FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.12.2022 klo 09:48:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13
 
Kirjoittaja Aihe: Kolmonen - Etelä 2022  (Luettu 117704 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Reservin jääkäri

Poissa Poissa


Vastaus #275 : 02.10.2022 klo 12:20:25

PKKU/2 0–4 HPS (0-1)

Aurinkokin helli säteillään Vihreiden jääkäreiden paukutellessa nättejä maaleja Hyrylässä. Erittäin ehjä suoritus koko joukkueelta eikä ohuella rosterilla operoinut Pallokerho tällä kertaa juuri uhkaa luonut vaikka tauolle mentiinkin vain 0-1 lukemissa. Toisella sitten peli ratkesi muutamaan nopeaan maaliin ja loppu pelattiin pois. Kaikki maalit olivat kyllä näkemisen arvoisia ja löytyvät jo Instasta. Ne voi käydä kurkkaamassa tuolta https://www.instagram.com/p/CjLXL1jDiB8/

Maaliero saatiin TiPSiä paremmaksi, mutta harmillisesti Atleticosta ei ollut tällä kertaa sarjajohtajan kaatajaksi. Näin viimeisellä kierroksella Ticon on kaaduttava ja RiPSin venyttävä. Todennäköisyydet ovat Tikkurilan puolella, mutta jalkapallo on ihmeellinen peli…
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #276 : 02.10.2022 klo 19:41:19

MPS/Atletico Malmi - TiPS 1-3 (0-1)

0-1 Adel Jrad 10'
0-2 Ismail Hassan 54'
0-3 Santeri Saarenpää 58'
1-3 Olli Hänninen (Kevin Nurmi) 67'

Kevätkierroksen kohtaaminen sai loppulukemien valossa toisinnon, mutta pelinä eilinen kamppailu oli aivan toisenlainen. Vaikka Atletico joutui tähänkin peliin todella repaleisella kokoonpanolla ja mm. ilman yhtäkään laitapuolustajaa tai ykkösveskariaan, pystyi se pistämään TiPSille kampoihin ihan tosissaan. Peli säilyi tasaisena koko ysikymppisen ajan ja sanoisin, että ainoastaan terävyys maalipaikoilla erotti joukkueet toisistaan.

Ottelun ensimmäinen kymmenminuuttinen mentiin käytännössä keskialueella neppaillen ja TiPS iski avausosuman koko ottelun ensimmäisestä maalipaikasta. Siirrolla pelattu sivuvapari päättyi matalaan, päätyrajan suuntaiseen keskitykseen, jonka Adel Jrad ohjasi hienosti massan keskeltä, vitosen viivan tuntumasta takanurkkaan. Ensimmäisellä jaksolla ei muutenkaan juuri maalipaikolla juhlittu, mutta lähimpänä osumaa oli ehkä kotijoukkueen Oliver Sahlberg, joka pääsi jo läpiajoon, mutta Roni Tourunen tikkurilalaismaalilla venyi tielle. Myös Antti Johansson pääsi kertaalleen yrittämään boksista, mutta Tourunen haki pallon varmasti yläriman alta.

Toinen jakso käynnistyi ensimmäisen tapaan tasaisena, ja jälleen TiPS onnistui käytännössä ensimmäisestä maalipaikastaan. TiPS pääsi nopeaan vastahyökkäykseen vasemmalta, Tico-toppari liukui pelastusyrityksessään ohi pallosta ja Ismail Hassan sai viimeistellä läheltä takaviistoon pelatusta syötöstä 0-2-johdon. Ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin nähtiin ehkäpä se ottelun lopullisesti ratkaissut maali, kun Tico-maalilla pitkästä aikaa nähty Elis Rintala avasi heitolla pallon keskustaan, jossa kotijoukkue menetti sen samantien ja Santeri Saarenpää päätti pyssyttää pompun kautta yli 40 metristä. Pallo leijasi komeassa kaaressa vastassa olleen Rintalan yli ja pomppi maan kautta lopulta maalin takanurkkaan. Kerrassaan upea osuma, vaikka myös tuuria oli rutkasti matkassa.

Tico kavensi vielä 67. minuutilla vaihtomiesten juoniessa kulmapotkuviimeistelyn. Kevin Nurmi keskitti oikealta ja Olli Hänninen pääsi vapaasti puskemaan hieman vitosen viivan takaa takakulmaan. Ticolla oli tämänkin jälkeen mahdollisuudet vielä toiseenkin kavennusosumaan, mutta rehellisyyden nimissä tasoitus jäi lopulta melko kauaksi. Ilman tuota Saarenpään 0-3-maalia ottelu olisi voinut saada vielä melko jännittävänkin lopun, mutta kolme maalin takaa-ajoasema oli yksinkertaiseseti vaan turhan kova.

Helpolla eivät pisteet siis vierailijalle tulleet, mutta kyllä oikea joukkue tuon pelin kuitenkin voitti. Ja samoin ihan oikea joukkue siellä kärkipallilla keikkuu ainakin tämän liki kauden mittaisen otannan perusteella.

Propsit myös koko ottelun ajan vierasjoukkuetta (ääneen)kannattaneille TiPS-faneille. Pääasiassa hyvä ja peliin pikantin oman lisänsä tuonut meininki, mutta olisivat voineet kuitenkin jättää sen MPS-junnuille pelin jälkeen suunnatun, melko asiattoman huutelun pois. Ja toisaalta tarkistaa faktat chanttejansa varten: Malmi ei ole koskaan kuulunut Vantaaseen vaan Helsingin maalaiskuntaan, johon siis myös Tikkurila kuului. Helsingin maalaiskunnan kunnantalo sijaitsi vieläpä Malmilla, joten käytännössä Malmi hallitsi myös Tikkurilaa. ;)
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #277 : 02.10.2022 klo 19:42:25

Niin siis edelleenkään säännöt eivät mielestäni kiellä karsimista, koska karsinta on edelleen kolmosen alaista touhua. Ainakaan sellaista sääntöä en ole mistään löytänyt, joka sanoo että vain "nousukelpoiset" joukkueet saa karsia.
….
Epäselvää koko asiassa (mukaan lukien myös Atlantis/Akatemia) on se, että mihin aikaan mennessä kakkosen paikan ansainnut seura voi eriyttää toimintansa toisesta seurasta.

Karsintoihin voi osallistua ainoastaan nousukelpoisia joukkueita. Karsinta on kakkoseen, joten se on luonnollisesti kakkosen alaista ja toiminta pitää eriyttää (viimeistään) ennen karsintojen alkua.

Tilanne on vuosia ollut ihan vakiotavaraa nuorten sarjoissa, joiden sarjakohtaisissa sääntötäsmennyksissä tuo on ihan aukikirjoitettukin.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 02.10.2022 klo 20:13:33

Tilanne on vuosia ollut ihan vakiotavaraa nuorten sarjoissa, joiden sarjakohtaisissa sääntötäsmennyksissä tuo on ihan aukikirjoitettukin.
Tarkoitatko että aikuisten sarjojen joukkueiden pitäisi katsoa millä tavalla asia ratkaistaan juniorisarjojen säännöissä?

Kyllä Palloliiton pitää se aikuisten sarjojen sääntöihin kirjata, ei voi vedota siihen että kun junioreissa se on sanottu. Silloinhan seura voisi vedota muissa kyseenalaisissa kohdissa em. käytäntöön.
bambino

Poissa Poissa


Vastaus #279 : 02.10.2022 klo 21:13:31

Karsintoihin voi osallistua ainoastaan nousukelpoisia joukkueita. Karsinta on kakkoseen, joten se on luonnollisesti kakkosen alaista ja toiminta pitää eriyttää (viimeistään) ennen karsintojen alkua.

Tilanne on vuosia ollut ihan vakiotavaraa nuorten sarjoissa, joiden sarjakohtaisissa sääntötäsmennyksissä tuo on ihan aukikirjoitettukin.

Katsopa ihan vaikka tulospalvelusta, että onko tuo karsinta kakkosen tai yleensä valtakunnallisten sarjojen alla? Ei ole. Tai Palloliiton säännöistä, joissa tämän karsinnan pelitapa kuvaataan "Miesten Kolmonen" otsikon alla. Tämä karsinta ei ole kakkosen alaista kilpailua, vaan nimenomaan  kolmosen "jatkosarja".

Enkä ymmärrä miten jotkut nuorten säännöt liittyy tähän keskusteluun mitenkään, kun nuorten ja aikuisten sarjojen säännöt ovat kuvattu ja kirjoitettu erikseen.

Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 02.10.2022 klo 22:59:19

Kolmosen nousukarsintaan voi osallistua mikä tahansa lohkonsa voittanut joukkue, tai tämän kieltäytyessä karsinnasta, lohkon toiseksi sijoittunut joukkue. Eli heti sarjan päätyttyä lohkonsa voittanut joukkue voi ilman sanktioita kieltäytyä karsinnasta, jolloin paikkaa tarjotaan lohkon toiseksi sijoittuneelle. Jos tämäkään ei paikkaa ota, ei kyseisen ryhmän karsintapeliä pelata. Karsinnan luovuttava tai siitä saavutetusta nousupaikasta kieltäytyvä joukkue ei enää automaattisesti saa paikkaa Kolmosesta. Jos Kakkoseen nousee jonkun jo siellä pelaavan seuran kakkosjoukkue, tulee tämän joukkueen aloittaa rekisteröityminen uudeksi jäsenseuraksi marraskuun loppuun mennessä.
Hygge

Poissa Poissa


Vastaus #281 : 02.10.2022 klo 23:41:44

Tänään hieman pilvisessä säässä ruskan ympäröimällä Koudan samettisella nurmikentällä pelattiin PuiUn kauden viimeinen kotiottelu sopivassa derbyhengessä naapuriseura Malmin Ponnistajia vastaan. Pelin ensimmäinen puolisko oli kohtalokas kotijoukkueen kannalta, sillä vierailijoiden melko suvereenisti hallitsemalla keskikentältä Ponnarit loivat tarkoilla syötöillään useasti vaarallisia tilanteita PuiUn maalille, joista ensimmäisessä Joel Mieho pääsi oikealta laidalta tekemään ottelun avausmaalin hyvin vastaantullutta PuiUn maalivahti Tomi Honkaniemen selän taakse. 10 minuuttia tästä eteenpäin aktiivista hyökkäystä ja alati painetta PuiUn puolustukselle luonut Ponnistajat tekivät 2 minuutin sisään toiset kaksi maalia Leevi Lehkosuon komeasta  viimeistelystä, joista jälkimmäisessä sinänsä vahvan nopeassa laitanousussa oli aika vahvaa jasson makua, kotijoukkueen valmennuksen protestoidessa voimakkaasti kyseistä tilannetta ja tässä vaiheessa moni katsomossa kokikin pelin ratkenneen lopullisesti tähän.

Kun tämän lisäksi Puistolalaisilta Eeli Sissonen loukkasi pahannäköisesti nilkkansa 30. peliminuutilla joutuen vaihtoon, niin kotiottelun tunnelmissa oli aistittavissa jo lievää alakuloa selkeässä tappiotilanteessa. Tulevan 2. puoliajan muuttunutta luonnetta uumoilleen ja ennakoiden puoliajan lopussa 45. peliminuutilla joukkueen nuorisokaartista pirteästi pelannut Ali Tozalan pelasi kotijoukkueen onnistuneen hyökkäyskuvion sitkeästi loppuun asti ohittaen Ponnistajien hyvin torjuneen maalivahdin ja pienestä kulmasta kaventaen tilanteeksi 1-3.

2. puoliajalla joukkueiden roolit vaihtuivat täysin toistepäin Ponnistajien joutuvan selkeästi puolustuskannalle ja puoliajan alusta asti eteenpäin ottelun loppuun asti PuiU loi aktiivisella paineistuksellaan sekä selkeästi ryhdikkäämmällä ja liikkuvammalla syöttöpelillään tämän tästä jatkuvalla syötöllä erittäin vaarallisia tilanteita, joista todella monen selkeän maalipaikan esti lopulta Ponnistajien maalilla hyvin urakoinut Eetu Lumppio. Sitten 75. peliminuutilla PuiUn sitkeä uurastus tuottikin hedelmää ja 16' sisälle syntyneestä pelaajarykelmästä kotijoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Kalle Lindström pääsi hyvällä laukauksella kaventamaan tilanteeksi 2-3. Kavennuksen innoittamana PuiU nosti pienellä vastahyökkäysten riskilläkin selkeästi puolustustaan ja  keskikenttäänsä tukemaan hanakasti hyökkäystä ja muutamia Ponnistajien vastahyökkäyksiä lukuunottamatta kotijoukkue haki aktiivisesti tasoitusmaalia luoden tukun vaarallisia tilanteita Ponnistajien maalille.

Mutta tällä kertaa aika loppui kotijoukkueelta kesken ja näin täydet 3 sarjapistettä matkasivat vierasjoukkueen mukana Malmille samalla ohittaen B lohkossa Töölön Taiston nousten 7.sijalle.

Ensi viikon viimeisissä päätösotteluissa kummallakin joukkueella on erittäin hyvät lähtökohdat päättää kautensa voittoon PuiUn kohdatessa vieraissa jo putoamisensa varmistaneen FC Viikingit SCP Vuosaaressa ja Ponnistajien kohdatessa kotonaan tämänpäiväisellä vierasvoitollaan pisteellä ohittamansa Töölön Taiston. Kosmeettisina panoksina kummallekin joukkueelle on tarjolla 30 pisteen rajan rikkominen kaudella sekä voittosarakkeen kaunistaminen voitolla ylöspäin. Tämänpäiväisillä otteilla kummallakaan joukkueella ei pitäisi olla seuraavan viikon päätöskierroksella mitään huolta voittojen suhteen.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2022 klo 09:45:58 kirjoittanut Hygge »
bambino

Poissa Poissa


Vastaus #282 : 03.10.2022 klo 11:47:17

Kolmosen nousukarsintaan voi osallistua mikä tahansa lohkonsa voittanut joukkue, tai tämän kieltäytyessä karsinnasta, lohkon toiseksi sijoittunut joukkue. Eli heti sarjan päätyttyä lohkonsa voittanut joukkue voi ilman sanktioita kieltäytyä karsinnasta, jolloin paikkaa tarjotaan lohkon toiseksi sijoittuneelle. Jos tämäkään ei paikkaa ota, ei kyseisen ryhmän karsintapeliä pelata. Karsinnan luovuttava tai siitä saavutetusta nousupaikasta kieltäytyvä joukkue ei enää automaattisesti saa paikkaa Kolmosesta. Jos Kakkoseen nousee jonkun jo siellä pelaavan seuran kakkosjoukkue, tulee tämän joukkueen aloittaa rekisteröityminen uudeksi jäsenseuraksi marraskuun loppuun mennessä.

Ja näin, sieltä se vastaus nyt sitten tuli siitä lähteestä, josta sitä odottelinkin, ja aikalailla kartalla lopputuloksesta oltiin. Ainoa hivenen yllättävä kohta oli tuo karsintapaikan automaattinen tarjoaminen lohkokakkoselle, mutta ehkä tuo nyt on se paras kompromissi joka pitää kaikki suhteellisen tyytyväisenä.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2022 klo 11:51:57 kirjoittanut bambino »
Kentänlaidalta

Poissa Poissa


Vastaus #283 : 03.10.2022 klo 12:12:04

Ja näin, sieltä se vastaus nyt sitten tuli siitä lähteestä, josta sitä odottelinkin, ja aikalailla kartalla lopputuloksesta oltiin. Ainoa hivenen yllättävä kohta oli tuo karsintapaikan automaattinen tarjoaminen lohkokakkoselle, mutta ehkä tuo nyt on se paras kompromissi joka pitää kaikki suhteellisen tyytyväisenä.

Eli toisin kuin liiton omissa säännöissä lukee, lohkoa ei tarvitsekaan voittaa, mutta silti voi nousta?
Statovci

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 05.10.2022 klo 06:49:05

Atlantis FC/Akatemia - FC Viikingit S.C.P 10-0

Ei paljoa kerrottavaa ottelusta, ihan yhtä maalia niin kuin lukematkin kertovat. Atlantis on pelannut viimeiset 6 ottelua päästämättä maaliakaan.

Atlantiksella on vielä yksi ottelu perjantaina sarjakakkosta Toukolan Terästä vastaan.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #285 : 05.10.2022 klo 22:08:21

Eli toisin kuin liiton omissa säännöissä lukee, lohkoa ei tarvitsekaan voittaa, mutta silti voi nousta?

Alueellisten sarjojen täydennysmenettelyssä lukee Eteläisellä alueella seuraavasti:

"Kun sarjat päättyvät ja lohkon nousija ei ota sarjapaikkaa vastaan, kysytään ensin saman lohkon parhaalta ei nousseelta halukkuutta nousuun. Noususta kieltäytymisestä on ilmoitettava viimeistään sarjan päätymisen jälkeisenä päivänä, mikäli kyse on karsintaan pääsemisestä."

Eli lohkovoittajat menevät karsimaan, jolleivat paikasta kieltäydy.
Karponvahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 13, KarPo, PeKa, Naiset, SW6 ja 14.3.1978-2.3.2012


Vastaus #286 : 08.10.2022 klo 18:09:27

Miten päättynyt EPS/Reservi - EBK?
nro 13

Poissa Poissa


Vastaus #287 : 08.10.2022 klo 19:31:40

Onko tarkoituksen mukaista pimittämistä (tappio), välinpitämättömyyttä vaiko katiskassa vikaa?

Eikö etelässä vaadita live-pöytäkirjaa edes kolmosessa?
Penkkimaalitykki

Poissa Poissa


Vastaus #288 : 08.10.2022 klo 22:13:34

Miten päättynyt EPS/Reservi - EBK?

Näemmä EBK voitti 3-6. Melkoinen sulaminen viimeisen puolituntisen aikana Reserviltä, mutta sarjan voitto silti taskuun kun Pöxytkin hävisi omansa.
laitela55

Poissa Poissa


Vastaus #289 : 08.10.2022 klo 22:32:13

Onko tarkoituksen mukaista pimittämistä (tappio), välinpitämättömyyttä vaiko katiskassa vikaa?

Eikö etelässä vaadita live-pöytäkirjaa edes kolmosessa?

Erittäin haasteellista muutamille joukkueille vielä vuonna 2022 näpytellä näitä, sakkoja
Penkkimaalitykki

Poissa Poissa


Vastaus #290 : 08.10.2022 klo 22:58:12

Onko tarkoituksen mukaista pimittämistä (tappio), välinpitämättömyyttä vaiko katiskassa vikaa?

Eikö etelässä vaadita live-pöytäkirjaa edes kolmosessa?

Tämä on kyllä surkeaa touhua ylipäätään ettei live-pöytäkirjaa saada aikaiseksi, ihan joukkueesta riippumatta. Ihan täysin viitsimiskysymys.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #291 : 09.10.2022 klo 08:30:30

Kolmonen taputellaan tänään päätökseen myös C-lohkossa ja katseet kääntyvät käytännössä kahdelle baanalle, Tikkurilaan ja Paloheinään. Tiksissä taistelevat kärkipaikkaa kolmen pisteen erolla pitävä TiPS ja käytännössä vailla panosta pelaava riihimäkeläinen haastaja, RiPS. Paloheinässä puolestaan kakkossijalta vielä kevyitä nousukarsintatoiveita elättelevä HPS ja nelossijalle hinkuva Atletico Malmi. Molemmat pelit starttaavat klo 16:00 ja olettaisin, että katsomossa "refreshataan" Tulospalvelua varsin innokkaasti ainakin Paloheinän päässä.

"Pakila roadin" postimerkillä kohtaavat siis miltei paikalliskamppailussa vihreäpaitainen HPS ja kelaiseen asuun sonnustautuva Atletico. Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat olleet perinteisesti melko kuumia ja intensiivisiä eikä tälläkään kertaa nähtäne poikkeusta. Kolmosen kohtaamisia on takana nyt 11 kappaletta ja ne ovat päättyneet sopuisasti rekordilla 4-3-4. Edeltävissä kahdessa pelissä pisteet on tasattu 1-1-tasurein ja kevätkierroksen kohtaaminen Pukinmäessä jätti varmasti molemmille jonkin verran hampaankoloon, sillä HPS ei onnistunut realisoimaan yli 50 minuutin miesylivoimaansa voitoksi ja Atletico toisaalta pysymään täysilukuisena koko peliä, varsinkin kun se hallitsi niin tapahtumien kuin maalipaikkojenkin valossa tuota kamppailua jopa vajaalla pelatessaan.

Paloheinä on ollut perinteisesti malmilaisille haastava paikka vierailla ja panoksellisuus näkyy varmasti ainakin HPS:n pelissä, joten pakko tässä on vierittää ennakkosuosikin paineet kumminkin kotijoukkueen niskaan. Mielenkiintoista nähdä, millaisen kokoonpanon malmilaiset saavat tällä kertaa kasaan ja vieläkö potku riittää hämmentämään nousukamppailua, vaikka takana on nyt pari tuloksellisesti heikompaa ottelua ja mieli halajaa jo varmaan saunomaan ja päätösristeilylle.

Tulospalvelun päivitysaktiivisuudesta en tiedä, mutta Hopsi-Tico-ottelun vaiheita voi seurata etänä ainakin Atleticon Twitteristä: https://twitter.com/AtleticoMalmi

HPS - Atletico Malmi
su 09.10. @ HofS Areena
(Pakilantie 86, 00760 Helsinki)
KICK-OFF klo 16:00
jesper_åland

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #292 : 09.10.2022 klo 08:58:41

Onko niin että Tips varmistaisi voitolla nousun kakkoseen?
Clay Allison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eintracht Frankfurt


Vastaus #293 : 09.10.2022 klo 09:27:06

Tämä on kyllä surkeaa touhua ylipäätään ettei live-pöytäkirjaa saada aikaiseksi, ihan joukkueesta riippumatta. Ihan täysin viitsimiskysymys.
C-lohkosta Interillä tuskin oli kertaakaan liveseurantaa koko kautena, säälittävää touhua kentällä ja  myös sen ulkopuolella. Oikeutetusti putosi neloseen, häpeäksi koko suomifutikselle.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #294 : 09.10.2022 klo 11:07:19

Onko niin että Tips varmistaisi voitolla nousun kakkoseen?

Kyllä. Tasurikin riittää lohkovoittoon, mutta ei välttämättä suoraan nousuun. Samoin tappio, jos HPS ei voita Atleticoa omassa pelissään.
bambino

Poissa Poissa


Vastaus #295 : 09.10.2022 klo 12:22:48

Kyllä. Tasurikin riittää lohkovoittoon, mutta ei välttämättä suoraan nousuun. Samoin tappio, jos HPS ei voita Atleticoa omassa pelissään.

Niin siis tasapeli ei Tips:lle riitä missään nimessä suoraan nousuun. HaPK:lla on tällä hetkellä samassa karsintaryhmässä 2 pistettä enemmän.
pujoli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Blaugrana


Vastaus #296 : 09.10.2022 klo 12:23:26

Kyllä. Tasurikin riittää lohkovoittoon, mutta ei välttämättä suoraan nousuun. Samoin tappio, jos HPS ei voita Atleticoa omassa pelissään.

Tasuri ei riitä suoraan nousuun.

Edit. Hidas
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #297 : 09.10.2022 klo 17:07:50

HPS - MPS/Atletico Malmi 2-0 (2-0)

Tikkurilassa TiPS - RiPS samoin loppulukemin eli C-lohkon voitto Vantaalle.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2022 klo 17:19:17 kirjoittanut Erikeeper20 »
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #298 : 09.10.2022 klo 17:13:26

HPS - MPS/Atletico Malmi 0-2 (0-2)

Tikkurilassa TiPS - RiPS samoin loppulukemin eli C-lohkon voitto Vantaalle.
Tulospalvelu kyllä kertoo HPS ja TiPS voittaneen.
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #299 : 09.10.2022 klo 17:20:08

Tulospalvelu kyllä kertoo HPS ja TiPS voittaneen.

Jep, väärin päin lipesi numerot ylle. Nyt oikein!

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa