FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.06.2024 klo 06:55:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 63
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2022 - Taistellen Eurooppaan?  (Luettu 302259 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
KaRy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


: 05.11.2021 klo 21:06:37Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 63
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2021 Veikkausliigassa: 8.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: https://www.facebook.com/fchakaofficial
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial
Instagram: https://www.instagram.com/fchakaofficial
Snapchat: Löytyy, osoitteesta ei hajua

KAUSI 2021

Hakan tavoitteet kaudelle 2021 oli asetettu korkealle, tarkoituksena olisi päästä yläloppusarjaan asti uusilla täsmähankinnoilla niitä eniten vaativille pelipaikoille. Lopulta tavoite kuitenkin jäi saavuttamatta ja suuri osa näistä täsmähankinnoista epäonnistui täyttämään heille asetettuja saappaita. Kokonaisuutta, kun katsotaan voidaan tosin taas olla tyytyväisiä siitä, että Haka pelaa myös ensikaudella Veikkausliigaa ja sijoitukset tuntuvat olevan noususuhdanteisia.

Hakan joukkue koki suurta vaihtuvuutta kauden alla, kun joukkueessa pelanneista pelaajista lähti tärkeitä palasia, kuten Anton Popovitch, lainalla ollut Jakob Tånnander sekä ajoittain Valkeakoskellakin hyviä otteita esittänyt Medo. Maalivahti osastolle hankittiin täyttämään Tånnanderin ja Hartmannin saappaita kaksi pelaajaa: Mika Hilander, joka lähti kauteen selkeänä ykkösvahtina, sekä nuori haastaja Aatu Hakala. Puolustusta vahvistettiin vanhalla tutulla Eero-Matti Auvisella ja viime kauden lopussa Hakaan hankitun Luyi De Lucasin jatkosopimuksella. Keskikenttää lähdettiin vahvistamaan tai pikemminkin korvaamaan hollantilaisella Youri Loenilla ja Janne-Pekka Laineella. Laidoille tuotiin myös vahvistuksina nuori ja nopea Hussein Mohammed sekä kausikorttilaisten oma pelaaja ja kovan luokan vahvistus Ishmael Yartey, kun vielä hyökkäykseen saatiin viime kauden parhaalle maalintekijälle Salomo Ojalalle jatkosopimus sekä uusina hankintoina Bosnjak ja Vucenovic alkoivat palikat loksahdella paikoilleen ja kauteen lähdettiinkin näillä hankinnoilla.

Jo keväällä harjoitusotteluissa huomattiin, että Haka ei ole vielä löytänyt täyttä pelikuntoaan kauden alla ja tulokset jäivät jo sieltä aika laihoiksi. Kauden alkaessa ja edetessä keskivaiheille olivat tulokset lähinnä negatiivisia hyvistä otteista huolimatta. Ensimmäistä voittoa ei kuitenkaan tarvinnut odottaa kauhean pitkään, kun jo neljännessä ottelussa kaatui IFK Marienhamn. Ennen tuota ottelua oltiin kuitenkin koettu kolme tappiota, joista KTPlle 0-3 kotona häviäminen onkin varmaan huonointa Hakaa, mitä ollaan nähty pitkään aikaan. Puolustuspeli välähteli satunnaisesti ja Luyi De Lucas vaikutti todelliselta pelimieheltä, eikä maalivahteihinkaan hirveästi pelejä hävitty, mutta hyökkäyksessä maalinteko sakkasi todella pahasti ja Popovitchin korvaajaksi hankittu Youri Loen ei pystynyt täyttämään Popon saappaita. Kauden puoliväliin saavuttaessa olikin tuloksena lohduttomat 12 pistettä, mutta Hakan onneksi Oulu ja KTP olivat saaneet vielä vähemmän pisteitä.

Keskellä kautta huonoihin tuloksiin päätettiin reagoida hankkimalla ulkomailta hämmennystä aiheuttanut, mutta lopulta todella hyväksi osoittautunut Donaldo Açka sekä HJKsta lainattu Logan Rogersson. Näiden hankintojen jälkeen Hakan tulokset alkoivat parantua hitaasti, mutta varmasti. Aatu Hakalan vielä napatessa ykkösvahdin viitan harteilleen huikean SJK voiton jälkeen ei Hakaa pystynyt voittamaan enää yksikään joukkue sarjassa. Haka voitti viimeisestä 8 pelistään 6 ja pelasi kaksi tasapeliä. Näiden tulosten avulla Haka sai kammettua itsensä jopa sijalle 8. joka koko kauden huomioiden oli varsin hyvä sijoitus.

Seuran talous vaikuttaisi edelleen osakeannista huolimatta olevan jokseenkin ehjällä pohjalla ja eiköhän budjettia saada taas hieman nostettua ensi kaudelle.

KAUSI 2022

Viime vuonna taisin tässä kohdassa todeta toivovani Hakan jatkavan aika samanlaisella rungolla ja pidän kyllä toiveeni myös ensi kaudelle. Selkeitä vahvistuksia pitää hakea etenkin hyökkäykseen ja keskikentälle, eikä kauden 2021 virheitä saa toistaa pelaajarekrytointeja tehdessä. Luyi De Lucasista tuli myös sen verran tärkeä pelaaja kauden edetessä, että Hakan pitäisi ehdottomasti pitää hänestä kiinni kynsin ja hampain.

Sopimuksia on tässä kohtaa julkaistu muutamia, mutta uusia hankintoja ei vielä ole ainakaan julkaistu. Eiköhän niitä ala tässä pikkuhiljaa tippumaan kauden alkua kohti. Uuden apuvalmentajan tullessa seuraan Haka on varmasti jopa entistä houkuttelevampi seura nuorille pelaajille ja toivottavasti ensi kaudeksi saataisiin hankittua myös selkeitä ison standardin vahvistuksia joukkueeseen.

Ensi kaudella varmaankin jatketaan samalla tavoitteella päästä yläloppusarjaan. Hyvillä hankinnoilla ja jatkosopimuksilla se on realistisesti mahdollista ylempänä olevien joukkueiden todennäköisesti lievästi heikentyessä. Ensi kauteen voidaan katsoa optimistisin silmin ja Hakan parempaa sijoitusta odotellessa.

LOPPUTODISTUS 2021

MAALIVAHDIT

1 Mika Hilander, 8-
- Hilander hankittiin selväksi ykkösmaalivahdiksi Ilveksestä ja alkukaudesta hän saikin paljon peliaikaa vaikkei pelitaso välttämättä ollut odotetulla tasolla. Sopimus jatkuu, mutta eiköhän ole kakkosvahtina ensi kaudella.

12 Aatu Hakala, 10-
- Saadessaan peliaikaa loppukaudesta ei hävinnyt peliäkään ja otti huipputorjuntoja. Hakala vaikuttaa parhaalta maalivahdilta Haka paidassa pitkään aikaan (ainakin tähän asti). Jatkaa Hakassa!

22, Kalle Kohonen, -
- Ei minuutteja, ei numeroa.

PUOLUSTUS

2 Jami Kyöstilä, 6,5
- Taso laski aivan järkyttävästi viime kauteen verrattuna, eikä kukaan paitsi Jami varmasti tiedä, mitä kausien välissä tapahtui. Vaikutti viimeisessä pelissä sen tyyppiseltä, että taisi olla pelit Hakassa pelattu, mikäli näin on kiitos Jamille hyvistä vuosista!

3 Niklas Friberg, 7.5
- Hyvää peliä alaspäin ja surkeaa ylöspäin. Jatkaa Hakassa ensi kaudella ja toivottavasti kehittyy ylöspäin pelaamisessa.

4 Eero-Matti Auvinen, 8
- Satunnaisia virheitä, mutta kokonaisuudessaan hyvää peliä koko kauden. Jatkaa Hakassa ja hyvä niin.

5 Luiyi De Lucas, 10-
- Parhaita pelaajia, jota on Haka paidassa pitkään aikaan nähty. Tällä kaudella nähtiin hyökkäyspäähän sekä puolustuspäähän huippupeliä ja kulmista hyviä puskumaaleja. Sopimus katkolla ensi kaudeksi ja olisi todella tärkeää saada Luiyi pidettyä Hakassa vaikka sitten tuplapalkalla.

18 Seth Saarinen, 7
- Tasaisen hyvää peliä ja eiköhän kehity jälleen ensi kaudella, mikäli peliaikaa tulee.

20 Henri Malundama, 7+
- Nosti selkeästi tasoaan viime kauteen verrattuna ja pelasi paikoinkin todella hyvää peliä. Jatkaa Hakassa ja taso toivottavasti nousee entisestään.

21 Topias Listo -
- Ei minuutteja, ei numeroa

KESKIKENTTÄ

6 Jacob Bushue, 8
- Jos viime kaudella yliarvioin Bushueta sanoisin, että nyt 8 on hyvä arvosana. Peli ylöspäin parani jonkun verran ja alaspäin myös varsin varmaa peliä. Ei jatka Hakassa eli kapteenille kiitos hienosta kolmesta vuodesta!

11 Hussein Mohamed, 6-
- Suomencupin hyvistä otteista huolimatta, kun Veikkausliigakausi alkoi surkeaa peliä laidalla. Ei jatka Hakassa.

15 Tino Purme, 7-
- Monikäyttöisyyden uhri voi pelata montaa paikkaa, jolloin omaa paikkaa ei tunnu löytyvän. Esitti jälleen tasaisia otteita kentälle päästessään, mutta ei säkenöinyt koskaan. Jatkaa Hakassa ensi kaudella.

17 Janne-Pekka Laine, 7+
- Taso nousi jatkuvasti kauden edetessä ja oli paikoin kentän parhaita pelaajia. Huonon alkukauden takia arvosana laskee jonkin verran, mutta kokonaisuudessaan hyvä kausi. Jatkaa Hakassa.

19 Maximus Tainio, 7
- Todella ailahtelevaa peliä, välillä kentän parhaita ja välillä surkeimpia pelaajia. Taso nousi jonkin verran viime kaudesta, mutta ei silti ollut niin hyvä, kuin odottaa saattoi. Ensi kaudesta ei vielä tietoa.

24 Leevi Antinaho, -
- Ei minuutteja, ei numeroa

27 Youri Loen, 5
- Surkea korvaaja, surkea pelaaja ja ainoa asia joka pelastaa 5- arvosanalta on se, että viime kaudella Saibou Keita oli vielä surkeampi. Ei jatka Hakassa luojan kiitos.

28 Donaldo Açka, 9-
- Huippu hankinta kesken kauden pelasi hyvin sekä alas, että ylös ja teki pari maaliakin. Hieman kortti herkkä, mutta pelaa usein muuten todella hyvää peliä. Jatkaa onneksi Hakassa myös ensi kaudella.

HYÖKKÄYS

7 Antto Hilska, 6-
- Ei vaan riitä Veikkausliigaan millään satunnaisesti keskinkertaisia otteita yleensä huonoja. Ei jatka Hakassa.

8 Aleksandar Vucenovic, 7+
- Ei saa maalia läpiajoista tai vapaista paikoista millään, mutta teki kuitenkin joitain maaleja ja pelasi keskimäärin ihan hyvin. Optio on ensi kaudesta, mutta vielä ei ole tietoa jatkaako Hakassa.

9 Andrija Bosnjak, 6.5
- Hyvää työntekoa, mutta ei saanut palloa mistään sisään. Huono kausi ja tuskinpa käytetään optiota ensi kaudesta.

10 Samuel Chidi, 6
- Huono kausi Chidiltä menetti jälleen pallon usein sitä liian kauan itsellään pitäessään. Taso on laskenut huomattavasti viimeiseltä ykkösenkaudelta. Ei jatka Hakassa ensi kaudella ja ehkä molempien osapuolten kannalta hyvä niin.

13 Jesse Huhtala, 5.5
- Todella huono hankinta ei saanut lopulta juurikaan peliaikaa ja lainattiin kesken kauden muualle. Tuskin jatkaa Hakassa.

16 Oiva Laaksonen, 6.5
- Hyviä otteita, mutta peliajan puutteen takia vaikea arvioida. Jatkaa Hakassa tulevaisuudessa toivottavasti isommalla vastuulla.

23 Salomo Ojala, 6
- Ei osunut edes ladon seinään tällä kaudella. Viime loppukauden jälkeen oli lupa odottaa enemmän täksi kaudeksi, mutta lopulta oli varmaan kauden yksi suurimpia pettymyksiä. Jatkaa Hakassa ja toivottavasti saa itsensä parempaan kuntoon ensi kaudeksi.

25 Miro Salminen, -
- Ei minuutteja, ei numeroa

29 Logan Rogerson, 7.5
- Ihan hyviä pelejä tullessaan Hakaan ja mielelläni pitäisin hänet myös ensikaudella. Nopea pelaaja joka onnistuu saamaan hyviä syöttöjä ja paikkoja luotua muille pelaajille.

77 Ishmael Yartey, 7
- Pettymys odotuksiin nähden, mutta hyvää peliä kentälle päästessään. Yritti vähän liikaa yksin, mutta maaleja tuli paikkojen tullessa. Tuskin jatkaa Hakassa ensi kaudella.

Valmennus

Kulunut kausi oli valmennukselta kaikin puolin aika keskinkertainen. Ei päästy tavoitteeseen, mutta sarjassa säilyttiin. Mikko Manninen ei jatka ensi kaudella ja hänen paikkansa ottaa Ossi Virta, joka vaikuttaa todella hyvältä kaappaukselta valmennustiimiin. Kokonaisuudessaan viime kaudesta voisi antaa arvosanaksi kohtuullisen 7+.
« Viimeksi muokattu: 02.09.2022 klo 00:08:20 kirjoittanut KaRy »
KaRy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #1 : 05.11.2021 klo 21:07:44

Varaus
Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 05.11.2021 klo 21:57:53

Ossi Virran vastuulle tulee myös Hakan Akatemian valmennus. Mikä Akatemia? Onko tämä a-junnut vai Kolmosessa pelaava Sepot/Haka-j viritys?
peled

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 05.11.2021 klo 22:12:55

13 Jesse Huhtala, 5.5
- Todella huono hankinta ei saanut lopulta juurikaan peliaikaa ja lainattiin kesken kauden muualle. Tuskin jatkaa Hakassa.
Tästä eri mieltä. Cupissa ihan hyviä otteita, mutta loukkaantumiset vaivas läpi kauden.
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #4 : 06.11.2021 klo 12:07:35

Ossi Virran vastuulle tulee myös Hakan Akatemian valmennus. Mikä Akatemia? Onko tämä a-junnut vai Kolmosessa pelaava Sepot/Haka-j viritys?

Tällainen uutinen löytyi: http://www.fchakajuniorit.fi/2021/11/02/akatemia-starttaa-marraskuussa/

Akatemia siis pelaa ensi kaudella miesten Kolmosta ja Sepot on täten haudattu kokonaan. Tai niin kuin uutisessa sanotaan, itse hautautunut.

Lainaus
”Jo kaudelle 2021 sarjapaikka siirrettiin Haka juniorien haltuun ja nyt Sepot viestittivät, että on aika vaihtaa myös hallinnointivastuu samaan osoitteeseen.”

Aiheesta sivuun, RIP Pallo-Sepot 44.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #5 : 07.11.2021 klo 07:27:13

Tällainen uutinen löytyi: http://www.fchakajuniorit.fi/2021/11/02/akatemia-starttaa-marraskuussa/

Akatemia siis pelaa ensi kaudella miesten Kolmosta ja Sepot on täten haudattu kokonaan. Tai niin kuin uutisessa sanotaan, itse hautautunut.

Aiheesta sivuun, RIP Pallo-Sepot 44.

No jopas olikin surullinen uutinen.
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 07.11.2021 klo 10:57:41

Valitettava tosiasia Koskissa että pelaajia ei oikein enää ole. Nuoret suuntaavat muualle opiskeluiden ja töiden perässä. Aika isoa kivirekeä ovat vetäneet jo toistakymmentä vuotta. Harmi tuon on perinteikkäiden seurojem kannalta, Sopuhan lopetti vuosi takaperin. Kauanko Kossut jaksaa, aika näyttää.

Kaukana ovat ajat jolloin Koskista oli kolme jengiä kolmosessa
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #7 : 07.11.2021 klo 14:25:16

Tästä eri mieltä. Cupissa ihan hyviä otteita, mutta loukkaantumiset vaivas läpi kauden.

Tämä. Huhtala oli tosiaan valtaosan kaudesta klesana, mutta teki kuitenkin HJS-lainakomennuksella 7 pelissä, 3 maalia. Jatko Hakassa ei liene lainkaan poissuljettu. Hyökkääjien "stuntti-osastolla" alkaa tosin olla ruuhkaa Ojalan jatkaessa ja Miro Salmisen siirtyessä NJS:sta pysyvämmin Hakan rinkiin.
#66

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 07.11.2021 klo 17:49:49

Haka sai jo aiemmin kuopattua Nappulaliigan, nyt sitten Sepotkin. Mitäs seuraavaksi?
voseli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #9 : 07.11.2021 klo 18:25:52

Haka sai jo aiemmin kuopattua Nappulaliigan, nyt sitten Sepotkin. Mitäs seuraavaksi?

Ai, onko pelaajamäärän riittämättömyys Hakan syytä?
Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 07.11.2021 klo 18:38:57

Ai, onko pelaajamäärän riittämättömyys Hakan syytä?
tottakai on. Kaikki tässä kylässä tapahtuva on Hakan syytä.
Soccerfanfun918

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 08.11.2021 klo 00:36:31

Maalivahtiosasto on kunnossa. Puolustuksessa Lucaksen tontti on vielä epävarma avauksen suhteen. Toivoisin Maxin jäävän, mutta ihan kelvollinen ryhmä on muutenkin keskikentälle. Hyökkäyksessä on paljon laajuutta, mutta katsotaan kuka rupeaa laittaan maaleja. Varmaan yksi hyvä haku sekä puolustukseen, keskikentälle ja hyökkäykseen tarvitaaan. 
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #12 : 08.11.2021 klo 01:01:36

Maalivahtiosasto on kunnossa. Puolustuksessa Lucaksen tontti on vielä epävarma avauksen suhteen. Toivoisin Maxin jäävän, mutta ihan kelvollinen ryhmä on muutenkin keskikentälle. Hyökkäyksessä on paljon laajuutta, mutta katsotaan kuka rupeaa laittaan maaleja. Varmaan yksi hyvä haku sekä puolustukseen, keskikentälle ja hyökkäykseen tarvitaaan. 

Meinaat, että alle listaamaani porukkaan ei tarvita puolustukseen kuin koodinimi de Lucas, keskikenttä on ihan kelvollinen ja hyökkäykseen on paljon laajuutta?

Maalivahdit:
Aatu Hakala
Mika Hilander
Kalle Kohonen

Puolustajat:
Seth Saarinen
Henri Malundama
Eero-Matti Auvinen
Niklas Friberg

Keskikenttä:
Tino Purme
Janne-Pekka Laine
Donaldo Açka

Hyökkäys:
Jesse Huhtala
Oiva Laaksonen
Salomo Ojala
Miro Salminen

Eiköhän tuohon tarvita hyviä hakuja vielä kymmenkunta eikä kolme. Puolustajia vähintään kolme, miksei keskikenttäpelaajiakin ja hyökkäykseen nelisen-viitisen ukkoa. Laitureita ei ole tällä hetkellä Laaksosen lisäksi ketään ja hänetkin pitäisin korkeintaan kolmosvaihtoehtona.

Ehkä ymmärsin viestisi väärin.
Soccerfanfun918

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 08.11.2021 klo 01:40:54

Mä tarkoitin kovia vahvistuksia näille alueille. Toki pelaajia tarvitaan enemmän. Toivottavasti rinki olisi kuitenkin pienempi kuin viime vuonna.
tommyspa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Haka


Vastaus #14 : 08.11.2021 klo 05:03:41

Hakan tulevan akatemiajoukkueen nimi tulee olemaan Hakatemia. Keksin itse. Saa käyttää.
Keksuli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #15 : 08.11.2021 klo 06:03:10

Hakan tulevan akatemiajoukkueen nimi tulee olemaan Hakatemia. Keksin itse. Saa käyttää.

Täähän oli käytössä jo joskus 2010 kun lupaavat junnut kävi vähän reenaamassa keskenään
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #16 : 09.11.2021 klo 13:56:16

Kaikuuko kusilaareilla mitään huhuja? Tuossa kun katselin muista seuroista lähteviä niin Hakan rotaatioon voisi hyvin sopia Ilveksen Miska Rautiola ja Taha Özcelik sekä KuPSista isoon rooliin Tommi Jyry. Hongan Darren Smith voisi taas ominaisuuksiensa puolesta sopia kilpailemaan hyökkääjän paikasta. Pakkohan sitä leveyttäkin on olla, varsinkin jos Teme jatkaa voimakasta kierrätystä pelistä toiseen.
hyppypolvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tp-49


Vastaus #17 : 12.11.2021 klo 23:26:31

Topias Listo.

Ihan hyvä sopimus. Nuori kaveri joka kuitenkin jo pari vuotta ollut mukana. Toivottavasti akatemia joukkue saadaan sille mallille että sinne kannattaa nämä lahjakkaat juniorit laittaa hakeen peliaikaa jos ei paikka edustuksessa aukea.

Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 13.11.2021 klo 12:46:48

Lucas jatkaa uraansa Espanjassa. Ei jäänyt rahasta kiinni.

Ei maistunu de Lucakselle Veikkausliiga.
Olikohan vaimokkeella osuutta asiaan..
Keksuli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #19 : 13.11.2021 klo 12:50:48

Ei maistunu de Lucakselle Veikkausliiga.
Olikohan vaimokkeella osuutta asiaan..

Kyllähän se varmasti maistuu mieluummin elämä Espanjan auringon alla vaimokkeen kanssa, kuin yksinään Valkeakosken syyssateissa. Ymmärrettävä päätös ja kaikkea hyvää yhdelle parhaista Hakassa koskaan pelanneista ulkomaalaisista puolustajista Tuoppi Ehkä vielä joskus nähdään?

Baba Mensahia huhutaan korvaajaksi, tuskin on yhtä kova tekijä, mutta eiköhän tuo vahvistaisi ihan huomattavasti tätä nykyistä puolustusta.
Omenamehu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka


Vastaus #20 : 13.11.2021 klo 15:09:17

Baba Mensahia huhutaan korvaajaksi, tuskin on yhtä kova tekijä, mutta eiköhän tuo vahvistaisi ihan huomattavasti tätä nykyistä puolustusta.

Tälle kaudelle tuotiin vanhoilla meriiteillä sisään Yartey ja Alison, niin toivottavasti tämä kokeilu toteutuessaan onnistuu vähän paremmin
hyppypolvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tp-49


Vastaus #21 : 13.11.2021 klo 19:02:05

Onko tietoa joukkueesta mihin Lucas lähti? Ja sarjataso?
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 14.11.2021 klo 15:40:12

Kyöstilä näyttäis etsivän uutta seuraa JPY:n pelaajapörssissä
tre guru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Metsäkansan Kanto, Nakhon Sawan FC


Vastaus #23 : 15.11.2021 klo 21:05:34

Tehtis oy:llä ei rahaa maton uusimiseen. Kaupungin talousarviokokous menossa, siellä päätös, kaupunki apuun. Jos oikein käsitin niin kaupunki vuokraa pelkän pelikentän alueen ja uusii maton. Jatkossa kaupunki vuokraa kenttää eri seuroille.
Omenamehu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka


Vastaus #24 : 16.11.2021 klo 11:47:32

Muistaako kukaan kuulleensa osakeannin jälkeen kuinka paljon sillä saatiin kerättyä?
En ainakaan ole itse nähnyt mitään tiedotusta asiasta.

Ennen annin päättymistä muistuteltiin kyllä siitä, mutta päättymisen jälkeen ollut hiljaista.
Samoin nyt kausikortti alennuksen kohdalla on muistuteltu että eiliseen asti oli aikaa ostaa niitä halvemmalla, mutta tänään ei ole kerrottu kuinka paljon niitä lopulta meni. Päivä tosin on vasta alussa, mutta silti.
Tiedottamiseen kaipaisi siis vähän parannuksia.

 
Sivuja: [1] 2 ... 63
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa