FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.09.2022 klo 05:37:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 144 [145] 146 ... 170
 
Kirjoittaja Aihe: HIFK Fotboll 2022: Nelosolutta ja uusia omistajia – 125-vuotisjuhlakausi!  (Luettu 853228 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #3600 : 10.08.2022 klo 09:17:50

No määrällisesti muita lienee ainakin enemmän kuin HIFK-kannattajia, joten puhtaasti numeroiden valossa se lienee luonnolllista. Toiseksi ainahan se kiinnostaa mitä Suomifutiksessa tapahtuu, varsinkin kun on sellainen sirkus päällä mitä IFK:ssa on ollut. Yhtä lailla siellä muiden seurojen otsikoissa käy toisten seurojen kannattajia keskustelemassa ja vauhti kiihtyy, kun  jotain tapahtuu (TJEU Miiga KPV:ssä, SJK:n valmentajan vaihtoviikot jne jne.). Voit huomata ettei se IFK olekaan sellainen lumihiutale miltä se sieltä käsin näyttää. Muutenkin aika ohut analyysi yhdistää kaikki muiden kuin kyseisen seuran kannattajat joksikin homogeeniseksi massaksi, jotkut on huolissaan sirkuksesta, jotkut seuraa jotain itselle tuttua pelaajaa tai valmentajaa, joillain on tapana käydä vittuilemassa aina siellä missä on vaikeaa ja jotkut vaan tykkäävät seurata muitakin joukkueita ja vaihtaa ajatuksia toisten seurojen kannattajien kanssa. Ikäviä näistä ovat lähinnä vittuilijat, mutta kun joskus osattaisiin nämä vaan ignoorata, niin sekin harrastus voisi saada nopeamman lopun.

Itse taas olen kiinnostunut niin futiksesta ylipäätään kuin spesifimmin suomifutiksestakin. Näin ollen seuraan enemmän tai vähemmän aktiivisesti luonnollisesti omaa suosikkijoukkuettani, monia muita seuroja kahdella korkeimmalla sarjatasolla (joskus kakkosenkin), majua, junnumajuja sekä vielä oman alueen alasarjojen joukkueita kun vielä tulee itse harrastettua ja monta kaveria ja tuttuakin pelaa. Ja kaikesta näistä on välillä mielenkiintoista keskustella, vaikka joku haluaakin sen keskustelun sulkea pienen piirin keskinäiseksi kirjakerhoksi. Kommentoin matseja ja tapahtumia, jotka mua kiinnostavat ja joihin mulla on jotain sanottavaa, vaikka ne eivät aina Tepsiä millään muotoa koskisikaan enkä koe tekeväni siinä mitään väärää. Mitään inhokkijoukkueita ei ole (jokunen inhokkipelaaja toki), muutamia joita symppaan ja sitten Tepsi, jonka matkassa on kuljettu jo aika monta vuosikymmentä ylä- ja alamäkiä, viime vuosina enemmänkin niitä alamäkiä (sielläkin topikissa on näitä muiden seurojen kannattajia enemmän tai vähemmän käynyt vierailemassa muuten). Mutta ei se oman suosikkiseuran kannattaminen niin hektistä ole etteikö tosiaan ehtisi enemmän tai vähemmän aktiivisesti muitakin joukkueita seuraamaan ja pelejä katsomaan (ja sitä myöden kommentoimaan).

Loppukaneettina sanottakoon, että luojan kiitos että puhutaan vaikka vähän ikävääkin, sillä se olisi Suomifutiksen kannalta kamalaa jos ei ketään kiinnostaisi edes senkään vertaa enää että tulisi vittuilemaan vaikka kokemuksesta tiedän että niiden lukeminen heikolla hetkellä onkin tuskaa.

Kiitos hyvästä ja asiallisesta kannanotosta.

Tottakai suomalainen jalkapallo tarvitsee keskustelua, mieluiten rakentavaa sellaista. Kaltaisesi pitkän linjan futismies on tietysti nähnyt oman seuransakin suhteen hyviä ja vähemmän hyviä aikoja, joka antaa ymmärrystä ja perspektiiviä asioihin.

Ihmisiä on moneen menoon, jalkapalloonkin liittyen. Vahingoniloisia pikkusieluja, vittuilijoita, kuolasuita vähän joka lähtöön. Toisaalta yli seurarajojen on myös heitä, jotka aidosti pyrkivät jotain myös rakentamaan, ymmärtämään ja kehittämään.

Pahimmillaan keskustelu täällä palstalla on ollut niin sakeata, että ei ole sekaan sopinut, ja jos jonkunlaisia epäasiallisia syytöksiä on esitetty jopa suoraan kirjoittajiin liittyen. Minuunkin. En toki ota mitään henkilökohtaisesti, koska kuulun sellaiseen muinaiseen sukupolveen, joka esittää tarvittaessa asiat kasvotusten, eikä anonyymin nimimerkin takaa lymyillen. Ikävää kuitenkin, jos keskustelu menee tuollaiseksi. Tämä ei tietenkään liity sinuun mitenkään.

Tilanne on HIFK:n kannalta ollut enemmän tai vähemmän vaikea jo vuosikymmeniä, muutamia valonpilkahduksia lukuunottamatta. Ei se varsinaisesti helppo ollut aina silloinkaan, kun pelasimme mestaruuksista ja mitaleista. Toki varmaan verrannollinen moneen muuhun perinteiseen seuraan, ei vähiten TPS:ään.

Minulle ei sarjataso, jolla pelaamme, ole mikään ainoa autuaaksi tekevä asia. Seuraa me kannatamme, emmekä sarjatasoa. Käyn itsekin seuraamassa paikanpäällä muutenkin myös alempien sarjojen matseja joka kausi ja haen joskus sitä vanhan ajan tunnelmaa sieltäkin.

Vaikka kilpailu on osa urheilua aina, ei se estä minua sympatiseeraamasta useampia seuroja, ympäri Suomen. Minullakaan ei ole inhokkiseuroja. Tietysti Stadin derbyssä olen aina punaisella puolella, mutta en koskaan toivo Klubillekaan mitään pahaa. Päinvastoin.
« Viimeksi muokattu: 10.08.2022 klo 09:45:01 kirjoittanut Wanha futaaja »
Edinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #3601 : 10.08.2022 klo 11:46:31

Tulis vaan rohkeesti kaapista ulos niin elämä helpottuisi monella tavalla. Kaikilla meistä on punainen sydän.

Mä itse asiassa luulin monta vuotta, että kim suomisen ponnari on HIFK:n kannattaja. Kommentoi täällä paljon ja kriittisesti ja suosikkijoukkuekohdan "hassuttelu" viittaa suoraan tuolloisen Liigassa paljon mainostaneen Sibyllan mainoslauseeseen.

Koska en vieraile juuri ikinä muoden jengien topikeissa en hiffannut, että kyse on sarjaprovokaattorista.

Jossain vaiheessa asia kävi ilmi ja noi viestit alkoi ärsyttämään - en kykene ymmärtämään, mitä arvoa on ivallisella ja pilkallisella kommentoinnilla, etenkään kun sen tekee eittämättä aikuisen ikään ehtinyt. Ja etenkään, kun HIFK:n asia ei ole hänelle "hengenasia", kuten kannattajille, joilta odottaakin kriittistä kulmaa. Saati edes kuulu. Varmasti todella rasittava henkilö yksityiselämässä, mukahauska vittuilija, tai sitten hipihiljainen joukonjatko, joka himassa miettii, mitä olis pitänyt sanoa.

Toki näitä on täällä paljon ja itse HIFK on toki tehnyt asemansa, joissa noille riittää materiaalia, mutta silti ihmetyttää motiivi tuonkaltaiseen. Jos on sitä mieltä ja kokee sen vielä tarpeelliseksi esille tuoda, että hifk ei kuulu sarjaan, niin oikea paikka sen kertomiseen ja analysointiin on liigan yleiskeskustelun eri topikit, jossa se ei olisi suoraa provosointia. Itse diggaan lätkän puolen jatkoajan kulttuurista, jossa vierailut toisten jengien alueilla tulee tehdä erityisellä varovaisuudella. Säästää palstan "internetiltä", kuten sanotaan.
gv39

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit ja kyläjoukkueet ml. Kups


Vastaus #3602 : 10.08.2022 klo 12:07:09

On täysin hassu ajatus, että vain "fanit" saisivat kirjoitella joukkueen topikissa.

Kukin tyylillään. Ns. sivistynyt vittuilu vieraisiin pöytiin on joskus silkkaa taidetta ja pelkkä lällättely, no on pelkkää lällättelyä.
Ja ei ole kiellettyä kirjoittaa asiallisestikin asiasta ;)

Onhan tässä viime aikoina ollut houkutuksia tulla kertomaan HIFKin uudesta taktisesta neronleimauksesta eli pelataan vain 10 pelaajalla.
Betosta heitin villin arvauksen punikin jälkeen, että onko loppukautta HIFKissä eikä siitä kaikki pitäneet.
Posin kautta eli kyllähän HIFKin tempaukset vuodesta toiseen ovat elävöittäneet forumin keskusteluita.

Tehkää loppukaudella ihan mitä tahansa eli tiputte tai ei, kunhan napsitte derbyssä pisteitä klubilta kiitos.
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #3603 : 12.08.2022 klo 08:29:51

Lainaus
Ståle Stålinho Sæthre forlater
@SandnesUlf
, stopperen er nå klar for finske🇫🇮 Helsingfors IFK

https://twitter.com/AmundIL/status/1557699012949671936

https://www.transfermarkt.com/stale-saethre/leistungsdatendetails/spieler/234919
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #3604 : 12.08.2022 klo 08:39:33

newilled

Poissa Poissa


Vastaus #3605 : 12.08.2022 klo 09:06:13

Hyvä että saadan toppari sisään ja tärkeintä on että periksi ei anneta....

Toivottavasti Stålinho pelaa maanantaina ja otetaan 125v juhlaottelussa pisteet SJK:lta.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #3606 : 12.08.2022 klo 10:07:04

Ai uutta topparia tulossa? Hyvä niin.
Mikäs on Kanonin tilanne? Jotain isompaa loukkaantumista vai onko pakkailemassa kamojaan?
Crock

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK, Tottenham


Vastaus #3607 : 12.08.2022 klo 10:39:44

Mikäs on Kanonin tilanne? Jotain isompaa loukkaantumista vai onko pakkailemassa kamojaan?

Muistaakseni se liikkui kainalosauvojen kanssa viime kotipelissä 1.8. eli tuskin ainakaan parhaassa pelikunnossa.
vasenilkeä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #3608 : 12.08.2022 klo 11:01:35

Maanantaina toivotaan kunnon meininkiä myös joukkueelta. Katsoin ruudusta lahti pelin ja ylpeänä voin sanoa teille jotka olitte paikanpäällä, että olitte aivan mahtavia  lahti hävisi sen kamppailun 10-0. Varmasti vaikutti myös vajaalla pelaavaan jengiin.Nyt SJK matsiin kaikki messiin ja huutomyrsky raikaamaan.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #3609 : 12.08.2022 klo 12:03:23

Maanantaina toivotaan kunnon meininkiä myös joukkueelta. Katsoin ruudusta lahti pelin ja ylpeänä voin sanoa teille jotka olitte paikanpäällä, että olitte aivan mahtavia  lahti hävisi sen kamppailun 10-0. Varmasti vaikutti myös vajaalla pelaavaan jengiin.Nyt SJK matsiin kaikki messiin ja huutomyrsky raikaamaan.

Jep. Ei ole muuta vaihtoehtoa. Tuoppi
oman_elämänsä_sankari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #3610 : 12.08.2022 klo 12:41:09


Nimen black metal-indeksi ainakin noin 110%, jäämme innolla odottamaan. Edellisestä norjalaistopparista Tobias Vibestä jäi vähän eltaantuneen huulirasvan maku suuhun.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #3611 : 12.08.2022 klo 15:27:52

Kiinnostava haku, Norjan divarin kärkipään jengin isoja minuutteja urakoinut toppari. Putosi kolmostoppariksi heinäkuun alussa, jonka jälkeen pelannut jämäminuutteja. Tilastonumeroiden valossa Klinkenbergin tasoinen eli selkeä vahvistus.
Edinson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #3612 : 12.08.2022 klo 16:33:26

Tossa vielä seuran tiedote:
https://hifkfotboll.fi/2022/08/norjalaispuolustaja-stale-saethre-siirtyy-hifkhon/

Ja sivuilla oli myös tieto, että Redi tulee mukaan yhteistyökumppaniksi. Mulla on luotto tj:nä Salmivuoreen, joka lyhyessä ajassa kesken kauden sisään tulleena on selvästi saanut näihin yritysyhteistyökuvioihin vähän vauhtia.

Ehkä emme häviää enää loppukaudella ja säilymme sarjassa ja voitamme cupin? Onko mahkuja?!
maranpaja

Poissa Poissa


Vastaus #3613 : 12.08.2022 klo 17:10:59


Ehkä emme häviää enää loppukaudella ja säilymme sarjassa ja voitamme cupin? Onko mahkuja?!

Ei kyllä mitenkään kumpaankaan. Ei mitään toivoa voittaa kaikkia loppuja pelejä. Cup voittokin kyllä melkoista haihattelua.

Onko mahdollisuus pysyä sarjassa? On, ei se vaadi kuin pari voitettua peliä niin on jo karsijan paikalla.
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #3614 : 12.08.2022 klo 17:26:47

Odotan pääseväni osoittamaan tarvittavaa kovuutta ja antamaan iskuja hyökkääjille

Nyt on kyllä IFK:n ja sen brändin näköinen hankinta. Laidat ryskyy, avojään pommeja ja tarvittaessa hanskatkin tippuu? Punaista korttia noussee jatkossakin ja fanit syttyy.
20 lihistä

Poissa Poissa


Vastaus #3615 : 12.08.2022 klo 21:19:48

Osaisko joku sanoa että minkä ihmeen takia melkeen jokainen hifkin peli on Maanantaina?
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #3616 : 12.08.2022 klo 21:25:41

Osaisko joku sanoa että minkä ihmeen takia melkeen jokainen hifkin peli on Maanantaina?

Nyt ainakin lauantaina on HJK:n naisten kotipeli ja sunnuntaina Klubi-04:n kotipeli.
20 lihistä

Poissa Poissa


Vastaus #3617 : 12.08.2022 klo 21:34:12

Melkee jokanen vieraspeliki tuntuu olevan maanantaina
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #3618 : 12.08.2022 klo 21:37:56

No ainakin Honka ja HJK pelit on poliisien listoilla high risk-pelejä, joten niitä ei todellakaan viikonloppuna pelata. Varmaan Lahti-peli meni samaan kategoriaan.
Tähtirinta

Poissa Poissa


Vastaus #3619 : 12.08.2022 klo 21:49:44

Ahadi lähti sitten EIFiin. Odotin tällä kaudella että hän olisi saanut enemmän vastuuta kun viime kauden pelit olivat sen verran lupaavia: https://herrar.eiffotboll.fi/aktuellt/kante-och-ahadi-forstarker-eif/
Gunner16

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


Vastaus #3620 : 12.08.2022 klo 21:55:39

No ainakin Honka ja HJK pelit on poliisien listoilla high risk-pelejä, joten niitä ei todellakaan viikonloppuna pelata. Varmaan Lahti-peli meni samaan kategoriaan.
Tässä varmasti yksi syy. Ennen kautta täällä spekuloitiin kotipelien osalta, että Boltin vuokra olisi halvempi maanantaisin (tai yleisesti viikonlopun ulkopuolella), ja HIFK olisi näin ollen mahdollisesti itse halunnut tällaista ohjelmaa. Siitä en tiedä onko tässä oikeasti perää.
maxupixu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 9611


Vastaus #3621 : 13.08.2022 klo 14:11:12

Kanon Instagram storyssa palmujen alla, ei taideta herraa nähdä enää stadissa tällä kaudella.
maxupixu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 9611


Vastaus #3622 : 13.08.2022 klo 14:29:52

Kanon Instagram storyssa palmujen alla, ei taideta herraa nähdä enää stadissa tällä kaudella.

Ja poistui näköjään 10min sisällä julkaisusta :D
Kyykkyviinipänikkä

Poissa Poissa


Vastaus #3623 : 13.08.2022 klo 15:58:45

Kanon Instagram storyssa palmujen alla, ei taideta herraa nähdä enää stadissa tällä kaudella.

Ei nyt mennä asioiden edelle! Viestintä ollut paskaa näistä, mutta saahan sitä vammaa kuntouttaa parhaalla mahdollisella tavalla, jopa palmujen alla.

Oli miten oli, Kanon oli hetkittäin parhaimpia puolustavia pelaajia joiden tässä liigassa olen nähnyt pelaavan. Eikä ehkä ihme.
Dafo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jauhojengi


Vastaus #3624 : 13.08.2022 klo 23:04:28

Kanon Instagram storyssa palmujen alla, ei taideta herraa nähdä enää stadissa tällä kaudella.

Turha mielestäni täälläkään pitää jos kausi paketissa

 
Sivuja: 1 ... 144 [145] 146 ... 170
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa