FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.02.2023 klo 09:11:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka ulos!?
Kaikki
Ulos välittömästi!

Sivuja: [1] 2 ... 139
 
Kirjoittaja Aihe: FC Lahti 2022 - Kun kaikki on mennyt  (Luettu 508801 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Johtaja Calu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit, Eemeli Virta


: 30.11.2021 klo 17:06:23Perustettu: 1996

Kotistadion: Lahden stadion (kapasiteetti: 7 465 kuppi-istuinta, joista katettuja on 4 750). Kisapuisto (kapasiteetti: 3000 kuppi-istuinta, joista katettuja on 1300).

Kotisivu: www.fclahti.fi
Facebook: www.facebook.com/fclahti
Twitter: www.twitter.com/fclahti1996
Instagram: www.instagram.com/fclahtiofficial


Saavutukset:

Veikkausliigan pronssia: 2008, 2014
Suomen Cupin hopeaa: 2002
Liigacupin mestaruus: 2007, 2013, 2016
Liigacupin hopeaa: 2004, 2005


FC Lahti - Kun kaikki on mennyt

Ensin meni lose, sitten logo ja lopulta katsomo. Ja vielä kun kaikki oli menetetty, meni Jurvakin. Mennyttä kautta voi kuvata yhdellä sanalla: surullinen. Kaikki kulminoitui lopulta Kari Arkivuon jäähyväisiin kolkolla Hiihtiksellä tuhannen lahtelaisen ollessa paikalla. Jos kautta lähtee perkaamaan pala palalta, oli siinä kuitenkin myös jotain positiivista.

Ilir Zenelin toinen kausi Lahdessa herätti paljon odotuksia. Monen kauden virkamiespalloilu oli kaikonnut, mutta Zenelin ensimmäisellä kaudella oli vielä paljon epätasaisuutta. Joukkueen runko pysyi hyvin kasassa ja avainpaikoille hankittiin Javi Hervasin ja Antonio Regueron kaltaisia kokeneita pelaajia budjettiratkaisuiden sijaan. Suurin kysymys oli jälleen se, kuka tekee maalit?

Jasin Assehnoun näytti talven otteluissa jatkavan siitä, mihin edellisellä kaudella jäi. Myös Altin Zeqiri osui ja herätti toiveita. Klassinen Pablo Arpa, Chinedu Geoffrey oli ainakin nopea. Cupista tippumisen ja koronakaranteenien jälkeen joukkueeseen hommattiin vielä kokenut Macoumba Kandji, joka näytti alussa hitaalta, kömpelöltä ja vanhalta. Lahden puolustus oli puolestaan kunnossa päällisin puolin.

Jo talvella joukkueen kokoamisessa paljastui ringin kapeus. Suomen Cupissa avari haettiin välillä Reippaasta ja välillä otteluihin lähdettiin ilman penkkiä. FC Lahti palautti Lahden herruuden itselleen kaatamalla Reippaan, osittain Reippaan miehillä. Talvella kokoonpanossa oli myös ensimmäistä kertaa toisen polven FC Lahti -peluri, kun Tuomas Kautonen istui Cupissa penkillä. Lähtökohdat olivat siis mielenkiintoiset 25-vuotisjuhlakauteen.

Juuri ennen liigakauden alkua Lahti antoi aikaisen aprillipilan. Brändiuudistus tappoi paljon. Suoraan Luhdalta kopioitu logo, Lahti Basketballin värimaailma ja Juventuksen toimimattomat nettisivut takasivat kauteen lähtiessä kasan vihaisia kannattajia. Seura petti kannattajansa juuri juhlakauden alun kynnyksellä ja keskellä koronakurimusta, jolloin seura kenties olisi tarvinnut eniten kannattajiensa tukea. Seura ajoi alas koko 25-vuotisen historiansa ja sen, jolla se on erottunut muista. Hiljalleen unholaan jäänyt muoviseura-imago palasi vahvempana kuin koskaan.

Liigassa Lahti onnistui voittamaan avausottelun kirouksen ja kaatoi Interin Jasin Assehnounin kahdella osumalla. Ensimmäisessä pelissä myös Antonio Reguero lunasti odotuksiaan ja otti pari maukasta torjuntaa. Ilman yleisöä pelattiin lopulta neljä ottelua, joista tulokset olivat varsin tyydyttäviä. Liigassa pyyhki hyvin lähinnä Assehnounin yksilösuorituksilla ja pienellä onnella pisteitä napsui hämmästyttävän kovaan tahtiin.

Heinäkuussa alkoi klassinen alamäki. Vaikka mitään et odota, aina saa pettyä. Jasin Assehnoun myytiin Hollantiin ja Lahden pelistä katosi palanen. Muut kilpailijat vahvistuivat, Lahti hommasi Riyad El Alamin. Samoihin aikoihin kevään pelot kävivät toteen, kun ykkösavarista alkoi tippumaan miehiä ja penkiltä oli heittää kentälle lähinnä lapsia. Assehnounin lähdön jälkeen Lahti onnistui vielä neljässä seuraavassa pelissä kaapimaan pisteitä, mutta sitten alkoi alamäki todenteolla.

Seuraavat ottelut Hakaa, Klubia, Oulua ja Ilvestä vastaan osoittivat, että käyrä on vahvasti alaspäin suuntautunut. Etenkin Ilves-ottelun jälkeen koko touhu oli hampaatonta niin kentällä, katsomossa, kaduilla ja toimistossa. Kannattajakatsomo suljettiin juhlaottelusta alkaen loppukaudeksi ja juhlaottelusta syntyi noin tuhannen ihmisen farssi. Lopulta kuin ihmeen kaupalla Lahdella oli vielä runkosarjan viimeisessä ottelussa mahdollisuus hilata itsensä mitalitaisteluun ja ylempään jatkosarjaan.

Ottelussa SJK:ta vastaan Lahti aloitti hyvin ja loi kaksi erittäin maukasta maalipaikkaa. Niistä ei kuitenkaan kukaan osunut. SJK puolestaan käytti ottelussa omat paikkansa ja johti jo 3-0 tauolla. Lahti kavensi vielä kerran, mutta SJK katkaisi lopulta lahtelaisten selkärangan kesken kirin ja Lahti jäi Harrastesarjaan.

Harrastesarjassa Lahdella ei ollut mitään pelattavaa. Seura oli suututtanut kannattajat jo kahdesti, osan jo kolmesti ja lopulta Harrastesarjan mestaruus tuli noin 500 ihmisen edessä. Viimeisissä otteluissa sentään muutama nuori pelaaja sai näyttöpaikkansa ja esiintyi edukseen. Lopulta farssikausi päättyi lokakuun lopussa Honkaa vastaan täysin panoksettomassa ottelussa. Paikalle oli raahautunut noin tuhat katsojaa kunnioittamaan Kari Arkivuon komean uran viimeistä ottelua. Jos kaudesta edes jotain positiivista pitää hakea, oli jäähyväiset hoidettu tyylikkäästi.

Junioripuolella FC Kuusysi ja FC Reipas pääsivät jälleen sopuun. Kulunut kausi oli junioreille varsin hyvä, sillä C-juniorit pokkasivat sekä ELL:ssä ja Kai Pahlmanissa mitalit. A- ja B-junnut olivat puolestaan kirkkaasti kympin sakissa. Tyttöpuoli oli vielä lasten kengissä.

Toimistoa voi kaudesta kritisoida paljon. Logouudistus, kannattajakatsomon sulkeminen, yhteisöllisyyden tappaminen ja seuran etäännyttäminen lahtelaisista voidaan laskea koko toimiston kauden ansioksi, vai keksiikö joku jotain positiivista? FC Luhdan mielikuva on tällä hetkellä lähinnä FC Yrityspuisto, jossa kausikorttilaiset ja rahvas eivät merkitse seuralle mitään. Turskaa tullee varsin paljon.


Kohti seuraavaa pettymystä

Joukkueen runko alkaa hahmottua tulevaksi kaudeksi. Junioreissa Kyykkä ja Reipas palasivat jälleen yhteistyöhön ja molemmissa on ollut ikäkausimaajoukkueiden pelaajia. Heistä talvella varmasti mahdollisuutensa saavat Samuel Pasanen, Akseli Puukko ja Läpäri-kasvatti Colin Ndabawedje. Yhteistyöseura Lahden Reippaasta toivottavasti talvella nähtäisiin ainakin loistokaudet pelanneet Ville Jokela, Berat Köse ja Tapio Torpo.

Yhteistyöseurat ovat vaihtuneet ja eläneet, mutta eiköhän talvella sieltäkin jotain naarata testiin. Toki jos Ilirillä on vielä suhteita Espooseen, niin Jasin Assehnounin pikkuveli kannattaa tarkistaa. NJS:n Vico Salminen ja PKKU:n Hugo Toivonen myös tarkistamisen arvoisia nimiä. Ykkösestä voi naarata mahdollisia ringinleventäjiä ja nuorisolupauksia. Ja omalla tavallaan hauskana ajatusleikkinä takavuosien kostoksi MyPan kuppaaminen, sikäli mikäli siellä edes on mitään kupattavaa enää.

Valmennus muuttuu myös talvella hieman. Kari Arkivuo tulee seuran talenttivalmentajaksi korvaten Joni Kallioisen. Kallioinen on ainakin saanut nuoria pelaajia maajoukkueisiin. Arkivuo oli mukana B:n valmennuksessa, mutta luonteeltaan sopii ehkä paremmin rauhalliseksi yksilövalmentajaksi. Ainakin henkilökohtaisesti hän tietää, mitä huipulla vaaditaan. Maalivahtivalmennuksesta puolestaan kopin ottaa Antonio Reguero. Uutena tiimiin liittyy Petri Pasanen, joka varmasti Arkivuon kanssa voi tarjota nuorille lupauksille arvokkaita työkaluja. Ilir Zeneli, Toni Lindberg, Edgar Reina ja Mika Heino mitä ilmeisimmin jatkavat kaikki.

Europelit jäävät tulevana kautena Espanjan rusketusleiriin. Liigacupin mestaruus on jälleen puolustettavana ja Suomen Cupissa palataan vanhaan ”pelko perseessä Kakkosen joukkueita vastaan” -malliin. Seuran tavoitteena lienee jälleen europaikka, mutta sen toteutuakseen isot tärkeät palaset, kuten Kari Arkivuo on korvattava, nuorten pelaajien pitää ottaa seuraava askel ja pahoja loukkaantumisia ei saa tulla. Jälleen täydellisellä onnistumisella ja pienellä tuurilla europaikka on mahdollinen, pienellä epäonnella ja arpojen floppaamisella saa katsella eroa putoamisviivaan koko kauden ajan.

Lisäksi seuralla on ensi kaudella iso työ saada suututetut ihmiset takaisin katsomoon ja seura lähemmäs lahtelaisia. Ylimielisen kuvan antava seura tarvitsee jalkautumista ja kovaa työtä voittaakseen edes kannattajat puolelleen. Ilir Zenelin peluuttamalla futiksella on tässä iso rooli, mutta myös toimiston hessujen on laskeuduttava norsunluutornistaan. Yhteistyö Reippaan kanssa on jatkumassa ainakin yhteiskausareiden perusteella, mutta myös Kyykkä pitäisi saada sidottua pidemmäksi aikaa.

Niin taikka näin, pettymyshän ensi kaudestakin lopulta tulee.


Pelaaja-arviot kuluneelta kaudelta


Antonio Reguero

Ikää on, mutta pallot tarttuivat. Ei juurikaan tehnyt isoja virheitä ja otti muutamia voittavan maalivahdin torjuntoja. Otti myös vastuuta junioreiden maalivahtivalmennuksesta ja viestit sieltä ovat olleet erittäin positiivisia. Ohjaa peliä hyvin ja jalalla riittävä. Välillä nyrkkeilyt voisivat olla varmempia, mutta pääasia, että pallot eivät mene maaliin. Jatkaa Lahdessa ja ottaa enemmän vastuuta vielä valmennuksesta.


Joona Tiainen

Lähti kauteen selkeänä kakkosvahtina ja pelasi muutaman hajapelin merkityksellisissä otteluissa. On kehittynyt jalalla, sillä enää ei tarvinnut pelätä avauksien jäämistä ensimmäiseen mieheen. Ohjaa peliä hyvin ja on vahva keskityspalloissa. Nousi takaisin ikäluokkansa maajoukkueeseen. Pelasi loppukauden merkityksettömät pelit ja näytti olevan liigaan jo varteenotettava kassari. Jatkaa Lahdessa myös ensi kaudella ja on valmis tosissaan taistelemaan ykkösvahdin paikasta.


Anton Munukka

Tulevaisuuden lupaus pelasi kauden Reippaan luukulla, jossa sai varmuutta otteisiinsa kauden edetessä. Kävi myös pariin otteeseen liigassa istumassa penkillä. Olisi mahdollisesti saanut liigadebyyttinsä syksyllä ilman loukkaantumistaan. Jatkaa Lahdessa ja on tulevaisuuden nimi.


Timi Lahti

Kulunut kausi ei ollut Timi Lahden. Hidastui entisestään ja taistelusta ja blokeista huolimatta meno alkoi näyttää välillä siltä, että taso ei riitä. Pelinavaaminen oli kammottavaa katseltavaa ja helpotkin syötöt karkailivat vaarallisesti. Loukkaantui loppukaudesta. Ei jatka Lahdessa, vaan siirto saarille on jo julkaistu.


Daniel Koskipalo

Nuori laitapuolustaja, prinssi Daniel, korvasi viimeisessä ottelussa symbolisesti Kar Arkivuon. Koskipalo pelasi loistavan kauden Kakkosessa Reippaan paidassa ja sai syksyllä neljä ottelua liigassa. Tulevaisuus on valoisa ja jatkosopimus olisi toiveissa.


Riyad El Alami

Kesken kauden tullut toppari on kenties yksi Lahden heikoimmista hankinnoista ikinä. Otti ensimmäiset tuntumansa lahtelaiseen futikseen Reippaassa ja onnistui heti iskemään oman maalin. Aiheutti jo Kakkosessa sydämentykytyksiä ja loppukaudesta liigassa meno oli vielä hurjempaa. Avaavat syötöt napsuivat vastustajalle ja laskuvarjojääkäri ajoi itsensä usein vielä ulos tilanteesta. Toivottavasti ei jatka Lahdessa edes Kortteliliigassa.


Mikko Viitikko

Keskinkertainen kausi. Taisteli, blokkasi ja voitti kaksinkamppailuita, mutta vastapainona oli välillä kammottavia syöttöhasseja. Kykenee edelleen avaamaan peliä ja alkaa vasta lähestyä parhaita pelivuosiaan. Ei ole nopein toppari, mutta menee liigatasolla hyvin. On myös henkisellä puolella johtava pelaaja. Jatkaa Lahdessa ja toiveissa on ehjä ja tasapainoinen kausi.


Javi Hervás

Espanjalainen keskikenttäpeluri oli alkukaudesta loistava. Hän rytmitti peliä ja antoi vaarallisia erikoistilanteita ja avauksia. Hervás voitti myös palloja takaisin. Kesällä meno rupesi hiipumaan ja lopulta syksyllä katosi loukkaantumisen vuoksi kokonaan kuvasta. Tuskin jatkaa Lahdessa, vaikka alkukauden Hervásin ilman ailahteluja ottaisi mielellään jatkoon.


Altin Zeqiri

Talvikausi oli loistava ja Zeqirille kaavailtiin Assehnounin viittaa. Alkukaudella liigassa vedot eivät lähteneet tarpeeksi nopeasti. On siinä mielessä hämmentävä pelaaja, että kykenee luomaan itselleen paikan tyhjästä ja samalla tuhrimaan sen ihan itse. Otti myös kaksi epäonnekasta pelikieltoa kauden aikana. Loppukaudesta alkoi osumaan ja se herätti jälleen toiveita paremmasta. Nousi myös Kosovon alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vakioavaajaksi. Jatkaa Lahdessa, mutta ensi kaudella tehojen on jatkuttava ja niitä on tultava heti alussa.


Matti Klinga

Kenties Klingan paras kausi Lahdessa, paitsi tehojen puolesta. Klinga pystyi suorittamaan tasaisesti läpi kauden ja omaksui uuden roolin Zenelin paletissa. Etenkin yhteistyö Eemeli Virran kanssa oli välillä jopa nautittavaa, mutta joskus taas tuskallisen hidasta, kun kumpikaan ei vedä. Pienestä koosta huolimatta vääntää yllättävän hyvin. Jatkaa Lahdessa ja se on ihan hyvä. Lahti tietää mitä saa, eli tavallaan varman peruspelaajan, joka ei petä, mutta ei säväytä.


Chinedu Geoffrey

Nigerian Pablo Arpa oli nopea. Tekniikka on Afrikka-tasoa, eli jalkaan tulleet syötöt karkailivat minne sattuu. Kaikesta koikkelehtimisesta huolimatta osui ajoittain. Alkukaudesta näytti siltä, että pelkää kaksinkamppailuja, mutta loppukaudesta meni myös niihin, jotka tiesi ennakkoon häviävänsä. Afrikka-loton sivuosuma, ei katastrofi, mutta ei päävoittokaan. Tuskin jatkaa Lahdessa, sillä seura jättänee osto-option käyttämättä.


Eemeli Virta

Pirlo on edelleen joukkueen parhaita pelaajia, mutta nyt olisi ollut aika ottaa se seuraava iso askel. Meni silti eteenpäin. Pallon kanssa uskomattoman rauhallinen ja uskaltaa pelata. Osaa myös antaa yllättäviä avaussyöttöjä. Pelasi parhaan pelinsä topparina, mutta on keskikentällä erittäin tärkeä pala. Virralla on painava veto, jota soisi käyttävän useammin. Puolustussuuntaan on hyvä, sillä osaa rikkoa juuri sopivasti ilman kortteja. Jatkaa Lahdessa ja tulee ensi kaudella olemaan tärkein pelaaja.


Jasin Assehnoun

FC Lahden pelin punainen lanka siirtoonsa asti. Puolikas kausi ei tavallaan ollut mitenkään erityisen hyvä, mutta Assehnoun käytti maalipaikkansa tappavan tehokkaasti. Välillä vaelteli puolustuksen pihdeissä lähes koko ottelun, kunnes iski voittomaalin. Nousi maajoukkueeseen ja sai ansaitsemansa siirron Hollantiin. Sen jälkeen Assehnounin merkitys Lahden pelille näkyi karulla tavalla.


Jean-Christophe Coubronne

Ranskalaiselle oli kaikki pedattuna ja Coubronne oli matkalla jopa seuralegendaksi, ainakin ulkomaalaispelaajien kategoriassa. Alkukausi olikin häneltä hyvä, mutta yksi virhe romutti itseluottamuksen ja Coubronnen loput pelit olivat vain selviytymistä. Lopulta vielä loukkaantui ja kauden kokonaiskuvaksi jäi hyvin heikko. Alkukauden Coubronne jatkoon, loppukauden Coubronne ulos. Joka talven klassikko, tuskin jatkaa ja tällä kertaa se taitaa olla sekä seuran että pelaajan tahto.


Kari Arkivuo

Kapteenin viimeinen kausi ja korkea ikä ei näkynyt missään. Liigadebyytistä tuli kuluneeksi 20 vuotta ja samat askelharhautuksen purivat edelleen. Onnistui myös pitkästä aikaa maalinteossa. Antoi viimeiseen sekuntiin kentällä aina kaikkensa ja pelasi joukkueen alamäestä huolimatta huikean kauden. Jatkaa seuran talenttivalmentajana , jossa hänellä on varmasti annettavaa nuorille pelaajille.


Lassi Forss

Forssille kauden piti olla läpimurtokausi, mutta toisin kävi. Nuorukainen ei kehittynyt juurikaan kauden aikana ja löysi itsensä usein hakemasta Reippaasta peliaikaa. Ja pelit Reippaassa eivät menneet kovin kaksisesti. Näytti jopa siltä, että Koskipalo olisi mennyt kaudessa Forssin ohi. Tavallaan kaikki edellytykset liigapeluriksi on yhä olemassa, mutta maisemanvaihdos voisi piristää. Ei silti haittaa, vaikka jatkaisi.


Arlind Sejdiu

Tästä miehestä maksettiin siirtokorvaus Hongalle, eikä vieläkään ole varmaa, että miksi. Potentiaalia on, mutta miten sen saisi kaivettua ulos. Pelasi muutaman hyvän nelivitosen, mutta keskimäärin kamppaili turhimman turistin tittelistä. Hankki kesällä Kosovon kansalaisuuden, nousi Kosovon alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen ja onnistui siellä debyytissään. Jatkaa Lahdessa, mutta paljon saa talvella tapahtua, että Sejdiusta olisi iloa.


Viljami Isotalo

Pelasi talvella piikissä, laitapakkina ja topparina, kunnes katosi. Lopulta oli koko kauden loukkaantuneena ja kusilaareilla puhuttiin uran loppumisesta. Tuskin jatkaa Lahdessa, mutta toivottavasti pystyy jatkamaan jalkapalloa, sillä oli kuitenkin hyvä rotaatiomies ennen loukkaantumistaan.


Henri Eninful

Mies, joka pimensi Sadio Manen. Alkukausi meni hyvin ja mies paransi edellisestä kaudesta. Loppukausi taas oli tervanjuontia ja hölmöjä virheitä, joista yksi johti myös punaiseen korttiin. Loukkaantui maajoukkuereissulla ja huhut puhuivat koronatartunnasta. Ei päässyt sen jälkeen enää omalle tasolleen ja nyt on aika sanoa näkemiin.


Pyry Lampinen

Jos pysyisi kasassa, olisi yksi avainmiehistä. Peliminuutteihin nähden erittäin tehokas raapimaan ja kaapimaan irtopalloja maaliin. Mutta, jälleen kaksi pitkää loukkaantumista. Omana poikana antaa kentällä kaiken, mutta se usein johtaa juuri loukkaantumisiin. Jatkaa Lahdessa tutulla virrellä, jos ensi kausi olisi ehjä.


Loorents Hertsi

Kotiin palannut Hertsi on pelaaja, josta tietää mitä saa. Laitapörräys tuotti tälläkin kaudella jonkin verran tehoja, mutta lisää niitä saisi aina tulla. Kokeneena pelaajana osaa hankkia vastustajille kortteja ja on etenkin johtoasemassa erittäin hyvä pelaamaan aikaa. Tällä kaudella Lahti ei menettänyt lopussa niin paljon pisteitä, kuin edellisellä ja sen osasyy on juuri näissä pienissä tempuissa ja torikokouksissa. Jatkaa Lahdessa ja se on ihan hyvä. Voi kuitenkin tuurata myös laitapuolustajana.


Kristian Yli-Hietanen

Kanadan Jonne Kemppinen tuli huumorilla sisään Reippaan kautta. Vaikka pelitaidot eivät välttämättä aina liigaan riittäneet, onnistui silti maalinteossa. Lisäksi oli erittäin viihdyttävä ja suoraviivainen pelaaja. Aina Yli-Hietasen ollessa kentällä, sattui ja tapahtui. Pääsi myös klubilaisten ihon alle. Jos jatkaa opiskelujaan Vierumäellä, voi stuntata mieluusti Lahdessa myös seuraavan kauden.


Asaad Babiker

Oma kasvatti istui penkillä kerran tai kaksi liigassa ja talvella pelasi muutamassa ottelussa. Pääosa kaudesta meni Reippaassa, jossa pelejä vaivasi epätasaisuus. Hyvänä päivänä teki mitä tahtoi ja huonona päivänä jokaisessa suorituksessa oli katastrofin ainekset. Ei ole iällä pilattu, mutta paljon pitää tapahtua, että Babikerista tulisi liigapelaaja.


Teemu Penninkangas

Irlannista Lahteen palannut Penninkangas näytti tullessaan varsin hyvältä ja Irlannista oli tarttunut paljon oppia. Penninkangas pelasi alkukaudesta omilla vahvuuksillaan, eikä yrittänyt olla Messi. Loukkaantuminen katkaisi kauden ja takaisin tullessaan oli taas sitä Penninkangasta pahimmillaan, jossa aina saa pelätä, kun miehellä on pallo. Jatkaa Lahdessa ja toiveissa on alkukauden Penninkangas.


Macoumba Kandji

Pitkä ja paska, mutta silti joukkueen tehokkain. Ikää on ja kone käynnistyi hitaasti. Osaa suojata palloa ja voittaa joukkueelleen tilaa ja aikaa. Pallo jää joskus jalkoihin ja se on turhauttavaa. Kookkaana ja voimakkaana saa kuitenkin paljon hämminkiä aikaan. Tarvitsee kuitenkin vierelleen erityyppisen kärjen. Geoffreyn kanssa yhteistyö välillä toimi varsin kivasti, mutta välillä taas ei. Jatkaa Lahdessa ja toiveissa on, että saa koneen käyntiin heti alkukaudesta ja se, että ikä ei vielä paina liikaa.


Talvella vähemmän virallisissa otteluissa kentällä kävivät myös Onni Pekkanen, Tapio Torpo, Berat Köse, Elias Oijusluoma ja Eliecer Espinosa, joka Jumalille kiitos, jatkoi matkaansa.


Keskustelu on avattu: Heikari ulos!
« Viimeksi muokattu: 30.11.2021 klo 18:48:02 kirjoittanut Johtaja Calu »
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #1 : 30.11.2021 klo 18:13:36

Hyvä avaus Tuoppi
Vependinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2 : 30.11.2021 klo 18:46:15

Loistava avaus Ylos Tuoppi
Belmero

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 30.11.2021 klo 20:14:35

Avaukselle Tuoppi
Raffael

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FCLK & SMJK


Vastaus #4 : 30.11.2021 klo 23:04:37

Loistava avaus. Ps: Toimisto Seurajohto! Vielä ei ole myöhäistä palauttaa vanhaa logoa. Uusi ilme ei sytytä ketään, joten miksi sitä väkisin vedettäisiin? Katsomot auki, anteeksipyyntö kannattajille, vanhat logot takas ja esitetään kun viime kautta ei tapahtunutkaan.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2021 klo 01:05:48 kirjoittanut Raffael »
parthenon

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 01.12.2021 klo 00:07:57

Tuskin on brändiuudistus toimiston päätös, tais tulla käsky sieltä ylemmiltä tahoilta.
Tanathinaikos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gate 13, FCL


Vastaus #6 : 01.12.2021 klo 10:15:09

FC Lahen pelipaitahuutokaupassa vielä monet paidat halvempia kuin uutena ostettuna. Huudot menee kiinni pitkin päivää. Luulisi Jasinin ja Kallun paidan vielä tuosta nousevan.

Hinnat FC:n facen mukaan parhaillaan nämä:
360 € Arkivuo (M)
120 € Assehnoun (L)
100 € Kandji (XL)
100 € Reguero (L)
85 € Klinga (S)
82 € Zeqiri (M)
80 € Lampinen (M)
70 € Babiker (M)
70 € Coubronne (M)
70 € Viitikko (XL)
68 € Javi Hervás (M)
66 € Koskipalo (M)
66 € Eninful (M)
66 € Hertsi (S)
62 € Sejdiu (L)
62 € Munukka (L)
62 € Tiainen (L)
62 € Forss (M)
62 € Lahti (M)
Ei huutoja: Isotalo (L)

 Tästä huutamaan pala lahtelaista jalkapallohistoriaa: https://bit.ly/3HOHXXP

edit. emoji pois t. mode
« Viimeksi muokattu: 03.12.2021 klo 11:53:18 kirjoittanut shots »
mustajoki

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #7 : 01.12.2021 klo 10:44:04

Joukkueen kiinnostavuus on yleisön silmissä saatu viime vuosina kyllä surullisen alas. Yleisömäärät on saatu rajuun laskuun, esimerkiksi kaudella 2017 yleisökeskiarvo oli 2469, kun päättyneellä kaudella se oli vain 924. Toivottavasti toimisto skarppaisi ja saataisiin tämä väljähtänyt tunne seuran ympärillä muuttumaan.
Lounasseuralainen

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 01.12.2021 klo 13:08:58

Ansiokas avaus, kiitos.

Mä tykkään uudesta logosta, tuo vanha clipart näyttää nyt todella ysäriltä.

Kokonaisongelma on itseään ruokkiva kierre: huono menestys - laatupelaajien puute - vähän yleisöä - heikosti sponsoreita - huonot olosuhteet. Päälle vielä korona ja kotisohvan tv-tarjonta. Ei käy kateeksi seuran johtoporrastakaan: millä teet matsikokemuksesta niin houkuttelevan, että ihmiset vaivautuvat paikalle? Ilmaislippuja on kokeiltu, Hassen aikuisviihdettä, liigalutkia, kaikkea sälää. Mutta ei ketään voi pakottaa katsomaan jalkapalloa jonkun oheissirkuksen voimalla. FC Lahden kotipelin pitää olla sellainen tilaisuus, että tavalliset kaupunkilaiset haluavat kokea sen. Siitä ollaan nykytilanteessa kaukana.
Raffael

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FCLK & SMJK


Vastaus #9 : 01.12.2021 klo 13:32:13

millä teet matsikokemuksesta niin houkuttelevan, että ihmiset vaivautuvat paikalle?

Itse näen, ettei tähän oikeastaan mikään auta niin kauan kun pelataan hiihtiksellä. Kun koittaa kavereita tai tuttuja pyydellä peliin, niin useimmiten paskat olosuhteet on se, miksei haluta tulla. Kolkko tunnelma, olemattomat sisätilat (varsinkin paskalla säällä), kentän etäisyys katsomosta, vähäiset palvelut... Ei tuolla oikeastaan mitään oheistoimintaa pl. kalliin oluen kittaus. Itseä ei sinänsä kiinnosta muu kuin pelin katselu nousuhumalassa, mutta satunnaiskatsojaa kyllä kiinnostaa. Saispa sen Kispin nopeesti kuntoon.
Utelias Vili

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RB Leipzig


Vastaus #10 : 01.12.2021 klo 15:30:45

Avaukselle Ylos ja seurantaan jne.
Lurker

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 01.12.2021 klo 22:50:56

Loistava avaus. Ps: Toimisto Seurajohto! Vielä ei ole myöhäistä palauttaa vanhaa logoa. Uusi ilme ei sytytä ketään, joten miksi sitä väkisin vedettäisiin? Katsomot auki, anteeksipyyntö kannattajille, vanhat logot takas ja esitetään kun viime kautta ei tapahtunutkaan.

Sit mä heräsin ja päästin kissan ulos. Eipä tätä hommaa faneille ole tehty aikoihin. En oikeastaan tiedä ketä varten seura on olemassa.
Belmero

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 02.12.2021 klo 08:29:48

Itse näen, ettei tähän oikeastaan mikään auta niin kauan kun pelataan hiihtiksellä. Kun koittaa kavereita tai tuttuja pyydellä peliin, niin useimmiten paskat olosuhteet on se, miksei haluta tulla. Kolkko tunnelma, olemattomat sisätilat (varsinkin paskalla säällä), kentän etäisyys katsomosta, vähäiset palvelut... Ei tuolla oikeastaan mitään oheistoimintaa pl. kalliin oluen kittaus. Itseä ei sinänsä kiinnosta muu kuin pelin katselu nousuhumalassa, mutta satunnaiskatsojaa kyllä kiinnostaa. Saispa sen Kispin nopeesti kuntoon.

Näinhän se on. Hiihtiksellä futiksen katsominen on vähän sama kuin katsoisit sitä etänä jostain. Kispiä odotellessa, mutta pelottavan hiljaista on taas ollut viime aikoina.

Toimiston pitäis varmaan juottaa Etlarin urheilutoimittajat kunnolla jossain saunaillassa vielä ennen joulua. Tai ujuttaa Etlarille joku promillen osuus seuran osakekannasta. Jospa sitten alkaisi paikallislehdessäkin näkyä uutisia ja tulisi sitä näkyvyyttä. Pussinokista nämä eerikkilyytikäiset tekee heti kunnon syvähaastiksen, kun joku kolmosketjun laituri on tehnyt reeneissä maalin.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #13 : 02.12.2021 klo 11:00:18

Näinhän se on. Hiihtiksellä futiksen katsominen on vähän sama kuin katsoisit sitä etänä jostain. Kispiä odotellessa, mutta pelottavan hiljaista on taas ollut viime aikoina.

Palataan asiaan 2025, kun seuraavat kuntavaalit ovat tapetilla.
Elintasokumpu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #14 : 02.12.2021 klo 22:00:33

Laarit huhuilee soppariuutisia huomiselle!
Belmero

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 03.12.2021 klo 11:10:55

Laarit huhuilee soppariuutisia huomiselle!

Daniel Koskipalo

https://fclahti.fi/uutiset/daniel-koskipalo-jatkaa-fc-lahdessa/
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #16 : 03.12.2021 klo 11:28:51

Sopparin pituu'esta ei sitten kerrottu mitään ???
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #17 : 03.12.2021 klo 12:57:18

Hyvä ringinlevennys. Vahvistuksia ootellessa Tuoppi
Micky Lee

Paikalla Paikalla


Vastaus #18 : 03.12.2021 klo 13:44:22

Kertooko Koskipalon sopimus siitä ettei Forssille oltais tekemässä jatkoa? Koskipalo kuitenkin semmonen kaveri, joka kunnon minuutteja ensi kaudella jo tarvitsee ja nyt jo Järvenpään lisäksi on Penni ja Hertsi jotka voivat laitapakkeina pelata ja odottaisin, että yks avauksen mies viel mahtuis rinkiin.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #19 : 03.12.2021 klo 15:50:07

Liikacupissa samaan lohkoon napsahti Kissanraato, honak ja Paskakoski, yksinkertainen sarja ja kaksi kotiottelua.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #20 : 03.12.2021 klo 16:11:40

Liikacupissa samaan lohkoon napsahti Kissanraato, honak ja Paskakoski, yksinkertainen sarja ja kaksi kotiottelua.
Eikös Lahti ole puolustava mestari näissä hupsutteluissa?

E: Tiainen ja Virta nimetty u21:sen ja Urheilukoulun yhteiselle leirille
« Viimeksi muokattu: 03.12.2021 klo 16:49:17 kirjoittanut Huupponen »
firs

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 03.12.2021 klo 23:48:58

Joukkueen kiinnostavuus on yleisön silmissä saatu viime vuosina kyllä surullisen alas. Yleisömäärät on saatu rajuun laskuun, esimerkiksi kaudella 2017 yleisökeskiarvo oli 2469, kun päättyneellä kaudella se oli vain 924. Toivottavasti toimisto skarppaisi ja saataisiin tämä väljähtänyt tunne seuran ympärillä muuttumaan.

Kausareita on kuulemma myyty peruskoulun luokkakoon verran. Yllätys jos menee yli sata.
Vilminho

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 04.12.2021 klo 15:35:25

Kausareita on kuulemma myyty peruskoulun luokkakoon verran. Yllätys jos menee yli sata.
Seurakin vois edes yrittää tehä jtn vaikkapa markkinointia asian eteen, mut ei vissii sekään kiinosta
LahenNjr

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 05.12.2021 klo 15:55:43

Seurakin vois edes yrittää tehä jtn vaikkapa markkinointia asian eteen, mut ei vissii sekään kiinosta

Sama. Jouluksi pukinkonttiin tuskin on tulossa mitään kausari + 2 ottelulippua kaupan päälle tai kausari + huivi/perus 20€ t-paita kaupan päälle diiliä, jolla voitas edistää kausareiden myyntiä.

Toki eihän tätä hommaa toimistolla kannattajille tehdä, Halttunen voi kehua etelässä biitsillä omistavansa jalkapalloseuran ja Heikari nauttii roolista toimistolla mutta mitä se on tehnyt roolinsa ansaitakseen? Ainiin, vaihtoihan se logon ja kohenteli seuran imagoa, eiku.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #24 : 05.12.2021 klo 16:26:52

Sama. Jouluksi pukinkonttiin tuskin on tulossa mitään kausari + 2 ottelulippua kaupan päälle tai kausari + huivi/perus 20€ t-paita kaupan päälle diiliä, jolla voitas edistää kausareiden myyntiä.


Joku kausari+huivi+heijastin+joukkuekuva tms. paketti näytti tulleen

E: saattoi olla myös pipo
« Viimeksi muokattu: 05.12.2021 klo 16:30:27 kirjoittanut Huupponen »

 
Sivuja: [1] 2 ... 139
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa