FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.05.2022 klo 04:05:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 44 [45] 46
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2022 - Uusi aikakausi  (Luettu 242893 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #1100 : 08.05.2022 klo 07:00:53

Nyt tulee Interillä monta ottelua, joista pitäisi odotella useampaa voittoa. Seitsemän peliä, kunnes Honka tulee Kupittaalle. Taitaa tämä rypistys määritellä mistä sijoista pelataan.

Aika paha ollut alkuohjelma. Tuplat Klubia vastaan, KuPS ja Honka.
Nelson Mandela

Poissa Poissa


Vastaus #1101 : 08.05.2022 klo 10:04:39

En odottanut juuri mitään Honka pelistä Petterin ollessa poissa mutta jouduinkin positiivisesti yllättymään. Mielestäni pelissä oli paljon positiivisia asioita. Pitänee muistaa, että tällä kaudella Honka pelaa todennäköisesti ihan mitalisijoista viimevuotisen ohikauden jälkeen. Arsaloa pitää kehua nyt kun on aihetta. Hyvät kulmat ja vaparit. Pelasi hienon pelin ennen ulosajoa, joka tosin oli ansaittu.
Puolustuspäässä on vieläkin liikaa löysäilyä ja varsinkin 1-1 maalissa koko jengi aivan unessa. Ei kertakaikkiaan voi päästää vastustajaa tasoittamaan noin nopeasti. Kettingin taso on laskenut jokaisena Inter kautena ja on nykyisin ihan keskiverto liigatoppari. Lieneekö motivaatio-ongelmia?

Aika kaksijakoiset fiilikset kauden alusta muuten. Peli ei oikein vieläkään näytä valmiilta, vaikka paranee koko ajan. Rosteri vaikuttaa taas liian pieneltä, vaikka laajuutta on viime kautta enemmän. Ehkä jos valmentaja uskaltaisi tehdä vaihtoja niin tätä ongelmaa ei olisi. Jos katsotaan pelattuja otteluita, niin Haka-tappio lienee ainoa ns. ei-budjetoitu tappio. KuPSilta tai Klubilta en ainakaan itse odottanut pisteitä mutta saatiin kuitenkin kolme ja neljäskin olisi ollut otettavissa tiistaina. Honkaa vastaan vähän sama homma, pisteeseen olisin ollut erittäin tyytyväinen kun edellisten kausien Espoonreissuja katsoo. Tietenkin turha jossittella näistä tämän viikon matseista. Inter kusi homman ihan itse. Hyvillä joukkueilla on aina ripaus ”onnea” ja saavat yleensä tiukat pelit käännettyä. Inter ei tällä hetkellä ole sellainen jengi mutta kyllä usko ylempään loppusarjaan on edelleen vahva.
El_dibujante

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Palloseura


Vastaus #1102 : 08.05.2022 klo 12:40:07

Suunnilleen samoin tämä kausi on alkanut kuin Riveiron eka aikoinaan. Vähintään tasurit Klubi- ja Honka-peleistä oli täysin mahdollisia mutta nyt pomppi näin, yritys on ollut Haka-sähläyksen jälkeen parempaa kuin uskalsin odottaa. Touko-kesäkuun pelit näyttää paremmin miten homma toimii.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #1103 : 08.05.2022 klo 13:27:29

Itse en osaa tällä hetkellä olla huolissani joukkueen pelaamisesta. Oikeastaan ainoa isompi ihmetys Graun peluuttamisessa ovat vaihdot, joka eilen konkretisoitui Mahutan (olisi pitänyt ottaa pois aikaisemmin), Lepistön (hidas ja kankea pelaaja laituriksi tässä kohtaa tähän peliin suoraan loukista, kun penkillä esim. Masto), Tamminen oli aika piipussa lopussa (Lehtisalo sinne kirmaamaan) ja Ruxi (selkeästi ei ollut enää täydessä kunnossa ja toivottavasti ei pahentanut tilannetta pelaamalla, penkillä mitat täyttävä Kuittinen). Jos ajattelee niin tästä pelistä olivat poissa Petteri, Diego, Ojala, Nurmi ja ketä vielä? Seuraavasta sitten varmaan vielä Arciero? Minusta meillä on tarpeeksi laadukkaita pelaajia, valmentajan pitää vaan luottaa heihin.

Arsalo oli eilen minusta todella hyvä! Samaten Niska (puolustajana) on päässyt pelitavan kanssa sinuiksi ja vetänyt hyvällä tasolla pari edellistä peliä. Jyry tekee pirusti hommia mutta maalipaikat pitää luoda jollekin muulle kuin hänelle. Tamminen on ylittänyt odotukseni jo, nostanut tasoaan edellisiin kausiin verrattuna. Haro ei ole mikään tykkiarpa mutta ihan ok tason pelaaja, kun lumi on sulanut maasta.

Lapsenuskolla mennään edelleen eli ylempää loppusarjaa pidän hyvänä suorituksena. Ja toivotaan maltillista euroarpaa…
Quattro10

Poissa Poissa


Vastaus #1104 : 08.05.2022 klo 13:32:07

Arsalo on kyllä hyvä futari. Toivottavasti saa vastuuta vapauduttuaan pelikiellosta. Rehellisesti luulin olevan ulkomailta hankittu vahvistus.. mennyt täysin oman tutkan ohi aiemmin.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #1105 : 08.05.2022 klo 19:11:35

No ketäs ne omat junnut on?

Katselen tässä sunnuntai-illan riemuksi Klubin ja Ilveksen välistä viivytystaistelua. Ihmisten käsitys Ilveksestä on myös, että siellä pistetään omia junnuja rohkeasti kentälle. Nyt avauskokoonpanoa katsoessa niin siinä taitaa olla tasan yksi Ilveksen oma junnu? Klubilla on enemmän oman junnuputken läpikäyneitä kentällä tällä hetkellä.

Tästä pelistä myös sellainen huomio, että Inter sentään yritti pelata omaa peliä molemmissa HJK-peleissä. Ilves puolustaa alhaalla ja hakee vain vastahyökkäyksiä. Vähe on tylsää pallopeliä tämä.
David Rancan

Poissa Poissa


Vastaus #1106 : 09.05.2022 klo 14:15:05

Onko jengi huomannut Veritas Stadionilta on poistettu kaikki INTER rekvisiitta Bubista ,esim. Inter huivi, kaikki Interin vastustajien viirit jotka saatu Europelien yhteydessä ja Inter pelaajien tauluja, Sekä alhaalta käytävällä ollut lasinen Fani tuote myynti koppia ei enään ole, vaan pienellä pöydällä saa vain myydä.                             
Stalinisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FU-RU-HOLM!!!


Vastaus #1107 : 09.05.2022 klo 23:59:58

Onko jengi huomannut Veritas Stadionilta on poistettu kaikki INTER rekvisiitta Bubista ,esim. Inter huivi, kaikki Interin vastustajien viirit jotka saatu Europelien yhteydessä ja Inter pelaajien tauluja, Sekä alhaalta käytävällä ollut lasinen Fani tuote myynti koppia ei enään ole, vaan pienellä pöydällä saa vain myydä.                             
Mitähän aktuaalista vittua?
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1108 : 10.05.2022 klo 07:34:48

Arsalo on kyllä hyvä futari. Toivottavasti saa vastuuta vapauduttuaan pelikiellosta. Rehellisesti luulin olevan ulkomailta hankittu vahvistus.. mennyt täysin oman tutkan ohi aiemmin.

Jännä nähdä lauantaina että miten Grau miehittää nyt tuon Arsalon ja Nurmen pelipaikan kun ensin mainittu on kahden pelin pelikiellossa ja viimeksi mainittu ei taida ihan vielä tässä pelissä olla siinä kunnossa että riskejä kannattaa ottaa..?

Sitä vaan yritän vääntää rautalangasta että nyt kun siinä olisi vastassa sarjan paskinta keskikentän keskustaa sergeieremenkoineen päivineen niin olisiko vihdoin aika kokeilla Kantolaa? Graun tuntien siihen pistetään Haro mutta toivossa on aina kiva elää avauskokoonpanojen julkistamiseen asti.
Anniskeluoikeus

Poissa Poissa


Vastaus #1109 : 10.05.2022 klo 14:44:38

ÅU:ssa juttu interactionista

Studiehandledning och läxläsning – Åboklubben Inter vill stöda också utanför planen

https://abounderrattelser.fi/studiehandledning-och-laxlasning-aboklubben-inter-vill-stoda-ocksa-utanfor-planen/
Anniskeluoikeus

Poissa Poissa


Vastaus #1110 : 10.05.2022 klo 17:14:14

Siel on lauantaina joku ralli matsin kans samaan aikaan stadionin kupees.

Ei vissii autol pääse...

https://fcinter.fi/seuraava-kotiottelu-fc-inter-hifk-la-14-5-klo-17-00/

"Ottelupäivänä Kupittaanpuisto on täynnä vilinää, sillä osa puistosta ja pysäköintialueista hiekkakenttä sekä sen viereinen pysäköintialue ovat rallin SM-sarjan Länsirannikon osakilpailun käytössä. Alueella pelataan myös junioriotteluita ja Turun Urheiluliitto järjestää kevätnäytöksiään Kupittaan urheiluhallissa. Lisäksi Turun kaupunki on aloittanut uuden päätykatsomon rakennustyöt ja työmaa-alue sulkee pienen määrän parkkipaikoista.

Nyt jos koskaan kannattaakin otteluun saapua vaikkapa kävellen, polkupyörällä, bussilla tai vaikkapa sähköpotkulaudalla.
"

Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1111 : 13.05.2022 klo 17:12:23

https://link.webropolsurveys.com/S/05704C4ED93EB914

Käykäähän tykittelemässä viime kotipeliin liittynyt ottelutapahtumakysely täyteen toiveita ja mietteitä niin ehkä tämä pienimuotoinen nytkähdys matsitapahtumiin liittyen saadaan vielä kesäksi korjattua?
MM66

Poissa Poissa


Vastaus #1112 : 14.05.2022 klo 18:52:49

Hyvä Grau. Miten meni noin niinkuin omasta mielestäsi sarja jumboa vastaan? Taitaa olla ennemminkin juniorivalmentaja. Ulos ja heti!
Anniskeluoikeus

Poissa Poissa


Vastaus #1113 : 14.05.2022 klo 19:06:05

Hyvä Grau. Miten meni noin niinkuin omasta mielestäsi sarja jumboa vastaan? Taitaa olla ennemminkin juniorivalmentaja. Ulos ja heti!

Ottamatta kantaa pelin Hifkin ekaan maaliin, niin sanoisin että Grauta enemmän on peiliin katsomista Harolla tasotusmaalin antamisessa ja Benkulla stratosfääripotkusta. Miten voi mokata noin pahasti (Benkku varsinkin), yksilösuorittamisissa ihan älytöntä paineen alla romahtamista.

Mahuta samaan syssyyn, vikoilla minuuteilla olisi ollut paikka jos vain oisi uskaltanut pistää, sen sijaan jäi steppaamaan ja puolustus ehti sijoittautua, laukoi liian myöhään.

Petteri ei tehnyt oikein mitään huomionarvoista, mutta Mixu lienee kopissa painottaneen kaverin vaarallisuutta.

Jos jotain positiivista, Tommi tuli Jyrinällä ja laukoi kaks aika saakelin komeeta. Eka puolisko totutusti taattua Interiä.

Vittu toi Eremenkon röyhkeys vituttaa.

Miksei Luka Kuittinen tai Mastokangas pelaa?
Saaristo

Poissa Poissa


Vastaus #1114 : 14.05.2022 klo 19:12:24

Grau ulos. Ei mitään annettavaa meille. Peluutukseen ihan käsittämätöntä. Mikkihiiri valmennusosaamisella! Näitä jätkiä löytyy Kyproksen saarilta rantabaareista!
Satavarma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turusta


Vastaus #1115 : 14.05.2022 klo 19:16:59

Järkyttävää paskaa! Kenttä paska, tuomari paska, Lepistö paska, Hyvärinen paska, Källman erittäin paska, Grau ihan vitun paska.

Jyryn maalit ja keli oli ihan jees.

Kiitos.
nilkki187

Poissa Poissa


Vastaus #1116 : 14.05.2022 klo 19:19:03

Mikä Källmanilla oli ku oli nii varovaista pelaamista ja jatkuvasti syötteli muille eikä uskaltanu ratkaisua ite? Liekö pääosumalla osuutta paskaan pilkkuun?

Jyrylle propsit. Nyt osu kerranki vedot. Haro oli kans hyvä.
Veritaksen Haamu

Poissa Poissa


Vastaus #1117 : 14.05.2022 klo 19:41:01

Grau ulos. Ei mitään annettavaa meille. Peluutukseen ihan käsittämätöntä. Mikkihiiri valmennusosaamisella! Näitä jätkiä löytyy Kyproksen saarilta rantabaareista!
Miguel ei ole lähdössä…ainakaan vielä.

Ota happea ja koita kestää.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1118 : 14.05.2022 klo 19:46:20

Plussat

+ HIFK ei sentään voittanut
+ Jyryn maalit jotka toivottavasti helpotti hieman henkisellä puolella ja jatkossakin nailonit on kireällä
+ Paanasen paluu

Miinukset

- Benin peli oli sysipaska joka kruunautui katastrofaalisen huonoon pilkkuun
- Joonas Lepistö joka taisi puolessa tunnissa "selvitä" noin seitsemällä pallokosketuksella
- Koko pelin ajan oma energia meni siihen että toivoi Arcierolle keltaista jotta napsuisi pelikieltoa ja Hyvärinen pääsisi näyttämään että mitä siellä laidalla voi tehdä

Pettymys on aika valtaisa mutta pakko vaan luottaa että siellä joukkue ottaa tästä motivaatiobuustit seuraavaan peliin joka on yhtä lailla pakkovoitto mitä tämän alkuillan farssikin oli.

Aina messissä -podcastin porukat voisi ottaa Graun haastattelupöydän ääreen ja kysyä että mistä vitusta mies repii näitä vaihtoja ja kokoonpanovalintoja kun tuntuvat menevät järjestäen vituiksi joka pelissä..?
Öljy

Poissa Poissa


Vastaus #1119 : 14.05.2022 klo 19:55:48

Mikä Källmanilla oli ku oli nii varovaista pelaamista ja jatkuvasti syötteli muille eikä uskaltanu ratkaisua ite? Liekö pääosumalla osuutta paskaan pilkkuun?

Jyrylle propsit. Nyt osu kerranki vedot. Haro oli kans hyvä.
Liekö jo ajatukset seuraavassa seurassa lienee hänelle selvä asia jo tässä vaiheessa minne menee…
Satavarma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turusta


Vastaus #1120 : 14.05.2022 klo 20:00:19

Liekö jo ajatukset seuraavassa seurassa lienee hänelle selvä asia jo tässä vaiheessa minne menee…
Sama tuli mieleen. Ihan kuin olisi varonut ettei vain sattuisi mitään.
MM66

Poissa Poissa


Vastaus #1121 : 14.05.2022 klo 20:45:25

Grau on kyllä ihan vitsi. Taas on palattu Interissä noihin paskoihin valmentajiin. Ei riitä junnuvalmentajalla rahkeet tähän sarjaan. Valitettavasti.
RollonRonaldo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Santa Claus, Rops


Vastaus #1122 : 14.05.2022 klo 20:48:59

Grau on kyllä ihan vitsi. Taas on palattu Interissä noihin paskoihin valmentajiin. Ei riitä junnuvalmentajalla rahkeet tähän sarjaan. Valitettavasti.
Kyll Graun pelissä selkeä ajatus on, eli en vertaisi Kuqiin tai Piccarettaan. Varmaan menee ensimmäinen kausi opetellessa. Nuo vaihdot ovat kyllä silti käsittämättömiä.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #1123 : 14.05.2022 klo 21:18:06

8 peliä pelattu ja potkuja huudellaan joka pelin jälkeen. Voi voi.
Anniskeluoikeus

Poissa Poissa


Vastaus #1124 : 14.05.2022 klo 21:28:18

Kyll Graun pelissä selkeä ajatus on, eli en vertaisi Kuqiin tai Piccarettaan. Varmaan menee ensimmäinen kausi opetellessa. Nuo vaihdot ovat kyllä silti käsittämättömiä.

Kuqiin vertaaminen on kyl liiottelua, niin kentällä kuin ulkopuolellakin. Ehkä enemmän tulee mielee jobin eka kausi 2007, samanlaist säheltämist kun koko hommaa lähetää muuttaa uuteen suuntaan. Kuqin  kans se oli lähinnä sitä Jobin suojatyöpaikan aiheuttamaa talon ravisteluu, mikä sit johti siihen et kaveri melkee tiputti interin. Piccaretta tais nyt olla paniikinomanen pelastautumisliike, Kuqin jätettyä pelkkiä savuavia raunioita taakseen.

Nään ite Graus paljon samankaltaisuuksii Riveiron kans, mut se nyt on sanottua ettei tästä kaudesta samanlaista menestystarinaa tuu, mut mis se menestys mitataan riippuu nyt ihan Graust itsestään. Missä junnut, missä nuoret breikkaajat? Tommi Jyryn kaks maalii tänää oli kyl askel oikeaan suuntaan.

Vaihdot on kyl outoi. Mut kai siin on joku syy miks Masto ei pelaa. Kai. Vikas vaihdos ois hyvin voinu jatkaa hyökkäävämpää linjaa, mut toi Hyvärisen tuominen kentälle kai sinetöi sen puolustuspallon. Olis ees laittanu Kuittisen...

ps.
Benil oli kyl palkkasoturin varovaisuut. Toivottavasti Tamminen on parempi pilkuissa ku Benkku hilpasee eurooppaa.

 
Sivuja: 1 ... 44 [45] 46
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa