FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2022 klo 01:13:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 18
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2022 - Kolmosessa on oltava paras  (Luettu 102508 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 30.11.2021 klo 15:59:26
MyPan seuraaminen ei ole helppo tie, eikä sen valitsemista ole helppo ollut suositella vuosiin. Toisaalta en uskokaan seuran valitsemiseen, vaan tämä hulluus on myötäsyntyistä.

Uusi nousu kukoistukseen. Jukka Karjalaisen MyPa nousi kahdessa kaudessa Kolmosesta Ykköseen sekä siihen päälle vielä säilyi siellä. Sitten alkoi totaalinen farssi, mikä oli jo alkutahdeistaan ennustettavissa. Karjalaisen potkut ja entisen mestarivalmentajan palkkaaminen, putoaminen Kakkoseen, sieltä uudella valmennuksella heti alas. Pelistä puuttui idea eivätkä tulokset mairitelleet avainpelaajien alisuorittaessa. Palattiin sinne mistä tultiinkin, ansaitusti. Pöytä on jouduttu jälleen puhdistamaan ja edessä on uusi, mutta tarpeellinen alku.Uutta alkua MYPA metsästää edelliskerran Kaakon Kolmosen karkeloissa PEPOn penkin päässä nähdyn Jyrki "Jysky" Saarelan voimin. PEPOssa kolmivuotisprojekti päättyi murskaavaan sarjanousuun kaudella 2015. Uusi valmentaja vannoo hyökkäävän pallonhallintapelin nimeen, mikä kieltämättä Kolmoseen laskeuduttaessa kuulostaa ainoalta oikealta vaihtoehdolta.

"MYPAn tulee olla paras."

Näillä sanoilla seurajohdonkin suusta avoimesti sarjanousua tavoitteleva MyPa lähtee kauteen. Kahden edellisen kauden jälkeen tuo tuntuu kaukaiselta, vaikka sarjatasoa alempana ollaankin. Järki sanoo, että sarjanousu on realistinen ja ainoa oikea tavoite, mutta tunnepuoli on jo tottunut ottamaan viikoittaisen takamoukaroinnin vakiona. Kaikki mikä on voinut mennä pieleen, on myös mennyt. Myös puheenjohtaja on vaihtunut, kun Heikki Pulkkinen raskaiden vuosien jälkeen luovutti nuijan Risto Oksasen käteen.

Se miten MyPa rakentuu on tässä vaiheessa vielä täysi mysteeri. Pelaajista toistaiseksi ainoa jo varma lähtijä taitaa olla kauden harvoihin valopilkkuihin lukeutuva Tommi Roponen sekä edelliskaudelle paluun tehnyt Tomi Räikkönen. Roponen sai sopimuksen Kakkoseen ja jatkaa pelejä PEPOn paidassa, johon toki kaikki onnentoivotukset.

Alueellisesti tilanne on ollut mielenkiintoinen. MYPA ja KJP ovat samalla sarjatasolla, mikä on koko kouvolalaisen jalkapallon kannalta valitettava asia. Yhteistyö kuitenkin jatkuu ja lienee kaikille selvää, että tässä yhtälössä KJP on se kyhäelmä mikä joutuu väistämään pelaajamarkkinoilla. Alueellisesti MYPAn välitön nousu takaisin liiton sarjoihin olisikin elintärkeää.

Kahden vuoden aikana tarttuneesta negaatiosta huolimatta olo on kuitenkin huojentunut: MYPA on olemassa. Sen helvetin läpi minkä tämä yhteisö on kulkenut ja noussut takaisin elävien kirjoihin kokeneena jokainen voinee huokaista hetkeksi helpotuksesta. Tällä talousalueella elämä jalkapallokartalla on helposti eloonjäämiskamppailua, joten tärkeimmässä asiassa on onnistuttu. MYPA on olemassa ja sillä on koko kylän tuki olemassaolon jatkumiseen.

Niin ja ne valot. Ne palavat ehkä astetta paria himmeämmin, mutta ne palavat.


Ps. Kotajärvi-awayssa myydään kaljaa Tuoppi
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 30.11.2021 klo 16:00:27

Pelaajat:
Maalivahdit:
#1 Aku Lindström
- Odotusten mukaisesti Kakkoseen ei vielä oikein riittänyt, mutta kehityskäyrä on osoittanut ylöspäin. Täyttänee mitat kolmosessa.

#30 Joel Peltola
-Peltolan kohdalla voinee sanoa pitkälti samat sanat kuin Lindströminkin kohdalla. Kelpo veskari, kehitystä kuitenkin tultava.

#99 Antti Kaikkonen
- Iso jatkosopimus. "Kanki" omistaa komean lippalakin ja oli elintärkeä pelaaja Kakkosessa. Tulee Kolmosessa olemaan sarjan parhaita maalivahteja.

Puolustajat:
#15 Sasu Hernesniemi
- Edelliskauden positiivinen yllättäjä asettui topparin tontille. Taisi pelata kaikki pelit ja nuorella miehellä vastuu kasvatti, arvokas palanen Kolmoseen.

#61 Veeti Karppanen
- Pääsi esiintymään Kakkosessa, mikä oli reilusti liikaa. Kolmonen luultavasti sopivampi taso.

Niko Ritola
- Oli KJP:n alakerrassa tärkeä palanen ja haastanee avauskokoonpanon paikasta nyt myös MyPassa. Vuosi sitten sopimusta ei tullut syystä tai toisesta, nyt saa tilaisuutensa näyttää alueen ykkösseurassa.

Keskikenttä:
#20 Arttu Jormakka
- Ykkösessä pelaili muutaman pelin toissa kaudella, mutta sarjataso luonnollisesti vielä liikaa tuolloin. Kakkosessa ei tullut vastuuta, eikä oikeastaan mitään tietoa mitä nuorella miehellä on tarjota. Jäädään katselemaan.

#10 Olli Mäkelä
- Poikamaaotteluita tilillä, eli potentiaalia on ainakin ollut. Keskikentän hyökkäävään rooliin tyrkyllä, mielenkiintoinen hankinta.

Niko Roitto
- Joukkueen kokenein, kentällä varmaan myös älykkäin. Tyylikäs pelintekijä on MyPassa ennenkin voittanut Kolmosen ja vahvistuksena luokkaa huippu.

Hyökkäys
#18 Väinö Hietala
- Hivenen alavireinen kausi, mutta oletusarvoisesti Väinö on tulevan kauden avainpelaajia. Ominaisuuksiltaan aivan liian hyvä pelaaja Kolmoseen, toivottavasti tämä tulevalla kaudella myös näkyy. Tulisi olla tällä sarjatasolla pitelemätön.

Siirrot:

Sisään:
Niko Ritola, KJP
Olli Mäkelä, KJP
Niko Roitto, Purha
Aleksi Mykrä, Reipas
Danil Jegorov, KJP

Ulos:
Tommi Roponen, PEPO
Khalid Kaddouri, Atlantis FC
Jussi-Pekka Rämä, MuSa
« Viimeksi muokattu: 21.02.2022 klo 18:15:23 kirjoittanut BorisC »
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #2 : 30.11.2021 klo 16:01:06

Takki auki Kaakon Kolmoseen! Pakkonousu myös mainittu. Hyvä silti että ikäänkuin tavoitellaan jotain.
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #3 : 30.11.2021 klo 16:07:07


Kiitos avauksesta!
Valmentaja on vihdoin valittu (vähintääkin erikoisella porukalla), mutta ilmeisesti joukkue on jo harjoitellut? Kenelläkään tietoa ketä siellä on ollut mukana?

Takki auki Kaakon Kolmoseen! Pakkonousu myös mainittu. Hyvä silti että ikäänkuin tavoitellaan jotain.
Seura siis kertoo tavoitteeksi nousun, mutta valmentaja ei ole ainakaan vielä samoilla linjoilla? :D
« Viimeksi muokattu: 30.11.2021 klo 16:10:27 kirjoittanut munnikki »
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #4 : 30.11.2021 klo 16:19:58

Viialan kusilaarilla huhuillaan että lopettajia ja lähtijöitä on jonkun verran, joten en pane pahakseni jos sieltä ”Jyskyn” kanssa samalla junalla tulisi muutama A-junnu…
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #5 : 30.11.2021 klo 16:43:02

Avaukselle Ylos
Ulkopuolelta tulleelle valmentajalle Ylos
Sille että kaiken järjen mukaan ensi kaudella ei tuu ihan jatkuvasti ihan vitusti turpaan Ylos
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #6 : 30.11.2021 klo 16:54:01

Näin sitä viime talvenakin sanottiin. Riippuu kyllä vahvasti siitä jääkö tuonne kukaan pelaamaan ja onko ne yhteistyökykyisiä?
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #7 : 30.11.2021 klo 17:32:08

Kaakon Kolmonen on kyllä nyt pari vuotta ollut sellaista ripulia, että vaikea on olla kasaamatta joukkuetta mikä ei joka kierroksella ottaisi turpaan.

Mutta joo, poislähtijöitä on paljon eikä ole Saarelalla mikään helppo tilanne lähteä nousua hakemaan.
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #8 : 30.11.2021 klo 17:41:01

Lähtökohdat ovat kuitenkin sen verran hyvät, että kaikki muu paitsi nousu on iso epäonnistuminen.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #9 : 30.11.2021 klo 18:12:14

Nöyrästi paras.
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #10 : 30.11.2021 klo 18:32:23

Lähtökohdat ovat kuitenkin sen verran hyvät, että kaikki muu paitsi nousu on iso epäonnistuminen.
Tosin jos sarja on paskaa, niin silloin siellä voi olla joku toinenkin joukkue joka vetää kauden melkein pelkillä voitoilla. Kultsu tänä vuonna otti 11 voittoa 11 ottelusta, mutta sössi loppusarjassa nousun LaPalle. Ja jos ei ole paras lohkovoittaja kolmosten ryhmässä, niin voi tulla nousukarsinta ja huonolla säkällä joku hesalaisten ex-liigapelurien höntsäjengi.

Siinä mielessä tippuminen Kakkosesta oli kyllä katastrofaalisen huonoa suorittamista - etenkin kun tippuminen hoidettiin niin, että ei olla edes kabinettitäydennyksessä ykkösenä (mikä voi aina, nyt RoPSin myötä, tulla ajankohtaiseksi).
murhaa lekuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, BVB


Vastaus #11 : 30.11.2021 klo 21:42:56

Vähän ja vähän enemmän hirvittää että minkälaisella kokoonpanolla sitä mennään takki auki ensi kauteen, mutta on se ihan valopilkku että koko seura on ylipäätänsä edes hengissä.

Ja ihan kiva jos tää KJP ja MyPa -duo ei päädy miksikään paikallispoliittiseksi huudattamiseksi, vaan mennään jalkapallo ja paikallinen suurseura edellä.
Nordle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #12 : 01.12.2021 klo 07:09:36

Toivottavasti Karjalaisen potkuista alkanut negatiivinen kierre saataisiin lopultakin poikki.
Uusi pj vaikuttaa pätevältä tekijältä tähän tilanteeseen. Ja valmentajakin vaikuttaa kokeneelta tekijältä jolla on jalat maassa. Ihan positiivisia viboja herätti edellä mainittujen puheenvuorot allekirjoittaneessa. Toivottavasti puheet myös realisoituvat.

Ps. Kiitos avauksesta!
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #13 : 01.12.2021 klo 10:19:46

 Mennyt ihan ohi, että Mypa on junnutoiminnan siirtänyt kokonaan Kouvolan Jalkapallolle (mikä vittu?).
 Eipä Mypassa suurseuraa ole kohta kuin menneisyys. KJP näköjään pelaa jo samalla tasolla.
 No itselle jää pääosin positiiviset muistot täydestä Saviniemestä. Tosin viimeisen siellä hävityn ratkaisupelin jälkeen vittuilemaan tullut keski-ikäinen mylsäläinen kyllä valitettavasti pientä vahingoniloa nyt aiheuttaa.
LateNightHacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa-47


Vastaus #14 : 01.12.2021 klo 10:59:51

Mennyt ihan ohi, että Mypa on junnutoiminnan siirtänyt kokonaan Kouvolan Jalkapallolle (mikä vittu?).
 Eipä Mypassa suurseuraa ole kohta kuin menneisyys. KJP näköjään pelaa jo samalla tasolla.
 No itselle jää pääosin positiiviset muistot täydestä Saviniemestä. Tosin viimeisen siellä hävityn ratkaisupelin jälkeen vittuilemaan tullut keski-ikäinen mylsäläinen kyllä valitettavasti pientä vahingoniloa nyt aiheuttaa.
Tuo KJP-yhdistyminen on mielestäni paikallisen junioripalloilun paras päätös pitkään aikaan, mikäli halutaan saada alueelta pelaajia muuallekin kuin kolmoseen pelaamaan. Vaikutuksesta päästään nauttimaan ehkä kymmenen vuoden päästä, mutta melkein mikä vain ratkaisu oli parempi kuin edeltävä kuuden seuran keskenäinen kilpailu.

Silti ollut hienoa huomata, että MyPa kiinnostaa paikallisesti, sarjatasosta riippumatta (Toisin kuin esim. KJP:n miesten tai edesmenneen Susien pelit). Yleisömääräthän olivat molemmilla kakkosen kausilla sekä kolmosessa sarjojen kärkeä.
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #15 : 01.12.2021 klo 16:44:20

Tuo KJP-yhdistyminen on mielestäni paikallisen junioripalloilun paras päätös pitkään aikaan, mikäli halutaan saada alueelta pelaajia muuallekin kuin kolmoseen pelaamaan. Vaikutuksesta päästään nauttimaan ehkä kymmenen vuoden päästä, mutta melkein mikä vain ratkaisu oli parempi kuin edeltävä kuuden seuran keskenäinen kilpailu.

Tästä olen täysin eri mieltä.

Lainaus

IKÄLUOKKIEN VASTUUALUEET 2022
Jyrki Saarela (oto)
P11-P15 = 2007-2011-syntyneet
FC Reipas- ja Mustat -joukkueet

FC Reipas julkaisi 26.11.2021 tämän. Jatkaako Saarela siis myös edelleen Lahdessa? Jos on vastuulla 5 junnuikäluokkaa ja MYPAn edustusjoukkue niin kiirettä saattaa pitää.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #16 : 01.12.2021 klo 17:24:53

Toki tämä harraste-MyPan valmentaminen ei paljon aikaa vie pitkän linjan mieheltä, silloin tällöin on treenit mutta aika harvoin. Peleissäkin on paikalla vain osa porukkaa. Kun koko muukin joukkue on oto-pohjalla/käy peleissä niin miksipä ei valmennuskin. Eikä siellä varmaan ole rahaakaan ketään likimainkaan täysaikaista palkata Kolmoseen kun sitä ei ole ylempänäkään oikein ollut. Ongelman ydin taitaa olla vahvasti siinä että uusi tuleminen oli Jukan projekti ja kun joku kiinteistövälitykseen siirtynyt heitti hänet pois niin jäljelle ei jäänyt draivia nimeksikään. Hommaa pyöritetään potentiaaliin nähden säästöliekillä ja kun kellään ei ole kykyä sitoutua varsinkaan taustapuolella niin tekeminen on mitä on. Ihan normaali seuratyön ongelma että talkoohenkeä ja -kykyä ei ole eikä sitä kautta liioin rahaa ammattilaisiin. Toki jos Jukka olisi jatkanut niin mahdollisesti talous olisi brakannut hyvin pian kunnon taustojen puuttuessa. Pelaajissa on ollut sentään satunnaisia nuoria joilla on halu eteenpäin ja he ovat sinne nopeasti siirtyneetkin ja päässeet. Toki Mypan pelillisen tuloskunnon kustannuksella.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2021 klo 19:12:09 kirjoittanut supstanssi »
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #17 : 05.12.2021 klo 00:27:20

Kaddouri jatkoi matkaa Atlantikseen, kuten vanhaan topiciin oli jo huhuiltukin. Näin joulua kohti edetessä olisi mukavaa, jos jokunen pelaajasopimus lahjaksi tulisi.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #18 : 05.12.2021 klo 22:18:38

Katkeran oloista tilitystä:
Uutinen
Pitkän linjan jalkapallomies Esa Åkerblom yhdistäisi vihdoinkin kouvolalaisen edustusjalkapallon KJP:n nimen alle – "Ylimielinen MyPa on aina saanut, mutta nyt olisi sen vuoro antaa takaisin"
Åkerblom ei hyväksy asetelmaa, missä MyPa on alueen jalkapallon veturi ja KJP vain kakkosjoukkue.

MyPan ja KJP:n sopimus on vaiettu aihe. Sopimus takaa tällä hetkellä MyPalle alueen ykkösjoukkueen aseman.

– Veivät kuin mätää kukkoa. MyPan edustusjoukkue kaappasi koko A-juniorijoukkueen ja KJP:ssä vaan ihmeteltiin että miten tässä näin kävi.

Kouvolan Sanomat haastattelee tulevalla viikolla MyPan uuden puheenjohtajan Risto Oksasen, joten hän voi halutessaan vastata Åkerblomin väitteisiin.

https://www.kouvolansanomat.fi/urheilu/4394671


e. Maksumuuri
« Viimeksi muokattu: 05.12.2021 klo 22:34:44 kirjoittanut Szachnitowski »
Jespa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: -47


Vastaus #19 : 06.12.2021 klo 02:07:08

 – "Ylimielinen MyPa on aina saanut, mutta nyt olisi sen vuoro antaa takaisin"

Kaikkea paskaa sitä joutuukaan ihminen lukemaan. Viedääks pelitkin sinne Voikkaan Wembleylle nii voi Åkerblom kolmen kaverinsa kanssa katsoa, kun KJP dominoi savannia muistuttavalla nurmikentällä.
munnikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: voittajat


Vastaus #20 : 06.12.2021 klo 12:01:06

Toki tämä harraste-MyPan valmentaminen ei paljon aikaa vie pitkän linjan mieheltä, silloin tällöin on treenit mutta aika harvoin. Peleissäkin on paikalla vain osa porukkaa. Kun koko muukin joukkue on oto-pohjalla/käy peleissä niin miksipä ei valmennuskin. Eikä siellä varmaan ole rahaakaan ketään likimainkaan täysaikaista palkata Kolmoseen kun sitä ei ole ylempänäkään oikein ollut.
Tavoitteena on nousu, niin kyllä se jonkin verran harjoittelua vaatiin. Kuten aikaisemmin jo todettiin niin nouseminen ei ole millään tavalla helppoa. Ei oikein voi lähteä kauteen harrastemielellä. Ei varmaankaan kukaan ajatellut täysipäiväistä valmentajaa, mutta onhan tossa tekemistä, kun junnutkin Lahdessa taitaa iltaisin treenata. Tosin ei ole tietoa mikä Saarelan tarkka työnkuva Lahdessa on. Ehkäpä vain katselee että hommat joukkueissa toimii.

Åkerblomilta aika epätoivoinen avautuminen. Ilmeisesti surullinen mies, jolla ei näytä olevan mistään futiksesta liittyvästä mitään tietoa. Onneksi jää nyt pois Kouvolan futiksesta.
Vähintään yhtä paljon ihmetyttää että Ranta tarttui tähän ja kirjoittaa julkisuuteen tuollaista paskaa. Arvostus mureni.
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #21 : 06.12.2021 klo 12:44:59

Kyllä ehdottomasti kannattaisi yhdistää MyPa ja KJP, nimeksi sitten vaikka FC KJP tai Bayern Kouvola tai vastaava. Toimisi yhtä hyvin ja pitkään kuin FC Oulu, FC Mikkeli, FC Hämeenlinna, FC Kuopio, AC Vantaa, AC Allianssi, AC Kajaani, mitä näitä nyt on.

E. Tai siis tietty nimi olisi Lokomotiv Kouvola, kun ollaan kuitenkin rautatiekaupungissa. Kouvolastahan on raideyhteys Venäjän kautta Kiinaan asti, eli sponsorien tuloa ei voi estää. Pelit siirretään Chinacenteriin rakennettavalle 18 000 hengen stadionille.
murhaa lekuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, BVB


Vastaus #22 : 06.12.2021 klo 14:42:57

Viime kauden katsojamäärät oli ilmeisesti jotain hallusinaatioita, jos Åkerblom meinaa että kauden tai kahden jälkeen ykkösveturi-KJP olisi jo samanlaisissa lukemissa.

Tää on just sitä sen osaston paikallispolitikointia ja jeesustelua, että ihan hyvä jos Esa jää eläkkeelle futiksesta.
Birju

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 06.12.2021 klo 18:24:43

Oli tuon vuodatuksen seassa jotain harvoja faktoiksikin miellettäviä ajatuksia, mutta saattoi hyvinkin olla ällöttävin koskaan jalkapallosta lukemani artikkeli. Saakeli kun mun lukusession olisi paikallaolijat kuvanneet, koska ilmeet ja kommenti olisivat ehkä olleet aika viihdyttäviä... Kyllä sen jutuista huomaa, kun kaverilla on ollut Märklinin junarata ja oma käpyveturi juuttui patterin väliin!
Jonios

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, West ham


Vastaus #24 : 06.12.2021 klo 20:27:14

Olipahan kirjoitus. Monta asiaa nousi esille joihin voisi vastata mutta koitan nyt jotenkin saada koottua omia ajatuksia.

Varmaan suurimpana huolenaiheena on tuo Åkerblomin toteamus ettei Kouvolan alueelta ei riitä tason täyttäviä pelaajia kahteen Kolmosen joukkueeseen. Siis miten ihmeessä tähän tilanteeseen on päädytty? Vielä pari vuotta sitten oli Peltirumpua, KJP/Susia, Purha/Mypaa kolmosessa tai korkeammalla. Lisäksi 10vuotta sitten oli vähintään kolmosessa Veikkausliiga Mypan lisäksi 3joukkuetta. Onko tämän tason pelaajien puute kenties seurausta juniorien yhdistymisestä KJPn alle? Yleisen tekemisen laatu parani mutta pelaajamassa väheni ja se mahdollisesti näkyy nyt alemmilla sarjatasoilla. Tietysti asiaan vaikuttaa myös se, että sekä KJP että Mypa pyrkivät olemaan tavoitteellisia ja sellainen Peltirummun tyylinen kovan tason harrasteporukka puuttuu. Tämä mahdollisesti näkyy tuossa yli 25vuotiaiden pienessä määrässä.(mutuilua)

Yksi ihmetyksen aihe on tuo Kouvolan keskuskentän pakottaminen. Siis jos ihan missäpäin Suomea vaan kysyttäisiin kummassa olisi mieluisampi katsoa peliä niin tuskin kovin moni valitsisi Keskuskenttää Saviniemen sijaan. Kyllähän sekin jotain kuvastaa ettei KJP menneellä kaudella pelannut kuin 5/9 peliä keskuskentällä. 3 Sarkolassa ja yhden Saviniemessä. Ihmeen kova on luotto myös siihen että yleisömäärät nousisivat jos KJP olisi ykkösjoukkue. Eipä tuo juurikaan näkynyt sinä aikana kun Mypaa ei ollut. (KJP eli Sudet oli Kiistaton ykkösjoukkue tuolloin)

Seuraavat väitteet ovat kans aika lailla Esan oman ajatusmaailman tuotteita. 
Lainaus
"Kun uusio-MyPa palasi edustusjalkapalloon kaudelle 2017, siihen siirtyi joukkueellinen A-junioreita KJP:stä. Sen ympärille oli hyvä rakentaa. Nyt ei ole edes näköpiirissä yhtä hyvää ikäluokkaa." ......... "MyPan edustusjoukkue kaappasi koko A-juniorijoukkueen ja KJP:ssä vaan ihmeteltiin että miten tässä näin kävi."

Siis KJPssä, jolla itsellään ei edes ollut tuolloin miesten joukkuetta, ihmeteltiin miksi pelaajat menivät Mypaan? Jos laajennetaan KJP ja sudet samaksi voidaan katsella kauden -17 pelaajistoa.(Sudet Kakkosessa, Mypa Kolmosessa) 96-98 ikäluokista, eli edelliskauden A-juniori-ikäiset, Susissa pelasivat esimerkiksi Hassel, S. Majander, Nurminen ja Ryöpäs. Mypassa taas ehkä merkittävimpinä Lindeman ja Rämä. Lindeman oli edellisellä kaudella Susien kirjoilla ollessaan saanut 63minuuttia peliaikaa, joten ei sinällään yllätä että Mypa vei voiton. Näillä perusteilla voisikin melkein todeta että kyllä siellä ylempisarjalainen on ensin ne mieleiset pelaajat valinnut. Määrällisesti iso osa Mypaan, laadullisesti Susiin ja sitten pari vielä Rumpuun. Seuraavalle kaudelle sarjatasot muuttuivat jolloin myös seurojen vetovoimassa tapahtui taas merkittävä muutos.

Tuo Kajo osuus ei tälle alueelle kuulu, mutta kommentoidaan sen verran, että kyllähän tuo tietynlaista ajatusmaailmaa kuvastaa jos yhdistyneiden junnujoukkueiden entiset edustukset eivät saa enää pyrkiä hankkimaan parhaita pelaajia, vaan pitää kuunnella mitä junioreiden suhteen monopoliasemassa oleva fuusiojoukkue haluaa.

Muutama muukin asia mielessä mutta nuo ehkä ne päällimmäiset mietteet.

 
Sivuja: [1] 2 ... 18
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa