FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.10.2021 klo 06:02:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter - KuPS (16.10 1700 Veritas Stadion & Ruutu+) Ote kultaan vai pronssiin?  (Luettu 17347 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 10.10.2021 klo 17:25:03

Viikolla vähän menoja ja kiireitä niin avataan nyt jo matsiketju. Toivottavasti mitään kovin dramaattisia muutoksia ei viikolla kumpaankaan leiriin ehdi tulemaan...Veritaksella käydään viikonloppuna kauden kolmanneksi viimeisen kierroksen huippukamppailu jossa saattaa ratketa parhaimmillaan isoja asioita suuntaan jos toiseenkin... paitsi tasurin sattuessa jolloin muut jengit hyötyvät merkittävästi. Voitto kotijoukkueelle niin se voi laittaa europeliteet keittymään ja riippuen Boltilla käytävän matsin tuloksesta, ehkä alkaa myös valitsemaan mitalikahvin merkkiä Kupittaan Citymarketin runsaasta kahvivalikoimasta? Voitto vierasjoukkueelle niin se ottaa taas yhden askeleen kolmesta kohti mestaruuspokaalia ja riippuen alkuvihellyksen kajahtaessa ilmoille jo päättyneen Ilves-HJK -pelin lopputuloksesta, saattavat keltamustat voitolla tarttua entistä tiukemmin mestaruuspokaaliin kiinni?

Paljon on siis jännitettävää matsissa joka on tarjonnut vuosien saatossa lukuisia legendaarisia hetkiä. Melkeinpä päivälleen kaksi vuotta sitten KuPS voitti kirjaimellisessa mestaruusottelussa sen kirkkaimman nimenomaan Veritaksen nurtsilla, kun taas Inter-kannattajien ja viihdyttävämmän futiksen ystäville ovat varmasti tarrautuneet muistin sopukoihin ne kaksi legendaarista cup-peliä jotka Inter on rankkareilla melkoisten vaiheiden jälkeen klaarannut himaan. Ottelun esityspaikka ei kuitenkaan ole kuopiolaisjoukkueelle ollut em. mestaruushuuman jälkeen se mikään helpoin paikka vierailla. Se on käynyt kokeilemassa onneaan kyseisellä stadikalla pokaalinnoston jälkeen neljästi ja joka kerralla poistunut tappio niskassaan, oli sitten vastassa ollut Inter tai se divariseuraksi taantunut kaupungin kakkosseura.

Tällä kaudella joukkueet ovat keskinäisistä peleistään molemmat jättäneet aikakirjoihin 1-0 -kotivoitot. Kummatkin pelit olivat erittäin tasaisia vääntöjä ja hauskana kuriositeettina sanottakoot että kummankin matsin maalit olivat sellaisia, jonkalaisia näiden maalien tehneet pelaajat eivät varmastikaan tule enää ikinä urallaan tekemään ainakaan kilpailullisissa otteluissa. Noista peleistä ei kuitenkaan ole paljoa etua tai haittaa lauantaina, vaan kentällä nähtäneen taktisesti hieno matsi, jossa toivottavasti ei aleta himmailemaan peli peliltä kasvavien paineiden alla.KuPS on näyttänyt taas välivuoden jälkeen mallia keltamustan syksyn vaikutuksesta, kun se on marssinut hyvästä tuloksesta toiseen. Joukkue on viimeksi hävinnyt liigapelissä silloin kun vielä koulut eivät olleet edes loppuneet, ja vaikka joukkue käytännössä heikkeni siirtomarkkinoilla, on Valakari miehistöineen onnistunut sopeutumaan hieman ehkä jopa puolishokkina eteen tulleeseen tilanteeseen.

KuPS on kuitenkin viime peleissä näyttänyt kummallisesti samaan aikaan hieman heikkenemisen merkkejä, samaan aikaan kun se on näyttänyt aivan helvetin vahvalta. Tulosta on tullut mutta meno ei ole ollut enää niin murskaavaa mitä se heinä- ja elokuussa vielä oli. Mestarin merkki on kuitenkin se että onnistuu voittamaan pelejä rutiinilla vaikka esitys olisi kuinka heikko tahansa, joten siinä mielessä mestaruusjuna on täysin raiteillaan ja aikataulussa.

Kauden edetesssä on Valakari hienosti myös ottanut työkalupakistaan esiin taktisempia elementtejä. Alkukaudella joukkue tuntui olevan hieman liikaa hienon cup-talven pelitavassa kiinni pelistä toiseen mutta tappiottoman putken aikana on Simolta nähty paljon ihan vastustajan mukaan vaihtuvia pelitapa- ja kokoonpanovalintoja. Keltamustat taipuvat tällä hetkellä useampaankin eri pelityyliin, ja yksi isoimmista jännityksen aiheista onkin nähdä että nähdäänkö kentällä alkuvihellyksen aikana hyökkäävä, palloa hallitseva vai vastaiskuihin tukeutuva KuPS. Lähellekään kaikilla liigajengeillä ei ole osaamista edes kahteen variaatioon niin noita kolmeakin voi pitää jo melkoisena saavutuksena.

KuPS pääsee tähän huippukamppailuun enemmän tai vähemmän optimaalisella miehistöllä. Saku Savolaisen nimi nyt on ollut jo talvesta asti pois kokoonpanospekulaatioista ja Virtasen kausi paketoitiin aika nopeasti kevään loukin jälkeen mutta ainoa isomman luokan mahdollinen poissaolija on koko kauden enimmäkseen vemppalistalla viettänyt Latvian maajoukkuepelaaja Janis. Pelikieltoja ei joukkueella ole mutta liipaisimella ovat Ferreira, Nissilä (jonka valmistautuminen tähän matsiin on muutenkin vähän niin ja näin maajoukkuetouhujen johdosta) ja Toivomäki.Syksyn viiletessä (tai ihan vaan Petteri Forsellin saapumisen jälkeen, miten ikinä haluaakaan asian muotoilla...) hyvään lentoon päässyt Inter voi olla tällä hetkellä se joukkue joka pystyy aiheuttamaan kuopiolaisjoukkueelle sen ensimmäisen tappion pitkään aikaan. Kentällä homma toimii ja joukkueessa tuntuu itseluottamus olevan erittäin korkealla, josta todisteena viime matsin voitto HIFK:sta joka irtosi likimain tämänhetkisen KuPS:n suoritusvarmuudella vaikka joukkueen peli ei mitään futiserotiikkaa olltukaan.

Joukkueen hyökkäyspeli on tällä hetkellä äärimmäisen vauhdikkaassa liidossa. Beni Källman viilettää maalipörssissä ihan omilla kymmenlukemillaan kun taas Petteri Forsell tuntuu tekevän kentällä pallon kanssa tällä hetkellä ihan mitä haluaa. Kun yhtälöön lisätään joukkoon Furuholm ja Interin pelin Duracell-pupun, nykyisin myös maaleja iskevän Matias Ojalan, on siinä melkoinen savotta vastustajien puolustuksille.

Kolmanneksi viimeistä matsiaan Interiä luotsaava Riveiro, on viime matseissa löytänyt uuden sapluunan joka tuottaa tulosta. Miehen kaksi vuotta menestyksekkäästi käyttämä 3-4-3 eri muotoineen, on vaihtunut viime peleissä eräänlaiseen 4-3-3 -muotoon jossa Forsell pyörii keskimmäisen 3:n keskiössä aika lailla vapaassa roolissa, kun taas ylemmässä 3:ssa Ojala ja Källman leikkaavat laidalta sisälle kohti keskellä päivystävää Furkkaa. KuPS on kuitenkin sen verran kova haaste, etenkin nykyisessä formissaan, että spanskivelho saattaa kiskaista jonkinlaisia jäniksiä (ei se KuPS-pelaaja) hatustaan? Mikäli Udoh ja Väyrynen ovat molemmat avauksesta asti kentällä, ei olisi yllätys että kolmen alakerta palaisi Interiltä takaisin.

Uskotteko siellä kotona!?!? Inter saattaa päästä tähän otteluun ilman isompia poissaoloja... Pibeä ei lasketa. Joukkueella ei ole pelikieltoja (joskin Furuholm, Paananen, Sanz, Järvenpää, Annan ja Kagayama ovat kaikki yhden keltaisen päässä) lauantain otteluun ja jos Riveiron sanomisia ennen HIFK-peliä on yhtään uskominen, saattavat viime matseista sivussa olleet Hoskonen ja Kagayama palata tähän matsiin jo kokoonpanoon?Seuraa heitä:

Tim Väyrynen
KuPS-kannattajien yleisestä naurunaiheesta sankariksi muuttunut kolossi on mättänyt paluunsa jälkeen kovan määrän maaleja. Luvassa on "siltä toiselta kesän siirtoikkunan Timiltä" varmasti kovaa painia kovaluisten Inter-topparien kanssa.

Anthony Annan
Aika lailla kaksi vuotta sitten näytti siltä että Annan oli menneen talven lumia, mutta viime ja tämä kausi ovat näyttäneet että konkari on kuin elämänsä huippukunnossa oleva keskikentän moderni rouhija konsanaan. Lauantaina "Pablo" joutuukin sitten kovaan testiin vieraiden äärimmäisen pallotaitavan keskikentän keskustan kanssa.

Anton Popovitch
Yksi kuopiolaisjengin huiman tappiottoman putken takuumiehistä. Osoittanut viimeistään tällä kaudella olevansa liigatasolla erittäin kova luu ja "Popon" pelivire lauantaina tulee määrittelemään hyvin paljon vierasjoukkueen pelaamista.

Benjamin Källman
Mikäli vierasjoukkueen laitapelaajat nousevat yhtä hanakasti kuin kaudella on totuttu näkemään, tulee "Källi" maiskuttelemaan käsiään yhteen hieroen. Päästäänkö lauantaina kotiyleisön toimesta huutamaan sitä tuttua sukunimeä joka on iskenyt tällä liigakaudella maalin jo 11 eri ottelussa, sekä syötellyt siihen päälle vielä muutaman mokoman.

Timo Furuholm & Diogo Tomas
Kohtaavatko veriviholliset kenties viimeistä kertaa keskenään? Isojen paineiden peli kyseessä niin kipinät saattavat sinkoilla ihan ensiminuuteista alkaen?


Huikea peli tulossa kerta kaikkiaan. Ylimääräistä väriä matsiin tuovat vielä maaottelutauon jälkeiset pelivireet joista ei aina oikein ihan selkeää tietoa ole, Ilves-HJK -pelin jo matsin alkaessa tiedossa oleva lopputulos, vieraiden tärkeimmän pelaajan (Nissilä) pelivire ja rasitus, HIFK-SJK -pelin stadionin ämyreistä päivittyvä tilanne Interin kannalta, kentän kunto pari päivää aiemmin pelatun divaripelin jäljiltä... ja varmasti lisääkin löytyisi jos alkaisi kaivamaan syvemmältä. Tule paikalle tai katso näyttöpäätteeltä. Nyt pelataan isoista asioista kahden kovavireisen jengin iskiessä sarvet yhteen!
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #1 : 10.10.2021 klo 17:33:48

Petteri pelaa itselleen paikan ensi kauden KuPS:sta? :(
Seison korjaten.
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Johan Cruyff Boozing Society


Vastaus #2 : 11.10.2021 klo 14:38:48Lauantaipeli klo 17.00. Jokseenkin fantastista!

Pikku hiljaa aletaan jättää jäähyväisiä Kupittaan jalkapallostadionin ruoholle.

https://www.youtube.com/watch?v=dG0ykzh47q8 

Ugh!
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #3 : 11.10.2021 klo 14:42:45


Lauantaipeli klo 17.00. Jokseenkin fantastista!

Pikku hiljaa aletaan jättää jäähyväisiä Kupittaan jalkapallostadionin ruoholle.

https://www.youtube.com/watch?v=dG0ykzh47q8 

Ugh!

Ykkösestä kantautuneiden tietojen mukaan ei taida mennä luonnonnurmen jäähyväiset ehkä vielä edes tämän kuun puolelle? Voisi mennä TPS:n mahdolliseen karsinnan kotipeliin ja lopuksi sitten PI ja toisenlaista ruohoa minigrippipussiin.
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 11.10.2021 klo 19:36:19


Lauantaipeli klo 17.00. Jokseenkin fantastista!

Pikku hiljaa aletaan jättää jäähyväisiä Kupittaan jalkapallostadionin ruoholle.

https://www.youtube.com/watch?v=dG0ykzh47q8 

Ugh!


En menis tän asian kans pidättämään hengitystä.

Kiitos avauksesta!
2-0. Varmaan Petteri ainakin toisessa mukana.

Mahtava päivä tulossa, eiköhän me maju-Nissilää vähän möyhennetä ja missä tää Ikaunieks, Latvijan majuäijä luuraa?

Pasi Tuutti on hyvä ihminen.

Ylos
hexaa74

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 11.10.2021 klo 19:58:03

Hieno avaus!Tiukka peli mutta eikö hän tämä mene kahden kova kuntosen joukkueen yli lyönti peliksi missä kortteja satelee ja lopussa valotaululla 1-2 KuPS:ille ja kaksi nuista pelin maaleista tulee pilkulta.BANZAI
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #6 : 11.10.2021 klo 22:05:50

Hieno avaus!Tiukka peli mutta eikö hän tämä mene kahden kova kuntosen joukkueen yli lyönti peliksi missä kortteja satelee ja lopussa valotaululla 1-2 KuPS:ille ja kaksi nuista pelin maaleista tulee pilkulta.BANZAI

Tämä kelpaa. Voisi kuvitella että keltainen saa Turkuun taas kivan vierasmobin ja tunnelmakin kohdillaan.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anthony Annanin järjettömät pulkat


Vastaus #7 : 13.10.2021 klo 19:05:19


Lauantaipeli klo 17.00. Jokseenkin fantastista!

Pikku hiljaa aletaan jättää jäähyväisiä Kupittaan jalkapallostadionin ruoholle.

https://www.youtube.com/watch?v=dG0ykzh47q8 

Ugh!

Pikkulinnut tiesi viserrellä vessassa, ettei nurmen vaihto ehdi ensi kaudeksi.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #8 : 13.10.2021 klo 19:09:30

Pikkulinnut tiesi viserrellä vessassa, ettei nurmen vaihto ehdi ensi kaudeksi.Asia ei toki voi tulla yllätyksenä kun tietää että asia on kaupungin suurien rakennus-/kunnostustöiden alla. Ihan siis perussettiä että myöhästyy vähintään parilla vuodella ja hintalappu nousee sinne about nelinkertaiseen.

#visitturku

Mitä tulee otsikon matsiin niin huomenna täytyy väijyä divaritaistoa läheltä ja katsoa että mihin kuntoon taistelutanner jää? Kauden avauspelin kaltaiseen perunapeltoon ei ehkä päästä mutta pahimmillaan saattaa lauantaina olla pomppupallopeli edessä Alas
« Viimeksi muokattu: 13.10.2021 klo 19:12:28 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Stalinisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FU-RU-HOLM!!!


Vastaus #9 : 13.10.2021 klo 20:51:33

Pikkulinnut tiesi viserrellä vessassa, ettei nurmen vaihto ehdi ensi kaudeksi.
Kelpaa tällaiselle jalkapalloromantikolle. Ylos
Rokki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OPS-jp


Vastaus #10 : 13.10.2021 klo 23:21:30

Tästä voi tulla se viikon matsi, mielenkiintoiset lähtökohdat kerrankin!

KSP:n avauksille taattua Tuoppi
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #11 : 13.10.2021 klo 23:52:19

Hyvä avaus, hyvä matsi, hyvät pelaajat. Mikäli Ilves voittaa niin tän voi vaikka hävitä tahallaan, tulee painetta hopeataistoon.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 191019 & 080521


Vastaus #12 : 14.10.2021 klo 07:48:12

3p tästä, niin sitten homma hoituu kyllä pokaaliin asti.

Tasapeli tosin edelleen se realistisin odottama. Muakunnasta / Hesasta tulossa organisoituja kuljetuksia?
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #13 : 14.10.2021 klo 07:57:14

3p tästä, niin sitten homma hoituu kyllä pokaaliin asti.

Tasapeli tosin edelleen se realistisin odottama. Muakunnasta / Hesasta tulossa organisoituja kuljetuksia?
Muakunnasta lähtöö bussi.
Hesasta lähtöö osa kiskoilla ja osa peltilehmillä.
HNV

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 191019 & 080521


Vastaus #14 : 14.10.2021 klo 08:02:35

Tänne vuan isolla porukalla. TPS-oluet odottanevat.
Bockwurst

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #15 : 14.10.2021 klo 09:05:21

Tänne vuan isolla porukalla. TPS-oluet odottanevat.

TPS-oluet kyllä aiheuttivat lokakuussa 2019 melkoista höristelyä itse kullakin. Olisivat nyt edes teipanneet Interin tarraa tms. päälle :D
alamummo

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 14.10.2021 klo 09:09:44

TPS-oluet kyllä aiheuttivat lokakuussa 2019 melkoista höristelyä itse kullakin. Olisivat nyt edes teipanneet Interin tarraa tms. päälle :D

TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!!
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #17 : 14.10.2021 klo 10:23:36

TPS-oluet kyllä aiheuttivat lokakuussa 2019 melkoista höristelyä itse kullakin. Olisivat nyt edes teipanneet Interin tarraa tms. päälle :D


TPS-olutpurkkia koetin kerjätä matkamuistoksi 191019. Muttei annettu. Sai vain kaljan muovitruttanaan kaadettuna.
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Johan Cruyff Boozing Society


Vastaus #18 : 14.10.2021 klo 11:49:25TPS-oluet kyllä aiheuttivat lokakuussa 2019 melkoista höristelyä itse kullakin. Olisivat nyt edes teipanneet Interin tarraa tms. päälle :DOlkaa varovaisia noiden oluiden kanssa. Ne täytetään toisen kerroksen kusilaarista tulevasta putkesta.Turvatarkastus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dimitar Berbatov


Vastaus #19 : 14.10.2021 klo 12:04:46

Tsemppiä hinureille Ylos

Tästä tasuri tai kotivoitto, niin on kiva napata tikkari kupsukoilta kuun viimeisenä päivänä 5000 katsojan edessä :)
Bockwurst

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #20 : 14.10.2021 klo 12:37:54

Tsemppiä hinureille Ylos

Tästä tasuri tai kotivoitto, niin on kiva napata tikkari kupsukoilta kuun viimeisenä päivänä 5000 katsojan edessä :)

Liekköhän 5000 riittää, kun taitaa pääkatsomo olla jo loppuunmyytynä. Toivottavasti päästään lähelle 2019 Honka matsin lukuja, eli yli 7000 katsojan. Tasuriin tai kotivoittoon en jaksa itse uskoa.
alamummo

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 14.10.2021 klo 13:43:36

Liekköhän 5000 riittää, kun taitaa pääkatsomo olla jo loppuunmyytynä. Toivottavasti päästään lähelle 2019 Honka matsin lukuja, eli yli 7000 katsojan. Tasuriin tai kotivoittoon en jaksa itse uskoa.

Viimeinen kierros ei sinällään liity tähän topikkiin, mutta ollaan silti samoilla linjoilla vierasvoitosta Ylos
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #22 : 14.10.2021 klo 16:59:30

https://twitter.com/FCInterTurku/status/1448639776152772612

Myös Olympia on auki joten tuplasti hyviä asioita matsiin liittyen Ylos
Tepirules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #23 : 14.10.2021 klo 17:01:45

Pikkulinnut tiesi viserrellä vessassa, ettei nurmen vaihto ehdi ensi kaudeksi.

Ei siis vielä saada Turkua ajantasalle sivistyksen suhteen (paitsi esimakua lauantaina kjeh). Noh ei suinkaan, parempi ettei liikoja naljaile kun turkkusten hjyymorintaju ei tunnetusti ole sillä kestävimmällä pohjalla.

Topic puolestaan muilta osin raiteillaan heti alkumetreillä, harhaiset lupilaiset projisoimassa omia pelkotilojaan meidän muiden viihdykkeeksi.
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #24 : 14.10.2021 klo 17:10:26

Liekköhän 5000 riittää, kun taitaa pääkatsomo olla jo loppuunmyytynä.

Ei tule riittämään mitenkään.

OT päättyy tähän.

 
Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa