FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2024 klo 01:26:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2021-2022  (Luettu 12781 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 27.12.2021 klo 13:46:50

Jännitys tiivistyy, saadaanko Lazion kausitopikkiin toinen sivu ennen joulutaukoa?
Ei saatu :(
Mitäs nyt meinaat jännittää? Kolmatta sivua ennen kevättä?
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #26 : 29.12.2021 klo 02:51:55

Kotkassa voi jännittää vaikka sitä mimmosen joukkueen liigasta sukkana alas tullut seura saa kasaan, ja onko matka suoraan kakkoseen.

Sarri kutsuu joukkueen Formelloon torstaiksi, eli liian pitkää lomaa ei anneta pelaajille, vaikka seuraava peli on "vasta" 6.1. Kun kotona vastassa kauden isoimpiin yllättäjiin kuuluva Empoli.
Huhumylly jauhaa kovasti, mutta isoimmat voitot tulee, jos ulos sais näitä turhakkeita. Etunenässä listalla toki Seria A:n kautta aikain pahimpiin floppeihin kuuluva Muriqi. Ei toki kauas jää Vavrokaan, joka taisi olla vuosikymmeneen yksi kalleimmista puolustajista. Toki nämä summat ei ole mitään verrattuna naapurin kennelin viime vuosien loisto-ostoksiin joita roikkuu rosterissa ainoana velvoitteenaan polkea jotain kuntopyörää.
« Viimeksi muokattu: 29.12.2021 klo 02:54:11 kirjoittanut Kaarlo Ulkosyrjä »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #27 : 09.01.2022 klo 13:34:33

Lainaus
Kun kotona vastassa kauden isoimpiin yllättäjiin kuuluva Empoli

Hyvä keskikastin joukkue Empoli on. Se nähtiin missä vaikeuksissa oltiin puolustuksessa jälleen kerran, kun hyökkäävään pelityyliin nojaava joukkue on vastassa. Olihan toi Lazion puolustaminen aivan huumori tasolla, ei se vaan toimi. Keskikentältä ei tule tarpeeksi tukea ja Luiz Felipe sekä Acerbi ovat olleet aika pihalla tämän takia. En tiedä miten toi saadaan kuntoon. Sergej hoiti sentään omalla osaamisellaan ja panoksella arvokkaan pisteen kotiin.
Paikathan olivat jopa tehdä voittoon tarvittavat maalit, mutta ne paikat tuhlattiin. Hyökkäyspeli on muuten ihan hyvällä tasolla.

Sehän tiedettiin kun Sarri tuli puikkoihin radikaaleilla pelimuutoksillaan, että vaikeuksia on tiedossa. Mutta toi puolustus on ollut käsittämättömän heikolla tasolla, eikä varmaan kukaan odottanut miten tuuliajolla ja pihalla pelaajat ovat. Tuntuu että jokainen vähän odottaa että joku muu hoitaa tilanteen ja sitten soikin omassa päässä. Sarri kertoikin ettei tiedä oikein mistä nämä blackout hetket johtuvat, kun niitä sattuu treeneissä ja peleissä.
Toivottavasti saadaan nyt talven siirtoikkunasta vahvistusta nimenomaan puolustukseen. Kunnon toppari ja vasenpakki olisi tilauksessa. Ja kunhan Muriqista päästäisiin eroon niin vaikka joku kokenut Seria A jyrä sopisi tilalle Ciron tuuraajaksi.

Escalante lähti siis Alavesiin loppukauden lainalle, nyt tarvitaan muitakin turhakkeita nopeaan tahtiin pihalle, koska vasta sitten saadaan uusia pelaajia sisään. Lukakua ollaan oltu vahvasti viemässä Vicenzaan, toivottavasti menee läpi. Lazzaria ollaan oltu viemässä vaikka minne, mutta hintalappu karkottaa ottajia samoin kuin Muriqin tapauksessa. Kyllä tässä varmaan saadaan taas odottaa ihan siirtorajan loppuminuuteille, ketä lähtee ja tulee.

Tänään vastassa siis vahva Scudetto kandidaatti Inter Inzaghin johdolla. Acerbin paikan todennäköisesti ja toivottavasti ottaa Radu avauksessa ja Luis Alberton paikan puolustavampi Basic, muuten mennään samalla avarilla kuin Empolia vastaan.
Hieman pelonsekaisin tuntein tässä lähdetään matsiin pahasti vuotavan puolustuksen kanssa. 1,85 päästetyn maalin ottelukeskiarvolla odotuksen eivät ole korkealla, lähinnä odotellaan millaiset murskajaiset ja/tai maalinteko kilpailu jälleen kerran on tulossa vai ollaanko jollain ihmeellä saatu parsittua puolustusta tiukemmaksi.
« Viimeksi muokattu: 09.01.2022 klo 13:44:23 kirjoittanut fads »
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo


Vastaus #28 : 09.01.2022 klo 19:26:04

suoraan kakkoseen.

Voithan tuota unelmoida, poikaseni, unelmoida...
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Karnevalistinen kannattajatyyli


Vastaus #29 : 11.01.2022 klo 18:53:52

Ja kunhan Muriqista päästäisiin eroon

https://football-italia.net/leeds-and-hull-city-interest-in-lazio-striker-muriqi/

:o
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #30 : 13.01.2022 klo 19:25:34

Lainaus

Leeds on todellakin Muriqista kiinnostunut, Hull ei tällä hetkellä ole todennäköinen. Leeds haluaisi ilmeisesti lainalle, mutta Lazio haluaisi sisällyttää 8 miljoonan ostopakon lainan jälkeen, jota taas Leeds ei haluaisi. Mutta keskusteluja käydään ja niissä on päästy eteenpäin.
Jos vaikka 5 miljoonaa saisi ja miehestä eroon, niin olisin tyytyväinen. Tappiota tulisi, mutta ei mahda mitään. Molemmille osapuolille paras että mies jatkaa jossain muualla uraansa.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 28.01.2022 klo 22:59:47

Muriqin siirto mallorcaan lähes varma. Huomenna lääkärintarkastus vielä niin päästään miehestä eroon. Laina osto-optiolla.

Sisään veikattu lähes kaikkea mikä liikkuu. En lähde enempää arvailemaan ketä sieltä loppujen lopuksi tulee, jos tulee.

E. Lainan pituudesta ei varmaa tietoa
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #32 : 30.01.2022 klo 14:24:47

Muriqi matkasi eilen Mallorcalle ja eiköhän homma ole selvä. Ilmeisesti loppukauden laina ja sisältää jonkinlaisen option, jos Mallorca pysyy Ligassa. Ollut puhetta 12 miljoonasta, mutta varmuutta ei ole. Hyvä että rosteria ollaan saatu kevennettyä ja nyt varmistui myös Adekanyen lähtö Crotoneen, mutta kaikki lainoja ja se on ongelma. Rahaa pitäisi saada sisään myynneillä että voidaan tehdä kauppoja. Lotito tuli ulos sanomalla, että hänellä on ollut muita kiireitä, mutta ottaa nyt siirtorintamalla homman haltuunsa ja sisään on tulossa pari pelaajaa. Enteileekö tämä sitä että mies pumppaa itse fyrkkaa sisään, että saadaan tarvittavat vahvistukset? Tietenkin hyökkääjä ja toppari olisi vähimmäis tarpeet.
Huomenna ollaan viisaampia tämän suhteen. Tuleeko tästä siirtoikkunasta torso vai edes välttävä.

Se että nyt ollaan ongelmissa siirtojen suhteen johtaa parin viimevuoden aikana tehtyihin kalliisiin pelaaja hankintoihin suhteutettuna heidän todelliseen tasoonsa (Muriqi 20 milj, Fares 8milj, Vavro 10 milj, Akpa-Akpro 12 milj!!!! siis mitä? voiko toi AKAK hinta todella pitää paikkaansa??!!..) joiden markkinahinta on samalla romahtanut, kiitos tästä kuuluu Tarelle joka on hankkinut nämä turhakkeet.

Ei tämä mitenkään näytä hyvältä ja ihmeitä ei ole tiedossa, ehkä se pari lainamiestä on mahdollista saada siirtoikkunan viime minuuteilla.
Valencia olisi lähteiden mukaan ostanut Patricin pois kuljeksimasta 2-3 miljoonalla ja mies olisi jo itse hyväksynyt sopimuksen, mutta ei voitu päästää pois koska korvaajaa ei ole tiedossa. Mielestäni se kertoo aika paljon tämän hetkisestä tilanteesta.
Sarri saa kohta loihtia jostain rosterissa jo olevista pelaajista Ciron tuuraajan...

No huomenna tulee jälleen, niinkuin joka vuosi äärimmäisen kiireinen päivä kaksikolle Lotito/Tare.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #33 : 01.02.2022 klo 13:19:02

Niinkuin ennakoinkin, niin sieltä saatiin aivan siirtoikkunan viimesillä minuuteilla naarattua hyökkääjä Jovane Cabral Sportingista. Ilmeisesti 1 milj. laina kauden loppuun sisältäen 7-8 milj. osto-option. Ciron tuuraaja oli hakusessa, mutta Cabral ei kyllä semmoinen ole. Enemmänkin Andersonin, Pedron ja Zaccagnin paikoilla pelaava, eikä miehen meriitit kummoiset ole. Kamenovic rekisteröitiin myös joukkueeseen nyt kun tilaa sinne saatiin.
Sarri ei kuuleman mukaan ole erityisen tyytyväinen hankintoihin, vaan olisi jo kesällä torpannut Taren ehdottaman Cabralin ja myös Kamenovicin, joten valmentaja ei saanut haluamiaan vahvistuksia. Tällä voi olla se seuraus että Sarri ei nimeään ainakaan vielä ole raapustamassa Lotiton tarjoamaan jatkosoppariin.

Toppari ja vaspa jäi jälleen kerran hankkimatta, jos ei Kamenovicia lasketa mukaan vaspaksi. Acerbi on loukkaantuneena sivussa ties kuinka pitkään ja viime tietojen mukaan takapakkia on tullut kuntoutumisessa. Luiz Felipe on myös sivussa treeneistä jonkinlaisen vamman takia. Eikä ketään hankita sisään kun mahdollisuus olisi. Tare on kyllä onneton puolustajien hankinnassa ollut aina ja siihen ei parannusta näytä koskaan tulevan.
Nyt mennään todennäköisesti Patric/ Radu toppari kaksikolla Violaa vastaa, siitä voi päätellä miten käy jos näillä mennään.

Jotain hyvää sentään oli että saatiin turhakkeet pois rosterista, se on ainoa asia joka saa tämän siirtoikkunan arvion käännettyä edes välttäväksi. Kaikki vielä lainoja, myynneillä olisi varmaan saatu tarvittava vahvistus puolustukseen ja sopiva Ciron tuuraaja.

Lähtijät: Adekanye, Durmisi, Jony, Escalante, Casasola, Fares, Djavan Anderson,Vavro, Muriqi, Rossi, Lukaku, Lombardi.
Eli 12 pelaaja lähti.

Tulokkaat:Cabral ja Kamenovic.

Jää nähtäväksi mitä Sarri tekee uusilla tulokkailla ja mitä hyötyä heistä tulee olemaan nykyiselle joukkueelle. Jos Cabral kykenee sentään jonkun maalin tekemään, niin se on jo edistystä Muriqiin. Kamenovicin minuutit taitavat jäädä aika vähälle näillä näkymin.
Teppanan Nurmela

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 01.02.2022 klo 16:10:10

Sarri ei kuuleman mukaan ole erityisen tyytyväinen hankintoihin, vaan olisi jo kesällä torpannut Taren ehdottaman Cabralin ja myös Kamenovicin, joten valmentaja ei saanut

https://www.ilmessaggero.it/sport/calcio/calcio_mercato_lazio_tifosi_contro_tare_lotito_si_salva_sarri_ultime_notizie-6475774.html

Siirtoikkunasta jäi käteen valmiiksi rikki oleva kukavittu.

Igli Tare - pakkaa laukkusi.

Lainaus
"Oh well, we haven't strengthened ourselves, but we have weakened half of Europe with our redundancies ".
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #35 : 02.02.2022 klo 01:31:40

Taisi paljon olla edellisen valmentajan tekeminen kanssa nostamassa joukkuetta. Sarri ei ole mielestäni koskaan siirtoikkuista kiinnostunut. Toki vihainen saattaa olla mutta kesällä varmaan parempi tehdä remontti kun katsomotkin auki taas.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #36 : 18.03.2022 klo 13:07:34

Nostellaanpas taas kausaria ylös. Eli sunnuntaina on taas Derby della Capitale, jossa kohtaavat kaksi nousukuntoista joukkuetta. Laziolta on varmuudella pois Zaccagni, joka on pelikiellossa. Harmillista koska mies on noussut todella tärkeäksi palaseksi hyökkäystriossa, luultavasti mennään kolmikolla: Pedro, Immobile, Felipe Anderson roman kaatoon. Muuten sairastupa alkaa tyhjenemään lupaavasti. Vain Radu ja Cataldi ovat luultavasti pois kokoonpanosta näillä näkymin.

Kymmenestä viimeisestä ottelusta saldona on: 5 voittoa, 3 tasapeliä ja tappiot Interilille ja Napolille. Eli ihan hyvin on suoriuduttu ja peli alkaa lähentelemään Sarrin toiveita, mutta tekemistä vielä riittää. Vielä pitäisi parantaa keskittymistä puolustuspeliin täyden peliajan mittaiseksi, koska jossain vaiheessa aina tulee se lepsuilu vaihe. Mutta tulossa on jälleen kerran ottelu jossa ei suosikkeja ole. Lazion puolella on tosin lepoaika, koska maanantaina pelattu viimeksi ja roma pelasi torstaina, tällä saattaa olla pientä vaikutusta. Mutta kuten tiedetään Derby on Derby, kaikki syttyy siihen aina.

Lazion ensimmäiseen Scudettoon kaudella 1973/74 kipparoinut Pino Wilson menehtyi 6.maaliskuuta 76-vuotiaana. Kapteeni pelasi kaikkiaan kymmenen kautta Laziossa vuosina 1969-1980, pelaten kaikkiaan 274 ottelua kotka rinnassaan. Syvä kummarrus miehelle hienosta urastaan ja paikastaan legendana seuran historiassa.
Maanantain ottelussa Veneziaa vastaan nykyinen kapteeni Immobile kantoi Pinon kapteenin nauhaa ottelussa ja kunnioitti legendaa tekemällä voittoon ratkaisevan maalin pilkulta sisään, mikäs sen hienompi kunnianosoitus.

Japanilainen Mizuno on siis ensikaudesta lähtien uusi paitatoimittaja, luultavasti seuraavaksi viideksi vuodeksi ja Macronin kanssa lopetetaan yhteistyö. Mizunon tarjous oli vissiin paras, 5 miljoonaa per kausi. Saas nähdä minkälaista uutta suunnittelua paidassa nähdään.

Lainaus
Sarri ei ole mielestäni koskaan siirtoikkuista kiinnostunut

Eipä Sarri ole tosiaan hirveän innokkaasti sitä edes kommentoinut, odotetusti tulokkaat Cabral ja Kamenovic ovat jääneet toistaiseksi lähinnä penkinlämmittäjän rooliin.
Ilmeisesti siellä nyt tällä hetkellä lämmitellään uudestaan Sarrin jatkosoppari neuvotteluja, luulen että tärkeää roolia näissä tulee näyttelemään kesän siirtomarkkinat.
Lotito on nyt vissiin laittanut kaiken peliin Romagnolin suhteen, sopimusta on tarjottu ja jonkinlaisia neuvotteluja on käyty. Tietoja on liikkunut että pelaaja olisi halukas tulemaan fanittamaansa seuraan, mutta tietenkin rahasta on aina kysymys. Pitkää sopparia ja Lazion budjetin ylärajoilla liikkuvasta palkasta olisi kuitenkin kyse. Toivottavasti tämä onnistuisi. Itse olisin enemmän kuin tyytyväinen, jos tämä saadaan maaliin, mutta tie siihen on vielä pitkä ja raastava.
Toinen ilman siirtokorvausta saatavana ja Sarrin pyytämä olisi Interistä lähtevä Vecino, joka sopisi suunnitelmiin ikääntyvän Leivan korvaajaksi.
Maalivahti tilanne on auki, koska Strakosha saattaa jäädä viime tietojen mukaan. Mutta aika näyttää taas miten tässä käy.
« Viimeksi muokattu: 19.03.2022 klo 11:57:35 kirjoittanut fads »
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 18.03.2022 klo 14:35:30

Luiz Felipen jatkosopimus toiveissa. Acerbi myyntiin ja Patric ilmaiseksi ulos. Romagnoli toiveissa sisään ja jos Luiz Felipe lähtee myös toinen ison profiilin toppari pitää hankkia.
Strakosha voisi jäädä ykköseksi mutta jos lähtee kuka tulee korvaamaan? Kepaa huhuiltu mutta en usko hänen tulevan.

Toisaalta toivoisin kunnollista alakerran remonttia ja alkua puhtaalta pöydältä. Radu (luonnollisesti), Marusic ja Hysaj saa jatkaa ja loput vaihtoon.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #38 : 20.03.2022 klo 17:14:57

Lotiton sniiduilujen takia Felipe lähtenee kesällä ilmaiseski, ja jos Radu laittaa nappikset naulaan samalla kun Patric lähtee äitiensä maille, niin aikamoiseen remppaan joutuu alakerta. Acerbi tekee tänään derbyssä maalin, niin vihanpito unohtuu.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #39 : 09.04.2022 klo 18:26:43

Derbystä ei sen enempää, niin munatonta menoa kuin voi olla. Onneksi siitä sisuunnuttiin ja voitettiin Sassuolo oikeutetusti ja ihan hyvällä esityksellä, Scamacca, Raspadori ja kumppanit eivät saaneet juuri mitään aikaiseksi, ehkä Berardin poissaolo vaikutti siihen, mene ja tiedä.
Huomenna sitten Genoan kimppuun vieraissa ja kyllä siitä pitäisi voitto ottaa, mutta kuten lähihistorian kokemuksista muistaa niin nämä Lazion ja Genoan väliset ottelut ovat olleet varsin värikkäitä, joten missään nimessä ei mikään helppo läpijuoksu ole tulossa tästä jälleen kerran. Onneksi mulkero Pandev ei sentään ole kiusana.

Lainaus
Lotiton sniiduilujen takia Felipe lähtenee kesällä ilmaiseski, ja jos Radu laittaa nappikset naulaan samalla kun Patric lähtee äitiensä maille, niin aikamoiseen remppaan joutuu alakerta

Luiz Felipe tosiaan on vahvasti menossa Real Betisiin, sieltä parempi tarjous johon Lotito ei kyennyt vastaamaan, ei muuta kuin tervemenoa. Olisi tietysti ollut kiva pitää mies, mutta raha ratkaisee. Radu luultavasti jatkaa ja toivottavasti näin. Patricin tilanne onkin viime aikoina oleellisesti muuttunut. Sarri on kehunut miehen viimeaikaisia otteitaan ja onkin sanonut haluavansa pitää pelaajan joukkueessa. Näin siellä ollaankin tarjoamassa jatkosopparia Patricille, no eihän siinä. Tullut kritisoitua miestä aikalailla välillä, mutta eikai siitä haittaakaan olisi jos mies joukkueessa pysyy.
Topparimarkkinoilla taas huhuja riittää ja Acerbi ilmeisesti pyytänyt myyntiänsä, mieluusti pitäisin pelaajan. Mutta jos on tosiaan itse pyytänyt siirtoa, niin myyntiin vaan. Joten aikalailla tyhjennyksessä on nykyinen toppariosasto.Kovasti siellä ollaan tuomassa seuran omaa fania joukkueeseen, paljon ollaan uutisoitu käynnissä olevista neuvotteluista Romagnolin kanssa ja kädet ristissä tässä odotellaan positiivisia uutisia sen suhteen.
Puolustus menee näillä näkymin aika lailla uusiksi kesällä, mutta ketä sinne saadaan loppujen lopuksi ja ketä lähtee. Se on vielä täyttä spekulaatiota, mitä ja keitä Sarri haluaa joukkueeseensa. On ollut puhetta että Sarri haluaisi 2-3 uutta topparia, 1 vaspa, 1 -2 maalivahtia, Ciron tuuraaja, keskikentälle Interistä lähtevä Vecino ja Evertonista lähtökuopissa oleva Allan. Mutta nämä kaikki tulevat riippumaan siitä ketä lähtee sopimuksen loputtua ja ketkä saadaan kaupaksi. Sergej ja Luis Alberto taas johtavat myyntihuhuja ties minne ja millä hinnoilla. Onko tämä se kesä kun Sergej siirtyy suurella rahalla suureen joukkueeseen?

7 ottelua on vielä jokatapauksessa jäljellä ja niistä pitäisi mahdollisimman paljon pisteteitä kerätä kuuden joukkoon sijoittumisen mahdollisuudesta, joka on joukkueen tavoite tällä hetkellä. Sen jälkeen Sarrin kanssa istutaan alas ja katsotaan mitä tehdään. Lotito sanoi että tottakai Sarri pysyy valmentajana, joten liene selvillä miten ensikauden joukkue rakennetaan.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #40 : 20.04.2022 klo 20:13:27

Sergej ja Alberto lähtee lihoiksi, ja sitten on vihdoin se hetki, kun mitataan Lotiton puheet ja lupaukset Sarrille. Jos tämän paukapään toilailuista mitään on oppinut, niin sen, että mikään ei ole koskaan varmaa, ja yleensä lopputulos on aina pettymyksen puolella. Kyllähän Sarri on oikea mies penkin päässä, mutta jotenkin tämä kukkaronnyörien kiristely ei ole sopusuhdassa niiden isojen puheiden kanssa minkä mukaan Laziosta pitäisi ottaa se yksi askel lisää ylöspäin tullakseen suurseuraksi, tai edes vakavasti otettavaksi top4 joukkueeksi. Tällä panostuksella sijat 6-8 on taattuja jatkossakin, ja torstailiigassa ollaan hädin tuskin jatkopeleissä.
Onhan se taloudenpito järkevää, mutta sillä ei scudettoja voiteta, coppan sillon tällön. Toki sekin on paljon enemmän kuin korviaan myöten velkaisessa naapuriseurassa.
Täytyy nautiskella Sergej maagisesta kosketuksesta vielä viimeiset pelit, ja toivoa, että kesällä oikeasti tapahtuu jotain merkittävää. Tammikuun ikkunassa tullut Cabral tainnut käydä kentällä vissiin pari kertaa, ja Tare kehtasi kehua kuinka hyvin meni.

Kannattajarintamalla Lotito ei myöskään paranna osakkeitaan, vaan päinvastoin, kun lätkäisi Milan-matsiin sellaiset lipunhinnat, että ultrat aikoivat boikotoida ottelua.
Hommat siis ihan uomissaan. Ehkä se vielä joskus paistaa risukasaankin.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #41 : 04.05.2022 klo 12:12:29

Nyt on täysin omissa käsissä se paikka UEL:ssa. 3 matsia jäljellä, joista Doriaa ja Veronaa vastaan kotona pitäisi ottaa ne 6 pistettä. Juve vieraissa ehkä max. 1 piste otettavissa. Fiorentinan ja Atalantan viimeaikaiset otteet eivät kyllä pitäisi riittää ottamaan 3 pisteen kaulaa kiinni ja ohi enää, jos siis kyetään ottamaan noi 6 pistettä kotona.
Acerbin voittomaalista Speziaa vastaan nousi mieletön meteli Muorin ja kyrpä Gasperinin toimesta. Eipä olisi moista meteliä noussut tollasesta tilanteessa, jos kyseessä olisi joku muu tämän hetken Top-8 joukkueista. Ihmeellistä ajojahtia aina kun kyseessä on juuri Lazio.
Samapa se voitto tuli ja sitä ei enää mikään muuta, vaikka kuinka paljon siellä kitistään kauden loppuun saakka.

Lainaus
Tällä panostuksella sijat 6-8 on taattuja jatkossakin, ja torstailiigassa ollaan hädin tuskin jatkopeleissä

Tämä on se joka vuotinen tavoite, eipä siihen tuskin muutoksia ole tulossa Lotiton ollessa puikoissa...

Patricille on siis tietojen mukaan tarjottu jatkoa vuoteen 2027 saakka, joten mennäänkö ensi kausi toppariparilla Patric/Acerbi? Tuskin sinne taaskaan onnistutaan ketään tosi vahvistusta hankkimaan, kun Luiz Felipe häipyy ja Romagnolin kanssa ollaan umpikujassa neuvotteluissa. Viime tietojen mukaan taitaa jäädä Milanin penkille seuraaviksi vuosiksi istuskelemaan.
Ei tässä nyt haluaisi kovin negatiiviseksi heittäytyä, mutta ei tämä kovin hyvältä näytä tällä hetkellä ja Lotiton kitsauden takia kaikki neuvottelut vedetään aina niin tappiin kuin mahdollista.
Toivottavasti Sarri pistää kunnon painetta vahvistuksien saamiseksi ja uskoisinkin että niin käy.
Isot myynnit on saatava maalin tulevassa siirto ikkunassa, että Sarrille saadaan rakennettua toimiva joukkue. Sergej, Muriqi, Luis Alberto etunenässä ovat myynnissä ja todennäköisin myytävä tällä hetkellä on Sergej. Sen verran mahtavaa kautta pelaa, että joku suuremmista nappaa miehen tänän kesänä isolla rahalla.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #42 : 04.05.2022 klo 12:40:03

Acerbin voittomaalista Speziaa vastaan nousi mieletön meteli Muorin ja kyrpä Gasperinin toimesta. Eipä olisi moista meteliä noussut tollasesta tilanteessa, jos kyseessä olisi joku muu tämän hetken Top-8 joukkueista. Ihmeellistä ajojahtia aina kun kyseessä on juuri Lazio.
Samapa se voitto tuli ja sitä ei enää mikään muuta, vaikka kuinka paljon siellä kitistään kauden loppuun saakka.

No on se sanottava, että oli sen luokan tuomarivirhe, että kyllä sietääkin tulla vähän meteliä. VAR:t jne käytössä niin ei tuollaiset paitsiot nyt vaan pitäisi mennä enää läpi kun eivät ole mitään tulkintakysymyksiä. Palkinnoksi tuosta tuomari ja VAR pääsivät jo lomalle eikä tarvitse tuomita viimeisillä kierroksilla.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 04.05.2022 klo 14:14:58

No on se sanottava, että oli sen luokan tuomarivirhe, että kyllä sietääkin tulla vähän meteliä. VAR:t jne käytössä niin ei tuollaiset paitsiot nyt vaan pitäisi mennä enää läpi kun eivät ole mitään tulkintakysymyksiä. Palkinnoksi tuosta tuomari ja VAR pääsivät jo lomalle eikä tarvitse tuomita viimeisillä kierroksilla.
Olihan se erikoinen tuomio mutta kerrankin näin päin.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #44 : 04.05.2022 klo 19:18:08

Totta, että VAR:n pitäisi huomata ja poistaa tuollaiset maalit, mutta nyt tuomarille sattui kömmähdys ja ihan syystä pääsee huilaamaan. Tilanne oli kuitenkin erikoinen, kun maalivahti oli niin korkealla ja ymmärrän tuomarin paineen hyväksyä maali nopeasti, että peli pääsee jatkumaan, niin näin kävi. Todella harvinaista ja erikoinen tilanne, joka kuitenkin käsiteltiin tuomaritahojen toimesta, niin mitä turhaan Mourinho ja kumppanit räksyttäää. Ja kerrankin kävi Lazion kannalta näin, kun yleensä mennyt juuri päinvastoin. Muistuu mieleen eräs Cutronen käsimaali vuosien takaa, joka hyväksyttiin ja Milan voitti pelin kyseisen maalin ansiosta. Taisi olla vielä kyseinen kausi, kun Laziolta vietiin oikeasti useita pisteitä tuomarivirheiden takia ja tämän johdosta Lazio jäi ulos UCL:stä ja kymmenistä miljoonista euroista. Enemmän itseäni ärsyttää VAR:n kanssa tuomareiden puolueellisuus, koska selkeät virheet nyt se poistaa (paitsi kyseisessä Acerbin tapauksessa), mutta kyseenalaiset tilanteet menevät ihan liian usein näiden Milanien, Juventuksien ja Roman kannalta heille suotuisasti ja pienemmät kuten Lazio ja Fiorentina kärsivät selkeästi systeemistä. Täysin identtiset tilanteet menevät ihan liian usein, että Lazio ei saa rangaistuspotkua, mutta "isompi" tiimi saa. Sarjassa, jossa marginaalit ovat pieniä, tällaiset vaikuttavat oikeasti siihen, että kenelle ne elintärkeät UCL-paikat menevät.

Ollut kyllä erikoinen kausi ja uskomatonta, että Lazio voi näinkin keskinkertaisen kauden jälkeen olla edelleen viides. Kertoo karua totuutta, että miten heikkoja muutkin kilpakumppanit ovat olleet. Olen varma, että Inzaghin kanssa Lazio olisi saanut noin viisi-kuusi pistettä enemmän kuin tällä hetkellä on, mutta ikävästi Acerbin ja Leivan tason putoaminen näkyy päästetyissä maalissa. Missään nimessä en siltikään uskoisi UCL-paikkaan, mutta ehkä Juventuksen vanavedessä oltaisiin näennäisesti tappelemassa neljännestä sijasta, eikä tarvitsisi pelätä, että jäädäänkö ulos Eurooppa Liigastakin.

Henkilökohtaisesti minua ei häiritse Luiz Felipen lähtö kovinkaan paljoa, sillä vaikka pelaajasta tykkäänkin, niin rahkeita ihan huipulle ei näyttäisi lopulta olevan. Harmittavasti Lazio ei vaan saa mitään korvausta pelaajan lähdöstä, koska muuten pelaaja on helposti noin 10 miljoonan euron arvoinen. Tietty Luiz on vaikea korvattava, kun rahaa on niukasti käytettäväksi, joten täten jatko olisi ollut parasta. Romagnoli olisi futisromantikon kannalta kaunis siirto, mutta en usko hänestäkään sateentekijää. Aivan liian hidas pelaaja Sarrin taktiikkaan ja kilpailisi Acerbin kanssa samasta pelipaikasta. Toki jos Acerbi myytäisiin pois, niin Romagnoli olisi hyvä haku siihen paikalle. Ja Acerbista, kun nyt puhutaankin, niin hitaus ja hienoinen epävarmuus pallon kanssa näkyy Sarrin taktiikassa selvästi, joten pelillisiäkään syitä Leijonan pitämiselle ei ole. Suhteet fanien kanssa ennätysalhaalla, joten tervemenoa vaan. Joten yllättävä kyllä Patric on noussut jopa Sarrin taktiikkaan parhaiten sopivaksi toppariksi ja hänelle jatkosopimus olisi tärkeintä saada puolustuspääässä. Muutenkin näyttäisi siltä, että koko puolustus ja maalivahtiosasto menee vaihtoon, joten työnsarkaa Tarella ja Lotitolla riittää. Strakoshan kanssa ehkä pienoiset toiveet jatkon suhteen vielä ovat, mutta toivottavasti Reina nyt ainakin lähtee. Jostain nimittäin näin huhun, että Reinan sopimus jatkuu automaattisesti, jos Lazio pääsee Eurooppaan. Mutta voi olla, että kyseessä on joku vanha klausaali, joka ei enää päde.

Tapaus SMS. Nyt jos koskaan on aika myydä Sergej ja se harmittaa ihan älyttömästi. Tämän kauden jälkeen hänestä ei enää huippukorvausta saisi, joten fiksuinta olisi myydä, JOS tulee niitä 70-80 miljoonan tarjouksia. Juventuksen vaihtokauppaan ei missään nimessä saisi tarttua. Itse elättelen toiveita, että Real Madrid tekee sen huipputarjouksen ja il Sergente pääsee suosikkiseuraansa ja valloittamaan maailman. PSG tai ManU eivät ole ihan yhtä kiehtovia seuroja tällä hetkellä, vaikka rahaa heillä onkin. Noh, tuossahan ne neljä seuraa ovatkin tällä hetkellä, jotka SMS:n pystyvät ja haluavat hankkimaan. Liikaa ei voi kehua Sergejtä ja hänen johtajuuttaan kentällä ja tehokkuutta tämän päälle. 10 maalia ja tähän päälle 11 maalisyöttöä ja tämä kaikki ilman, että SMS on edes Lazio vapareiden vetäjä! Täydellinen keskikenttäpelaaja kaikin puolin ja on ollut ilo katsoa nuoren pojan kasvua mieheksi ja johtajaksi, hän tulee olemaan ikuiseeti Laziale ja fanien suosikki vielä vuosienkin päästä. Hattua päästä, jatkuu ura sitten missä tahansa.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #45 : 07.05.2022 klo 16:35:33

Sarri panttaa jatkosopparia, ja ihan syystä. Erään aikakauden loppuun tullaan muutaman matsin päästä, kun Sergente vaihtaa maisemaa. Lotiton on oltava valmis laittamaan tämä myynnistä saatu summa likoon, ja joukuetta tulee oikeasti vahvistaa ensi kaudeksi monella osa-alueella, muuten Sarri ei jatkoa tee.
Täytyy nautiskella lopuista matseista, ja roma kun jää taakse sarjataulukossa, Ciro voittaa maalikuninkuuden ja euripaikka saavutetaan, niin Sarrin ensimäistä kautta voi pitää ihan onnistuneena.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #46 : 02.06.2022 klo 12:09:56

Lainaus
Täytyy nautiskella lopuista matseista, ja roma kun jää taakse sarjataulukossa, Ciro voittaa maalikuninkuuden ja euripaikka saavutetaan, niin Sarrin ensimäistä kautta voi pitää ihan onnistuneena.

Näinhän siinä lopulta kävi ja täytyy olla tyytyväinen 5. sijaan sarjataulukossa, sekä UEL paikka varmistettuna. Niin ja Muorin roma pysyi takana, mikä on tietysty kaikkein tärkeintä.
Sarri on viimeisten tietojen mukaan laittanut nimensä jatkosoppariin vuoteen 2025 saakka. Tämä on todella merkittävä uutinen, koska tähän ei olisi päädytty ellei Sarrille ole luvattu valmentajan haluamia vahvistuksia. Toki virallinen vahvistus vielä puuttuu.

Luiz Felipe, Lucas Leiva ja Thomas Strakosha ovat jo jättäneet joukkueen sopimusten päätyttyä. Ei muuta kun onnea ja menestystä, minne päätyvätkään.
Leiva näistä tietysty sympaattisin ja suurinta arvostusta omaava. Luiz Felipeä ei jää kuitenkaan ikävä, koska miehen kehityskaari johti jo penkille. Tietysti jonkunlainen siirto korvaus olisi ollut kiva. Strakosha on hyvä veskari, mutta mies halusi itse muihin maisemiin.

Nyt alkaa taas rosterin rakennus uuteen kauteen. Tällä kertaa vuotava puolustus on asetettu prioriteetiksi. Sarri haluaisi kaksikon Casale/Romagnoli topparipariksi ensikaudelle. Romagnolin kanssa ollaan väännetty pitkään sopimuksesta ja viime tietojen mukaan nyt ollaan todella lähellä päästä yhteisymmärrykseen. Romagnoli haluaisi vähintään sen 3 milj +bonukset. kaudesta ja Lazion aiempi tarjous 2,8 milj.+bonukset ollaan nyt korottamassa sinne 3 milj. Toivottavasti tämä saadaan nyt pikaisesti maaliin.
Casalesta tehtiin jo ensimmäinen tarjous Veronalle, mutta se ei vielä tuottanut tulosta. Eiköhän paranneltua tarjousta laiteta uudestaa vetämään.
Jos tämä kaksikko saadaan, niin hyvä. Eipä parempaakaan taida olla tarjolla.

Puolustuksen jatkeeksi tarvitaan siis uusi tasokas veskari. Sellaiseksi on valittu 21 v. Marco Carnesecchi, joka on Atalantan omistuksessa. Mies pelasi hienon kauden Cremonesessa ja Sarri todella haluaisi miehen. Atalanta on laittanut 15 milj. hintalapun ja eiköhän nyt yritetä ensiksi joku laina+osto optio sopimusta väkertää, mutta ilmeisen tosissaan hänet halutaan tolppien väliin. Nuori lahjakas kaveri, joten jos onnistuu niin mahtava homma.

Tietysti nyt ensiksi pitää saada muutamat myynnit tehtyä, etunenässä Vavro, Muriqi ja Escalante.

Kööpenhaminan kanssa ollaan lähellä päästä sopimukseen noin 5 milj. korvauksesta Vavrosta, mikä kuulostaa mainiolta. Ei muuta kun nimet paperiin ja rahat pois. Mallorca on halukas lunastamaan Muriqin ja on luultavasti valmis maksamaan 8-10 milj. Uskon että sopimukseen kyllä päästään, tietenkin pienen väännön jälkeen, kuten Lotitolla on tapana. Escalantesta ollaan kiinnostuneita Espanjan suunnalla ja miehestä olisi saatavilla noin 3 milj.

Sergejn lähtö on nyt miehestä itsestä kiinni. Jos sopiva tarjous tulee ja mies haluaa siirtyä, niin se hoidetaan. Nyt kuitenkin puhutaan sen verran suurista summista, ettei tämä ihan helpolla käy.
Ehkä helpompi myytävä olisi Luis Alberto, josta ainakin Sevilla on ollut erityisen kiinnostunut. Miehestä voitaisiin saada noin 30 milj. Joka sekin olisi mukava lisä siirtokassaan.
No, nämä molemmat ovat sen kokoluokan myyntejä että nopeasti näitä ei hoideta.

Muuten tulopuolella nimiä on taas melkoinen määrä liikkeellä. Viime päivinä on noussut Mertens mukaan joukkoon. Jos pelaaja ei pääse Napolin kanssa sopimukseen, niin Laziolla olisi sopimus valmiina. Onhan miehellä jo ikää, mutta kyllähän mielellään ottaisin, jos saatavilla on. Olisi ainakin kelpo stuntti Cirolle.

Lainalta palaavien pelaajien lista on taas pitkä kuin nälkävuosi. Fares ja kumppanit pitäisi saada taas jonnekkin ja mielellään myytyä.
« Viimeksi muokattu: 02.06.2022 klo 12:22:31 kirjoittanut fads »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #47 : 02.06.2022 klo 20:58:54

https://www.sslazio.it/it/news/press-release-2/67419-comunicato-02-06-2023

Nyt se virallinen vahvistus Sarrin jatkosopparille vuoteen 2025 tuli. Hieno homma!
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #48 : 06.06.2022 klo 14:47:35

Lotito velmuili Sarrilta nimen paperiin, ja nyt on vasta kesäkuu. Saapa nähdä mitä sieltä taas tulee, mutta hyvä alku. Nyt on Taren viimeinen paikka näyttää mihin pystyy markkinoilla.

Huolimatta siitä, että tammikuussa ei hankittu kuin Cabral, eli ei käytännössä ketään, voi kevätkautta pitää varsin onnistuneena. Koiralauma jäi jälleen katselemaan perävaloja, Ciro näytti olevansa yhä Italian paras maalintekijä, ja europaikka varmistui siinä sivussa.
Oikeat ukot sisään, turhakkeet ulos, ja kohti scudettoa :D
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #49 : 20.06.2022 klo 11:32:17

Kesän ensimmäinen vahvistus on saapunut tänään Roomaan Marcos Antonion muodossa, Lucas Leivan seuraajaksi kk pohjalle. 22 v. pelaaja tulee Shakhtar Donetskista 8 miljoonalla + 2 miljoonan bonuksilla ja viiden vuoden sopparilla Lazioon. 166cm dynaaminen pelaaja, joka sopii juurikin Sarri palloon. Ihan hyvä haku Tarelta tällä kertaa ja toivotaan että pelaaja sopeutuu nopeasti Sarrin taktiikoihin.

Tämä mielestäni sulkee Torreiran pois hankintalistalta, koska hyvinkin saman tyyppisiä pelaajia ovat Marcos Antonion kanssa. Tietenkin itse ottaisin myös Torreiran pois kuljeksimasta. Mutta ilmeisesti Veronan Ilic on seuraava kohde keskikentälle ja ilmeisesti tuplakauppaa käydään Veronan kanssa Casalen ja Ilicin kanssa. Toivotaan että nämä saadaan maaliin.
Merkit näyttävät siltä että Romagnolin kanssa ollaan pääsemässä sopimukseen kaiken väännön jälkeen.

Lainaus
Oikeat ukot sisään, turhakkeet ulos, ja kohti scudettoa

Siinäpä Tarelle ja Lotitolle tavoitetta. Varsinkin turhakkeiden ulostamisessa.

Vavron ja Muriqin myynneistä ei ole mitään uutta tietoa tullut. Muriqista on kiinnostusta etenkin Espanjan suunnalta, mutta tarjoukset eivät ole riittäviä Lotitolle. Mallorca olisi valmis maksamaan noin 8 milj. ja Lotito haluaisi sen 10milj. vähintään.

 
Sivuja: 1 [2] 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa