FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.06.2022 klo 10:39:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 258 [259] 260 ... 270
 
Kirjoittaja Aihe: HJK 2022 - Viis Michelin tähtee  (Luettu 944768 kertaa)
29 jäsentä ja 53 vierasta katselee tätä aihetta.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bauhaus


Vastaus #6450 : 23.06.2022 klo 15:36:35

No tänään oli harvinaista löysyyttä ja haluttomuutta monessa paikassa ja pelaajalta. Parhaiten konkretisoitui vaikka Toivion kävelyissä, mutta siis kaikilla muillakin ja siten kollektiivin pelaamisessa. Näin siis saman, minkä Tenhokin näki. Ja se on vain tämän päivän ekstralisänä jatkuvan loukkaantumissuman sekä pitkäaikaisten pelillisten ongelmien päälle.
Ei kai joukkueen kokoamisessa ole isoja virheitä tehty. Topparit on priimaa, kuten myös laitapelaajissa on laatua. Keskikenttäpelaajissa ja hyökkäyksessä oli laatua, mutta nyt on poissaolijoiden tai poistuneiden lista aika hävytön. Ongelmat on muualla kuin materiaalissa - tai siis siinä, mikä materiaali tälle kaudelle kasattiin.

Eli siis materiaali on riittävän hyvä, mutta silti viime kauden pelilliset ongelmat jatkuvat vaikka iso osa pelaajista on vaihtunut. Mikä tämän voisi selittää, ja kuka tästä on mielestäsi vastuussa?
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #6451 : 23.06.2022 klo 16:13:37

Kyllä jengiltä, jonka pelaajabudjetti on tuplat seuraavaan verrattuna, on lupa odottaa kentällä jotain ihan muuta kuin sitä, mitä tällä kaudella on nähty. Tietty realismi on toki hyvä pitää mukana ja myöntää, että sellainen epäonni joka Klubia on viime viikkoina kohdannut, vaikuttaisi jokaiseen jengiin, mutta eikö täksi kaudeksi hankittu historiallisen leveä rosteri juuri sen takia, että näillä vaikeimmillakin hetkillä esitykset olisivat edes hyvää liigatasoa? Eilinen esitys ei sitä ollut, ja jos tästä alhosta ei nousta saman tien voittojen tielle, kyllä Koskelan päätä on ihan oikeutettua vaatia vadille täysin riippumatta siitä, montako mestaruutta mies on Helsinkiin tuonut.

Nämä pelaajabudjetti tai leveä rosteri heitot on sinällään totta, mutta futista ei pelata budjetilla, palkoilla eikö maaottelumäärillä. Kentällä nämä asiat tasoittuvat eikä se ole vain Suomeen tai Klubiin liittyvä asia.

...peräänkuulutat että muiden pitäisi oppia nauttimaan jalkapallosta, mutta kirjoituksessasi kerrot itse nauttivasi tuloksesta etkä jalkapallosta?

Enkä peräänkuulutta. Väitän, että koko seurayhteisöltä on jo pitkään ollut identiteetti sekaisin ja nautinto kadoksissa eikä tämä ole ylimielisen päävalmentajan syytä tai hänen aikakauteen liittyvää.

Nautin futiksesta ja Klubin peleistä hyvin paljon ihan tällä ja viimekin kaudella Pallo Ylos

Eli siis materiaali on riittävän hyvä, mutta silti viime kauden pelilliset ongelmat jatkuvat vaikka iso osa pelaajista on vaihtunut. Mikä tämän voisi selittää, ja kuka tästä on mielestäsi vastuussa?

Pelitapaan liittyviä asioita, mutta myös yllä olevaan identiteettiin liittyviä. Lisäksi jotain fysiikkapuolella tehdään uudistuksista huolimatta väärin, kun vammoja on niin paljon ja tälläkin hetkellä hävytön määrä. Jos kovemman treenin myötä, niin hyväksyn, mutta ei varmaan selitä kaikkea.
Floppi

Poissa Poissa


Vastaus #6452 : 23.06.2022 klo 19:51:03

Tiquinho tänään 1+1
Neljä Tähteä

Poissa Poissa


Vastaus #6453 : 23.06.2022 klo 20:06:28

Aikansa kutakin, Banan aikakausi kesti 5 kautta, Koskelalla nyt menossa 4 kausi ja merkit viittaa siihen että viidettä kautta ei ole tulossa ( toivottavasti ). Koskelalla kaksi mestaruutta ja yksi lohkopaikka kun Banalla oli kolme mestaruutta ja yksi lohkopaikka, aika samanlaisiksi saavutukset muovaantumassa.
Myöhässä, mutta olivathan Banan ja Koskelan lohkovaiheet aivan eri luokkaa toisiaan verratessa.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bauhaus


Vastaus #6454 : 23.06.2022 klo 20:13:45

Myöhässä, mutta olivathan Banan ja Koskelan lohkovaiheet aivan eri luokkaa toisiaan verratessa.

Jep, niin karsintojen kuin lohkopelien osalta.
Oulunkylän kenttä

Paikalla Paikalla


Vastaus #6455 : 23.06.2022 klo 20:29:27

Vaikea yhtälö, koska rauhassa uuden valmentajan etsiminen menisi loppuvuodelle, mutta tällä peli-ilmeellä ja -taktiikalla europeleistä ei voi odottaa otettavissa olevaa menestystä (+€) ja jokin muutosvalmentaja saattaisi tässä tuoda oman ja Koskelan palkan takaisin.

Toivottavasti nyt baarista ei kuitenkaan löydy (case Hans Backe), mutta melkein olisin valmis moiseen ratkaisuunkin.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6456 : 23.06.2022 klo 20:46:50

Halme olisi varmasti kova, Oksanen ei kauheasti koveta (eikös se ole 21:ssa Hannolankin takana?), mutta kaipa tuo Oksanenkin pitäisi kelpuuttaa kk:n keskelle. Nyt kun ei ole kuin jalaton Martic ja rikkuri-Perpa.

Alkaa olemaan 2019 tason keskikenttä Kairinen (kelpaisi nykyään), Dale & Parra. Ja peli samaa tasoa…
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #6457 : 23.06.2022 klo 20:57:12

Halme olisi varmasti kova
Veikkaan, että joutuisit pettymään...

Oksanen tai Halme ei ole ratkaisuja mihinkään klubin kannalta.
Thouni

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #6458 : 23.06.2022 klo 21:01:30

Jep, niin karsintojen kuin lohkopelien osalta.
Näinpä. Aika turha näitä kahta saavutusta verrata kun Banan lohkopaikka oli oikeasti kova saavutus, ja karsinoissa ja lohkovaiheessa tuli kovia voittoja. Koskelan lohkopaikka Floran ja kumppaneiden kanssa oli minimisuoritus mitä vaadittiin, ja lohkossakin otettiin ne odotetut voitot ja hävittiin kelle pitikin.
teepeekoo

Poissa Poissa


Vastaus #6459 : 23.06.2022 klo 21:32:41

Mitä nyt on HJK:n pelien koosteet ruudulta tullut katsottua ( ja kupsia vastaan kokonaan)  niin KuPS- peliä lukuunottamatta teillä on ainakin maalipaikkoja riittävästi. Kyllä noilla paikoilla pitäisi pelit voittaa vaikka vastustajat melkein jokaisesta omasta paikastaan ovat tehneetkin.

Ostakaa oikea hyökkääjä niin Koskelallakin nyt Oulut ja Vaasat kaatuu.

Taitaa olla pelaajilla sama ongelma kuin itsellä että koostetta katsoessa miettii että eiköhän nuo tämänkin onnistu jotenkin kusemaan ja jännittettäväksi jää vain että miten.
Kant

Poissa Poissa


Vastaus #6460 : 23.06.2022 klo 22:53:36

Nämä pelaajabudjetti tai leveä rosteri heitot on sinällään totta, mutta futista ei pelata budjetilla, palkoilla eikö maaottelumäärillä. Kentällä nämä asiat tasoittuvat eikä se ole vain Suomeen tai Klubiin liittyvä asia.

Pitkät mestaruusputket taitavat Euroopassa ylipäätään olla hyvin harvinaisia, vaikka joka liigasta varmasti löytyy merkittäviä budjettieroja. Yksittäisellä kaudella asiat tasoittuvat, mutta toki pidemmällä ajanjaksolla puntit kääntyvät tyypillisesti rikkaamman eduksi. Siinä mielessä Klubin tilanne on hyvä.

Klubilla taitaa myös olla jonkinlainen perinne, että lohkovaiheeseen pääsyn jälkeinen kausi menee krapulassa.
fc maksa-allas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6461 : 23.06.2022 klo 23:05:39

Veikkaan, että joutuisit pettymään...

Oksanen tai Halme ei ole ratkaisuja mihinkään klubin kannalta.

Eikö O’Shaughnessysta ollut vähän samankaltaisia lausuntoja, kun palasi Suomeen tällä palstalla? Ihan kohtuullisesti sujui, nousi kapteeniksi ja avauspelaajaksi Huuhkajissa.

Kyllähän Halmeessa olisi potentiaalia. Aika pitkään viihtynyt Englannissa, että kyllä hönessä seurat ovat jotain nähneet. Tenho lähtee varmaan tämän kauden jälkeen, niin Klubitaustaisen topparin kotiuttaminen kelpaisi ainakin itselle.
S.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #6462 : 23.06.2022 klo 23:37:29

Ja tuohon vielä Klubi 04:n tilanne eli taas haettiin jotain uutta ja kivaa päävalmentajaa, mutta loppupeleissä tapellaan nyt Kakkosessa keskinkertaisia joukkueita vastaan. Ehkäpä tuo Väykkä sai vähän liikaakin sobtaa päälleen...

Joka tapauksessa seurassa tällä hetkellä:
- toimii haastattelut ja historiakirjoitukset sekä mielestäni hyvät pelaaja hankinnat
- ei toimi: edarin pelit, päävalmentaja, Bolt tapahtumana, Klubin markkinointi, mehdit, Boltin sisäänkäynti (välillä ok), Klubi 04, U21, U18...

Kriisin paikka.

A-juniorit ovat ennen karsintasarjan viimeisiä pelejä 2p lohkokärjen perässä. Klubilla on ainoana kärkijenginä 2 peliä jäljellä ja muilla yksi eli omissa käsissä on karsinnan lohkovoitto.

B-juniorit olivat SM-karsinnassa kokonaiset 3 pistettä lohkovoittaja Hongan perässä ja tekivät eniten maaleja kaikista joukkueista.

04 on myös mielestäni pelannut oikein mainiosti täysin uusiutuneella nipullaan ja porskuttaa sarjakakkosena vain yhden pisteen päässä kärjestä. En todellakaan lähtisi niputtamaan näitä Koskelan valmentaman edarin ongelmien kanssa.
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6463 : 24.06.2022 klo 00:13:36

1. Peter Lundberg (todennäköisesti seuraava U21-maajoukkue)
2. Riveiro
3. Jarkko Wiss
4. Mixu
5. Honsu


Näistä valinta on tietysti Riveiro, kun mennään Ägän kaveripiirissä. Wiss ja Mixu varmasti vain täytteenä tässä listalla, varsinkin jälkimmäinen olisi jo melkoinen huumorivaihtoehto valmentajaksi.

Itse näkisin mielelläni, että rekryä voisi kokeilla ulkomailtakin, ja mielellään jotain muita kuin "kokeneita pohjoismaisia valmentajia". Tätä vaihtoehtoa ei kannata kokeilla kesken kautta, joten jos Koskela saa fudut ennen kauden loppua (mihin en usko), tilalle tulee Riveiro. Olisiko se sitten eteenpäin menoa Koskelasta? En tiedä, mutta eteenpäin menoa Koskelalla tuskin tapahtuu.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6464 : 24.06.2022 klo 11:57:17

Pidän aika selvänä, että Valakari jossain kohti valmentaa Klubia, mutta tuskin niin että ostetaan ulos Kuopiosta.
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #6465 : 24.06.2022 klo 12:12:30

Miksi yläkatsomo ei ole avoinna Klubin lippukatiskassa HJK-KuPS-matsiin? Onko taas kerran tarkoituksena kauden ehkä kiinnostavin peli arvottaa 0 euroon ja tarjota yläkatsomo ilmaislippulaisille (ja joo, ei tarvi taas selitellä kenenkään että se yhteistyökumppani on maksanut jotain almuja niistä, kuluttajalle se on silti 0eur arvoinen tuote)? T: maksava asiakas
hiljainenkatsoja

Poissa Poissa


Vastaus #6466 : 24.06.2022 klo 12:42:09

Miksi yläkatsomo ei ole avoinna Klubin lippukatiskassa HJK-KuPS-matsiin? Onko taas kerran tarkoituksena kauden ehkä kiinnostavin peli arvottaa 0 euroon ja tarjota yläkatsomo ilmaislippulaisille (ja joo, ei tarvi taas selitellä kenenkään että se yhteistyökumppani on maksanut jotain almuja niistä, kuluttajalle se on silti 0eur arvoinen tuote)? T: maksava asiakas

Ei taideta avata ollenkaan samaan tapaan kun Oulu-matsissa? Kapasiteetti yli 7k ilman yläkatsomoakin joten riittänee kevyesti kuppuakin vastaan. Yläkatsomosta parhaat näkymät joten tuttuun tyyliin taas kerran paskaa jos tästä tulossa jatkuva trendi.

E. ei ole auki RFS-pelissäkään.

« Viimeksi muokattu: 24.06.2022 klo 12:47:33 kirjoittanut hiljainenkatsoja »
tamme auto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: nurmileijonat,terijoen hallitus


Vastaus #6467 : 24.06.2022 klo 13:24:44

Källmannin Klubiin tulosta puoltaisi ehdottomasti Riveiro, mutta taas ja näin.

Wiss seuraa tiiviisti liigaa ja on suht kartalla asioista tälläkin hetkellä ja on ollut Klubissa aiemmin pelaajana ehkä sellainen hallittu pintatumtuma olisi paljon parempi.

Kossulle kaikkea hyvää ja kiiitos ajasta mikäli saa potkut. Ylos vaikea ollut kossun työmaa ellei mahdoton tällä kaudella eikä se jatkajallakaan helppo ole, mutta se tulos pitäisi vaan saada irti. Ensiviikolla on kuitenkin cupin puolivälierä vieraissa Interiä vastaan ja kärkikamppailu Kupsia vastaan ja alkaa ucl karsinnat. Se valmentaja vaihdos pitää tapahtua viikonlopun aikana
« Viimeksi muokattu: 24.06.2022 klo 13:28:39 kirjoittanut tamme auto »
Meshuggah

Poissa Poissa


Vastaus #6468 : 24.06.2022 klo 18:50:10

Myöhässä, mutta olivathan Banan ja Koskelan lohkovaiheet aivan eri luokkaa toisiaan verratessa.

Koskela oli valmentamassa klubia myös lohkovaiheessa ja lohkovaiheeseen, . Tuon kauden jälkeen siirtyi 04:n, jonka nosti divariin, jonka jälkeen siirtyi RoPs:n. Klubi ja 04 lässähtivät lähtemisen jälkeisillä kausilla. Tiedä sitten onko tuolla mitään kausaliteettia.

Duracel

Poissa Poissa


Vastaus #6469 : 24.06.2022 klo 21:33:45

Källmannin Klubiin tulosta puoltaisi ehdottomasti Riveiro, mutta taas ja näin.

Wiss seuraa tiiviisti liigaa ja on suht kartalla asioista tälläkin hetkellä ja on ollut Klubissa aiemmin pelaajana ehkä sellainen hallittu pintatumtuma olisi paljon parempi.

Kossulle kaikkea hyvää ja kiiitos ajasta mikäli saa potkut. Ylos vaikea ollut kossun työmaa ellei mahdoton tällä kaudella eikä se jatkajallakaan helppo ole, mutta se tulos pitäisi vaan saada irti. Ensiviikolla on kuitenkin cupin puolivälierä vieraissa Interiä vastaan ja kärkikamppailu Kupsia vastaan ja alkaa ucl karsinnat. Se valmentaja vaihdos pitää tapahtua viikonlopun aikana
Unohtakaa jo Källman, 4.7 julkaistaan sopimus ulkomaille..
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6470 : 24.06.2022 klo 23:43:11

Olisi kyllä jonkinasteinen yllätys, jos Källman siirtyisi Klubiin. Eiköhän siellä ollut riittävästi tarjouksia ulkomailta.
Meshuggah

Poissa Poissa


Vastaus #6471 : 25.06.2022 klo 02:33:13

Kenellä on kovemmat saavutukset / kausi?
Hirveetä paskaa tuo peli on, mut millä logiikalla siitä tulis tehokkaamapaa ( tehokkain klubi tähän mennessä  pisteiden mukaan), paremmin puolustava ( mikä jengi on koskaan päästänyt vähemmän maaleja. ) Aika överiä jengi vaatii, ku puolet jengistä on telakallla.
Jimmy Hoffa

Poissa Poissa


Vastaus #6472 : 25.06.2022 klo 11:42:15

Riveiro meni Etelä-Afrikkaan, joten turha toivo.
Jema Pelle

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #6473 : 25.06.2022 klo 12:02:05

Riveiro meni Etelä-Afrikkaan, joten turha toivo.

Uutinen
ORLANDO PIRATES APPOINT SPANIARD!
“Orlando Pirates Football Club is pleased to announce the appointment of José Riveiro to the position of Head Coach. Riveiro joins Pirates on a three-year deal,” the club announced.
JaJaJe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki - ikuiset mestarit


Vastaus #6474 : 25.06.2022 klo 12:25:13

Uutinen
ORLANDO PIRATES APPOINT SPANIARD!
“Orlando Pirates Football Club is pleased to announce the appointment of José Riveiro to the position of Head Coach. Riveiro joins Pirates on a three-year deal,” the club announced.

Aika helvetin kova pesti. Milloin oltaisiin viimeksi siirrytty Suomesta tuon kokoluokan seuraan?

 
Sivuja: 1 ... 258 [259] 260 ... 270
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa