FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.09.2022 klo 00:49:12 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka ulos!?
Kaikki
Ulos välittömästi!

Sivuja: 1 ... 112 [113] 114
 
Kirjoittaja Aihe: FC Lahti 2022 - Kun kaikki on mennyt  (Luettu 400618 kertaa)
2 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2800 : 19.09.2022 klo 12:48:12

Siis kyllähän Mannila on laittanu alkukauden häröparven ihan jalkapallojoukkueen näköiseen ruotuun. Tulos on pysynyt ennallaan - alkukauden Lahti hävisi matsit koska vastustajat löysi epäjärjestyksestä suht helposti tilat joista iskeä, eikä omista hallintajaksoista voinut juuri puhua. Mannilan Lahti häviää matsit hallintajaksoista huolimatta, koska hyökkääjät eivät saa mistään sisään, ja koska puolustuslinja ja Tiainen nyt vaan on sellaisia että ovat yksilöinä suht hasardiherkkiä eivätkä vahvuudet tue toisiaan. Tästä sopii kritisoida myös Mannilaa, aikaa työstää puolustusta on ollut.

Toivo lepää nyt lähinnä siinä, että kun divarinippuja vastaan Tsöfri/Lampinen/Zeqiri saavat hieman enemmän siimaa, että edes joku joskus osuisi. Cupin pelien osumista voi repiä optimismia synkkyyteen. Kandhi on ohi ja mennyttä, mutta loppukympille sisään suonenvetoa varten ja joku divaritoppari voi hämmentyä preesensistä. Rankkareitahan tuo on upottanut hyvin, mutta kyllähän tässä käsikirjoitus on sellainen että Lahti on löytänyt taitavasti uusia tapoja epäonnistua niin ei sille kannata paljoa painoarvoa antaa.

Menikö Kouassivi-Benissan rikki loppuvuodeksi? Vaikka viuhutukset menee katsomoon siinä kuten Hertsilläkin, divariporukoita vastaan Kevinin jalkanopeus tuottais kyllä paikkoja (hukattavaksi mutta kumminki) edellämainituille ja miehelle itselleen. Jalkanopeudesta puheen ollen loppukausi pitäisi nyt suunnitella niin, että Eemeli olisi karsintapeleissä mahdollisimman hyvällä jalalla kentällä. Hirveältä näyttänyt lyllerrys pahimmillaan. Klinga ollut ainoita liigatasolla pelanneita viime pelit, varma avaaja. Emsisille  ei divarinippuja vastaan juuri käyttöä rikkomaan, niittokone pitää ajaa nyt talliin pysyvästi. Hertsin reissu saarille meni aivan historiallisen vituiksi, mahtoiko edes kusilaarilla käynti mennä auttavasti sinne minne piti?

Rekueero löytynee tolppien välistä karsinnat, mikä tollasessa jännäotteluparissa on vahvempi lähtökohta kuin nuorempi kolli.
Lahti Elite

Poissa Poissa


Vastaus #2801 : 19.09.2022 klo 12:56:18

Ainoan tavoitteen on nyt oltava, että pelataan niin simppeliä futista, että voidaan voittaa karsintapelit.

Erityisesti vasemman laidan peli on surullista kateltavaa. Zeqirillä on ehkä maailman vapain rooli tuolla ja kun alapuolelle vielä laitetaan Memolla, on kyllä aivan karmea kaksikko.

Ei toki oikeankaan laidan peli eilen kehuttavaa ollut ja tokalla puoliajalla näytti, että Tiainen oli ainoa, joka edes yritti. IFK sai 18 laukausta ja 11 maalia kohti. Vaikka Tiainen ois torjunut 10, oltais hävitty. Kyllä tää on kaikkien aikojen surkein FC Lahti tällä hetkellä.

Mikäli liigassa haluaa jatkaa, niin ensimmäinen tavote pitää olla, että joukkueen itseluottamuksen saa kuntoon seuraavan neljän matsin aikana. Muuten käteen jää lämmin paska ja menolippu ykköseen.

Nyt se itseluottamus on sitä luokkaa, että korttitalo luhistuu kun vastustaja pistää pallon börsään. Aivan sama ketä siellä on kentällä ja mikä on ero paperilla pelaajien välillä.
Belmero

Poissa Poissa


Vastaus #2802 : 19.09.2022 klo 13:36:11

Etlari raportoi, että valmennuksen mukaan se vähäinenkin itseluottamus luhistui jo siinä vaiheessa kun kenttäkuulutus kertoi Vepsun voittaneen oman pelinsä ???

Jos paska valuu lahkeeseen pienestäkin vastoinkäymisestä, niin mitenhän se pää sitten kestää karsintapelit kun itsellä on vain hävittävää ja vastustaja pelaa lähes paineetta.
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #2803 : 19.09.2022 klo 13:39:12

Saako Ykköstä pelata Kisapuistossa? Putoaminen voi olla hyväkin juttu.
Juzki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2804 : 19.09.2022 klo 13:58:12

Etlari raportoi, että valmennuksen mukaan se vähäinenkin itseluottamus luhistui jo siinä vaiheessa kun kenttäkuulutus kertoi Vepsun voittaneen oman pelinsä ???

Jos paska valuu lahkeeseen pienestäkin vastoinkäymisestä, niin mitenhän se pää sitten kestää karsintapelit kun itsellä on vain hävittävää ja vastustaja pelaa lähes paineetta.

Surullista touhua ja tästä saavat vielä palkkaakin.
Cannon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2805 : 19.09.2022 klo 14:11:03

Emsisille  ei divarinippuja vastaan juuri käyttöä rikkomaan, niittokone pitää ajaa nyt talliin pysyvästi. Hertsin reissu saarille meni aivan historiallisen vituiksi, mahtoiko edes kusilaarilla käynti mennä auttavasti sinne minne piti?
Hyvää puintia. Emsisistä jäi mieleen, että selostajan mukaan taitaa olla taas seuraavasta keltaisesta pelikiellossa. 17 liigapeliä, 11 varotusta on kyllä komea saldo. Eli koska on kerännyt noita niin paljon, tässä vaiheessa kautta pari lappua riittää pelikieltoon.

Hertsi oli ekalla puoliajalla vielä ihan jees, kun sai keskittyä hyökkäämiseen. Hyvän maalipaikan tarjoili Zeqirille, siitä olisi joku tehnyt maalinkin.

Mutta joo siis joukkueen surkea itseluottamus paistaa kauas. Jollain ilveellä treeneihin pitäisi nyt saada luotua hyvä fiilis ja treenata hyvin yksinkertaisia maalinteon malleja. Tai vaikka kulmapotkuja, joista ei viime vuosina olla pahemmin maaleja tehty.
kisapuiston kummitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mustat Kuhnurit


Vastaus #2806 : 19.09.2022 klo 14:34:50

Emsisistä jäi mieleen, että selostajan mukaan taitaa olla taas seuraavasta keltaisesta pelikiellossa. 17 liigapeliä, 11 varotusta on kyllä komea saldo. Eli koska on kerännyt noita niin paljon, tässä vaiheessa kautta pari lappua riittää pelikieltoon.

Olisko se seuraavakin pelikielto kahen ottelun mittanen? Enkä ees yritä etsiä tätä tietoa Veikkausliigan omilta sivuilta.

Mitä loppukauteen tulee niin jotta ensi kauden liigapaikka olis liigapaikan arvonen, täytyy tekemisen olla aika paljon nykyistä parempaa. Jos taas ensi kauen strategia tulee olemaan se, että tusina-arvoilla ja rotaatiopelaajilla lähetään taistelemaan tippumista vastaan, niin mieluummin sitten vaikka divariin uutta nostetta hakemaan.
Cannon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2807 : 19.09.2022 klo 15:11:31

Olisko se seuraavakin pelikielto kahen ottelun mittanen? Enkä ees yritä etsiä tätä tietoa Veikkausliigan omilta sivuilta.
Palloliiton sivuilta löytyy seuraavaa: Veikkausliigassa varoitustili nollataan sarjan päätyttyä ennen UECL-lopputurnauksen käynnistymistä. Varoitusten kertymisestä johtuvat pelikiellot eivät tällöin siirry lopputurnausotteluihin mutta muu pelikielto on kärsittävä.

1.4.1. Pelaajan tai taustahenkilön saatua ensimmäiset neljä varoitusta seurauksena on yhden ottelun peli- tai toimitsijakielto.
1.4.2. Seuraavat kolme varoitusta aiheuttavat yhden ottelun peli- tai toimitsijakiellon.
1.4.3. Seuraavat kolme varoitusta aiheuttavat yhden ottelun peli- tai toimitsijakiellon.
1.4.4. Seuraavat kaksi varoitusta aiheuttavat yhden ottelun peli- tai toimitsijakiellon ja tästä seuraavat kaksi varoitusta aiheuttavat aina yhden ottelun peli- tai toimitsijakiellon.


Mutta jotta ei olisi tarpeeksi simppeliä, tuolla lukee myöhemmin myös: Mikäli pelaaja tai taustahenkilö saa kauden aikana vähintään kolme peli- tai toimitsijakieltoa samassa sarjassa yksittäisten varoitusten ja/tai kentältäpoiston johdosta, on seurauksena aina yhden ottelun ylimääräinen peli- tai toimitsijakielto.

Eli jos oikein ynnäilen, Emsis saa kyllä kaksi ottelua pelikieltoa seuraavasta keltaisesta tässä Haastajasarjassa. Vissiin korttitili nollautuu ennen karsintapelejä, ja jos juuri ennen karsintoja ottaa keltaisilla korteilla pelikiellon, se taitaa olla vain yhden pelin mittainen. Ei tuota ole kovin selkeästi sääntöihin kirjattu. Korjatkaa joku, jos tiedätte paremmin. Täältä otin nuo: https://www.datocms-assets.com/62562/1653656228-varoitukset-kentaltapoistot-jalkapallo-2022.pdf

E: Se oiskin upeaa, kun voitettaisiin karsinnat, mutta kukaan ei tietäisi, onko Emsis pelikiellossa vai ei ja vastustaja nousisi liigaan protestin turvin.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2022 klo 15:17:09 kirjoittanut Cannon »
Neljän tähe kusilaarihuhu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS ilman JaatisNivaa.


Vastaus #2808 : 19.09.2022 klo 16:20:45

Hulppeat stadionolosuhteet divarifutikselle?
Nurkai

Poissa Poissa


Vastaus #2809 : 19.09.2022 klo 16:36:58

Saako Ykköstä pelata Kisapuistossa? Putoaminen voi olla hyväkin juttu.
Mutta tappaako (jo tapetun) kispin kunnostuksen lopullisest divariseikkailu?
Tosin jos repe pelaa loppukauden kuten tähänki mennes ni ens kausi voiki olla mielenkiintone monin puolin.
Bob Maali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2810 : 19.09.2022 klo 17:34:45

Jos taas ensi kauen strategia tulee olemaan se, että tusina-arvoilla ja rotaatiopelaajilla lähetään taistelemaan tippumista vastaan, niin mieluummin sitten vaikka divariin uutta nostetta hakemaan.

Divariin mennään jos pudotaan, ja sitte rillataan divarissa.

Mutta vaikka oon vähän paaluttanu, että kun on hyviä junnuja tulossa mutta sen verran märkäkorvia että divari voi olla niille oikein hyvä taso kehittyä, ni pitää sanoa että täysin varmasti divariinkin pitää hommata vahvistuksia jotka on väkisinki jonkin verran näkökolmasta vähän riippuen "tusinaa ja rotaatiota."

Ei siellä pelkillä oman kylän lapsilla saa ku tukkapöllyä, ja vastaavasti rahat ei riitä (eikä divarissa kannatakaan) painamaan mitään vuorineuvosliksan ylikylän miehiä osteskellen.
R08

Poissa Poissa


Vastaus #2811 : 19.09.2022 klo 17:36:34

Hulppeat stadionolosuhteet divarifutikselle?

No jos lyyään vielä konkurssi kylkeen niin kaupungilta varmaan löytyy 20 milliä löysää että saa'aan stadikka jonkun toisten harrastusten päälle.
Herra ?

Poissa Poissa


Vastaus #2812 : 21.09.2022 klo 10:01:48

Liigakarsinnoista: olettehan huomanneet, että Ykkösen toiseksi sijoittunut joukkue EI välttämättä pääse liigakarsintaan. Siellä ensin kolmas ja nelonen pelaavat keskenään, ja sen voittaja pelaa kakkosta vastaan. Sen ottelun voittaja pääsee liigakarsintaan.

Eli Jäps, EIF, KPV tai Jaro voi olla myös vastustajanamme. Perinteisesti Jaro ollut todella vaikea vastustaja meille.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #2813 : 21.09.2022 klo 14:56:45

Nuorisomaajengeissä hyvä määrä lahtelaisia nuoria miehiä Ylos

E: Jaro on voitettu ennenkin liigakarsinnassa :D
Herra ?

Poissa Poissa


Vastaus #2814 : 22.09.2022 klo 16:18:45

E: Jaro on voitettu ennenkin liigakarsinnassa :D

Huupponen - olikos se Peltosen Lasse, joka makasi maaliviivalla ja pelasti meidät silloin jatkoon? Vai kultaako aika muistoni?
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #2815 : 22.09.2022 klo 16:21:17

Huupponen - olikos se Peltosen Lasse, joka makasi maaliviivalla ja pelasti meidät silloin jatkoon? Vai kultaako aika muistoni?
Pienenä nippelinä oli muuten helvetin hyvä pelaaja Pirkanmaan kolmosessa aikoinaan. Ehdottomasti yksi parhaista kenen kanssa pelannut. Respect Lasse. Pahoittelut ot.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #2816 : 22.09.2022 klo 17:04:51

Lasse torjui kuulemma kädellä maalin kun makasi maassa. Onneksi ei tuomari huomannut.
rappari

Poissa Poissa


Vastaus #2817 : 22.09.2022 klo 19:34:51

Emsis Latvian avarissa kun maa kohtaa Moldovan Kansojen Liigassa. C More näyttää juuri nyt.
« Viimeksi muokattu: 22.09.2022 klo 19:49:04 kirjoittanut rappari »
Vilminho

Poissa Poissa


Vastaus #2818 : 22.09.2022 klo 22:42:21

Emsis Latvian avarissa kun maa kohtaa Moldovan Kansojen Liigassa. C More näyttää juuri nyt.
Ajatella, että tässäkin nipussa on maju pelaajia..
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #2819 : 22.09.2022 klo 23:49:53

Koska karsinnat skulataan? Kumpi aloittaa kotona?
Tapsa

Poissa Poissa


Vastaus #2820 : 23.09.2022 klo 05:26:42

Koska karsinnat skulataan? Kumpi aloittaa kotona?
Yleensä ovat olleet viikolla 44 ja toinen ottelu joko pyhäinpäivänä tai sunnuntaina.
Belmero

Poissa Poissa


Vastaus #2821 : 23.09.2022 klo 08:39:48

Koska karsinnat skulataan? Kumpi aloittaa kotona?

Divariporukka aloittaa kotona.
Cannon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2822 : 23.09.2022 klo 11:12:37

Emsis oli jopa syöttänyt Ikaunieksin maalin ja pelasi täydet minuutit. Moldova voitti 2–1. Seuraavaksi sitten Andorra vastassa sunnuntaina.

Liechtenstein näkyi hävinneen Andorralle 2–0, Salanovic ei mukana. Jonkinlainen lihasvamma vissiin hänellä.
Cannon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #2823 : 23.09.2022 klo 19:24:58

Maajoukkueuutisia vielä: U18-maajoukkueen Onni Hänninen kantoi tänään kapteeninnauhaa ja iski maalin Tšekkiä vastaan. Peli päättyi 2–2.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, PeKa, Çaykur Rizespor


Vastaus #2824 : 23.09.2022 klo 23:06:17

Koska karsinnat skulataan? Kumpi aloittaa kotona?

Ei ole täällä tainnut vielä olla näitä karsintojen tarkkoja päivämääriä:

Ottelu 1: Ke 12.10 Ykkösen 3. - Ykkösen 4.
Ottelu 2: Su 16.10 Ykkösen 2. - Ottelu 1 voittaja (Todennäköisesti La 15.10 jos TPS kotijoukkue)
Ottelu 3a: Ke 19.10 Ottelu 2 voittaja - Veikkausliigan 11.
Ottelu 3b: Su 23.10 Veikkausliigan 11. - Ottelu 2 voittaja

Lähde:
https://www.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/621470

 
Sivuja: 1 ... 112 [113] 114
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa