelaajaa kuunnellaan siirroissa.
Leedsin tarjous on nyt vielä n. €4m suurempi ja henkilökohtainen sopimus vähintäin sama kuin mitä jo sovittu Milanin kanssa.
Ratkennee pian.

"According to Italian sports daily Gazzetta dello Sport, AC Milan’s latest bid add up to €32m including potential add-ons.
The offer is still short of the €36m asking price that Leeds are prepared to meet in order to take the attacking midfielder to Elland Road."
« Viimeksi muokattu: 21.07.2022 klo 15:32:13 kirjoittanut haraldson »
grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #343 : 23.07.2022 klo 19:45:34

Tämä Marco Brescianini ei kyllä vakuuta. Puskenut u-10 peleissä usein nähtävät hutit useeampaan kertaan . Muutenkaan miehen otteet ei vakuuta lainkaan.

Kalulu on kyllä mies paikallaan, pelannut hyvin paineen alla, sekä ryöstää palloja vakuuttavasti.

Saas nähdä miten toinen jakso menee
grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #344 : 23.07.2022 klo 21:40:54

Olipahan pelailut.
Paikkoja oli, olisi milan voinut tehdä vaikka viisi maalia.

Mutta nyt oli aika höntsää...
Leao meinasi napata tuomaria kraiveleista, olisen verran kiukkunen väärästä tuomiosta.

Toivottavasti kukaan ei loukannut.
The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #345 : 23.07.2022 klo 21:48:43

Tämä Marco Brescianini ei kyllä vakuuta. Puskenut u-10 peleissä usein nähtävät hutit useeampaan kertaan . Muutenkaan miehen otteet ei vakuuta lainkaan.

Kalulu on kyllä mies paikallaan, pelannut hyvin paineen alla, sekä ryöstää palloja vakuuttavasti.

Saas nähdä miten toinen jakso menee

Eipä Brescianinilla mitään käyttöä kauden aikana tule olemaankaan, lähtee lainalle tai pois ja kunhan oli täyttämässä position, kun Pobega ja Bakayoko olivat rikki (ja Baka ilmeisesti myös lähdössä). Vähän toista jaksoa katselin ja tosiaan aika yhtä päätä mentiin, mutta en sitten tiedä mitä siinä pelin alussa olivat säätäneet. En tiedä mitä nämä treenipelit muutenkaan palvelevat, jos homma vedetään niin, että lähdetään muutama tunti ennen peliä lentokoneella Milanosta vieraspeliin, Lapin nelosessa nämä :D
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ukraina, Nato, Anonymous, USA


Vastaus #346 : 23.07.2022 klo 22:53:28

Saas nähdä miten loppu siirtoikkuna menee

Oleellinen korjattu. Ilmeisesti tämä De Ketelaerekin alkaa olla pikkuhiljaa, ja odotetusti, menetetty tapaus. Hyvää jatkumoa Botmanille ja Renato Sanchezille. Kuten myös kuluneella tammikuulle. Se, että Messias, Zlatan, Kalulu ja Ale kirjoittivat jatkot...no noiden allekirjoitus olisi varmaan onnistunut itseltäkin jos oltaisiin lyöty sanakirja toiseen käteen. Katsotaan mitenkä käy seuraavaksi Leaon jatkojen kanssa. Ei kyllä millään sektorilla hyvältä näytä.

Bobanin lähtö harmittaa edelleenkin vietävästi. Maldinit ja Massarat kun ei tunnu saavan yhtään mitään vietyä maaliin. Fassone ja Mirabelli sen sijaan saivat! Ja turha taas vedota siihen kun raha ei riitä jne. Ei Kessie, Romagnoli, Samu, eikä varsinkaan Zlatan millään ilmaispapereilla palkkabudjettia rasittaneet viime kaudella. Edelleenkin joukkue on vain heikentynyt sitten viime periodin eikä neuvotteleva osasto saa mitään aikaiseksi asian eteen.

No ainakin ensi kauden ykkösnutut ovat helvetin komeat ollakseen paksuraitaiset! Itse enemmänkin ohuen raidan ystävä. Ja Monzassa Galju juotti koko Veronan känniin ja nappasi Caprarin lainalle Ylos


grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #347 : 27.07.2022 klo 23:35:12

Jälkimmäinen.puolikas tuli vaan katseltua.
Olipas hidastempoista pelailua...

Adli tekee kyllä hienosti töitä jokapuolella kenttää, pelaaminen on varmaa ja pallo liikkuu nopeasti.
Jostain luin vertailua Pogbaan, vähän samaa tyyliä kyllä on.

Lazetic oli suurennuslasin alla. Mieheltä löytyi spurttiin ihan hirveä vauhti, voitti jokusen kaksinkamppailun, muuten ei paloa irti saanut.

Ballo-Touresta ei paljon apuja tule, tuntuu että kaverilla on huonekasvin peliäly. Välillä ei edes helppoa syöttöä omille, jos saa pallon haltuun
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ukraina, Nato, Anonymous, USA


Vastaus #348 : 28.07.2022 klo 17:57:36

Adli eilisen ekan jakson perusteella helposti jatkoon. Ja tämä De Ketelaerekin ilmeisesti menossa sittenkin maaliin. Origi vaivaisena kun ei eilen paljoa näkynyt missään?

Leao          Giroud/Origi       
                                                     Adli
                   De Ketelaere

Mahtaisiko tässä piileä jo sitä seksiä?
grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #349 : 28.07.2022 klo 21:25:59

Adli eilisen ekan jakson perusteella helposti jatkoon. Ja tämä De Ketelaerekin ilmeisesti menossa sittenkin maaliin. Origi vaivaisena kun ei eilen paljoa näkynyt missään?

Leao          Giroud/Origi       
                                                     Adli
                   De Ketelaere

Mahtaisiko tässä piileä jo sitä seksiä?


                      Origi
Leao.            Adli.          KetaleEhkä noin

 
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa