FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2024 klo 14:27:02 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: PK-35 2022 - Yläloppusarjaa vai putoamistaistelua?  (Luettu 84094 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


: 03.11.2021 klo 20:06:09Perustettu: 1935
Kotikenttä: MagneCit Areena, Pihlajamäki
Kausia pääsarjatasolla: 2 (1998, 2016*), paras sijoitus: 3.
Suomen Cup: Finaali (1998)
Internet: Kotisivut | Facebook | Instagram | Twitter
* = nimellä PK-35 Vantaa

Kausitopic 2021

Pistetäänpä uusi kausitopic pystyyn vaikkei tässä siirtojen tai sopimusten saralta mitään kerrottavaa vielä olekaan. Kim Raimin luulisi jatkavan päävalmentajan paikalla kun tavoite säilymisestä saavutettiin. Kauden 2022 odotuksista on vielä vaikea sanoa kovin paljoa, kaikki riippuu siitä ketkä jatkavat ja saadaanko mahdollisten lähtijöiden saappaat täytettyä. Toistaiseksi ainoat varmat lähtijät ovat Biran Jeng ja uransa lopettanut O-P Jurvainen. PK oli viime kaudella keski-iältään Ykkösen vanhin joukkue ja kaipaisi kieltämättä lisää nuorta verta kokemuksen kannattelijaksi. Saa nähdä mitä tästä tulee, mutta luotto on ehdottomasti kova!

Joukkue 2022

Valmennus ja taustat
Päävalmentaja: Kim Raimi
Valmentaja: Basam Elfadl
Valmentaja: Aapi Helvelahti
Maalivahtivalmentaja: Tomi Maanoja
Manageri: Jarkko Siikava
Joukkueenjohtaja: Tomas Ahlblad
Huoltaja / Hieroja: Jerry Keski-Korhonen

Pelaajat
Maalivahdit:
#1 - Rafael Zbinden
#25 - Juuso Tamminen
#30 - Otso Knuuttila

Puolustajat:
#2 - Tomi Kurvinen
#3 - Pauli Kuusijärvi
#6 - Patrick Aaltonen
#16 - Romy Nevalainen
#18 - Matias Hänninen
#19 - Viljami Isotalo
#20 - Niko Salminen
#21 - Nuutti Tykkyläinen
#27 - Luis Rodríguez

Keskikenttäpelaajat:
#4 - Omar Jama
#10 - Noah Kaijasilta
#13 - Esa Terävä (C)
#22 - Ngabo Ndaziramiye
#23 - Tommi Tainio
#24 - Arttu Auranen
#29 - Muslim Markhiyev

Hyökkääjät:
#8 - Yassin Adam
#9 - Willem Haapiainen
#11 - Olmes García
#14 - Mustafa Beyai
#17 - Hussein Mohamed
#70 - Miguel Medina

Varmistuneet siirrot
Sisään:
Tommi Tainio (JIPPO)
Nuutti Tykkyläinen (JIPPO)
Noah Kaijasilta (Gnistan)
Muslim Markhiyev (Kiffen)
Willem Haapiainen (Ilves/2)
Viljami Isotalo (FC Lahti)
Niko Salminen (Honka/Akatemia)
Otso Knuuttila (NJS)
Ngabo Ndaziramiye (HJK A-SM)
Juuso Tamminen (PK-35 A-SM)
Rafael Zbinden (FC Aaren, Sveitsi)
Hussein Mohamed (FC Haka)
Omar Jama (Gnistan)
Mustafa Beyai (EPS)
Olmes García (Deportes Quindío, Kolumbia)
Miguel Medina (Atlético Porteño, Ecuador)
Luis Rodríguez (South Georgia Tormenta, USA)

Ulos:
Biran Jeng (Valmennushommiin Ilvekseen)
Otto-Pekka Jurvainen (Ura päätökseen)
Daniel Rantanen (TPS)
Niko Tirkkonen (Ammattilaisura päätökseen)
Tony Lehtimäki (JäPS)
Gerald Ben (Ilves-Kissat)
Charles Katashira (Atlantis)
Miko Mäkirinne
Joona Rahikka
Atte Paunio
Niklas Jokiniemi (Atlantis)
Toni Korkiakoski (VJS)
Joni Niemi (JäPS)
Eetu Puro (HIFK)
Jonathan Muzinga (SJK)
Juho Pietola
Jaakko Lepola
Marko Koskinen

Kausi 2021
Pallokerhon pelaajisto laitettiin kauden alla huolella uusiksi, kun peräti 12 Kakkosessa pienemmälle vastuulle jäänyttä pelaajaa sai lähteä etsimään uusia haasteita. Käytännössä jokainen kauden 2020 avainpelaaja jatkoi kuitenkin Pihliksessä ja joukkueen runko pysyi kasassa uuteen kauteen lähdettäessä. PK värväsi muutamia kovia pelimiehiä vahvistamaan Ykkösen joukkuetta, kun esimerkiksi Matias Hänninen, Daniel Rantanen ja Pauli Kuusijärvi liittyivät punamustien vahvuuteen.

Kausi lähti toden teolla käyntiin Cupin hallihöntsäilyillä, joissa PK menestyi oikein hyvin. Voitot MuSan ja EIF:n kustannuksella sekä tasapeli TPS:n kanssa toivat alkulohkon voito ja paikan jatkopeleihin. Neljännesvälierässä PEPO kaatui vakuuttavasti 3-0 ja puolivälierässä Honkaa vastaan ratkaisu saatiin vasta rankkareiden jälkeen Hongan onnistuessa paremmin yhdestätoista metristä. Kaiken kaikkiaan Cup-menestys nostatti odotuksia Pihliksessä Ykkösen alkua odotellessa.

Kausi pyörähti vihdoin käyntiin MuSan saapuessa vierailulle Pihliksen Wembleylle. Kauden ensimmäiset kotiottelut pelattiin suljettujen ovien takana, mutta aitojen taakse oli saapunut kiitettävä määrä väkeä seuraamaan matseja. MuSaa vastaan noin 35 minuuttia vajaalla pelannut PK ylsi taisteluvoittoon Daniel Rantasen upean vaparimaalin jäädessä ottelun ainokaiseksi. Ensimmäisen pelin hurmoksen jälkeen oli kuitenkin edessä kylmää kyytiä. Ensin RoPS oli kotikentällään ylivoimainen ja läksytti Pallokerhoa lukemin 2-0. Vain viittä päivää myöhemmin edessä oli kenties koko Ykkösen kauden oudoin ottelu. EIF voitti Pihlajamäessä 2-3 pelattuaan ensin 40 minuuttia yhden miehen vajaalla ja viimeiset yhdeksän minuuttia kahden miehen vajaalla. PK ehti jo johtaa ottelua 2-1, mutta suli totaalisesti ja sössi lopussa vielä tasoitukseen mahdollisuuden tarjonneen rankkarin.

Pihliksen painajaisen jälkeen Klubi 04 kaatui tyhjällä Bolt 5G Stadiumilla 1-0 MiPK:sta värvätyn Gerald Benin rankkariosumalla. Seuraavassa pelissä vastaan asettui heikon alkukauden pelannut TPS, jonka kanssa päädyttiin mitäänsanomattomaan 0-0 tasuriin. Tepsin jälkeen Pihlikseen saapui niin ikään heikosti kautensa avannut KPV, jota vastaan PK paukutti toisella puoliajalla seitsemään minuuttiin kolme maalia ja meni menojaan. 3-0 voitto KPV:stä ja sitä seurannut 1-1 tasapeli sarjajohtaja Jaroa vastaan Pietarsaaressa loivat Pihliksessä uskoa siihen, ettei PK tullut Ykköseen vain taistelemaan putoamisesta, vaan mahdollisuuksia voi olla jopa ylempään loppusarjaan.

Kesäkuun lopussa kerrottiin, että PK:n harjoituksiin osallistuneella henkilöllä on todettu koronavirus ja edessä olisi karanteeni ja sen myötä kolme peruttua peliä. Loputtomalta tuntuneen karanteenin jälkeen punamusta palasi kentille vieraissa MuSaa vastaan. Ottelua pitkään johtanut porilaisryhmä joutui tyytymään 1-1 tasuriin Jonathan Muzingan iskiessä PK:n tasoihin 80. minuutilla. Pelituntuman puute näkyi PK:n pelaamisessa ja tasapeliin sai olla tyytyväinen. Seuraavaksi vastassa oli RoPS, joka oli alkukauden tapaan täysin eri tasolla kuin PK. 1-3 tappio kotikentällä ei jättänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville. Suunnilleen yhtä vähän  jäi kerrottavaksi myös seuraavasta pelistä, jossa EIF ja PK väänsivät 0-0 tasapelin. Elokuun ensimmäisessä pelissä PK kohtasi kotikentällään Klubi 04:n, joka jäi jalkoihin 2-1 pelattuaan 34. minuutista eteenpäin kymmenellä miehellä. Viisi päivää myöhemmin edessä oli vierasmatka Turkuun, jossa TPS oli vahvempi 2-1.

TPS:n jälkeen PK pelasi viikon sisään kolme peliä. Rakas derbyvastustaja Gnistan kohdattiin kahdesti kotijoukkueen ollessa kummassakin pelissä hallitseva osapuoli. Pihliksessä PK voitti 3-2 ja Ogelissa päädyttiin Gnisun 4-1 murskavoittoon. Derbyjen välissä PK pelasi vahvan tasapelin kotona Vepsua vastaan. Gnistanin jälkeen Pallokerhoa löylytti myös KPV lukemin 3-0. Tappiollisten vierasreissujen jälkeen palattiin voittojen tielle kun Jaro kaatui kotona 2-1. Syyskuu alkoi vierastasapelillä Mikkelissä ja heikolla kotitappiolla JIPPO:a vastaan. VPS ehti vielä pyörittää PK:ta 2-0, kunnes runkosarjan kahdesta viimeisestä ottelusta napattiin voitot JIPPO:sta ja MP:stä.

Paikkaa yläloppusarjassa sai odottaa Pihliksessä viimeisille minuuteille saakka, mutta lopulta kohtaloksi koitui niukka jääminen alaloppusarjaan. Unelmat yläloppusarjasta murskasi kukapa muukaan kuin Gnistan. PK varmisti säilymisen Ykkösessä nopeimmalla mahdollisella tavalla, voittaen ottelut Klubi 04 ja MP:tä vastaan. Sarjapaikan varmistamisen jälkeen pelailtiin kaksi peliä takki auki MuSaa ja JIPPO:a vastaan ja turpaan tuli molemmista. Kaudelle saatiin kuitenkin positiivinen päätös KPV:n kaatuessa kotikentällä 2-0.

Odotukset kaudelle 2022
Kausi 2022 riippuu tosiaan erittäin vahvasti siitä saadaanko avainpelaajat pidettyä Pihliksessä. Otto-Pekka Jurvaisen uran päätöksen myötä HIFK:n “kaveriporukan” yksi palanen on poissa eikä olisi varsinainen ihme jos palasia putoilisi useampiakin. Lapsuuskuva PK-paidassa Esa Terävän Instagramissa kauden päätösottelun jälkeen jätti myös Eskin jatkon arvailujen varaan. Myös Pauli Kuusijärvi ja loukkaantumisista kärsinyt Jaakko Lepola alkavat olla siinä iässä, jossa lopettaminen on voinut käydä jo mielessä. Viime kauden parhaalle maalintekijälle Jonathan Muzingalle soisin jo mahdollisuuden päästä kehittymään jonnekin muualle ja olisi suoraan sanottuna ihme jos Muzinga jäisi Pihlikseen. Toivoisin että enemmän pelanneista ainakin Yassin “Bobi” Adam, Daniel Rantanen, Patrick Aaltonen ja Marko Koskinen saataisiin pidettyä punamustissa ja heidän ympärilleen voisi alkaa rakentaa nuorempien pelaajien avulla uutta runkoa joukkueelle sitä varten kun vanhemmat pelaajat ennemmin tai myöhemmin ripustavat nappulakenkänsä naulaan.

« Viimeksi muokattu: 16.04.2022 klo 00:51:28 kirjoittanut Hehtaaripyssy »
Häkkinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & Suomi


Vastaus #1 : 03.11.2021 klo 20:06:54

Hyvä avaus!
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #2 : 05.11.2021 klo 17:14:04

Lisätään vielä ajatuksia viime kauden vakiopelaajista

Maalivahdit
#1 Toni Korkiakoski
Joukkueen parempi maalivahti, joka ansaitsisi nykyisessä kilpailutilanteessa vielä vahvemman ykkösmolarin paikan. Ei mikään huikea ylisuorittaja, mutta sitäkin luotettavampi maalinvartija.

#12 Atte Paunio
Ei vakuuttanut vaikka mahdollisuuksia oli. Oli jopa yllättävää miten paljon Pauniolle lopulta tuli peliaikaa toistuvien heikkojen esitysten jälkeen. Suuria vaikeuksia pelinavaamisen kanssa ja helppoja palloja putoili käsistä liian usein. Minun puolestani kiitos ja näkemiin.

Puolustajat
#2 Tomi Kurvinen
Kuten niin usein Tomin kausi alkoi sairastuvalta ja sinne se lopulta päättyikin. Sääli miten loukkaantumiset ovat pilanneet Tomin mahdollisuudet kunnon läpimurtoon. Voisi terveenä olla vielä annettavaa Ykkösen tasolla.

#3 Pauli Kuusijärvi
Todella vahvaa tekemistä Paulilta läpi kauden. Pidätteli paikoin PK:ta pystyssä yhdessä topparipari Marko Koskisen kanssa ja vahvuudet korostuivat loppukaudesta Koskisen ollessa sivussa. Toivottavasti jatkaa vielä.

#6 Patrick Aaltonen
Patea peluutettiin kauden aikana vähän milloin missäkin, mutta taso pysyi aina korkealla. Erittäin hyvä laitapakki Ykkösen tasolle, toivotaan jatkosopparia.

#9 Matias Hänninen
Hänninen pelasi solidin alkukauden mutta loukkaantuminen pitikin koko loppukauden sivussa. Ei mikään elintärkeä pelaaja PK:lle, mutta kokemuksesta ei koskaan ole ollut haittaa. Saa nähdä saadaanko Masa parsittua kuntoon ja riittääkö vielä intoa Ykköseen.

#11 Otto-Pekka Jurvainen
Vahva ja peräti kolmella maalilla höystetty viimeinen kausi OP:lle. Ehdottomasti menetys joukkueelle, jonka muut vasemmat laitapakit ovat valitettavan epätasaisia tai jatkuvasti hajalla. Kovat saappaat jäävät täytettäviksi.

#16 Romy Nevalainen
Nuori pallovarma toppari pelasi yhteensä kuudessa ottelussa ja tekeminen parani omasta mielestäni joka kerralla. Paljon on vielä kehitettävää mm. sijoittautumisessa, mutta “Paavosta” voi hyvinkin olla vielä avauksen pelaajaksi.

#19 Joona Rahikka
Saapui Hongan organisaatiosta täksi kaudeksi Pihlikseen, eikä ollut tämän kauden perusteella Ykkösen pelaajia. Peliaikaa tuli vähän, mutta onnistui silti jäämään mieleen palloja menettävänä pelaajana, joka tuntui aina olevan vähän hukassa kentällä.

#20 Biran Jeng
Pelaaja joka pelasi aina täysillä ja aina sydämellä. Pelimiehiä tulee ja menee, mutta näin omistautuneita pelimiehiä näkee harvemmin. Pelillisesti korvattavissa, mutta vei mukanaan suuren PK-sydämen.

#27 Marko Koskinen
Itselle Mako oli tämän kauden MVP. Oli jokaisen pallon tiellä ja voitti pääpallon pääpallon jälkeen. Marko on mielestäni aika lailla pakko saada pidettyä Pihliksessä, vastaavan tasoisia korvaajia ei löydy helposti.

Keskikentät
#10 Miko Mäkirinne
Pelasi pääasiassa jämäminuutteja enkä ihmettelisi jos Miko lähtisi peliajan perässä muualle. Ihan hyvä pelaaja mutta ei mahtunut ainakaan tällä rosterilla avaukseen.

#13 Esa Terävä
Kauden täydeltä totuttua Eskiä. Teki sitä vähemmän näkyvää, mutta sitäkin tärkeämpää työtä keskikentällä ja johti joukkuetta kokemuksellaan. Toivotaan, että Eski jatkaa vielä ainakin sen yhden kauden.

#21 Eetu Puro
VPS:stä saapunut keskikenttämies oli aikamoinen kylmää-kuumaa tapaus. Parhaimmillaan erittäin tekninen ja älykäs pelaaja, kuten esim. kauden viimeisen pelin takavasaramaali osoitti, mutta toisinaan ei saanut mitään aikaan. Antaisin Eetulle kuitenkin vielä aikaa todistaa kuuluvansa tälle tasolle.

#24 Arttu Auranen
Ihan ok keskikentän pohja niin kauan kun pelaa oikeasti keskikentällä. Raimi heitti pari kertaa jokerikorttina laitapakiksi, joka oli karua katseltavaa. Jotain siitä pelaamisesta kuitenkin puuttui keskikentälläkin...

#35 Daniel Rantanen
Tuli aloituksessa mainittua, että Dani olisi hyvä saada pidettyä Pihliksessä. Koko kautta peliesitykset eivät välttämättä tätä tukeneet, sillä heikkojakin pelejä tuli. Daniel olisi kuitenkin aika ideaalinen seuraaja Eskille, kun tämän uran loppuu nyt tai viimeistään ensi kauden jälkeen. Loistava erikoistilannespesialisti.

Hyökkääjät
#7 Ville Salmikivi
Loukkaantumiset häiritsivät Salmarin kautta ja se tuntui näkyvän myös pelaamisessa. Tuntuu ettei Ville oikein sovi PK:n pelityyliin eikä pääse esittämään omia vahvuuksiaan vaikka hyvä pelaaja onkin. Jännä nähdä mitä seura ja Ville ovat ensi kautta ajatellen tuumineet.

#8 Yassin Adam
Bobi oli kauden suuria suosikkejani. Itsevarma ja nopea pelaaja joka ei pelkää haastaa ja pääsee vastustajasta ohi kerta toisensa jälkeen. Välillä ajoi itsensä hölmöihin paikkoihin ja menetti siksi palloja, mutta kehittyi näissäkin valtavasti kauden aikana. Bobille iso plussa ja jatkosopparia pöytään!

#14 Gerald Ben
Valopilkusta murheen kryyniin. Gerald Ben oli mielestäni punamustien kauden huonoin pelaaja. Yksittäisiä onnistumisia (mainittakoon MP-peli jossa pelasi hyvin ja teki kaksi maalia) lukuunottamatta kaveria ei näyttänyt kiinnostavan peli yhtään ja esitykset jäivät kentällä lönköttelyksi. Välillä juostiin oikein puolustukseen asti, mutta puhti ei riittänyt enää palata omalle paikalle kärkeen. Kauden loppua kohti pelaamiseen näytti jo syttyneen joku palo, mutta sekin sammui alkuunsa. Tuli Kakkosen keskikastista ja sinne taitaa nykyisellään myös kuulua.

#17 Tony Lehtimäki
Cupin hyvät esitykset joissa tuli mm. kaksi unelmamaalia PEPO:a vastaan nostivat odotukset Nurmijärveltä saapunutta Tonya kohtaan korkealle, mutta tosiasia on se, ettei hän missään vaiheessa päässyt Ykkösen tahtiin mukaan. Peliaika oli varmasti osittain siksi kortilla, eikä startteja tullut lopulta kuin neljä. Itse pitäisin Tonysta kuitenkin vielä kiinni, motivaatiota kehittyä varmasti riittää.

#18 Niko Tirkkonen
Tiki kärsi kauden mittaan loukkaantumisista ja esiintymiset jäivät lopulta yhdeksään peliin. Lähiöiden Giroud ei oikein tuntunut enää pysyvän Ykkösen tahdissa mukana, mutta voisi sopia viimehetkien super-sub ratkaisijaksi.

#30 Charles Katashira
VJS:stä punamustiin siirtynyt Katashira pelasi tällä kaudella sekä edustuksen, että A-junioreiden kanssa. Esitykset Ykkösessä jäivät vähän vaisuiksi, mutta haluaisin uskoa Charlesista kehittyvän vielä Ykkösen peluri.

#52 Jonathan Muzinga
Kauden paras maalintekijä ja kauden kovin hyökkääjä. Jojolla on edessä suuri tulevaisuus, onhan ikää edelleen vasta 19 vuotta. Saa nähdä missä Jojo paukuttelee maaleja ensi kaudella.
Hugh Jazz

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 07.11.2021 klo 11:18:22

Erinomainen arvio Hehtaaripyssyltä viime kauden onnistujista. Omiin silmiin kvartetto Terävä-Rantanen-Koskinen-Kuusijärvi olivat se PK:n vahva ydin, jota muut sitten tukivat vuorotellen.  Jojon kyky tehdä maaleja on kyllä lähes käsittämätön, toivottavasti pallollinen pelaaminen kehittyy vielä rutkasti lisää.
Mielenkiintoista nähdä, miten paljon joukkue uudistuu. Hinta-laatusuhde oli viime kaudella kohdillaan.
El Nasse

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.12.2021 klo 19:40:26

Hiljasta on ollut,somevastaava taitaa olla hakusessa vielä ? Seuran puheenjohtaja vaihtui ja a- ja b-junnut saaneet uudet ja kokeneet koutsit,Pihamaan ja Askolinin,molemmat junnujoukkueet putosivatkin pykälää alemmas kauden päätteeksi.Edustuksesta ei ole kuulunut mitään valmenniksesta eikä pelaajasopimuksista joita yleensä tähän aikaan joulukuuta on jo julkaistu.
Kohtahan kausariakin pitäisi alkaa myymään.

Olikin jo jotain tietoa tullut..
https://pk-35.fi/
urpiainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-35


Vastaus #5 : 09.12.2021 klo 18:25:29

Huonoja uutisia Twitteristä, Daniel Rantanen lähti tepsiin.

https://twitter.com/PK35_Miehet/status/1468951143262953477?s=20
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #6 : 10.12.2021 klo 19:04:37

No niin, pelottavan hiljaisen marraskuun ja joulukuun alun jälkeen PK on palannut niin someen kuin kohta kentillekin. Tänään harjoitusottelu try-out pelaajilla JäPSiä vastaan Järvenpäässä!

Ensimmäiset uutiset ensi kauden pelaajistostakin saatu Daniel Rantasen ja Niko Tirkkosen lähdön muodossa. Päivitellään myöhemmin keitä päivän kokoonpanosta löytyy.

E: Tony Lehtimäki näköjään järvenpääläisten penkillä tänään
« Viimeksi muokattu: 10.12.2021 klo 20:17:29 kirjoittanut Hehtaaripyssy »
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #7 : 11.12.2021 klo 01:44:38

FT JäPS 1-2 PK-35

PK pelasi vakuuttavan ottelun pelkästään testipelaajista koostuneella kokoonpanolla ja hallitsi peliä melkeinpä täydet 90 minuuttia. Oli jopa hämmästyttävää miten hyvin noin puolentoista viikon verran yhdessä pelanneet pelaajat pelasivat yhteen. Kokoonpanoja ei jostain kumman syystä ilmestynyt millekään somekanavalle joten ihan kaikkia tänään pelanneita en osaa nimetä, mutta ainakin seuraavat pelaajat olivat tänään kokoonpanossa (suluissa viime kauden joukkue):

Maalintekijät Lloyd Fagerlie (Molde, Norja) ja Willem Haapiainen (Ilves/2), Niko Salminen (Honka/Akatemia), Tommi Tainio (JIPPO), Taneli Heiskanen (KuPS), Noah Kaijasilta (VJS), Robbie Azodo (Klubi 04), Topi Pasi (JIPPO) ja maalivahti Daniel Skretteberg (Strømsgodset, Norja)

Edellämainituista etenkin Azodo, Tainio ja Pasi jättivät positiivisen mielikuvan itsestään. Myös Niko Salmiselle Ylos
« Viimeksi muokattu: 18.12.2021 klo 18:13:06 kirjoittanut Hehtaaripyssy »
Kuijari

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 11.12.2021 klo 16:26:40

PK pelasi vakuuttavan ottelun pelkästään testipelaajista koostuneella kokoonpanolla ja hallitsi peliä melkeinpä täydet 90 minuuttia.

Olitko Järvenpäässä? Jos olit, niin oisko lipsahtanut ysin perään vahingossa 0? Tasainen vääntö, jossa kummallakin omat paikkansa ratkaista peli. JäPS ehkä pelin aikana aavistuksen niskan päällä, mutta ei saanut luotua kovin montaa hyvää tekopaikkaa. PK vaarallisempi hyökkäyksissään, joskin niitä tuli harvemmin.

Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #9 : 12.12.2021 klo 15:44:03

Olitko Järvenpäässä? Jos olit, niin oisko lipsahtanut ysin perään vahingossa 0? Tasainen vääntö, jossa kummallakin omat paikkansa ratkaista peli. JäPS ehkä pelin aikana aavistuksen niskan päällä, mutta ei saanut luotua kovin montaa hyvää tekopaikkaa. PK vaarallisempi hyökkäyksissään, joskin niitä tuli harvemmin.

No joo myönnettäköön 90 min olleen pientä liioittelua, mutta kyllä omasta mielestäni PK näyttäytyi ottelussa hallitsevampana osapuolena. JäPS ei meinannut millään saada palloa PK:n boksiin kun taas PK hyökkäsi aktiivisesti läpi pelin. Toki JäPSilläkin omat paikkansa, mutta niistä useammat toivotaan-toivotaan tasoa. Paremmalla viimeistelyllä PK olisi voinut tehdä kolme neljäkin maalia, JäPS ehkä kaksi.
Kuijari

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 12.12.2021 klo 18:38:35

No joo myönnettäköön 90 min olleen pientä liioittelua, mutta kyllä omasta mielestäni PK näyttäytyi ottelussa hallitsevampana osapuolena. JäPS ei meinannut millään saada palloa PK:n boksiin kun taas PK hyökkäsi aktiivisesti läpi pelin. Toki JäPSilläkin omat paikkansa, mutta niistä useammat toivotaan-toivotaan tasoa. Paremmalla viimeistelyllä PK olisi voinut tehdä kolme neljäkin maalia, JäPS ehkä kaksi.
Näin sitä näkee eri tavalla kannattamansa joukkueen otteet :). Joka tapauksessa, ajankohtaan nähden viihdyttävä ottelu kummaltakin. Tsemppiä alkavaan kauteen myös PK:lle!
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #11 : 13.12.2021 klo 18:25:10

Perjantaina testipelaajana jo maalinkin punamustia vastaan iskeneen Tony Lehtimäen siirto JäPSin riveihin varmistui

https://twitter.com/pk35_miehet/status/1470403722354298886?s=21
maakato

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 15.12.2021 klo 17:49:03

Lainaus
Kim Raimi, päävalmentaja
Basam Elfadl, valmentaja
Aapi Helvelahti, valmentaja
Tomi Maanoja, maalivahtivalmentaja

https://pk-35.fi/pk35-valmennustiimi-2022/
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #13 : 15.12.2021 klo 18:18:58

Kyllä vain eli valmennustiimi ensi kaudelle vahvistettu ja Raimi jatkaa odotetusti peräsimessä. Hienoa nähdä viime kaudella sydänvaivojen vuoksi pelaajauransa lopettamaan joutunut Aapi Helvelahti valmennustiimin puolella!

Videohaastattelussa Raimi mainitsi myös, että somehiljaisuudesta huolimatta useampia jatkosopimuksia on jo tehty ja myös kaksi uutta pelaaja on ehtinyt laittaa nimeä paperiin.
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #14 : 16.12.2021 klo 17:22:44

Bobi jatkaa!

https://pk-35.fi/yassin-adam-2022/

Uutisen lopussa kauden 2022 sopimuspelaajissa mainitaan myös Jonathan Muzinga, uskoisin kuitenkin edelleen, että tämä sopimus on tehty mieluummin siirtokorvausta kuin seurassa jatkoa ajatellen.

E: Ymmärtääkseni Muzingan edellinen pahvi ei siis ylettänyt tulevalle kaudelle
« Viimeksi muokattu: 16.12.2021 klo 17:29:48 kirjoittanut Hehtaaripyssy »
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #15 : 17.12.2021 klo 16:36:31

Kausarit myynnissä!

https://www.tiketti.fi/pk-35-kausikortti-2022-magnecit-areena-helsinki-lippuja/79367
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #16 : 17.12.2021 klo 17:20:39

Tommi Tainio kauden ensimmäisenä uutena vahvistuksena Pihlikseen!

Pelasi vakuuttavasti viikko sitten Järvenpäässä ja vaikuttaa sopivan PK:n pelisysteemiin Ylos
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #17 : 17.12.2021 klo 17:37:57

Tommi Tainio kauden ensimmäisenä uutena vahvistuksena Pihlikseen!

Pelasi vakuuttavasti viikko sitten Järvenpäässä ja vaikuttaa sopivan PK:n pelisysteemiin Ylos

Sopinee mihin tahansa pelisysteemiin. Pelasi Jipossa neljän kauden aikana keskikentällä niin puolustavammassa kuin hyökkäävämmässä roolissa, topparina sekä laitapakkina kummallakin laidalla (vasemmalla ei tosin montaa peliä). Hieno pelaaja, ja pärjää varmasti PK:ssakin.
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #18 : 18.12.2021 klo 18:11:47

Tänään pelailtiin näköjään 3 x 30 min NJS:aa vastaan ja tuloksena 7-0. JäPS-pelissäkin osuneelle Willem Haapiaiselle (Ilves/2) hattu. Lisäksi osuivat eilen vahvistettu hankinta Tommi Tainio, myöskin JäPS-pelissä esiintynyt Noah Kaijasilta (VJS), Muslim Markhiyev (Kiffen) ja mieleniintoinen nimi Kanadasta Monti Mohsen (Forge FC, Kanada).
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #19 : 20.12.2021 klo 18:34:17

Patrick Aaltonen jatkaa!

Oikeille pelaajille tulee jatkosoppareita Ylos
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #20 : 22.12.2021 klo 17:18:48

Romy Nevalainen ja Arttu Auranen PK:n pelaajistoa myös ensi kaudella

Toivottavasti Romylle ensi kausi olisi se kunnon läpimurtokausi!
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, Gnisu, Mypa..


Vastaus #21 : 22.12.2021 klo 17:22:16

Kausikortti hankittu, saa nähdä onko yhtä sähäkkä pallonhallinta joukkue kuin oli tällä kaudella
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #22 : 23.12.2021 klo 16:51:28

Ikinuori Masa Hänninen jatkaa Punamustissa!
maakato

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 23.12.2021 klo 17:25:52

Ikinuori Masa Hänninen jatkaa Punamustissa!

Eihän Masa ole kuin vasta 30v. Pelaaja parhaassa iässä. :)
Hehtaaripyssy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallokerho-35


Vastaus #24 : 28.12.2021 klo 20:38:05

Gerald Ben, Charles Katashira, Miko Mäkirinne, Joona Rahikka ja Atte Paunio vaihtavat maisemaa.

Katashira itselle tästä viisikosta oikeastaan ainoa jota olisi voinut toivoa näkevänsä PK-paidassa vielä vähän lisää, lopuille siirto taitaa tässä vaiheessa olla paras vaihtoehto. Tsemppiä kuitenkin kaikille jatkoon!

 
Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa