FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.12.2022 klo 09:51:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12
 
Kirjoittaja Aihe: Naisten Kakkonen 2022  (Luettu 71839 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
hallo

Poissa Poissa


Vastaus #250 : 10.10.2022 klo 22:29:47

Jos sama joukkue pelaa kahta sarjaa tilanne on tämä, jos halutaan menestyä eri sarjoissa pitää olla kaksi eri joukkuetta, jos yhdellä mennään homma pettää ja sitten ei voi enää valittaa kun paska housussa.
2fst4u

Poissa Poissa


Vastaus #251 : 11.10.2022 klo 06:38:22

Jos sama joukkue pelaa kahta sarjaa tilanne on tämä, jos halutaan menestyä eri sarjoissa pitää olla kaksi eri joukkuetta, jos yhdellä mennään homma pettää ja sitten ei voi enää valittaa kun paska housussa.
Niin tai sitten toki on vaihtoehto, että Valtin seurajohdossa huokaistiin helpotuksesta kun pystyttiin kunniallisesti välttämään mahdollinen nousu antamalla pelaajien voittaa BSM pronssi. Sillä tiedossahn on, että kaikissa lajeissa se toiseksi ylin sarja on kulu-tuotto-suhteeltaan huonoin: pitkät pelimatkat aiheuttavat väistämättä kuluja ja toisaalta taas näkyvyys medioissa ja sitä kautta yhteistyökumppanien saantimahdollisuudet heikot.
Sun mutsis

Poissa Poissa


Vastaus #252 : 11.10.2022 klo 06:42:43

Jos sama joukkue pelaa kahta sarjaa tilanne on tämä, jos halutaan menestyä eri sarjoissa pitää olla kaksi eri joukkuetta, jos yhdellä mennään homma pettää ja sitten ei voi enää valittaa kun paska housussa.
Onko Itä-Helsingistä kuulunut valitusta? Ehkä siellä nähtiin iso kuva, eikä lähdetty lapsista koostuvalla joukkueella hakemaan nousua hinnalla millä hyvänsä kovaan ja kalliiseen sarjaan.

Jos joukkue on kotoisin Puotinkylästä ja mallia YJ sieltä täältä, on kaikilla varmaan realistinen kuva, missä kohtaa ravintoketjua ollaan. (Kasvatusseura ja parhaat jatkavat toivottavasti eteenpäin lähivuosina suurempiin rinkeihin.) Oikea sarjataso löytyy kyllä pelaamalla muutaman vuoden sisään. On se sitten kakkonen tai ykkönen.

Kuvaajamyös

Poissa Poissa


Vastaus #253 : 11.10.2022 klo 16:33:25

Ei mene varmaan paljon pieleen jos arvaan, että Valtin ykköstavoite ja prioriteetti on ollut B-SM:ssä. Siinä sivussa sitten pelattiin samalla jengillä naisten kakkosta ja katsottiin mihin junnujen vauhti riittää. Jos tulosta tulee niin tulkoon.
Valtin pelaajista valtaosa on -06 ja -05 syntyneitä eli vielä 1-2vuotta B-junnuikäisiä.
Ellei jengin koostumus vaihdu kovin paljoa ensi kaudeksi niin eiköhän molemmissa sarjoissa (BSM ja N2) Valtti-Unitedin ja Valtin nimi löydy sieltä taulukon yläreunasta.
mä vaan

Poissa Poissa


Vastaus #254 : 11.10.2022 klo 19:34:46

Niin tai sitten toki on vaihtoehto, että Valtin seurajohdossa huokaistiin helpotuksesta kun pystyttiin kunniallisesti välttämään mahdollinen nousu antamalla pelaajien voittaa BSM pronssi. Sillä tiedossahn on, että kaikissa lajeissa se toiseksi ylin sarja on kulu-tuotto-suhteeltaan huonoin: pitkät pelimatkat aiheuttavat väistämättä kuluja ja toisaalta taas näkyvyys medioissa ja sitä kautta yhteistyökumppanien saantimahdollisuudet heikot.
Näihän se on, mutta korkeimmalle pääsee ainoastaan toiseksi korkeimman kautta. Vaihtoehtona on kasvattajaseuran rooli, eikä siinä roolissa ole mitään vikaa.
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #255 : 14.10.2022 klo 13:18:26

KaaPon naisten joukkueen valmentaja solvasi erotuomaria rasistisesti "banaanimieheksi" – tunnetulle turkulaiselle jalkapallovaikuttajalle kolmen ottelun toimitsijakielto.

Lainaus
Syyskuun 24. päivänä Kaarinan keskusurheilukentällä pelatun Naisten Kakkosen ottelun KaaPo–TKT jälkitapahtumat ovat johtaneet Palloliiton kurinpitomenettelyyn ja kovaan kritiikkiin. Lukemiin 2–2 päättyneen ottelun loppuvihellyksen jälkeen kotijoukkueen taustahenkilö käveli kentän laidalta tuomariston luokse solvaten erotuomaria rasistisesti. Taustalla saattoivat olla ottelun loppuhetkien tapahtumat vierasjoukkueen tasoitettua pelin 93. minuutilla.
Turun Sanomiin yhteyttä ottaneen katsojan mukaan kyseessä oli Kaarinan Poikien valmentaja, joka oli haukkunut erotuomaria rasistisesti "banaanimieheksi".
Ottelussa erotuomarina toimi maahanmuuttajataustainen Yahya Turkyilmaz. KaaPon valmennuskaksikkona ottelussa olivat Tero Forss ja Markku Tolonen.

https://www.ts.fi/urheilu/5792071
Holsu

Poissa Poissa


Vastaus #256 : 14.10.2022 klo 17:20:28

Haha, onpa hauska lueskella "asiantuntijalausuntoja" täältä. Pitää itsenikin olla varovainen mitä tässä lausuu.

En pidä itseäni minään Palloliiton megakritisoijana verrattuna vaikka moniin, jotka tuntuvat olevan sitä mieltä, että siellä systemaattisesti tuhotaan suomalaista jalkapalloa. Itse uskon vilpittömästi, että SPL tekee parhaansa. Sen sijaan olen vakuuttunut siitä, että siellä on runsaasti suojatyöpaikkoja, mikä automaattisesti madaltaa osaamista, tehokkuutta ja kehitysmahdollisuuksia.

En ole niin sisällä kuvioissa, että osaisin sanoa miten asioiden kuuluisi mennä. Mutta muutaman kyssärin voisin kyllä toiminnasta heittää. Siis esimerkiksi se, että sarjahuipentumat pakkautuvat niin syksyyn, että tapahtumat on päällekkäin. Tuohan vesittää koko SPLn itse järjestämän kilpailun. Totta kai voi selitellä, kuten täällä, että seura- ja joukkuejohto yms yms on mokannut kun lähtevät pelaamaan kahta sarja jne jne. Onko oikea ratkaisu sitten pelata B:tä kunnes kasvetaan ulos sieltä ja sitten lähteä Nelosesta nousemaan? Kausi on kuitenkin pitkä, joten sinne löytyisi varmasti pelipäiviä jos haluttaisi ja syksylle sitten korkeintaan varapäiviä tuonne ihan kauden loppuun.

FC Lahden fast track on täysi vitsi, jossa SPL pahasti ryssii omaa toimintaansa. Seuraava ryssijä on sitten FC Lahti, joka tyhmyyttään ottaa vastaan paikan. Tästäpä sitten aiheutuu Lahdelle hemmetinmoinen värväystarve koska seurassa ei juurikaan ole pelaajia, jotka pystyvät tuota tasoa pelaamaan. Ja värvääminen umpisurkeaan jengiin on aina haastavaa. Siis kaikella kunnioituksella joukkuetta kohtaan mutta on selvää, että Ykkösessä joukkue olisi umpisurkea. Kakkonenhan on heille oikea taso ja siellä olisi varmasti pelaajille hyvä jatkaa. Koomista mielestäni on, että fast track-kriteerit olivat mm pelaajamäärä, valmentajien koulutustaso jne mutta minkäännäköistä urheilullista kriteeriä ei ollut. Tässä kai kuitenkin pitäisi olla kilpaurheilusta kyse.

Suurin huoleni SPLn toiminnassa on että kovalla vimmalla luodaan toimintaa, joka tukee valmiiksi korkealla tasolla pelaavia seuroja. Joo, profiloitua pitäisi plaa plaa plaa. Itse en laittaisi kaikki munia samaan koriin. Etenkin kun suomalainen pelaajakehitys ei vuosiin ole tuottanut juuri mitään. 2000-luvun alussa taisi olla tuo Litmasen maajoukkueen kultakausi, jossa oli kasassa sellainen remmi, ettei nykymaajoukkueesta siihen olisi mahtunut Hradeckykaan kuin penkille.

Pidän isona ongelmana miten SPL tappaa pienempien seurojen toimintainnon. Hyviä joukkueita pitäisi tukea riippumatta siitä mistä päin ovat. Mitä pidempään joukkueet pysyvät kasassa sitä enemmän meillä on seuroissaan viihtyviä pelaajia, joista muutamasta voi joskus jotain tullakin. Nyt kaiken maailman hfat tulevat sotkemaan seurojen toimintaa ja vaikuttamaan varsin nuorten pelaajien arkeen. Mitenköhän TPV:llä on mahdollisuus kehittää tyttöjalkapalloaan kun TFA pelaa Ilveksen kamoissa... Miten tällainen on edes mahdollista? En tiedä tekevätkö niin enää - toivottavasti ei.

Lopuksi vielä totean, että naisjalkapallo on niin junnuvetoista, että sarjoissa pitäisi olla paljon enemmän vaihtuvuutta. Ykkösestä voisi paljon useampi joutua karsimaan paikastaan. Jos on kova junnujengi niin miksi estää niitä nousemasta. Tai annetaan edes mahdollisuus. Jos jossain on kova junnujengi niin pelaajille ja suomalaiselle jalkapallolle on hyödyllistä pitää joukkue kasassa. Jos he ovat menestyneitä niin olettaisin, että toiminta on laadukasta ja pelaajat viihtyvät. Se on kuitenkin edellytys kehittymiselle. Se että kaikki parhaat menee HJKhon on yksilöille kaikista tappavinta. Sitten pelataan ylivoimaisia pelejä vuositolkulla ja ihmetellään mistä saisi vastusta.Neutral

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 15.10.2022 klo 11:09:05


Lopuksi vielä totean, että naisjalkapallo on niin junnuvetoista, että sarjoissa pitäisi olla paljon enemmän vaihtuvuutta. Ykkösestä voisi paljon useampi joutua karsimaan paikastaan. Jos on kova junnujengi niin miksi estää niitä nousemasta. Tai annetaan edes mahdollisuus. Jos jossain on kova junnujengi niin pelaajille ja suomalaiselle jalkapallolle on hyödyllistä pitää joukkue kasassa. Jos he ovat menestyneitä niin olettaisin, että toiminta on laadukasta ja pelaajat viihtyvät. Se on kuitenkin edellytys kehittymiselle. Se että kaikki parhaat menee HJKhon on yksilöille kaikista tappavinta. Sitten pelataan ylivoimaisia pelejä vuositolkulla ja ihmetellään mistä saisi vastusta.


Tuo on helppo allekirjoittaa mitä nyt ehtinyt seuraamaan. Monesti B-junioreiden divariottelutkin tasoltaan parempia kuin naisten 2-divariottelut, joissa liian usein näyttäisi vieläkin toteutuvan fyysisyyteen ja puhtaaseen juoksuvoimaa perustuva pelityyli. Valmennus toki varmaan kehittynyt juuri nuorten parissa selkeästi nopeammin kuin naisten aladivareissa, joissa usein vedetään samoilla opeilla vuosikymmeniä.

Fasttrack syöttiin ei tainnut napata kuin Lahti. SJK-junioreiden naisten edustus (Kanu?) näytti ilmoittaneen pelaavansa liigaa 2026. Seuran B-juniorit tosin tippuivat divarista samaanaikaan, ollaanko tuossa sitten perinteisellä keräily/osto/uhopolulla…

Edit. Naisten sarjoissa voisi olla paikallaan lohko/joukkuemäärien tarkastaminen tason parantamiseksi. Ja jos liigajoukkueet ovat monet pääkaupunkiseudulta niin onko sitten pienemmissä kylissä oikeammin hyväksyä kasvattajastatus?
« Viimeksi muokattu: 15.10.2022 klo 13:11:32 kirjoittanut Neutral »
M13

Poissa Poissa


Vastaus #258 : 15.10.2022 klo 14:35:59

Väärin pelattu? Kuitenkin moni ammattilaisjoukkue sukupuoleen katsomatta pelaa mainittuihin arvoihin luottaen.

Luen ilomielin tuollaista viestiä. Sarjojen laadukas tulevaisuus lienee siis taattua? Toivottavasti perustaidot ovat niin kovaa luokkaa, että kestävät myös silloin kun aikaa on yhdelle tai kahdelle harjoitukselle viikossa.

Junnudivarin ja naisten "alasarjojen" välistä tasoeronäkemystä voi haastaa toteamalla, että ehkä tulevaisuudessa jokin B-sm (huom.)MITALISTIjoukkue pystyy nousemaan kakkosesta ykköseen. Oikein muuta vertailua hyvin vaikea suorittaa
M13

Poissa Poissa


Vastaus #259 : 15.10.2022 klo 14:50:11


Edit. Naisten sarjoissa voisi olla paikallaan lohko/joukkuemäärien tarkastaminen tason parantamiseksi. Ja jos liigajoukkueet ovat monet pääkaupunkiseudulta niin onko sitten pienemmissä kylissä oikeammin hyväksyä kasvattajastatus?

Tuo voisi olla yksi tapa sarjojen tasoa nopeasti nostaa. Olisiko se pitkäjänteistä? Pienille paikkakunnille voi olla tärkeää, että joukkue on kakkosessa tai ykkösessä. Mitä se haittaa, että tasoeroja on? Kuitenkin sarjat pääasiassa suht.tasaisia ja loppujen lopuksi jokainen joukkue löytää oman sarjansa. Vaikea aihe, jossa helppoa perustella kaikki näkemykset. Omasta mielestä yksi jalkapallon parhaita puolia on se, että joka kerta heikommalla joukkueella on mahdollisuus haastaa ennakkosuosikki. Usein maailmalla mestaruudet ratkeavat kykyyn hoitaa nämä pelit
2fst4u

Poissa Poissa


Vastaus #260 : 15.10.2022 klo 16:48:55

Junnudivarin ja naisten "alasarjojen" välistä tasoeronäkemystä voi haastaa toteamalla, että ehkä tulevaisuudessa jokin B-sm (huom.)MITALISTIjoukkue pystyy nousemaan kakkosesta ykköseen. Oikein muuta vertailua hyvin vaikea suorittaa
No tänäkin vuonna nähtiin, että BSM-hopea-, viime vuoden Kulta-joukkue, sai kokea Kakkosen Naisten joukkueen paremmakseen.

Mutta tästä tuli mieleen, että voisiko yhdenlainen Fast Track olla sellainen, että jos seura, jolla ei ole joukkuetta Kansallisessa Ykkösessä tai Liigassa ja sijoittuu T18-sarjassa SM-mitaleille, saisi paikan Kansalliseen Ykköseen? Tai ainakin pelata jonkinlaisen tasonmittausottelun Kansallisen Ykkösen ensimmäisen säilyjän kanssa? Tällä saataisiin hyvää junnutyötä tekeville seuroille mahdollisuus nousuun, ilman että tarvitsee kahlata läpi aladivarit, jota kaikki lahjakkaat junnut (ja etenkään heidän vanhemmat) malta tehdä vaan lähtevät isompiin seuroihin.
M13

Poissa Poissa


Vastaus #261 : 15.10.2022 klo 18:27:47

No tänäkin vuonna nähtiin, että BSM-hopea-, viime vuoden Kulta-joukkue, sai kokea Kakkosen Naisten joukkueen paremmakseen.

Tätä tarkoitin. Kertoo toki faktaa vain kärjen osalta
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #262 : 15.10.2022 klo 18:56:48

Lainaus
Jalkapalloseura Kaarinan Pojat tiedotti lauantaina irtisanoneensa päävalmentajasopimuksen Tero Forssin kanssa. Forss, 54, ehti valmentaa KaaPo:n naisten edustusjoukkuetta yhden kauden ajan Kakkosessa, jossa se sijoittui lohko A:n viidenneksi. KaaPo tiedottaa naisten edustuksen valmennusryhmästä tulevien viikkojen aikana.

Forss syyllistyi syyskuun lopulla epäasialliseen käytökseen haukkumalla KaaPo–TKT-ottelun erotuomaria Yahua Turkyilmazia rasistisin ilmauksin kutsumalla tätä Turun Sanomien saamien tietojen mukaan "banaanimieheksi".
https://www.ts.fi/urheilu/5792881
mietuska

Poissa Poissa


Vastaus #263 : 15.10.2022 klo 20:41:50

Pidän isona ongelmana miten SPL tappaa pienempien seurojen toimintainnon. Hyviä joukkueita pitäisi tukea riippumatta siitä mistä päin ovat. Mitä pidempään joukkueet pysyvät kasassa sitä enemmän meillä on seuroissaan viihtyviä pelaajia, joista muutamasta voi joskus jotain tullakin. Nyt kaiken maailman hfat tulevat sotkemaan seurojen toimintaa ja vaikuttamaan varsin nuorten pelaajien arkeen. Mitenköhän TPV:llä on mahdollisuus kehittää tyttöjalkapalloaan kun TFA pelaa Ilveksen kamoissa... Miten tällainen on edes mahdollista? En tiedä tekevätkö niin enää - toivottavasti ei.


Kyllä tekee. Tässä tosin saattaa Ilves kusta omille jaloilleen. Niitten "oman tuotannon"* B tytöt näytti tippuvan juuri ens kaudeksi 18 kakkoseen. TFA porukka pelasi BSM ja Naisten ykkösen.

*oma tuotanto lainausmerkeissä koska Ilves haalii Pirkanmaalta kaikki vähänkään potentiaaliset tyttöpelaajat 13-15 vuotiaana. Mitään kilpailua ei enää siinä vaiheessa maakunnasta löydy.

mä vaan

Poissa Poissa


Vastaus #264 : 15.10.2022 klo 21:29:23

Mutta tästä tuli mieleen, että voisiko yhdenlainen Fast Track olla sellainen, että jos seura, jolla ei ole joukkuetta Kansallisessa Ykkösessä tai Liigassa ja sijoittuu T18-sarjassa SM-mitaleille, saisi paikan Kansalliseen Ykköseen? Tai ainakin pelata jonkinlaisen tasonmittausottelun Kansallisen Ykkösen ensimmäisen säilyjän kanssa? Tällä saataisiin hyvää junnutyötä tekeville seuroille mahdollisuus nousuun, ilman että tarvitsee kahlata läpi aladivarit, jota kaikki lahjakkaat junnut (ja etenkään heidän vanhemmat) malta tehdä vaan lähtevät isompiin seuroihin.
Miksi? Jos joukkue voittaa kakkosen karsinnat,niin ei kait BSM-sarjan kolmonen kuulu viedä sitä paikkaa? Kaikki fast trackit voisi unohtaa.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #265 : 16.10.2022 klo 02:29:45

Kolme ottelua rasistisesta kielenkäytöstä?

Kyllähän se harmittaa kun vastustaja tekee lisäajalla tasoituksen naisten piiri.. eikun naisten kakkosessa.

Huikeaa urakehitystä.
Elmo10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kainalniemen Hiki


Vastaus #266 : 16.10.2022 klo 08:41:46

Nousufinaalin 1. osa KTP - RoPS 2-2
https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2770457/lineups
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #267 : 16.10.2022 klo 08:53:05

Kolme ottelua rasistisesta kielenkäytöstä?

Kyllähän se harmittaa kun vastustaja tekee lisäajalla tasoituksen naisten piiri.. eikun naisten kakkosessa.

Huikeaa urakehitystä.
Lipsahtaa kyllä helposti kielestä, jos tuo sana pitää paikkaansa. Voi perkeleen h***a sentään...
varmuuden vuoksi: sarkasmia tässä kohdassa off

Pitäisikö meidän miettiä sakkoviihkomme uudestaan?
Lounasseuralainen

Poissa Poissa


Vastaus #268 : 16.10.2022 klo 13:48:56


Itse en laittaisi kaikki munia samaan koriin. Etenkin kun suomalainen pelaajakehitys ei vuosiin ole tuottanut juuri mitään. 2000-luvun alussa taisi olla tuo Litmasen maajoukkueen kultakausi, jossa oli kasassa sellainen remmi, ettei nykymaajoukkueesta siihen olisi mahtunut Hradeckykaan kuin penkille.


asian tuntia lausunto
mä vaan

Poissa Poissa


Vastaus #269 : 16.10.2022 klo 16:48:49


En ole niin sisällä kuvioissa, että osaisin sanoa miten asioiden kuuluisi mennä. Mutta muutaman kyssärin voisin kyllä toiminnasta heittää. Siis esimerkiksi se, että sarjahuipentumat pakkautuvat niin syksyyn, että tapahtumat on päällekkäin. Tuohan vesittää koko SPLn itse järjestämän kilpailun. Totta kai voi selitellä, kuten täällä, että seura- ja joukkuejohto yms yms on mokannut kun lähtevät pelaamaan kahta sarja jne jne. Onko oikea ratkaisu sitten pelata B:tä kunnes kasvetaan ulos sieltä ja sitten lähteä Nelosesta nousemaan? Kausi on kuitenkin pitkä, joten sinne löytyisi varmasti pelipäiviä jos haluttaisi ja syksylle sitten korkeintaan varapäiviä tuonne ihan kauden loppuun.

 Itse en laittaisi kaikki munia samaan koriin. Etenkin kun suomalainen pelaajakehitys ei vuosiin ole tuottanut juuri mitään. 2000-luvun alussa taisi olla tuo Litmasen maajoukkueen kultakausi, jossa oli kasassa sellainen remmi, ettei nykymaajoukkueesta siihen olisi mahtunut Hradeckykaan kuin penkille.
En tiedä vihjaatko tuossa varapäivissä Rops - Valtti karsintapeliin? Valtilla oli edellisenä päivänä paikallispeli toista helsinkiläistä joukkuetta vastaan. Samoin Valtti/2 peli oli Helsinkiläistä joukkuetta vastaan. Junnupelejä on ainakin ennen joukkueet siirtäneet keskinäisellä sopimuksella. Pelit olivat sarjan viimeiset ja paikallispelin voisi pelata vaikka arki-iltana. Yrittikö Valtti edes siirtää peliä? Turha näistä on aina syyttää palloliittoa.

PS. Tämän päivän huuhkajat tyrmäisi 2000 luvun maajoukkueen.
Merten

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MaKu, Arsenal, Valtti


Vastaus #270 : 16.10.2022 klo 17:00:38

Yrittikö Valtti edes siirtää peliä? Turha näistä on aina syyttää palloliittoa.

Tarkkaa tietoa ei ole, mutta ainakin TB1-sarjan viimeisen kierroksen peleistä tuli ukaasi niiden aloittamisesta samaan aikaan, joten voinee olettaa että TBSM:n kohdalla sama. Mutta eipä se karsintapelienkään siirtäminen varmaan kauhean helppoa ole, joten aika turha sitä liittoa on kuitenkaan syytellä.
mä vaan

Poissa Poissa


Vastaus #271 : 16.10.2022 klo 17:16:50

Tarkkaa tietoa ei ole, mutta ainakin TB1-sarjan viimeisen kierroksen peleistä tuli ukaasi niiden aloittamisesta samaan aikaan, joten voinee olettaa että TBSM:n kohdalla sama. Mutta eipä se karsintapelienkään siirtäminen varmaan kauhean helppoa ole, joten aika turha sitä liittoa on kuitenkaan syytellä.
Ukaaseista en tiedä, muttei TB1 A-lohkon pelejä ainakaan pelattu samaan aikaan.
pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #272 : 16.10.2022 klo 17:20:21

Siis mitä vittua nyt taas? Siis naisten ottelu olisi pitänyt siirtää junnujen ottelun takia?
Hajokaa pakkaseen.
mä vaan

Poissa Poissa


Vastaus #273 : 16.10.2022 klo 17:49:17

Siis mitä vittua nyt taas? Siis naisten ottelu olisi pitänyt siirtää junnujen ottelun takia?
Hajokaa pakkaseen.

Samaa mieltä!
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #274 : 17.10.2022 klo 23:28:37

Maalikooste naisten karsintapelistä KTP - RoPS:

https://youtu.be/ZePRSlZblXw

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa