FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.11.2023 klo 08:50:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 181
 
Kirjoittaja Aihe: HIFK Fotboll 2022: Nelosolutta ja uusia omistajia – 125-vuotisjuhlakausi!  (Luettu 953099 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nebaölberi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suuri Vaunu, Pussi-IVA


: 29.11.2021 klo 13:58:05

Lainaus
”Palloliitto haistakaa v*ttu!”

Päättynyt kausi 2021 oli urheilullisesti katsoen resursseihin ja lähtökohtiin nähden kelpo suoritus, menestyksekäs ja joidenkin lähteiden mukaan hämmästyttävää kykyjen ylärimaa hipovaa ylisuorittamista. Taito ja tahto löivät kättä päälle, sekä samalla luottamus siihen, että uinuva jättiläinen on aloittamassa uutta vaellustaan kohti kärkisijoja ja pokaalien glooriaa, alkoi heräillä.

Kaikki muistavat mistä lähtökohdista lähdettiin 2021 alkuvuonna. Epätietoisuus ja epävarmuus sävyttävit yhden jos toisenkin asian ja oli päiviä jolloin peiton alla maatessa tuntui ettei koko seuraa ole kohta enää olemassa. Oli kiinalaisia, mediassa puituja riitoja, Perret’n silmänkääntötemppu ja korttipelipöydän bluffien bluffi, jonka jälkeen Lucas Chang Jin päätyi toteamaan suomalaiselle medialle että ”on aina parempi sopia kuin riidellä”. Sisään tuotiin uusi valmentaja, uusia pelaajia. Alkukausi pelattiin ilman yleisöä tai vaihtoehtoisesti viiden katsojan täyttämällä Bolt Areenalla. Kauden päättyessä edesmenneen Urheilulehden legendaarinen panettelija ja jalkapallokirjoittaja Jukka Rönkä lyttäsi IFKn tilastolliseksi epämuodostumaksi (eikä antanut valmentajan uudelle seuralle juuri armoa tulevaa kautta silmällä pitäen).

Menneen kauden peli oli hetkittäin parasta mitä olen IFK:lta Veikkausliigakausina nähnyt ja useissa keskikesän otteluissa uupui vain ratkaisija, puuttui vain joku joka pistää pallot pussiin. Sitten sellainenkin löytyi. Lopputuloksena kuudes sija, ja pienestä yläloppusarjan hyydähtämisestä huolimatta kaudesta jäi positiivinen ja eteenpäin kehittyvä kuvajainen. Valmentajan Pohjanmaalle paluusta oli puhuttu ja uutisoitu jo kuukausia ennen viimeistä vihellystä.
Gómez palasi Seinämäelle, otti ja ottanee mukaansa tukun tuttujaan ja nyt Stadissa lähdetään rakentamaan uutta joukkuetta, uusin eväin, omistajin ja uuden valmentajan voimin. Viime viikolla julkisuuteen marssitettiin uusia omistajia ja uusia suunnitelmia. Pitkäjänteisiä puheita ja ajatuksia, seuraavien vuosien aikana nähnemme, miten ne realisoituvat teoiksi ja toiminnaksi. Malttia tarvitaan. Valmentajaspekulaatioissa on pyörinyt Sami ”Big Sam” Hyypiä sekä eräs portugalilainen, joka kertoman mukaan alkoi seurata Helsingin IFK:ta Instagramin syövereissä. Itse en näitä sähköisiä kuvapalveluita osaa käyttää. Vanhat valokuva-albumit ovat minulle keskeisempiä, ja nekin usein niin väkijuomien tahrimia, ettei tahdo saada selvää kuka katsoo ja mistä suunnasta, vai onko kuvat vain kehitetty päin helvettiä.

Oli miten oli, chief Mika Lönnström on kertonut, että kahden viikon sisällä hän aikoo viedä hallitukselle kaksi päävalmentajaehdokasta, minkä jälkeen olemme jo paljon viisaampia tai ainakin hitusen vähemmän epätietoisia siitä, mitä tapahtuu. Kirjoitushetkellä IFK:lla on neljä pelaajasopimusta, jotka eivät ole ollenkaan sieltä hassummasta päästä: Jusif Ali, Pipe Sáez, Macario Hing-Glover ja Sakari Mattila saattavat kaikki olla tulevalla kaudella keskeisiä tekijöitä punaisessa palapelissä. Viime kauden pelaajistosta vapailla siirtomarkkinoilla kenties vielä olevista ottaisin useamman jatkamaan ensi kauden joukkueeseen: Hernández olisi lottovoitto, Isakssonin ja Uusitalon jatkopahvit ottaisin vastaan ilomielin. Jugin liigaurakka ainakin pelaajana taisi päättyä, mutta miten on Bärin laita? Annettavaa vielä oli useammassa pelaavassa roolissa. Hän myös ilmaisi mediassa halunsa jatkaa vielä yhden kauden. Jo pelkästään sosiaalihistoriallisena sidosaineena pakottaisin hänet allekirjoittamaan lappusen.  No ei spekuloida enempää tässä avausviestissä.

Talvi on ottanut Helsingin kadut haltuun, pureva viima raastaa kasvojen ihoa ja kestikievareiden ovet käyvät tiuhaan ankean kaamoksen salvatessa elämää hengittävän viimeiset voimat kammioihin, joissa paha basiliski kiemurtelee kuin vatsahappo, joka yrittää nousta ruokatorveen liian happaman iltaman jöljiltä.
Kyyneleet jäätyvät poskille ja villasukat pelastavat akillesjänteet niillä harvoilla, jotka ulos ulkoilmaan uskaltautuvat. Taivas on harmaa tai tumma, tummanmusta ja auringosta on jäljellä vain etäinen häivä, mutta pian on taas kesä. Eräät ovat tulkinneet tammikuun olevan eräänlainen kevään ja kesän esiosa, jossa äärimmäinen pureva pakkanen ja hanget runsaat nietokset ovat vain käsitteellinen viittoma kesän lämpimään väriloistoon.

Kuten arvata saattoi ja Wanha Futaajakin ansiokkaasti huomioi, tässä vaiheessa lasiin kaatuu lähinnä tummempia mallasjuomia. Punaviinipullo pysyy myös ulottuvilla, ja kirjastohuone on savuinen kuin lohikäärmeen hengitysteiden ulkoreunat. Lohikäärmeellä voi myös ratsastaa, mutta ei siitäkään enempää vielä tässä vaiheessa. Kuten joskus todettiin "kesä tulee, eikös vaan olekin ihanaa". Voi kuinka valkoiset katot ovat kuin yötaivaalta katsottu kaupungin silhuetti: loputon, maisemaan uponnut ja silti aina niin etäinen.


Tähän viestiin – jos osaan päivittää – liitän myös kernaasti muilta saatua aineistoa.  Sain eilisen touhuntäyteisen sunnuntain jäljiltä niskaani särkyä, jonka myötä en nyt kykene istumaan kirjoitusasennossa yhtään pitempään. Joudun lähtemään tutulle noitatohtorille selvittämään nikamien ja lihaksistojen suhdetta ääreisverenkiertoon yrttihauteiden ja suitsukkeiden seassa.

Let the silly season begin! Alkakoon tästä uusi kausi, uusi aika. Alkakoon jotain suurta ja juokaamme malja terveydeksemme! Kun näitä asioita edes ajattelee, tuntuu kuin jossain syvällä sielun sopukoissa syttyisi lämmin liekki palamaan.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2022 klo 14:39:16 kirjoittanut Rikkiviisas »
Edinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #1 : 29.11.2021 klo 14:18:17

Edellinen ketju menikin viestiä kirjottaessa lukkoon. Tässä omia snadeja pohdintoja.

Onhan siellä tuo Juhani Tähkävuori ollut kohta jo vuoden pyörimässä. Vaikea sanoa miten hyvin on työssään onnistunut, kun tässä on ollut koronasulkua päällä juuri niihin aikoihin vuodesta, kun yritysmyyntiä päättyneelle kaudelle tehtiin.

Itse sanoisin, että eteenpäin on menty, mutta varovaisesti. Snadisti enemmän yhteistyömyyntiä, kuten muutamia pelaajakumppanuuksia ja käsittääkseni myös yrityslippuja. Valtavasti kuitenkin hyödyntämätöntä potentiaalia ja myymätöntä pintaa, mutta ilokseni katselin, että muutama maalin takana oleva mainostaulu oli nostettu viime kaudella pystyyn, ja siis sellainen, joka ei ole Veikkausliigan seurojen yhteinen kumppani.

Tapahtumamainonnassa, jota meillä oli ilmeisesti enemmän kuin esim. Klubilla, olen ymmärtäväinen siihen, että omia ulkomainoskampanjoita ei ole. Mutta niitä on mahdollista kehitellä myös innovatiivisemmin yhteistyössä kumppanien kanssa - jos yleisö ei tule katsoman mainontaa kotimaisen seuran ottelutapahtumaan, se pitää viedä sinne, missä yleisö on.

Toisaalta meillähän kävi periaatteessa ihan hyvin yleisöä, eli ei laskenut koronakautena lähellekään niin paljoa kuin Klubilla. Nyt yleisömäärät olivat liki tasoissa. Tulevaisuuden ensimmäinen tavoite voisi olla että meillä olisi enemmän yleisöä kuin Klubilla, sitten että olisi eniten Veikkausliigassa ja sen jälkeen enemmän kuin lätkä-HIFK:lla (viimeisessä puhutaan toki pitkästä tähtäimestä). Ja itse asiassa uskon, että jotenkin pinnan alla on sellaisia trendejä, että näin saattaa käydä (ainakin 2 ensimmäisen kohdalla).

Perret voi hyvin jatkaa toimessaan vielä, ainakin itse signaloi sellaista lehdistötilaisuudessa, jota muuten veti siis koko ajan, toisin kuin joku täällä väitti. Itse en ole aivan varma, että kannattaako tj:tä just nyt vaihtaa - liikevaihto on niin marginaalista, että kunnollista liike-elämässä meritoitunutta toimitusjohtajaa tuonne ei noilla palkoilla saa (kun ei saanut lätkä-HIFK:kaan), ja Perret nyt on tj:n toimessaan tehnyt tietyllä lailla ihan hyvää duunia. Itse laittaisin kaikki liikenevät konttorin puolen henkilöstöinvestoinnit myynnin ja markkinoinnin vahvistamiseen, sillä niitä Perret ei todistetusti osaa. Perret voi sen sijaan keskittyä omistusjärjestelyihin, kuten tähänkin asti. Tässä nykyisessä kun on tekemistä vielä. Kun oikea "valtanen" tulee vastaan, niin sitten kiinni. Nyt olisi taysin turhaa tuoda yhdeksi kaudeksi ennen "oikeita töitä" sisään jotain vastavalmistunutta tradenomia tj:ksi - muuta tuskin on tarjolla.

Ja kyllä, vapaana oleva osakemäärä laskee kaupassa edelleen, ilmeisesti uutiset ovat aktivoineet.
Viinipullo
Vastaus #2 : 29.11.2021 klo 14:34:12

Meil on paras jengi eikä me ikinä mennä konkkaan Tuoppi
Bolzarelli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #3 : 29.11.2021 klo 15:12:31

Matka protestilistalta piikkipaikalle alkakoon!
General-classic-portion

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jörn Donner & muut suomenruotsalaiset instituutiot


Vastaus #4 : 29.11.2021 klo 15:21:33

Meil on paras jengi eikä me ikinä mennä konkkaan Tuoppi

Tähän on helppo yhtyä mutta samalla lempeän kuvaannollisesti hymyillä kaikille Forkan irvileuoille, jotka vuosien mittaan ovat täällä käyneet kertomassa tuomiopäivän ennustuksensa. Myös kaikille tuleville paremmintietäjille. Kyllä tänne IFK:n topiciin kaikenlaisia mielipiteitä aina mahtuu ja täysin ymmärrettäväähän se on, että tämä maamme urheiluhistorian kolossimainen lippulaiva herättää mielipiteitä ja vinoilevaa toiveajattelua kilpailijoissa.

Erityiskiitos Nebballe kaunokirjallisuutta hipovasta avauksesta.

Tråden för säsongen 2021 hade följeorden "Ny början" i rubriken. Trots den då påhittiga och passande rubriceringen av högaktade kamraten och den evige gentlemannen Wanha Futaaja, tycker jag ändå att beskrivningen passar än bättre på läget vi står inför säsongen 2022. Det finns endast en riktning, framåt, och det är utan tvekan exakt ditåt detta vackra skepp av gemenskap nu bär oss.
« Viimeksi muokattu: 29.11.2021 klo 15:27:57 kirjoittanut General-classic-portion »
lapustinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #5 : 29.11.2021 klo 15:26:48

Hieno avaus, framåt!
Danny_T

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1612, HIFK


Vastaus #6 : 29.11.2021 klo 15:55:58

Eurooppaan Ylos. Kiitos avauksesta Tuoppi.

PS. Kausi käyntiin!
Mehu-Jani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 4.10.2014


Vastaus #7 : 29.11.2021 klo 18:31:20

Kiitos avauksesta! Eihän tässä malta odottaa sopimusuutisia, hallipeleistä tai Veikkausliigasta puhumattakaan. Viime kausi oli tosiaan tuloksellisesti ihan hyvä, vaikka loppusarjasta ei jäänytkään mitään käteen. Yläloppusarjan sulaminen oli sinänsä ihan ymmärrettävää ja jopa odotettavaa, jos ottaa huomioon otteluruuhkan ja erittäin kapean rosterin. Keväällä ja kesällä futis oli kuitenkin erittäin viihdyttävää ja derbyvoitto oli upea. Gomez ei muuten pistekeskiarvoissa (1,30) ihan ylttänyt Thodesenin (1,40) tai Kankkusen ja Keeneyn (1,32) tasolle, mutta ehkäpä pelaajien laatuun verrattuna ja pelillisesti Gomezia voi pitää modernin ajan parhaana pääsarjakoutsina Rödassa.

Huvittavaa sinänsä, että tässähän ollaan kuukausi etuajassa viime kauteen verrattuna, jos päävalmentaja julkaistaan kahden viikon sisään. Viime vuonna tähän aikaan taisi olla myös neljä pelaajasopimusta, tosin Larsson ja Huuhtanen ei silloin kuitenkaan jatkanut HIFK:ssa.

On kyllä loistava fiilis viime viikon uutisten jälkeen ja täysi luotto, että Lönni kasaa vähintään ok-jengin. Edelleen mielestäni viime kauden paras HIFK-pelaaja Hernandezin jatkodiili olisi kyllä paras pelaajauutinen, mitä osaan nyt realistisesti odottaa. Siihen vielä Ahadille jatkodiili, niin puolustuslinja alkaisi olla jo kunnossa. :) Keskikentälle on varmaan isoin työ saada Mosan korvaaja ja jos/kun Kamara ei pelaa ensi kaudella Rödassa, niin hänen kaltaista kärkeäkään ei nyt ainakaan kovin helpolla saada.


Heitetäänpäs lennosta loppuun vielä pieni huhu: Viime kaudella Kemissä kakkosta pelannut ja 10 maalia (puolet Kemin maaleista) tehnyt Ville Moilanen alkanut seuraamaan HIFK:ta IG:ssä.

newilled

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 29.11.2021 klo 18:46:30

Tack för inledningen!
uudet omistajat antoivat hyvän vaikutelman.
Puheet eivät olleet yliampuvia ja mielikuva on että herrat aikovat tehdä asioita ja jättää puheet vähemmälle.

Sen verran hyviä joukkueita on Lönni kasanut että luottoa kyllä löytyy ja aikaahan on vähän enemmän kuin viime vuonna ennen kuin tosipelit alkaa. Toki pitää mennä katsastamaan "talvijoukkue" heti kun liigacup lähtee käyntiin tammikuussa ja eihän sinne ole kun vähän yli kuukausi....
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #9 : 29.11.2021 klo 19:39:23

Eka lainaus jo paljasti että loistava avaus. Hienoa Ylos
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #10 : 29.11.2021 klo 22:48:45

Tähän on helppo yhtyä mutta samalla lempeän kuvaannollisesti hymyillä kaikille Forkan irvileuoille, jotka vuosien mittaan ovat täällä käyneet kertomassa tuomiopäivän ennustuksensa. Myös kaikille tuleville paremmintietäjille. Kyllä tänne IFK:n topiciin kaikenlaisia mielipiteitä aina mahtuu ja täysin ymmärrettäväähän se on, että tämä maamme urheiluhistorian kolossimainen lippulaiva herättää mielipiteitä ja vinoilevaa toiveajattelua kilpailijoissa.

Erityiskiitos Nebballe kaunokirjallisuutta hipovasta avauksesta.

Tråden för säsongen 2021 hade följeorden "Ny början" i rubriken. Trots den då påhittiga och passande rubriceringen av högaktade kamraten och den evige gentlemannen Wanha Futaaja, tycker jag ändå att beskrivningen passar än bättre på läget vi står inför säsongen 2022. Det finns endast en riktning, framåt, och det är utan tvekan exakt ditåt detta vackra skepp av gemenskap nu bär oss.

Neballe ensin minultakin suurkiitos hienosta avauksesta. Miten vahva voikaan olla yhteisön henki, se kantaa meitä pitkään, yli seuraavienkin 125 vuoden. Ja todella, kevät on taas pian täällä, melkeinpä heti, kun jouluherkut ovat kunnolla sulaneet ja kaneliin taipuvien hehkujuomien sävähdys kadonnut kieleltä. Iän mukana aika vielä kiitää entistä kiivaammin. Ihan kohta taas aloitetaan. Tuoppi

                            **

Javisst, ordet ”Framåt!” passar bättre än väl för att beskriva vår närmaste framtid. Framåt, sakta men säkert. Vi kommer eventuellt att stöta på besvärliga vatten under vår seglats, blir kanske ibland även tvungna att kasta ankare för en stund, men sen är det bara att hissa upp seglen igen och fortsätta med gynsammare vindar. Vi ger aldrig upp. Inte förrän vi når destinationen. Målet.

Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 30.11.2021 klo 10:11:10

Kiitos avauksesta Tuoppi

Nyt vaan valkkua sisään ja kohti uutta kautta!
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 30.11.2021 klo 13:00:20

Eiköhän valmentajakysymys ratkea heti yhtiokokouksen jälkeen (9.12), sikäli kun Lönnin sanoja voi oikein tulkita. Oma toiveeni on että paikalle löydetään kaveri, joka on valmis sitoutumaan useamman vuoden ajalle seuraan. Nyt kun ilmeisesti talous on saatu stabiilimmaksi, voidaan tätä jopa vaatia seurajohdolta. Toivottavasti tässä samalla on kuitenkin kiinnitetty muutama pelaaja jengiin ensi kaudeksi. Hernandezin ja Mosan jatkodiilit olisivat kiva joululahja. Myös Isakssonin, Ahadin ja Uusitalon sopimukset kelpaisi vallan mainiosti.

Ja ensi kaudella toivottavasti kotiderby stadikalla Ylos
DeeDee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #13 : 30.11.2021 klo 13:38:43

Itse olen kovasti ihmetellyt miksei Stadikalla ole pelattu  vielä yhtään ottelua. Katettu katsomo takaisi entistä paremman tunnelman ja luulisi, että muutama tuularikin sinne eksyisi...
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 30.11.2021 klo 13:54:03

Tuossa kotiderbyn viemisellä stadikalle olisi markknoinnillisesti hyvät eväät ja vaikka lähteä sillä kulmalla liikenteeseen, että pääsarjan yleisöennätyksen saisi rikottua. Lippujen hinnat sopivan alas niin ei sitä ikinä tiedä.
Tölkkivaari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #TunnenSielläTyyppejä


Vastaus #15 : 30.11.2021 klo 15:09:59

Itse olen kovasti ihmetellyt miksei Stadikalla ole pelattu  vielä yhtään ottelua. Katettu katsomo takaisi entistä paremman tunnelman ja luulisi, että muutama tuularikin sinne eksyisi...

Ihmetytti kyllä suuresti viime kesänä, kun oli aika raskaat yleisörajoitukset (tai ainakin uhka niistä) ettei silloin viety kotiderbyä stadikalle. No aina voi toivoa että "ensi vuonna sitten"
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #16 : 30.11.2021 klo 15:41:38

Paljonkos vielä uupuu?
Uutinen
”400 0000 euroa riittää säilymiseen”


https://www.iltalehti.fi/veikkausliiga/a/c830b4ee-f7ff-4652-831c-b4e66b731fd7
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 30.11.2021 klo 17:19:23

Itse olen kovasti ihmetellyt miksei Stadikalla ole pelattu  vielä yhtään ottelua. Katettu katsomo takaisi entistä paremman tunnelman ja luulisi, että muutama tuularikin sinne eksyisi...
Ei hätää, Pajunen ilmoitti jo Fb:ssa että derby stadionilla pyritään toteuttamaan. Paljon muutakin keskustelua ja ideointia somessa miten houkutella katsojia ja niin edelleen.

Paljonkos vielä uupuu?
Uutinen
”400 0000 euroa riittää säilymiseen”

Ja tämähän ei välttämättä riitä enää tuohonkaan kun tulevalla kaudella kaikkien häntäpää-kilpailijoiden budjetit nousevat ja ifk jää yksin tuohon 400k tasolle. Mm. Oulu nostaa budjettiaan 630k kokoiseksi ja ymmärtääkseni jopa VPS:llä tulee olemaan isompi kuin IFK:lla. Vähän kyllä ihmettelen kuitenkin että miten esim. Vaasassa, Valkeakoskella tai Lahdessa budjetin kasaaminen tuntuu olevan niin paljon helpompaa vaikka mitään mesenaattia ei näiltä seuroilta löydy? IFK:lta tällaisia löytyy nyt useampikin mutta minimipanostuksilla silti mennään. Toki velkaa varmaan on, mikä varmasti vaikeuttaa.

Päävalmentajan valinta voi pelastaa paljon ja olennaista olisi että valmentajalla olisi kontakteja joita hyödyntää kuten Gomezilla oli – IFK:n kausi pelastui pitkälti tämän takia. Juuri tämän vuoksi joku ulkomaalainen valmentaja kontakteineen sopisi ehkä parhaiten tähän paikkaan.

e: Oskari Forsman alkanut seuraaman hifk:ta instassa.
« Viimeksi muokattu: 30.11.2021 klo 18:49:24 kirjoittanut laitakoira »
Bowmore

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #18 : 30.11.2021 klo 18:08:13

Eiköhän valmentajakysymys ratkea heti yhtiokokouksen jälkeen (9.12), sikäli kun Lönnin sanoja voi oikein tulkita. Oma toiveeni on että paikalle löydetään kaveri, joka on valmis sitoutumaan useamman vuoden ajalle seuraan.

https://www.iltalehti.fi/veikkausliiga/a/c830b4ee-f7ff-4652-831c-b4e66b731fd7

Lainaus
Olemme käyneet kaikkien kanssa ensimmäiset haastattelukierrokset. Nyt on meneillään kolmas kierros, jossa puhutaan koko valmennustiimistä ja mitä valmentaja haluaa tehdä kahtena tulevana vuonna.

Lönni toivoo ilmeisesti myös et löytyis pätevä tyyppi joka on valmis sitoutumaan ainakin kahdeksi vuodeksi.
Viinipullo
Vastaus #19 : 30.11.2021 klo 20:32:17

e: Oskari Forsman alkanut seuraaman hifk:ta instassa.

IFK Mariehamnin ykkösmaalivahtina kolme kautta pelannut Oskari Forsman ei jatka Grönvittin riveissä enää kaudella 2022.

Ratkaisu on tehty yhteisymmärryksessä seuran ja Forsmanin kesken. Taustalla ovat perhesyyt. Forsman kertoo Instagramissa kuinka hänen poikansa asuu Rovaniemellä ja hän haluaa olla isommassa osassa poikansa elämää kuin Maarianhaminasta käsin on mahdollista.

Ei varmaan ekana ole muuttamassa Stadiin.
Bowmore

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #20 : 30.11.2021 klo 21:20:33

IFK Mariehamnin ykkösmaalivahtina kolme kautta pelannut Oskari Forsman ei jatka Grönvittin riveissä enää kaudella 2022.

Ratkaisu on tehty yhteisymmärryksessä seuran ja Forsmanin kesken. Taustalla ovat perhesyyt. Forsman kertoo Instagramissa kuinka hänen poikansa asuu Rovaniemellä ja hän haluaa olla isommassa osassa poikansa elämää kuin Maarianhaminasta käsin on mahdollista.

Ei varmaan ekana ole muuttamassa Stadiin.

Stadista lentää nopeesti Rolloon, ei taida mistään olla nopeampi matka himaan jos meinaa liigassa pelata?

E: Instagram seuraajista puheen ollen, olisko tää meidän valmentaja?
https://pt.linkedin.com/in/miguel-joão-moreira-384a5616
« Viimeksi muokattu: 30.11.2021 klo 22:00:20 kirjoittanut Bowmore »
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 30.11.2021 klo 22:44:22

E: Instagram seuraajista puheen ollen, olisko tää meidän valmentaja?
https://pt.linkedin.com/in/miguel-joão-moreira-384a5616
Saman toin esiin viime topiikissa. Saattaa hyvin olla yksi kandidaateista.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 30.11.2021 klo 23:47:31

Tuossa kotiderbyn viemisellä stadikalle olisi markknoinnillisesti hyvät eväät ja vaikka lähteä sillä kulmalla liikenteeseen, että pääsarjan yleisöennätyksen saisi rikottua. Lippujen hinnat sopivan alas niin ei sitä ikinä tiedä.
En ihmettelisi, vaikka tuota olisi jo päättyneelle kaudellekin suunniteltu, mutta koronatilanteen vuoksi se tuskin olisi ollut järkevää. Jos tai jopa kun IFK vie paikallispelin ensi vuonna Olympiastadionilla, on siinä etenkin yksittäisenä tempauksena valtavasti potentiaalia.

HJK:n ketjussa spekuloitiin, voisiko Mika Väyrynen olla kandidaatti IFK:n päävalmentajaksi nyt, kun Klubi 04 siirtyy uuteen komentoon. Näin äkkiseltään tuo ei välttämättä olisi niin kaukaa haettua. Valmennusnäytöt ovat vielä liigatasolle todella ohuet, mutta ainakin tarvittava pätevyys Väyryseltä löytyy. Hän siis käy tällä hetkellä UEFA Pro -kurssia, vaikka valmista tutkintoa ei vielä olekaan takataskussa.
Bowmore

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #23 : 01.12.2021 klo 06:15:21

Mä uskon ja toivon ettei Väyrynen oo IFK:lle vaihtoehto. Väykkä toivoo varmasti pääsevänsä joku päivä valmentamaan klubin edaria ja mun mielestä meillä ei ole tarvetta toimia sille ponnahduslautana siihen. Lönni ei oo myöskään (onneksi) tähän mennessä haalinu meille näitä naapurin jämiä. Miks me otettais riski et se floppaa meillä kun parhaassakin tapauksessa se käväsee tääl ja on 1-2 vuotta kunnes siirtyy ilmaseks takas ”kotiin”?
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 01.12.2021 klo 09:01:45

Stadista lentää nopeesti Rolloon, ei taida mistään olla nopeampi matka himaan jos meinaa liigassa pelata?

Sama käynyt mielessä Forsmanin osalta. Jos ei halua Rovaniemellä Ykköstä pelata, seuraavaksi paras vaihtoehto taitaa olla pääkaupunkiseutu.

Väyrynen ei käsittääkseni ole enää vaihtoehto valmentajaksi, vaan joku ulkomaalainen (Espanja).

 
Sivuja: [1] 2 ... 181
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa