FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2022 klo 01:42:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 162 [163] 164 ... 211
 
Kirjoittaja Aihe: Kuopion Palloseura 2022 - Simon toinen kausi, pykälää paremmaksi?  (Luettu 783404 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #4050 : 15.05.2022 klo 14:03:06

Odotettavissa, mikäli hyssyttely jatkuu:

Yleisömäärä laskee.
Sponsorit lähtevät.
Maine menee.

Tätäkö täällä halutaan? "Rautanyrkin" luolamiestyyliin johtama jengi palloilee 500-1000 sitkeintä katsojaansa Mölymäellä yleisönä kun ketään muuta ei sinne enää kiinnosta tulla? Taloudelliset tappiot kasvavat. Stadionhanke torpataan.

Ainoaksi tehtäväksi jää odotella milloin Ari sanoo kiitos ja näkemiin, pärjäilkää.

En millään jaksa uskoa että Ari lähtisi vaikka kuohuukin seuran sisällä. Kuitenkin sanonut tavoitteeksi että pelataan europeleissä lohkovaiheesssa ja haluaa varmaan sen päivän nähdä.
Lisäksi kun syksyllä alkaa jalkapallostadionin rakentaminen niin luulisin että haluaa olla mukana kun KuPS pelaa oikeissa olosuhteissa ja miten sitten pärjätään taloudellisesti ja urheilullisesti.

Olihan viime kesänä paikallisessa jääkiekkoseurassakin melkoista turbulenssia. En muista kirjoittiko Savon Sanomat siitä mitään mutta jotakin huoltajien erottamisia KalPassa tapahtui. Seura ei ollut maksanut heille ylityökorvauksia ja kun he alkoivat siitä valittamaan tai jotain sinnepäin.
TeukkaS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MEILTÄHÄN TÄMÄ KÄY!


Vastaus #4051 : 15.05.2022 klo 15:07:53

Vain ajan kysymys oli, että Heiskasen siekailut päätyvät lehtien sivuille. Nyt kun seurassa ollaan näköjään valittu Heiskasen rinnalla seisominen, vaikka paatti uppoaisi, niin kehoittaisin vielä miettimään uudestaan. Vaikka Heiskanen on etenkin stadionprojektin osalta saanut paljon aikaiseksi, ei ole kysymystäkään siitä, etteikö vuosien varrelta löydy kasapäin materiaalia osoittamaan epäammattimaisuus pestin hoitamisessa. Yksityiskohtia ei tarvitse käsitellä julkisesti edes sokerisakarin uteliaisuuden tyydyttämiseksi. Tietäjät tietää ja tietäjiä on paljon.
JSa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS SuPa-52


Vastaus #4052 : 15.05.2022 klo 15:24:10

Melkoisen varmaa on,että "ei savua ilman tulta". Näkökohtia tulee jatkavasti  mualiman loppuun asti.
Minä perinteikkään KuPS:n kannattajana oletan ;että rivit järjestykseen..
Pääomistaja Lahti varmaan miettii tässä tilanteessa ratkaisuja;
Kyllä hän tietää,ettei tälläinen jopa julkisuuttakin saanut keskustelu/väittely  ei ole oikein KuPS arvojen mukaista ja Stadion hankkeelle epäedullista.

Varmaankin Lahti antaa lähipäivinä kommenttinsa.
ParastaIdästä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #4053 : 15.05.2022 klo 15:41:22

Pahoittelut offtopicista, koska ei liity Heiskaseen. Mutta olisiko ideaa väsätä tulikuumalle Timille chänttiä tähän tahtiin:

https://youtu.be/wOgJniA-2PE

« Viimeksi muokattu: 15.05.2022 klo 16:11:51 kirjoittanut ParastaIdästä »
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #4054 : 15.05.2022 klo 16:16:51

Mölymäki podcastissa mainittiin että Fabio Schneider loukkaantunut ja Viki sanoi että voisi tehdä saman kuin Jordan Sebban viime kaudella eli näkymätön alkukaudesta mutta siiten kun rooli löytyy niin onkin avainpelaajia loppukaudesta ja europeleissäkin. Todella harmillinen loukkaantuminen ja vitutti tosiaankin FC Kiffenin pelaajat jotka ainakin kolme kertaa tulivat rajusti jaloille. En tiijä sattuiko siinä se loukkaantuminen vai harjoituksissa joka estää pelaamisen mutta ärsyttävää että ei pääse pelaamaan. Toivottavasti ehtisi vielä pelaamaan ennen kuin stintti päättyy kesäkuun lopussa mutta lienee toiveajattelua. En tiijä onko ollut juttua täällä kun jalkapalloilullisista asioista ei ole viime sivuilla juttua ja enkä ole kaikkea kahlannut läpi.
SoUWhat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Kalakukot


Vastaus #4055 : 15.05.2022 klo 16:58:27

Kuinka moni tänne kirjoittaneista on Ry:n jäsen tai on ollut? Kannattajillekin vois muuten perustaa ihan  oman fani-Ry:n
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #4056 : 15.05.2022 klo 17:43:44

Kuinka moni tänne kirjoittaneista on Ry:n jäsen tai on ollut? Kannattajillekin vois muuten perustaa ihan  oman fani-Ry:n

Ry:n pyörittäminen on aikaavievää. Mutta siitä vain jos sitä halutaan ja jollakulla on aikaa. Kannattaa kysyä Banzai KuPS:n aktiiveilta tästä. Olen joskus ollut yhden jalkapalloon liittymättömän ry:n toiminnassa mukana ja koskaan en enää moiseen ryhdy.

Ja KuPS ry:nkin kun jäsen on ollut, mutta en enää vuosiin.
Deathfromabove83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I support Beth!


Vastaus #4057 : 15.05.2022 klo 17:57:09


Vinen kommentti oli erinomainen, miksi revitellä asioita lehtien palstoilla kirjallisesti, kun kissan voi suoraan nostaa pöydälle Oy:n hallituksen kokouksissa. En toistaiseksi näe konkreettista perustetta epäillä lainkaan Vinen tai Ari Lahden harkintakykyä tämän asian suhteen.

Kannattaisi lukea ne jutut ennenkuin nolaa itsensä tällaisilla kirjoituksilla. Oy:n hallitus oli nimenomaan yrittänyt saada muutosta asiaan, mutta pääomistaja kaikesta päätellen totesi "njet", jonka seurauksena Oy:n hallituksesta iso osa sanoi "kiitos ja hei" Arille.
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #4058 : 15.05.2022 klo 18:08:37

...ei ole kysymystäkään siitä, etteikö vuosien varrelta löydy kasapäin materiaalia osoittamaan epäammattimaisuus pestin hoitamisessa. Yksityiskohtia ei tarvitse käsitellä julkisesti edes sokerisakarin uteliaisuuden tyydyttämiseksi. Tietäjät tietää ja tietäjiä on paljon.
Oleellinen tapauksesta tiivistyy tähän. Lisäyksenä vielä, että todella moni pitkän linjan "KuPS:n mies/nainen" on näiden toistuvien väärinkäytösten alettua ollut todella pettynyt seuran toimintaan asian suhteen ja jäänyt odottelemaan tilanteen korjaamista ennen paluuta lehtereille. Ikään kuin ovat ottaneet Heiskasen toimaripestin päättymiseen asti kestävän aikalisän.
sokerisakari

Poissa Poissa


Vastaus #4059 : 15.05.2022 klo 18:44:29

Kannattaisi lukea ne jutut ennenkuin nolaa itsensä tällaisilla kirjoituksilla. Oy:n hallitus oli nimenomaan yrittänyt saada muutosta asiaan, mutta pääomistaja kaikesta päätellen totesi "njet", jonka seurauksena Oy:n hallituksesta iso osa sanoi "kiitos ja hei" Arille.

Ei tässä kuviossa liene mitään epäselvää kellekään. Omistaja käveli hallituksen yli, ja hallitus täysin ymmärrettävästi veti johtopäätökset. Minä luotan tässä asiassa täysin Arin ja Vinen harkintaan, kun en tiedä itse paremmin.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #4060 : 15.05.2022 klo 19:11:17

Ei tässä kuviossa liene mitään epäselvää kellekään. Omistaja käveli hallituksen yli, ja hallitus täysin ymmärrettävästi veti johtopäätökset. Minä luotan tässä asiassa täysin Arin ja Vinen harkintaan, kun en tiedä itse paremmin.
Kukin valitsee, kehen luottaa...Minä taas luotan jo ennen Heiskasen KuPS aikoja näkemääni ja kuulemaani ja sen jälkeen sisäpiiristä kuuluneista tiedoista. Itse asiassa Heiskasen valinta aikanaan oli jo itselle yllätys ja siihen nähden kaveri on hoitanut yllättävän hyvin pestinsä, kun ei ollut millään lailla futismiehiä. Nämä julkitulleet ongelmathan ovat olleet tosiaan tiedossa jo ennen KuPS aikoja. Itseä tosiaan ihmetyttää Vinen kommentit ja AL:n rooli asiassa, kun liiton pöydissä puhuu toista ja sitten oman seuran sisällä käytännöt olleet päinvastaisia.
karvatassu85

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat, Lazio, Werder Bremen


Vastaus #4061 : 15.05.2022 klo 19:14:11

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ari-lahti-tuomitsee-jyrkasti-epaasiallisen-kaytoksen-olemme-puuttuneet-epakohtiin/8427148#gs.08y0xe
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #4062 : 15.05.2022 klo 19:23:00

Eli valtakunnassa kaikki  hyvin...Lahti nuhdellut ja OY:n ja RY:n välit ovat kunnossa. Toimistolla varmaan kaikilla kivaa.
the beer rules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Klubia vastaan pelaava


Vastaus #4063 : 15.05.2022 klo 19:24:54

Eli valtakunnassa kaikki  hyvin...Lahti nuhdellut ja OY:n ja RY:n välit ovat kunnossa. Toimistolla varmaan kaikilla kivaa.

Tänään kännissä. Aina kännissä.
siwunic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopion Palloseura


Vastaus #4064 : 15.05.2022 klo 19:39:25

Silläpä se on homma sitten kuitattu. Kovin oli Arilta lyhyt julkitulo asian kanssa, jos tuohon Maikkarin juttuun jättää.

Itselläni on Vähälän Eijaa kohtaan suunnaton kunnioitus ja minusta on ihan helvetin häiritsevää ettei Ari tai Vine ota mitään kantaa Vähälän kuvaamaan huoliin. Vähälällä on keltamusta sydän ja ei varmasti aja omaa etuaan, kun on ongelmat nostanut esille Oy:n hallitukselle ja Mullikalle. Kun Eijalta on tällainen hätähuuto tullut, niin asiat eivät ole hyvin. Siinä on sitä konkretiaa sitä kaipaaville.
SoUWhat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Kalakukot


Vastaus #4065 : 15.05.2022 klo 19:40:43

Pitää muistaa että Heiskanen oli toiminut ennen tuloaan Lapinlahden liikuntasihteerinä, vastuullaan suurelta osin Lapinlahden Eliittikisojen tv-sopimukset, sponsorointi ja kilpailijoiden hankkiminen. Kokemusta oli jo saanut kansainvälisten kisojen järjestämisestä valtakunnallisella tasolla. Kunnallisen hallinnon toimintatapojen tunteminen lisänä on aika kova pohjataso vielä nykyisinkin suomalaisen jalkapalloseuran johtoon. Antaa ihan eri luottamuksen seuran ja lajin ulkopuolelle kuin on täällä totuttu. Siinä kyllä Ari teki huippu rekryn, muistan kun melkein hihkaisin ääneen että yes, miten tuo rekry onnistui. Ei moni muu tosi tekijä niihin aikoihin olisi tullut jalkapalloseuran pomoksi Suomessa,  jolla on muita mahdollisuuksia. Onneksi tuli ja 12 vuotta on pysynyt vaikka muuallekin oli jo valittu. Suurin ongelma taitaa olla  jalkapallotaustan puute KuPSista mistä nämä muut ongelmat sitten johtuvatkin. Eikä sitä pelaaja taustaa ole Arillakaan ja eipä ole haitannut, ainakaan ääneen.
renehiguain

Poissa Poissa


Vastaus #4066 : 15.05.2022 klo 19:45:56


Ja näin Ari Lahden suulla tuli todistettua, että ongelmia on ollut, sen verran vakaviakin, että on pitänyt puuttua useaan kertaan.

Vai haluaako sokerisakari ja muu Heiskasen faniposse lisää ja parempia todisteita?
Ontuva Juntunen

Poissa Poissa


Vastaus #4067 : 15.05.2022 klo 19:47:59

Mitä tuo huhuketjun juttu on että Diogo Tomas myydään? Pippoloilla, Nenosilla ja Sahimaillako tässä kohta pelataan? Toivottavasti ei ole mitään perää.
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #4068 : 15.05.2022 klo 19:57:00

Mitä tuo huhuketjun juttu on että Diogo Tomas myydään? Pippoloilla, Nenosilla ja Sahimaillako tässä kohta pelataan? Toivottavasti ei ole mitään perää.

Surfasin vähän sitä huhuttua ostajaa. Siirto ennätys 150K. En pidä asiaa realistisena, vaikkakin sopisi Diogolle hyvin kielen puolesta.

Mutta, voehan tuo olla näen tae sitten ee.
sokerisakari

Poissa Poissa


Vastaus #4069 : 15.05.2022 klo 20:10:13

Vai haluaako sokerisakari ja muu Heiskasen faniposse lisää ja parempia todisteita?

Homma kulminoituu siihen, kuinka vakavista asioista on kyse. Väistynyt hallitus yritti antaa punaisen kortin, Lahden mielestä keltainen on oikea tuomio.

Kaikenlaisia vihjailuja lentelee ja aika monen nimimerkin toimesta, mutta täällä ollaan SS:n listaamien ylilyöntien varassa. Lehdestä luetun perusteella Lahden arvio vaikuttaa oikeansuuntaiselta: vapaa-ajalla tapahtunut episodi kuitataan anteeksipyynnöllä ja elämäntaparemontilla, ja kosteat voitonjuhlat ylilyönteineen silloisen seurahistorian toistaiseksi isoimman euro-päänahan yhteydessä on isommassa kuvassa aika helppo painaa villaisella.

Keltainen ja puhuttelu on annettu, kynnys nostaa punainen seuraavasta rikkeestä on jatkossa varsin matala. Tämä riittää mulle ellei tule ilmi jotain uutta.
Käiveröinen

Poissa Poissa


Vastaus #4070 : 15.05.2022 klo 20:36:07

Kuten edellä todettu futistermein väistynyt hallitus yritti antaa punaisen kortin mutta Ari päästi keltaisella. Nämä tapahtumat ovat ajoittuneet viime kesään ja sitä edeltävään aikaan.

Hankalaksi tämän tekeekin sitten se, että Heiskanen on SS jutun mukaan jatkanut ”vanhaan malliin” uudenkin hallituksen aikana. Tuo SS kuvattu alatyylinen käyttäytyminen haistatteluineen on tapahtunut joskus viime vuoden lopulla. Vähälän kirje lähetetty nyt huhtikuussa 2022. Heiskaselle on jo annettu mahdollisuus viime vuonna mutta sama meno taitaa jatkua, joskin alkoholinkäyttö ehkä loppunut. Vanhassa hallituksessa oli todella fiksua porukkaa. Alkaa Arin uskottavuus olla koetuksella, sanat ja teot eivät nyt oikein kohtaa.
ZZlatan

Poissa Poissa


Vastaus #4071 : 15.05.2022 klo 20:42:12

Tuo urheilujohtajien puhe "nollatoleranssista" on kyllä niin tyhjää (tune: olympiakomitea). Nytkin Lahti paaluttaa Maikkarin haastattelussa, että KuPS:issa on nollatoleranssi törttöilyä kohtaan. Ja samalla epäasiallista käytöstä katsotaan sormien läpi... Seurasta lähtee henkilöitä pois, jotka haluavat puuttua "nollatoleranssilla", mutta törttöilijä itse jää...

Lahden onni taitaa olla, että jääkiekon MM-kisat ovat käynnissä, eikä KuPS oli helsinkiläinen tai valtakunnallinen organisaatio. Muuten olisi media paljon kovemmin kimpussa.
pupujussi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Petteri Forsell. FF2 KSP-hopea 2021


Vastaus #4072 : 15.05.2022 klo 20:52:41

Missä voin lyödä vetoa
- montako "meillä on Kupsissa nollatoleranssi"-korjausliikettä  tulee vielä saman Heiskasen suhteen?
- kauanko Heiskasen korkki pysyy kiinni, näkisin että viimeistään juhannuksena narahtaa.
TRon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


Vastaus #4073 : 15.05.2022 klo 21:05:57

Nytkin Lahti paaluttaa Maikkarin haastattelussa, että KuPS:issa on nollatoleranssi törttöilyä kohtaan. Ja samalla epäasiallista käytöstä katsotaan sormien läpi... Seurasta lähtee henkilöitä pois, jotka haluavat puuttua "nollatoleranssilla", mutta törttöilijä itse jää...
Tämä. Enempää kommentoimatta, vähän menee Arin jutut ristiin Heiskasen eilisten kommenttien kanssa.
TeukkaS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MEILTÄHÄN TÄMÄ KÄY!


Vastaus #4074 : 15.05.2022 klo 21:33:50

Surfasin vähän sitä huhuttua ostajaa. Siirto ennätys 150K. En pidä asiaa realistisena, vaikkakin sopisi Diogolle hyvin kielen puolesta.

Mutta, voehan tuo olla näen tae sitten ee.

Oleellisempaa olisi tutustua kyseisen huhun kirjoittaneen huumorinikin viestihistoriaan..

Ihmetellä täytyy Arin ja Heiskasen verivalaa. Meneekö tuo intohimo todella KuPSin ohi? Tapaus Vapaavuorikin on sen verran tuore, etten usko edes vähää alusta median jättävän tätä casea näin helpolla historiaan. Tässä kun on paljon seuran urheilullisen kehityksen ansioita haluttu naulata Heiskasen saavutuksiksi, niin muistutanpa uhallani siitä, että ei siitä kovin montaa vuotta ole, kun saman ukon johdolla oltiin resursseihin nähden urheilullisesti suurin vitsi Veikkausliigassa. Väittäisin, että tuosta suosta ollaan noustu pitkälti sen ansiosta, että Heiskasen vastuu urheilupuolesta on pienentynyt. Godwin oli toki hieno flashback menneisyyden puuhastelusta.

 
Sivuja: 1 ... 162 [163] 164 ... 211
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa